View Full Version : fazer 600 2003 γνώμες για αγορά
petrosAspros
07/09/2015, 00:24
Καλησπέρα παιδιά
σκέφτομαι για αγορά τουfazer 600 2003 αφού θέλω κάτι all around και το οικονομικό μου ειναι μέχρι 2000 ευρό...
θα ήθελα τη γνώμη σας και αν κάποιος έχει το fazer να μου πει για αυτό
Εγώ έχω ρίξει μια ματιά και κλείνω προς αυτο.... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6511045/
Ποτέ μην αγοράζεις από άνθρωπο που δεν ξέρει να κάνει rotate.
Pan (dvs)
07/09/2015, 09:04
Εγω εχω ενα κολλημα με τα χιλιομετρα,.
Μονο 2500 το χρονο?
petrosAspros
07/09/2015, 09:14
rotate???? δεν την ξερω αυτη την ενοια πραγματικα φιλε.... τι εννοεις?
petrosAspros
07/09/2015, 09:18
το ειδα το μηχανακι και μου εκαναν και εμενα εντυπωσει τα χλμ.... αλλα το παλικαρι ειναι θετικοτατος για οποιοδηποτε ελενχο απο θελω ακομα και σε yamaha συνεργειο......
ειναι 2η αδεια μου ειπε και δε το κυκλοφορου πολυ.... φενοταν πολυ ειληκρινης...
Manalishi
07/09/2015, 09:21
Ζάντες χτυπημένες.
Δεν έχει αυτοκόλλητα.
Οι δίσκοι μπροστά μου φαίνονται ταλαιπωρημενοι.
petrosAspros
07/09/2015, 09:30
αυτοκολητα δεν εχει γιατι ειναι βαμενο και ηταν επιλογη του να το εχει ετσι... γιατι ετσι το προτημουσε πιο πολυ....οσο για τις ζαντες το ειδα και εγω... αλλα στη βολτα που μου το εδωσε ηταν πολυ καλο και στο πατημα και στο φρεναρισμα.... χωρις κανενα και στα χαμιλα και στα ψιλα....
βεβαια δεν εχω ξανακαβαλησει κατι παρομιο αφου ημουν vstrom χρονια... για αυτο θελω τη γνωμη σας γενικα για το fazer 600 2003 αλλα και για το συγκεκριμενο
ευχαριστω προκαβοληκα :)
devil's animal
07/09/2015, 09:43
το οτι δεν εχει αυτοκολλητα και ειναι ξαναβαμμενο ειναι πιθανοτητα στουκας...τα αυτοκολλητα ειναι πανακριβα και δεν ξερω κατα ποσο εχει αλλαξει με oem τα μερη που χτυπησαν...μπορει να κολλησε και να εβαψε τα ηδη χτυπημενα...
επισης δεν θυμαμαι να εβγαινε ασπρο το συγκεκριμενο μοντελο...
ψαξτο καλα πριν κανεις κινηση...μοιαζει με παζλ αυτο..
Pan (dvs)
07/09/2015, 13:30
O μπροστα δισκος εχει διχρωμια,ισως να εχουνε θεμα τα τακακια.Ο πισω δεν δειχνει και αυτος στα καλα του.Η τιμονοπλακα πολυ ταλαιπωρημενη σε σχεση με αυτο που δειχνει η υπολοιπη μηχανη.
Φαινεται προσφατα βαμενο.Εγω,αν ειναι ετσι,δεν θα το εβαφα πριν το πουλησω.
Δυστυχως δεν γινεται να ακουσεις απο εμας ,εγκυρη γνωμη,μιας και διαγνωση δι αλληλογραφιας δεν γινεται.Ετσι οπως το βλεπω,θα το απεφευγα.Τωρα εσυ μπορεις να το πας σε καποιον δικο σου μαστορα και αναλογα με αυτα που θα σου πει ,να παρεις την αποφαση σου.
Τωρα αν δειχνεις εμπιστοσυνη σε αυτα που σου λεει αυτος που το πουλαει...καλο κουραγιο.
Mits-fz6
07/09/2015, 20:38
Με τα ίδια λεφτά μπορείς είτε να βρεις είτε να παζαρέψεις του 2004 το FZ6 που είναι μακράν πιο άρτιο από όλες τις πλευρές.
skylaros
07/09/2015, 20:48
Με τα ίδια λεφτά μπορείς είτε να βρεις είτε να παζαρέψεις του 2004 το FZ6 που είναι μακράν πιο άρτιο από όλες τις πλευρές.
Γιατί είναι πιο άρτιο και μάλιστα σε όλες τις πλευρές ?
Είχα για δυο χρόνια περίπου του 08, χωρίς να έχω οδηγήσει το παλιό νομίζω ότι του 2004 και μετά είναι ας το πούμε πιο στημένο σε όλα...πλαίσιο, φρένα, αναρτήσεις κτλ αλλά ο κινητήρας του παλιού είναι πιο γραμμικός. Προσωπικά δεν με βόλεψε η θέση οδήγησης ποτέ στου 08. Ας πει περισσότερα κάποιος που έχει οδηγήσει και τα δυο.
Mits-fz6
07/09/2015, 23:14
Γιατί είναι πιο άρτιο και μάλιστα σε όλες τις πλευρές ?
Αλουμινένιος σκελετός
Κινητήρας ψεκασμού
Ιπποδύναμη - Ροπή
Πλήθος ανταλλακτικών μεταχειρισμένων και μη
Εμφάνιση, μια εποχή πιο μπροστά (μάσκα, εξατμίσεις, ψηφιακό ταμπλό κ.α.)
Φαρδύτερο λάστιχο
petrosAspros
08/09/2015, 07:30
πηγα και ειδα διαφορα faserakia του 02 03 που ειναι σε αγγελιες και δεν ειναι πολλα...., απο αυτα μονο 2 μου εκαναν κλικ αλλα θελουν μαζεματα οπως και τα χλμ ειναι πολλα και αυτο με βαζει σε σκεψεις σκετικα με τι συντηρηση τους που ειχαν:( .
το να τα μαζεψω θα με κανει να φυγω απο το προηπολογισμο μου κατι που ειναι ανεφικτο στη παρουσα φαση (γαμω την κριση μου γαμω και τα μνημονια μαζι:evil:) .
Ενας φιλοσ μου προτεινε και το cbr600f 02 03 και μου εδειξε καποιες αγγελιες οπως http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6794450/ και http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6739832/ και ακομα http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6595697/ .
Η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει και αυτο πολυ....
Υγ, Εγω θελω οποσδηποτε μια ροδα που να με πιγενει στη δουλεια αλλα να κανω και κανενα ταξιδακι.... αφου αυτη τι στιγμη ειμαι με το πεζο2....
αΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕς.......:rolleyes:
Ποτέ μην αγοράζεις από άνθρωπο που δεν ξέρει να κάνει rotate.
Οπως επίσης και απο αυτόν που γρατσουνάει το μπρελόκ τη τιμονόπλακα.
απο τα 3 που έστειλες δεν θα κοιτούσα κανένα καθώς απο τις φωτογραφίες και μόνο φαίνονται ότι θέλουν μαζέματα και έχει πέσει και βάψιμο για τον οποιοδήποτε λόγο. Θα κοιτούσα καλύτερα αυτά...
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6352136/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6880688/
μπορεί να ξεφεύγεις λίγο απο το όριο των 2.000 αλλά έτσι κ αλλιώς αυτά που έστειλες θέλουν χρήματα απ ότι φαίνεται οπότε θα σου βγεί το ίδιο.
