View Full Version : MotoGP Aragon 2015
Arxagelos
27/09/2015, 14:50
Ε ναι και τι κριμα που δεν εβρεξε ε? Να δουνε βαθρο οι κουλοι! :p
AUFGEBRACHT
27/09/2015, 14:50
Τι αλλο θα δουμε σε αυτη την πουτανα την μοτο ζωη;
Τον ΜΜ να τερματίζει... :D
Τον ΜΜ να τερματίζει... :D
:bawl: Είσαι πολύ κακός, το ξέρεις, έτσι;
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
thunder ace
27/09/2015, 14:52
ο μαρκ ετρεξε σημερα; δεν ακουω κανενα να μιλαει.
Arxagelos
Έτρεξε στο ps4
thunder ace
α...νταξει...................ακουσα
AUFGEBRACHT
27/09/2015, 14:53
γμσ σήμερα... ο Γιώργαρος Μιλάμε ούτε κοντά δεν ήταν κάνενας
Θα του έδωσαν φαίνεται την Παπαρήγα την καλή στην HJC αυτή τη φορά...
Vstrommer71
27/09/2015, 14:53
Ε ναι και τι κριμα που δεν εβρεξε ε? Να δουνε βαθρο οι κουλοι! :p
Εδω δεν εβρεξε και ειδε 2η θεση ο Πεντροσα!:evil:
Ειπαμε ρεεεεεεε
341786
Κρίμα που δεν ήταν κι ο Μαρκέζ εκεί να γίνει χαμός!
Ωραία μάχη για τη 2η θέση, άξιος ο Ντάνος που την κράτησε!
Ο Γιώργης δεν γινόταν να το χάσει σήμερα.. είχε γυρολόγιο έκτος γήινης πραγματικότητας.
AUFGEBRACHT
27/09/2015, 14:57
Χόρχε οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν "η ύβρις φέρνει την νέμεσιν"...
Άπιαστος χόρχες, λυσσαλέος Ντάνος , κι ο Ρόσσι ρίσκαρε παραπάνω απ'όσο περίμενα
Ούτε εγώ περίμενα να κάνει τέτοιο αγώνα αλλά είναι μάλλον είναι στην ιδιοσυγκρασία του να μη το βάζει εύκολα κάτω. Το έχει ξανακάνει!
Αν γίνονται τέτοιες μέχες πίσω, σε λιγο ο λορεν δε θα βρίσκει ούτε χορηγούς. Ακόμα και ο ΜΜ που έπεσε απ' την αρχή είχε περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο! :lol:
Ούτε εγώ περίμενα να κάνει τέτοιο αγώνα αλλά είναι μάλλον είναι στην ιδιοσυγκρασία του να μη το βάζει εύκολα κάτω. Το έχει ξανακάνει!
Αν γίνονται τέτοιες μέχες πίσω, σε λιγο ο λορεν δε θα βρίσκει ούτε χορηγούς. Ακόμα και ο ΜΜ που έπεσε απ' την αρχή είχε περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο! :lol:
:lol:
Ο ντάνος έπαθε μαρκίτιδα και πάλεψε.Δεν του το χα!Ωραίος.
RaGe_Raptor
27/09/2015, 15:09
αυτό θα'λεγα.... την είδε μάρκος flat-out κιέτς all or nothing... η αποκάλυψη του αγώνα
αυτό θα'λεγα.... την είδε μάρκος flat-out κιέτς all or nothing... η αποκάλυψη του αγώνα
Θα έχουν φτιάξει στη χόντα καμια συσκευή τηλεμεταφοράς και έκαναν swap τον mark με τον danny.
2310521010 σκωθείτε απο ντιβάνια,καναπέδες ,φλοκάτες κτλ κτλ κάμερα σ'εμένα.
RaGe_Raptor
27/09/2015, 15:17
Θα έχουν φτιάξει στη χόντα καμια συσκευή τηλεμεταφοράς και έκαναν swap τον mark με τον danny.
2310521010 σκωθείτε απο ντιβάνια,καναπέδες ,φλοκάτες κτλ κτλ κάμερα σ'εμένα.
πλάκα-πλάκα κάπως έτσι θα σχολίαζε τον σημερινό αγώνα ο συγκεκριμένος... :lol:
aleix 6ος...!!!! σε λίγο θα φάμε και τα ντουκάτια.....!!! #teamsuzuki vamos..!!!!
το χα πει για τον pedrosa...:cool:
dimmie_72
27/09/2015, 15:26
Περιμένω το σχολιαστή έκπληξη που μας υποσχέθηκε συμφορουμίτης.
28/9, 00:01
devil's animal
27/09/2015, 16:13
ωραιος αγωνας με συνεχη αγωνια....
εξαιρετικος ο lorenzo και αλανθαστος...
πολυ καλος και μαχητικος ο pedrosa...το προτελευταιο του περασμα ηταν απο το ματι της βελονας...εκει που δεν το περιμενε ο γιατρος...
o rossi ηθελε αλλα δεν μπορουσε...φανηκε απο την αρχη...αν μπορουσε θα τον καθαριζε γρηγορα τον pedrosa και θα εβαζε πλωρη για lorenzo, αλλα μολις εφαγε τον iannone, κωλοκαθησε γιατι ο αλλος ειχε καλο γυρολογιο...πηρε την τριτη και βαθμους αλλα η διαφορα μειωθηκε...
ατυχος ο marquez...πιεσε παραπανω απ'οσο επρεπε και εφαγε το low...ενταξει δεν χαθηκε και τιποτα, αφου δεν πηγαινε και για τιποτα...απλα τρωει τις τουμπες μεταχρονολογημενες απο την 1η και 2η χρονια...
τιποτα δεν εχει τελειωσει κυριοι...o lorenzo ειναι ικανος και μπορει...
o rossi θελει να κρατηθει παση θυσια...
και οι χονταιοι απλα πανε για το γοητρο και να κρατησουν την σημαια της μαμας Η ψηλα σε οσες περισσοτερες πιστες μπορουν...αλλα ισως ειναι αυτοι που μπορει να κρινουν το ΠΠ!! (οπως ο pedrosa που εκοψε βαθμους απο τον γιατρο σημερα)
και εις αλλα με υγεια...
:beer::beer:
Ρε μια φορά είπα ότι δε θα κατεβάσω αγώνα και θα τον κατεβάσω τελικά.
MG-KTiNoS
27/09/2015, 16:40
νομίζω ότι βλέπει την πόρτα πια... οπότε...
:rolleyes:
Μόλις τον είδα κονσέρβα. Εκεί μετά τις πρώτες μάχες πάνω που φαινόταν να έχουν όλα κριθεί ήρθαν οι τελευταίοι πέντε γύροι. Δεν άλλαξε κάτι αλλά ήταν εξαιρετικό θέαμα, αν άλλαζε λίγο η σειρά θα ήταν καλύτερα αλλά τι να κάνουμε τώρα
MG-KTiNoS
27/09/2015, 20:07
341860
341860
Κλαίωωωωωωωωωωω :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
341860
Αφού μπόρεσε να πάρει και μια δυο στροφές στην αρχή του αγώνα χωρίς να πέσει πρέπει να είναι μεγάλο ταλέντο.
Μόλις τον είδα κονσέρβα. Εκεί μετά τις πρώτες μάχες πάνω που φαινόταν να έχουν όλα κριθεί ήρθαν οι τελευταίοι πέντε γύροι. Δεν άλλαξε κάτι αλλά ήταν εξαιρετικό θέαμα, αν άλλαζε λίγο η σειρά θα ήταν καλύτερα αλλά τι να κάνουμε τώρα
κανα λινκ κονσερβα γιατι περιμενω στο αλλο θρεντ με της κονσερβες και δε βλεπω τπτ.τηχ
κανα λινκ κονσερβα γιατι περιμενω στο αλλο θρεντ με της κονσερβες και δε βλεπω τπτ.τηχ
Να σου πω πώς το βρήκα εγώ. Από εκείνο το θρεντ πήγα στο dailymotion του προηγούμενου και έκανα αναζήτηση με motogp2015 aragon. Ισπανική μετάδοση.
basilis_k6
27/09/2015, 21:49
http://www.dailymotion.com/video/x37wblm_motogp-2015-aragon-720p_auto
Τον αγώνα θα τον δώ αύριο ολάκερο αλλά επειδή είδα ένα βίντεο με την κόντρα του πεντρογκαζάκη με τον βάλε...Το βασίλειο μου για τα τσάγια που μοιράζει στο γιατρό,άξιοι και οι δύο επαφή δεν είδα πουθενά ίσως κ να κάμω λάθος...Πάντα το είχα σε εκτίμηση αυτό το παιδί αλλά σήμερα έδωσε ρέστα!!!!!
Υ.Γ. Μάρκ αγόρι μου δεν κάθεσαι να τα πείς λιγάκι με το ντάνι να σου πεί πώς μπορείς να γίνεις λίγο πιο υπομονετικός και να μη σκορπάς ποντάκια;
Υ.Γ.2 Κάποιο παιδί είπε για την δουλειά που θα έκανε ο πεντρόγκαζάκης σήμερα για να κρατήσει τον γιατρό μακρυά απο καλή θέση,δε μας λές και 5 νουμεράκια για το τζόκερ; :P
blackbusa
28/09/2015, 02:34
Τον αγώνα θα τον δώ αύριο ολάκερο αλλά επειδή είδα ένα βίντεο με την κόντρα του πεντρογκαζάκη με τον βάλε...Το βασίλειο μου για τα τσάγια που μοιράζει στο γιατρό,άξιοι και οι δύο επαφή δεν είδα πουθενά ίσως κ να κάμω λάθος...Πάντα το είχα σε εκτίμηση αυτό το παιδί αλλά σήμερα έδωσε ρέστα!!!!!
Υ.Γ. Μάρκ αγόρι μου δεν κάθεσαι να τα πείς λιγάκι με το ντάνι να σου πεί πώς μπορείς να γίνεις λίγο πιο υπομονετικός και να μη σκορπάς ποντάκια;
Υ.Γ.2 Κάποιο παιδί είπε για την δουλειά που θα έκανε ο πεντρόγκαζάκης σήμερα για να κρατήσει τον γιατρό μακρυά απο καλή θέση,δε μας λές και 5 νουμεράκια για το τζόκερ; :P
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=139216&page=74&p=2638320&viewfull=1#post2638320
MG-KTiNoS
28/09/2015, 08:12
341879
Η φάτσα του (π) Ούτσιο όλα τα λεφτά....
ΑΠό Motosport
:cool:
devil's animal
28/09/2015, 08:29
341879
Η φάτσα του (π) Ούτσιο όλα τα λεφτά....
ΑΠό Motosport
:cool:
ναι γιατι ο Βαλεντινο(ς) παει πισω...
η απογοητευση του με το που πηγε παρκ φερμε, ηταν παραπανω απο εκδηλη, κουνωντας χερια και κεφαλι...:shrugs:
GIOTIS750
28/09/2015, 10:08
Χαλασμενος ξεχαλασμενος ο γιατρος τα θερμα συνχαρητηρια του τα εδωσε στον πετροζα κανονικα ,οχι σαν μερικους που οταν χανουν
ολα τα αλλα τους φταινε και εχουνε και πολλλλλα νευρα βρε αδερφε....
https://www.youtube.com/watch?v=yq1F-CGUwC0
DoctoR_k6:beer::beer:
daz:beer::beer:
MG-KTiNoS
28/09/2015, 10:36
Χαλασμενος ξεχαλασμενος ο γιατρος τα θερμα συνχαρητηρια του τα εδωσε στον πετροζα κανονικα ,οχι σαν μερικους που οταν χανουν
ολα τα αλλα τους φταινε και εχουνε και πολλλλλα νευρα βρε αδερφε....
DoctoR_k6:beer::beer:
Στο Χόρχε έδωκε θερμα συνχαρητηρια?
GIOTIS750
28/09/2015, 10:40
Στο Χόρχε έδωκε θερμα συνχαρητηρια?
Για πιο λογο να του δωκει αφου με τον ντανι τρεχανε παρεα
ο χορχες ετρεχε σε αλλο αγωνα :lol::lol: μαναχος!!!
και μετα το συνβαν να σε βριζει ο αλλος και συ να του δινεις και συγχαρικηα για την νικη ?? ε δεν λεει !!
εκει ταιριαζε και μια μουντζα απο τον γιατρο αλλα Ελληνικα οπως κουνουσε το κεφαλι και εβριζε[πολυ πιθανο] μεσα απο το κρανος αλλα ,,,,
Μεγάλος Pedrosa. Μακάρι να βλέπαμε περισσότερα απο αυτόν. Για τον αχώνευτο δεν σχολιάζω. Οδηγάρα αλλά ίσως και η πιο αντιπαθητική φυσιογνωμία που πέρασε απο τους 2 τροχούς έβερ
πολύ χάρηκα για τον Dani όχι τόσο για το αποτέλεσμα αλλά κυρίως για το πείσμα, την επιμονή, και την αγωνιστικότητά του, που ήταν τόσο απρόσμενη που ξάφνιασε ακόμα και τον γιατρό στο τελευταίο γύρο. Πραγματικά πιστεύω ότι ο Rossi δεν περίμενε τέτοια κίνηση από τον ήρεμο Dani, ο οποίος πολύ έντεχνα υπερασπίστηκε και κέρδισε την "αδιάφορη" γι' αυτόν βαθμολογικά θέση όπως κέρδισε και τις πολύ καλές εντυπώσεις αποδεικνύοντας το γιατί είναι ακόμα οδηγός της repsol honda...
MG-KTiNoS
28/09/2015, 11:47
Μεγάλος Pedrosa. Μακάρι να βλέπαμε περισσότερα απο αυτόν.
Τόσα χρόνια δε χόρτασες????
Τώρα που βλέπει την πόρτα μας έπιασε ο πόνος???
:D
Που θα ξαναβρεί η Honda 20 κιλά ανθρωπάκο να οδηγάει;
MG-KTiNoS
28/09/2015, 12:09
Που θα ξαναβρεί η Honda 20 κιλά ανθρωπάκο να οδηγάει;
Ο ιππόδρομος γεμάτος είναι...
:D
αυτοί ειναι για 1 άλογο. για τα 250+ θέλει και 30kg @@! :p
Για πιο λογο να του δωκει αφου με τον ντανι τρεχανε παρεα
ο χορχες ετρεχε σε αλλο αγωνα :lol::lol: μαναχος!!!
και μετα το συνβαν να σε βριζει ο αλλος και συ να του δινεις και συγχαρικηα για την νικη ?? ε δεν λεει !!
εκει ταιριαζε και μια μουντζα απο τον γιατρο αλλα Ελληνικα οπως κουνουσε το κεφαλι και εβριζε[πολυ πιθανο] μεσα απο το κρανος αλλα ,,,,
Είστε όλοι κακοί και προκατειλλημένοι! Είναι ξεκάθαρος ο ευγενέστατος διάλογος που αναπτύσσεται και που ξεκινάει ο Lorenzo.
L: Α, συγνώμη δε σε είδα. Πέρασε Βαλεντίνο.
VR: Όχι βρε Γιώργο, εγώ ζητώ συγνώμη, πέρασε σε παρακαλώ!
L: Φχαριστώ Βάλε (κουνώντας το κεφάλι του) !
thunder ace
28/09/2015, 16:35
Εγω παλι ακουω:L που πας ρε στραβαδι VR σαλτα γαμησου ρε μαλακα L θα τα πουμε στον αγωνα γεροπουστα.
Εγω παλι ακουω:L που πας ρε στραβαδι VR σαλτα γαμησου ρε μαλακα L θα τα πουμε στον αγωνα γεροπουστα.
:bawl:
GIOTIS750
28/09/2015, 18:18
Είστε όλοι κακοί και προκατειλλημένοι! Είναι ξεκάθαρος ο ευγενέστατος διάλογος που αναπτύσσεται και που ξεκινάει ο Lorenzo.
:lol::beer:
GIOTIS750
28/09/2015, 18:18
:lol::beer:
GIOTIS750
28/09/2015, 18:32
341908
Μικρη αλλα καλη !!
VR46: Great last lap today, this is #MotoGP style!Great job #Dani26 but in Motegi I need the revenge
!
Νταξ...έφαγε :owned: με απ'ολα και μπράβο στον Ντανο.
That's racing και πάμε παρακάτω. Το συναίσθημα λέει Vale για το 10ο, αλλά δύσκολο το βλέπω. Θέλει οπωσδήποτε μια νίκη στα επόμενα και δεύτερες θέσεις για να το πάρει.
Νταξ...έφαγε :owned: με απ'ολα και μπράβο στον Ντανο.
That's racing και πάμε παρακάτω. Το συναίσθημα λέει Vale για το 10ο, αλλά δύσκολο το βλέπω. Θέλει οπωσδήποτε μια νίκη στα επόμενα και δεύτερες θέσεις για να το πάρει.
ή βροχή ή να πέσει κανας Λόρε ή και τα 2 :D
vassilis88
28/09/2015, 19:00
αν μεινει στεγνο το πηρε ο γιωργης................
SHOOTER045
28/09/2015, 19:55
Δώστε μου μέτρα για κοστούμι με 10
Και δώρο το μπλουζάκι ομοίως με το 10
341919
RaGe_Raptor
28/09/2015, 19:59
Δώστε μου μέτρα για κοστούμι με 10
Και δώρο το μπλουζάκι ομοίως με το 10
341919
hellooooo shooter!!! sadly the odds are with "ahwneutos" :D
SHOOTER045
28/09/2015, 20:06
hellooooo shooter!!! sadly the odds are with "ahwneutos" :D
Χαιρετώ όλα τα παλιόπαιδα.
Έχω ντοκουμέντα από misano αλλά σηκώνει ολόκληρο θέμα.
Στο παρόν τώρα that's Race
Αλλά δεν νομίζω να σκυλιαζε τόσο ο κοντός αν στην θέση του γιατρού ήταν ο μαρκεζ η ακόμα και ο μπαουτιστα με την πραπριλια.
Προσωπική εκτίμηση
dimmie_72
28/09/2015, 20:29
Προσωπική εκτίμηση
τελικά έπεσα έξω μια μέρα για την επανεμφάνιση έκπληξη.
ηρέμησα όταν είδα τον Pan να πέφτει έξω κάνα μήνα στην καλημέρα. :tooth:
Ξέχασες το
"Στο καλό να πας παιδάκι μου "
Arxagelos
28/09/2015, 20:32
Αμα χασει το 10ο απο τους βαθμούς που του στέρησε ο ντανος θα πεσει πολυ γέλιο! Το φυσάει και δεν κρυώνει ο doctor!!! Χαχαχαχαχα!!!
Antonisss
28/09/2015, 20:36
Τούμπα σήμερα για Rossi, Smith, Petrucci στο τεστ με Michelin... Προβλέπεται σοβαρό πρόβλημα - κράξιμο - παράπονο του χρόνου αν συνεχιστεί αυτό. Επόμενο τεστ μετά τη Valencia
RaGe_Raptor
28/09/2015, 21:40
Αμα χασει το 10ο απο τους βαθμούς που του στέρησε ο ντανος θα πεσει πολυ γέλιο! Το φυσάει και δεν κρυώνει ο doctor!!! Χαχαχαχαχα!!!
ναι βρε ,τί ωραία θα περάσουμε.......!!!! super..!!!!! (τρίβει τα χέρια και χαμογελάει χαιρέκακα.....)
devil's animal
28/09/2015, 23:28
Αλλά δεν νομίζω να σκυλιαζε τόσο ο κοντός αν στην θέση του γιατρού ήταν ο μαρκεζ η ακόμα και ο μπαουτιστα με την πραπριλια.
Προσωπική εκτίμηση
κανεις ενα μικρο λαθακι...
δεν σκυλιασε ο κοντος...ο γιατρος ειχε φαει τα λυσακα του για να περασει, επειδη ηθελε τους βαθμους...και αυτο φανηκε και στην απογοητευση/τσαντιλα στο τελος...
ο pedrosa εκανε τον αγωνα του, απλα ο rossi δεν μπορουσε να περασει...
η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω πιστευα οτι θα τον κρατησει ο pedrosa πισω του...
ημουν σχεδον βεβαιος οτι θ'αρχισει ο rossi τις π0υστιτσες του, οπως και εκανε...δηλαδη αμολημα τα φρενα πιο νωρις για μπει πρωτος στην στροφη και να προσπαθησει για block pass, αλλα ελα που ο pedrosa δεν μασουσε, κρατουσε την γραμμη του και τον περνουσε απ'εξω..απο μεσα...απο την ιδανικη γραμμη τελοσπαντων...αφου ο αλλος δεν μπορουσε να κρατηθει σφιχτα....και αυτο εγινε 2-3 φορες...
ωσπου καταφερε και εκανε το block pass ο γιατρος και εμεινε πισω ο pedrosa και μετα τον περασε ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΑΤΑ απο εκει που δεν περιμενε κανενας, σε ελαχιστο χωρο, με αψογη τεχνικη...
αφου πιστευω οτι o γιατρος πρεπει και να τρομαξε...αφου δεν τον περιμενε επ ουδενι...:tooth:
SHOOTER045
29/09/2015, 01:03
Προσωπική εκτίμηση είπα από αυτά πού είδα
GIOTIS750
29/09/2015, 07:57
341908
Μικρη αλλα καλη !!
VR46: Great last lap today, this is #MotoGP style!Great job #Dani26 but in Motegi I need the revenge
!
https://www.youtube.com/watch?v=a3JSbOt7CLo
https://www.youtube.com/watch?v=a3JSbOt7CLo
giannis21:beer::beer:
GIOTIS750
29/09/2015, 07:58
Προσωπική εκτίμηση είπα από αυτά πού είδα
Wellcome back:beer::beer:
DoctoR_k6
29/09/2015, 17:12
Εγω γιατι πιστευω πως αν ηταν να παρει τον τιτλο σε αυτον τον αγωνα με την δευτερη θεση θα ειχε περασει τον κοντο??!!
Block pass/πουστιτσες/σμπρωωωξιμο να το πεις...θα ηταν 2ος σιγουρα.
Απλα τωρα δεν ρισκαρε παραπανω γιατι ειχε πολυ περισσοτερα να χασει απ οτι να κερδισει κ ο κοντος εκανε κ το κομματι του...
Θα δειξει στους μετεπειτα αγωνες αν θα τα καταφερει...αν κ βλεπω Japan και Malaysia να ριχνει τιποτα βροχες κ μετα...
GIOTIS750
29/09/2015, 17:18
Rossi - Lorenzo Livio Suppo ... made his choice. Mamma Mia !
28-09-2015 10:25 p.m.
Gregory Hellinx
46
Livio Suppo and Valentino Rossi have not always had a reputation to maintain the best relationship in the world.
In their defense, I must say that they have never regained the same side of the fence! Ducati Team manager at the time Casey Stoner Honda Team Manager Marc Marquez Ave., nothing ever closer compatriots.
Yet today, while her foal began offside Championship, when asked to give his favorite for the Championship, Livio Suppo sees his former enemy triumph.
"I say it's Valentino who will win the championship. It is very good is his year, if he needs it rains, it rains. It is written in the stars that he must win this world, and in a sense, it's also just because he is training like never, he worked on his riding style and 36 years, with success he has already acquired, it should not be easy to find the motivation. And as such, after all, is a kind of compensation for the title he lost in 2006 against Nicky Hayden. That year, everything went wrong for him. "
This interview was given to GPOne before the race in Aragon we still appreciated that.
Stay tuned! http://www.gp-inside.com/13485/28-sept-2015/rossi-lorenzo-livio-suppo-fait-son-choix-mamma-mia
daz:beer::beer:
GIOTIS750
29/09/2015, 17:24
Ducati eye Maverick Viñales for 2017 swoop http://gpxtra.com/2015/09/23/ducati-eye-maverick-vinales-for-2017-swoop/ :a39::a39::a39:
MG-KTiNoS
29/09/2015, 17:33
ΩΧ πάει ο Ντόβι...
Η ντουκάτι του κατέστρεψε την καριέρα.
:p
GIOTIS750
29/09/2015, 18:06
ΩΧ πάει ο Ντόβι...
Η ντουκάτι του κατέστρεψε την καριέρα.
:p
:lol::lol:
ripseventh
29/09/2015, 23:08
για τους επομενους 4 αγωνες ενα θα σας πω,οτι στην μαλαισια και στην αυστραλια..για φετος δεν κολατσιζει κανεις μπροστα στον ντοτορε,εκει θα εχει 2νικες,ιαπωνια χορχε,και χερεθ,χοντα μαλλον αν μεινει ορθιος ο ΜΜ.αυτα.
billy of the R6
30/09/2015, 04:04
Γιατί τέτοιο μίσος για τον Γιώργη? Εγώ υποστηριζω Λορενθο και μακάρι να το πάρει να το βουλόσουν οι haters.
Τι θεϊκός αγώνας τράβαγα τα μαλλιά που δεν έχω!!! :beer:
http://www.motorsport.com/motogp/news/marquez-admits-to-lack-of-patience-after-aragon-tumble
Marquez admits to “lack of patience” after Aragon tumble
Παθαινει, αλλα μαθαινει...
MG-KTiNoS
30/09/2015, 08:01
Γιατί τέτοιο μίσος για τον Γιώργη? Εγώ υποστηριζω Λορενθο και μακάρι να το πάρει να το βουλόσουν οι haters.
Τι θεϊκός αγώνας τράβαγα τα μαλλιά που δεν έχω!!! :beer:
Κατ αρχήν όποιος και να το πάρει εγώ δεν θα πάρω τίποτα λεφτά ή κάτι...
Αν το πάρει όμως θα πουν όλοι οκ Άξιος και παμ παρακάτω (αν είχε και ο μικρός μηχανάκι θα ήταν κι αλλιώς το κόλπο)
Αν το πάρει ο μπάρμπας όμως στα 36 είναι ρεκόρ όλων των εποχών
Άρα συναρπάζει πιο πολύ.
Δεν υπάρχουν χέιτερς εδώ πλάκα κάνουμε !
:)
Γιατί τέτοιο μίσος για τον Γιώργη?
Μάλλον επειδή είναι παντελώς αδιάφορος, είτε πρώτος τερματίζει, είτε τελευταίος.
SHOOTER045
30/09/2015, 09:18
Γιατι έτσι #46
Γιατί δεν ξέρει να χάνει! Όταν δεν πάρει podium, τερματίζει, μπαίνει στην σπηλιά του (paddock) με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα και μετά θα του φταίει το κράνος, τα λάστιχα, η μηχανή, η βροχή, ο μηχανικός, οι θεατές, εγώ, εσυ...ΟΛΟΙ εκτός απο αυτόν!! Μια φορά να πεί "ναι ρε φιλε έκανα μαλακία¨δεν παίζει. Όλοι οι υπόλοιποι έστω και για τα μάτια του κόσμου είναι πιο ανεκτικοί στις ήττες.
Είναι σαν τον Ρονάλντο ένα πράγμα. Θέλεις να χάσει η Πορτογαλία για να δεις τα μούτρα του οταν θα κλαίει. :D
Antonisss
30/09/2015, 13:11
Mat Oxley @matoxley 5m5 minutes ago
Bloody hell. MM93 broken a metacarpal in a mountain bike crash. You gotta give it to the kid: always full gas/pedal. That's why we love him
:uplate:
edit: http://www.autosport.com/news/report.php/id/121087
Mat Oxley @matoxley 5m5 minutes ago
Bloody hell. MM93 broken a metacarpal in a mountain bike crash. You gotta give it to the kid: always full gas/pedal. That's why we love him
:uplate:
edit: http://www.autosport.com/news/report.php/id/121087
Θα λείψει από τρεις αγώνες κάτι που βασικά σημαίνει ότι δεν θα είναι ανάμεσα σε λορένθο και ρόσσι ή δε θα παίξει το σενάριο να ήταν πρώτος οπότε αν ο λορένθο ήταν μπροστά από το ρόσσι η διαφορά να ήταν μικρότερη.
Antonisss
30/09/2015, 14:43
Δεν έχω διαβάσει ακόμα κάτι σίγουρο ότι θα λείψει για 3 αγώνες. Απ' ότι διάβασα στο crash.net, αν η αποθεραπεία πάει όπως αναμένεται, θα πάρει κανονικά μέρος στο Motegi
Billymuse
30/09/2015, 14:45
Δεν έχω διαβάσει ακόμα κάτι σίγουρο ότι θα λείψει για 3 αγώνες. Απ' ότι διάβασα στο crash.net, αν η αποθεραπεία πάει όπως αναμένεται, θα πάρει κανονικά μέρος στο Motegi
μάλλον δεν...
Οι εξετάσεις που έγιναν έδειξαν ότι με την πτώση έσπασε το μικρό του δάχτυλο και το πέμπτο μετακάρπιο στο αριστερό του χέρι. Αμέσως του έγινε εγχείρηση όπου του τοποθέτησαν πλάκα τιτανίου με 6 εσωτερικές βίδες και 2 εξωτερικές.
Η φετινή σεζόν μάλλον δεν είναι με το μέρος του, καθώς πριν λίγους μήνες είχε πάθει πάλι ένα ατύχημα, σπάζοντας την περόνη του δεξιού του ποδιού.
Ο οδηγός της Repsol Honda Team θα χάσει τους επόμενους 3 αγώνες σε Ιαπωνία, Μαλαισία και Αυστραλία.
Antonisss
30/09/2015, 14:49
Στο δεξί είχε χτυπήσει πριν τη Jerez?
Παντού διαβάζω ότι πιθανότατα θα είναι εκεί στην Ιαπωνία.
Ελεος ρε Μαρκέζ αγόρι μου.
Antonisss
30/09/2015, 15:54
http://www.superbikeplanet.com/2015/Sep/150930a.htm
RaGe_Raptor
30/09/2015, 19:52
https://www.facebook.com/groups/motogpfans58/permalink/10153356016414635/
billy of the R6
30/09/2015, 20:46
τρελη πορωση το onboard
spyrakos35
01/10/2015, 01:30
Είναι σαν τον Ρονάλντο ένα πράγμα. Θέλεις να χάσει η Πορτογαλία για να δεις τα μούτρα του οταν θα κλαίει. :D
Ετσι.....
Arxagelos
01/10/2015, 09:41
Ειναι αυτο που είπε ο αλλος της yamaha, ολα τα άστρα συνηγορούν να το πάρει ο παππούς.
Ήδη ο ενας βγήκε εκτός! Να δω τι εχει να παθει ο Γιώργος! Καμία φωτιά βλεπω να παίρνει το μηχανάκι!!! :p
Η να μπαίνει καμία κατσίκα στην πίστα και να φουνταρει!
Ειναι αυτο που είπε ο αλλος της yamaha, ολα τα άστρα συνηγορούν να το πάρει ο παππούς.
Ήδη ο ενας βγήκε εκτός! Να δω τι εχει να παθει ο Γιώργος! Καμία φωτιά βλεπω να παίρνει το μηχανάκι!!! :p
Nαι αυτό ακριβώς. Γιατί ο ΜΜ ήταν ο μεγάλος διεκδικητής του τίτλου.
Κι οταν χάνει ο Χόρχε φταίνε όλα εκτός από αυτόν. Τώρα προστέθηκε και το Σύμπαν.
Μόνο εγώ θεωρώ ότι ο Μarquez όρθιος σε κάθε αγώνα μόνο καλό μπορεί να κάνει στον Rossi;
chillipf
01/10/2015, 11:03
και εγώ το ίδιο θεωρώ.
αλλοιώς τα ματσάκια θα είναι αυστηρά μαν του μαν :rolleyes:
με την προϋπόθεση να παίρνει πρώτη θέση ώστε να μοιράζονται (όταν αυτό είναι εφικτό Λόρε 2ος- Ρόσσι 3ος ) την διαφορά στις 4 μονάδες ανά αγώνα και όχι στις 5 !!! Αν το δεις έτσι είναι καλό , αν το δεις ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βγαίνουν 1ος Λόρε - 2ος Μάρκες και 3ος Ρόσσι , τότε είναι καλύτερα να απουσιάζει ο Μάρκ . Σενάρια για στατιστικές είναι αυτά , σημασία έχει ότι φέτος το πρωτάθλημα πάει στη Γιαμάχα .Ας το πάρει ο καλύτερος από τους δύο . Καλό θα είναι να μην αδικεί κανείς την αξία και την ικανότητα του Χόρχε , έχει αποδείξει ότι είναι πιλότος τεράστιας κλάσης . Περίπου όλοι γουστάρουν Ρόσσι να κάνει τα πρωταθλήματα του δέκα αλλά ακόμα και αν δεν τα καταφέρει δεν μειώνει σε τίποτα την αξία του και την μαχητικότητα του σε αυτή την ηλικία . Για πολλούς είναι ο καλύτερος όλων των εποχών no matter what ! Ήλπιζα στο καθαρό ταλέντο του Δόντια αλλά πήγε για ψάρεμα . Ίσως στο μέλλον ο μικρός δόντιας να καταφέρει να γίνει ισάξιος του , για καλύτερος δεν θα είναι κανείς σε θέση να απαντήσει με βεβαιότητα !
και εγώ το ίδιο θεωρώ.
αλλοιώς τα ματσάκια θα είναι αυστηρά μαν του μαν :rolleyes:
342159
Ο ΜΜ επίσης μπορεί να πιέζει Lorenzo και να τον οδηγήσει σε κάποια πτώση ή άλλο λάθος, το οποίο μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Rossi.
Ο καλύτερος είναι ο Rossi και αυτός θέλουμε να το πάρει για να κλείσει την καριέρα του όπως πρέπει.
Φυσικά και είναι ικανότατος, σταθερός και αλάνθαστος όταν τρέχει μόνος του ο Lore, αλλά επίσης είναι αυτό που είπα παραπάνω: αδιάφορος. Δε φέρνει τίποτα στο άθλημα.
ΥΓ. Από κατασκευαστές, υποστηρίζω Honda ε.
Αδιάφορος δεν μπορεί να είναι ένας οδηγός που κερδίζει τον Ρόσσι με την ίδια μηχανή , σπουδαίος είναι με τον δικό αδιάφορο τρόπο ! Απλά έμαθε τη χρησιμότητα της επιτηδευμένης οδήγησης νωρίτερα γιατί σκοπός του είναι τα γραμμένα ! Ένας λόγος που τον θεωρεί ο πολύς κόσμος αδιάφορο είναι γιατί έχει αντίπαλο πρωτίστως το Ρόσσι και μετά τους υπόλοιπους .Ο Ρόσσι να το πάρει αν το αξίζει , τπτ δε θ αλλάξει και βέβαια θα οδηγεί για δύο χρόνια ακόμα .
chillipf
01/10/2015, 11:39
4 αγώνες ακόμα...
ένα σκασμό βαθμοί για μοίρασμα...
όλα γίνονται και όλα δεν γίνονται
θα δούμε πράματα :cool: :a014:
Antonisss
01/10/2015, 12:42
4 αγώνες ακόμα...
ένα σκασμό βαθμοί για μοίρασμα...
όλα γίνονται και όλα δεν γίνονται
θα δούμε πράματα :cool: :a014:
Εκτός τελικά από τον Marquez να σηκώσει και τη φετινή κούπα...
chillipf
01/10/2015, 12:45
Αυτόν τον είδαμε τα 2 τελευταία χρόνια
πάμε γι' άλλα τώρα
SHOOTER045
01/10/2015, 13:58
342172
o MM ίσως τον βοηθούσε να ήταν μέσα, αν κατάφερνε να είναι μπροστά από τον lorenzo τότε η διαφορα των δυο θα ήταν μικότερη ακόμα κι αν ο lorenzo ήταν μπροστά. Οι βαθμοί πάνε 25 20 16 13 11 10 κλπ σε υποθετικό 1-2 ο lore κερδίζει 5 σε υποθετικό 2-3 4 κλπ. σε περίπτωση που ο MM έμπαινε ανάμεσα τότε βοηθούσε το lore, αυτά πάντα σε περίπτωση που ο lore είναι μπροστά σε ανάποδη περίπτωση αν ο MM έμπαινε ανάμεσα τότε κέρδιζε ο βάλε αν όχι δεν άλλαζε τίποτα, αντίστοιχα αν ο MM έμπαινε ανάμεσα με lore μπροστά. Με βάση όμως αυτά που έχουμε δει περισσότερες πιθανότητες είχε το σενάριο MM - lore - βάλε από το lore - MM - βάλε ενώ όταν ο βάλε δείχνει να έχει το lore έχει και τον MM.
Επομένως δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η απουσία του MM ευνοεί ξεκάθαρα τον έναν ή τον άλλο
αλήθεια τι γίνεται σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος...?
τα στήνουν οι δυό τους?