PDA

View Full Version : ΙΡΛΑΝΔΙΑ 2014..

Σελίδες : 1 [2]

lykourgi
17/09/2015, 19:40
Α,η φωτο απο το λαστιχο
Αυτό έχει ψωμί ακόμη, δεν έχουν σβήσει οι αυλακιές.
Τσάμπα το άλλαξες. :p

Σοβαρά τώρα. Απορώ πως άντεξε. Ησουν τυχερός. :)

taisteal
17/09/2015, 19:44
Αυτό έχει ψωμί ακόμη, δεν έχουν σβήσει οι αυλακιές.
Τσάμπα το άλλαξες. :p

Σοβαρά τώρα. Απορώ πως άντεξε. Ησουν τυχερός. :)

Φαινεται σαν ενα σωμα λαστιχο και σκελετος,αλλα δεν ειναι..
Εχει αποκολληθει.
Το τραγελαφικο ειναι οτι παρεδιδε πνευμα εξω απο το Heidenau της Γερμανιας,που φτιαχνουν τα ελαστικα..
Και περνωντας ελεγα να μην εχω χρημα να βαλω ενα στο επι τοπου γμτ :lol:

QSpec
17/09/2015, 19:49
2700 σερί και έφτασες πίσω με αυτό το λάστιχο;

Όχι φίλε, είσαι σκληρός. Παίζει να σε φοβάμαι από εδώ και πέρα.

Καλή αρχή με τα γραψίματα και καλά ταξίδια να έχεις.

:beer: :beer: :beer:

lykourgi
17/09/2015, 19:51
Φαινεται σαν ενα σωμα λαστιχο και σκελετος,αλλα δεν ειναι..
Εχει αποκολληθεί.
Αυτό το κατάλαβα. Γι' αυτό είπα για τύχη, ήταν πράγματι στο "τσακ".

Το τραγελαφικο ειναι οτι παρεδιδε πνευμα εξω απο το Heidenau της Γερμανιας,που φτιαχνουν τα ελαστικα..
Αυτοκτόνησε από τη συγκίνησή του. :lol:

teogtp
17/09/2015, 19:56
Αυτο το τενερε βαζει φωτιες λεμε ................:D
Ουτε τα στρωμ τετοιο πραγμα......

Γι'αυτο το εδωσες ρε ψηλε;
Πολυ το γκαζι;
:tooth:

lykourgi
17/09/2015, 19:59
Και μία ερώτηση.

Το λάστιχο φαίνεται όντως να έχει "ψωμί". Μήπως το δούλευες σε χαμηλή πίεση;
Και αν το δούλευες στην προτεινόμενη, για τις συνθήκες, πίεση μήπως θέλει παραπάνω;

taisteal
17/09/2015, 20:05
Και μία ερώτηση.

Το λάστιχο φαίνεται όντως να έχει "ψωμί". Μήπως το δούλευες σε χαμηλή πίεση;
Και αν το δούλευες στην προτεινόμενη, για τις συνθήκες, πίεση μήπως θέλει παραπάνω;

Σε καθε ταξιδι με φορτιο,παιζω γυρω στο 34 πισω.
Και τα ελεγχω συχνα στο δρομο.
Εμπειρικα εχω μαθει που δουλευει σωστα ενα λαστιχο,οποτε ισως ηταν αστοχια υλικου..

lykourgi
17/09/2015, 20:22
Εγώ θα δοκίμαζα και παραπάνω, αλλά καταλαβαίνω ότι έχεις κάνει τις δοκιμές σου και μάλλον κάτι "χαλάει" αν ανέβεις κι άλλο.

(Απλά ρωτάω διότι η αποκόλληση πέλματος είναι κλασσικό αποτέλεσμα υπερθέρμανσης.)

taisteal
17/09/2015, 20:30
Ετσι,σε μεγαλυτερες πιεσεις αλλαζε αρνητικα η συμπεριφορα του.
Ακομη και στο φετινο 34-35 επαιξα,και κανενα προβλημα,γι'αυτο το αποδιδω πιθανον σε αστοχια

lykourgi
17/09/2015, 20:37
Οκ, ευχαριστώ για την ενημέρωση. :)

devil's animal
17/09/2015, 20:40
συγχαρητηρια για το τολμημα και μονο...
και φυσικα για την αποτελεσματικη εκτελεση αυτου...:a20:

ειναι πολλα τα χλμ για μονοκυλινδρο (στο εχω ξαναπει), ειναι φοβερες οι εικονες που μας μεταφερεις, ειναι μεστες και λιτες οι περιγραφες σου που οντως δεν κουραζουν και δινεις στον θεατη να παρει καλη γευση...και παλι ειναι ΜΥΘΙΚΑ τα χλμ που κανεις με μονοκυλινδρο...:a012:

να'σαι καλα, να ταξιδευεις και να μας ταξιδευεις...
:beer::beer::beer:

Pan (dvs)
17/09/2015, 20:48
:beer:Και στο επομενο.

ΥΓ Λυσε μου και την απορια.Ποιο απο τα δυο εχει καλυτερο ταξιδι?

taisteal
17/09/2015, 20:53
:beer:Και στο επομενο.

ΥΓ Λυσε μου και την απορια.Ποιο απο τα δυο εχει καλυτερο ταξιδι?

Ευχαριστω φιλε

Το Tenere by far

Bob_o_mastoras
17/09/2015, 20:59
Το Tenere by far

:hmm:

Why??

teogtp
17/09/2015, 21:32
Αυτο το τενερε βαζει φωτιες λεμε ................:D
Ουτε τα στρωμ τετοιο πραγμα......

Γι'αυτο το εδωσες ρε ψηλε;
Πολυ το γκαζι;
:tooth:

Ξεχασα ο μαπας,τοτε ειχες την προπελα......:D

amyroukai
17/09/2015, 21:47
Πάντως αυτό με τα 2700 μονοκοπανιά το είδα, το ξαναείδα, λέω αρχικά ορθογραφικό, μετά δεν κολλούσε η εκδοχή. Ρε αγόρι... Τι να πω, πραγματικά άφωνος.
Και με αυτό το λάστιχο κιόλας.

foogr01
17/09/2015, 22:13
Όσες μπύρες και να βάλω, θα είναι λίγες ... :beer:

Παρομοίως........ :a012: και :beer:

kordix
17/09/2015, 22:37
Ποοοο :eek: αυτό είναι ταξίδι. :a20::a18::eyepop:

Αχ αυτή η Ιρλανδία...

taisteal
18/09/2015, 00:40
:hmm:

Why??

Μπικοουζ ειναι καλυτερο σε ολα
Καλυψη απο αερα,καλυψη στα ποδια,η 5η του ταξιδευει καλυτερα απο του bmw,το υποπλαισιο δεν παιρνει χαμπαρι
τιποτα οτι και να το κανεις,17 λιτρα το bmw και 23 το γιαμαπα,τρελη αυτονομια,δεν μου σπαει τα ουμπαλα με μικροχαζες
ζημιες,οταν θελησα ανταλλακτικο οριτζιναλ δεν εστησα λωκο και πολλα αλλα.

Και το σημαντικοτερο κραζω τους κολλημενους μπεμπεδες πιο ανετα :lol:

dimmie_72
18/09/2015, 01:29
Μπικοουζ ειναι καλυτερο σε ολα
Καλυψη απο αερα,καλυψη στα ποδια,η 5η του ταξιδευει καλυτερα απο του bmw,το υποπλαισιο δεν παιρνει χαμπαρι
τιποτα οτι και να το κανεις,17 λιτρα το bmw και 23 το γιαμαπα,τρελη αυτονομια,δεν μου σπαει τα ουμπαλα με μικροχαζες
ζημιες,οταν θελησα ανταλλακτικο οριτζιναλ δεν εστησα λωκο και πολλα αλλα.

Και το σημαντικοτερο κραζω τους κολλημενους μπεμπεδες πιο ανετα :lol:

ναι, αλλά πες ότι πρέπει νάσαι και ψηλός να αποχωρήσει το μισό φόρουμ! :lol:

taisteal
18/09/2015, 01:42
ναι, αλλά πες ότι πρέπει νάσαι και ψηλός να αποχωρήσει το μισό φόρουμ! :lol:

Ναι ξεχασα,δυσκολευομαι λιγο να το φτασω,αλλα θα το μαθω :lol:

dimmie_72
18/09/2015, 01:55
το υποπλαισιο δεν παιρνει χαμπαρι

αχ, ο φουκαράς ο κολλητός μου τι τροποποιήσεις τούκανε για να φτάνουν τα πόδια κάτω!

το φτάνει όμως τώρα και το πάει σφαίρα.

φαρμακοποιός στη Λάρισα είναι, όσοι θέλετε know-how μη διστάσετε...

YAMAHA original μετατροπή. ;)

el-Gatto
18/09/2015, 08:28
Φίλε δεν παίζεσαι. :eek:
Νόμιζα οτι εγώ είμαι σιδερόκωλος ,αλλά ,τζίφος.
Μου κατέστρεψες την μοτοαυτοεκτίμηση ρε μεγάλε. :rolleyes:

Αλλά χαλάλι σου και στα επόμενα με ΥΓΕΙΑ σου εύχομαι.:beer:

Πανέμορφη η Ιρλανδία ,κι έχω επίσης τις καλύτερες εντυπώσεις για άτομα απο εκεί ,που έτυχε να γνωρίσω.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μια ερώτηση.
Με την βροχή ,πως την πάλεψες στην Ιρλανδία;
Εχω κάνει 1000άδες χμτρα υπο βροχή ,αλλά πλέον ,εδώ κ αρκετά χρόνια ,προσπαθώ να προβλέπω κ να την αποφεύγω σαν το διάλο.
Είναι πλέον λόγος η βροχή κ μόνο να μην ξεκινήσω για κάπου.
Μεγάλωσα ,βαρέθηκα ,δεν το φχαριστιέμαι το ταξίδι με βροχή ,με χαλάει.
Δεν είναι οτι φοβάμαι μη γλιστρήσω.
Απλά δεν χαμογελάω κ δεν χαίρομαι με αυτές τις συνθήκες ,κι αυτό είναι απολύτως ανασταλτικός παράγοντας για μένα.
Οι συχνές ή συνεχείς βροχοπτώσεις ,είναι για μένα λόγος να μήν κυλίσω τις ρόδες μου στα Βόρεια της Ευρώπης.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οσο για το λάστιχο ,καταστράφηκε απο υπερθέρμανση ,η οποία το έκανε ευάλωτο σε συνεχείς παραμορφώσεις του σκελετού ,γι'αυτό και οι αποκολλήσεις πέλματος.
Μην συγκρίνεις τις πιέσεις που σε κάνουν να νιώθεις καλά στην Ελλάδα.
Εξω ,οι συντελεστές τριβής των οδοστρωμάτων είναι αλλού ,ψηλά αλλού.
Ειδικά 2κάβαλος ,με μπαγκάζια ,και παρατεταμένα χμτρα σαν αυτά τα τρελλά σερί που κάνεις ,θέλουν πολύ μεγαλύτερες πιέσεις για να περιορίσεις την φθορά των ελαστικών ,και να είσαι ταυτόχρονα κ πιό ασφαλής ,μια κ οι θερμοκρασία που δουλέυει το ελαστικό στα παρατεταμένα χμτρα είναι καθοριστική τόσο για το κράτημα ,όσο κ για την αντοχή του.

Ενδεικτικά ,στο Τενερε 2κάβαλος ,όταν ξέρω οτι έχω να βγάλω παρατεταμένα ασφάλτινα ημερήσια χμτρα (καμιά 500αριά μην φανταστείς τίποτα σαν τα 2700 τα δικά σου)
οι πιέσεις που χρησιμοποιώ είναι 33-38 (Ε-Π).
Αν ξεκινούσα ένα 2κάβαλο φορτωμένο ταξίδι σαν το δικό σου ,θα έφευγα με 34-40.

Και όλα αυτά ελεγμένα πάντα με δικό μου πιεσόμετρο ,γιατι άμα βασιστείς στα όργανα των βενζινάδικων ,αντε γειά.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πότε ξεκινάμε για Μαρόκο είπαμε ; :tooth:

Pan (dvs)
18/09/2015, 08:35
..............

Ρε κατσε στ αυγα σου.Θα σκορπισεις και δεν θα μπορουμε να σε μαζεψουμε.

spyrakos35
18/09/2015, 08:36

Καταρχάς, δε νομίζω να έχει ρωτήσει το αφεντικό του.....

;)

Pan (dvs)
18/09/2015, 08:48

;)

:a27:Πεντε γνωστους τους εχουμε στα νοσοκομεια.Ενα καλο δικαιολογητικο θα του το βρουμε αν ερθει εκεινη η ωρα.

spyrakos35
18/09/2015, 08:55
:a27:Πεντε γνωστους τους εχουμε στα νοσοκομεια.Ενα καλο δικαιολογητικο θα του το βρουμε αν ερθει εκεινη η ωρα.

δεν το έπιασες, αλλο αφεντικό εννοούσα, αυτό του σπιτιού....

βέβαια, εσύ σαν άντρας εχεις σκίσει τη γάτα και δε δίνεις λογαριασμό οπότε σε καταλαβαίνω που δεν το πιασες.... :lol:

el-Gatto
18/09/2015, 09:02
:D . . . :a024: . . . :tooth:

;)
Της το'ριξα απ'όξω - απ'όξω.
Της είπα επίσης οτι ήρθε η ώρα να μου δείξει πόσο μ'αγαπάει.
και
Να βρεί μια 2η δουλειά για να χρηματοδοτήσει το ταξίδι μου στο Μαρόκο. :D

Αν όλα πάνε καλά -της είπα- και γυρίσω σ'ένα τεύχος ,αμέσως μετά θα ξεκινήσω για Μακαντάν. :tooth:

Pan (dvs)
18/09/2015, 09:24
δεν το έπιασες, αλλο αφεντικό εννοούσα, αυτό του σπιτιού....

βέβαια, εσύ σαν άντρας εχεις σκίσει τη γάτα και δε δίνεις λογαριασμό οπότε σε καταλαβαίνω που δεν το πιασες.... :lol:

Σε αυτο αναφερομουνα.

Οσο για το αν την εσκισα η οχι,εισαι αλλου νυχτωμενος.Δεν γεννηθηκε ακομη αυτος ο ανΔρας.

yes-u
18/09/2015, 10:10
Συγχαρητήρια φίλε μου!
Και οι φωτό σου ακριβείς. Όταν θα έρθει η ώρα (γιατί θα έρθει...) για κάτι ανάλογο και από μένα δε θα διστάσω να σε συμβουλευτώ...

byron
18/09/2015, 10:13
respect ρε τρελέ. :beer:

pektis
18/09/2015, 11:01
Μπραβο... πολυ καλο...
Ρε θυριο, 2700χλμ. σερι και μαλιστα βραδυ??
Πολλααα :a18:
:beer:

