PDA

View Full Version : πως να σταματήσετε έναν κόπανο....

Σελίδες : 1 [2]

kostasagk
03/10/2015, 00:02
μια απο τις πολλες φορες που μου κλεινουν το γκαραζ ,αλλα αυτη την φορα και το δρομο ολο ,βραδυ κρυο ερχομαι με την μηχανη κατα της 10 τιποτα δεν μπορω να περασω..περνω το 100 ερχονται λεει ,περναει μιση ωρα -το ατυνομικο τημημα απεχη 2 χιλ- ξαναπερνω λεω και με τα ποδια θα ειχαν φταση ,ερχονται λεει...τιποτα στην μιαμιση ωρα ξαναπερνω λεω την ιδια ιστορια και επειδη δεν ερχοστε μου δεινεται το τηλ εισαγελαια βαρδιας ,μου το δινει...οσο το σηκωσατε εσεις αλλο τοσο και ο εισαγελεας, απαξιωση ..ξαναπερνω και τα ξαναλεω γελαγε με τα χαλια τους το οργανο οποτε του λεω και εγω ακουω κατι πυροβολισμους και το κλεινω...σε 5 λεπτα 2 περιπολικα με 8 αστυνομικους απο διαφορετικους δρομους,,,,ερχονται σηρηνες ...τι εγινε ρε παιδια λεω,,,,εσυ λεει πηρες τηλ ..ναι εχω μια ωρα και 40 λεπτα στο κρυο και περιμενω να ερθετε ..μα λεει ειπες κατι για πυροβολισμους...πιθανον τα αυτια μου λεω...η ουσια ειναι οτι και η αστυνομια ειναι ανυπαρκτη...

taisteal
03/10/2015, 01:52
αυτου του μαλακα τι να του κανω? απο λογια δεν ακουει.
342241

Τιποτα μην του κανεις,το πλαινο σταντ ειναι προβληματικο και σπαει,οποτε συντομα θα ξαπλωσει.
Κι εκει που θα πεσει θα σπασει η αντλια νερου,και θα παει στα τσακιδια το μοτορι

:lol::lol:

pipe_smoker
03/10/2015, 08:13
Τιποτα μην του κανεις,το πλαινο σταντ ειναι προβληματικο και σπαει,οποτε συντομα θα ξαπλωσει.
Κι εκει που θα πεσει θα σπασει η αντλια νερου,και θα παει στα τσακιδια το μοτορι

:tooth:

lykourgi
03/10/2015, 08:15

Μέλι στάζει το στόμα σου για τα BMW. :lol:

devil's animal
03/10/2015, 08:35

Θεος...
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Billymuse
03/10/2015, 09:21

Διπλό το κέρδος ,θα ποτιστούν και τα δέντρα :bawl:

thunder ace
03/10/2015, 09:22
αυτου του μαλακα τι να του κανω? απο λογια δεν ακουει.
342241

παρε αυτοκολητα ΚΤΜ και βαλτα στο τεποζιτο.Με την λαχταρα που θα φαει θα κανει πολυ καιρο να οδηγησει.

Joyrider
03/10/2015, 09:27
Βλέποντας περισσότερα βίντεο όλο και σιγουρεύομαι ότι τα κίνητρά τους δεν είναι ούτε να συνετίσουν τους οδηγούς, ούτε να περάσουν κάποιο μύνημα στην κοινωνία. Τραμπούκοι σκέτοι είναι και το ευχαριστιούνται σαδιστικά.

Κρατάνε το μηχανάκι από τις χειρολαβές, κρατάνε τον οδηγό από τα χέρια, τρέχουν δίπλα του και πηδάνε πάνω του να τον ρίξουν (ναι ξεκάθαρη πρόθεση σωματικής βλάβης από τον οδηγό :rolleyes: ).
https://www.youtube.com/watch?v=pINBn62HLjY

Τρέχουν και μπαίνουν πίσω από αμάξι την ώρα που κάνει όπισθεν (ξεκάθαρη πρόθεση του οδηγού ξέρω...)
https://www.youtube.com/watch?v=ADEHA-YmoNg

Φυσικά και στέκονται επίτηδες στο τέλος του πεζοδρομίου για να προκαλέσουν εκνευρισμό με το να αναγκάσουν κάποιον να κάνει όπισθεν μέχρι την αρχή. Φυσικά και τα αυτοκόλλητα ξεκολλάνε δύσκολα. Είπαμε δεν θέλουν να περάσουν μύνημα, θέλουν να εκνευρίσουν.

Τρελίτσα και ειρωνία ότι και καλά δεν καταλαβαίνουν ότι προκαλούν ζημιά στο αυτοκίνητο και το κάνουν μη οδηγήσιμο.
Ωραία και η τεχνική βγάζω γυαλί για προσποίηση και ρίχνω μπουκέτο στον οδηγό που ζητάει τον λόγο.
https://www.youtube.com/watch?v=txddEOjMLrk

Φυσικά δεν αρκούνται στο ότι έρχεται η αστυνομία και ελέγχει χαρτιά βλέπει την παράβαση κτλ. Όοοοοχι, πρέπει να εφαρμοστεί και η δική τους τιμωρία μαζί και κολλάνε πάνω από 10 αυτοκόλλητα σε όλο το αμάξι έτσι για την γκάβλα τους.
https://www.youtube.com/watch?v=EQPTa8DU-Uo

Και εδώ αρχίζει το ωραίο.

Με ένα ψάξιμο στο ίντερνετ βρίσκουμε ότι ο ιδρυτής είναι ρώσσος αξιωματούχος, που δηλώνει πατριώτης, με μιλιταριστικό παρελθόν που προτρέπει σε night raids τους πολίτες. Συνεχίζοντας στο προφίλ του βλέπουμε στήριξη σε μιλιταριστικές λέσχες που χτίζουν τον πατριώτη ρώσσο του μέλλοντος εκπαιδεύοντας ανήλικα.
Βλέπουμε επίσης βίντεο με τα ίδια άτομα της ομάδας αντιπαρκαρίσματος να συμμετέχουν και σε εκκαθαρίσεις πλατειών από παράνομους καπνιστές και πότες αλκοόλ.
Με τον τραμπουκισμό που τους διακρίνει όπως πάντα.

https://www.youtube.com/watch?v=8GLRH-CCtl0
https://www.youtube.com/watch?v=4H60UNd6EJU&feature=youtu.be

Δεν γίνεται να μην κάνω τον συνειρμό φυσικά... μιλιταρισμός, πατριωτισμός, εθνικιστικές λέσχες, πογκρομ, "αγανακτισμένοι πολίτες", καθαρότητα φυλής :rolleyes:

Θα ήμουν υπερβολικός να πω ότι φασιστοφέρνουν λίγο; Φοβάμαι μην τους αδικίσω :(

pipe_smoker
03/10/2015, 09:50
Βλέποντας περισσότερα βίντεο όλο και σιγουρεύομαι ότι τα κίνητρά τους δεν είναι ούτε να συνετίσουν τους οδηγούς, ούτε να περάσουν κάποιο μύνημα στην κοινωνία. Τραμπούκοι σκέτοι είναι και το ευχαριστιούνται σαδιστικά.

Κρατάνε το μηχανάκι από τις χειρολαβές, κρατάνε τον οδηγό από τα χέρια, τρέχουν δίπλα του και πηδάνε πάνω του να τον ρίξουν (ναι ξεκάθαρη πρόθεση σωματικής βλάβης από τον οδηγό :rolleyes: ).

Τρέχουν και μπαίνουν πίσω από αμάξι την ώρα που κάνει όπισθεν (ξεκάθαρη πρόθεση του οδηγού ξέρω...)
https://www.youtube.com/watch?v=ADEHA-YmoNg

Φυσικά και στέκονται επίτηδες στο τέλος του πεζοδρομίου για να προκαλέσουν εκνευρισμό με το να αναγκάσουν κάποιον να κάνει όπισθεν μέχρι την αρχή. Φυσικά και τα αυτοκόλλητα ξεκολλάνε δύσκολα. Είπαμε δεν θέλουν να περάσουν μύνημα, θέλουν να εκνευρίσουν.

Τρελίτσα και ειρωνία ότι και καλά δεν καταλαβαίνουν ότι προκαλούν ζημιά στο αυτοκίνητο και το κάνουν μη οδηγήσιμο.
Ωραία και η τεχνική βγάζω γυαλί για προσποίηση και ρίχνω μπουκέτο στον οδηγό που ζητάει τον λόγο.
https://www.youtube.com/watch?v=txddEOjMLrk

Φυσικά δεν αρκούνται στο ότι έρχεται η αστυνομία και ελέγχει χαρτιά βλέπει την παράβαση κτλ. Όοοοοχι, πρέπει να εφαρμοστεί και η δική τους τιμωρία μαζί και κολλάνε πάνω από 10 αυτοκόλλητα σε όλο το αμάξι έτσι για την γκάβλα τους.
https://www.youtube.com/watch?v=EQPTa8DU-Uo

Και εδώ αρχίζει το ωραίο.

Με ένα ψάξιμο στο ίντερνετ βρίσκουμε ότι ο ιδρυτής είναι ρώσσος αξιωματούχος, που δηλώνει πατριώτης, με μιλιταριστικό παρελθόν που προτρέπει σε night raids τους πολίτες. Συνεχίζοντας στο προφίλ του βλέπουμε στήριξη σε μιλιταριστικές λέσχες που χτίζουν τον πατριώτη ρώσσο του μέλλοντος εκπαιδεύοντας ανήλικα.
Βλέπουμε επίσης βίντεο με τα ίδια άτομα της ομάδας αντιπαρκαρίσματος να συμμετέχουν και σε εκκαθαρίσεις πλατειών από παράνομους καπνιστές και πότες αλκοόλ.

Δεν γίνεται να μην κάνω τον συνειρμό φυσικά... μιλιταρισμός, πατριωτισμός, εθνικιστικές λέσχες, πογκρομ, "αγανακτισμένοι πολίτες", καθαρότητα φυλής :rolleyes:

Δεν άντεξε ο κιορατάς:lol:
Ήθελε να την κάνει την έρευνα του, δεν μπορούσε:lol:

Μπράβο για το χρόνο που ξόδεψες, έστω μπας και πάρουν χαμπάρι τί γίνεται όσοι δεν επιμένουν επίτηδες, όπως είπα και πιο πριν.

ΥΓ. Το πρώτο βιντεάκι που πόσταρες με το σκούτερ ήταν αυτό στο οποίο αναφερόμουν εδώ

Μου ειναι δύσκολο να κουοταρω γιατι γράφω απο κινητό.

Δείτε αν θέλετε το βιντεακι με τον σκουτερακια. (Τον οποίο τον φτάνουν στο αμήν όπως και όλους τους άλλους και χάνει τα λόγια του, την υπομονή του κλπ)

Το οτι τον παίρνει ο άλλος στο κυνήγι και πέφτει μπροστά του για να έχει να ισχυριστεί οτι ο σκουτεροβιος τον χτύπησε με το μηχανάκι, μοιάζει με αγώνα μπάσκετ που τρέχει να μπει ο αμυντικός μπροστά απο τον επιθετικό και να σταθεί ακινητος για να εκβιασει επιθετικό φάουλ.

Δουλευομαστε?