Ότι και αν κοιτάξεις να ρίξεις ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ πολύ καλό έλεγχο στα ηλεκτρικά και στις φύσες τους.
spyrakos35
08/09/2015, 09:52
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6352136/
αυτό φαίνεται πολύ καλό αλλά μία μαιμουδιά στην πινακίδα την έχει κάνει μαλλον
Arxagelos
08/09/2015, 11:39
Αλουμινένιος σκελετός
Κινητήρας ψεκασμού
Ιπποδύναμη - Ροπή
Πλήθος ανταλλακτικών μεταχειρισμένων και μη
Εμφάνιση, μια εποχή πιο μπροστά (μάσκα, εξατμίσεις, ψηφιακό ταμπλό κ.α.)
Φαρδύτερο λάστιχο
έχοντας οδηγήσει και τα δυο ουκ ολίγες φορές και έχοντας το 2004 στην κατοχή μου για 6 χρόνια θεωρώ το παλιό μοντέλο μακράν καλύτερο του 2004-7 s1.
Θες απο καλύτερα τραβήγματα του κινητήρα στα χαμηλομεσαία που μέσα στην πόλη είναι μανούλα, το s1 έχει τρύπα που την είδες εσύ την καλύτερη ροπή και υπποδύναμη? μετά τις 9.000χιλ στροφές κάτι κάνει..
Θες απο καλύτερα ευκρινέστερα όργανα(στο νέο δεν μπορείς να διακρίνεις στροφόμετρο σε επιτάχυνση)
Θες απο καλύτερα φώτα στο δρόμο 2 λάμπες πορείας 2 μεγάλη σκάλα.
Θες απο καλύτερη και πιο άνετη σέλα
Θες απο καλύτερη εξάτμιση που δεν στροβιλίζει καυσαέρια και δεν ζεσταίνει τον συνεπιβάτη
Θες απο μακράν καλύτερη ποιότητα πλαστικών και βαφής
Θες απο πιο άνετη θέση συνεπιβάτη που κάθεται σαν άνθρωπος πάνω στην μηχανή και όχι σαν μαϊμού
μακράν πολυ καλύτερο all around μηχανάκι το παλιό σε σχέση με το s1.
petrosAspros
08/09/2015, 11:43
Αυτο ειναι Λαρισα και δεν υπαρχει δυνατοτητα να παω....(απο Αθηνα).....
Αυτο εδω το ειδα απο κοντα και χωρις να ειμαι ειδικος μου αφισε καλες εντιπωσεις.... βεβαια εχει φαει το βαψιμο του μικρηω πτωση... αλλα φενοταν πολυ καθαρο
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6595697/
Αυτο ειναι Λαρισα και δεν υπαρχει δυνατοτητα να παω....(απο Αθηνα).....
Αυτο εδω το ειδα απο κοντα και χωρις να ειμαι ειδικος μου αφισε καλες εντιπωσεις.... βεβαια εχει φαει το βαψιμο του μικρηω πτωση... αλλα φενοταν πολυ καθαρο
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6595697/
Εισαι τυχερός ειναι και η εκδοση με το abs :yuck:
Πραγματικά δεν έχω λόγια!
Εγω εχω ενα κολλημα με τα χιλιομετρα,.
Μονο 2500 το χρονο?
λειπει ενας ασος απο μπροστα, δεν ειναι κατι. Συνηθισμενο λαθος στο car.gr
έχοντας οδηγήσει και τα δυο ουκ ολίγες φορές και έχοντας το 2004 στην κατοχή μου για 6 χρόνια θεωρώ το παλιό μοντέλο μακράν καλύτερο του 2004-7 s1.
Θες απο καλύτερα τραβήγματα του κινητήρα στα χαμηλομεσαία που μέσα στην πόλη είναι μανούλα, το s1 έχει τρύπα που την είδες εσύ την καλύτερη ροπή και υπποδύναμη? μετά τις 9.000χιλ στροφές κάτι κάνει..
Θες απο καλύτερα ευκρινέστερα όργανα(στο νέο δεν μπορείς να διακρίνεις στροφόμετρο σε επιτάχυνση)
Θες απο καλύτερη εξάτμιση που δεν στροβιλίζει καυσαέρια και δεν ζεσταίνει τον συνεπιβάτη
Θες απο πιο άνετη θέση συνεπιβάτη που κάθεται σαν άνθρωπος πάνω στην μηχανή και όχι σαν μαϊμού
Βάλε και τα φρένα μέσα. Τετραπίστονες δαγκάνες το παλιό, διπίστονες το S1. Στο S2 ξαναέβαλαν τις τετραπίστονες του παλιού, αν δεν κάνω λάθος...
doctoras
08/09/2015, 17:03
Για τους ίδιους λόγους θεωρώ καλυτερο και ομορφότερο σπορ τουρινκ μηχανάκι απο οτι το s1 και s2
Και ενα ακόμη πολυ περιποιημένο εμφανισιακά
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/6577818/
petrosAspros
08/09/2015, 20:35
καβαλησα κατι cbr600 f 01 -03 και ξεμιαλιστικα ειναι η αληθεια..... αλλα δε ξερω σε πορεια χρονου αν θα με βολεψει οσο ενα fazer ...και αν θα εχει ακριβοτερη συντηρηση.....
giannis21
08/09/2015, 21:02
καβαλησα κατι cbr600 f 01 -03 και ξεμιαλιστικα ειναι η αληθεια..... αλλα δε ξερω σε πορεια χρονου αν θα με βολεψει οσο ενα fazer ...και αν θα εχει ακριβοτερη συντηρηση.....
πολυ αξιοπιστο και βολικο μηχανακι το cbr με all around χαρακτηρα.Δε νομιζω οτι η συντηρηση διαφερει σε σχεση με το fazer.Και τα δυο 600αρια τετρακυλινδρα ειναι.αν σου αρεσε προχωρα!
Το FZS600 του 03 είναι εκπληκτικό!!Από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο sport touring μηχανάκι στα 600cc που έχει παρουσιαστεί.Να αναφερθεί ότι είναι Made in Japan
Το είχα και θα το ξαναέπαιρνα χθες αν δεν μου καθόταν περίπτωση άλλης μοτοσυκλέτας με προίκα από αδερφό πριν 1.5 χρόνο.Ήμουν έτοιμος.
Αν το παρακάτω δεν έχει φύγει,πάρε το ΚΤΕΛ κι ανέβα.Πάντα τσεκάρω τι κυκλοφορεί από FZS στο car.Είναι από τα λίγα εδώ και καιρό που μου έκαναν κλικ.
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6782819/
Είμαι σε διπλανό νομό.Αν χρειαστεί να βρούμε μηχανικό στα Ιωάννινα το κοιτάμε.Αν έχει διάθεση να πληρωθεί η βενζίνα του να το κατεβάσει Πρέβεζα ή Άρτα είμαστε άρχοντες.Κερνάμε και καφέ..
To CBR600F 01+ θα ήταν η αμέσως επόμενη επιλογή μου αν ήθελα παραπάνω γούστα(στρίψιμο,τελικές).
Αν έχεις σκοπό να κάνεις τα πάντα με μία μηχανή πάρε το FZS.Θα πάθεις πλάκα.. και θα κάνεις πλάκα σε αρκετούς..
Μαμά φλας,αυτοκόλλητα,εξάτμιση,καθαρό μοτέρ,καθαρές μπουκάλες-μπότες μπροστά,δίσκοι,καρμπς,φωλιά χωρίς σκησίματα,καθρέπτες,ξύστρες αφάγωτες δεξιά αριστερά,Καθαρή εξάτμιση από μπροστά,καρίνα,σωλινάκια υψηλής,tank cover καθαρό,όργανα επίσης,αλλαγμένη ζελατίνα(καλύτερα),σχάρα..και ψείρας κατ'εμέ.Το έστισε σε πέτρα για φωτό.
Αυτά είδα..
petrosAspros
08/09/2015, 22:18
αυτο δε σου λεει κατι omega ....? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6511045/ ειναι το καλητερο fazeraki απο αυτα που ειδα εδω στην αθηνα (απο κοντα που καβαλησα κιολας)
αυτο δε σου λεει κατι omega ....? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6511045/ ειναι το καλητερο fazeraki απο αυτα που ειδα εδω στην αθηνα (απο κοντα που καβαλησα κιολας)Τα παιδιά παραπάνω έγραψαν εύστοχα πράγματα και δεν θέλω να συμπληρώσω κάτι διότι υπήρξα πωλητής και οφείλω να σεβαστώ την όποια αγγελία.
Με το καλό να το δώσει το μηχανάκι το παλικάρι και μακάρι να είναι τα πράγματα όπως τα λέει..
Ζήτησες γνώμη,νομίζω ότι όλοι γράψαμε σαν να ψωνίζαμε για εμάς.
Επίσης αντιπρότεινα αγγελία απλά.. για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης.
αυτο δε σου λεει κατι omega ....? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6511045/ ειναι το καλητερο fazeraki απο αυτα που ειδα εδω στην αθηνα (απο κοντα που καβαλησα κιολας)
εσυ πιστευεις πραγματικα οτι εχει τα χλμ που λεει?
αν εγραφε τα τριπλασια θα το κοιτουσες?
εμενα αυτο μου κανει ψιλοκαγκουρεμενο και δε μου αρεσει. Μπορει να ειναι 100% σωστο και απλα να εχει κανει αλλαγες μονο για την εμφανιση. Αλλα αυτο σπανια συμβαινει.
Προσωπικα θα προτιμουσα καποιο εντελως μαμα, οπως το μηχανακι που σου προτειναν απο πανω.
Σκεψου οτι το παιρνεις για να το κρατησεις, και σε βαθος χρονου θες να σου βγαλει χλμ χωρις προβληματα. Εκτος αν το παιρνεις για 5 βολτες το μηνα, οποτε αλλαζει το θεμα. Αλλο μηχανη για καθημερινο εργαλειο, αλλο μηχανη για βολτες... αποψη μου...
Pan (dvs)
09/09/2015, 08:34
Μιας και πεσανε και αλλες προτασεις να βαλω και εγω μια?
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6773185/
petrosAspros
09/09/2015, 09:08
Μιας και πεσανε και αλλες προτασεις να βαλω και εγω μια?
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6773185/
ειναι πολυ καλο το sv και εχω δει ενα απο αγια παρασκευη μαυρο σε αψογη κατασταση αλλα ειναι πολυ σκιφτο για εμενα αφου ειμαι 1,83 και βγαινω πανω απο το faring.....
thanks anyway
petrosAspros
09/09/2015, 21:59
Κατι αλλο παιδια.... ποσα χλμ ειναι απογορευτικα για αγορα???.... το ξερω οτι ειναι σχετικο λογο συντηρησης προτερου βιου.... αλλα καπου υπαρχει μια κοκκινη γραμμη....
Κατι αλλο παιδια.... ποσα χλμ ειναι απογορευτικα για αγορα???.... το ξερω οτι ειναι σχετικο λογο συντηρησης προτερου βιου.... αλλα καπου υπαρχει μια κοκκινη γραμμη....
Σχετικά είναι όλα σε αυτή τη ζωή. Το δικό μου FZS το πήρα μεταχείρο στα 65000. Είμαστε αισίως στα 130000, τα οποία περιλαμβάνουν ταξίδια σόλο και δικάβαλο σε μεγάλο κομμάτι της Ελλάδας και αρκετή Ευρώπη, χωρίς παρατράγουδα μηχανολογικά και είμαστε μια χαρά ακόμα και προχωράμε. Και θα προχωράμε, και θα προχωράμε, γιατί στα 130000 είμαστε μάλλον μακράν πέρα από την οποιαδήποτε "κόκκινη γραμμή" οποιοδήποτε υποψήφιου αγοραστή.
Τουτέστιν, στα μηχανάκια που κοιτάς, μέχρι 65-70 χιλιάδες χλμ θα τα κοιτούσα θετικά, απλά θα τους έκανα έναν έλεγχο με κανά φίλο ή/και μηχανικό. Για παραπάνω τα πράγματα σκουραίνουν, αλλά δεν είναι απαγορευτικά, εξαρτάται από την περίπτωση...
αναλογως τη χρηση που τους εχει γιενι. Καποια κουδουνανε απο τα 40.000χλμ καποια κελαηδανε ακομα και στα 70.000.
Παντως κι εγω θεωρω πως μετα τα 60-70 αρχιζουν και ζητανε πολλα τα μηχανακια. Ο κινητηρας μπορει να λειτουργει 100% σωστα, ομως καποια αναλωσιμα που συνηθως δεν τα κοιταμε στα μηχανακια με λιγα χλμ θελυον αλλαγη. Πχ καδενα και τεντωτηρας, δισκοπλακες, δισκοι συμπλεκτη, αναρτησεις, σινεμπλοκ και ισως και αλλα που ξεχναω. Μπορει βεβαια να πεσεις σε μεταχειρισμενο που δε θελει τιποτα απο αυτα, μπορει και οχι. Απλα σε μηχανακι με 30.000χλμ ειναι απιθανο αυτα να θελουν αλλαγη.
Απλα σε μηχανακι με 30.000χλμ ειναι απιθανο αυτα να θελουν αλλαγη.
Και το ανάποδο,αν θέλουν αυτά αλλαγή είναι εντελώς απίθανο το μηχανακι να εχει 30.000 χλμ.
Κάτι "ψήνει" ο Πέτρος και μάλλον θα "φάει" καλάάάάά...
341018
petrosAspros
14/09/2015, 06:57
Κάτι "ψήνει" ο Πέτρος και μάλλον θα "φάει" καλάάάάά...
341018
Απο αυριο θα ειναι Στα ερια μου για extra περιποιηση και βολτες341034341034
:D:D:beer:
Σας ευχαριστω ολους γιατις χρησιμες πληροφοριες σας και προσωπικα τον omega για το κατι παραπανω χρονο που σπαταλισες !!!!
Απο αυριο θα ειναι Στα ερια μου για extra περιποιηση και βολτες341034341034
:D:D:beer:
Σας ευχαριστω ολους γιατις χρησιμες πληροφοριες σας και προσωπικα τον omega για το κατι παραπανω χρονο που σπαταλισες !!!!
καλοταξιδο ευχομαι.Αυτο το συγκεκριμενο ηταν να παρω ψαχνοντας καπου τον Ιουνιο (στα 1900 ευρω το ειχε ο τυπος) αλλα δεν ειχα βοηθεια απο καποιον να το δει γιατι ημουν μακρυα κατι η μαλακια με τις τραπεζες τσακισε η δουλεια.Συμφωνω με το ωμεγα και τα λεγομενα του οτι ειναι ψειρας ο ιδιοκτητης ετσι μου ειχε κανει κλικ και εμενα τοτε.:beer:
καλοριζικο καλοταξιδο και παντα ορθιος!
χαιρομαι που διαλεξες το συγκεκριμενο μεταχειρισμενο και οχι το αλλο το καγκουρικο, πιστευω θα σου βγει σε καλο.
spyrakos35
14/09/2015, 11:40
όμορφο!
καλοτάξιδο φίλος
:beer:
doctoras
14/09/2015, 14:03
καλορίζικος καλοτάξιδος, πολύ καλη αγορά πολύ παραπάνω μοτοσυκλέτα για τα λεφτά της!
Πολύ ωραίο ! Καλοτάξιδο !
:beer:
giannis21
14/09/2015, 19:51
μεγιες!!!παντα ορθιος!
Αυτά είναι!!!Μηχανάρα με όλη την σημασία της λέξεως.. :a23:
Πολλά κι ασφαλή χιλιόμετρα εύχομαι καθώς και μόνιμα με χαμόγελο από τις εμπειρίες μαζί του.
Πέτρο πίστεψέ με ήταν σαν να επρόκειτο να ψωνίσω εγώ. :beer:
ΕρώτηΞη:Κανένα "κοκαλάκι" θα μείνει και για εμάς;; :lol: