View Full Version : Ψάχνω παπί για κακοποίηση, gang rapes, bukkake και λοιπά εξτρίμ σπορτς
pipe_smoker
23/09/2015, 10:39
Όχι δεν έχω τάσεις κτηνοβασίας:lol:
Θέλουμε ένα παπί στη δουλειά να βρίσκεται, να κάνει το χαμάλι, να εξυπηρετεί όταν κάποιος θέλει να κατέβει κέντρο κλπ.
Ο νυν κάτοχος του θρόνου, ένα modenas kriss του 2000(?), 2002(?), κάτι τέτοιο, θέλει επισκευή και πέταμα.
Κυριολεκτικά όμως! Θέλει πρώτα επισκευή, και μετά πέταμα. Δεν είναι για πέταμα στην κατάσταση που είναι.
Η αλήθεια είναι ότι τη δουλειά του (και όχι μόνο) την έκανε και το σκοπό του τον υπηρέτησε και με το παραπάνω, γι'αυτό και λέω πλέον να το αφήσουμε να πεθάνει ήσυχο.
Πρέπει να έχει γράψει καμιά 120αριά χιλιάδες χλμ.
Τα λάδια παίζει να τα άλλαζαν ανά 10.000χλμ.
Συμπίεση δεν είχε και δεν έπαιρνε μπροστά με καμία παναγία, κάτι διάολο κάνανε το μπαλώσανε.
Τώρα όπως το παρκάρεις αφήνει λιμνούλα από λάδια δίπλα στο σταντ.
Έχουν σπάσει οι μισές ακτίνες.
Έχουν σπάσει τα πλαστικά.
Έχουν καεί τα μισά φώτα.
Το ποδόφρενο έχει γίνει σώβρακο. Το πατάς και ξύνει κάτω. (Ένας φίλος, μόλις είχε πάρει το δίπλωμα τις προάλλες, ήθελε να βάλει το παπί μπροστά και νόμιζε ότι το ποδόφρενο είναι η μανιβέλα. Μέχρι να τον προλάβω, του είχε ρίξει 4-5 γερές κι απορούσε γιατί δεν έπαιρνε το μηχανάκι:tooth: Όχι, δεν κάνω πλάκα!)
Τέσπα.
Πλέον λοιπόν έχει γίνει κουδουνίστρα όσο δεν παίρνει.
Το καβαλάς και νομίζεις ότι θα κοπεί στα 2.
Τί έχετε να προτείνετε που θα μπορέσει να αναλάβει ανάλογα καθήκοντα και να βγάλει ασπροπρόσωπο τον προκάτοχό του?
(Όποιος ποστάρει καμιά μπουλντόζα έχει φάει φάπα:mad:)
Η χρήση παρόμοια θα είναι.
Ενα μηχανάκι που θα το καβαλάει και η κουτσή Μαρία, και η κακοποίηση θα είναι ανελέητη.
Επειδή ξέρω ότι θα με πάτε σε μεταχειρισμένο, σε αυτή την περίπτωση δε νομίζω το μπάτζετ να ξεπεράσει το 1,5 χιλιάρικο.
Επειδή μπορεί να υπάρχει η πιθανότητα και για καινούριο, όπου εκεί το μπάτζετ προφανώς θα ανέβει, fell free to suggest.
ΥΓ. Όχι σκούτερ, όχι μοτοσυκλετάκια, όχι σκουπίδια και καπότες σε θάλασσες και ακτές. Ευχαριστώ.
amyroukai
23/09/2015, 10:43
Η πρώτη μου σκέψη, γιατί δεν παίρνεις ένα άλλο kriss σε καλή κατάσταση;
Βρες ενα παλιο Τ50-80 και βουρ.
Προσοχη στις ταχυτητες,απο 3τη σε πρωτη ανετα.......
sapila racing
23/09/2015, 10:53
Η ενα παρόμοιο η φτιάξτε το υπάρχον με αλλο μοτερ.
Wave 110, κούτα με 1.750, εγγύηση, τα πάντα όλα.
τον γύρο επίσης μη τον σνομπάρετε :D http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6891839/ (επαγγελματική χρήση) - σΧυΛί μαύρο σε αξιοπιστία.
pipe_smoker
23/09/2015, 11:05
Η πρώτη μου σκέψη, γιατί δεν παίρνεις ένα άλλο kriss σε καλή κατάσταση;
Maybe.
Μπορεί να έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο από kriss όμως.
Βρες ενα παλιο Τ50-80 και βουρ.
Προσοχη στις ταχυτητες,απο 3τη σε πρωτη ανετα.......
Σιγά μην πάρω και 50άρι ρε αθεόφοβε.
Άμα θέλω να το καβαλάω και να μένει ακίνητο έχω και το kriss:lol:
Η ενα παρόμοιο η φτιάξτε το υπάρχον με αλλο μοτερ.
Όταν λες παρόμοιο?
Δεν είναι μόνο το μοτέρ.
Και το βασικότερο, δε θα κάτσει να ασχοληθεί κανείς Άρη.
Μηχανάκι που είναι παρτουζέ είναι κλάφ'τα Χαράλαμπε. Δεν είναι "χρεωμένο" σε ένα άτομο που κάνει εξωτερικές δουλειές πχ όπως είναι κάποια άλλα, όπου τα προσέχουν κλπ γιατί είναι και "προσωπικό τους όχημα" κατά έναν τρόπο.
