View Full Version : Ζηταω λιγο την προσοχη σας παλι αν και...
afrotwin
03/11/2005, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
που έκανα μια βολτα στο εκει φορουμ..
ανακαλυψα οτι θα γινει οτι ακριβως λες μποξερ.
το φιλελευθερο εκει πνευμα..σου ζηταει να κανεις ρετζιστερ για ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙς ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
οποτε ειναι οτι ακριβως ειπες..δε αρεσε στα παιδια το εδω κλιμα -ορια - κλικα μοντ- κτλ.
και πηγανε και φτιαξανε τα δικα τους ορια κτλ με τη δικια τους κλικα ..
και παμε παρακατω...
akratitos ratsismos
8a exoume ke ena motosikletistiko ratsistiko forum..
oxi! ego goustaro...:rotflmao:
giati diladi ante opios 8eli oti 8eli?:rotflmao:
oi aria fili ton motosikletiston...:lol: :lol:
:lol:
CHRISTINE
03/11/2005, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
elate re pedia min stenaxorite to xristinaki pou ine glikouli ke tou aresoun ta roz gourounaki me ftera...:lol:
Καταρχην!!!!! που ξερεις ΕΣΥ για τα ροζ γουρουνακια μην τα κανω ολα λιμπα εδω μεσα??? να εμφανιστει ο ρουφιανος ΑΜΕΣΑ ΛΕΜΕΕΕΕ!!!!!
Θανο? αυτο "Σε ό,τι αφορά στα δικά σου κείμενα, είναι τόσο ακραία και υπερβολικά που δεν μπορώ να ξεχωρίσω την ουσία..." μπορω να το δεχτω ανετα... αυτο λεγεται διαφορετικοτητα.... και ειναι σαφες... just simple us that!
Και ξαναερχομαι στο Afro τωρα γιατι πολλα μας τα ειπε! Καλε ποιος σε ειπε οτι θελω δικηγορο? ουστ! ειδες να με λενε ακραια και υπερβολικη και με θυμηθηκες εεε??? ζηλειαααα!!! ψωραααα!!!!
:rotflmao:
Pokermon
03/11/2005, 13:32
file vagkeli efxome to grama mou na se evri kalos....:lol:
lipon file ise sini8ismenos stin ipokrisia ke stin apo piso gia afto to vlepis etsi to prama
stin ousia o tropos pou epikinonisate me ta atoma afto elege
elate se emas ke afiste tous malakes tou moto....
alios 8a to vazate se mia orea anakinosi stis genikes as poume ke den 8a etrexe tipota
ke an exis ma8i esi ke merikoi aloi na kriveste piso apo to daxtilo sas edo lipame den ginete kati tetio apo olous mas..
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΑΦΡΟ ΟΠΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΜ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ.
{ΒΑΓΓΕΛΗ Ο ΤΑΔΕ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ}
ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΕΣΥ ΣΕ ΑΥΤΟ??????? ΕΓΩ ΟΧΙ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΕΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΠΜ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΝΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΡΕ ΑΦΡΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ.
ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ.
afrotwin
03/11/2005, 13:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από CHRISTINE
Καταρχην!!!!! που ξερεις ΕΣΥ για τα ροζ γουρουνακια μην τα κανω ολα λιμπα εδω μεσα??? να εμφανιστει ο ρουφιανος ΑΜΕΣΑ ΛΕΜΕΕΕΕ!!!!!
Θανο? αυτο "Σε ό,τι αφορά στα δικά σου κείμενα, είναι τόσο ακραία και υπερβολικά που δεν μπορώ να ξεχωρίσω την ουσία..." μπορω να το δεχτω ανετα... αυτο λεγεται διαφορετικοτητα.... και ειναι σαφες... just simple us that!
Και ξαναερχομαι στο Afro τωρα γιατι πολλα μας τα ειπε! Καλε ποιος σε ειπε οτι θελω δικηγορο? ουστ! ειδες να με λενε ακραια και υπερβολικη και με θυμηθηκες εεε??? ζηλειαααα!!! ψωραααα!!!!
:
kala tin epomeni fora pou 8a se patisi aeroplano ego 8a ka8ome na troo iliosporous me tzatziki..:mad:
ego fteo pou se iperaspizome ante..:bawl:
me stenaxorises pao stis diamaxes na vriso tin nombus na ksedoso.:mad:
oriste mas
den mpori enas an8ropos na pi mia kouventa
amesos na ton apoparete:sad:
8ano ti tin kitas re ksepoupouliase tin toraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
03/11/2005, 13:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΑΦΡΟ ΟΠΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΜ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ.
{ΒΑΓΓΕΛΗ Ο ΤΑΔΕ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ}
ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΕΣΥ ΣΕ ΑΥΤΟ??????? ΕΓΩ ΟΧΙ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΕΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΠΜ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΝΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΡΕ ΑΦΡΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ.
ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ.
oloi na imaste ke na pername kala ala ego vlepo prosximata
ke epimeno oti to idio 8a mporouse na ixe grafti stis genikes...
elpizo na katalavenis oti otan kati den ine etimo den dinoume prosvasi se liga meloi me pm ke grafoume merikes xiliades episkepsis
oute leme oti ine ftiagmeno se server tipou google ke sikoni apiro prama
diladi kapou mperdevete to prama kati vromai edo
ke empasi periptosi afti i istoria mou tin exi dosi
giati ama xriazome 51 pm na rikso mia gkomena leme exo mono 50 pia...
opos ke an 8elo na stilo idopioisi sta meloi tou africa den mporo se mia mera
ke ala koufa tetiou periexomenou
ke i kanones kalis simperiforas lene oti otan er8o na filokseni8o se ena xoro rotao gia to ti me perni ke ti oxi
opos to na stilo ena pm ston sta8i ke na ton rotiso re kologere na stilo pm afti tin tade istoria....
ke min geliomaste afta ta atoma exoun mia tade nootropia
nomizo pos sto telos 8a gini to forum
freerider o protos didaksas...:rotflmao: :rotflmao:
Pokermon
03/11/2005, 13:52
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.
ΠΟΙΑ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΟΤΟ????? ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ??????? ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ?????? ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΟ??????
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ Η ΟΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΒΙΚΕΝΕΤ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΜΕ ΠΜ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΤΕ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 3, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΔΕ ΛΕΩ, Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΠΑΡΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ?????? ΑΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΟ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ Η ΜΕΛΟΣ?????
ΡΕ ΑΦΡΟ ΘΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΒΑΤΑΡ?????? ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΑΥΤΟ
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
THE FORUM WARS
:lol: :rotflmao: :lol: :eyepop:
Για να μαζεύεται το cast
προτείνω ρόλους
Darth Vader - Afrotwin :a39:
Emperor - Hornet :a66:
Chewbacca - Τίγκας :a51:
Skywalker - Pokermon :a37:
Princess Leia Organa - nimbus :confused:
Που σε Λεωνίδα βάλε αυτό το avatar σου πάει καλύτερα :rotflmao:
27332
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
που έκανα μια βολτα στο εκει φορουμ..
ανακαλυψα οτι θα γινει οτι ακριβως λες μποξερ.
το φιλελευθερο εκει πνευμα..σου ζηταει να κανεις ρετζιστερ για ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙς ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
οποτε ειναι οτι ακριβως ειπες..δε αρεσε στα παιδια το εδω κλιμα -ορια - κλικα μοντ- κτλ.
και πηγανε και φτιαξανε τα δικα τους ορια κτλ με τη δικια τους κλικα ..
και παμε παρακατω...
ειναι κατι το οποιο το ειχα γραψει και χθες, πως ειναι δυνατον μεσα σε μια μερα, (1/11:πρωτη επισημη και εμεση δημοσιοποιηση του link στο moto.gr ~ 2/11: αρχη του παροντος thread) να αλλαχθει η πολιτικη του εν λογω φορουμ ως προς την "θεαση" των γραφοντων αλλα και γραφομενων. αυτο ειναι κατι το οποιο με προβληματισε. το να μπλοκαρεις την ελευθερη θεαση των γραφομενων σε ενα φορουμ, γινεται για 1 (ή και τους) 2 λογους:
1) θελεις να εισαι κρυφος στα πολλα ματια, και φανερος μονο στους εγγεγραμενους.
2) θελεις να αυξησεις τον αριθμο των εγγεγραμενων χρηστων.
επειδη ειμαι σε πολλα φορουμ, οχι αναγκαστικα μονο μοτοσυκλετιστικα, ομολογω οτι ΔΕΝ μου αρεσει το κρυψινους. να να μην εχεις την γνωση ελευθερη, με χαλαει, πως να το κανω? και δεν θα μπω στη διαδικασια να εγγραφω για να καλυψω την περιεργεια μου τι θα λεγεται-γραφεται στην "αλλη" οχθη (η ιδια οχθη ειναι στην πραγματικοτητα, απλα ειναι σε αλλο σημειο...)
τελος, επειδη θελω να εχω το αντικειμενικο της υποθεσης, ουτε και με τον σταθη ειμαι ως προς το πρωτο του ποστ εδω, γιατι πολυ απλα ή θετεις τον προβληματισμο σου απο την πρωτη στιγμη που το αντιληφθηκες το θεμα, (δεν νομιζω να το πηρες γραμμη τωρα?...) ή το ξεκαθαριζεις με πμ και αν σου πουν οτι ειναι σε δοκιμαστικη περιοδο το φορουμ και περασει η περιοδος αυτη, τοτε το σφαζεις το θεμα... στο καρφι, κοινως. :winka:
α, πληροφοριακα, ελαβα και εγω το περιβοητο πμ και θα το κανω αυτοκολητο. θα το μοιρασω την Δευτερα. οσοι ειναι να το παρουν, θα εχουν πμ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
03/11/2005, 14:01
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.
ΠΟΙΑ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΟΤΟ????? ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ??????? ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ?????? ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΟ??????
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ Η ΟΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΒΙΚΕΝΕΤ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΜΕ ΠΜ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΤΕ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 3, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΔΕ ΛΕΩ, Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΠΑΡΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ?????? ΑΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΟ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ Η ΜΕΛΟΣ?????
ΡΕ ΑΦΡΟ ΘΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΒΑΤΑΡ?????? ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΑΥΤΟ
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
kitakse na leme palia ta idia na goustaroume...:rotflmao:
ego den exo afisi forum pou na min ime gramenos edo sizitame gia ton tropo afton ton prostixo tropo pou enirgisan meriki ok?
ke re si vago milame afto to avatari pios sou to katafere?
ine poli pio oreo apo afto pou ixame ftiasi naoum
an den ipirxan ta gramata den 8a to variosoun milame..
ine megala ke pernoun olo to varos tis ikonas
alios ke ta kolarakia tis exi ke tin xartopeksia tzogo ipodiloni naoum poli entaksi kataskevasma giati den les tou morti pou to ftiase na sou ksigi8i ena alo?...:lol:
Pokermon
03/11/2005, 14:05
ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΕ?????? ΘΕΛΩ ΠΟΙΚΙΛΙΑ!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
ΔΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΟΤΟ!!
afrotwin
03/11/2005, 14:09
:
ΔΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΟΤΟ!!
filara pan melos ariston...:rotflmao:
o ka8e enas ine melos tou eaftou tou den ine oute tou moto oute tis vefas...:rotflmao:
giati den rotas tous idious?
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
απλα γιατι εδω δεν ειναι χωρος επιδειξης ικανοτητων οδηγησης:D
Pokermon
03/11/2005, 14:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
απλα γιατι εδω δεν ειναι χωρος επιδειξης ικανοτητων οδηγησης:D
ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΕ ΣΥΜΠΑΙΧΤΗ
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
ΡΕ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ, ΜΟΥΧΛΙΑΣΑΜΕ!!!!!
Pokermon
03/11/2005, 14:17
filara pan melos ariston...:rotflmao:
o ka8e enas ine melos tou eaftou tou den ine oute tou moto oute tis vefas...:rotflmao:
giati den rotas tous idious?
ΡΩΤΑΩ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ????
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
afrotwin
03/11/2005, 14:29
ΡΩΤΑΩ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ????
kitakse to kseroume oti kseris ala epidi ise simpa8itiko pedi den 8elame na se prosvaloume..:rotflmao: :rotflmao:
to 8ema ine aftoi otan mpikan edo den ikseran peri tinos prokite?
eprepe na alaksoume tin nootropia tou forum gia na goustaroune i grigori ke i magkes pou den goustarane?
ke empasi periptosi emis den exoume akratia mporoume na pigenoume ke siga re aderfe...:rotflmao: :rotflmao:
kitakse file den mas endiaferoun i epiloges kanenos
ke min zorizese oute esi oute kanenas
edo imaste oloi xalara ke kanoume tin fasi mas
ke ego to exo ksana pi den me niazi na figete oloi na mino ego ke i ginekes tou forum:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sta apaftaria mas giati efigan..
ena prama na anaroti8is giati den fevgoun oloi?
ke an iparxi ke kapios tropos na figoun 8a sou imoun evgnomon an mou ton evriskes...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ωραια ρίξαμε όλη την συζητηση στο το ενοχλεί τον καθένα ξεχωριστά στον άλλον και έγινε μια χαβρα Ιουδαίων...
Ρε χαλαρώστε και επαναπροσδιορίστε...
;)
Τι θα γίνει θα φάμε κάνα γκολ...? αν και τώρα παίζω πρωταθληματακι με ομάδα στους Παπάγου κάθε Δευτέρες βράδυ...
Γεια σας και απο εμενα... εγω θα ηθελα μονο μια παρατηρηση να κανω, μιας και το ολο θεμα το βρισκω λιγο ανουσιο... οριστε λοιπον...
Όσοι αγαπατε η οχι αυτο το forum εχετε καταφερει σιγουρα ενα πραγμα με αυτο το thread:
Οποιος καινουργιος μπαινει εδω και διαβαζει τα οσα λεγονται, ΔΕΝ παιρνει καθολου καλες εντυπωσεις για κανενα απο τα 2 «αντιμαχομενα» forums. To πιθανοτερο ειναι να τον διωξετε και απο τα δυο.
Κακο για ολους και για πολλους λογους δεν ειναι αυτο?
Αυτα απο εμενα... μια απλη σκεψη εκανα...
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
marine521
03/11/2005, 15:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
Γεια σας και απο εμενα... εγω θα ηθελα μονο μια παρατηρηση να κανω, μιας και το ολο θεμα το βρισκω λιγο ανουσιο... οριστε λοιπον...
Όσοι αγαπατε η οχι αυτο το forum εχετε καταφερει σιγουρα ενα πραγμα με αυτο το thread:
Οποιος καινουργιος μπαινει εδω και διαβαζει τα οσα λεγονται, ΔΕΝ παιρνει καθολου καλες εντυπωσεις για κανενα απο τα 2 «αντιμαχομενα» forums. To πιθανοτερο ειναι να τον διωξετε και απο τα δυο.
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
+1 Σωστός. Το απόλυτο ξεκατίνιασμα!!!
:yuck: :yuck: :yuck:
afrotwin
03/11/2005, 15:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
:
apli skepsi apo aplo mialo....
filaraki pios milise gia antimaxomena forums?:rotflmao:
esi les diladi oti afto to forum epiti8ete se kapio alo?
ke oxi oti iparxi me ekdilomeni disareskia apo kapious gia kapious alous gia mia praksi oxi ke toso.....
tespa an den to katalaves pou malon den.....
den iparxi kanena provlima me to kenourio forum ke makari na ginoun 300 forum
to 8ema ine eki pou malon variese na diavasis ala oxi ke na grapsis...
:rotflmao: :rotflmao:
ke episis an exis ke esi kamia idea pos na sas diokso olous apo edo 8a voi8ouse afantasta...
Φιλε AFRICA πιστεψε με χαιρομαι παντα να σε διαβαζω και ειμαι κι' εγω απο αυτους που γελανε... Θαλω μονο να σου επισημανω ότι το «αντιμαχομενα» ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ. Εχω μαλλον καταλαβει περισσοτερα απο οσα νομιζεις.
melsaltas
03/11/2005, 21:26
:( :( :(
:sad: :sad: :sad:
periklisk
04/11/2005, 00:02
Μου πήρε πολύ ώρα να το διαβάσω αλλά νομίζω πως άξιζε τον κόπο γιατί επιβεβαίωσα κάποια πράγματα που σκεφτόμουν....
Επί της ουσίας νομίζω πως τα μέλη που χρησιμοποίησαν την υποδομή του moto.gr με αυτό τον τρόπο για να ειδοποιήσουν κάποιους άλλους κακώς το έκαναν γιατί δίνουν το δικαίωμα στον καθένα που έχει τη διάθεση και την ικανότητα να σκεφτεί λίγο παραπέρα να οδηγηθεί σε διάφορα συμπεράσματα. Μερικά από αυτά ήδη έχουν γραφτεί γι' αυτό δεν τα ξαναγράφω.... μου πήρε πολύ ώρα να τα διαβάσω έτσι και αλλιώς....
Όσοι από εσάς σπεύσατε να πυροβολήσετε τον πιανίστα καλό θα ήταν να ξαναδιαβάσετε το thread από την αρχή γιατί μερικά post δείχνουν τουλάχιστον εμπάθεια.... Θα ήθελα να ονομάσω αλλά θα γίνει πανικός και δε χρειάζεται....
Τελικα αφου πηγα στην συναντηση των παιδιων και συζητησαμε πολλη ωρα θα ελεγα...καταλαβα οτι το θεμα οντως ξεκινησαν απο το γεγονος οτι χουν περιορισμο bandwith και αφου τους εξηγησα το προβληματισμο του moto.gr στα δυο θεματα ...δηλαδη οτι χρησιμοποιηθηκε δεοντολογικα λαθος το συστημα προσωπικων μηνυματων και επισης το φαινομενο τοποθετησης του λινκ του νεου φορουμ εντω μεσω της συζητησης για να συνεχιστει το θεμα στο νεο φορουμ,καταλαβαν τα παιδια και εληξε το θεμα
Απο εκει και περα συζητησαμε και αλλα θεματα και ειδα πως σε αυτα εχουν δικιο και τελος συνοψιζοντας και χωρις πολλα πολλα θα πρεπει να ληξει το θεμα εδω και οταν με το καλο ανεβασουν το καινουριο τους φορουμ θα τους ευχηθουμε να παει καλα η ολη προσπαθεια.
Θα παρακαλουσα να σταματησουν οι αψιμαχιες και η λασπη προς τα εκει δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε με τα παιδια ποσο μαλλον αφου ειναι δικα μας παιδια.
Το ποστ θα σκαναριστει και θα βρισιδια και εμπαθεις απαντησεις θα φυγουν
melsaltas
04/11/2005, 09:00
:a013: :a013: :a013:
:a46: :a46: :a46:
adam_tsouk
04/11/2005, 09:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Τελικα αφου πηγα στην συναντηση των παιδιων και συζητησαμε πολλη ωρα θα ελεγα...καταλαβα οτι το θεμα οντως ξεκινησαν απο το γεγονος οτι χουν περιορισμο bandwith και αφου τους εξηγησα το προβληματισμο του moto.gr στα δυο θεματα ...δηλαδη οτι χρησιμοποιηθηκε δεοντολογικα λαθος το συστημα προσωπικων μηνυματων και επισης το φαινομενο τοποθετησης του λινκ του νεου φορουμ εντω μεσω της συζητησης για να συνεχιστει το θεμα στο νεο φορουμ,καταλαβαν τα παιδια και εληξε το θεμα
Απο εκει και περα συζητησαμε και αλλα θεματα και ειδα πως σε αυτα εχουν δικιο και τελος συνοψιζοντας και χωρις πολλα πολλα θα πρεπει να ληξει το θεμα εδω και οταν με το καλο ανεβασουν το καινουριο τους φορουμ θα τους ευχηθουμε να παει καλα η ολη προσπαθεια.
Θα παρακαλουσα να σταματησουν οι αψιμαχιες και η λασπη προς τα εκει δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε με τα παιδια ποσο μαλλον αφου ειναι δικα μας παιδια.
Το ποστ θα σκαναριστει και θα βρισιδια και εμπαθεις απαντησεις θα φυγουν
Τσάμπα το κράνος που κουβάλαγα... τσάμπα το ξύλο που περίμενα, τσάμπα όλα... :sad:
Στάθη πραγματικά χαίρομαι (και ας μην άκουγα τπτ εκεί στη εξορία...)
:wave2:
gdevelek
04/11/2005, 09:37
Τελικά μόνο η καντίνα με τα ποπ-κορν κέρδισε απ' αυτή την ιστορία...
Νimbus, πήρες κανά κιλό;;;
gdevelek
04/11/2005, 09:48
Γιωργο δεν το νομιζω
:confused:
Δεν κέρδισε μόνο η καντίνα, ή δεν πήρε κανά κιλό η Nimbus???
Στάθη σίγουρα θα συμφωνήσεις να μην το συνεχίσουμε, εξάλλου γνωρίζεις ποια είναι η "θεωρία" μου για τη γενεσιουργό αιτία των περισσότερων ουσιαστικών προβλημάτων του φόρουμ.
afrotwin
04/11/2005, 10:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
:confused:
Δεν κέρδισε μόνο η καντίνα, ή δεν πήρε κανά κιλό η Nimbus???
Στάθη σίγουρα θα συμφωνήσεις να μην το συνεχίσουμε, εξάλλου γνωρίζεις ποια είναι η "θεωρία" μου για τη γενεσιουργό αιτία των περισσότερων ουσιαστικών προβλημάτων του φόρουμ.
ke giati den tin lete re palikaria na tin ma8oume ke emis
den aksia pros sizitisi?
gdevelek
04/11/2005, 10:07
Δεν είναι άξια προς συζήτηση, είναι άξια προς κάποια ΕΝΕΡΓΕΙΑ για την εξάλειψή της, αλλά συμφωνία και διάθεση για κάτι τέτοιο δεν υπάρχει από τους υπεύθυνους, οπότε είναι άσκοπο να το κουβεντιάσουμε.
Δεν είναι άξια προς συζήτηση, είναι άξια προς κάποια ΕΝΕΡΓΕΙΑ για την εξάλειψή της, αλλά συμφωνία και διάθεση για κάτι τέτοιο δεν υπάρχει από τους υπεύθυνους, οπότε είναι άσκοπο να το κουβεντιάσουμε.
Για λέγε....
Άφησα τις μαντικές ικανότητες σπίτι σήμερα....
Αν δεν μιλήσετε πως θα ξέρουμε τι σκέφτεστε;
gdevelek
04/11/2005, 10:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Για λέγε....
Άφησα τις μαντικές ικανότητες σπίτι σήμερα....
Αν δεν μιλήσετε πως θα ξέρουμε τι σκέφτεστε;
Νίκο έχω μιλήσει επανειλημμένως στον Στάθη. Ας μην το κάνουμε θέμα, ένα μέλος είμαι από τα πολλά, έχω τη θεωρία μου όπως όλοι, θεωρία που δεν γίνεται αποδεκτή, δεν πειράζει, έληξε.
afrotwin
04/11/2005, 10:21
Νίκο έχω μιλήσει επανειλημμένως στον Στάθη. Ας μην το κάνουμε θέμα, ένα μέλος είμαι από τα πολλά, έχω τη θεωρία μου όπως όλοι, θεωρία που δεν γίνεται αποδεκτή, δεν πειράζει, έληξε.
pedes min erxeste edo ke kanete san gkomenes ke den mas lete afto pou 8elete na pite ala den lete giati to exete pi ke ala tetia gkomenistika
ligos andrismos den 8a mas xalage..
ke an den 8elis na pis tipota apo tin arxi ti to kanoume 8ema?
megaloste ligo re...:lol:
free rider
04/11/2005, 10:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
ετσι ειναι αγαπητέ Λέων...
και καλά κάνεις και τους τρώς αλλά απλά συναίχεια αυτο καταντάει κουραστικό...
ειναι σαν να ακούς το ιδιο τραγούδι πολλές φορές..
σε κανει και βαριέσαι..
ετσι απλα........
μπορείς να πάρεις το μπογαλάκια σου και να μετακομίσεις αλλού...
δε βαριέσαι ...δεν χάθηκε και τίποτα....
den mou les psile ema8es oti mirazoune pomola ke ir8es ke esi mpas ke gialisis kanena......
den mporo na katalavo giati pedevese na pis tin gnomi sou?
free rider: elate re pedia ftani min to kanete 8ema....
ke vevea 8a to kanoue 8ema kirie ftoxopsixe
ir8es edo na min pis tipota?
ke mia simvouli pare ena mpistoli doro se kapion pou agapas..
ala kalitera ksefanisou...
οταν στα έλεγα δεν ακουγες....
afrotwin
04/11/2005, 10:34
ετσι ειναι αγαπητέ Λέων...
οταν στα έλεγα δεν ακουγες....
giati den gelasame me tin parti sou nomizis?:rotflmao: :rotflmao:
ke den sou leo ke ala giati varieme...
8es na pis kati gia tous alous i gia ton eafto sou?
episis an sou ekana lista me onomata
ke to ti sou exoun siri 8a frikares
meriki ksernane sto onoma sou
gia afto min pas girevontas
ego mpori na exo 5-10 pou tous ta xono ke me antipa8oun
:lol: :lol:
ala exo ke kamia 1000aria pou xezonte sto gelio mazi mou
free rider
04/11/2005, 10:37
οκ μαν...
ευχαριστώ για την απάντηση..
ala exo ke kamia 1000aria pou xezonte sto gelio mazi mou
Βασικα ειναι εκατονταδες χιλιαδες αλλα,....σου ευχομαι να μην ανακαλυψεις ποτε το γιατι :a029:
afrotwin
04/11/2005, 10:43
οκ μαν...
ευχαριστώ για την απάντηση..
alimono!!!!
emis efxaristoume pou mas protimisate....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Βασικα ειναι εκατονταδες χιλιαδες αλλα,....σου ευχομαι να μην ανακαλυψεις ποτε το γιατι :a029:
εγω δε γελαω πια...:a04: :a04:
afrotwin
04/11/2005, 10:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
kita me ton ena tropo ime ton alo ego ime diasimos :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ke sas exi fai i zilia pou den mporite ke esis:lol: :bawl: :lol: :bawl:
σα γκομενες εχουμε καταντησει να κανουμε..
ποτε θα πεταχτει η μια να πει την αλλη καραβλαχαρα και ασχετη και θα μαζευτουμε μετα στα πηγαδακια μας να κραζουμε η μια την αλλη.
ημαρτον ρε λακακες.
ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ''ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ '' ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ..
ο ενας δε γελαει..ο αλλος εχει 1000 οπαδους και ο τον αλλον δε τον πανε 3000 αλλες μιας και ψωνιζει απο τα καλαθια.
τι λες τωρα δηλαδη...
να μασευτουμε μια μερα να δουμε ποιος την εχει πιο μεγαλη και πιο χοντρη και ποιος τον παιζει καλυτερα να τελειωνουμε λεω εγω.
stavrogin
04/11/2005, 10:54
Τι λεμε ρε παιδια; για να καταλαβουμε
Ποιο ειναι το περιβοητο προβλημα του φορουμ;
Η παπαρολογια;
Τα μπινελικια;
ο afro;
Η ασχετη με την μοτοσυκλετα κουβεντα;
Οι προβλιματισμοι της nimbus;
Τα ποιηματα του mat-mat;
Οι προσβολες των συμβολων του stavrogin;
Ο nickname Hornet αλλα με VFR;
Μηπως πρεπει ολο αυτο το πολυ ωραιο να μετακομισει σε ενα καινουργιο thread;
Να βγαλουμε τα μαχαιρια ,να βγαλουμε τα ματια μας και εντελει να επανελθει η καθαρση και η ισσοροπια;
χαχαχαχα ρε stavrogin γιατι σε χαλαει το οτι εχω VFR και εχω nickname hornet;
Απαντησε μου και θα σου λυσω την απορια αν και πιστευω οτι ειναι προφανεστατη
makis206
04/11/2005, 14:47
Μήπως όταν γράφτηκες στο Moto gr είχες Hornet και τό'βαλες σαν nickname, κι όταν επιτέλους αγόρασες το VFR δέν βρήκες κανέναν mod διαθέσιμο να στο αλλάξει ;;;
:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
adam_tsouk
04/11/2005, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μήπως όταν γράφτηκες στο Moto gr είχες Hornet και τό'βαλες σαν nickname, κι όταν επιτέλους αγόρασες το VFR δέν βρήκες κανέναν mod διαθέσιμο να στο αλλάξει ;;;
:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν του το αλλάζανε οι Monds, ήτανε spammer!
stavrogin
04/11/2005, 15:43
Δε με χαλαει.Ενα αστειο εκανα με το nickname και το μηχανακι σου ισως για να υποδειξω οτι εκτος απο αυτο και τα αλλα ζητηματα που εθιξα δεν ειναι και τοσο σοβαρα.Αφου παραμενει μοτοσυκλετιστικο φορουμ και περναμε και καλα και με αλλα ασχετα θεματα.
Θα ηθελα να μου λυσεις την απορια,δεν ειναι προφανης σε μενα
χαχαχα βασικα εκανα διαδηλωση εξω απο το datacenter αλλα απειλησαν οτι θα με κανουν μπαν οποτε για να με γλυκανουν που με στεναχωρησαν με εκαναν μοντερειτορ...και οταν τους ειπα οτι θα το σκεφτομουνα να πουλησω το vfr και να παρω αλλο μηχανακι με εκαναν και administrator....life is strange but people are by far more stranger
:dizzy:
Λοιπον τις αρχαιες εποχες ιδρυσης του φορουμ ειχα hornet μετα το πουλησα και σκεφτηκα οτι ειμαι μελος σε πολλα φορα με αυτο το ονομα και τελως παντων να αρχισουν τα ...ποιος ειπαμε πως εισαι αα ο παλιος χορνετ που πηρε τη βεφα και αλλαξε σε vfrxyz ..μμ ναι ..τι κανεις καλα εισαι σε χασαμε!!
afrotwin
04/11/2005, 15:47
χαχαχα βασικα εκανα διαδηλωση εξω απο το datacenter αλλα απειλησαν οτι θα με κανουν μπαν οποτε για να με γλυκανουν που με στεναχωρησαν με εκαναν μοντερειτορ...και οταν τους ειπα οτι θα το σκεφτομουνα να πουλησω το vfr και να παρω αλλο μηχανακι με εκαναν και administrator....life is strange but people are by far more stranger
:dizzy:
ego pantos den ksero an to 8imase ala sto ixa pi alakse to nick sou giati 8a gine megalo skandalo...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
stavrogin
04/11/2005, 15:52
Ναι ηταν προφανες αυτο.
Το αλλο δεν μου ειναι προφανες ,το τι παραπονα εχουν καποιοι σχετικα με το φορουμ και τα αναφεραν εμεσως πλιν ασαφως, παραπανω.
gdevelek
04/11/2005, 16:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Ναι ηταν προφανες αυτο.
Το αλλο δεν μου ειναι προφανες ,το τι παραπονα εχουν καποιοι σχετικα με το φορουμ και τα αναφεραν εμεσως πλιν ασαφως, παραπανω.
Ίσως έπρεπε να γράψω εκείνο το μήνυμα σε ΠΜ.
Πάντως όταν έχεις παράπονο το γνωστοποιείς σε κάποιον που μπορεί να το λύσει, όχι σε όλο τον κόσμο, κι αυτό ακριβώς έκανα.
stefanos
04/11/2005, 16:23
Με έχει φάει η δουλειά χάνω όλα τα ωραία.
Και βέβαια δεν διάβασα το σύνολο των απόψεων αλλά κόλησα σε μερικά ψιλοφασιστικά που περάσανε σα διακήρυξη θέσεων του νέου forum.
Ελπίζω πραγματικά να μην ισχύουν γιατί είναι κρίμα στο χώρο των 2τ που εννοείτε οτι οι άνθρωποι έχουν κίνητρο να σκευτουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Με έχει φάει η δουλειά χάνω όλα τα ωραία.
Και βέβαια δεν διάβασα το σύνολο των απόψεων αλλά κόλησα σε μερικά ψιλοφασιστικά που περάσανε σα διακήρυξη θέσεων του νέου forum.
Ελπίζω πραγματικά να μην ισχύουν γιατί είναι κρίμα στο χώρο των 2τ που εννοείτε οτι οι άνθρωποι έχουν κίνητρο να σκευτουν.
δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι αλλά άλλο σκέφτομαι κι άλλο γράφω ότι μου περάσει από το μυαλό...
Και για να μην ξεχνιόμαστε....
moto.gr εδώ - όχι ο κύκλος της χαμένης νιότης.....
stefanos
04/11/2005, 18:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Γεια χαρά σε όλους, μια και έτυχε να είμαι κι εγώ από αυτούς τους χάλιες, ανεγκέφαλους, γκομενολιγούρηδες, κόπανους, φασιστάκια, μαλάκες (όλα αυτά ειπώθηκαν μέσα σε αυτό το thread χωρίς καμία αντίδραση από κανέναν admin/mod) θα ήθελα να απαντήσω σχετικά. Εκφράζω μόνο τον εαυτό μου καθώς δεν έχει γίνει καμία συνεννόηση με κανένα από τα παιδιά που έφτιαξαν το "άλλο" (φτου κακά) φόρουμ.
Δεν ξέρω ακριβώς να σας πω πως δημιουργήθηκε "το κακό το φόρουμ", αν δεν κάνω λάθος έγινε από τον Merlin απλά για να έχουμε έναν χώρο ορισμένοι γνωστοί και φίλοι να τα λέμε και να κανονίζουμε τις βόλτες μας. Γιατί δεν το κάναμε αυτό στο moto.gr? Το κάναμε για πολύ καιρό μέχρι που νιώσαμε ότι για μια πολύ μικρή μερίδα των χρηστών "δεν κάναμε", δεν μας γουστάρανε ρε παιδάκι μου και άρχισαν να το βγάζουν με κάθε ευκαιρία, απρόκλητα και με χυδαίο πολλές φορές τρόπο. Προσωπικά είχα διαμαρτυρηθεί για το θέμα σε υπεύθυνους του moto.gr. το αποτέλεσμα ήταν να σβηστούν ορισμένα ποστ και μετά ξανά από την αρχή η ίδια ιστορία σε άλλα thread. Έτσι λοιπόν μόλις μου είπε ο ΦΙΛΟΣ, ξαναλέω ΦΙΛΟΣ (όχι κανένας άσχετος δλδ που μου έστειλε ξαφνικά πμ), Γιώργος ότι έφτιαξαν ένα forum πάνω σε έναν server ενός φίλου (που φυσικά έχει την υποδομή του Google και σηκώνει εκατομμύρια επισκέψεις ανα δευτερόλεπτο) χάρηκα πολύ που θα μπορούσαμε να έχουμε έναν χώρο να τα λέμε χωρίς να μας χαλάει τα ποστ κανείς και όπου τέλος πάντων θα είμαστε σε γενικές γραμμές άνθρωποι με τις ίδιες αυτοκαταστροφικές και ηλίθιες ιδέες και απόψεις. Από τότε γράφω και ανταλλάσω απόψεις "στο κακό το φόρουμ" και μπορώ να πω ότι περνάω μια χαρά. Φυσικά επισκέπτομαι και το moto.gr. Αλλά δεν γράφω σχεδόν ποτέ πλέον. Για κάποιους καλύτερα έτσι, εξάλλου είναι φανερό πόσο άχρηστα και ανούσια ποστ είχα κάνει.
Το "κακό το φόρουμ" έγινε εντελώς απρογραμμάτιστα και ερασιτεχνικά, ξαφνικά βρεθήκαμε να έχουμε κάποιες εκατοντάδες μηνύματα την μέρα και αυτό ήταν κάτι που δεν περιμέναμε. Αυτά τα εκατοντάδες μηνύματα ήταν από 30-50 χρήστες αρχικά, πράγμα που δείχνει την όρεξη μας και τον ενθουσιασμό μας. Αυτά τα πολλά μηνύματα (που φαίνονται αστεία για φόρουμ με μια ελάχιστη έστω τεχνική υποδομή) μας δημιούργησαν πρόβλημα, ήδη από την πρώτη βδομάδα είχαμε πρόβλημα με το bandwidth (ο server προδιαγραφών Google βλέπετε....). Όλα αυτά με ενημέρωση μόνο των φίλων. Σκεφτείτε μόνοι σας τι θα γινόταν αν γινόταν ανοιχτή ανακοίνωση σε όλους για το νέο φόρουμ. Συνέχεια 404 θα είχαμε (page not found), ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.......... Κρίνετε λοιπόν μόνοι σας αν είναι φτηνή δικαιολογία ότι το forum είναι σε demo λειτουργία ή ότι υπάρχει θέμα μυστικοπάθειας και ύπουλων κινήσεων.
"Το κακό το φόρουμ" προχώρησε καλά, το κλίμα είναι φιλικό και οικογενειακό, μας αρέσει (με το ηλίθιο και χαζό μυαλό μας) και είπαμε να το συνεχίσουμε και να του επιτρέψουμε να μεγαλώσει. Έτσι ήδη έχει αγοραστεί χώρος και πιστεύω θα μπορεί να γίνει public σύντομα. Μόλις γίνει και αυτό θα μπορείτε όλοι να μπείτε και να δείτε τι γράφουν οι χάλιες, ανεγκέφαλοι, γκομενολιγούρηδες, κόπανοι, φασιστάκια, μαλάκες κτλ που είναι εκεί μέσα.
Σχετικά με τον αριθμό των πμ, αναφέρθηκε ένας αριθμός 150 και επίσης υπονοήθηκε ότι έγινε μαζική αποστολή, προς το παρόν μετρήσαμε 7-8 πμ που έχουν στείλει τα παιδιά (εγώ κανένα).
Over and out… Δεν θα ήθελα να επανέλθω στο θέμα, δεν νομίζω να υπάρχει και τίποτα άλλο, καλά να είμαστε όλοι.........
Αυτό εννοώ ρε sniper σου φαίνεται καλο? η λίγο φασιστικό?
Το πρόβλημα είναι ότι πολύ στο ίντερνετ το έχουμε ρίξει και ξεχάσαμε να συναναστρεφόμαστε...
Μία συνάντηση και όλα λύθηκαν και καλά περάσαμε...
Τελικά δεν υπαρχει θεμα, ουτε και υπηρξε.....
Χαιρομαι που συζητησαμε ολοι μαζι τους προβληματισμους μας απο κοντά και ανταλλαξαμε αποψεις.
Η απαντηση του Σταθη και των υπολοιπων συναδέλφων, με καλυπτει πλήρως και δεν εχω κατι να προσθεσω.....:wave2:
:a3:
manos426f
05/11/2005, 00:12
Τελος καλο,ολα καλα λοιπον ε...?
Ωρα να φευγει αυτο το thread απο τη μεση μαλλον....
Αν και το θεμα εχει "τελειωσει" ...
Μιας και μπηκα στον κοπο και το διαβασα ...
Να πω τα εξης:
Για την Χριστινα και για οσους ακομα ΔΕΝ καταλαβαν το αρχικο υφος του Σταθη ...
Ειναι σαν καποιος να πηγαινει σε επαγγελματικο δειπνο μιας εταιρειας και μοιραζει καρτες της δικης του εταιρειας ...
Απλα ...
ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ !!! :mad:
Γι' αυτους που αισθανθηκαν φιμωμενοι εδω μεσα ...
Μιας και το Μοτο "μεγαλωσε" και "δουλευει" πια σαν μπουσουλας για ΠΟΛΛΟΥΣ νεωτερους και απειρους οδηγους ...
Θα πρεπει να το σεβαστουμε και να τους δειχνουμε τον ΣΩΣΤΟ δρομο του Μοτοσυκλετισμου!
Ειναι αποδεκτα λοιπον τα "ξυσιματα" στην πιστα, αλλα ΔΕΝ μπορουμε να τους ωθουμε να τα κανουν στον δρομο!
Αυτη ειναι η διαφορα κι οποιος θελει ας (προσπαθησει) να την καταλαβει ... :D
Για τους "Σχισθεντες" ...
Δεν θα επεκταθω, αν κι εχω προσωπικη αποψη για τους περισσοτερους ...
Παντως, με ελαχιστες εξαιρεσεις, ειναι καλα παιδια, αλλα παρασυρονται ευκολα, και δη απο ανθρωπους που εχουν "ιστορια" στα υπογεια παιχνιδια στον χωρο των μηχανο-σελιδων ... :winka:
Ευχομαι παρ' ολα αυτα, καλη επιτυχια στην νεα σας προσπαθεια! :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ευχαριστούμε για τις ευχές όλων σας.
Ευχομαι να ειμαστε ολοι αγαπημενοι και να μπορουμε να επικοινωνουμε οπως καναμε μεχρι τωρα - καλό θα ειναι καποια θεματα να τα συζηταμε απο κοντά εφόσον πιστευω οτι η επικοινωνια πισω απο ενα πληκτρολογιο, δημιουργει ευκολα παρεξηγησεις και δυστυχώς πολλες φορές λανθασμένη αποψη για τον συνομιλητη μας.
Μετα απο την συναντηση μας με τους Σταθη, Θανο και Νίκο κατάλαβα ποσο σημασια εχει η προσωπικη επαφή εφοσον η καλή εικόνα που ειχα για τα παιδιά έγινε ακομη καλύτερη.... :wave2:
CHRISTINE
05/11/2005, 11:12
Αν και το θεμα εχει "τελειωσει" ...
Μιας και μπηκα στον κοπο και το διαβασα ...
Να πω τα εξης:
Ειναι σαν καποιος να πηγαινει σε επαγγελματικο δειπνο μιας εταιρειας και μοιραζει καρτες της δικης του εταιρειας ...
Απλα ...
Γι' αυτους που αισθανθηκαν φιμωμενοι εδω μεσα ...
Μιας και το Μοτο "μεγαλωσε" και "δουλευει" πια σαν μπουσουλας για ΠΟΛΛΟΥΣ νεωτερους και απειρους οδηγους ...
Θα πρεπει να το σεβαστουμε και να τους δειχνουμε τον ΣΩΣΤΟ δρομο του Μοτοσυκλετισμου!
Ειναι αποδεκτα λοιπον τα "ξυσιματα" στην πιστα, αλλα ΔΕΝ μπορουμε να τους ωθουμε να τα κανουν στον δρομο!
Αυτη ειναι η διαφορα κι οποιος θελει ας (προσπαθησει) να την καταλαβει ... :D
Για τους "Σχισθεντες" ...
Δεν θα επεκταθω, αν κι εχω προσωπικη αποψη για τους περισσοτερους ...
Παντως, με ελαχιστες εξαιρεσεις, ειναι καλα παιδια, αλλα παρασυρονται ευκολα, και δη απο ανθρωπους που εχουν "ιστορια" στα υπογεια παιχνιδια στον χωρο των μηχανο-σελιδων ... :winka:
Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιο κόλλημα με την αντίθετη άποψη της Χριστίνας.... να ξαναπώ ότι δεν γνωρίζω κανέναν προσωπικά! ούτε τον Hornet.. ούτε τα παιδιά που κάνανε το άλλο φόρουμ.. ΚΑΝΕΝΑ!!!
....έαν έχουμε να κάνουμε με εταιρια έχουμε να κάνουμε με οικονομικό κέρδος.. άτοπο παράδειγμα.. είπαμε δεν μιλάμε για χρήματα αλλά για κύρος... εκτός αν το moto.gr και το άλλο φόρουμ είναι εταιρίες και έχουν οποιοδήποτε άλλο κέρδος αλλά από όσο ξέρω κάτι τέτοιο δεν ισχύει....
είπα ότι τα pm τα θεωρώ τρόπο επικοινωνίας και εφόσον δεν υπάρχει όρος για το τι μπορώ να επικοινωνίσω στα υπόλοιπα μέλη μεταφέρω όποια πληροφορία θέλω/με εξυπηρετεί....
η ενστασή μου εξ αρχής ήταν ότι το moto.gr moderation team "θηχτηκε" άνευ λόγου κατ΄εμέ... και εφόσον γνωρίζουν τα παιδιά του άλλου φόρουμ ας κάνανε την συνάντηση εξ αρχής.. Πέραν του ότι δεν καταλαβαίνω τον λόγο που τα πήραν όσοι τα πήραν από το moto.gr, δεν κατάλαβα ποτέ την σκοπιμότητα του αρχικού ποστ και μάλιστα με τρόπο όχι πλήρως ξεκάθαρο.... πίστευα και πιστεύω ότι ήταν μία μη ψύχραιμη κίνηση και αυτό αποδεικνύεται από το ότι τα βρήκαν όταν μίλησαν ψύχραιμα και απο κοντά.... και αν το κάνανε εξ αρχης αυτο δεν θα υπήρχε καν αυτό το ποστ και δεν θα τα έπαιρνε κανείς κρανίο...
Τεσπά το μόνο που θέλω να πω είναι ότι δικαιουμε να έχω δική μου άποψη νομίζω.... ακόμα και όταν αυτή δεν είναι σύμφωνη με τους άλλούς.. ακόμα και όταν χαρακτηρίζεται flat/κοντρολαρισμενη/παπαρια/υπερβολικη/ακραια!!! δεν με απασχολεί να πεισθώ αν είναι δεοντολογικό ή όχι δεν με απασχολεί να πείσω κανέναν να έχει ίδια άποψη με την δική μου... γιατί πολύ απλά βλέπουμε με διαφορετικό τρόπο τα πράγματα και δεν είμαι συναισθηματικά δεμένη με κανένα φόρουμ αλλά μόνο με λιγοστά άτομα που μου κάνουν για παρέα... και που πάλι με αυτά τα άτομα μπορεί να έχω αντίθετη γνώμη παρόλο που τους θεωρώ φίλους μου.... και αυτό είναι σίγουρα θεμιτό και δεοντολογικό....
αυτά.. σορρυ βρε crs-k αλλά δεν ξέρω πόσο πιο πολύ αναλυτική μπορώ να γίνω για αυτό το θέμα... ανέφερα ακόμα και τον τρόπο που το βλέπω.. δεν μπορώ να κάνω τίποτα παραπάνω.... άλλο είναι το να μην συμφωνείς και ο καθένας έχει την δική του άποψη και άλλο αφορίζω και έχω εγώ δίκιο για όλους.. κράτα το κάθε "δικιο" σε τέτοια υποκειμενικά θέματα για πάρτη σου και πες απλά "οκ καταλαβαινω τι λες αλλά δεν συμφωνω!", just simple (and flat) as that!
gdevelek
05/11/2005, 11:14
Απλα ...
Θα ήταν έτσι ΑΝ τα δύο φόρουμ είχαν στόχο το κέρδος, αν π.χ. η συμμετοχή είχε ως προϋπόθεση μια μηνιαία συνδρομή. Αφού χρήματα δεν παίζουν, η παρομοίωσή σου δεν είναι απόλυτα επιτυχημένη. Βέβαια θέμα δεοντολογίας συνεχίζει να υπάρχει, απλά όχι τόσο μείζον όσο θα ήταν με δύο κερδοσκοπικές εταιρίες όπως στο σενάριό σου.
to paradigma tha eprepe na ginri os ejis...
exoume to party tou moto.gr opou exei mazeutei kosmos.
alla epidei paizei skiladika o dJ, kapoioi apofasizoun na jekinisoun ena neo party pou na paizei entexno/piotiko...
alla gia na vroun komso gia to parti tous apofasizoun na pane sto party tou moto.gr kai na proskalesoun kosmo pou pisteuoun oti tous aresei to endexno...
den exei adiko o hornet lipon na ta psiloparei otan emathe gia autin tin kinisi...
to thema einai oti den tha eprepe na to kanei toso megalo thema (giati mia anakinosi apo ton arxi-admin einai thema) kai na sinenoithei me tous allous gia to ti paizei telika...
Λοιπόν το θέμα είναι ότι το θέμα έχει λήξει.