ΥΓ2. Ε ρε πλάκα θα'χει να ζηλέψουν και τα δικά μας τα χρυσαύγουλα και ν'αρχίσουν τίποτα τέτοιες μλκίες:bawl:

byron
03/10/2015, 09:58
ΓΤΠΚ...

spyrakos35
03/10/2015, 10:02
Τζοϋ.....

Γκαμισες....

Ρισπεκτ

pipe_smoker
03/10/2015, 10:09
Τζοϋ.....

Γκαμισες....

Ρισπεκτ

Βασικά, ΜΑΣ γκάμησε.

Χωρίς αποδείξεις έχει ενδιαφέρον η κουβέντα, κι ας ξέρουμε οι 9 στους 10 περί τίνος πρόκειται.

Τώρα που έβγαλε ο άλλος τα παπίαρς, τί σκατά αντίλογο να κάνουμε?:bawl:

spyrakos35
03/10/2015, 10:21
Βασικά, ΜΑΣ γκάμησε.

Χωρίς αποδείξεις έχει ενδιαφέρον η κουβέντα, κι ας ξέρουμε οι 9 στους 10 περί τίνος πρόκειται.

Σωστος....

Α ρε ππρ Τζοϋ.....

:lol:

Joyrider
03/10/2015, 10:21
Βασικά, ΜΑΣ γκάμησε.

Να μου λέτε άλλη φορά να μην βιάζομαι, για να έχω χρόνο να φτιάξω και το πάουΑ πόιντ. :D

Σόρρυ που χάλασα το πέπλο μυστηρίου :lol:

teogtp
03/10/2015, 10:30
Βασικά, ΜΑΣ γκάμησε.

Οφείλεις να ομολογησεις οτι πρόκειται για ενα ολοκληρωμένο θρεντ.
Τι θες και δεν εχει;
Ξυλο;
Μπρατσαραδες;
Βυζαρουδες;
Φασιστες;
Γκαμισια;
Μονο η αρκουδα του sniper λείπει για να κλειδώσει το παρον!

pipe_smoker
03/10/2015, 10:33
Για να κάνουμε και λίγο χαβαλέ....

Εχθές όπως έφευγα απ'τη δουλειά, είπα να πεταχτώ τράπεζα να βγάλω κανά χρήμα.
Τα νεύρα μου δεν ήταν και στα καλύτερά τους γιατί η μέρα ήταν παράξενη.
Τέσπα.

Όπως είμαι στο δρόμο και πλησιάζω στην τράπεζα, βλέπω μια ουρά ΝΑ με το συμπάθειο. Μιλάμε θύμιζε τις μέρες που βγάζαμε το 50άρικο.
Λέω δε γ@μείς αφού ήρθα.
Να περιμένω σε ουρές δεν το πολυέχω, κι ανεβαίνω πεζοδρόμιο (:eek::eek::eek::p) κι αράζω με τη μηχανή κάτω από ένα δέντρο που είχε σκιά να κάνω ένα τσιγάρο που είχα χαρμανιάσει και να περιμένω να αδειάσει το ΑΤΜ.

Ανοίγω το tank bag, εδώ τσιγάρα, εκεί τσιγάρα, πουθενά τα τσιγάρα.
Τα είχα ξεχάσει στη δουλειά.
Μπα γαμώ την τρέλα μου!
Και στο ΑΤΜ κάτι γιαγιάδες και παππούδες ήταν οι περισσότεροι, ντρεπόμουνα να πάω να κάνω τράκα :tooth:

Μετά από κανά τέταρτο, κι ενώ έχουν μείνει κανά δυο γερόντια όλα κι όλα ακούω κάτι να λένε και να κοιτάνε περίεργα τη φραγκομηχανή.
Έχει γούστο....

-Τί έγινε?
-Χάλασε παιδί μου.
-Χάλασε?
-Ναι. Κοίτα.

Κοιτάω και είχε βγάλει μια οθόνη "Λυπούμαστε, αλλά το ΑΤΜ δεν μπορεί να σας εξυπηρετήσει αυτή τη στιγμή, θα το σενιάρουμε το συντομότερο δυνατό" και μπλα μπλα μπλα.

Έχω κατεβάσει ό,τι καντήλι υπήρχε και δεν υπήρχε.

Καβαλάω τη μηχανή, βάζω κράνος, κι όπως ξεκινάω να φύγω και να περάσω το πεζοδρόμιο για να φτάσω στην άλλη άκρη και να κατέβω (στο πλάι είχε κολωνάκια), μου σκάει στο μυαλό τούτο εδώ το θρέδιον.
Σκέψου λέω τύπε μου, να σταματήσει ένα αμάξι, να κατεβούν 5-6 μαλάκες με 2 κάμερες, και να σε αρχίσουν στην ειρωνία και "κατέβα κάτω να σε ειπώ", και "πάρε 250 κιλά μηχανάκι και τσούλα το με τα χέρια αλλιώς θα σου βάλουμε αυτοκόλλητα"....

Και μου λέτε μετά γιατί έχω φετίχ με τις κάμερες και τους πρωκτούς:bawl:

dimmie_72
03/10/2015, 10:35
ok εμφανίστηκε και το γνωστό τρολ :p εκ Βόλου οπότε θα πέσει κι η αρκούδα. :bawl:

pipe_smoker
03/10/2015, 10:38
Οφείλεις να ομολογησεις οτι πρόκειται για ενα ολοκληρωμένο θρεντ.
Τι θες και δεν εχει;
Ξυλο;
Μπρατσαραδες;
Βυζαρουδες;
Φασιστες;
Γκαμισια;
Μονο η αρκουδα του sniper λείπει για να κλειδώσει το παρον!

Έχεις ένα δίκιο.

"Να'μαστε και λογικοί, μην είμαστε πλεονέκτες" που έλεγε κι ο Χατζηχρήστος:lol:

ΥΓ. Η αρκούδα παραμένει (και θα παραμένει ες αεί) σταθερή αξία.
Αλλά και ο Κανταΐφης με αρέσει πολύ:D

devil's animal
03/10/2015, 11:54

εντελως ακυροι οσον αφορα το καπνισμα και το ποτο...
παρ'οτι ειμαι φανατικος αντικαπνιστης που δεν το αντεχω ουτε σε αποσταση 10-15 μετρων σε ανοιχτο χωρο...
και δεν πινω ουτε γουλια αλκοολ (οι παλιοτεροι που με ξερουν...ξερουν)..

για τα αλλα τα ειπαμε...

οσον αφορα τις συγκρισεις με τους εδω φασιστες (βλ. χρυσαυγουλα), εχω να πω οτι δεν τους ειδα να κανουν διαχωρισμο στο ποιους θα "τραμπουκισουν" συμφωνα με το χρωμα τους δερματος ή την ταυτοτητα, στο πεζοδρομιο ή στον δρομο με το καπνισμα...εχει μεγαλη διαφορα...
εδω αν π.χ. περναγε ελληνας απο το πεζοδρομιο θα τον αφηναν...αν περναγε πακιστανος θα τον εσπαγαν και αυτον και το μηχανακι...

ολοι ειμαστε διαφορετικοι απο τους αλλους..αλλος καπνιζει, αλλον τον ενοχλει...αλλος πινει, αλλος δεν το παει μια..κ.ο.κ...
δεν μπορουμε να πουμε φασιστα τον αντικαπνιστη...ουτε τον καπνιστη...
υπαρχουν ομως νομοι που οριζουν οτι σε κλειστους δημοσιους χωρους απαγορευεται, ενω σε ανοιχτους επιτρεπεται...

αντιστοιχα ειναι και με το πεζοδρομιο, πεζοδρομους κλπ...

δεν εχει να κανει με φασισμο, αν πας σε καποιον μ@λακα που καπνιζει μεσα σε εστιατοριο και του πεις να το σβησει...σε ενοχλει και το λεει και ο νομος...
αντιστοιχα και στο πεζοδρομιο..
η αστυνομια δεν ειναι παντου και δεν μπορει να ερχεται σε 5 λεπτα...

αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο φασισμος σαν ορισμος ειναι κατι εντελως διαφορετικο απο 5 τυπους που διεκδικουν να περπατουν στο πεζοδρομιο χωρις αυτοκινητα ή να αναπνεουν καθαρο αερα μεσα στο νοσοκομειο...

over and out απο εμενα..
:wave2:

BLiTzER
03/10/2015, 12:15

Έτσι για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου.

Δεν τα είδα όλα, επειδή δεν έχω τόση όρεξη ή χρόνο για πέταμα. Φαντάζομαι κανείς δεν έχει κι εκεί ακριβώς στηρίζεις την επιτυχία του ποστ σου :P Αλλά είδα το πρώτο, έτσι από περιέργεια (φαντάζομαι κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στα υπόλοιπα). Ο σκουτεράκιας τους αγνοεί, καμία διάθεση να σταματήσει, ανοίγει το γκάζι, προσπαθώντας να σπάσει/τραυματίσει την ομάδα και πουλάει και τσαμπουκά. Deserved.

Απ'ότι καταλαβαίνω, είναι διάφορες ομάδες που κάνουν το ίδιο πράγμα (διακρίνω διαφορετικές φάτσες) και κάποιοι έχουν εξελιχθεί σε αγνοί τραμπούκοι, ενώ κάποιοι είναι πιο σωστοί και κάνουν όντως αυτό που πρέπει.

pipe_smoker
03/10/2015, 12:16
αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο φασισμος σαν ορισμος ειναι κατι εντελως διαφορετικο απο 5 τυπους που διεκδικουν να περπατουν στο πεζοδρομιο χωρις αυτοκινητα ή να αναπνεουν καθαρο αερα μεσα στο νοσοκομειο...

over and out απο εμενα..

Κανεις δε διαφώνησε με αυτό.

Το μόνο που λέμε ειναι οτι οι τύποι στα βιντεα δεν εχουν καμια σχέση με τους τύπους που περιγραφεις.

:beer:

Joyrider
03/10/2015, 12:17
εντελως ακυροι οσον αφορα το καπνισμα και το ποτο...
παρ'οτι ειμαι φανατικος αντικαπνιστης που δεν το αντεχω ουτε σε αποσταση 10-15 μετρων σε ανοιχτο χωρο...
και δεν πινω ουτε γουλια αλκοολ (οι παλιοτεροι που με ξερουν...ξερουν)..

για τα αλλα τα ειπαμε...

οσον αφορα τις συγκρισεις με τους εδω φασιστες (βλ. χρυσαυγουλα), εχω να πω οτι δεν τους ειδα να κανουν διαχωρισμο στο ποιους θα "τραμπουκισουν" συμφωνα με το χρωμα τους δερματος ή την ταυτοτητα, στο πεζοδρομιο ή στον δρομο με το καπνισμα...εχει μεγαλη διαφορα...
εδω αν π.χ. περναγε ελληνας απο το πεζοδρομιο θα τον αφηναν...αν περναγε πακιστανος θα τον εσπαγαν και αυτον και το μηχανακι...

ολοι ειμαστε διαφορετικοι απο τους αλλους..αλλος καπνιζει, αλλον τον ενοχλει...αλλος πινει, αλλος δεν το παει μια..κ.ο.κ...
δεν μπορουμε να πουμε φασιστα τον αντικαπνιστη...ουτε τον καπνιστη...
υπαρχουν ομως νομοι που οριζουν οτι σε κλειστους δημοσιους χωρους απαγορευεται, ενω σε ανοιχτους επιτρεπεται...

αντιστοιχα ειναι και με το πεζοδρομιο, πεζοδρομους κλπ...

δεν εχει να κανει με φασισμο, αν πας σε καποιον μ@λακα που καπνιζει μεσα σε εστιατοριο και του πεις να το σβησει...σε ενοχλει και το λεει και ο νομος...
αντιστοιχα και στο πεζοδρομιο..
η αστυνομια δεν ειναι παντου και δεν μπορει να ερχεται σε 5 λεπτα...

over and out απο εμενα..
Απλά τραμπουκίζουν (δηλαδή επιβάλλουν αυτό που θέλουν με την βία και την απειλή) αλλά επειδή το κάνουν σε όλους δεν είναι φασίστες. :lol:
Οκ δεν είναι ρατσιστικός ο φασισμός τους, είναι σκέτος :lol: Ρε σοβαρά τώρα;

Και όπως βλέπεις δεν ζητάνε απλώς να σβήσουν το τσιγάρο. Το επιβάλλουν με την βία.

Η λέξη φασισμός έχει ξεπεράσει απλώς τον μουσολίνι. Εσύ πως τον λες αυτόν που σου επιβάλλει κάτι με την βία;

Στην επόμενη βόλτα μου δίνεις το δικαίωμα να σου βάλω δισκόφρενο στη ρόδα αν σε δω να κάνεις σούζες; Παράνομο είναι, θα σε προειδοποιήσω πριν το κάνω και θα σε προφυλάξω και από τον εαυτό σου.

Joyrider
03/10/2015, 12:22

Δεν τα είδα όλα, επειδή δεν έχω τόση όρεξη ή χρόνο για πέταμα. Φαντάζομαι κανείς δεν έχει κι εκεί ακριβώς στηρίζεις την επιτυχία του ποστ σου :P Αλλά είδα το πρώτο, έτσι από περιέργεια (φαντάζομαι κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στα υπόλοιπα). Ο σκουτεράκιας τους αγνοεί, καμία διάθεση να σταματήσει, ανοίγει το γκάζι, προσπαθώντας να σπάσει/τραυματίσει την ομάδα και πουλάει και τσαμπουκά. Deserved.

Απ'ότι καταλαβαίνω, είναι διάφορες ομάδες που κάνουν το ίδιο πράγμα (διακρίνω διαφορετικές φάτσες) και κάποιοι έχουν εξελιχθεί σε αγνοί τραμπούκοι, ενώ κάποιοι είναι πιο σωστοί και κάνουν όντως αυτό που πρέπει.
Αν ήθελα να δημιουργήσω εντυπώσεις δεν θα καθόμουν να βάλω κάθε ένα βιντεάκι με την περιγραφή από κάτω. Θα σε άφηνα να ψάξεις μόνος.

Ο σκουτεράκιας τα κάνει αυτά και να το ξαναπούμε για άλλη μια φορά δεν εξετάζουμε τι κάνουν οι μαλάκες οδηγοί που ανεβαίνουν στα πεζοδρόμια. Σε αυτό συμφωνούμε όλοι. Εξετάζουμε τους αυτόκλητους τιμωρούς που το παίζουν ευγενικοί αλλά σε πολλές περιπτώσεις αποδεικνύονται άλλα πράγματα.

pipe_smoker
03/10/2015, 12:43

Μην κάνεις το δικηγόρο του διαβόλου γιατί είσαι καλό παιδί και δε σου βγαίνει:p

Ειδικά το συγκεκριμένο βιντεάκι με τον σκουτεράκια είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της μαλακίας τους.

Έχει πάει η κοπτοραπτική σύννεφο.
Ξαναδές το (ή αφού δεν έχεις χρόνο για πέταμα, και καλά κάνεις, take my word for it).
Έχει πέσει το "κόψιμο" της αρκούδας, και κάνει μπαμ γιατί γίνεται στα πιο κουλά/παράξενα σημεία.

Οι τύποι που είναι κολλημένοι στην κίνηση και βλέπουν το περιστατικό live πάνε και κωλοχεριάζουν τους νταήδες.
Στην επόμενη σκηνή ξαφνικά δεν υπάρχουν.

Τον τύπο τον κρατάνε από τα χέρια κι από τις χειρολαβές του σκούτερ.
Προσωπικά, αν έβλεπα 6-7 νοματαίους μπροστά μου να μου κλείνουν το δρόμο, θα έψαχνα για κενό και θα έφευγα σουζαριστός (αν ήξερα να κάνω σούζες:p).
Σιγά μην κάτσω να δω αν είναι από την κάντιτ κάμερα ή αν θα μου τραβήξουν γκάνι για να μου βουτήξουν μηχανάκι, πορτοφόλι κλπ.
Τώρα αν κάποιος από αυτούς ήταν τόσο ηλίθιος (ή πληρωνόταν τόσο καλά) ώστε να το παίξει Λεβ Γιασίν (Ρώσος κι αυτός:D) και να κάνει βουτιά μπροστά στο μηχανάκι για να τον χτυπήσω, κακό του κεφαλιού του.

Επίσης, στο 3:47 περίπου (αν βαριέσαι να το ξαναδείς είπαμε, take my word for it) που έχει κάνει τη βουτιά ο μάγκας (μπροστά στο μηχανάκι στο οποίο έχουν ήδη κολλήσει ένα αυτοκόλλητο που πιάνει όλη τη ζελατίνα κι ο οδηγός πιθανόν δε βλέπει και το Χριστό του), κι ο άλλος έχει χάσει την ισοροπία του και είναι στα κάγκελα, ένας από αυτούς πάει και τον κρατάει, κι ο άλλος με το μπλε μπλουζάκι και το σακίδιο του ψεκάζει κάτι μέσα στο κράνος (πέπερ σπρέυ? Πιθανόν?).

Τσάμπα το συζητάμε.

BLiTzER
03/10/2015, 12:56
Η αλήθεια είναι ότι απλά είδα σκηνές, γιατί είναι απίστευτα βαρετά βιντεάκια :P

Εντάξει, σε εμπιστεύομαι!

Nostradamus
03/10/2015, 13:02
Με λίγη δουλίτσα σκηνοθετικά μπορούν να τα απογειώνουν τα βίντεο.
Τα παλικαράκια είναι κάφροι.. Ότι δίκιο έχουν στο θέμα των αυτοκινήτων το χάνουν με τα υπόλοιπα.
Γενικά οταν σπερνεις ανέμους παίζει να θερίζεις θύελλες. Ειδικά σε μια χώρα που για χίλιους δύο λόγους η νεολαία της ψάχνει να "ξεσπάσει" κάτω από την ομπρέλα και καλά "ηθικών αξιών" και του γενικότερο καλού.

spyrakos35
03/10/2015, 16:19
Τελικα δεν τελειωσε η κουβεντα εεεε;

dimmie_72
03/10/2015, 16:29
Τελικα δεν τελειωσε η κουβεντα εεεε;

μωρή κφλ πες ότι και συ δεν έχεις δει παραπάνω από 15δλπτ και μάλιστα απ το 1ο βίντεο... :lol:

spyrakos35
03/10/2015, 16:40
μωρή κφλ πες ότι και συ δεν έχεις δει παραπάνω από 15δλπτ και μάλιστα απ το 1ο βίντεο... :lol:

Ολα οσα ποσταρανε τα παιδια τα ειδα

dimmie_72
03/10/2015, 16:53
Ολα οσα ποσταρανε τα παιδια τα ειδα

το περίμενα... :(

μαυτό το κρουαζερόπλοιο που κουμαντάρεις,
που... νάχεις καιρό για θεωρήσεις ζωής και φιλοσοφικές ανησυχίες!

πες μου τι καβαλάς να σου πω ποιος είσαι; :D

Τερενς δεν αφορά εσένα.