Σκέψου ότι εδώ και 2 χρόνια προσπαθούμε να συνεννοηθούμε ποιός θα βρει λίγο χρόνο να πεταχτεί μέχρι το λασιχάδικο 3 στενά πιο κάτω να αλλάξουμε επιτέλους λάστιχα:lol:
pipe_smoker
23/09/2015, 11:08
Wave 110, κούτα με 1.750, εγγύηση, τα πάντα όλα.
τον γύρο επίσης μη τον σνομπάρετε :D http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6891839/ (επαγγελματική χρήση) - σΧυΛί μαύρο σε αξιοπιστία.
Σώπα ρε? Τόσο έχει το Wave καινούριο? Μπράβο.
Πάει καθόλου ή άσ'τα να πάνε? (οκ δε θα είναι και κρύπτον, αλλά....)
Από κατανάλωση και αξιοπιστία ξέρω ότι πάει καλά πάντως.
:lol:
Ωραίο το τρίκυκλο!
devil's animal
23/09/2015, 11:21
οτι και να παρετε ρε συ Πανο σε παπι πλην innova, μια χαρα θα ειναι...
το θεμα ειναι να δειτε τι πραγματικα σας βολευει...γιατι και το budget ειναι μεγαλο σε ευρος...
βρισκεις αστερακια μεταχειρο με 1-1,5 χιλιαρικο...βρισκεις και καινουργια οπως σου εγραψαν με 1750...
δεν αξιζει να παρεις καινουργιο για να πληρωσεις την μυρωδια του πλαστικου...απο την μια...
απο την αλλη, αν δεν υπαρχει καποιος να ασχοληθει με σερβις και ισως ψιλομαζεματα που θα βγαινουν κατα καιρους, καλυτερα καινουργιο που θα σας παει μια τριετια στο νερο μονο με αλλαγες λαδιων...
Σώπα ρε? Τόσο έχει το Wave καινούριο? Μπράβο.
Πάει καθόλου ή άσ'τα να πάνε? (οκ δε θα είναι και κρύπτον, αλλά....)
Από κατανάλωση και αξιοπιστία ξέρω ότι πάει καλά πάντως.
Ωραίο το τρίκυκλο!
Παιζει να πουλησω το δικο μου. Αγορασμενο καινουργιο τον 5/2013 και εχει κανει 3-3500 χλμ. Κατασταση αριστη. Απο extra εχει σχαρα και βαλιτσα givi. Θα ξερω σε 2-3 μερες.
Για αυτό προτείνω καινούριο* να ξεμπερδεύουν.
Έχει νόημα να πάρουν κάτι με 800-1000 κ να τρέχουν;
Εδώ ο Τέρενς γράφει αρκετά http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146467&highlight=wave
*εκτός αν είναι γνωστή περίπτωση σε καλή τιμή. Όπως του άλεχ παραπάνω.
pipe_smoker
23/09/2015, 11:54
οτι και να παρετε ρε συ Πανο σε παπι πλην innova, μια χαρα θα ειναι...
το θεμα ειναι να δειτε τι πραγματικα σας βολευει...γιατι και το budget ειναι μεγαλο σε ευρος...
βρισκεις αστερακια μεταχειρο με 1-1,5 χιλιαρικο...βρισκεις και καινουργια οπως σου εγραψαν με 1750...
δεν αξιζει να παρεις καινουργιο για να πληρωσεις την μυρωδια του πλαστικου...απο την μια...
απο την αλλη, αν δεν υπαρχει καποιος να ασχοληθει με σερβις και ισως ψιλομαζεματα που θα βγαινουν κατα καιρους, καλυτερα καινουργιο που θα σας παει μια τριετια στο νερο μονο με αλλαγες λαδιων...
Σωστό κι αυτό...
Παιζει να πουλησω το δικο μου. Αγορασμενο καινουργιο τον 5/2013 και εχει κανει 3-3500 χλμ. Κατασταση αριστη. Απο extra εχει σχαρα και βαλιτσα givi. Θα ξερω σε 2-3 μερες.
Ελπίζω να αναφέρεσαι στο wave κι όχι στο τρίκυκλο ε?:lol:
Δε νομίζω να γίνει τόσο σύντομα η αγορά, αλλά κάνε τα κουμάντα σου και μιλάμε αν ταιριάξει το timing;)
pipe_smoker
23/09/2015, 11:59
FX 125
Ε βέβαια...
Ποιός άλλος άνθρωπος θα διάβαζε ότι ζητείται παπί για να διευκολύνει σε χαζομετακινήσεις 10 διαφορετικούς νοματαίους που θα του πετάξουνε τα μάτια όξω, και θα πρότεινε παπί με συμπλέκτη:moutza::bawl:
Ε βέβαια...
Ποιός άλλος άνθρωπος θα διάβαζε ότι ζητείται παπί για να διευκολύνει σε χαζομετακινήσεις 10 διαφορετικούς νοματαίους που θα του πετάξουνε τα μάτια όξω, και θα πρότεινε παπί με συμπλέκτη:moutza::bawl:
Ακριβώς αυτό.
Θα το σκεφτούν πολύ πριν το πάρουν όμως, οπότε λογικά μπορεί να γλιτώσει την κακοποίηση :lol:
lykourgi
23/09/2015, 12:07
Και το βασικότερο, δε θα κάτσει να ασχοληθεί κανείς Άρη.
Μηχανάκι που είναι παρτουζέ είναι κλάφ'τα Χαράλαμπε. Δεν είναι "χρεωμένο" σε ένα άτομο που κάνει εξωτερικές δουλειές πχ όπως είναι κάποια άλλα, όπου τα προσέχουν κλπ γιατί είναι και "προσωπικό τους όχημα" κατά έναν τρόπο.
Σκέψου ότι εδώ και 2 χρόνια προσπαθούμε να συνεννοηθούμε ποιός θα βρει λίγο χρόνο να πεταχτεί μέχρι το λασιχάδικο 3 στενά πιο κάτω να αλλάξουμε επιτέλους λάστιχα:lol:
Εφόσον η κατάστασή σας είναι τόσο τραγική (η δικιά σας, όχι του παπιού :p) θα συμφωνήσω με το Panos76. Ποιος θα ασχοληθεί να δει και να παζαρέψει τα μτχ;
Πάρτε ένα wave καινούργιο, να ξεμπερδεύετε.
Εντός budget, εγγύηση, Honda, τι άλλο θες;
Ασε που ένα καινούργιο μηχανάκι το σέβονται όλοι περισσότερο. Πιστεύω ότι οι ίδιοι άνθρωποι που κακοποιούσαν το άλλο, θα συμπεριφέρονται καλύτερα σε ένα "κούτας".
pipe_smoker
23/09/2015, 12:24
Ακριβώς αυτό.
Θα το σκεφτούν πολύ πριν το πάρουν όμως, οπότε λογικά μπορεί να γλιτώσει την κακοποίηση :lol:
Είσαι και μλκς αλλά είσαι και λεβέντης.
Πρέπει να σου το αναγνωρίσω:lol:
Εφόσον η κατάστασή σας είναι τόσο τραγική (η δικιά σας, όχι του παπιού :p) θα συμφωνήσω με το Panos76. Ποιος θα ασχοληθεί να δει και να παζαρέψει τα μτχ;
Πάρτε ένα wave καινούργιο, να ξεμπερδεύετε.
Εντός budget, εγγύηση, Honda, τι άλλο θες;
Ασε που ένα καινούργιο μηχανάκι το σέβονται όλοι περισσότερο. Πιστεύω ότι οι ίδιοι άνθρωποι που κακοποιούσαν το άλλο, θα συμπεριφέρονται καλύτερα σε ένα "κούτας".
Μάλιστα.
Μαζεύει ψήφους λοιπόν το wave.
dimmie_72
23/09/2015, 12:31
αν πάρετε καινούργιο κάντε και επί τόπου τις πρώτες αλλαγές λαδιών.
που να τρέχετε μετά... :bawl:
spyrakos35
23/09/2015, 12:32
Μάλιστα.
αρχίδια θα σέβονται εκτός και αν μπει όρος οτι όποιος* χαλάσει οτιδήποτε το πληρώνει
*σε οποιανού τα χέρια και χωρίς δεύτερη κουβέντα
αρχίδια θα σέβονται εκτός και αν μπει όρος οτι όποιος* χαλάσει οτιδήποτε το πληρώνει
Μολις ακυρωσες μια καινουργια αγορα ρε τρομπα!!!
spyrakos35
23/09/2015, 12:36
Μολις ακυρωσες μια καινουργια αγορα ρε τρομπα!!!
μηχανάκι θα πάρουν ρε, οχι καφέδες.... τι κόπτεσαι?
pipe_smoker
23/09/2015, 12:36
Κατευθείαν με την ΠΟΟΟΟΤΣ@@@@@@ στο χέρι είσαι ρε πστ:lol:
Άμα ποτέ χρειαστείς δουλειά let me know.
Το μαστίγιο και τις βίτσες θα σου τα πληρώνουμε εμείς:tooth:
Μάλιστα.
To σουζούκι είναι άριστο αν το είχες για την πάρτη σου. Είναι πραγματικό διαολάκι!
Στο δια ταύτα, να υπενθυμίζω πως πέραν του wave (τα 100km/h τα έχει άνετα), άλλες επώνυμες και φθηνές λύσεις σε καινούριο πάντα, είναι οι:
Kawa kaze r 115 στα 1.780
Kawa Joy R 125 στα 1.695
Yam crypton R 110 στα 1.750
Λάβε υπόψη και τα δωράκια που δίνουν, όλο και θα βολευτεί κάποιος (κλειδαριές, κράνη, μπουφάν, κλπ)
lykourgi
23/09/2015, 12:38
Σωστό.
Μέσα στον "σεβασμό" για τον οποίο έγραψα, περιλαμβάνεται και ο φόβος τυχουσών κυρώσεων.
Είναι πολύ εύκολο να καταλογιστούν ευθύνες για φθορές σε κάτι καινούργιο. Ενώ στο ρημάδι, τρέχα γύρευε.
Manalishi
23/09/2015, 12:39
Ένα καθημερινό πρωινό, έξω απο την εταιρεία του pipe_smoker, δίπλα απο ένα λόφο γόπες τσιγάρων για σπάσιμο...
- Ρε μαλούρδε, πετάξου μέχρι Ούλωφ Πάλμε, θέλουμε 2 πεϊνιρλί με σούσι κοκοβιού, ένα με πιτόγυρο κροκόδειλου χωρίς σπανάκι και μία αριστερόστροφη πίτσα με αυγό και γροθοτύρι....
- Καλά, τώρα με τον νέο πάπουρα, θα είμαι πίσω πριν προλάβει να κάνει ο Manalishi ένα γύρο στα Μέγαρα!!!
- Μη το "κακοποιήσεις" ρε!! Καινούργιο είναι!!
- Αυτό λέω και εγώ, "Καινούργιο είναι, τί να πάθει..Άλλωστε έχει εγγύηση ακόμα".........Γκράαααααουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!
spyrakos35
23/09/2015, 12:39
Κατευθείαν με την ΠΟΟΟΟΤΣ@@@@@@ στο χέρι είσαι ρε πστ:lol:
Άμα ποτέ χρειαστείς δουλειά let me know.
Το μαστίγιο και τις βίτσες θα σου τα πληρώνουμε εμείς:tooth:
σειρηνάκη εσύ???
Ναι, θα το έχει γμσει ο άλλος την προηγούμενη μέρα και μόλις το πάρει ο συνονόματος να κάνει τη δουλειά του κ πάρει τη μετάδοση στο χέρι, θα την πληρώσει από πάνω. :lol:
lykourgi
23/09/2015, 12:41
Ένα καθημερινό πρωινό, έξω απο την εταιρεία του pipe_smoker, δίπλα απο ένα λόφο γόπες τσιγάρων για σπάσιμο...
- Ρε μαλούρδε, πετάξου μέχρι Ούλωφ Πάλμε, θέλουμε 2 πεϊνιρλί με σούσι κοκοβιού, ένα με πιτόγυρο κροκόδειλου χωρίς σπανάκι και μία αριστερόστροφη πίτσα με αυγό και γροθοτύρι....
- Καλά, τώρα με τον νέο πάπουρα, θα είμαι πίσω πριν προλάβει να κάνει ο Manalishi ένα γύρο στα Μέγαρα!!!
- Αυτό λέω και εγώ, "Καινούργιο είναι, τί να πάθει..Άλλωστε έχει εγγύηση ακόμα".........Γκράαααααουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!
Είναι αλήθεια πως δεν το είχα σκεφτεί από αυτή την πλευρά. :lol:
spyrakos35
23/09/2015, 12:43
Ναι, θα το έχει γμσει ο άλλος την προηγούμενη μέρα και μόλις το πάρει ο συνονόματος να κάνει τη δουλειά του κ πάρει τη μετάδοση στο χέρι, θα την πληρώσει από πάνω. :lol:
τι θες τώρα να βάλουμε καταγραφέα ταχύτητας στο κοντέρ????
όπως στα Κτελ ενα πράμα????
MG-KTiNoS
23/09/2015, 12:49
Τι είναι μπουκάκε και γκανγκραπές??
:rolleyes:
Go pro στο κράνος με καταγραφή των διαδρομών :lol:
MG-KTiNoS
23/09/2015, 12:54
Go pro στο κράνος με καταγραφή των διαδρομών :lol:
δε νομίζω Τάκη...
:nono:
pipe_smoker
23/09/2015, 13:02
Λάβε υπόψη και τα δωράκια που δίνουν, όλο και θα βολευτεί κάποιος (κλειδαριές, κράνη, μπουφάν, κλπ)
Αν παίξει καινούριο, από τα διάφορα πακέτα δώρων κλπ, σίγουρα θα πάμε σε αυτό με τη σχάρα και τη βαλίτσα που σίγουρα θα χρειαστούν.
Συναγερμός κλάιν, κράνη έχουμε όλοι κλπ.
Σωστό.
Μέσα στον "σεβασμό" για τον οποίο έγραψα, περιλαμβάνεται και ο φόβος τυχουσών κυρώσεων.
Είναι πολύ εύκολο να καταλογιστούν ευθύνες για φθορές σε κάτι καινούργιο. Ενώ στο ρημάδι, τρέχα γύρευε.
Παίδες, άλλο τράγουδο αυτό, αλλά οκ δε μιλάμε για τέτοια κατάσταση και συνθήκες εργασίας.
Σιγά μην πέσει ο άλλος με το παπί και του πούνε να το πληρώσει κιόλας.
:lol::lol::lol:
σειρηνάκη εσύ???
Ε αφού κοντεύεις να μας γμσεις ρε μάστορα.
Όλο ΠΟΟΟΤΣ@@@@ και ΠΟΟΟΟΤΣ@@@@:D
Τι είναι μπουκάκε και γκανγκραπές??
:rolleyes:
Το γκανγκραπές μοιάζει με ινδική λέξη πάντως:lol:
Θα σου εξηγήσω από κοντά γιατί είναι ακατάλληλες λέξεις.