taisteal
18/09/2015, 18:14
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μια ερώτηση.
Με την βροχή ,πως την πάλεψες στην Ιρλανδία;
Εχω κάνει 1000άδες χμτρα υπο βροχή ,αλλά πλέον ,εδώ κ αρκετά χρόνια ,προσπαθώ να προβλέπω κ να την αποφεύγω σαν το διάλο.
Είναι πλέον λόγος η βροχή κ μόνο να μην ξεκινήσω για κάπου.
Μεγάλωσα ,βαρέθηκα ,δεν το φχαριστιέμαι το ταξίδι με βροχή ,με χαλάει.
Δεν είναι οτι φοβάμαι μη γλιστρήσω.
Απλά δεν χαμογελάω κ δεν χαίρομαι με αυτές τις συνθήκες ,κι αυτό είναι απολύτως ανασταλτικός παράγοντας για μένα.
Οι συχνές ή συνεχείς βροχοπτώσεις ,είναι για μένα λόγος να μήν κυλίσω τις ρόδες μου στα Βόρεια της Ευρώπης.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κατ'αρχην σε ξαναευχαριστω για τα καλα σου λογια.

Οταν προγραμματιζαμε το ταξιδι,γνωριζαμε πολυ καλα οτι θα βρεχει,και πραγματι εβρεχε συνεχεια,οχι δυνατα αλλα αυτη την εγγλεζικη
βροχη τη σπαστικη.
Πηραμε αδιαβροχα κτλ,αλλα το δυσαρεστο ηταν οτι απο την τριτη μερα και μετα ολα επαιρναν νερο,και δεν
στεγνωναν ποτε,οποτε το συνηθισαμε και ηταν σαν να μην τρεχει τιποτα.
Απλα ανεβαιναμε στο μηχανακι και συνεχιζαμε χωρις να μας ενοχλει,ειλικρινα δεν το θυμαμαι ουτε καν σαν αρνητικο.
Ειχε τοσο ομορφες διαδρομες που ξεχνουσες τη βροχη.

Οσο αναφορα το λαστιχο,μετα απο 5 ταξιδια στας Ευρωπας,δεν ειχα ποτε προβληματα με τα λαστιχα,και γνωριζω
καλα την ποιοτητα της ασφαλτου εξω.
Κατα την γνωμη μου αστοχια.
Αλλα λιγη σημασια εχει,οταν φτανεις πισω τα ξεχνας τα αρνητικα.

Ετοιμασου για Μαροκινες συγκινησεις...

:a09:

Eversman
18/09/2015, 18:34
Εσείς Μαρόκο, εμείς Τυνησία, μας βλέπω να συναντιωμαστε Ανοιξιατικα στο μέσο της Σαχάρας όλοι μαζί. Αυτά είναι! Και ύστερα σου λέει δεν λερωνουν τα μηχανάκια τους οι μοταιοι :D

el-Gatto
18/09/2015, 20:57
Εσείς Μαρόκο, εμείς Τυνησία, μας βλέπω να συναντιωμαστε Ανοιξιατικα στο μέσο της Σαχάρας όλοι μαζί. Αυτά είναι! Και ύστερα σου λέει δεν λερωνουν τα μηχανάκια τους οι μοταιοι :D
Να το κανονίσουμε πακέτο τότε ρε συ.
Να τα κάνουμε "όλα σε ένα ,νοικοκυρεμένα".:a013:

μετά θα πάμε και Μακαντάν που μου'χει κολήσει;:tooth:

George_M.
18/09/2015, 21:17

σπαμ ον..:D
Παναγιωτη θελω λεπτομεριες μολις βρεθουμε...;)
σπαμ οφφ...:wave2:

daz
18/09/2015, 21:34
Γιώργαρε..

:a20:

amyroukai
19/09/2015, 09:04
θα πάμε και Μακαντάν που μου'χει κολήσει;:tooth:

Δεν είσαι μόνος. αυτός ο κολμπατς πια... αρρώστια.

AXL954
20/09/2015, 11:58
Καταρχήν ωραίος προορισμός!!! κατά δευτερον....2700!!!! Πρέπει να είσαι τουλάχιστον Σιδηρόκωλος!!!! Ξέρεις, υπάρχει και το Iron Butt Association για όσους έχουν καλύψει αυθημερόν 1000 μίλια. Εσύ με αυτό θα γινόσουν....Πρόεδρος οχι απλά μέλος....

Καλά Χιλιόμετρα και καλά ταξίδια!!!

stavrouliasp
20/09/2015, 17:57
Αυτά είναι!

christof40
20/09/2015, 18:02
πολλα :a18:και:a012: γιωργο για το ταξιδι σου
πανεμορφα τοπια η ιρλανδια
2700 χλμ σερι ρε μπαγασα...:eyepop:;;
καποτε ειχα κανει 1200χλμ σερι απο εξω απο το βελιγραδι μεχρι το σπιτι μου με το ιδιο μπεμβεδακι 650 και με καμμενο βεντιλατερ και τα ειδα (τα επαιξα) ολα.

taisteal
20/09/2015, 18:28
καποτε ειχα κανει 1200χλμ σερι απο εξω απο το βελιγραδι μεχρι το σπιτι μου με το ιδιο μπεμβεδακι 650 και με καμμενο βεντιλατερ και τα ειδα (τα επαιξα) ολα.

Τι να κανεις ρε φιλε,με τους ματρακαδες που ταξιδευουμε...
ΠοΥτανα φτωχεια... :look:

Να εισαι καλα

Pattaya boy
22/09/2015, 02:08
:beer:

noodles
22/09/2015, 11:21
πανεμορφη η ιρλανδια με καλους ανθρωπους (πηγε η αδερφη μου για λιγους μηνες και λεει ακριβως τα ιδια με σενα). αλλα 2.700 χλμ σερι ρε παλικαρε και με 1κ μηχανακι??? εισαι θεος, μπραβο!!! :beer::beer: το λαστιχο πρεπει να ανεβασε τρελες θερμοκρασιες παντως. πιστευω πως ειχες χαμηλη πιεση για δρομους εξωτερικου. ακομα στην εθνικη της ελλαδας να βγεις με 34psi θα φθαρει το λαστιχο. πιθανων να θελει περισσοτερο αερα, με 2ο ατομο και βαλιτσες. εχε το στο μυαλο την επομενη φορα.

alexxxcbr
22/09/2015, 12:59
Μπραβο βρε παιδια.:beer::beer::beer:

MESOLOGI
25/11/2015, 11:41
ονειρικό ταξίδι!

jimmis5
27/11/2015, 16:11
Αργος οπως παντα ελεο καφασακι
Φιλε τωρα σε απολαυσα να εισαι καλα
Παντα τετοια!!!
:beer::beer::a20::a18::a012:

ΙΠΠΕΑΣ
30/11/2015, 00:41
Ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας το ταξίδι σου. Εγω σε ευχαριστώ δεκαπλά, γιατί ταξίδεψα σε αυτή την χώρα και έμεινα στο Δουβλίνο μερικές ημέρες χωρίς όμως μηχανή οπότε δεν θα μπορούσα να δω τις εικόνες της ιρλανδικής επαρχίας που μας προσέφερες εσύ.

Το Δουβλίνο είναι πραγματικά μία από τις πιο όμορφες μικρές κουκλίστικες και "ανθρώπινες" πρωτεύουσες του κόσμου, ειδικά στο κέντρο του γύρω από τον ποταμο που διασχίζει την πόλη.Αν ξαναπάς, και τα πνευμόνια σου το αντέχουν, νοίκιασε ένα ποδήλατο στην είσοδο του, και διέσχισε το Phoenix Park. Μου πήρε 2 ώρες για να κάνω δύο περίπου διαμέτρους του κύκλου του πάρκου. Φανταστικό πάρκο στο οποίο κυκλοφορούνε αδέσποτα ελάφια(ποιότητας και μεγέθους όπως εκείνα της Πάρνηθας-προ πυρκαγιάς) από πάρα πολύ παλιά εποχή.

Πάντως αυτά τα πολύ μεγάλα σερί με χιλιόμετρα είναι λίγο επικίνδυνα(έλλειψη ύπνου, συγκέντρωσης κτλ - μεγάλες ευθείες).

Να είσαι καλά για να ξανακάνεις το ταξίδι . :)

ΙΠΠΕΑΣ
30/11/2015, 01:57
Αν ενδιαφέρονται κάποιοι για εικόνες μέσα από την πόλη του Δουβλίνου που τράβηξα πριν από περίπου πέντε χρόνια γυρνώντας την πόλη με ποδήλατο του δήμου Δουβλίνου, πατήστε εδώ:

http://s1194.photobucket.com/user/ippeus/slideshow/DUBLIN2010

taisteal
30/11/2015, 02:23
Ποδηλατο δεν πηρα,αλλα ενα μερος του παρκου το περπατησα
Εχουμε σχεδον τις ιδιες φωτο ;)
Ειναι υπεροχη πολη το Δουβλινο,ελπιζω να καταφερω να ξαναπαω

ΙΠΠΕΑΣ
30/11/2015, 02:32
@taisteal :beer:

Έχω τουλάχιστον 150 φωτογραφίες από την πόλη αλλά δημοσίευσα περίπου 30 αντιπροσωπευτικές. Θα ενημερώσω το album στο photobucket.com όταν βρω λίγο χρόνο.

Έπαθα πλάκα πάντως με τους ποδηλατόδρομους και το σύστημα με το οποίο λειτουργεί η ενοικίαση ποδηλάτων. Με μία prepaid ενοικιάζεις ποδήλατα από περίπου 20 σταθμούς ποδηλάτων στην πόλη και πηγαίνεις από σταθμό σε σταθμό ξεκλειδώνοντας/κλειδώνοντας τα στις ηλεκτρονικές "φωλιές" τους και χρησιμοποιώντας τα αποκόμματα των αυτόματων πωλητών και τα barcode readers καταλαβαίνει το σύστημα πως να χρεώσει την prepaid. Έπαιρνα ένα ποδήλατο από το σταθμό Α , ποδηλατούσα και το κλείδωνα στο σταθμό Χ , που ήταν 7 χλμ μακριά από τον Α. Μετά από φαγητό και καφέ 1-2 ωρών έπαιρνα άλλο ποδήλατο από το σταθμό Χ και πήγαινα σε άλλο σημείο της πόλης και το κλείδωνα στο σταθμό Ω.

Απίστευτα πράγματα.

virus
02/12/2015, 23:05
πολυ ωραιο το ταξιδι και η ιρλανδια πολυ ομορφη. νασαι καλα και να ταξιδευεις πιο πολυ!!!!!

tsompanis
03/12/2015, 04:54
Άμα το διαβάζεις 5 το πρωί σου πιάνεται καλύτερα:lol:
Ωραία πράγματα!
Μετά τους Ιρλανδούς οδηγους φαντάζομαι πως θα ενιωθες από Κιλκίς και κάτω:lol:

να είσαι καλά να μας ταξιδευεις! !:beer:

nikesamothraki
06/04/2016, 20:47
Πολλά μπράβο ρε φίλε..
Σκυλί του πολέμου είσαι μάλλον..
Τί να πει κανείς...

intruder
03/11/2016, 20:54
ΤΑΞΙΔΑΡΑ με απο ολα κ σπανιως για μας μοτοσυκλετιστικος προορισμος.....αρα βαζεις ιδεες........αυτο με τα 2700 γιγαντας εισαι.
Ευχαριστουμε που το μοιραστηκες μαζι μας:beer:

tamar
30/03/2017, 01:10
Έστω και με τρελή καθυστέρηση και από εμένα μπράβο. Μου θύμισες το δικό μου ταξίδι (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=87079), κάτι που έκανε την ανάγνωση του δικού σου ταξιδιωτικού διπλά ευχάριστη.

Τσάκα λοιπόν...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: