View Full Version : CBR1000RR notakos edition - Καλορίζικα!
την εχουν βαλει μεσα στο τελικο τα τζαπονια. nice. λογικα, ολο και καποιο κολπακι θα βρουνε τα αμερικανακια για να την παρακαμψεις οταν βγαλεις το τελικο (μπορει και εχουν βρει ισως). :)
notakos600
24/10/2015, 20:49
την εχουν βαλει μεσα στο τελικο τα τζαπονια. nice. λογικα, ολο και καποιο κολπακι θα βρουνε τα αμερικανακια για να την παρακαμψεις οταν βγαλεις το τελικο (μπορει και εχουν βρει ισως). :)
Έχουν βρει....την αφαιρούν. :lol:
Το θέμα είναι η τρύπα χαμηλά....
Έχουν βρει....την αφαιρούν. :lol:
Το θέμα είναι η τρύπα χαμηλά....
Για τρυπες ρωτα τον Βαγγελη...........:D
GiorgosLa
25/10/2015, 00:17
Το ABS όπως λέει και ο theo δεν είναι πανάκεια. Σε δοκιμή που έκανα σε άδειο και γλιστερό δρόμο (για λιγότερα χιλιόμετρα και μικρότερες δυνάμεις) της πόλης, εμένα πάντως με τρόμαξε. Ήταν ευθεία και απλά το έδωσα μια ελαφριά αριστερή κλήση και φρενάρισα. Ο τροχός στιγμιαία μπλοκάρει και έφυγε αρκετούς πόντους προς τα δεξιά. Αν έπρεπε να συνεχίσω να στρίβω και να φρενάρω συγχρόνως, πιστεύω θα μ έριχνε. Μόνο σε ευθεία αν κάνει κάτι. Αν το δοκιμάσεις, να σκέφτεσαι ότι ΔΕΝ έχεις ABS και περιμένεις μπλοκάρισμα.
Εκτός αν τα καινούρια ABS είναι πιο εξελιγμένα (που δεν νομίζω) η εγώ γέρασα και τρομάζω πιο εύκολα. (που δεν νομίζω) :D
Καλοτάξιδο κι από μένα. :beer:
Notako γιατί τα πουλάς ήδη τα έξτρα; Ελπίζω να είναι απλά επειδή δε σου αρέσουν.
notakos600
28/10/2015, 13:55
Notako γιατί τα πουλάς ήδη τα έξτρα; Ελπίζω να είναι απλά επειδή δε σου αρέσουν.
Κάποια είναι από δύο.
notakos600
28/10/2015, 13:59
Το ABS όπως λέει και ο theo δεν είναι πανάκεια. Σε δοκιμή που έκανα σε άδειο και γλιστερό δρόμο (για λιγότερα χιλιόμετρα και μικρότερες δυνάμεις) της πόλης, εμένα πάντως με τρόμαξε. Ήταν ευθεία και απλά το έδωσα μια ελαφριά αριστερή κλήση και φρενάρισα. Ο τροχός στιγμιαία μπλοκάρει και έφυγε αρκετούς πόντους προς τα δεξιά. Αν έπρεπε να συνεχίσω να στρίβω και να φρενάρω συγχρόνως, πιστεύω θα μ έριχνε. Μόνο σε ευθεία αν κάνει κάτι. Αν το δοκιμάσεις, να σκέφτεσαι ότι ΔΕΝ έχεις ABS και περιμένεις μπλοκάρισμα.
Εκτός αν τα καινούρια ABS είναι πιο εξελιγμένα (που δεν νομίζω) η εγώ γέρασα και τρομάζω πιο εύκολα. (που δεν νομίζω) :D
Καλοτάξιδο κι από μένα. :beer:
Μιλάμε για το C-ABS, καμία σχέση με τα γνωστά ABS...
harris_x
03/11/2015, 11:24
Μιλάμε για το C-ABS, καμία σχέση με τα γνωστά ABS...
true
notakos600
11/11/2015, 16:25
Για τις κρύες νύχτες του χειμώνα....
344713
344714
344715
....να παίζουμε με κάτι δίπλα στο τζάκι...:lol:
στα μεγάλα κρύα
δίνε το μου εμένα καμιά βόλτα για να συντηρώ και τη μπαταρία. Honda είναι ξέρεις πως είναι αυτά τα πράγματα
:smokin:
devil's animal
11/11/2015, 17:21
παντως προσεχε στον δρομο, μην ερθει κανενας με μπλε-κιτρινο R1M και σε αρχισει στις γονατιες....:p
notakos600
11/11/2015, 17:39
στα μεγάλα κρύα
δίνε το μου εμένα καμιά βόλτα για να συντηρώ και τη μπαταρία. Honda είναι ξέρεις πως είναι αυτά τα πράγματα
:smokin:
παντως προσεχε στον δρομο, μην ερθει κανενας με μπλε-κιτρινο R1M και σε αρχισει στις γονατιες....:p
Πάντα πίστευα πως η αγάπη περισσεύει σε αυτόν τον κόσμο....:bawl:
sapila racing
28/11/2015, 09:21
Σήμερα με την βροχή έβαλα το 93 και το tank pad....
....φάγαμε και μια δεκαήμερη στέρηση διπλώματος για ζώνη....θα την καβαλάω στο garage.....:uplate:
341757
To 93 το εβγαλες η ακόμα?
Εκτός του ηθικού μέρους, μην κινδυνεύει κι απο δολιοφθορά!
notakos600
28/11/2015, 10:07
To 93 το εβγαλες η ακόμα?
Εκτός του ηθικού μέρους, μην κινδυνεύει κι απο δολιοφθορά!
Μην ανησυχείς Άρη.:lol: