View Full Version : Περι υψους...
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι αρχάριος 26 χρονών και θέλω να μπω στο κόσμο της μοτοσυκλέτας μιας και είναι παιδικό απωθημένο. Θέλω να ρωτήσω αν παίζει ρόλο το ύψος του αναβάτη . Είμαι 1,90 100 κιλά. Τι μηχανές θα μπορούσα να οδηγήσω σε στυλ chopper/cruiser;
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
Υ.Γ.: δεν γνωρίζω αν ποσταρα το θέμα στο σωστό section...
Φίλε μας καλώς ήρθες στο moto.gr.
Να υποθέσουμε ότι έχεις το μεγάλο δίπλωμα(απεριόριστα κυβικά) ή όχι;
Καταρχήν, καλώς ήλθες :beer:
Γιατί ρε συ χάλια το '89; μια χαρά χρονιά ήταν, πήρε η ΑΕΚ πρωτάθλημα μετά από 10 ολόκληρα χρόνια :D
Για το ύψος σου, δύκολα θα βολευτείς σε τσοπεριά, θα ψάχνεις μονίμως φυσιοθεραπευτή..... δες καλύτερα για κανένα εντουράκι
Καταρχάς καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
@omega: ναι, μιλάμε για απεριόριστο.
@bowleno: το 89 μια χαρά χρονιά ήταν αφού γεννήθηκα πέρα απο το πρωτάθλημα της ΑΕΚ :D
Όσον αφορά τα εντουρο, ποτέ δε τα χώνεψα η αλήθεια είναι.Πάντα είχα ενα σκάλωμα για τα chopper/cruiser. Σε ευχαριστώ πάντως.
devil's animal
12/09/2015, 09:54
κοπτοραπτικη στο μοντελο που σ'αρεσει...ape hanger...και χωρας παντου...
340961
Μια χαρά σου κάνουν τα chopper/cruiser που κοιτάς. Δεν είσαι και 2,10. Κοίτα να πάρεις ότι σου αρέσει και να το ευχαριστηθείς. Τη μηχανή που καβαλάς πρέπει πρωτίστως να τη γουστάρεις!
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας
κοπτοραπτικη στο μοντελο που σ'αρεσει...ape hanger...και χωρας παντου...
340961
Είναι λίγο υπερβολικά τα γραφικά, δε νομίζεις?!
devil's animal
18/09/2015, 23:34
Είναι λίγο υπερβολικά τα γραφικά, δε νομίζεις?!
για σενα αγαπουλη θα βαλουμε καρδουλες...:kiss:
Φιλε καλησπερα και καλώς ήρθες!!! Διάλεξε την μηχανή σπυ ανάλογα με αυτό που θες να κανείς... Πχ ταξίδια βόλτες το σκ σε βουνά σούζες απο φανάρι σε φανάρι... Δόξα το θεό υπάρχουν μηχανές για όλα τα γούστα!!!
Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η φυσική σου κατάσταση. Αν εισαι αθλητικός τύπος μπορείς να βολευτείς και σε SuperSport πλην κάποιων εξαιρέσεων.
Επειδή είμαστε κοντά στα Specs (1,88 - 95 κιλα) σου λέω οτι στα μόνα που δεν μπόρεσα να βολευτώ με τίποτα είναι στα 600άρια Supersport. Παρόλο που ειμαι σε παρα πολυ καλή φυσική κατάσταση οι καρποί μου και τα γόνατα μου με πέθαιναν
headbanger
25/09/2015, 23:08
για να μην απαντήσω "Πάρε χάρλεη" γιατί θα με κράξουν οι παλιοί εδώ, τσίμπα κανα Καβα vulcan. το 900 πάρε για ελέου φορολογίας στην ελλάδα. αν δεν σε απασχολεί το 1700 είναι απόλυτα τίμιο.
Δες και yamaha raider @1900. δεν ξέρω αν κυκλοφορεί Ελλάδα όμως. το πήρα βόλτα μηλάμε για φοβερή μηχανή πολύ την γούσταρα (και ας αμαρτάνω που το παραδέχομαι)
Αν έχεισ λεφτά, και χρόνο, τσίμπα μια σπορτστερ 883 και κάντην μόνος σε stage 2 τουλάχιστον. 75 αλογάκια σε "γυναικεία" χάρλεη που παίρνει όντι μόντα θες (με το κατάλληλο αντάλαγμα πάντοτε)
για να σου δωσουμε καλύτερες απαντήσεις πες μας το μπατζετ σου, αν μπορεις να βαλεις δόσεις και μετά άλλα πραγματα όπως πόσο άλογα θες να ναι, κατανάλωση και τι χρήση θα κάνεις (πόλη, ταξίδια, κλπ)
dimmie_72
25/09/2015, 23:54
δε νομίζω ότι το 883 είναι ότι καλύτερο για 1.90 100 κιλά.
sapila racing
26/09/2015, 11:45
δε νομίζω ότι το 883 είναι ότι καλύτερο για 1.90 100 κιλά.
Απο μαμα ειναι τελείως ψοφιο κατω απο 50 ίππους, και θέλει πάρα πολύ χρήμα για να φτασει τα 75 αλογα που αναφερει πιο πανω ο headbanger.
Ασε που και παλι δεν κανει για τιποτα! :D
Desperado
26/09/2015, 12:17
Ψιλοδιαφωνώ εδώ......Κάνει....Εντύπωση!!:D:lol:
Απο μαμα ειναι τελείως ψοφιο κατω απο 50 ίππους, και θέλει πάρα πολύ χρήμα για να φτασει τα 75 αλογα που αναφερει πιο πανω ο headbanger.
Ψιλοδιαφωνώ εδώ......Κάνει....Εντύπωση!!:D:lol:
Πάρτρ μάτι ένα 883 με......κλιπ ονς! τον πέτυχα χθες στο Αιγάλεω Είχα πεθάνει στο στο γέλιο, προσπαθούσε να το κουμαντάρει και δεν.....:lol:
341755