View Full Version : Pirelli Angel GT γνωμες?
Εχω ενα FZ6 λιγο βελτιωμενο και ψαχνω ενα ελαστικο για λιγο πιο all around χρηση εννοωντας οτι θελω λιγο καλυτερο κρατημα στο βρεγμενο για να νιωθω ασφαλεια.... εχω αλλαξει 2 ζευγαρια michelen pilot power 3 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος στο στεγνο αλλα οχι τοσο στο ευρος ζωης τους... στο βρεγμενο δε τους εχω εμπιστοσυνη τοσο γιαυτο μετα απο ενα γρηγορο ψαξιμο κολησε το ματι μου στα Pirelli Angel GT..... δινουν πολυ καλες κρητικές και σε βρεγμενο και σε διαρκεια ζωης..... η αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο αρχαριος σε στροφες αλλα δε φοβαμαι να το πιεζω αναλογα της εμπειριας μου....
Τα εχει φορεσει καποιος? μπορειτε να μου προτεινετε κατι αλλο καλυτερο?
Ευχαριστω!
RaGe_Raptor
22/09/2015, 08:43
Δεν είσαι ευχαριστημένος από τη διάρκεια ζωής των pp3?????
Μέχρι και αχάριστο μπορώ να σε χαρακτηρίσω :p
Χωρίς πλάκα είναι από τα λάστιχα με μεγάλη διάρκεια ζωής για το χαρακτήρα τους...
Αν πας στα πιο τουριστικά gt προσοχή γιατί δεν έχουν το κράτημα των pp3 στο στεγνό
spyrakos35
22/09/2015, 08:44
ο κωδικός "GT" που έχουν τα λάστιχα (pr4 gt, bridgestone t30 gt ή bt023 gt) αναφέρεται σε βαριά μηχανάκια
πχ
χαγιαμπούσα, fjr, gtr, paneuropean κλπ κλπ
έχω λοιπόν την αίσθηση οτι δεν θα σου ταιριάξει λάστιχο με κωδικό "gt"..... εκτός και αν θες να πας μέχρι τη θήβα για να το ζεστάνεις και να έρθεις
ψάξτο λίγο
Α δε το ηξερα για το GT.... ;) σε βρεγμενο υπαρχει καλυτερο που να συνδιαζει τα χαρακτηριστικα του pp3?
RaGe_Raptor
22/09/2015, 08:57
pilot road 4(?) στο βρεγμένο και μεγαλύτερ διάρκεια
αλλά και πάλι τα pp3 ανώτερα σε στεγνό
δυσκολα να βρεις κατι πιο all around απο τα pilot power 3. τα εχω πανω απο 10κ και το πισω δεν εχει καραφλιασει ακομα (το μπροστα ειναι σαν καινουριο). γιατι δε σε εμπνεουν στο βρεγμενο? εγω δεν εχω προβλημα, δεν εχουν γλυστρησει ποτε. σε στεγνο επισης κρατανε καλα (600ss) με αρκετο παιχνιδι σε στροφες. pirelli και βρεγμενο συνηθως δεν πανε μαζι. αν θες τουρισταδικο που θα βγαλει πολλα χλμ βαλε τα metzeler m5. ειναι σκληρο λαστιχο να ξερεις. :)
Φίλε εγώ λάστιχο που παραπέμπει σε αγγελάκια δεν θα το έβαζα κάι ας είμαι πιρελάκιας.
spyrakos35
22/09/2015, 12:00
Φίλε εγώ λάστιχο που παραπέμπει σε αγγελάκια δεν θα το έβαζα κάι ας είμαι πιρελάκιας.
το angel of death οι slayer δεν το εβγαλαν για την πιρέλι ρε
:p
Το Pilot Power 3 είναι λαστιχάρα για δρόμο! Καλή χάραξη στο κέντρο και σχεδόν σλικ στις οριακές κλίσεις. Αν δεν το τερματίζεις τότε μπορείς να δείς κάτι πιο touring με σαφώς μεγαλύτερη διάρκεια.
Ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες παιδια! Οχι δε το τερματιζω χωρις να σημαινει οτι δεν θα το τερματισω καποια στιγμη :evil: :lol:
Οποτε με βλεπω να βαζω τα ιδια παλι.....
pipe_smoker
22/09/2015, 13:04
Τα Angel είναι αρκετά σκληρά, έχουν σαφώς διάρκεια, αλλά τί να την κάνεις άμα είναι να φάς τα μούτρα σου:p
Συνήθως τα φοράνε σε μηχανάκια (ανάλογα και τον αναβάτη βέβαια) που έχουν ροπές και τρώνε λάστιχο αβέρτα, οπότε τα μαλακά ελαστικά δεν αντέχουν ούτε για μια βδομάδα που λέει ο λόγος.
Τα Μ5 είναι επίσης σκληρά. Καλύτερα από τα Angel αλλά και πάλι στην ίδια """κατηγορία""" τα έχω προσωπικά.
Αν αυτό που ψάχνεις είναι μεγαλύτερη διάρκεια, και δε σε καλύπτουν τα Michelin, ρίξε μια ματιά σε bridgestone.
Τα Pirelli γενικότερα είναι γαμώ τα λάστιχα κατά τη γνώμη μου, αλλά είναι πολύ μαλακά και δεν κάνουν γι'αυτό που λες ότι θες.
γεια σου wise!
έχω φζ6 και το εχω δοκιμασει το λαστιχο.
όταν ζεσταινόταν ηταν αρκετα καλό και στις στροφές. μέσα στην αθηνα ενιωθα οτι δεν ζεσταινόταν. σε διάρκεια είναι αρκετα καλό (μου εβγαλε τίμια 20.000χλμ )
μεσα στην πολή αν και δεν ζεστενόταν με ετρωγε για παντιλικια και δεν εβλεπες να τρώγεται το πέλμα... σε αρκετα ταξιδια Ε.Ο που το ενιωθα ζεστό ημουν πολυ ευχαριστημένος (πολλές φορες προς επιδαυρο και Αι Γιάννη Ρώσο) αλλα και σε νορμάλ οδήγηση σε Ε.Ο. με βρεγμένο δρόμο.
επίσης σε πίστα που μπήκα με αυτό το λάστιχο 2 φορές ήταν ικανοποιητικό.
πλέον φοράω τα S 20 EVO. Νομίζω είμαι πιο ευχαριστημένος σε όλους τους τομείς.
για ότι αλλο θες σχετικα με τα ανγελ ή σ20 στείλε μου πμ !
amyroukai
22/09/2015, 13:38
Και θα ξαναματαπροτείνω το μαγικό Dunlop Roadsmart 2... :)
Ή για τους γλήγορους το Sportsmart.
αμυρουκαι , απο διάρκεια; ποσα χλμ τα κράτησες ; ποσα χλμ είχαν "τιμια" πρόσφρυση;
Pan (dvs)
22/09/2015, 14:44
.........
Τα Pirelli γενικότερα είναι γαμώ τα λάστιχα κατά τη γνώμη μου, αλλά είναι πολύ μαλακά και δεν κάνουν γι'αυτό που λες ότι θες.
Εχουνε λινα μεταλλικα η τα βγαζουνε ακομη οπως τα παλια?
Και θα ξαναματαπροτείνω το μαγικό Dunlop Roadsmart 2... :)
Ή για τους γλήγορους το Sportsmart.
οτι καλλυτερο εχω βαλει εως τωρα..:beer:
Σε συγκριση με τα pp3 ????
πυξιδας990
22/09/2015, 17:01
νομιζω τα angel βγαινουν σε gt(grand turismo) και st(sprot turing).για τσεκαρε το.
amyroukai
22/09/2015, 18:43
Σε συγκριση με τα pp3 ????
Τα τελευταία μισλέν που φόρεσα ήταν τα Road2 και δεν μου άρεσαν καθόλου, πλην βρεγμένης ΕΟ. Δεν έχω άμεση σύγκριση να σου κάνω. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι τα Roadsmart2 έζησαν 23000χλμ και στο τέλος τα άλλαξα γιατί το σκαλοπάτι ήταν τόσο έντονο που ήταν αστεία στις στροφές. Αλλά δεν γλιστρούσαν ούτε τότε στο τέλος. Ζεσταίνονται γρήγορα και κρατάνε όμορφα και με ωραία αίσθηση και στεγνά και βρεγμένα. Ο DrEvil τα είχε φτάσει λινά γυρνώντας από εκδρομή και μετά κατάλαβε ότι δεν έχει πέλμα.
νομιζω τα angel βγαινουν σε gt(grand turismo) και st(sprot turing).για τσεκαρε το.
http://www.pirelli.com/tire/us/en/motorcycle/sheet/angel_gt.html?url=%3Fsubtype%3Droad
• The evolution of the Angel™ ST, stretching the concept of Sport Touring into Gran Turismo, bringing the sporty attitude to a wider range of conditions and for longer distances. We call it EMS Extended Mileage Sport
akis_trevor
22/09/2015, 18:48
τα Pilot road 2 ειχα καποτε κι εγω στο 600αρι fazer που ειχα τοτε.
οπως λεει και ο γιαννης,ειχα κανα αρτα πατρα,ολο βροχη,νερο πολυ,και δεν ενιωσα πουθενα να με προδιδουν.ομως με τετοια ελαφρια μηχανακια δεν λιωνουν.τα ειχα 20-22.000χλμ πανω μεχρι που το εδωσα και ειχαν πελμα φουλ.πρεπει να εχω φωτο απο την αγγελια που ειχα να δεις τι εννοω.
γιαυτο θα σε απετρεπα απο τουριστικα λαστιχα.
για τα ντανλοπ εχω ακουσει πολυ καλα λογια.για ολα της τα λαστιχα.ισως να τα δοκιμαζες.
Shaolin Monk
22/09/2015, 19:18
Το Angel ειναι ενα εκπληκτικο λαστιχο, ειδικα αν κανεις μεγαλες αποστασεις, διοτι αργει λιγο να ζεσταθει. Εχει αρκετα μαλακο πλαϊνο και πολυ σκληρ κεντρο, ιδανικο για πολλες μοτοσυκλετες. Ειναι βασικα εκπληξη, γιατι δεν περιμενεις τετοιο κρατημα απο τετοια κατηγορια ελαστικου. Το εχω δει σε Ducati 800ss να ξυνει μαρσπιεδες, μεχρι Μπαντιτ και Haya (δικο μου). Επειδη εχει σκληρο κεντρο, θα βγαλει πολλα χιλιομετρα, αλλα δεν πρεπει να το αγορασει καποιος που δεν κανει μεγαλες αποστασεις. Θα ξεραθει, πριν προλαβει να το "φαει"....
Στην κατηγορία αυτή δες και το Τ30 της Bridgestone. Οταν τα εβαλα σε ληστή 250Kg στην 1η βόλτα που τα έβγαλα σε μια ψιλοσβέλτη στο Διόνυσο είχα ενα χαμόγελο αλλο πραμα μετά. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά τα τελευταία χρόνια στις τουριστικές τους γόμες.
pipe_smoker
23/09/2015, 21:58
Εχουνε λινα μεταλλικα η τα βγαζουνε ακομη οπως τα παλια?
Έλα μου, δεν την είχα δει την ερώτηση.
Στο steel belt αναφέρεσαι, έτσι?
Απ'οσο ξέρω ακόμα με αυτό τα βγάζουν.
Όρκο δεν παίρνω, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι το τελευταίο 6μηνο που λεει ο λόγος.
Τελικα θα προχωρησω σε αλλη του μπροστινου μονο μιας και το πελμα εχει αρχισει και την ακουει.... θα συνεχισω με τα Michelen Pilot Power 3 τελικα και μετα απο σκεψη δικη μου και τη συμβουλη σας.
Grafton 505
25/09/2015, 20:38
Τα pilot 1 τα έχεις σκεφτεί καθόλου ;
Οχι.... εχεις λινκ να τα δω?
Grafton 505
27/09/2015, 20:34
Οχι.... εχεις λινκ να τα δω?
Ένα τυχαίο από το γούγλη : http://www.visordown.com/reviews/kit/tyres/michelin-pilot-road/5209.html
Και από την σελίδα της Michelen : http://www.michelin.gr/motorcycles/michelin-pilot-road?fromTyreSelector=true&brand=honda&selectorMode=byCar&zp=false&fromTyreSegment=4
Υ.γ. Όλος περιέργος, για την δικιά σου μηχανή δεν το έχει στην λίστα της : http://www.michelin.gr/motorcycles/on-road-tyres?optionName=brand&brand=yamaha&type=type_2&fromTyreWidget=true#type=type_2&optionName=brand&brand=yamaha&fromTyreWidget=true&model=fz6%2520fazer&year=2004&frontSize=TWXXX405043%252CTWXXX461948%252CTWXXX463988%252CTWXXX60793%252CTWXXX815148%252CTWXXX948428&rearSize=TWXXX565081%252CTWXXX663690%252CTWXXX736243%252CTWXXX816300%252CTWXXX901496%252CTWXXX990721
akis_trevor
27/09/2015, 21:08
Το 2010 εβαλα τα pilot road 2 και λεμε τωρα να βαλει τα pilot road;
Το πιο πιθανο ειναι να μην τα βρει καν αλλα και να τα βρει μιλαμε γις λαστιχα που υπηρχαν πριν μια δεκαετια σχεδον.
Grafton 505
27/09/2015, 21:11
...
Παράγονται ακόμα.
Ενταξει αλλα στο στεγνο δε νομιζω να συγκρινονται με τα pp3
killbill
29/09/2015, 10:49
Φίλε μου δεν τα εχω δοκιμάσει τα pp3 γιατί βάζω πιο μαλακά λάστιχα, όμως ο αδελφός μου με CBF600S είναι πολύ ευχαριστημένος τώρα τα άλλαξε και έβαλε πάλι τα ίδια γιατί δεν βρήκε το 4αρι. Του έβγαλαν 26000χλμ και ήταν ευχαριστημένος απο κράτημα και σε βρεγμένο και στεγνό.
Τι να πω μήπως να δείς τα 4αρια? Υποτίθεται ότι είναι το κορυφαίο λάστιχο για βροχή αυτη την στιγμή.
Ενταξει αλλα στο στεγνο δε νομιζω να συγκρινονται με τα pp3
check!342003
Πρεπει να ηταν τα χειροτερα λαστιχα που ειχα...
Αργουσαν να ζεσταθουν και γενικα ηταν πολυ σκληρα για την μηχανη (bandit 600)
Αποψη μου:rolleyes: