PDA

View Full Version : Εξάτμιση σε Innova Injection

Forza
29/09/2015, 20:15
Καλησπέρα παιδιά,

τι εξάτμιση ταιριάζει περισσότερο στο παπί;;; RaceTech ή ProTech? (μου έχουν πει πιο πολύ Protech)...

Εάν αγόραζα Racetech θα έπαιρνα την carbon και σε Protech την trioval,έκτος εάν μου προτείνετε κάποια άλλη.

Και για να μην ανοίγω άλλο θέμα...να βάλω -1 γρανάζι για να έχει πιο πολύ νεύρο;;; (μου το προτείνετε;;; )
Ευχαριστώ.

daz
29/09/2015, 23:43
Ναι να βάλεις -1 αν θέλεις.

Εξάτμιση μην αλλάξεις, δεν κερδίζεις τίποτα και θα χαλάσεις τα λεφτά σου.

Forza
30/09/2015, 03:59
Με το -1 ομως θα μειωθει ο χρονος ζωης του? ( Ισχυει πως χανω στην τελικη ταχυτητα? )
Θα χρειαζεται πιο τακτικα service? Επισης εαν βαλω και εξατμιση. (προτεινε μου μια απο τις δυο μαρκες)
Ευχαριστω.

duke200
30/09/2015, 07:17
χανεις σε τελική κερδίζεις σε επιτάχυσνη, τι δεν καταλαβαίνεις? Αν θες να δεις πόσο χάνεις μπες εδω: http://woodsware.aciwebs.com/gears/gears.asp και υπολόγισε τα κατάλληλα γρανάζια για σένα.

. Οχι δεν θα χρειαστείς πιο τακτικά service. Εξάτμιση αφού θες σώνει και καλά να βάλεις προτείνω να βάλεις όποια από τις δυο είναι πιο φτηνή.

daz
30/09/2015, 17:23
Με το -1 ομως θα μειωθει ο χρονος ζωης του? ( Ισχυει πως χανω στην τελικη ταχυτητα? )
Θα χρειαζεται πιο τακτικα service? Επισης εαν βαλω και εξατμιση. (προτεινε μου μια απο τις δυο μαρκες)
Ευχαριστω.

Όπως στα είπε ο δούκας.

Εξάτμιση γιατί θέλεις να αλλάξεις?

Forza
30/09/2015, 19:10
Όπως στα είπε ο δούκας.

Εξάτμιση γιατί θέλεις να αλλάξεις?

Καθαρά για θέμα ήχου...Άκουσα πως η RaceTech είναι πιο ποιοτική.

Bob_o_mastoras
30/09/2015, 19:43
Τις Protech τις εχω δει πολλακις να σκουριαζουν ασχημα σε μικρη περιοδο (1 χρονου περιπου) (σε περιβαλλον με μπολικη θαλασσινη υγρασια βεβαια). Για τις Racetech δεν γνωριζω.
Γνωμη μου να μην αλλαξεις εξατμιση. Πεταμενα λεφτα για 0 κερδος.

daz
30/09/2015, 20:18
Καθαρά για θέμα ήχου...Άκουσα πως η RaceTech είναι πιο ποιοτική.

Και θέλεις να δώσεις τόσα λεφτά για τον ήχο μωρέ?

Το μηχανάκι σου είναι injection, μην αρχίζεις να το σκαλίζεις.

Bob_o_mastoras
30/09/2015, 20:58
Και θέλεις να δώσεις τόσα λεφτά για τον ήχο μωρέ?

Το μηχανάκι σου είναι injection, μην αρχίζεις να το σκαλίζεις.

Εξατμιση, φιλτρο, power comander ή reflash την ecu και θα σου πω εγω πως θα πηγαινει μετα το innova..!!! :p
Μετα κυλινδροπιστονα, εκκεντροφορος σταδιου 3 (γωνια με Βουκουρεστιου), ροϊκη στην κεφαλη, βαλβιδες τιτανιου, ελατηρια και ενα ακομα reflash και μετα φιλε Νταζ... innova RR!!!

Ρε, αφηστε ησυχα τα παπια. Θελουμε να παρουμε κατα καιρους και δεν υπαρχουν μη κανιβαλισμενα! Ελεος!!

Bob_o_mastoras
30/09/2015, 21:00
Δεν το λεω για το φιλο που ρωταει. Αλλωστε μια εξατμιση μονο θελει να ακουγεται καλυτερα.. Γενικα μιλαω! ;)

daz
30/09/2015, 21:25
Δεν το λεω για το φιλο που ρωταει. Αλλωστε μια εξατμιση μονο θελει να ακουγεται καλυτερα.. Γενικα μιλαω! ;)

Όλοι με μια εξάτμιση ξεκινάνε και μετά πέφτουν στα βαριά. :D

Συ είπας!
Σε άλλο θρεντ! :p

dhmhtrhs innova
10/10/2015, 13:44
re paidia egw pados exw akousei oti mia eksatmish "dinei" sto mhxanaki ,kathos apeleftherwnei poio efkola ta kafsaeria(etsi mou exoune pei atoma t opoia asxoloude me mhxanakia)

Black Mamba
10/10/2015, 13:51
re paidia egw pados exw akousei oti mia eksatmish "dinei" sto mhxanaki ,kathos apeleftherwnei poio efkola ta kafsaeria(etsi mou exoune pei atoma t opoia asxoloude me mhxanakia)

Oπως απελευθερωνει και παναγιες απο τον θορυβο απ'οπου θα περνας...:smokin:
Κερδος, 0,5 ιππους.
Βαλε το γραναζακι για να αρπαξει λιγο, εξατμιαη βαλε αφτερμαρκετ οταν τρουπισει η δικη του...
Γνωμη μου.
Καλως ηρθες.
:wave2:

teogtp
10/10/2015, 13:54

Ποση δύναμη νομιζεις οτι μπορει να κρύβεται σε ενα 125;
Οτι ειπε ο απο πάνω.

dimmie_72
10/10/2015, 14:11
Ποση δύναμη νομιζεις οτι μπορει να κρύβεται σε ενα 125;

ποοοοολλή!

342631

duke200
10/10/2015, 15:53
μια εξατμιση δίνει περίπου 5-6% ιπποδύναμη, δηλαδή απο τα 10 άλογα που έχει σκάρτα το innova, θα πάει στα 10,5. Αξίζει για μισό άλογο να κυκλοφορείς με κάτι που σου παίρνει τ' αυτιά όλη μέρα? (και να σε βρίζουνε και όλοι όσοι σε ακούνε?) Τι θα σου δώσει παραπάνω αυτό το μισό άλογο?

omega
10/10/2015, 16:04
Καθαρά για θέμα ήχου...Ελπίζω να εννοείς με σιγαστήρα κι όχι ελεύθερη.

Είναι πολλοί που θέλουν κράξιμο για τον θόρυβο που σκορπούν χωρίς σεβασμό στους γύρω τους,μέρα,πολύ δε περισσότερο νύχτα.

Nostradamus
10/10/2015, 17:28
μια εξατμιση δίνει περίπου 5-6% ιπποδύναμη, δηλαδή απο τα 10 άλογα που έχει σκάρτα το innova, θα πάει στα 10,5. Αξίζει για μισό άλογο να κυκλοφορείς με κάτι που σου παίρνει τ' αυτιά όλη μέρα? (και να σε βρίζουνε και όλοι όσοι σε ακούνε?) Τι θα σου δώσει παραπάνω αυτό το μισό άλογο?

το ιδιο που δινει σε ολους τους 16 χρονους απο τοτε που κυκλοφορουσαν townmate και c50 μονο σε παπι και απο εξατμισεις η motorsport και αν ειχες τα χρηματα η Sebring με το χρυσο ταμπελακι (αργοτερα αυτη με το μαυρο δεν πηγαινε το ιδιο).... Την εντυπωση οτι παει "σβαρνα" το εργαλειο, αναπνεει καλυτερα, το νιωθω οτι κερδισε ειδικα στις ψηλες κτλ κτλ... Βαλε οποια μπορεις να αγορασεις για να μην το εχεις αχτι...

Απαντησεις πηρες, ουσιαστικα δεν κερδιζεις τιποτε... Θα εκνευριζεις και εμας που πλεον κοντα στα 40, αλλος κοιμιζει παιδια, αλλος κοιμαται απο τις 11 για να την παλεψει το επομενο πρωι κτλ κτλ...

omega
10/10/2015, 22:32
Θα εκνευριζεις και εμας που πλεον κοντα στα 40, αλλος κοιμιζει παιδια, αλλος κοιμαται απο τις 11 για να την παλεψει το επομενο πρωι κτλ κτλ...Χρυσόστομος είπαμε;; :beer:

dhmhtrhs innova
26/10/2015, 12:29
paidia epidh exw kai egw to innova i kai tou exw balei thn protech trioval,einai alithia oti to mhxanaki den kerdizei para polly epipleon dynamh,alla kerdizei telikes,gia paradigma h prwth mou baraei kofth sta 50klm/h kai h deftera sta 85klm/h,twra h trith den kserw mexri pou ftanei alla exw ftasei mexri 125klm/h me tetath xwris kofth

daz
26/10/2015, 20:25
Δεν είναι τίποτα. Είναι επειδή ο πιστονάκι σου δεν βρίσκει αντίσταση όταν σπρώχνει τα καυσαέρια προς την εξάτμιση. (γιατί τώρα ειναι μπουρί χωρίς καταλύτες και λοιπές μαλακίες)
Απ' την άλλη όμως..
1ον ρουφάει και περισσότερο αέρα (λόγο της μεγαλύτερης ταχύτητας που διατηρεί ο πιστόνης απ' την μειωμένη αντίσταση του προηγούμενου χρόνου), ακόμα και με μαμά φίλτρο (τα μαμά φίλτρα έχουν μέχρι και 20% περισσότερες δυνατότητες παροχής αέρα).
2ον επειδή τώρα δεν έχεις καρμπιΛατέργια να ζιγκλερώσεις, το ψεκαστήρι σου ρίχνει την ίδια ποσότητα βενζίνης.

Συνεπώς ανεβάζει πιο γρήγορα στροφές λόγο του 1.
Και δουλεύει φτωχά λόγο του 2.

Ειδικά στους κόφτες υπάρχει λόγος που το κάνουν πολύ πλούσιο οι κατασκευαστές. Το καύσιμο ψύχει βαλβίδες, πιστόνι, ελατήρια.

Αφήστε τους πάπιους στην ησυχία τους και κοφτιάστε τους όσο γουστάρετε. Καλό θα κάνετε και μεσοπρόθεσμα στην τσέπη σας και μακροπρόθεσμα και δε θα ενοχλείτε τα παπούδια από πάνω.:D