View Full Version : Εβδομαδιαία συνάντηση - ΚΡΙΚΟΣ
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
ειδε (ο διας) οτι έπλυνα την μηχανη εχθες οπωτε σημερα........θα γ@@@θει και θα βρεχει!
sotostzav
23/01/2017, 10:45
θα βρέχει
Χαριλαε να παμε αμαξατοι αν βρεχει δεν παιζει;;
harris_x
23/01/2017, 11:18
Χαριλαε να παμε αμαξατοι αν βρεχει δεν παιζει;;
το βλέπουμε...
Ελάτε να πάρετε κι εμένα. Κοντά είμαι.
sotostzav
23/01/2017, 11:54
Πακετο φιλε,δε γινεται...Εκτος αν καθισεις στα ποδια μου να σε κανω νταχτιρντι :lol:
Πακετο φιλε,δε γινεται...Εκτος αν καθισεις στα ποδια μου να σε κανω νταχτιρντι :lol:
Μαζεψου σατυρε... :p
Σόδομα και Γόμορρα...
amyroukai
23/01/2017, 13:13
Σόδομα και Γόμορρα...
θυμήθηκες τότε που ανέμιζε η αφάνα με το τέθριππο στις αρένες, πριν καταστρέψει ο ύψιστος τους αμαρτωλούς; ιστορία με πειραγμένο σανό και το πως κέρδιζες τις κόντρες στο κολοσσαίο, δεν έχει; :lol:
taisteal
23/01/2017, 13:15
Μην ξεχάσεις τα μπλουζάκια!!
:D
θυμήθηκες τότε που ανέμιζε η αφάνα με το τέθριππο στις αρένες, πριν καταστρέψει ο ύψιστος τους αμαρτωλούς; ιστορία με πειραγμένο σανό και το πως κέρδιζες τις κόντρες στο κολοσσαίο, δεν έχει; :lol:
Μη ζηλεύεις ρε, θα σε κάνω αγκαλίτσα στην ετήσια ή στη πίτα ,όποιο γίνει πρώτα χαχαχαχαχαχαχα.
ΥΓ Ο άλλος ο από πάνω ο σοβαροφανής του βαλε και δουλειά να κάνει...
Μην ξεχάσεις τα μπλουζάκια!!
Σόδομα και Γόμορρα...
Ρε είναι γλυκιά η αμαρτία. .....ο άλλος ξεκινά από Λαμία για να του το φορέσουν. .....το μπλουζάκι. ...
Ρε είναι γλυκιά η αμαρτία. .....ο άλλος ξεκινά από Λαμία για να του το φορέσουν. .....το μπλουζάκι. ...
Μπορεί να χει παραγγείλει ροζ ζαμπονέ ,κρίμα και τον είχα για σοβαρό χαχαχαχαχα.
taisteal
23/01/2017, 13:30
......κρίμα και τον είχα για σοβαρό...
:eleison:
:lol::lol:
Σας παρακαλώ πολύ να (τώρα μου ρθε πειράζει ?) μου πείτε ποια kufala έχει φιμώσει το Στέλιο ???
:eleison:
:lol::lol:
Φωτό όταν στο φορέσουν θέλω...
Φωτό όταν στο φορέσουν θέλω...
να υπενθυμισω τους κανονες του φορουμ περι ασεμνων φωτο..:D
Κομμένα αυτά. Μεγάλωσα και ωρίμασα φέτος.
Για σοβαρευτείτε, μεγάλοι άνθρωποι!
Kinky thread alert...:a25::priest::a30:
amyroukai
23/01/2017, 13:40
Σας παρακαλώ πολύ να (τώρα μου ρθε πειράζει ?) μου πείτε ποια kufala έχει φιμώσει το Στέλιο ???
βασικά... Κανείς; Ο ΣΤΕΛΙΟΣ είναι ιδέα και αι αιδοίαι δεν φιμώνονται, κάτι τέτοιο νομίζω. :lol:
Το πιο πιθανό είναι να πήγε νυχτερινή βόλτα για σουβλάκια.
Παίζει να τον βρουν η ένοικοι τις πολυκατοικιας όταν ανέβουν στην ταράτσα για να ξεπαγωσουν τους ηλιακούς τους.
taisteal
23/01/2017, 13:46
Παίζει να τον βρουν η ένοικοι τις πολυκατοικιας...
Απαράδεκτος.
Μάθε παιδί μου γράμματα
:lol:
Απαράδεκτος.
Μάθε παιδί μου γράμματα
Δεν κατάλαβες ρε ότι το λάθος ήταν σημειολογικό ,ή μήπως όχι ?
amyroukai
23/01/2017, 14:18
Απαράδεκτος.
Μάθε παιδί μου γράμματα
το έγραψε σε γλώσσα που καταλαβαίνει ο ΤΕΡΙΣ για να νιώσει άνετα και να σχολιάσει.
Billymuse
23/01/2017, 14:29
Θα ρθει κανεις σας, η σπαμαρετε τσαμπα το θρεντ μου :look:
Απαράδεκτος.
Μάθε παιδί μου γράμματα
Τώρα είδα τι έγραψα. ....
Τι combo έκανα ο ουστης!
amyroukai
23/01/2017, 14:39
μπορεί. έχω μιά υποχρέωση νωρίς νωρίς αύριο γμτ.
Billymuse
23/01/2017, 14:39
μπορεί. έχω μιά υποχρέωση νωρίς νωρίς αύριο γμτ.
Ελα απο νωρις τοτενες
taisteal
23/01/2017, 14:40
Ναι λέμεεεεε
Τι θα πει "σπαμάρω" , "θρεντ" ?? α και φίλος τώρα είδα ότι επιπροσθέτως έχεις καταργήσει και τους τόνους...
amyroukai
23/01/2017, 15:47
Τι θα πει "σπαμάρω" , "θρεντ" ?? α και φίλος τώρα είδα ότι επιπροσθέτως έχεις καταργήσει και τους τόνους...
για το τελευταίο φταίει η γκρινπις, οι τόνοι πσαρεβονται στον ατλαντικό και είναι φουκουσιμιασμένοι. καλά έκανε το παιδί, προσέχει για να έχει. να κόψετε και τον σολωμό (όχι τον διονύσιο, ανάπαυση οι γνωστοί) γιατί έχει πολλά βαρέα μέταλα που καλό είναι να ακούγονται αλλά όχι να τρώγονται.
Billymuse
23/01/2017, 18:06
Απο κινητό δεν βάζω ποτέ τόνους, Χάνω θερμίδες έτσι!
Σήμερα, 15:29? Απο τωρα εχεις παει? :D
Billymuse
23/01/2017, 18:29
Σήμερα, 15:29? Απο τωρα εχεις παει? :D
Aυτα μόνο ένας τα κάνει :lol:
Το πιο πιθανό είναι να πήγε νυχτερινή βόλτα για σουβλάκια.
Παίζει να τον βρουν η ένοικοι τις πολυκατοικιας όταν ανέβουν στην ταράτσα για να ξεπαγωσουν τους ηλιακούς τους.
Πάλι μπάμιες είχε στο σπίτι; :D
Γαμήθηκε τελικά!
Πριν μισή ώρα μπήκα σπίτι...Σνιφ κλαψ
Ναι ισχυει αλλα το σαρκιο αδυνατει να εγκαταλειψει την υπτια θεση επι του καναΠεος και να ξαναμπει σε ρουχα
Lol
sotostzav
30/01/2017, 19:20
Τι εγινε ρε πουλακια;Σας επιασε το κρυο;Δεν θα την πιουμε σημερα;
Billymuse
30/01/2017, 19:26
Moυ χάλασε τη φράτζα χθες ο γαύρος που πήγαμε για καφέ και δεν είμαστε να βγαίνουμε έτσι όξω. Την άλλη φορά :wave2:
sotostzav
30/01/2017, 19:27
Moυ χάλασε τη φράτζα χθες ο γαύρος που πήγαμε για καφέ και δεν είμαστε να βγαίνουμε έτσι όξω. Την άλλη φορά :wave2:
Ενταξει κλαρινακο!Αλλα να ξερεις,δεν φταιει αυτος.Προκαλεις..
gixxerpap
30/01/2017, 19:41
εγω θειε σωτήρη θα έρθω πάντως. Μπορεί ν' αργήσω λίγο, αλλά θα έρθω.
Billymuse
06/02/2017, 07:30
:D:wave2:
Κατα τις 21:20:beer:
harris_x
06/02/2017, 09:19
θα βρέχει
Γενναίου Κολοκοτρώνη 49, Κουκάκι.
θα βρέχει
και τι σε κοφτει σενανε? αφου με αμαξι δε θα ερθεις?! :D
sotostzav
06/02/2017, 17:35
Ναι Χαριλαε,θα βρεχει..Θα ερθεις να με παρεις;;;!!
chr1s_86
06/02/2017, 18:47
:hmm::hmm:
harris_x
06/02/2017, 19:40
και τι σε κοφτει σενανε? αφου με αμαξι δε θα ερθεις?! :D
Κρυβε λόγια εσυ
harris_x
06/02/2017, 19:41
Ναι Χαριλαε,θα βρεχει..Θα ερθεις να με παρεις;;;!!
Μπα... Θα παμε με τα μηχανάκια ρε
Τι είμαστε; Κουτακιδες;
sotostzav
06/03/2017, 14:05
Τι θα γενει ρε;;Καμια μπυ-ρακη θα πιουμ που εχουμ και καιρο;;Ειπαμε,φετο γαμηθκε στα κρυα,αλλα τωρα που ανοιξιαζει(!!!) να μαζευτουμε σιγα σιγα παλι..Να μας πειτε και πως περασατε χτες οι εξορμησαντες προς Φολοη σε μας τους καψερους που δεν τα καταφεραμε να ακολουθησουμε..Κατα ΤΗ 9:30 λεω να κατηφορησω προς τα κει,αντε ξεκουνατε!!Διευθυνση φανταζομαι πλεον περιττη,αλλα ετσι για τα ματΧια του κοΖμου,Γενναιου Κολοκοτρωνη 49 Κουκακι.
harris_x
06/03/2017, 14:06
Τι θα γενει ρε;;Καμια μπυ-ρακη θα πιουμ που εχουμ και καιρο;;Ειπαμε,φετο γαμηθκε στα κρυα,αλλα τωρα που ανοιξιαζει(!!!) να μαζευτουμε σιγα σιγα παλι..Να μας πειτε και πως περασατε χτες οι εξορμησαντες προς Φολοη σε μας τους καψερους που δεν τα καταφεραμε να ακολουθησουμε..Κατα ΤΗ 9:30 λεω να κατηφορησω προς τα κει,αντε ξεκουνατε!!Διευθυνση φανταζομαι πλεον περιττη,αλλα ετσι για τα ματΧια του κοΖμου,Γενναιου Κολοκοτρωνη 49 Κουκακι.
Ότι θα έγραφα περίπου τα ίδια :lol:
:wave2:
Σωτοοοοο ξερς σύ α;
sotostzav
06/03/2017, 14:07
Ότι θα έγραφα περίπου τα ίδια :lol:
Αχνε Χαριλαε,μεσα στον μυαλο σου ειμαι!!
Billymuse
06/03/2017, 14:14
Ναι, μετά τις 10 με το όργανο μου παρέα! :lol:
Στον παράλλο Κρίκο θα είμαι μέσα, την άλλη εβδομάδα γυρίζω από Κίνα...:cry:
:hmm: για να δω θα προλάβω??
Έτσι όπως οδηγείς, ξεκίνα από τώρα. :lol:
Έτσι όπως οδηγείς, ξεκίνα από τώρα. :lol:
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:
Με λες κουλο ρε οχι πες με λες???:touched:
Όχι εγώ ρε, οι άλλοι το είπαν στο άλλο θέμα!
Aυτοi ειναι ονοφαδες ρε λογικο ειναι...με ειδες στο χωμα??μονο βοηθητικές μου λείπανε:bawl:
Θα'ρθω να μου δείξει ο Πλίτζ πως κάνει σούζα με μηχανάκι που καίει 4.2/100 :p
Τυχαία το κάνω καμιά φορά, ανοίγοντας το γκάζι! Πού θα πάει, θα μάθω...