Θα τις μάθουμε και στους γκουτσάκιδες.
spyrakos35
23/09/2015, 13:26
Παίδες, άλλο τράγουδο αυτό, αλλά οκ δε μιλάμε για τέτοια κατάσταση και συνθήκες εργασίας.
Σιγά μην πέσει ο άλλος με το παπί και του πούνε να το πληρώσει κιόλας.
μιας και το ανέφερες.....
οι εποχές είναι ΑΜΦΙΔΡΟΜΑ πονηρές, το ξέρεις, ναι???
Κλαιω με τον τίτλο...
Απο την στιγμή που πρόκειται να πέσει "πότσα και καράτε" στο μοτόρι γιατί να πάρετε καινούριο; Γουστάρετε παρθένες και έτσι; Δεν το λυπάστε;
Πάρτε το πιο συνετό μεταχειρισμένο που θα βρείτε με τα λιγότερα δυνατόν λεφτά και ας το κλαψετε μια ώρα νωρίτερα.
Νομίζω στην τελική κερδισμένοι θα βγείτε
Αν κατάλαβα καλά έχετε στην δική σας εταιρεία άλλα παπάκια "χρεωμένα" σε άτομα;
Αν ναι παίρνετε ένα καινούριο wave σε όποιον έχει το πιο καλοδιατηρημένο. Και θα το προσέχει και θα το στρώσει όμορφα.
Το παλιό του κατάσχεται και θα εκτελεί χρέη π@*τάνας, όσο αντέξει. :bawl:
lykourgi
23/09/2015, 14:00
Αν ναι παίρνετε ένα καινούριο wave σε όποιον έχει το πιο καλοδιατηρημένο. Και θα το προσέχει και θα το στρώσει όμορφα.
:a10:
pipe_smoker
23/09/2015, 14:03
Γάτα είσαι:beer:
Και με το kriss το ίδιο είχε γίνει.
Απλά πλέον δεν υπάρχουν τόσα οχήματα όσα υπήρχαν κάποτε ώστε να γίνουν τέτοιες τράμπες;)
ενα yamaha crypton δουλευα πριν 12 χρονια......
εδινε την εντυπωση οτι δεν υπαρχει τροπος να το χαλασεις;)
προσωπικα για τετοια χρηση δεν θα πληρωνα για καινουρια πλαστικα και δεν θα επαιρνα τιποτα made in china οποιασδηποτε μαρκας
Στα έξοδα θα περαστεί. Πάγιο κιετς. Προτείνω καινούργιο.
pipe_smoker
23/09/2015, 15:31
Ναι βρε παλουκάρια.
Καινούριο ή μεταχειρισμένο, προτάσεις (πολλές) δε βλέπω.
Από καινούρια, φτηνό και καλό είναι το wave.
Τίποτα πιο εκλεκτό? Τα κρύπτον ξεφεύγουν απ'όσο θυμάμαι.
Ένα μτχ κρύπτον 135? Πόσο παίζουν περίπου αυτά?
Δεν κοιτάς λίγο και το daytona sprinter 110; (ΟΧΙ το 125) σκυλιά μαύρα, αντέχουν πολύ στις κτηνοβασίες :lol: και καινούργιο έχει κάτι λιγότερο από 1200
pipe_smoker
23/09/2015, 15:32
Δεν κοιτάς λίγο και το daytona sprinter 110; σκυλιά μαύρα, αντέχουν πολύ στις κτηνοβασίες :lol: και καινούργιο έχει κάτι λιγότερο από 1200
Όχι daytona ρε συ. Είπαμε. Κρατάω και το kriss:D
dimmie_72
23/09/2015, 15:38
Στα έξοδα θα περαστεί. Πάγιο κιετς. Προτείνω καινούργιο.
στον άδικο κόσμο που ζούμε να υποψιαστώ ότι στις αποσβέσεις αντιμετωπίζονται το ίδιο το CryptonX και το Daytona; :bawl:
Θα σου προτεινα το cbr του Δαλτονα,αλλα το προλαβε αλλος ρε γαμωτο......................
:D
lykourgi
23/09/2015, 15:58
Για το daytona πάντως, ακούγονται καλά λόγια.
taisteal
23/09/2015, 16:01
Για το daytona πάντως, ακούγονται καλά λόγια.
Αγορασε φιλος το καινουργιο εδω και κατι μηνες,αλλαζει 5 χερια την μερα και εχει ηδη πολλες χιλιαδες χλμ.
Ειναι φθηνο,αλλα γερο μηχανακι.
Θα το αγοραζα ανετα
Όχι daytona ρε συ. Είπαμε. Κρατάω και το kriss:DΕδώ νομίζω ότι είσαι κομματάκι λάθος.
Ίδιος αντιπρόσωπος,φτηνά ανταλλακτικά,2 χρόνια εγγύηση,πραγματικά μηχανάκι για χαμαλοδουλειά και όχι υπερτιμημένο λόγω ονόματος.
Εκτός κι αν η τεχνολογία :cry: που έχουν τα λοιπά εκ "Ιαπωνίας" αξίζει κατ'ελάχιστο ~400+
lykourgi
23/09/2015, 16:15
Αγορασε φιλος το καινουργιο εδω και κατι μηνες,αλλαζει 5 χερια την μερα και εχει ηδη πολλες χιλιαδες χλμ.
Ειναι φθηνο,αλλα γερο μηχανακι.
Θα το αγοραζα ανετα
Τα ίδια ξέρω και εγώ.
Πάρα πολλά δε, είναι ντελιβεράδικα. Αυτό κάτι δείχνει.
Bob_o_mastoras
23/09/2015, 16:19
Εψαξα και ειδα τι ειναι το bukkake.. :bawl:
Tουλαχιστον θα γυαλιζει το παπι.. :D
AristidisZ
23/09/2015, 16:47
Εψαξα και ειδα τι ειναι το bukkake.. :bawl:
Tουλαχιστον θα γυαλιζει το παπι.. :D
panavour
23/09/2015, 17:14
Όχι δεν έχω τάσεις κτηνοβασίας:lol:
Θέλουμε ένα παπί στη δουλειά να βρίσκεται, να κάνει το χαμάλι, να εξυπηρετεί όταν κάποιος θέλει να κατέβει κέντρο κλπ.
Ο νυν κάτοχος του θρόνου, ένα modenas kriss του 2000(?), 2002(?), κάτι τέτοιο, θέλει επισκευή και πέταμα.
Κυριολεκτικά όμως! Θέλει πρώτα επισκευή, και μετά πέταμα. Δεν είναι για πέταμα στην κατάσταση που είναι.
Η αλήθεια είναι ότι τη δουλειά του (και όχι μόνο) την έκανε και το σκοπό του τον υπηρέτησε και με το παραπάνω, γι'αυτό και λέω πλέον να το αφήσουμε να πεθάνει ήσυχο.
Πρέπει να έχει γράψει καμιά 120αριά χιλιάδες χλμ.
Τα λάδια παίζει να τα άλλαζαν ανά 10.000χλμ.
Συμπίεση δεν είχε και δεν έπαιρνε μπροστά με καμία παναγία, κάτι διάολο κάνανε το μπαλώσανε.
Τώρα όπως το παρκάρεις αφήνει λιμνούλα από λάδια δίπλα στο σταντ.
Έχουν σπάσει οι μισές ακτίνες.
Έχουν σπάσει τα πλαστικά.
Έχουν καεί τα μισά φώτα.
Το ποδόφρενο έχει γίνει σώβρακο. Το πατάς και ξύνει κάτω. (Ένας φίλος, μόλις είχε πάρει το δίπλωμα τις προάλλες, ήθελε να βάλει το παπί μπροστά και νόμιζε ότι το ποδόφρενο είναι η μανιβέλα. Μέχρι να τον προλάβω, του είχε ρίξει 4-5 γερές κι απορούσε γιατί δεν έπαιρνε το μηχανάκι:tooth: Όχι, δεν κάνω πλάκα!)
Τέσπα.
Πλέον λοιπόν έχει γίνει κουδουνίστρα όσο δεν παίρνει.
Το καβαλάς και νομίζεις ότι θα κοπεί στα 2.
Τί έχετε να προτείνετε που θα μπορέσει να αναλάβει ανάλογα καθήκοντα και να βγάλει ασπροπρόσωπο τον προκάτοχό του?
(Όποιος ποστάρει καμιά μπουλντόζα έχει φάει φάπα:mad:)
Η χρήση παρόμοια θα είναι.
Ενα μηχανάκι που θα το καβαλάει και η κουτσή Μαρία, και η κακοποίηση θα είναι ανελέητη.
Επειδή ξέρω ότι θα με πάτε σε μεταχειρισμένο, σε αυτή την περίπτωση δε νομίζω το μπάτζετ να ξεπεράσει το 1,5 χιλιάρικο.
Επειδή μπορεί να υπάρχει η πιθανότητα και για καινούριο, όπου εκεί το μπάτζετ προφανώς θα ανέβει, fell free to suggest.
ΥΓ. Όχι σκούτερ, όχι μοτοσυκλετάκια, όχι σκουπίδια και καπότες σε θάλασσες και ακτές. Ευχαριστώ.
daelim
city ace 110341671
1595 καινουργιο αντιπροσωπος Θεοχαρακης ΚΑΒΑΣΑΚΙ
Αυτά που ανέφερα; (post 22)
pipe_smoker
23/09/2015, 17:55
Αυτά που ανέφερα; (post 22)
Ναι τα είδα boy.
Ανάμεσα σε αυτά μάλλον το wave θα προτιμούσα.
dimmie_72
23/09/2015, 18:05
Ναι τα είδα boy.
Ανάμεσα σε αυτά μάλλον το wave θα προτιμούσα.
αυτό που δε λες τόση ώρα είναι ότι το καινούργιο εσύ θα το καβατζώσεις, ε; :D
pipe_smoker
23/09/2015, 18:20
αυτό που δε λες τόση ώρα είναι ότι το καινούργιο εσύ θα το καβατζώσεις, ε; :D
Τί να κάνω ρε συ? Συλλογή?:lol:
Εγω έχω για "παπι" το 400.
el_hymador
23/09/2015, 19:34
ΜΤΧ----> Suzuki Shogun
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ----> Kawasaki Joy-R 125 στα 1600+ κάτι ψιλά, έχουν μείνει πολύ λίγα κομμάτια στην αγορά.
Ας ριξω και εγω μια ιδεα.. Μτχ kaze r αλλα και το shogun αρκετα καλο.
Daytona θα επερνα και εγω καινουργιο δεν ειναι ασχημα
redfantomas
23/09/2015, 21:29
με 3-4 κατοσταρικα κανεις το κρις πενα ....και τρωτε τα υπολοιπα σαντουιτς!!!!
pipe_smoker
23/09/2015, 21:52
με 3-4 κατοσταρικα κανεις το κρις πενα ....και τρωτε τα υπολοιπα σαντουιτς!!!!
Το οποίο σε 2 μήνες πάλι κάτι θα θέλει, και μετα πάλι και μετα πάλι.
Δεν έχει νόημα λέμε.
Σε ενα χρόνο θα έχει φάει όσα θέλει για αγορά ενα καινούριο απο τα οικονομικά.
Παίδες thank you:beer:
Πήρα μια ιδέα και κάτι παραπάνω.
Θα έχω στο νου μου τα μοντέλα που αναφέρατε είτε αφορούν καινούριο είτε μτχ.
Με daytona και dealim, θα προτιμησω να μην παίξω.
Δεν ειναι και τόσο μεγάλη η διαφορά απο ενα wave ή απο ενα joy-r.
Δεν τρέφω τιποτα ψευδαισθήσεις οτι το wave ειναι made in Japan και κουβαλάει όλη την ιστορία της Χοντα στη σέλα του.
Απλα το προτιμώ απο μια κινεζια.
dimmie_72
23/09/2015, 22:02
το kriss να το πασάρετε στο α-μήχανο μέλος. ;)
όλο και κάπου θα βρει να το σμπρώξει... :D
Με daytona .......... θα προτιμησω να μην παίξω.Μην παίξεις αλλά τουλάχιστον διάβασε σχετικά.. Κάνε και μια βόλτα να τα δεις.Εμένα μόνο τα στρογγυλά ευπαθή φλασάκια με χαλάνε.Τίποτε άλλο.
Δεν ειναι και τόσο μεγάλη η διαφορά απο ενα wave ή απο ενα joy-r.Εδώ θα διαφωνήσω διότι στο 110 μιλάμε για το 1/3 της τιμής του και σε άλλα για 200+ ευρώ.Αναλογικά δεν είναι λίγα..
Δεν τρέφω τιποτα ψευδαισθήσεις οτι το wave ειναι made in Japan και κουβαλάει όλη την ιστορία της Χοντα στη σέλα του.
Απλα το προτιμώ απο μια κινεζια.Ο συγκεκριμένος Κινέζος.. Ιαπωνεζοφέρνει τόσο σε αξιοπιστία που κάνει τους συγκεκριμένους "Ιάπωνες" να φαίνονται Κινέζοι δίπλα του..
Τι έγραψα έέ;; :D
pipe_smoker
23/09/2015, 23:56
Ναι ρε μάστορααααα!
Σωστός!
Θα τονε πουλήσει κανά 15άρι χιλιάρικα το ντενεκέ, να πάρουμε 1190 για παπί:D
Ο συγκεκριμένος Κινέζος.. Ιαπωνεζοφέρνει τόσο σε αξιοπιστία που κάνει τους συγκεκριμένους "Ιάπωνες" να φαίνονται Κινέζοι δίπλα του..
Τι έγραψα έέ;; :D
Μεγάλε μου! Γλωσσοδέτης:lol:
Το wave δεν έχει είπαμε 1750 και ένα κινέζικο που μου ποστάρατε πιο πίσω 1650?
Και πάλι, θα μου πεις "χρησιμοποίησε το 100ρικο για να βάλεις λάστιχα που όλα τα παπιά χρειάζονται γιατί αυτά που φοράνε από τη μάνα τους είναι για πέταμα".
Περί ορέξεως.
panos_zip
24/09/2015, 00:54
Kawasaki kaze-r το καινούριο.
Σύγχρονη εμφάνιση, μοτέρ το παλιό καλό καρμπυρατεράτο το οποίο αντέχει τα πάντα και τιμή 1600-1700 περίπου με ακτινωτές ζάντες.
Αξίζει πιστεύω. Αν δεν είχαμε βρει το ιννόβα σε τόσο καλή κατάσταση/τιμή ήταν η αμέσως επόμενη επιλογή.
Bob_o_mastoras
24/09/2015, 12:02
Ποσο το δινετε;;;
Κατι θα βγαλω και απο αυτο.. Θα το συμμαζεψω και θα το σπρωξω λεγοντας οτι το ειχε ενας παππους μονο για να πηγαινει εκκλησια την Κυριακη. Τωρα εχασε την πιστη του και δεν παει πια οποτε το πουλαει..
Ή να πω οτι το ειχε ναυτικος και καθοταν και πιασαν το καραβι πειρατες στη Σομαλια και το πουλαει η γυναικα του για να βγαλει τα λυτρα;;;
:lol::p
spyrakos35
24/09/2015, 12:45
Αυτο με τον ναυτικο πες και οτι τον εχουν κλεισμενο στο αμπαρι.....;)
dimmie_72
24/09/2015, 13:01
Ποσο το δινετε;;;
Κατι θα βγαλω και απο αυτο.. Θα το συμμαζεψω και θα το σπρωξω λεγοντας οτι το ειχε ενας παππους μονο για να πηγαινει εκκλησια την Κυριακη. Τωρα εχασε την πιστη του και δεν παει πια οποτε το πουλαει..
Ή να πω οτι το ειχε ναυτικος και καθοταν και πιασαν το καραβι πειρατες στη Σομαλια και το πουλαει η γυναικα του για να βγαλει τα λυτρα;;;
:lol::p
με το ταλέντο σου μπορείς να το περάσεις σαν υπουργικό του Καμμένου. :rolleyes:
Αβάδιστο! :bawl:
pipe_smoker
24/09/2015, 13:06
με το ταλέντο σου μπορείς να το περάσεις σαν υπουργικό του Καμμένου. :rolleyes:
Αβάδιστο! :bawl:
Με κλασμένες αναρτήσεις από τον μούσχαρο ποιός θα το πάρει ρε συ?:lol:
dimmie_72
24/09/2015, 13:25
Με κλασμένες αναρτήσεις από τον μούσχαρο ποιός θα το πάρει ρε συ?:lol:
τον άλλον βρε, με τη συντομότερη υπουργική θητεία. :D
pipe_smoker
24/09/2015, 13:36
τον άλλον βρε, με τη συντομότερη υπουργική θητεία. :D
Πάλι αδιάβαστος πιάστηκα.
Έχω πήξει λίγο τις τελευταίες μέρες.
Τί διάλο, δε μας έφτανε ο ένας καμένος Καμμένος, θέλαμε και δεύτερο?
dimmie_72
24/09/2015, 13:39
Πάλι αδιάβαστος πιάστηκα.
Έχω πήξει λίγο τις τελευταίες μέρες.
Τί διάλο, δε μας έφτανε ο ένας καμένος Καμμένος, θέλαμε και δεύτερο?
Σπύροοοοοοο!!!!!!!! super modaratoooooor!!!!!!! :D
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145834&page=121&p=2636611&viewfull=1#post2636611
spyrakos35
24/09/2015, 13:41
Σπύροοοοοοο!!!!!!!! super modaratoooooor!!!!!!! :D
:a022:
dimmie_72
24/09/2015, 13:45
341693
pipe_smoker
24/09/2015, 14:16
Να σας ρίξω από ένα μπανάκι να δούμε αν συνεχίζω να έχω την ιδιότητα του μοντερέιτορ?:a021::a22:
:lol::lol::lol:
Ντάξει άκυρο.
Το είχα διαβάσει τελικά, απλά δεν το θυμόμουν.
Μπορεί να τα είχα τσούξει:lol:
crypton 115 ειναι το παπι που ψαχνεις. σαν αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6647479/ εχει ικανοποιητικο γκαζι και δε βγαζει προβληματα. ψαξε για μεταχειρισμενο σε οσο πιο εργοστασιακη κατασταση γινεται=δε θα ειναι καγκουρεμενο και λυμμενο 10 φορες. το τσεκαρεις σε μηχανικο μην εχει φαει κανενα τρακαρισμα, να μην καιει λαδι κτλ. αλλαζεις λαδι καθε 1500-2000χλμ και το ζεσταινεις 1' καθε φορα πριν ξεκινησεις. δεν προκειται να παθει τιποτα...
και μάλιστα:
Παρακαλώ μόνο για Γνώστες&ΟΧΙ ΠΑΖΑΡΙΑ... :lol:
εν κατακλείδι νομίζω πως σχεδόν όλοι συμφωνούμε για wave και cryptona.
αυτο το "μονο για γνωστες" εχει γινει καραμελα πλεων. παπι ειναι, τι γνωστη ψαχνει?:lol: δεν ειπα να παρει το συγκεκριμενο, θα βρει και αλλα καλυτερα πιστευω.:)
devil's animal
25/09/2015, 12:55
crypton 115 ειναι το παπι που ψαχνεις. σαν αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6647479/ εχει ικανοποιητικο γκαζι και δε βγαζει προβληματα. ψαξε για μεταχειρισμενο σε οσο πιο εργοστασιακη κατασταση γινεται=δε θα ειναι καγκουρεμενο και λυμμενο 10 φορες. το τσεκαρεις σε μηχανικο μην εχει φαει κανενα τρακαρισμα, να μην καιει λαδι κτλ. αλλαζεις λαδι καθε 1500-2000χλμ και το ζεσταινεις 1' καθε φορα πριν ξεκινησεις. δεν προκειται να παθει τιποτα...
τσιζους κραϊστ...1100€ για 8ετιας παπακι 115cc...:uplate::eek::eyepop:
τσιζους κραϊστ...1100€ για 8ετιας παπακι 115cc...:uplate::eek::eyepop:
Ειπαμε ρε συ!
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΕΕΕΕΕΣ....
Τι δεν καταλαβαινεις;
devil's animal
25/09/2015, 13:09
Ειπαμε ρε συ!
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΕΕΕΕΕΣ....
Τι δεν καταλαβαινεις;
μαλλον επειδη δεν ειμαι γνωστης...:(
Υπόψηνε, το wave είναι όχι μόνο για γνώστες, αλλά και μερακλήδες, ένεκα χόνδα :D