View Full Version : Σαλονικα test ride Yamaha MT series 27/09/15
devil's animal
24/09/2015, 21:10
μετα απο την αιτηση (http://www.yamahadna.gr/thessaloniki/), μου ηρθε μνμ για επιβεβαιωση συμμετοχης την Κυριακη 27/09/2015:
Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας να συμμετάσχετε στο ΜΤ Test Ride Tour! Η συμμετοχή σας είναι επιβεβαιωμένη τη Κυριακή στο χρονικό διάστημα 10:00 – 12:00.
Για τη διευκόλυνση σας και για την εύρυθμη λειτουργία των test rides, σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να βρίσκεστε στο χώρο των test rides αποκλειστικά μέσα σε αυτό το διάστημα και ότι θα ακολουθηθεί σειρά προτεραιότητας. Λόγω του ιδιαίτερα αυξημένου ενδιαφέροντος θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε όλα τα αιτήματα, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τη δοκιμή και δεύτερου μοντέλου. Σας θυμίζουμε επίσης να έχετε μαζί σας το δίπλωμα σας και τον απαραίτητο εξοπλισμό αναβάτη (κράνος, γάντια, μπουφάν, κλπ.) και σας περιμένουμε με χαρά για να γνωρίσετε και να απολαύσετε από κοντά όλη την οικογένεια των μοναδικών Yamaha ΜΤ!
Με εκτίμηση
Yamaha Team
εγω εκλεισα για το πρωτο γκρουπ 10-12 για ενα ΜΤ-09 sport tracker...
λογικα μεχρι τις 19 που ειναι το event, μπορει να προκυψει και κανενα 2ο test ride (θα'θελα να δω και το street rally και το tracer)...γι'αυτο εκλεισα και πρωϊ πρωϊ...:winka:
οποιος ψηνεται μπορει να δηλωσει και να κανουμε μαζι βολτιτσα ή να ερθει για χαζι...ή να παμε για κανεναν καφε μετα...ή να δουμε και το motogp...:lol:
οι επιλογες ειναι απειρες και επειδη εχω σκοπο να κατσω μεχρι αργα, ξεκουνηθειτε και δηλωστε συμμετοχη και ωρα που μπορειτε...
αυτα για τους γνωστους θεσσαλονικεις...rider, dennis, pavlaras, tolis...
εννοειται οτι οποιος αλλος ειναι ευπροσδεκτος...
αρκει να μας κανει καλη μερα...:sun:
που να δηλωσουμε σκυλε?? μεσα εγω :beer:
devil's animal
24/09/2015, 23:40
που να δηλωσουμε σκυλε?? μεσα εγω :beer:
πατα το link εκει που λεει αιτηση...
:beer:
Α δεν το ειδα καν.. ! Οκ αυριο θα παω και πυλη αξιου που εχει βρομοξυλο mma κτλ οποιος θελει..!
αυτα για τους γνωστους θεσσαλονικεις...rider, dennis, pavlaras, tolis...
Γνωστές ασχημόφατσες της πιάτσας! :beer:
astroman76
25/09/2015, 01:40
εστηλα και εγω για την ιδια ωρα για το ΜΤ09 που το βλεπω το ακουω και θελω να δω πως παει ... κανα 1290 που θα βρουμε για τεστ ραιντ????????? ΛΟΛ!!!!!!
devil's animal
25/09/2015, 08:31
εστηλα και εγω για την ιδια ωρα για το ΜΤ09 που το βλεπω το ακουω και θελω να δω πως παει ... κανα 1290 που θα βρουμε για τεστ ραιντ????????? ΛΟΛ!!!!!!
για το πρωτο σκελος:
λογικα λοιπον θα τα πουμε εκει...
για το δευτερο σκελος:
αμα εχεις κανα 5αρι χιλ μετρητο, βγαλτο βολτα σε αντιπροσωπειες, και απλα ακουμπωντας το στον παγκο διαλεξε μοτο για test ride...;)
PetranGR
25/09/2015, 08:46
εγώ θα είμαι στης 4-7 εκεί για το Tracer.
devil's animal
25/09/2015, 08:50
εγώ θα είμαι στης 4-7 εκεί για το Tracer.
νωριτερα, motogp?
θα ειμαι εκει 4 εως 7 το απογευμα για το tracer και εγω
spyrakos35
25/09/2015, 12:37
ωραία....
εχουμε εναν αγχωτικό
εναν φιλεράκια
εναν υποψήφιο αγοραστή (ηλία δεν πήρες, πήρες?)
γαμώ τις παρουσιάσεις θα μας κάνετε μετά, θα μας καλύψετε από όλες τις σκοπιές
ωραία....
εχουμε εναν αγχωτικό
εναν φιλεράκια
εναν υποψήφιο αγοραστή (ηλία δεν πήρες, πήρες?)
γαμώ τις παρουσιάσεις θα μας κάνετε μετά, θα μας καλύψετε από όλες τις σκοπιές
πηρα -πηρα ενα χρεπι :D
devil's animal
25/09/2015, 14:39
οι απογευματινοι ας ερθουν νωριτερα στο γνωστο στεκι για motogp....λογικα 4 θα εχει τελειωσει ο αγωνας...
ο rider ψηνεται να τον γλεντησω λιγο στο ταβλακι πριν τον αγωνα....??:a13:
edit:
Εφφέ Καφέ.
Μελενίκου 19, 546 35, Θεσσαλονίκη.
link (https://www.google.com/maps/place/%CE%95%CF%86%CF%86%CE%AD+%CE%9A%CE%B1%CF%86%CE%AD/@40.6330897,22.9544143,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0xba80e6cb6f152b9c)
spyrakos35
25/09/2015, 14:48
πηρα -πηρα ενα χρεπι :D
africa και συ?
:lol:
africa και συ?
Ω τι του είπε!!!
θα ειμαι χαλκιδικη το σ/κ... αν γυρισω νωρις θα ερθω να σας βρω...
@devil's : challenge accepted! (μη φερεις ΠΑΛΙ τα δικά σου τα ζάρια...) :lol:
devil's animal
25/09/2015, 17:14
πες αγορι μου οτι διδασκω...μην ντρεπεσαι...ολοι φιλοι ειμαστε εδω...:a22::lol:
αντε σε περιμενουμε...
:beer::beer:
ξενερωμα με συνοδεια πλοηγου οι βολτες τρενακι.:a31:
devil's animal
25/09/2015, 22:29
ξενερωμα με συνοδεια πλοηγου οι βολτες τρενακι.:a31:
πες μου οτι περιμενες να το παρεις και να το φερεις μετα απο μιση ωρα...:rolleyes:
πες μου οτι περιμενες να το παρεις και να το φερεις μετα απο μιση ωρα...:rolleyes:
μαγος εισαι;:)
devil's animal
25/09/2015, 23:41
μαγος εισαι;:)
ναι, δεν λεω...γινεται...αν τους αφησεις μαζι με το διπλωμα και το πληρες ποσο (σε μετρητα παντα) που κανει το μηχανακι που θα εχεις παρει...:lol:
γιατι αν ηταν ετσι με ενα πλαστο διπλωμα και μια πλαστη ταυτοτητα, θα βρισκοντουσαν πολλοι με κουτα μηχανακι..και οχι τιποτα αλλο, δεν θα ειχαν οι απογευματινοι να κανουν test ride...:lol:
πλακα στην πλακα, ακομα και ετσι αυτοι ρισκαρουν...
να βρεθει κανενα πιλοτακι και να το παρει να φυγει...να κανει κανα δυο ταρζανιες με καμμενα κοκκινα και αναποδα σε μονοδρομους και να το χωσει σε κανενα γκαραζ, να μην το βλεπει ηλιος...:ninja:
ακομα και τρελος πιλοτος να ειναι ο πλοηγος μπορει να γινει αντιπερισπασμος και να "δημιουργηθει" ενα χασιμο στον δρομο απο ενα κομματι του γκρουπ ν'ασχοληθει μ'αυτους...και κανα δυο μηχανακια να κανουν φτερα...:a13:
ρε τι σκεφτομαι βραδυατικα...:lipssealed:
dimmie_72
26/09/2015, 00:11
ρε σεις αυτό το moto cage ποιος τσοπανοτραβόλτας θα το δηλώσει! :lol:
Τσοπανοτί;;;;;
:lol::lol::lol:
dimmie_72
26/09/2015, 08:16
Τσοπανοτί;;;;;
τραχανοπλαγιέρο ντε, κλαρινογαμπρός πως το λέτε σεις... :rolleyes:
devil's animal
26/09/2015, 08:17
ρε σεις αυτό το moto cage ποιος τσοπανοτραβόλτας θα το δηλώσει! :lol:
γιατι το λες? μ'ενα γραναζοδισκο 60 δοντιων, οτι πρεπει για stunts ειναι...:vroum:
τραχανοπλαγιέρο ντε, κλαρινογαμπρός πως το λέτε σεις... :rolleyes:
Κατάλαβα κατάλαβα.Βλαχομπρουτάλ κιετς.
pavlaras1
26/09/2015, 17:54
Κυριακη 27/09/2015 και 14:00 Θα βρεθουμε για MotoGP.
Παιζει να βρεθουμε λιγο πιο νωρις για να δουμε και Moto2?
devil's animal
26/09/2015, 21:07
Κυριακη 27/09/2015 και 14:00 Θα βρεθουμε για MotoGP.
Παιζει να βρεθουμε λιγο πιο νωρις για να δουμε και Moto2?
αν εχει τον καιρο τον σημερινο εγω ειμαι εκτος...:(
μακαρι να φτιαξει το πρωϊ και να κατεβω...
ΝIKOLTSOS
26/09/2015, 22:55
οι απογευματινοι ας ερθουν νωριτερα στο γνωστο στεκι για motogp....λογικα 4 θα εχει τελειωσει ο αγωνας...
ο rider ψηνεται να τον γλεντησω λιγο στο ταβλακι πριν τον αγωνα....??:a13:
edit:
Εφφέ Καφέ.
Μελενίκου 19, 546 35, Θεσσαλονίκη.
link (https://www.google.com/maps/place/%CE%95%CF%86%CF%86%CE%AD+%CE%9A%CE%B1%CF%86%CE%AD/@40.6330897,22.9544143,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0xba80e6cb6f152b9c)
θα ειμαι χαλκιδικη το σ/κ... αν γυρισω νωρις θα ερθω να σας βρω...
πες αγορι μου οτι διδασκω...μην ντρεπεσαι...ολοι φιλοι ειμαστε εδω...:a22::lol:
αντε σε περιμενουμε...
:smokin:
Περιμένω τα σχόλια του αγώνα... όχι ποιος νίκησε...απλά τα σχόλια των δύο <<αντιπάλων>> για το παιχνίδι!!! χαχαχα :lol:
Καλά να περάσετε τσακάλια!!!!!
devil's animal
27/09/2015, 11:01
ηδη εχω κανει βολτα το mt09 sport tracker και το mt07 moto cage....θα περιμενω αρκετα για το tracer (10o γκρουπ) και μετα ανεβαινω εφφε καφε για motogp....
υ.γ1. αργοτερα τα reviews...
υ.γ2. δεν εχω δει κανεναν...
τι ωρα θα πας σκυλε? τεστ ραιντ δεν ειχε να κλεισω ηταν πιασμενα ολα
devil's animal
27/09/2015, 11:12
κατεβα εκθεση ρε..κατι θα σου δωσουν...σε καθε γκρουπ μενουν μηχανακια...
PetranGR
27/09/2015, 16:55
κατεβα εκθεση ρε..κατι θα σου δωσουν...σε καθε γκρουπ μενουν μηχανακια...
Αγορίνα δεν σε πρόλαβα δεν είχα ίντερνετ αυτές τις μέρες και είδα ότι μου έγραψες,εγώ κατέβηκα αργά κατά της 3 με έβαλαν.
Οδήγησα Tracer,Sport Tracker,MT-09 καθαρό.
Η διαδρομή σχετικά μεγάλη,όχι όμως σαν την Orange Days KTM (που είχαμε κάνει με τον Rider) .Μας ανέβασαν από Αγγελάκη - Πανεπιστήμια - Αγίου Δημητρίου - Ιβανόφειο - Ανέβασμα 40 εκκλησιών - Κατέβασμα Κατσιμίδη - Στροφή Λοιμωδών - Κατέβασμα 424 και επιστροφή.
Αλλά όλα καλά κόσμο δεν είχε αρκετό μπορώ να πώ,τα περισσότερα Group ήταν κενά.
νταξξ καλα ηταν.. μονο το 07 πηρα βολτα εγω ο ντεβιλς ηταν απ το πρωι και οδήγησε και τον διοργανωτών τα μηχανακια απ ο τι εμαθα :lol:
ηπιαμε και την φραπα λουγκο μακιατο φαγαμε και το γυρονι μια χαρα!
υγ. ρε ραιντερ γιατι δεν εμφανίστηκες θα εχει να λεει οτι δεν ηρθες γιατι θα εχανες στο ταβλι.. πραγμα που δεν εχει συμβει ακομα :lol:
spyrakos35
27/09/2015, 18:20
Θα μας πειτε τπτ για τα μεκανακια ή μπα;
εμφανισιακα μ αρεσε αυτο και γκαζακι ειχε.. θα μας πει ο ντεβιλς που τα ελιωσε.
341790
dimmie_72
27/09/2015, 19:09
η πίσω ρόδα απ τα burnout μαύρισε;
γιατί δεν πιστεύω ότι υπάρχει εταιρεία που θα τόβγαζε έτσι... :rolleyes:
devil's animal
27/09/2015, 20:25
υγ. ρε ραιντερ γιατι δεν εμφανίστηκες θα εχει να λεει οτι δεν ηρθες γιατι θα εχανες στο ταβλι.. πραγμα που δεν εχει συμβει ακομα :lol:
:nono::nono:
φυσικα και εχει συμβει...και με πανηγυρικο σκορ...
Μηπως ρωτησε/εμαθε κανεις για τις παραλαβες, εμεις που περιμενουμε τα tracer? Για το θεμα του wobbling, στο συγκεκριμενο, καποια εξελιξη?
Η κατι για τα καινουργια χρωματα του '16 ?
Ευχαριστω! :)
Θα μας πειτε τπτ για τα μεκανακια ή μπα;
Απ'οτι βλεπω για ακομα μια φορα με την Π@ΤΣ@@@@@@@@@ στο χερι ρε φιλε θα περιμενεις..........
:bawl:
PetranGR
27/09/2015, 21:13
Μηπως ρωτησε/εμαθε κανεις για τις παραλαβες, εμεις που περιμενουμε τα tracer? Για το θεμα του wobbling, στο συγκεκριμενο, καποια εξελιξη?
Η κατι για τα καινουργια χρωματα του '16 ?
Ευχαριστω! :)
Όχι καμία το φαινόμενο του wobbling είναι ΠΟΛΥ ΑΙΣΘΗΤΌ! Σε σημείο ενοχλητικό.
devil's animal
27/09/2015, 21:23
οσον αφορα τα μηχανακια...
με την σειρα που τα οδηγησα:
MT 09 Sport Tracker
καθεσαι μεσα στο μηχανακι αλλα πανω απο το τιμονι...μου εδωσε μια περιεργη αισθηση αλλα οχι οτι με ξενισε κιολας...το συνηθιζεις σχετικα γρηγορα και δεν σου κακοφαινεται...
επαιξα λιγο με τους χαρτες πριν το τσουλησω..3 επιλογες (Α, STD, B)...επελεξα την Α...
ανοιγε πολυ καλα αλλα κατι με προβληματισε που δεν μπορουσα να το καταλαβω...μετα απο 20-30 μετρα που χρειαστηκε να κλεισω γκαζι και να ξανανοιξω το καταλαβα...εχουν μ@λακιστει αγρια με τον ψεκασμο...σε φαση που να σε ψιλοτρομαζει απο 0 σε 1...γενικα δεν μπορουσα να το παω ομαλα, οταν επρεπε να κλεισει το γκαζι τελειως και μετα να ξανανοιξει...σου ριχνει μια αποτομη "κλωτσια" που σε τρομαζει...
Εβαλα και τον standard χαρτη αλλα δεν ειδα και πολυ προκοπη ως προς το προβλημα του ψεκασμου...στα τελευταια του εβαλα και τον Β, με τον οποιο μειωθηκε αρκετα το φαινομενο, αλλα το εκοβε πολυ το μηχανακι...(αργοτερα εμαθα οτι του κοβει αλογα ο Β χαρτης)
Σε ερωτηση μου στον Θαναση (Χουντρα) που ηταν και πλοηγος για τον ψεκασμο, μου ειπε οτι οντως εχει ενα θεματακι γιατι θελανε να εξαλειψουν τον φαινομενο του λαγκαρισματος (ανοιγω γκαζι...περιμενω...ερχεται η δυναμη), αλλα το παρακανανε ηλιθιωδως...Μολις του λεω οτι σε αυτους τους δρομους ειναι επικινδυνο να ρολαρεις ξερω εγω με 1η και κλειστο γκαζι πηγαινοντας με λιγα και να θες να ανοιξεις...μου λεει "θελει παιξιμο με τον συμπλεκτη"..."παει τους φαγαμε τους δισκους" του απανταω...και εκλεισε εκει...:p
ψηλα δεν το συζηταμε...το πραμα σκοτωνε...αλλα στις χαμηλες και ιδιαιτερα απο τερμα κλειστο σε λιγο ανοιχτο (εννοω παντα με τερμα αφημενο συμπλεκτη και εν κινησει)...ηταν αθλιο...
αναρτησεις μετριες σε αισθηση που δεν προβληματιζαν αλλα φανταζομαι θα τις ειχαν ψιλομαλακωσει για το test ride...
ωραια φρενα...το μπροστινο αψογο και 2 φορες εκανα καλη προσπαθεια να ενεργοποιηθει το ABS το οποιο και ενεργοποιηθηκε χωρις να τρομαξει ή τιποτα αλλο...αλλα το ειχα παρακανει...
το πισω ενεργοποιουταν με το καλημερα και θα ηταν καλυτερο να βγει η ασφαλεια του (αν εχει χωριστη) γιατι ετσι ηταν αστειο...
ωραια σελα ως προς το υλικο που βαλανε (ψιλο vintage) και μαλλον δεν ειναι κακη και για συνεπιβατιδα (προσοχη οχι συνεπιβατη!) αφου ειναι στο ιδιο επιπεδο με του αναβατη...
σας ειπα για το γκαζι του, ε? ωραιο τραβηγμα απο χαμηλα που εδινε γερες δοσεις ροπης στο πισω λαστιχο που εχανε προσφυση ελεγχομενα και ηταν ωραιο για παιχνιδι...:evil:
MT 07 Moto Cage
παρομοια θεση με το μεγαλυτερο αδελφακι του....ωραιο το πολυοργανο και σε αυτο, οπως και σε ολα...πολυ space...αλλα δεν θελω να ξερω ποσο εχει αν γινει η στραβη...:dizzy:
αυτο δεν ειχε χαρτες...οχι οτι χρειαζοταν κιολας...το πραγμα ηταν παιχνιδι στα παντα...
πολυ ελαφρυ!! πραγματικα πολυ ελαφρυ για τα κυβικα και τους κυλινδρους του...αφου τσεκαρα το πολυοργανο να δω ποση βενζινη ειχε μεσα, μην μεινω...και ηταν γεματο...
εχει αρκετο ογκο μπροστα στο ντεποζιτο (το απλο εινα πιο μαζεμενο) και τα κοκκινα που βλεπεται ειναι λιγο φθηνα...η υφη τους ειναι σαν αυτες τις αυτοκολλητες ταινιες που βαζουμε στα μαρμαρινα σκαλοπατια στην ακρη για να μην γλιστραμε...(μπορει να ηταν και τετοια)...πολυ σαγρε...μπορει να το εχουν κανει και καλα για τους στανταδες για να μην γλιστρανε οταν ανεβαζουν κωλο στο ντεποζιτο...
θα μπορουσε καποιος να το πει "μπουρναζιωτικο" αλλα εμενα οι χρωματισμοι δεν με ξενισαν και εδεναν ωραια...ξεχωριζε απο μακρυα οτι εχει αλλο χαρακτηρα απο το απλο 07...
πισω θεση φανηκε στενη σαν σε ss...και ειναι και σε αλλο επιπεδο...
αναρτησεις, λιγο καλυτερες απο του sport tracker αλλα ισως τις ενοιωσα ετσι γιατι ηταν πιο ελαφρυ...ουδετερες γενικα που δεν προβληματιζαν πουθενα...
γκαζι...ωραιο!..γεματο τραβηγμα απο χαμηλα που δεν τρομαζε σε καμια περιπτωση και σε απολυτο καρυδωμα (εκτος αν ειχες 1η που σηκωνοταν..φυσικο)..αλλα και σε 2ες και 3ες σε γερα ανοιγματα, μεχρι τον κοφτη, τραβαγε πολυ ομορφα...
νομιζω οτι ειναι φοβερο παιχνιδι για την πολη και μπορει να κανει πλακιτσα και σε πολλα μηχανακια..
δεν σε τρομαζει πουθενα...δεν θα κανει κατι που δεν θελεις...θα φρεναρει ικανοποιητικα, θα στριψει, θα περασει απο ανωμαλιες, θα σε ακουσει γενικα...
σε γενικο συνολο ειναι πολυ καλο! θα'θελα να'χα ενα στο γκαραζ μου...αν το μαθεις καλα μπορεις να κινηθεις πολυ σβελτα στην πολη...ισως πιο σβελτα απο το 09, που στις στροφες εδειχνε το βαρος του και επρεπε να εισαι συνετος με το γκαζι και τις κωλοστροφες που γλιστρανε (ισως αν ειμασταν σε καμια αλλη ευρωπαϊκη πολη που εχει γυαλοχαρτο για ασφαλτο να υπερτερουσε το 09)...
devil's animal
27/09/2015, 21:24
ΜΤ 09 Tracer
σε βαζει να κατσει λιγο πιο ψηλα απο τα αλλα 2 και εχεις λιγο καλυτερη ορατοτητα...φυσικα πιο ψηλο κεντρο βαρους με ολα τα κακα και τα καλα του...
και αυτο 3 χαρτες σε ιδια λογικη με το sport tracker, το εβαλα απο την αρχη στον Α γιατι με ειχαν προειδοποιησει οι πρποηγουμενοι οτι δεν παιρνει τα ποδια του με τους αλλους 2 χαρτες...
πολυ βελτιωμενο ως προς τον ψεκασμο που εγραψα για το sport tracker (μου το ειχε πει και ο Χουντρας)..δεν καταλαβαινες την "κλωτσια" με αποτελεσμα να το κανει πιο οδηγησιμο...
νομιζω ομως οτι αυτο που πηρα ειχε και traction γιατι οποτε πηγαινα για παντηλικι κατι αναβε και το εκοβε...γλιστρουσε λιγο και μετα ισιωνε το γ@μηδι...δεν μπορουσα να το πλαγιολισθησω με τιποτα...:lol: εψαχνα εν κινησει να βγει αυτη τη μ@λακια, αλλα δεν καταφερα τιποτα...ενεργοποιουταν το ABS για πλακα στο πισω...και λιγο καλυτερα στο μπροστινο, αλλα χειροτερα απο το sport tracker...
ωραιο ηταν και αυτο αλλα πιο "πολιτισμενο" γκαζι απο το αλλο, που το εκανε ναι μεν πιο διαχειρισιμο αλλα με την μ@λακια που αναβε και το κραταγε (που δεν ξερω τι ηταν τελικα γιατι στο τελος δεν ρωτησα...ειχε περασει η ωρα και ηθελα να παω να δω gp), σου εκοβε ολο το παιχνιδι και τον χαβαλε...σταθεροτατο και αυτο στις στροφες με αρκετα χλμ >110...
αναρτησεις, παλι δεν προβληματισαν...
οσον αφορα την οργανωση:
με μια φραση: πολυ καλοι!
ηταν φιλικοι, με χιουμορ, δεν αρνηθηκαν επ ουδενι για 2ο και 3ο μηχανακι...ωραια στημενο το event που ειχε χωρο για τις προσωπικες μοτοσυκλετες του κοσμου και τεντες με στημενα μοντελα για να τα χαζευουν αυτοι που περιμεναν και οι περαστικοι (μεχρι και μπατσοι ηρθαν για χαζι)...
ο πλοηγος (βλ. Θανασης Χουντρας) παρα πολυ καλος!! τελειος θα ελεγα...
ανοιγε εκει που επρεπε και εκοβε εκει που επρεπε...γενικα πηγαινε με πολυ καλο ρυθμο...δεν το περιμενα..γιατι σε οποιο αλλο test ride εχω παει, παμε σαν τις κοτες...
τωρα μιλαμε ειχε διαλεχθει μια πολυ καλη διαδρομη που μπορουσες να πας αρκετα σβελτα και ειχε σημεια κλειδια οπως ευθεια με πολυ γλιστερη ασφαλτο, ανηφορα 15 μοιρων κλισης με γλιστερη ασφαλτο, 2 καλες στροφουλες με πολυ καλη ασφαλτο και χωρο που μπορουσες να φορτωσεις χλμ αβιαστα, ευθεια με μετρια ασφαλτο που κραταγε μεν αλλα δεν ηθελε υπερβολες...τα φαναρια ηταν μια ευκαιρια για να τεσταρεις τα φρενα...
εξεπλαγην ευχαριστα και ειδικα το πρωϊ (2ο και 4ο γκρουπ) που δεν ειχε κινηση, ηταν μουρλια...:a25::a30:
μπραβο παιδια και εις ανωτερα...
:beer::beer::beer:
astroman76
27/09/2015, 21:41
μαλακια δεν ηρθα ειχε και καλη μερα αλλα βοηθουσα φιλο με σπιτι που νοικιαζει....
devil's animal
27/09/2015, 21:47
η πίσω ρόδα απ τα burnout μαύρισε;
γιατί δεν πιστεύω ότι υπάρχει εταιρεία που θα τόβγαζε έτσι... :rolleyes:
και ομως ετσι το βγαζει...
μπες στο επισημο site της yamaha (http://www.yamaha-motor.eu/gr/products/motorcycles/mt/mt-07-moto-cage.aspx?view=featurestechspecs)...
spyrakos35
28/09/2015, 02:25
Ωραιος Σταυρε
341790
Όμορφο είναι και μ' αρέσει η διχρωμία στις ζάντες.
Τα υπόλοιπα κόκκινα όμως το κάνουν λίγο...
κιτς. :D
Σταυρε.. :beer:
dimmie_72
28/09/2015, 21:10
Όμορφο είναι και μ' αρέσει η διχρωμία στις ζάντες.
τώρα μου κατέστρεψες όλη την εικόνα που είχα χτίσει μου μυαλό μου για σένα... :(
σε φάγαν οι κακές παρέες :rolleyes:
Αυτός ο αμυρουκάι φταίει που σας έχει πείσει όλους ότι είμαι κακογερασμένος. :lol:
ΝIKOLTSOS
28/09/2015, 23:19
Ευχαριστούμε ρε Devil's.... ωραία παρουσίαση....
Μπορείς να πεις περίπου την διαδρμή για να καταλάβω τι εννοείς για τις ευθείες, στροφές, άσφαλτο κτλ.?
devil's animal
28/09/2015, 23:38
Ωραιος Σταυρε
Σταυρε.. :beer:
Ευχαριστούμε ρε Devil's.... ωραία παρουσίαση....
Μπορείς να πεις περίπου την διαδρμή για να καταλάβω τι εννοείς για τις ευθείες, στροφές, άσφαλτο κτλ.?
να'στε καλα παιδια...
μακαρι να γινοντουσαν πιο συχνα τετοια events για να εχουμε να λεμε και να κουβεντιζουμε τις επομενες...
σοβαρα μπηκα σε σκεψεις για το mt07..:look:
μετα ελεγα, μπα οχι το μικρο, καλυτερα το μεγαλο mt09...η γυναικα δεν θα μπορουσε να το οδηγησει ομως και θα ηταν αδικο γιατι πουλησαμε το cbf και κατι επρεπε να εχει και αυτη...
μετα ξαναειδα το mt07 αλλα τα χαρακτηριστικα του μοιαζουν στο xr, και δεν θα ειχε νοημα..
ξανασκεφτηκα το mt09, αφου μου ειπε ο Αντωνης (reinmeister) οτι το εφτιαξαν το θεμα του ψεκασμου με επαναχαρτογραφηση στα 2015 μοντελα και πρεπει να οδηγησαμε τα 2014 εμεις...
και μετα ακουσα οτι θα φορολογηθουν εξτρα αυτοι που εχουν πολλα οχηματα στην οικογενεια...και μου περασε...:bawl:
δεν ειμαστε για να πληρωνουμε...εχουμε ηδη 2 αμαξια και 2 μηχανακια, και ευτυχως που δωσαμε το ενα γιατι θα ειχαμε 3 τωρα...:rolleyes:
@Νικο μακαρι να'ξερα και εγω απο που μας πηγε..Αθηναιος γαρ...
αλλα θα προσπαθησω να το δειξω σε χαρτη...
devil's animal
29/09/2015, 00:04
αυτο (https://www.google.gr/maps/dir/40.6266765,22.9530098/40.6305665,22.9534597/40.634255,22.956487/40.6295886,22.96241/40.6279304,22.9655963/40.6290358,22.9684792/40.6261454,22.9697537/40.6203958,22.9657853/40.6257979,22.9603805/@40.6273441,22.9521185,15z/data=!3m1!4b1!4m2!4m1!3e0)καναμε πανω κατω και στο τελος στριβαμε 3ης Σεπτεμβριου και απο Λεωφορο Στρατου επιστρεφαμε...
περιπου εβγαινε κανα 5αρι χλμ...συμφωνα και με τα οδομετρα των μηχανων..
Desperado
29/09/2015, 07:28
Μπράβο κι από εμένα!! Ωραία παρουσίαση!! :beer:
ΝIKOLTSOS
29/09/2015, 08:03
αυτο (https://www.google.gr/maps/dir/40.6266765,22.9530098/40.6305665,22.9534597/40.634255,22.956487/40.6295886,22.96241/40.6279304,22.9655963/40.6290358,22.9684792/40.6261454,22.9697537/40.6203958,22.9657853/40.6257979,22.9603805/@40.6273441,22.9521185,15z/data=!3m1!4b1!4m2!4m1!3e0)καναμε πανω κατω και στο τελος στριβαμε 3ης Σεπτεμβριου και απο Λεωφορο Στρατου επιστρεφαμε...
Μια χαρά διαδρομή....
PetranGR
29/09/2015, 10:40
έγραψα αναλυτικά στην προηγούμενη σελίδα τις οδούς κτλ. αλλά μάλλον εμένα με έχουν στο κλάσιμο .Είσαι ηγέτης.
devil's animal
29/09/2015, 10:52
έγραψα αναλυτικά στην προηγούμενη σελίδα τις οδούς κτλ. αλλά μάλλον εμένα με έχουν στο κλάσιμο .Είσαι ηγέτης.
χαλαρωσε ρε συ κουκλε...ισως με τον χαρτη ηταν πιο κατατοπιστικο απο το να γραφτουν 6 οδοι που δεν ξερουν που καλα καλα ειναι, οι εκτος θεσσαλονικεις..και εγω μεσα σ'αυτους...
πες μας την γνωμη σου για τα μηχανακια...πως σου φανηκαν εσενα? τι διαφορα ειχε το sport tracker απο το απλο mt-09?
PetranGR
29/09/2015, 11:23
χαλαρωσε ρε συ κουκλε...ισως με τον χαρτη ηταν πιο κατατοπιστικο απο το να γραφτουν 6 οδοι που δεν ξερουν που καλα καλα ειναι, οι εκτος θεσσαλονικεις..και εγω μεσα σ'αυτους...
πες μας την γνωμη σου για τα μηχανακια...πως σου φανηκαν εσενα? τι διαφορα ειχε το sport tracker απο το απλο mt-09?
Αχ. Όταν με μιλάς έτσι.
Καλαμπούρι έκανα πραγματικά δεν ήθελα να πώ κάτι. Μας έχεις μάθει πλεόν εδώ κατά πάνω πως είμαστε.
Λοιπόν εγώ δεν μπορώ να γράψω σεντόνι καθώς ίσως δεν είμαι τόσο "γνώστης" πάνω στο θέμα,εγώ σε SS συνήθισα σε SS συνεχίζω να είμαι.
1. Sport Tracker :
Μηχανή με .... κάκαλα. Ξεκίνησα και όλη την Αγγελάκη την πήγα λαμπάδα και όχι επειδή το ήθελα μόνο του (σκέψου δεν ξέρω να κάνω καν σούζες). Κοίταξα στο φανάρι είχε χάρτη Α επειδή το θυμόμουν ήταν ο πιο ελεύθερος νευρικός χάρτης ,οπότε αλλαγή στο STD (Standard) ,πήγαινε πιο καλά.Αυτό που είπες πάντως ότι είναι νευρικό-στο άνοιγμα κλείσιμο έχεις μεγάλο δίκιο,σαν να έχει πολύ ορμή ακόμα που μπορεί να τρομάξει.
Θέση οδήγησης με άρεσε αρκετά ,ήταν σχετικά πολεμικό .Με άνεση έκατσα και κούμπωσα πάνω. Το ABS το πίσω έμπαινε για πλάκα όταν λέμε για πλάκα για πλάκα! Το τερμάτιζα επίτηδες και αυτό βαρούσε πίσω σαν τρελό, ακόμα και στο λίγο.Ήθελα να στρίψω να δώ περί φρεναρίσματος σε στροφή κτλ. να ξεκολλήσει το πίσω και δεν .... οπότε 2 κατεβασιές και ξεκολούσε ,αλλά με το που άνοιγες γκάζι όλα ερχόντουσαν στα ίσια τους.
2. MT - 09
Το έχω ξανά οδηγήσει , το συγκεκριμένο πάλι στο Α χάρτη , νευρικό πολύ αλλά κοντές ταχύτητες δηλαδή ήθελες συνέχεια αλλαγή έκανα κόντρα εν μέρη με τον οδηγό μπροστά, γιατί το άνοιγε και εκείνος και οι υπόλοιποι από πίσω και μέχρι την 3η ταχύτητα ακόμα μάζευα λάστιχο από πίσω.Πολύ δύναμη στήσιμο κτλ τα έχουμε πεί πολλές φορές είναι ακριβώς ότι ακούγεται.
Μειονέκτημα αυτό το χαλάρωμα το πίσω,που έμαθα ότι είναι καθαρά ανάρτησης και πρέπει να βάλεις κάποια άλλη γιατί όντως είναι μαλακή ,σε συζήτηση ακόμα και με τον Μερεμετσάκη.
3. ΜΤ-09 Tracer (ο λόγος που πήγα)
Δε ήθελα να οδηγήσω τίποτα άλλο,ήθελα μόνο αυτό αλλά είχαν άδεια group οπότε μας έβαζαν .
Ήθελα να το οδηγήσω καθώς μάλλον είναι next target καθώς θα γυρίσω από Πολωνία με το καλό που (επιτέλους φεύγω).
Είναι ίδιο εν μέρη με το ΜΤ-09 που είδα τις διαφορές απλά έχει πιο ψηλά καβαλέτα και πιο φαγωμένη σέλα,κατά τα άλλα ήταν ίδιο.Εγώ όδηγήσα το κόκκινο που είχε ταψί μπροστά προστασία ανέμου και ήταν ταμάμ δεν έμπαινε ούτε λίγο αέρας προς εμένα.
Θέση οδήγησης τέλεια ( είναι ο λόγος που θέλω να αλλάξω από SS σε όρθιο, πρόβλημα στην μέση μου μόλις στα 25 μου και δεν είμαστε για πολλά πολλά,αν γλυτώσω την εγχείριση). Ήμουν τόσο άνετος και το χέρι το αριστερό στο συμπλέκτη ήταν άνετο προς εμένα.
TCS αν το έκλεινες το μηχανάκι σε άφηνε να παίζεις την μισή διαδρομή την πήγα με κλειστό TCS και μετά ανοιχτό.Τα χλμ. τα βγάζει γρήγορα και άμεσα. Το ABS πάλι έμπαινε για πλάκα. Το μηχανακάκικικικι έπεφτε για πλάκα στα σημεία με την καλή άσφαλτο ,και ειδικά στην κατηφόρα του περιφερειακού το έριξα αρκετά πλάγια και δεν με φόβισε (με κλειστό TCS) , και μετά σε συζήτηση με οδηγό με ρώτησε τι οδηγάω κτλ και το πήγαινα έτσι ,λέω ώχ αμάν θα με χώσουν τίποτα :P αλλά όλα καλά.Ενδιαφερόμουν άμεσα για το μηχανάκι οπότε έπρεπε να το πίω λίγο ,και τέλος άλλη μια βόλτα με TCS ανοιχτό, εκεί και αν δεν σε κρατούσε,και αναβόσβηνε όλη την ώρα σε εμένα με τόσο νευρική οδήγηση, και σε κρατάει σαν να σου κόβει άλογα ένα πράγμα ροοικά όμως,και δεν φοβίζει.
Από επιλογές κτλ πάλι είχε χάρτες STD/B ήταν ψόφιοι καλύτερα με τα πόδια.
Είχε μια "π@υτ@νια" όταν το έσβηνες έκλειναν λογότυπα κτλ . και έλεγε "See you next time" αχ. αχ . αχ.! Πως με ξέρεις βρε καλή μου μηχανή! αχαχ!
Επίσης το συγκεκριμένο με την 1η ταχύτητα ήθελε να ξεκολλήσει στην Αγγελάκη από μπροστά και να σηκωθεί αλλά αν έριχνες βάρος λίγο μπροστά όλα ήταν έτοιμα.
Αυτά απο εμένα .
Αντε να γραψω και εγω την κριτικη μου..
Καταρχην το πιτογυρο απ τον χρηστο αν και σε αραβικη πιτα που εδωσε πολλα συν στο σαντουιντς δεν με καλυψε σε ολα τα σημεια γιατι ο γυρος ουτε καλοψημενος ητανε ουτε ψιλοκομμενος οπως τηρει η παραδοση.
Η μπυρα αλφα βαρελι ηταν οτι πρεπει βλεποντας τον αγωνα μοτο τζιπι καθοτι παγωμενη και μισολιτρη οπως αρμοζει στην περισταση. Βεβαια επρεπε να πιουμε και εναν καφε εσπρεσο λουγκο πανιγκαλε για σβησιμο.
Τα τσιγαρα μαρκας van nelle εκαναν την δουλεια τους ικανοποιητικα (κανενα προβλημα)
Αρκετες απουσιες rider.tolis κτλ. Μας εριξαν στον κατηφορο αφου δεν μπορεσαν να μας απαλλαξουν για λιγο απ τον παυλαρα που μας μιλουσε συνεχεια.
Ο ντεβιλς θελει να παρει κλε 500 ανταλαγη με το Gixxer τελος!! (και το παπακι δωρο)
Καταρχην το πιτογυρο απ τον χρηστο αν και σε αραβικη πιτα που εδωσε πολλα συν στο σαντουιντς
Τελικά πιτόγυρο ήταν ή σάντουιτς;
devil's animal
29/09/2015, 14:30
αυτοι εδω λενε τα πιτογυρα σαντουϊτς...:a21:
παλι καλα που του εξηγησα τι θελω γιατι πηγε και τα πηρε αυτος...φαντασου να του'λεγα "θελω 2 σουβλακια..ενα με γυρο χοιρινο και ενα με γυρο κοτοπουλο"...θα κοκομπλοκιαζε...:lol:
αγαπαμε Dennis, που θα μας δωσει το ρημαδι kle που του χαρισανε και το οποιο δεν παιρνει μπροστα για ενα ζευγαρι λαστιχα και μια αλλαγη λαδιων στο παπι του...:a07:
Το ξέρω. Ήθελα απλά να τον πειράξω :)
Παρ'όλα αυτά, αν δεν είναι ανάμεσα σε ψωμί, δεν είναι sandwich :P
basilis_k6
29/09/2015, 14:47
Θέση οδήγησης τέλεια ( είναι ο λόγος που θέλω να αλλάξω από SS σε όρθιο, πρόβλημα στην μέση μου μόλις στα 25 μου και δεν είμαστε για πολλά πολλά,αν γλυτώσω την εγχείριση).
off topic αλλα τα όρθια είναι χείροτερα για τη μέση. υπάρχει κάποια συμβουλή γιατρού που ακολουθείς? αν ναι, θα ήθελα πολυ να την εκθέσεις.
υπαρχει διαμαχη 3 χρονια πριν τουλαχιστον στις αντιπαραθεσεις !! ειπαμε δεν αγοραζουμε σαντουιτσιεραα!! αλλα τοστιερα!!
ντεβιλς δινω το κλε, το παπι, τον σκυλο, 3 βρακια καινουργια modus vivendi (το ενα με φερμουαρ μπροστα), μια φωτο που εχω με τους ολυμπιονίκες ηλιαδη και νικολαιδη (μπορεις να βαλεις την φατσα σου με φωτοσοπ) και την ξανθια που πήγαινε πανω κατω για το τζι ες εξ αρ
Devil ΠΑNE ζήτα τυρί τριμμένο και δες αντίδραση. Ο ορισμός του βραχυκυκλώματος! Ή πες τυρί για τοστ, εκεί να δεις! :D
Με τα πιτόγυρα, μετά από 4 χρόνια, δεν ήξερα πως να τα ζητήσω.
Τουλάχιστον δε λένε το σουβλάκι καλαμάκι και αν ζητήσεις σουβλάκι δεν θα σου φέρουν πιτόγυρο. :D:D
Λόρδε τι έκανες με τα μηχανάκια ρε συ και έπαθαν την πλάκα τους μαζί σου? Να με το θυμίζεις να μη σε δώσω ποτέ το μοτοσακό μου.:beer:
Μλκ Ντενις τρομερέ, αυτό ήταν ένα απ' τα καλύτερα review που έχω διαβάσει. Πάντως δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από 'σένα! :lol:
Μλκ Ντενις τρομερέ, αυτό ήταν ένα απ' τα καλύτερα review που έχω διαβάσει. Πάντως δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από 'σένα! :lol:
σε περιμενουμε να κανουμε μαζι ενα review :beer:
devil's animal
29/09/2015, 15:13
Devil ΠΑNE ζήτα τυρί τριμμένο και δες αντίδραση.
αυτο το "πανε"..μλκ οποτε το ακουω...:a018::a015::a016:... μου'ρχεται να τους τραβηξω μια στα δοντια να μην μπορεσουν να ξαναμιλησουν ποτε σωστα...:a29:
ρε τι τους λεω: "οταν χρησιμοποιειτε το "πανε" να το χρησιμοποιειτε για το 3ο πλυθυντικο..π.χ. τα παιδια πανε να παιξουν...οχι 2ο ενικο "πανε να παιξεις"...:rolleyes:
ΤΙΠΟΤΑ...μλκ..λες και μιλαω σε μπαμπουϊνους με συνδρομο down που μολις επεσαν απο την ταρατσα στο τσιμεντο με το κεφαλι...:cry:
"οταν χρησιμοποιειτε το "πανε" να το χρησιμοποιειτε για το 2ο πλυθυντικο..π.χ. τα παιδια πανε να παιξουν...οχι 2ο ενικο "πανε να παιξεις"...:rolleyes:
3o πληθυντικό, ρε κουλάδι :P
devil's animal
29/09/2015, 15:15
υπαρχει διαμαχη 3 χρονια πριν τουλαχιστον στις αντιπαραθεσεις !! ειπαμε δεν αγοραζουμε σαντουιτσιεραα!! αλλα τοστιερα!!
ντεβιλς δινω το κλε, το παπι, τον σκυλο, 3 βρακια καινουργια modus vivendi (το ενα με φερμουαρ μπροστα), μια φωτο που εχω με τους ολυμπιονίκες ηλιαδη και νικολαιδη (μπορεις να βαλεις την φατσα σου με φωτοσοπ) και την ξανθια που πήγαινε πανω κατω για το τζι ες εξ αρ
ασε ρε γατακι..που θες και το gixxer...ουτε το cbf125 δεν σου 'δινα με αυτα που προσφερεις...
και αυτο πιο πολυ αξια ειχε απο το kle, το παπι και ολα τα υπολοιπα...:rotflmao:
devil's animal
29/09/2015, 15:16
3o πληθυντικό, ρε κουλάδι :P
σωστα...τα'χω χασει απο την τσαντιλα μου...:lol:
αυτοι στο 2ο πληθυντικο λενε "παντε"...:cry:
Δεν πειράζει. Όσο έχουν μπουγάτσες (μόνο με κρέμα) και κρέπες, τους συγχωρούμε.
Τουλάχιστον για το "καλαμάκι-σουβλάκι" έχουν δίκιο.
PetranGR
29/09/2015, 16:34
off topic αλλα τα όρθια είναι χείροτερα για τη μέση. υπάρχει κάποια συμβουλή γιατρού που ακολουθείς? αν ναι, θα ήθελα πολυ να την εκθέσεις.
Λόγω των δίσκων , πρέπει να μην πιέζονται κατά το σκύψιμο προς τα μπροστά γιατί έχει γίνει εκφύληση και αφυδάτωση Ο4-Ο5 δίσκου,και η στάση του CBR και τα απότομα φρένα /γκάζια στην πίστα κτλ . ακόμα και στον δρόμο επηρρέαζουν πάρα πολύ τους τελευταιούς δίσκους,οπότε με είπε να προτιμήσω κάποια όρθια ώστε και τα χέρια μου να έχουν καλύτερη στήριξη και να μην πιέζονται από το βάρος του κορμού.
Devil ΠΑNE ζήτα τυρί τριμμένο και δες αντίδραση. Ο ορισμός του βραχυκυκλώματος! Ή πες τυρί για τοστ, εκεί να δεις! :D
Με τα πιτόγυρα, μετά από 4 χρόνια, δεν ήξερα πως να τα ζητήσω.
Τουλάχιστον δε λένε το σουβλάκι καλαμάκι και αν ζητήσεις σουβλάκι δεν θα σου φέρουν πιτόγυρο. :D:D
Λόρδε τι έκανες με τα μηχανάκια ρε συ και έπαθαν την πλάκα τους μαζί σου? Να με το θυμίζεις να μη σε δώσω ποτέ το μοτοσακό μου.:beer:
Θα στο γυρίσω με έτοιμο ζεστό λάστιχο τι άλλο θες;
basilis_k6
29/09/2015, 16:51
Λόγω των δίσκων , πρέπει να μην πιέζονται κατά το σκύψιμο προς τα μπροστά γιατί έχει γίνει εκφύληση και αφυδάτωση Ο4-Ο5 δίσκου,και η στάση του CBR και τα απότομα φρένα /γκάζια στην πίστα κτλ . ακόμα και στον δρόμο επηρρέαζουν πάρα πολύ τους τελευταιούς δίσκους,οπότε με είπε να προτιμήσω κάποια όρθια ώστε και τα χέρια μου να έχουν καλύτερη στήριξη και να μην πιέζονται από το βάρος του κορμού.
δηλαδη το πρόβλημα που έχεις εντεινετε λόγω της μετακίνησης του κορμου? η όρθια στάση θα προσθέσει πολύ βάρος στη μέση, αυτό δεν θα είναι πρόβλημα?
PetranGR
29/09/2015, 17:21
δηλαδη το πρόβλημα που έχεις εντεινετε λόγω της μετακίνησης του κορμου? η όρθια στάση θα προσθέσει πολύ βάρος στη μέση, αυτό δεν θα είναι πρόβλημα?
Όχι γιατί θα είναι όρθια η σπονδυληική στήλη και όχι κυρτή προς τα εμπρός με το να πιέζει τα 3 τελευταία κόκκαλα με 4 .
Joyrider
29/09/2015, 17:29
Σαλονικιώτικα θρεντς ρε πστ. Τεστ ράιντ, γλωσσολογία, μοτοτζιπι, δισκοπάθειες, τάβλι. Όλα σε ένα.
Σαν να λέμε πίτα με πλαστικά καλαμάκια πατημένη στην σαντουιτσιέρα για να λιώσει το τυρί φέτα.
:wlae:
"πανε να παιξεις"...:rolleyes:
Αυτό είναι lite!
"Πάρε αυτό και πάνε να το πλένεις" :D
basilis_k6
29/09/2015, 17:36
Όχι γιατί θα είναι όρθια η σπονδυληική στήλη και όχι κυρτή προς τα εμπρός με το να πιέζει τα 3 τελευταία κόκκαλα με 4 .
καταλαβα
καταλαβα
Εγώ πάλι όχι μα....
αφού το είπε ο γιατρός.. :D
devil's animal
29/09/2015, 18:48
1. Sport Tracker :
Μηχανή με .... κάκαλα. Ξεκίνησα και όλη την Αγγελάκη την πήγα λαμπάδα και όχι επειδή το ήθελα μόνο του (σκέψου δεν ξέρω να κάνω καν σούζες).
να σου πω ρε κουκλε...
που βρηκες προσφυση στην αγγελακη για να το πας λαμπαδα το sport tracker? αφου γλιστραει του θανατα...
επισης στις 3 το μεσημερι Κυριακη με καλο καιρο, ειχε η Αγγελακη την απλα να κανεις σουζα? οχι γιατι κατα τις 2 και κατι που εφυγα εγω με τον Διονυση, ηταν τοσο πηχτρα που μετα βιας κανανε διηθησεις και τα μηχανακια...
παντως μπραβο σου που πηρες μηχανακι που ουσιαστικα δεν το ηξερες και στα πρωτα 10 (κυριολεκτικα) μετρα που εκανες, το λαμπαδιασες...και μαλιστα για καμια 100στη μετρα...
PetranGR
29/09/2015, 20:18
να σου πω ρε κουκλε...
που βρηκες προσφυση στην αγγελακη για να το πας λαμπαδα το sport tracker? αφου γλιστραει του θανατα...
επισης στις 3 το μεσημερι Κυριακη με καλο καιρο, ειχε η Αγγελακη την απλα να κανεις σουζα? οχι γιατι κατα τις 2 και κατι που εφυγα εγω με τον Διονυση, ηταν τοσο πηχτρα που μετα βιας κανανε διηθησεις και τα μηχανακια...
παντως μπραβο σου που πηρες μηχανακι που ουσιαστικα δεν το ηξερες και στα πρωτα 10 (κυριολεκτικα) μετρα που εκανες, το λαμπαδιασες...και μαλιστα για καμια 100στη μετρα...
Το Sport Tracker αν δεν κάνω λάθος το πήρα στο 13 γκρούπ που ήταν στης 3:10 μου φαίνεται.
Στην Αγγελάκη στο δεξί ρεύμα όπως ανεβαίναμε πάντα έχει καλή πρόσφυση είναι πολύ καλό . Ακριβώς στο ξεκίνημα μόλις ξεκινήσαμε.
Σιγά δεν είναι για μπράβο μου αφού σου λέω δεν ξέρω να κάνω σούζες με συμπλέκτη κτλ. μόνο με power wheelie και αυτό πάλι 1-2 φορές το δοκίμασα. Αφού το ρημάδι σηκωνόταν εγώ φταίω;
Καμία σχέση με το SS μετά ξενέρωσα που ανέβηκα πάνω στο SS και με πονούσε η μέση :(
Δεν υπάρχει στη θεσ/κη δρόμος με καλη πρόσφυση.
Πουθενά!
PetranGR
29/09/2015, 22:57
Δεν υπάρχει στη θεσ/κη δρόμος με καλη πρόσφυση.
Πουθενά!
Πάνε στην Αγγελάκη στην αρχή της , στην δεξιά πλευρά έχει καλύτερη άσφαλτο,εγώ εκεί έκανα τις ταρζανίες μου πάντως.
Πάνε στην Αγγελάκη στην αρχή της , στην δεξιά πλευρά έχει καλύτερη άσφαλτο,εγώ εκεί έκανα τις ταρζανίες μου πάντως.
Άλλο καλύτερη και άλλο καλή.
Κάποιος που είναι εξυπνότερος από έναν χαζό δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. ;)
devil's animal
29/09/2015, 23:01
"πηγαινε" ηθελες να γραψεις ετσι?:a023:
PetranGR
29/09/2015, 23:12
Άλλο καλύτερη και άλλο καλή.
Κάποιος που είναι εξυπνότερος από έναν χαζό δεν είναι απαραίτητα έξυπνος. ;)
Το αυτό.
"πηγαινε" ηθελες να γραψεις ετσι?:a023:
αχαχαχ έλα μην δίνεις σημασία :P
Το δεξι κοματι στην αγγελακη ειναι προσφατα στρωμενο και πιανει καλα, ασχετα που ειναι γεματο λακουβες απ τα ΜΜΜ.
Καλα που εχουμε και το μετρο και δεν υπαρχει λακουβα σε αλλο δρομο απ τα ματζικ μπας
Το δεξι κοματι στην αγγελακη ειναι προσφατα στρωμενο και πιανει καλα, α
Πάει χάλασε ο κόσμος. :beer:
PetranGR
29/09/2015, 23:35
εμμμμ το έλεγα εγώ.
Nostradamus
01/10/2015, 12:13
Το Sport Tracker αν δεν κάνω λάθος το πήρα στο 13 γκρούπ που ήταν στης 3:10 μου φαίνεται.
Στην Αγγελάκη στο δεξί ρεύμα όπως ανεβαίναμε πάντα έχει καλή πρόσφυση είναι πολύ καλό . Ακριβώς στο ξεκίνημα μόλις ξεκινήσαμε.
Σιγά δεν είναι για μπράβο μου αφού σου λέω δεν ξέρω να κάνω σούζες με συμπλέκτη κτλ. μόνο με power wheelie και αυτό πάλι 1-2 φορές το δοκίμασα. Αφού το ρημάδι σηκωνόταν εγώ φταίω;
Καμία σχέση με το SS μετά ξενέρωσα που ανέβηκα πάνω στο SS και με πονούσε η μέση :(
Αν δεν κόψεις μερικά μέτρα και λίγο από το ύψος της λαμπάδας θα το σφάξω όλο το χωριό...
devil's animal
21/03/2017, 08:49
http://www.zougla.gr/automoto/moto/nea/article/tour-me-to-yamaha-mt---pou-ke-pote-8a-to-testarete
repetition...:D
devil's animal
21/03/2017, 11:20
mt 10, tracer 700, tracer 900...
Κυριακη...
οσοι πιστοι...
SHOOTER045
21/03/2017, 11:32
Κυριακη...
οσοι πιστοι...
Θα είμαι σαλονικα την Κυριακή.
Αλλά στο θέατρο με τα νήπια
Λες.....:p
devil's animal
21/03/2017, 13:34
Θα είμαι σαλονικα την Κυριακή.
Αλλά στο θέατρο με τα νήπια
Λες.....:p
αν ερθεις με γυναικα, εννοειται οτι θα την αφησεις και θα ερθεις για test ride και καφε....
Κυριακη...
οσοι πιστοι...
Ύπαγε οπίσω μου σατανά!
380046
Ευτυχως που λειπω και δε θα κολαστω...
SHOOTER045
21/03/2017, 18:52
αν ερθεις με γυναικα, εννοειται οτι θα την αφησεις και θα ερθεις για test ride και καφε....
Θα έρθω με γυναίκα
6 χρόνων
Εκδρομή με το νηπιαγωγείο λέμε....
* είναι τα ανταποδοτικα οφέλη της βόλτας στην Κατερίνη
Λοιπον την αλλη κυριακη 9 του μηνα θα παμε στην εκθεση για τεστ τραιβ σε ολα τα tracer της yamaha. Θα ειμαι με τον τολη και λογικα θα ερθει να τα στιψει και ο ντεβιλς δεν χανει τετοια χαχαχ ! Κλεισαμε για πρωι κυριακη αλλα μπορουμε και σαββατο να παμε! Οσοι πιστοι και καφεδαρα μετα !
Εντιντ ξεχασα το λινκ! http://yamahadna.gr/thessaloniki/?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_campaign=20170320_mt_thessaloniki
devil's animal
01/04/2017, 17:26
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146547&page=6&p=2860629&viewfull=1#post2860629
amyroukai
01/04/2017, 23:05
Κυριακη...
οσοι πιστοι...
αν το κάνουν όπως στην Αθήνα, πάρε το 10άρι πρώτο γιατί για τα άλλα θα πρέπει να περιμένεις κάμποσο.
devil's animal
02/04/2017, 00:31
αν το κάνουν όπως στην Αθήνα, πάρε το 10άρι πρώτο γιατί για τα άλλα θα πρέπει να περιμένεις κάμποσο.
ναι, μ'αυτη την σειρα που τα εβαλα σκοπευω να τα παρω γιατι το mt 09 το ειχα οδηγησει και στο προηγουμενο test ride...
τα καινουργια μοντελα αλλωστε ειναι ουσιαστικα αυτα.. το mt 10 και το tracer 700...
αλλα προβλημα με την ωρα δεν εχω...για κ@υλαντα παμε ετσι και αλλιως και μετα καφε...οποτε...οτι αρπαξουμε...
amyroukai
02/04/2017, 12:17
με πλοηγο παλι;
Ναι εδώ έτσι ήταν, πλοηγός/σκούπα και τα "παπάκια"... χάος ανάμεσα.