Για σήμερα δεν το βλέπω πάντως. :p
Billymuse
07/03/2017, 20:31
Ρε μλκες ενώσατε όλα τα θρεντ σε ένα; Λεω και εγώ πότε πρόλαβε και έφτασε ο Κρίκος τις 78 σελίδες :lol:
harris_x
08/03/2017, 06:59
Ρε μλκες ενώσατε όλα τα θρεντ σε ένα; Λεω και εγώ πότε πρόλαβε και έφτασε ο Κρίκος τις 78 σελίδες :lol:
Είπαμε να συμμαζέψουμε λιγάκι :D
sotostzav
13/03/2017, 17:45
Κατα τις 9:30-10 θα ειμαι κρικο μαζι με taisteal.Οποιος θελει τα λεμε εκει :beer:
o_gavros
13/03/2017, 18:44
Κατα τις 9:30-10 θα ειμαι κρικο μαζι με taisteal.Οποιος θελει τα λεμε εκει :beer:
Ρε μη φωναειζζ
καλο ειναι να βαζουμε μια ημερομηνία τωρα που γινανε ολα ενα... γιατι θα βρεθούνε αρχαιολόγοι να πηγαίνουν μονοι τους στον κρικο ασχετες μερες! :D
13/3 λοιπον θα ειμαι εκει μετα τις 9:40
harris_x
13/03/2017, 19:19
καλο ειναι να βαζουμε μια ημερομηνία τωρα που γινανε ολα ενα... γιατι θα βρεθούνε αρχαιολόγοι να πηγαίνουν μονοι τους στον κρικο ασχετες μερες! :D
13/3 λοιπον θα ειμαι εκει μετα τις 9:40
Το σήμερα που γράφει το ποστ δε σου αρκεί νεαρέ; :p
harris_x
13/03/2017, 19:21
Aaaaaa, δε θα έρθω
ξεκουράζομαι γιατι έρχεται πιπ@....
Το σήμερα που γράφει το ποστ δε σου αρκεί νεαρέ; :p
Aaaaaa, δε θα έρθω
ξεκουράζομαι γιατι έρχεται πιπ@....
εμενα μου αρκει και με το παραπάνω αλλα βλεπω τολη και στελιοτερι και κανα 2 ακόμα σκαπανείς να πηγαίνουν την πέμπτη! :D
αμα θες ξεκούραση για την πιπ@ κατι κάνεις λάθος! :bawl:
εμενα μου αρκει και με το παραπάνω αλλα βλεπω τολη και στελιοτερι και κανα 2 ακόμα σκαπανείς να πηγαίνουν την πέμπτη! :D
αμα θες ξεκούραση για την πιπ@ κατι κάνεις λάθος! :bawl:Απλά Θεούλης!!
harris_x
14/03/2017, 06:49
αμα θες ξεκούραση για την πιπ@ κατι κάνεις λάθος! :bawl:
:lol::lol::lol:
Κρίκος 20/3/2017 με κύριο θέμα:
Κατάργηση της συγχώνευσης ολων των Κρικων σε ένα θέμα που επέβαλαν τα μ@@@νοπανα οι Μονταντμινς.
Θα ακολουθησει θυσια ενός παρθενου μοντ καθως και ένα μικρο οικογενειακο οργιο..:D
Παιζει το σεναριο δυνατα μιας και η προπονηση για την ωρα παει για πιστολι σημερα:D
Εχουμε παρθενο μοτοαντμιν??ο μαι γκοντ σημερα εκτακτα ο κρικος στην Πεντελη λογο γεωγραφικής τοποθεσιας που βολευει στις θυσιες:bawl:
sotostzav
20/03/2017, 11:19
Παλι καλα που το μαθαινω νωρις να παω να σιδερωσω τον καλο μου τον μανδυα...Τα λεμε κατα ΤΗ 9:30-10 εκει..
taisteal
20/03/2017, 11:20
harris_x
20/03/2017, 13:02
Aaaaaa, δε θα έρθω
Ήρθε η πιπ@....
Κρίκος 20/3/2017 με κύριο θέμα:
Κατάργηση της συγχώνευσης ολων των Κρικων σε ένα θέμα που επέβαλαν τα μ@@@νοπανα οι Μονταντμινς.
Θα ακολουθησει θυσια ενός παρθενου μοντ καθως και ένα μικρο οικογενειακο οργιο..:D
Κάργιες ρπμ
Billymuse
20/03/2017, 13:48
Σήμερα θα πάει κανείς Κρίκο;;;;;;
20/3 ναι θα παμε το εργαψαν οι απο πανου..
κατα τις 10 :beer:
Τα λέμε εκεί. Μετά τις 21.00.
Σήμερα θα πάει κανείς Κρίκο;;;;;;
Κάτι παρθένες...
Ρε οκ...ήμουν πολύ κουρασμένος..έκλεισα ματιά ίσα που 7 για καμιά ώρα με ξυπνητήρι παρακαλώ και μόλις ξύπνησα σε φάση πόιος είμαι τι μέρα είναι τι χιλιετία εχουμε....next time :look:
ρε μαγκες θελω πολυ να ερθω αλλα πριν λιγο σχολασα..και δουλευω παλι στης 07 00....θελω πολυ να ερθω,ευτηχως παραταω την μια δουλεια σε λιγες ημερες και θα δουλευω μονο ενα 8ωρακι οπωτε.....
billy of the R6
27/03/2017, 20:12
Θα παει κανεις σημερα??
sotostzav
03/04/2017, 13:36
Μιας και δεν πηγαμε την προηγουμενη,παμε σημερα για μια μπυριτσα προπασχαλινη!!Κατα τις 9:30-10 τα λεμε εκει :beer:
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
03/04/2017, 16:01
ισος. νωρις. με τα ρουχα τις δουλιας.
harris_x
03/04/2017, 16:55
Θα το σκεφτώ, έχουμε συνάντηση με τους μετόχους αύριο και πρέπει να ελέγξω δύο business plans...
Αν δε με πάρει αργά στη δουλειά θα περάσω κουστουμάτος :a22:
harris_x
03/04/2017, 20:01
Βρε,ναι..
Κι εσύ με κοστούμι;
Κι εσύ με κοστούμι;
Χαριλαε,το ντρέσινγκ θα είναι Σμαρτ καζουαλ
harris_x
03/04/2017, 20:11
Χαριλαε,το ντρέσινγκ θα είναι Σμαρτ καζουαλ
Φιλε σήμερα παίζει black tie.
Και το νου σου, θα έχει πόρτα.
harris_x
04/04/2017, 00:06
Το executive committee του moto.gr συνεδρίασε επιτυχώς και αυτή τη φορα.
Χάρηκα ιδιαιτέρως που το πρόγραμμα προχωρα as planned και που οι προσπάθειές μας όλο αυτο διάστημα απέδωσαν καρπούς.
Συγχαρητήρια σε όλους.
Θα το πώ ρε π@υστη μου και ας πέσει όλο το Forum να με φάει...
Στον Κρίκο έχω πάει 3-4 φορές και πάντα έχω βρεθεί με τα παιδιά του φόρουμ.
Αλλά... είναι λίγο το μαγαζί ρε π@υστη μου, ούτε μουσική της προκοπής έως κουπεπέ, ούτε υγρά της αρεσκείας μας, περιβάλλον περασμένων 10ετιών και μάλιστα παρακμιακών, γ@ματα "for the festivals"...
Βέβαια όπου γουστάρει η ομάδα και εγώ μέσα, αλλά ώς σκατίγερος γκρινιάρης οφείλω να γκρινιάξω.......:D
Για τη παρέα πάμε. Και σε παγκάκι να βρισκόμασταν, πάλι καλά θα ήταν.
harris_x
04/04/2017, 10:15
Θα το πώ ρε π@υστη μου και ας πέσει όλο το Forum να με φάει...
Στον Κρίκο έχω πάει 3-4 φορές και πάντα έχω βρεθεί με τα παιδιά του φόρουμ.
Αλλά... είναι λίγο το μαγαζί ρε π@υστη μου, ούτε μουσική της προκοπής έως κουπεπέ, ούτε υγρά της αρεσκείας μας, περιβάλλον περασμένων 10ετιών και μάλιστα παρακμιακών, γ@ματα "for the festivals"...
Βέβαια όπου γουστάρει η ομάδα και εγώ μέσα, αλλά ώς σκατίγερος γκρινιάρης οφείλω να γκρινιάξω.......:D
To μέρος αυτό έχει επιλεγεί εκτός άλλων γιατί έχει χαμηλές τιμές, εύκολο παρκάρισμα, είναι σε κεντρικό σημείο και υπάρχει διαθεσιμότητα τραπεζιών για 2 έως 32 ( :D ) άτομα χωρίς να χρειάζεται να προηγηθεί κράτηση.
Επιπλέον, το καλοκαίρι έχει την πλατεία και μπορούμε και καθόμαστε έξω.
Αν υπάρχει πρόταση για κάποιο μαγαζί που να καλύπτει τα παραπάνω ευχαρίστως να την απορρίψουμε :p