View Full Version : service modenas
christos135
27/09/2015, 14:22
Έχετε να μου προτείνετε ένα καλό service για modenas σε Άγιο Δημήτριο και γύρω περιοχές;
Γεια σου φίλε και καλώς ήρθες . Εδώ και μερικά χρόνια πάω το kriss 125 μου στον Τριανταφύλλου στους Καλογήρους στην Δάφνη . Αν είσαι Μπραχάμι προς τα επάνω ψιλοβολέυει και να το αφήσεις και να πάρεις το λεωφορείο να γυρίσεις σπίτι σου . Είναι στην Ηλιουπόλεως πριν το φανάρι της Γυμναστικής Ακαδημίας δεξιά . Ακριβώς απέναντι από την Γενική Ταχυδρομική . Είναι δύο μαστόρια εκεί πέρα , ένας πιο ηλικίωμενος και ένας βοηθός . Πολύ εξυπηρετικοί γενικότερα , σε λογικές τιμές , και κατά 90% ότι σου πούνε αυτό είναι . Εγώ γενικά είμαι πολύ ευχαριστημενος .
christos135
29/09/2015, 13:36
κατάλαβα που είναι με βολεύει..ξέρεις αν είναι εξουσιοδοτημένο συνεργείο modenas;Επίσης μου είπαν και για τον Χαρίτο στην λ.βουλιαγμένης λίγο πιο πάνω απο τους Καλογήρους, ξέρεις κάτι αν είναι καλός; μ ενδιαφέρει εκτός από καλός μάστορας να είναι και προσεκτικός γιατι σεναν που το χα πάει μου τα σπάσε τα πλαστικά..
κατάλαβα που είναι με βολεύει..ξέρεις αν είναι εξουσιοδοτημένο συνεργείο modenas;Επίσης μου είπαν και για τον Χαρίτο στην λ.βουλιαγμένης λίγο πιο πάνω απο τους Καλογήρους, ξέρεις κάτι αν είναι καλός; μ ενδιαφέρει εκτός από καλός μάστορας να είναι και προσεκτικός γιατι σεναν που το χα πάει μου τα σπάσε τα πλαστικά..
Τελευταία φορά που τον είχα ρωτήσει σχετικά (πάνε 3-4 χρόνια ) μου είχε πει ότι κυνήγαγε να πάρει σφραγίδα . Και να μην πήρε όμως το πιθανότερο είναι να μπορεί να πάρει σφραγίδα από αυτόν πιο πριν στην Βουλιαγμένης . Εχω κάνει διάφορες δουλείες σε αυτόν από απλά σερβις μέχρι αλλαγές γραναζιών και , ρουλεμάν τροχών , εξάτμιση έχω βαλει , δισκόπλακα Oversize μπροστά . Ποτέ δεν είχα κάποιο θέμα , και πάντα όταν παραλάμβανα , το καταλάβαινα οτι το μηχανάκι ακούγότανε αλλιώτικα . Δηλαδή είχανε γίνει δουλειές . Επίσης σε πολλές υποδείξεις του ανταλλακτικά έπεσε διάνα (πχ έβαζα πίσω σιαγώνες ferodo που αν και καλές σφυρίζανε απο την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα ) . Μου πρότεινε να βάλουμε kawasaki και πραγματικά δεν ακούγεται καθόλου . Επίσης σε κάτι θέματα που είχα με καρμπιρατερ μου το ρυθμίσε μια χαρά και δεν ξαναασχολήθηκα . Κάνε μια ερώτηση . Υπάρχει και κάποιος άλλος στον δρόμο απο Αγ. Δημητρίου όπως κατεβαίνουμε για καλαμάκι δεξιά στο Choco προς το ταχυδρομείο , πριν το ταχυδρομείο δεξία σου είναι ένα συνεργείο . Είχα πάει παλιότερα για κάποιο ψιλομερεμέτι και με εξυπηρετήσανε . Ρώτα και εκεί.
christos135
04/10/2015, 20:27
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου θα περάσω να ρωτήσω να δω τι παίζει
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου θα περάσω να ρωτήσω να δω τι παίζει
Πες του οτι σε στέλνει ο Σπύρος με το ασπρο κρις . Λογικά θα με θυμηθεί . Και μια και είσαι γειτονιά ισως κάποια στιγμή σε χρειαστώ να μου πεις 2-3 κουβέντες για το 135
christos135
07/10/2015, 17:22
Ευχαριστώ φίλε μου να σαι καλά.