Σύνδεση

View Full Version : Λαμια-Βερολινο

Σελίδες : 1 [2]

lykourgi
15/09/2015, 19:18
Ωραία βόλτα και ωραία παρουσίαση. :beer:

taisteal
15/09/2015, 19:22
ουτε βραδυνη αμαξοστοιχια για Μοναχο δεν βγαζει σερι τοσα χιλιομετρα...αμα θες μας λες 2-3 κουβεντες για το πως γινεται κ τι νιωθει καποιος για τετοιες αποστασεις καθως ειναι υπερβολικα μεγαλες ισως κ επικινδυνες...
ωραιος φιλε,παντα τετοια κ καλυτερα!

Επικινδυνες γιατι;;
Εχω μαθει να ταξιδευω ετσι και το κανω επειδη μου αρεσει,ειλικρινα.
Κουμπωνω την 5η και το αφηνω να τρωει χιλιομετρο,χωρις απαραιτητα να βιαζομαι να φτασω.
Εχω μονοκυλινδρο γιατι με αυτο κινουμαι παντου σε καθε τεραιν,μπορω να κανω οτι θελω και απλα
περιοριζομαι στο ταξιδι,χωρις αυτο να με ενοχλει.
Εχει φθηνη συντηρηση,οικονομια στο καυσιμο και ετσι γλυτωνω αρκετα χρηματα,που τα μετατρεπω σε δρομο.
Εννοειται οτι θα ηθελα ενα μηχανακι να ταξιδευει καλυτερα,αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα,και ετσι εχω ενα για ολα.
Περυσι με το 650 Dakar εγραψα σε 17 ημερες 10.000 χλμ,και κανενα προβλημα.
Στο θεμα ανεσης και σελας,εχω συνηθισει και δεν με ενοχλει,σταση ανα τεποζιτο για τσιγαρο και συνεχιζεις.

Ευχαριστω :beer::beer:

GiorgosLa
15/09/2015, 19:39
Επικινδυνες γιατι;;
Κουμπωνω την 5η και το αφηνω να τρωει χιλιομετρο,χωρις απαραιτητα να βιαζομαι να φτασω.
Εχω μονοκυλινδρο γιατι με αυτο κινουμαι παντου σε καθε τεραιν,μπορω να κανω οτι θελω και απλα
Εχει φθηνη συντηρηση,οικονομια στο καυσιμο και ετσι γλυτωνω αρκετα χρηματα,που τα μετατρεπω σε δρομο.
Εννοειται οτι θα ηθελα ενα μηχανακι να ταξιδευει καλυτερα,αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα,και ετσι εχω ενα για ολα.
Στο θεμα ανεσης και σελας,εχω συνηθισει και δεν με ενοχλει,σταση ανα τεποζιτο για τσιγαρο και συνεχιζεις.

Δηλαδή αν έβγαινε ένα καύσιμο, που θα σου ανέβαζε την αυτονομία σε… τρεις μέρες σερί, μπορεί να έκοβες και το τσιγάρο εσύ ε? :eek:
Άντε ακόμα μία :beer:

taisteal
15/09/2015, 19:43
Δηλαδή αν έβγαινε ένα καύσιμο, που θα σου ανέβαζε την αυτονομία σε… τρεις μέρες σερί, μπορεί να έκοβες και το τσιγάρο εσύ ε? :eek:
Άντε ακόμα μία :beer:

Αν εβγαινε τετοιο καυσιμο θα εκανα παρεα στον Στεργιο :lol:

George_M.
15/09/2015, 19:45
Επικινδυνες γιατι;;

μα σαφως κ καταλαβα οτι σου αρεσει αυτο που κανεις κ οπως το κανεις κ εννοειται οτι ειναι σεβαστοτατο,
η λεξη επικινδυνο αφορα την φυσικη κοπωση που πιθανον να επερχεται μετα απο καποιες εκατονταδες χιλιομετρα η οποια -ισως- επιφερει μειωμενες αντιδρασεις στην οδηγηση κ μετεπειτα στην συγκεντρωση/προσηλωση σου στον δρομο.ειδικα οταν μιλαμε κ για νυχτα...

taisteal
15/09/2015, 19:48
μα σαφως κ καταλαβα οτι σου αρεσει αυτο που κανεις κ οπως το κανεις κ εννοειται οτι ειναι σεβαστοτατο,
η λεξη επικινδυνο αφορα την φυσικη κοπωση που πιθανον να επερχεται μετα απο καποιες εκατονταδες χιλιομετρα η οποια -ισως- επιφερει μειωμενες αντιδρασεις στην οδηγηση κ μετεπειτα στην συγκεντρωση/προσηλωση σου στον δρομο.ειδικα οταν μιλαμε κ για νυχτα...

Φυσικα και υπαρχει κοπωση.
Αλλα οχι τοση ωστε να γινει επικινδυνο.
Αλλωστε το επαγγελμα μου εχει πολλες ωρες οδηγηση στο τιμονι,και το εχω δουλεψει το πραγμα ;)

Bob_o_mastoras
15/09/2015, 20:00
Αλλωστε το επαγγελμα μου εχει πολλες ωρες οδηγηση στο τιμονι,και το εχω δουλεψει το πραγμα ;)

Aμα στο μηχανακι μπορουσες να τρως ηλιοσπορους εκανα και 5000χλμ σερι! :lol:
Λες στο Βαρκαντερο να μπορεις;;; :hypnotize:

foogr01
16/09/2015, 00:19
:beer:

annateo
16/09/2015, 08:58
Εντυπωσιακό και αξιοζηλευτο.
:a012:

el-Gatto
16/09/2015, 10:59
Που πας Ρε φίλαι ,τω μωνωκηλινδρο δαιν κανη γοια μαιγάλα τακσίδια ,ωλει τω λαιναι αφού.... :a22:

Γιώργο :a012: για τα σερί κμτρα ,αλλά κυρίως :a012: :a012: :a012: για την υπομονή σου να ταξιδεύεις ,με αυτή την ταχύτητα σε ατελείωτους αυτοκινητόδρομους.
Εγώ δεν θα την πάλευα. Θα το έσκαγα το Τενεκέ. :lol:

Να'σαι πάντα καλά.
Σου εύχομαι να καταφέρεις να μετατρέψεις όλα σου τα όνειρα....σε ταξίδια. :beer:

ΥΓ: Ρίξε κανα σύρμα όταν θα αρχίσεις να "δρομολογείς" το Μαρόκο. ;)

:wave2:

ggs
16/09/2015, 11:40
βρε σιγα να μην εκανε 1900 χλμ σερι... εκανε τουλαχιστον τρεις πολυωρες στασεις για ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ...:lol:

ο ανθρωπος ειναι κουκουβαγια... οδηγαει βραδυ λες και ειναι μερα (και χωρις φωτα καμια φορα);)

GFawkes
16/09/2015, 11:53
Aμα στον καναπε μπορουσες να τρως ηλιοσπορους εκανα και 5000χλμ σερι! :lol:
Λες στο Βαρκαντερο να μπορεις;;; :hypnotize:

Οκ το εφτιαξα

taisteal
16/09/2015, 14:54
βρε σιγα να μην εκανε 1900 χλμ σερι... εκανε τουλαχιστον τρεις πολυωρες στασεις για ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ...:lol:

:moutza::moutza: :lol:

Γατε το Μαροκο ειναι ετοιμο απο ολες τις αποψεις,χαρτες,διαμονες,διαδρομες,μπατζετ,τα παντα ολα.
Ασε που λεω να αγορασω και gps :D
Θα σε κρατω ενημερο,και πολυ θα χαιρομουν να πηγαιναμε παρεα ;)

Ευχαριστω για τις ευχες σου

:beer::beer:

VasilisSax
16/09/2015, 20:01
Υπάρχει ελπίδα και για τους πετοφοβικους όπως Εγώ... :)

blackbusa
16/09/2015, 20:39
:moutza::moutza: :lol:

Γατε το Μαροκο ειναι ετοιμο απο ολες τις αποψεις,χαρτες,διαμονες,διαδρομες,μπατζετ,τα παντα ολα.
Θα σε κρατω ενημερο,και πολυ θα χαιρομουν να πηγαιναμε παρεα ;)

Ευχαριστω για τις ευχες σου

kai ta skylia demena....;)

taisteal
17/09/2015, 00:46
kai ta skylia demena....;)

:)

:beer::beer::beer:

Pan (dvs)
17/09/2015, 20:45
:beer::beer::beer:

amyroukai
17/09/2015, 21:57

Waypoints όλα τα πλυντήρια της ερήμου και έχεις ήδη κλείσει λίτρα νερού;

taisteal
18/09/2015, 00:42
Waypoints όλα τα πλυντήρια της ερήμου και έχεις ήδη κλείσει λίτρα νερού;

Εισαι κακοπροαιρετος!!!

:bawl::bawl:

noodles
18/09/2015, 11:56
:a18:! ωραιες φωτο! :beer::beer::beer: ολα τα μηχανακια πανε παντου, το θεμα ειναι αν παει ο οδηγος. να τα βλεπουν καποιοι που αν δεν εχουν gs1200 φουλ εξτρα, δεν κανουν ουτε βημα. :p

Pattaya boy
22/09/2015, 01:38
Ωραιος ρε Γιωργη! Για Μαροκο το σκεφτομαι και εγω για Απριλη, αν δεν την κανω για Κινα. Εσυ για ποτε λες? Αν ανεβεις Σαλονικα σφυρα...:beer:

taisteal
22/09/2015, 02:13
Ωραιος ρε Γιωργη! Για Μαροκο το σκεφτομαι και εγω για Απριλη, αν δεν την κανω για Κινα. Εσυ για ποτε λες? Αν ανεβεις Σαλονικα σφυρα...:beer:

Κινα;;
Με το μηχανακι;;
:eyepop:

Εννοειται οτι θα τα πουμε επανω ;)

Pattaya boy
22/09/2015, 02:30
Κινα;;
Με το μηχανακι;;
:eyepop:

Εννοειται οτι θα τα πουμε επανω ;)

Sorry φιλε δεν το διευκρηνησα χαχα!
Με αεροπλανο στο στην πολη Γουαντσουν αν θυμαμαι καλα για μια εκθεση. Και απο εκει μια βολτα Ταιλανδη. Μακαρι να μπορουσα με μηχανακι αλλα οι Κινεζοι ζητανε τα αντερα τους να πληρωσεις

airmav
19/04/2016, 14:08
Οσο γυριζα εκει μεσα,βλεποντας ολες αυτες τις εικονες ενιωσα ασχημα,σαν χαζος τουριστας που επισκεπτεται
αξιοθεατο.
Εκει μεσα πεθαναν εκατονταδες χιλιαδες αθωες ψυχες,και εμεις γυρνουσαμε σαν χαζοι..
Μπορει να το βλεπω και στραβα βεβαια..
Ισως θα ηταν καλυτερα να μεινει κλειστο για παντα,η να ισοπεδωθει.

μπραβο φιλε, ευγε σε θαυμαζω ετσι κ αλλιως..... οσο για το στρατοπεδο μου θυμισες την δικη μου εμπειρια στο νταχαου...παρα το νεαρο της ηλικιας μου τοτε (1989) οι εικονες εχουν μεινει χαραγμενες μεσα μου ( ρουχισμος, φουρνοι, θαλαμοι αεριων , παππουτσια, και μια κυρια εβραι πρωην αιχμαλωτη με τον αριθμο κρατουμενου χτυπημενο επανω της μας μιλησε για την εμπειρια της...) οσον αφορα την βολτα σου στο τειχος εχω μια φωτο 3 μηνες πριν γκρεμιστει....ηταν αυγουστος 1989. ημαστε με γονεις δυτικη γερμανια και στην ανατολικη μας αφησαν να περασουμε για 5 ωρες, και στην ουσια μας αναγκασαν να χαλασουμε ενα μεγαλο χρηματικο ποσο (απαγορευοταν να βγει το χρημα παλι εξω και δεν αλλασσοταν σε συναλλακτηρια)

christof40
19/04/2016, 14:59

βρε και γω συναδελφος ειμαι και το χω και γω δουλεψει το πραγμα αλλα.....στον πωπο σου τι ακριβως εχεις δουλεψει-γυμνασει για να αντεχει τοοοοοοσο??:cry::lol::lol:
εκτος πλακα ομως πολλες :beer: και πολλα:a012: για τα ταξιδια σου

taisteal
21/04/2016, 23:50
βρε και γω συναδελφος ειμαι και το χω και γω δουλεψει το πραγμα αλλα.....στον πωπο σου τι ακριβως εχεις δουλεψει-γυμνασει για να αντεχει τοοοοοοσο??:cry::lol::lol:

Ιδεα δεν εχω,απλα δεν κουραζεται ευκολα.
Εχω και τουριστικο μηχανακι βεβαια που βοηθαει :lol: