Σύνδεση

View Full Version : ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ..?? ON-OFF MEGA....ΠΟΙΟ..??

Σελίδες : 1 [2] 3 4

irinia
02/10/2015, 13:36
Νευράκια διακρίνω;;;;;;;; :confused:

ΟΧΙ ΡΕ

Τρελλός είσαι..?? Τον έκανα τον άνθρωπο να γράψει κάτι έστω και τηλεγραφικά..!!

irinia
02/10/2015, 13:46
Ας συνεχισουμε με τις εντυπωσεις οδηγησης. Αρχικα το μοτερ ή μαλλον ΤΟ ΜΟΤΕΡ!! Το ειχα δοκιμασει και στο VFR1200 και σ’αυτη την tuned down εκδοχη του ειναι ισως ακομα καλυτερο. Απιστευτη ροπη απο χαμηλα, μεσαιες που σκοτωνουν, ευστροφια και φοβερη ποιοτητα λειτουργιας. Μεχρι τα 220χμω μπορει να κοντραρει οτιδηποτε κυκλοφορει, απλα ΜΟΤΕΡΟΥΚΛΑ που δεν νομιζω να εχει αντιπαλο σ’αυτη την κατηγορια των mega on off. Τα φρενα επισης φοβερα, τα γνωστα συνδυασμενα της Honda με φοβερη δυναμη και πληροφορηση, πρεπει ναναι κι’αυτα παρομοια με του VFR1200. Εγω παντως δε θαθελα τοσο δυνατα φρενα στο χωμα (λεω τωρα εγω), αν και το 1200GS που εχω οδηγησει εχει επισης φρεναρες, αλλα σ’αυτο κοβει περισοτερο ο κινητηρας οταν κλεινει κανεις το γκαζι. Τωρα για το πλαισιο/αναρτησεις τι να πω, ακλονητο σε απιστευτο βαθμο, σαν να οδηγαγα το VFR1200 με καρατιμονα.

Γενικα στην ασφαλτο αυτο το μηχανακι δεν θα εχει ευκολα αντιπαλο σε επαρχιακους δρομους ή A roads, ξεσαλωσα κυριολεκτικα μαζι του και και αφησα dead κατι τυπους με SS που πετυχα σε εναν Α road (ενας τους με κυνηγησε για λιγο αλλα εγκατελειψε γρηγορα). Σε ανοιχτες στροφες των 180-200χμω στριβει απλα σαν τραινο, μου θυμισε το VFR μου. Αλλα σε κλειστοτερα κομματια μιλαει η ροπη του μοτερ και εκει θα μου εριχνα με το VFR μου - αφου το συνηθισα λιγο, κυριολεκτικα ξεσαλωσα σε κλειστους επαρχιακους, εβγαζα αλλαλαγμους μεσα απο το κρανος! Η ανεση της σελας μου φανηκε πολυ καλη, κανενα προβλημα μετα σπο ενα απογευμα μαζι του, η δε γυναικα μου την οποια πηρα επισης μια μικρη βολτα μου ειπε οτι η θεση του συνεπιβατη ειναι χλιδατη και καλυτερη απο το Τρανσαλπ σε ανεση/προστασια.

Ποια ειναι λοιπον τα αρνητικα στην ασφαλτο. Πρωτα απ’ολα η προστασια. Ακομα και με την μεγαλυτερη ζελατινα Givi που φοραγε το μηχανακι, ειχα αερα στους ωμους στις μεγαλες ταχυτητες, δηλ. απο τα 170-180χμω. Επισης ειχα αρκετο αερα στα ποδια χαμηλα, εδω το συγκρινω με το VFR μου αλλα και με αλλα μεγαλα on off που εχω οδηγησει. Αλλα αυτο που με κουρασε λιγο εμενα ητανε ο θορυβος της εξατμισης ο οποιος ειναι ..αρτι πολεμικος. Τον θυμαμαι και στο VFR1200 αλλα σε sport touring μηχανακια η ροη του αερα ειναι τετοια που ο θορυβος χανεται στις ψηλες ταχυτητες. Εδω ακουγα τον κινητηρα να βρυχαται δυνατα στις επιταχυνσεις στα 180χμω και γενικα ο ηχος του κινητηρα ειναι μαλλον ..too much. Επισης τα 1200GS απο το 2010 και μετα εχουν κι’αυτα πορωτικο too much ηχο, θα φτασουμε στο σημειο να υπαρχουν after market εξατμισεις με λιγοτερο ηχο απο μαμα.
Συνολικα παντως, το μηχανακι ειναι παιχνιδομηχανη και σοβαρο tourer στην ασφαλτο, αν ηθελα τετοιο μηχανακι θα ητανε πολυ ψηλα στις προτιμησεις μου. Και να μην ξεχασω να πω οτι σε τετοια ασφαλτινη χρηση το βαρος απλα εξαφανιζεται. Η δε καταναλωση με το δεξιο χερι να μη φειδεται καθολου ητανε 7.1 λτ / 10 χμ συμφωνα με το ψηφιακο οργανο το οποιο δεν ξερω ποσο ακριβες ειναι. Για την μεγιστη πλειοψηφια των κατοχων μεγαλων on-off που απλα περνανε εναν ομαλο χωματοδρομο, το μηχανακι ειναι σχεδον τελειο – απλα θελει αναβατη που θα το στιψει για να αναδειξει τις ικανοτητες του αλλα φυσικα θα παει και χαλαρο ταξιδακι γαιδουροφωρτωμενο ("χαλαρα" με 170-180χμω δηλαδη).

Τωρα στο χωμα το πηγα στην αρχη σε κανα δυο ομαλους χωματοδρομους να το συνηθισω και μετα σε εναν λιγο πιο απαιτητικο μικροτερο δρομο με δυο ροδιες με ψιλο-κροκαλες και γρασιδι στη μεση. Να πω απλα οτι ιδρωσα λιγο μεσα απο το κρανος στον δευτερο δρομο και ανοιξα και λιγο το γκαζι σε καποια σημεια για να το δοκιμασω, με το anti-spin να κανει πολυ καλη δουλεια. Αλλα το θεμα ειναι το ΒΑΡΟΣ, η θεση οδηγησης στο ορθιο οπου το ρεζερβουαρ ενοχλει πολυ τα ποδια – καμια σχεση με το ΤΑ650 το οποιο εχει κι’αυτο θεματακι αλλα ειναι ..μια χαρα, και η ακαμψια πλαισιου-αναρτησεων. Το μηχανακι ειναι απλα φτιαγμενο για χρηση κυριως ασφαλτινη και αυτο φαινεται στο χωμα πολυ γρηγορα. Για καθιστο χαλαρο περασμα ειναι ok, αν ακομα και σε τετοια χρηση το πολυ μεγαλο βαρος θα φανει οταν τα πραγματα δυσκολεψουν λιγο. Αλλα σιγουρα δεν ειναι για χρηση “παω και το φχαριστιεμαι” ή “για να δω που βγαζει αυτος ο μικρος χωματοδρομος”.

Συνολικα το μηχανακι μου αρεσε παρα πολυ αλλα εγω δεν θα τοπαιρνα γιατι θα ηθελα πιο χωματινο mega on-off μηχανακι πχ κατι σαν το 1200 GS. Και επισης εξυπηρετουμαι μια χαρα με τον συνδυασμο TA650 / VFR800 που κανει ολα αυτα που θελω προς το παρον. Αν αργοτερα ηθελα ενα πιο tourer αντι για κλιπονατο sports tourer μηχανακι, το Crosstourer θα ητανε πολυ ψηλα στη λιστα των πιθανων επιλογων, αλλα χωρις DCT. Απο την αλλη, για την μεγαλη πλειοψηφια των κυριως ασφαλτινων αναβατων mega on off, το Crosstourer ειναι απλα φανταστικο μηχανακι και χρηζει πολυ σοβαρης θεωρησης αν καποιος εχει τα φραγκα. Λογω αυτου του χαρακτηρα και της αναμφισβητητης ποιοτητας, του εχει αρχισει να πουλαει σχετικα καλα στη βορεια Ευρωπη.""

πηγη: http://www.mototrail.net/t3620-topic?highlight=crosstourer

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Για την ενημέρωση....:beer:

irinia
02/10/2015, 13:53
Γιατι φασκεις και αντιφασκεις εως και νευρικα μαλιστα......

Γιατι πρεπει ολοι οι οδηγοι και οι αποψεις να ειναι ιδιοι σαν τα μηχανακια......????

Γιατι πρπει να γραψω ενα σεντονι στο γιατι ... Και σε τι μου αρεσε το 1190 οταν εσυ θα διαφωνησεις, καθως τα θελω μας και οι απαιτησεις μας απο την συγκεκριμενη μηχανη μπορει να απεχουν μυρια μιλια..???

Γιατι ενω εχω κανει 10000 κμ με 1190 και δεν εχω καβαλησει ποτε μου ενα Crosstourer DCT ας πουμε ...

Να εχω απαιτηση απο τον εαυτο μου .... αυτο που βολευει εναν αλλο οδηγο στο Crosstourer DCT ...

Να πρπει να μου ειναι και εμενα χρησιμο..... ???

Τερενς σε φορουμ μπαινεις ... Οχι στην ομαδα συντακτων του μοτο η του 0-300.....

Οι οδηγικοι χαρακτηρες του καθενος μας , oi απιτησεις του και ο τυπος διαδρομων που κανει ο καθενας , απεχουν ετη φωτος.....!!!

Εφοσον ενδιαφερεσε σοβαρα και κατεχεις εστω και τα βασικα....μονο με τεστ ντριβε μπορεςι να βρεις τα χρησιμα και αχρηστα στην καθε μοτο που ενδιαφερουν πραγματικα μονο εσενα........

Καμμια παρομοια συζητηση δεν μπορει να βοηθησει εσενα η καποιον αλλον μεσα απο εδω στο να διαλεξει μηχανακι...!!

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΟΥΝΑ ΣΕ ΣΕΝΑ..............ΑΠΑΝΤΩ

Για τρίτη φορά,αυτή είναι η άποψη μου,όπως ακούω και τη δική σου αλλά ΔΙΑΦΩΝΩ.
Δεν θέλω φωτό από τις προτιμήσεις σας,ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ θέλω, για να τις βάλω κάτω
και να αποφασίσω..!!!Κανένα νεύρο δεν υπάρχει ,όταν ζητάς ΒΟΗΘΕΙΑ ,δεν μπορείς
ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ.....λάθος κατάλαβες..!!Εντάξει τον μάλωσα λίγο τον Σπυράκο,
αλλά Αεκτσήδες είμαστε και καταλαβαινόμαστε.

Pan (dvs)
02/10/2015, 14:19
Nα σου απαντησω λοιπον σε αυτο που ρωτας ,αν και δεν νομιζω να βοηθησω.

Καβαλαω το bandit 650,τα τελευτεια τρια χρονια.Το πηρα γιατι ειχα χρονια να καβαλησω τετρακυλινδρο και μου αρεσε το οτι δεν το ειχαν πολλοι.
Μου αρεσε το ταξιδι του,η αξιοπιστια του,η ροπη του και γενικοτερα το στησιμο του.Μου αρεσει παρα πολυ στο δρομο.
Τι δεν μου αρεσε?Το βαρος του με δυσκολευει στα off κομματια και καποιες στιγμες 200-300 κυβικα ακομη δεν θα μου κακοπεφταν.
Γιατι το κραταω?Για ολα οσα μου αρεσουνε σε αυτο και γιατι δεν μου περισευουνε μερικες χιλιαδες ευρω να παρω το ktm adventure 1290 η κατι παρομοιο.

Τα τουρισταδικα συντομα θα ειναι παρελθον κατα την αποψη μου.

STOYBI
02/10/2015, 15:23
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΟΥΝΑ ΣΕ ΣΕΝΑ..............ΑΠΑΝΤΩ

Για τρίτη φορά,αυτή είναι η άποψη μου,όπως ακούω και τη δική σου αλλά ΔΙΑΦΩΝΩ.
Δεν θέλω φωτό από τις προτιμήσεις σας,ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ θέλω, για να τις βάλω κάτω
και να αποφασίσω..!!!Κανένα νεύρο δεν υπάρχει ,όταν ζητάς ΒΟΗΘΕΙΑ ,δεν μπορείς
ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ.....λάθος κατάλαβες..!!Εντάξει τον μάλωσα λίγο τον Σπυράκο,
αλλά Αεκτσήδες είμαστε και καταλαβαινόμαστε.

Παλι τα ιδια......

Βρε αυτο λεμε.... Δεν σου χρησιμευουν κατι οι εμπειριες του καθενος μας..???

Θες να σου γραψω την εμπειρια μου με 950 απο ΜΟΝΟ χωμα Αθηνα - Σπερχειαδα..???

Η ποια εμπειρια μου να σου γραψω οταν εγω καβαλαω παντα μονος και με ενα σακιδιο στην πλατη...

Και εσυ μονο με δυο και φορτωνεις μεχρι και την τηλεοραση..??

Ποια εμπειρια να σου περιγραψω οταν φορτωνω δευτερο ατομο στο κτμ και παμε ταυτοτητα ....

Ενω εσυ που θες να πας σωστα και ηρεμα αμα ανεβεις στο ιδιο μηχανακι θα ξεβιδωθεις ολοκληρος..?? ( γενικα μιλαμε )

Σπορ τουρερ η ον οφφ... Τι σοι διλημα ειναι αυτο και που θες βοηθεια..??? Τι σχεση εχουν και γιατι πρπει να παει ντε και καλα; καποιος να αλαξει κατηγορια..?

Αυτα τα διλληματα τα εχουν οι φραγκατοι παιρνουν και τα δυο και τερμα.....!

Τελος... Αμα βγαλεις συμπερασμα απο την ΓΕΝΙΚΟΤΑΤΗ-ΑΟΡΙΣΤΗ ερωτηση σου πεστο μας..!

MG-KTiNoS
02/10/2015, 15:44
και μετά απ όλα αυτά θα βγει και θα πει ότι πήρε μέγκα σκούτερ και θα πέσουμε όλοι ξεροί !

:rotflmao:

Desperado
02/10/2015, 15:51
και μετά απ όλα αυτά θα βγει και θα πει ότι πήρε μέγκα σκούτερ και θα πέσουμε όλοι ξεροί !

:lol: Αν σου πω ότι σκεφτόμουν το ίδιο????:lol:

Pan (dvs)
02/10/2015, 16:22

Οχι φιλαρακι.Για Μπε-Μπε το παει και μας το φερνει απεξω-απεξω.

taisteal
02/10/2015, 16:25
Οχι φιλαρακι.Για Μπε-Μπε το παει και μας το φερνει απεξω-απεξω.

Ε αυτο να δω και..

:a02:

Αν και το gs 1200 κουτι θα του ερχοταν..
Και εχει και φραγκα για τις ζημιες :lol:

spyrakos35
02/10/2015, 18:37
Τζιες;

Αρτί να παρει να ειναι αρχοντας λεμε....
(Δεν κανω πλακα)

irinia
02/10/2015, 22:02
Terens, αν καταλαβα καλα χωμα δεν θα το πας. Μεγαλα ταξιδια εχεις σκοπο να κανεις ?

ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ

Για παράδειγμα 400-500 χλμ. ημερησίως.

irinia
02/10/2015, 22:04
Πάντα είχα στο μυαλό μου ως παραδοχή ότι η μοτοσυκλετιστική καριέρα ενός μηχανόβιου κλείνει πάντα με ... (http://8tv.info/wp-content/uploads/2014/11/BMW-K-1600-GTL-Exclusive-e1415778965202.jpg) :D

ΜΕ....???

irinia
02/10/2015, 22:07
Nα σου απαντησω λοιπον σε αυτο που ρωτας ,αν και δεν νομιζω να βοηθησω.

Καβαλαω το bandit 650,τα τελευτεια τρια χρονια.Το πηρα γιατι ειχα χρονια να καβαλησω τετρακυλινδρο και μου αρεσε το οτι δεν το ειχαν πολλοι.
Μου αρεσε το ταξιδι του,η αξιοπιστια του,η ροπη του και γενικοτερα το στησιμο του.Μου αρεσει παρα πολυ στο δρομο.
Τι δεν μου αρεσε?Το βαρος του με δυσκολευει στα off κομματια και καποιες στιγμες 200-300 κυβικα ακομη δεν θα μου κακοπεφταν.
Γιατι το κραταω?Για ολα οσα μου αρεσουνε σε αυτο και γιατι δεν μου περισευουνε μερικες χιλιαδες ευρω να παρω το ktm adventure 1290 η κατι παρομοιο.

Τα τουρισταδικα συντομα θα ειναι παρελθον κατα την αποψη μου.

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΑΔΙΚΑ..........

Γιαυτό και τα έβαλα στην άκρη.

irinia
02/10/2015, 22:11
Παλι τα ιδια......

Βρε αυτο λεμε.... Δεν σου χρησιμευουν κατι οι εμπειριες του καθενος μας..???

Θες να σου γραψω την εμπειρια μου με 950 απο ΜΟΝΟ χωμα Αθηνα - Σπερχειαδα..???

Η ποια εμπειρια μου να σου γραψω οταν εγω καβαλαω παντα μονος και με ενα σακιδιο στην πλατη...

Και εσυ μονο με δυο και φορτωνεις μεχρι και την τηλεοραση..??

Ποια εμπειρια να σου περιγραψω οταν φορτωνω δευτερο ατομο στο κτμ και παμε ταυτοτητα ....

Ενω εσυ που θες να πας σωστα και ηρεμα αμα ανεβεις στο ιδιο μηχανακι θα ξεβιδωθεις ολοκληρος..?? ( γενικα μιλαμε )

Σπορ τουρερ η ον οφφ... Τι σοι διλημα ειναι αυτο και που θες βοηθεια..??? Τι σχεση εχουν και γιατι πρπει να παει ντε και καλα; καποιος να αλαξει κατηγορια..?

Αυτα τα διλληματα τα εχουν οι φραγκατοι παιρνουν και τα δυο και τερμα.....!

Τελος... Αμα βγαλεις συμπερασμα απο την ΓΕΝΙΚΟΤΑΤΗ-ΑΟΡΙΣΤΗ ερωτηση σου πεστο μας..!

Ε ΡΕ ΦΙΛΕ

Αν οι εμπειρίες σου είναι διαφορετικές από αυτό που ρώτησα ,απλά μην τις παραθέτεις,
άσε να γράψει κάποιος άλλος που έχει παραστάσεις από αυτά που ρωτάω.

irinia
02/10/2015, 22:17
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΠΕΜΠΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...........

Είπαμε τώρα στα γεράματα κάνουμε τις τελευταίες μαλακίες,
όχι όμως και μπεμπέ...!!!Μέχρι ΚΤΜ φθάνω δε φθάνω..!!
Μούλτι εκείνο το 1200 το κόκκινο το έχει κανένας..??
Κάθε πότε πάει συνεργείο..??
Κάποιος είπε Απρίλια.Υπάρχει στην Ελλάδα αυτό..??
Θεσσαλονίκη δεν πάτησε κανένα 2 χρόνια τώρα..!!
Ή μήπως και δεν το είδα.

irinia
02/10/2015, 22:19
Τζιες;

Αρτί να παρει να ειναι αρχοντας λεμε....
(Δεν κανω πλακα)

ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ......

Δίνουν δώρο μαζί με το μηχανάκι..??

irinia
02/10/2015, 22:21

ΥΑΜΑΗΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙ............

Γαμ........ει

kordix
02/10/2015, 22:35
Το καινούργιο το v strom σε 1000 λένε ότι είναι πολύ καλό μηχανάκι. Αν δεν είχε αυτό το απαίσιο ράμφος στη μούρη θα ταν πολύ καλή επιλογή.

Εγω ψηφίζω XTZ 1200 και αν μπορούσα θα το αγόραζα χτες. Εχει:

-σελάρα και για τους δυο
-ανεση + προστασία από αέρα βροχή πολύ καλή
-καλό ζύγισμα
-είναι οικονομικό
-ροπάτο μοτέρ, ταξιδεύει πολύ καλά σταθερά στα 160
-καλές αναρτήσεις - φρένα
-καλοσχεδιασμένο άξονα
-περνάει ανετα χώμα σε σχέση με το βάρος του
-δεν χαλάει
-εχει πολλά περιθώρια το μοτερ για παραπάνω αλογα
-σε μπλε είναι κουκλί

Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα ψηλό τουριστικό μηχανάκι;

nickald
02/10/2015, 22:56

Ή μήπως και δεν το είδα.

και pagani zonda δεν πατησε στη Θεσσαλονικη...... λεει κατι αυτο? Ειναι ξαφνικα το αν πατησε Θεσσαλονικη κριτηριο αγορας?

Αν ειναι τοτε παρε tmax ή βεστρομ..... το καλο το παλιο...... καθε τετραγωνο και 2.....

spyrakos35
03/10/2015, 00:40
Post #69

Πετυχα και αντρικο νουμερο ο κιορατας!

LOUKILOUK
03/10/2015, 01:58
και pagani zonda δεν πατησε στη Θεσσαλονικη...... λεει κατι αυτο? Ειναι ξαφνικα το αν πατησε Θεσσαλονικη κριτηριο αγορας?

Αν ειναι τοτε παρε tmax ή βεστρομ..... το καλο το παλιο...... καθε τετραγωνο και 2.....

Έτσι ρε φίλε, πέστα να αγιάσει τον στόμα σου...
Τέτρενς κάποτε σου είχα προτείνει το τενερε1200...τώρα θα πω καρφί ΚΤΜ 1290adv μιας και σε βλέπω ψημένο για "περιπέτειες"...
Εγώ θα το έπερνα αν είχα τα φράγκα για την απόλαυση στην οδήγηση σε κάθε έιδος δρόμου και με όσα γκάζια γουστάρω...για την άνεση, το φόρτωμα, την ομορφιά...που λίγοι μπορούν να δουν...
Για Τρίτες, Τετάρτες έχεις το παπί...άλλωστε ο αετός πεθαίνει στον αέρα...
ώρα να ξανανοιώσεις....
Τα σέβη μου και την αγάπη μου... :wave2::beer:

υ.γ. σοβαρά τώρα, καλό θα ήταν να βγούμε από τον μικροκοσμό μας...εγώ το προσπαθώ και νοιώθω ήδη καλύτερα....

ΝIKOLTSOS
03/10/2015, 05:21

Ή μήπως και δεν το είδα.

Άσε έχει η θεσσαλονίκη κάτι Απρίλια να χάζεις το φώς σου...
:beer::evil:

αααα και MuLTI έχει και ένα κάνει πολλά χιλιόμετρα με ταρζάν στην πλάτη του....
τώρα πόσο κοστίζει όταν θα πάει στο συνεργείο είναι άλλη συζήτηση....
και το μεγάλo το tenere 1200 έχω ακούσει ότι είναι πολύ άνετο....
:beer:

irinia
03/10/2015, 05:38

ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΟΤΙ............

Και εμείς δεν το έχουμε δει και δεν το ξέρουμε και μαζί θα το μάθουμε το μηχανάκι τι λες,
σκάνεις 16000-17000 ευρώ για να πειραματίζονται κάποιοι και να μοστράρεται η Χ εταιρεία και εσύ
να νομίζεις ότι είσαι ο μοναδικός..?? Και να μαθαίνουν αυτοί στου κασίδη το κεφάλι..??
Για πες,αποτελεί κριτήριο ή όχι το αν έχει κυκλοφορήσει ένα μηχανάκι ή είναι είδος προς έρευνα..??
Ποιος θα το βάλει χέρι..??Αν έχεις κάποιο θέμα..??Σέρβις....ποιος..??,Πιθανά προβλήματα ποιος..??
Θα το πηγαίνεις με το πλοίο στη χώρα κατασκευής του και θα το ξαναπαίρνεις..??
Αν μπεις στο φόρουμ της BMW θα διαβάσεις ότι κάποιοι από Βόρεια Ελλάδα επειδή δεν εμπιστευόταν για σέρβις
και δεν εύρισκαν στις πόλεις τους τα κατεβάζουν στην Αθήνα σε κάποια μαγαζιά δεν γράφω ονόματα..!!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ..??
Δεν είναι λοιπόν φίλε μόνο το αγοράζω,είναι και το μετά.ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ το λένε,και αν δεν την έχεις
ή είναι του κώλου και πανάκριβη,τότε έχεις θέμα.Και με ένα μηχανάκι που δεν έχουν δει πως βγαίνει
και αλλάζεται το μπουζί επειδή δεν το έχουν πιάσει στα χέρια ποτέ....
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ..!!

irinia
03/10/2015, 05:49
Το καινούργιο το v strom σε 1000 λένε ότι είναι πολύ καλό μηχανάκι. Αν δεν είχε αυτό το απαίσιο ράμφος στη μούρη θα ταν πολύ καλή επιλογή.

Εγω ψηφίζω XTZ 1200 και αν μπορούσα θα το αγόραζα χτες. Εχει:

-σελάρα και για τους δυο
-ανεση + προστασία από αέρα βροχή πολύ καλή
-καλό ζύγισμα
-είναι οικονομικό
-ροπάτο μοτέρ, ταξιδεύει πολύ καλά σταθερά στα 160
-καλές αναρτήσεις - φρένα
-καλοσχεδιασμένο άξονα
-περνάει ανετα χώμα σε σχέση με το βάρος του
-δεν χαλάει
-εχει πολλά περιθώρια το μοτερ για παραπάνω αλογα
-σε μπλε είναι κουκλί

Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα ψηλό τουριστικό μηχανάκι;

ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

Με μοναδικό ενδοιασμό το βάρος 257 κιλά με συμβατικές αναρτήσεις,265 με ηλεκτρονικές
και τα 1200 κυβικά ταυτόχρονα.Νομίζω ότι τα 1000 κυβικά είναι οριακά υπεραρκετά για
μοτό τέτοιου είδους και τα 220-230 κιλά συνεργάσιμα χωρίς να φαίνονται.
Αυτή δε τη στιγμή η Γιαμάχα ΕΠΙΣΗΜΩΣ το μοντέλλο 2015 το έχει στα 13900 χαμηλότερα
από ποτέ.Ο λόγος που θα ψήφιζα Γιαμάχα είναι αυτό που γράφεις ότι..........
ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ...!!!Και μετά όλα τα άλλα.

irinia
03/10/2015, 05:51
Post #69

ΜΗ ΤΟ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟΣΗ

Σιγουριά.....

irinia
03/10/2015, 05:57
Άσε έχει η θεσσαλονίκη κάτι Απρίλια να χάζεις το φώς σου...
:beer::evil:

αααα και MuLTI έχει και ένα κάνει πολλά χιλιόμετρα με ταρζάν στην πλάτη του....
τώρα πόσο κοστίζει όταν θα πάει στο συνεργείο είναι άλλη συζήτηση....
και το μεγάλo το tenere 1200 έχω ακούσει ότι είναι πολύ άνετο....

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ

Απρίλια έχει πολλά στην πόλη τα βλέπω κι εγώ.
Βέβαια τώρα πλέον με το γκρουπ Πιάτζιο..??.Άστα
αβέρτα βέσπες πουλάνε...!!!Δες τις πωλήσεις.
Είδες εσύ όμως το καινούργιο on-off ΠΟΥΘΕΝΑ..??
Εγώ παρότι γυρνάω πολύ ΔΕΝ......είχα την τύχη
να δω ούτε ένα...!!!1,5 μύρριο είμαστε δεν το λες και λίγοι.
Είδες εσύ κανένα caponord 1200...???
Όσο για το multi 18500 το απλό 21500 με αναρτήσεις ηλεκτρονικές
και σέρβις..??Ποιος ..???Που...??Πόσο..???
Ένα για δείγμα το είπες...!!!
Και είναι και Γερμανοί πλέον,όχι Ιταλοί ...!!!

teogtp
03/10/2015, 08:22
ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

Με μοναδικό ενδοιασμό το βάρος 257 κιλά με συμβατικές αναρτήσεις,265 με ηλεκτρονικές
και τα 1200 κυβικά ταυτόχρονα.Νομίζω ότι τα 1000 κυβικά είναι οριακά υπεραρκετά για
μοτό τέτοιου είδους και τα 220-230 κιλά συνεργάσιμα χωρίς να φαίνονται.
Αυτή δε τη στιγμή η Γιαμάχα ΕΠΙΣΗΜΩΣ το μοντέλλο 2015 το έχει στα 13900 χαμηλότερα
από ποτέ.Ο λόγος που θα ψήφιζα Γιαμάχα είναι αυτό που γράφεις ότι..........
ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ...!!!Και μετά όλα τα άλλα.

Αφου οτι και να αγορασεις θα το πουλησεις και αυτο σε κανένα 12 μηνο,ποτε θα προλάβει να χαλάσει;
:confused:

teogtp
03/10/2015, 08:24
Post #69

Εξαρτάται από τον παρτενέρ. .......

spyrakos35
03/10/2015, 08:46
Εξαρτάται από τον παρτενέρ. .......
Ωστοσο.....

Παντα καποιος κανει το αρσενικο....

doctoras
03/10/2015, 08:55
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ

υποστήριξη επίσημη ντουκάτι έχει ο probike με εκπαιδευμένους τεχνικούς, για απρίλια εξιδανικευμένος αθήνα και πολύ καλος απο ότι ακούγεται, θεσνικη δεν ξέρω ρωτα στους απριλιαμπαικς αν σε ψήνει που δε σε ψήνει μάλλον

irinia
03/10/2015, 09:16
υποστήριξη επίσημη ντουκάτι έχει ο probike με εκπαιδευμένους τεχνικούς, για απρίλια εξιδανικευμένος αθήνα και πολύ καλος απο ότι ακούγεται, θεσνικη δεν ξέρω ρωτα στους απριλιαμπαικς αν σε ψήνει που δε σε ψήνει μάλλον

NAI ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ PRO..........

Ίσως όμως εσύ δεν ξέρεις ότι ο ιδιοκτήτης συγχωρέθηκε ο άνθρωπος σε ατύχημα
εδώ και δύο χρόνια περίπου.
Το μαγαζί βέβαια υπάρχει,εγώ εκείνον ήξερα σαν μηχανικό.
Όσο για το άλλο,δεν τους ξέρω, ΔΕΝ ΜΠΛΕΚΩ έτσι απλά...!!!
Όταν υπάρχει ένας και μοναδικός φίλε,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ,
και αυτό αντιλαμβάνεσαι,δεν είναι και το καλύτερο για χίλιους λόγους..!!!
Τώρα να πάρω το κάπονορντ και να τρέχω Αθήνα για σέρβις..??
Δεν θέλω να το ζήσω αυτό....:lol:

pipe_smoker
03/10/2015, 10:47
Γιατί δεν παίρνεις ένα γυμνό να κάνεις και ποντίκια?:p

Κοίτα, προσωπική εμπειρία δεν έχω από τα μοτά που γυρεύεις για να σου παραθέσω.
Να πω μόνο 2 κουβέντες με βάση τη λογική.

Αφού γουστάρεις φάση "go big or go home" (και δικαίωμά σου, καλά ξηγιέσαι), κι αφού τα τούρινγκ, gt, κλπ τα έχεις αποκλείσει, τράβα ή στο σούπερ ντενεκέ, ή στο 1290.

Ξέρεις εκ των προτέρων μέσες άκρες από το χαρακτήρα των εταιρειών πού υπερτερεί το ένα και πού το άλλο, και τί θα σου χρειαστεί περισσότερο.
Θα πηγαίνεις τάπα, οπότε να σε νοιάξουν τα υπερηλεκτρονικά τράξια και αντιπεφτικά συστήματα που έχει το ΚΤΜ?
Ή θα φορτώνεις τη γυναίκα πάνω να κάνετε την εκδρομή σας οπότε να σε νοιάξει η αυξημένη άνεση του ντενεκέ και η μεγαλύτερη αξιοπιστία? (θεωρητικά. Στην πράξη δεν ξέρω τί μπορεί να έχει παιχτεί).

Καλές αγορές ό,τι κι αν αποφασίσεις:beer:

STOYBI
03/10/2015, 12:08

Ή μήπως και δεν το είδα.

:eek: https://www.youtube.com/watch?v=EdZvF38D_vc

Bob_o_mastoras
03/10/2015, 12:35
Λοιπον, μαστροΤερενς, το MT 09 Tracer θα παρεις. Τελος!
Προφανως, δεν το εχω για να σου πω γνωμη αλλα υπαρχει σχετικο thread εδω στο φορουμ να διαβασεις (και γραφει και κατοχος αν δεν κανω λαθος).
Πιστευω ειναι η χρυση τομη του να ξανανιωσεις λιγο και να ξεπιαστουν τα κοκκαλα και παραληλα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Διαβασε το thread και πες τη γνωμη σου... :a014:

teogtp
03/10/2015, 12:37
Προφανως, δεν το εχω για να σου πω γνωμη αλλα υπαρχει σχετικο thread εδω στο φορουμ να διαβασεις (και γραφει και κατοχος αν δεν κανω λαθος).
Πιστευω ειναι η χρυση τομη του να ξανανιωσεις λιγο και να ξεπιαστουν τα κοκκαλα και παραληλα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Ειναι ακριβως οτι πρεπει για την ηλικια του!
Απο το πολυ κουνημα θα "σπασουν" και τα αλατα!
:lol:

Bob_o_mastoras
03/10/2015, 13:12

:bawl:

Ε θα παει να το σενιαρει και θα ειναι ενταξει.. Για τη ροδα πισω δε λες;;

dimmie_72
03/10/2015, 17:35

Ε θα παει να το σενιαρει και θα ειναι ενταξει.. Για τη ροδα πισω δε λες;;

ΝΕΟΛΕΡΟΙ ρε πστμ...

εδώ ο ΑνθρωπΑς με 8500 χλμ
στην αγγελία πώλησης,

έχει γράψει
κατεβατά συμπεριφοράς
του strom στα πάσα των Άλπεων
και στο Νόρντκαπ!
αναρτήσεις, ροπές, άπλωμα σχέσεων και δε συμμαζεύεται... :a013:

παρακαλώ
stricktly be focused to the initial post.

Thx.

Bob_o_mastoras
03/10/2015, 17:43
:confused:
Ποιος ανθρωπας;;;

zopas
03/10/2015, 18:15
Το xtz1200 γνωμη μου ότι είναι ένα βελτιωμενο βαραντερο, σχεδόν ιδιο σουλουπι, λιγο ελαφρυτερο, πιο μοντερνα τεχνολογια και λιγο μεγαλυτερη ιπποδυναμη...αλλα να δωσει καποιος 14 χιλιαρικα για να αγορασει ένα 1200σαρι που εχει λιγοτερους ιππους από τον 1050αρη τιγρη, μου ακούγεται παραδοξο..

Βασικα τα πρωτα που κοιτας στις επιλογες σου είναι η σελλα, το αν πατας καλα κατω και η χρηση του..( ποσο ον, ποσο οφ θελεις..)

Και επειδή μπορει οι τράπεζες να σου δανεισουν να αγορασεις κατι ιν σημερα, δεν ξερω αν θα σου δανειζουν και αν το συντηρείς,,ετσι αποα αυτή την αποψη ιταλικα μοτορια και μπεμπες delete...

Καλη ιδεα είναι το cbf1000, με 9 χιλιαρικα ολοκαινουργιο ή με 5-6 ελαφρα μεταχειρισμενο, εχεις τα οσο δυνατον καλυτερα...ροπατος κινητήρας ( τελικη 240), τελεια σελλα για δυο, στριτακι χαμηλο να ανεβαινεις εσυ και η γυναικα σου ευκολα, τελειο ζυγισμα που κανει τα 250 κιλα του να εξαφανίζονται στη στιγμη, λειτουργια βελουδινη peace of mind Honda και βεβαίως ξεχνας συνεργεια...για καθημερινη χρηση στην πολη και ανετα ταξιδάκια παντου...

Μην ψάχνεις λοιπον τον ελεφαντα που κρυβεται σπιτι σου, στο δασος...

Οσο για το βαραντερο που λες, μαλλον ειχες βαρκαδερο...αν τοτε αλλαζες αναρτηση τυπου ολινς και εβαζες ένα 15αρι γραναζι μπροστα και με επίθεμα τζελ στη σελλα, δεν θα την ειχες αποχωριστεί γιατι απλα μεταμορφωνονταν σε άλλη μηχανή και συμφωνα με φιλαράκια που εχουν το τενερε το 1200σαρι, δεν εχουν δει μεγαλη διαφορα σε αποδοση σε σχεση με το προηγουμενο βαραντερο τους( όχι βαρκαδερο τους) αλλα βαραντερο τους...

Παντως ότι αποφασισες να αφησεις τα στρωματα στην ακρη είναι καλη κινηση και ενισχυεις την ποιοτητα της ζωης σου..προσεξε ομωε μην την πατησεις στο κοστος χρησης..για αυτό χοντα και παλι χοντα...κανουν τα παντα και συμφερει...

Coyote.V
03/10/2015, 18:31
Αμάν ρε Ζόππα με αυτό το 15άρι γρανάζι !!! βάλε πενηντάρι πίσω :lol:

Ποιο λίγο θα ζορίζεις την αλυσίδα.

zopas
03/10/2015, 18:55
Αμάν ρε Ζόππα με αυτό το 15άρι γρανάζι !!! βάλε πενηντάρι πίσω :lol:

Ποιο λίγο θα ζορίζεις την αλυσίδα.

Oμαδα που νικαει..δεν αλλαζει...χε,χε,χε,..

spyrval
03/10/2015, 22:15

Εδώ έζησες να δεις την ΑΕΚ να παίζει με τη Θύελλα Ραφήνας για πρωτάθλημα, αυτό δεν είναι τίποτα...

ΝIKOLTSOS
03/10/2015, 23:39
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ

Απρίλια έχει πολλά στην πόλη τα βλέπω κι εγώ.
Βέβαια τώρα πλέον με το γκρουπ Πιάτζιο..??.Άστα
αβέρτα βέσπες πουλάνε...!!!Δες τις πωλήσεις.
Είδες εσύ όμως το καινούργιο on-off ΠΟΥΘΕΝΑ..??
Εγώ παρότι γυρνάω πολύ ΔΕΝ......είχα την τύχη
να δω ούτε ένα...!!!1,5 μύρριο είμαστε δεν το λες και λίγοι.
Είδες εσύ κανένα caponord 1200...???

Όχι caponard1200 δεν έχω δει... ούτε περιμένω όχι για προβλήματα αλλά γιατί ελάχιστοι αγοράζουν πλέον καινούριο... aprilia λίγοι αγόραζαν και πριν την κρίση πόσο μάλλον τώρα...

Multi, βλέπω και παλιά και καινούρια...
Από γνωστούς έχω ένα με παλιό που το πάει πίστες κτλ.
Και από καινούριο θα μιλήσω με παιδί (δεν τον ξέρω όσο καλά ξέρω τον πρώτο) και αν δεν έχει θέμα θα σας φέρω σε επικοινωνία...

Τώρα συνεργεία έχουμε δυο που δεν τα λες σίγουρα άσχημα...
Αν πας θα μάθεις τιμές κτλ.

Μην περιμένεις άμεσα απάντηση είμαι σε άλλη ήπειρο, αλλά θα το δω....
Και μην περιμένεις να βλέπεις καινούρια μηχανάκια εύκολα σε τέτοιους καιρούς..

ΝIKOLTSOS
03/10/2015, 23:46
NAI ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ PRO..........

Ίσως όμως εσύ δεν ξέρεις ότι ο ιδιοκτήτης συγχωρέθηκε ο άνθρωπος σε ατύχημα
εδώ και δύο χρόνια περίπου.
Το μαγαζί βέβαια υπάρχει,εγώ εκείνον ήξερα σαν μηχανικό.
Όσο για το άλλο,δεν τους ξέρω, ΔΕΝ ΜΠΛΕΚΩ έτσι απλά...!!!
Όταν υπάρχει ένας και μοναδικός φίλε,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ,
και αυτό αντιλαμβάνεσαι,δεν είναι και το καλύτερο για χίλιους λόγους..!!!

Με αυτή την λογική δεν θα έχεις ποτέ καμία λύση...
Και οι Αθηναίοι αν ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ χάσουν ένα δυο μηχανικούς τέλος τα ΚΤΜ, ducati,bmw...
Άρα θα πάρεις μηχανάκι που θα το φτιάχνεις μόνος σου...

Οι μηχανικοί που έχουν(η) στο pro είναι καλοί και με αγωνιστική ενασχόληση από ότι ακούω....
ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ... ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΕΡΔΊΖΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ...

Υπάρχουν και πιτσιρίκια που κάνουν πολύ καλή δουλεία και έχουν μέλλον μην είμαστε άδικοι...
Μαστόρια υπάρχουν!!!! Απλά θέλει ενασχόληση με το θέμα, γιατί είναι κρυμμένα τα άτιμα και πρέπει να βρεις τις φωλιές τους.... χχαχαχα

irinia
04/10/2015, 08:27
Έτσι ρε φίλε, πέστα να αγιάσει τον στόμα σου...
Τέτρενς κάποτε σου είχα προτείνει το τενερε1200...τώρα θα πω καρφί ΚΤΜ 1290adv μιας και σε βλέπω ψημένο για "περιπέτειες"...
Εγώ θα το έπερνα αν είχα τα φράγκα για την απόλαυση στην οδήγηση σε κάθε έιδος δρόμου και με όσα γκάζια γουστάρω...για την άνεση, το φόρτωμα, την ομορφιά...που λίγοι μπορούν να δουν...
Για Τρίτες, Τετάρτες έχεις το παπί...άλλωστε ο αετός πεθαίνει στον αέρα...
ώρα να ξανανοιώσεις....
Τα σέβη μου και την αγάπη μου... :wave2::beer:

υ.γ. σοβαρά τώρα, καλό θα ήταν να βγούμε από τον μικροκοσμό μας...εγώ το προσπαθώ και νοιώθω ήδη καλύτερα....

ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ

Θα σταθώ όμως σε μια φράση γιατί με πείραξε.
Τι εννοείς μικρόκοσμο..??
Δεν θεωρείς υπέρβαση τό ότι ένας 60άρης ψάχνεται να χώσει
τόσα λεφτά για μηχανάκι..??Και ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ένας απλός άνθρωπος
όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα είμαι που αντί να περιμένω να πεθάνω
στην καρέκλα και τον καναπέ,προτιμώ να το κάνω όρθιος.
Είναι μήπως μικρόκοσμος ή Χ επιλογή μοτό..??
Δεν πρέπει και να τη βρίσκεις με αυτό που επιλέγεις..??
Θα ήταν υπέρβαση η τάδε ας πούμε επιλογή και μιζέρια αυτό που μου αρέσει χρόνια τώρα..??
Το παπί το πουλάω γιατί βαρέθηκα το να είμαι καβάλα και άρχισα περπάτημα.
Ναι μεν εξυπηρετικό για πολλές δουλειές,φτάνει όμως 35 χρόνια,και εγώ πάπια έγινα.
Αυτή είναι η δική μου υπέρβαση,ΠΟΔΑΡΑΚΙ πλέον για να κρατιέμαι σε φόρμα.
Χθές στην Καλαμαριά βλέπω έναν γέρο 75+ ήτανε,και δεν μπορούσε να διασχίσει τον δρόμο.
Είχε και μπαστούνι ο φουκαράς,σκέτο ερείπιο λέμε.Περνάει λοιπόν τον δρόμο και φτάνει
σε ένα βεσποειδές μικρό ,ερείπιο κι αυτό.Καβαλάει παίρνει και το μπαστούνι και φεύγει.
ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΓΩΤΟ ΛΕΜΕ....!! Ρωτάω κάτι διπλανούς εκεί στην ηλικία μου εξηντάρηδες,
τον ήξεραν όλοι, ΦΙΡΜΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ,δεν μπορεί να περπατήσει μου είπαν και κυκλοφορεί
με το βεσπάκι ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ..!!
Αυτή κι αν είναι υπέρβαση,τον είδα και ΑΝΕΒΗΚΑ..!!
Καλημέρα σου:beer:

irinia
04/10/2015, 08:34
Γιατί δεν παίρνεις ένα γυμνό να κάνεις και ποντίκια?:p

Κοίτα, προσωπική εμπειρία δεν έχω από τα μοτά που γυρεύεις για να σου παραθέσω.
Να πω μόνο 2 κουβέντες με βάση τη λογική.

Αφού γουστάρεις φάση "go big or go home" (και δικαίωμά σου, καλά ξηγιέσαι), κι αφού τα τούρινγκ, gt, κλπ τα έχεις αποκλείσει, τράβα ή στο σούπερ ντενεκέ, ή στο 1290.

Ξέρεις εκ των προτέρων μέσες άκρες από το χαρακτήρα των εταιρειών πού υπερτερεί το ένα και πού το άλλο, και τί θα σου χρειαστεί περισσότερο.
Θα πηγαίνεις τάπα, οπότε να σε νοιάξουν τα υπερηλεκτρονικά τράξια και αντιπεφτικά συστήματα που έχει το ΚΤΜ?
Ή θα φορτώνεις τη γυναίκα πάνω να κάνετε την εκδρομή σας οπότε να σε νοιάξει η αυξημένη άνεση του ντενεκέ και η μεγαλύτερη αξιοπιστία? (θεωρητικά. Στην πράξη δεν ξέρω τί μπορεί να έχει παιχτεί).

Καλές αγορές ό,τι κι αν αποφασίσεις:beer:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Μη το λες όμως ντενεκέ γιατί με πληγώνεις ενώ ψήνομαι ήδη..!!

irinia
04/10/2015, 08:42

ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ

Ούτε με γεμίζει,ούτε με βολεύει.Είναι αντικαταστάτης του tdm χωρίς να έχει
την ποιότητα του και την άνεση στο ταξίδι,άσε που άκουσα κάτι για κοσκονίσματα.
Βέβαια εδώ μετράει το best value for money,και η αξιπιστία της λέξης Γιαμάχα
που είναι κορυφαία.Το θεωρώ μια από τις καλύτερες λύσεις για κάποιον που δεν θέλει
να δώσει πολλά λεφτά,που συμβιβάζεται με την συγκεκριμμένη ποιότητα κατασκευής
έχοντας πίσω τη λέξη Γιαμάχα και ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ αυτό, που ταξιδεύει μόνος του..!!!
Δεν είναι ΓΕΜΑΤΟ μηχανάκι για ταξίδια με 2 άτομα...απαιτεί συμβιβασμούς που
θα παράβλεπε ένας νέος αλλά όχι ένα ΓΕΡΟΠΟΥΡΩ όπως εγώ.

Coyote.V
04/10/2015, 08:50
Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ πριν πέντε χρόνια. Τελικά καταστάλαξα στο βρακαντέρο (χωρίς 15άρι γρανάζι μπροστά που λέει ο Ζόππας) Είναι το ποιο τίμιο μηχανάκι της κατηγορίας. Το μόνο που θα σε προβληματίσει στην αρχή είναι ότι δεν έχει δείκτη βενζίνας, αλλά αυτό ξεπερνιέται εύκολα.

irinia
04/10/2015, 08:51

ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ...??

Γιατί άλατα..??,Που στις αρτηρίες..?? Δεν έχω χοληστερίνη και τριγλυκερίδια.
Πάντως είστε όλοι μεγάλες κουφάλες.Αντί νε με έχετε εδώ μέσα στα ωπα-ώπα
που έχετε και έναν γέρο,όλοι με κράζετε και πετάτε τις κακίες σας..!!
Απλά σκεφτείτε ,εσείς στα 60 σας θα έχετε τη διάθεση να μπαίνετε μέσα σε τέτοια φόρουμ
και να μιλάτε με τους τριαντάρηδες για διάφορες μαλακίες..??
Ή θα παίρνεις το τσάι σου ΤΕΟ και θα ζητάς μασσάζ από την αλλοδαπή..??
Πόσο είσαι ρε..?? Όταν πιάνουμε κουβέντα για ηλικίες,όλοι την κάνετε με πηδηματάκια..!!

irinia
04/10/2015, 08:56
ΝΕΟΛΕΡΟΙ ρε πστμ...

εδώ ο ΑνθρωπΑς με 8500 χλμ
στην αγγελία πώλησης,

έχει γράψει
κατεβατά συμπεριφοράς
του strom στα πάσα των Άλπεων
και στο Νόρντκαπ!
αναρτήσεις, ροπές, άπλωμα σχέσεων και δε συμμαζεύεται... :a013:

παρακαλώ
stricktly be focused to the initial post.

Thx.

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΧΟΛΗ ΒΓΑΖΕΙΣ

Αν είναι να μπαίνεις σαν τσου-τσου σε κάθε κουβέντα να πετάς εξυπνάδα άσε δε σε χρειαζόμαστε.
Κάντην σε παρακαλώ,ΕΥΓΕΝΙΚΑ βλέπεις,όσο για το πόσα χλμ. έχω κάνει με βεστρόμ,είναι σίγουρα
παραπάνω από όσα έχεις όδηγήσει στη ζωή σου.Χάνεις και επεισόδια ,πετάς και εξυπνάδες.
Εφόσον δεν έχεις να προσφέρεις ΤΙΠΟΤΕ σε παρακαλώ, ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ...!!!

irinia
04/10/2015, 09:06
Το xtz1200 γνωμη μου ότι είναι ένα βελτιωμενο βαραντερο, σχεδόν ιδιο σουλουπι, λιγο ελαφρυτερο, πιο μοντερνα τεχνολογια και λιγο μεγαλυτερη ιπποδυναμη...αλλα να δωσει καποιος 14 χιλιαρικα για να αγορασει ένα 1200σαρι που εχει λιγοτερους ιππους από τον 1050αρη τιγρη, μου ακούγεται παραδοξο..

Βασικα τα πρωτα που κοιτας στις επιλογες σου είναι η σελλα, το αν πατας καλα κατω και η χρηση του..( ποσο ον, ποσο οφ θελεις..)

Και επειδή μπορει οι τράπεζες να σου δανεισουν να αγορασεις κατι ιν σημερα, δεν ξερω αν θα σου δανειζουν και αν το συντηρείς,,ετσι αποα αυτή την αποψη ιταλικα μοτορια και μπεμπες delete...

Καλη ιδεα είναι το cbf1000, με 9 χιλιαρικα ολοκαινουργιο ή με 5-6 ελαφρα μεταχειρισμενο, εχεις τα οσο δυνατον καλυτερα...ροπατος κινητήρας ( τελικη 240), τελεια σελλα για δυο, στριτακι χαμηλο να ανεβαινεις εσυ και η γυναικα σου ευκολα, τελειο ζυγισμα που κανει τα 250 κιλα του να εξαφανίζονται στη στιγμη, λειτουργια βελουδινη peace of mind Honda και βεβαίως ξεχνας συνεργεια...για καθημερινη χρηση στην πολη και ανετα ταξιδάκια παντου...

Μην ψάχνεις λοιπον τον ελεφαντα που κρυβεται σπιτι σου, στο δασος...

Οσο για το βαραντερο που λες, μαλλον ειχες βαρκαδερο...αν τοτε αλλαζες αναρτηση τυπου ολινς και εβαζες ένα 15αρι γραναζι μπροστα και με επίθεμα τζελ στη σελλα, δεν θα την ειχες αποχωριστεί γιατι απλα μεταμορφωνονταν σε άλλη μηχανή και συμφωνα με φιλαράκια που εχουν το τενερε το 1200σαρι, δεν εχουν δει μεγαλη διαφορα σε αποδοση σε σχεση με το προηγουμενο βαραντερο τους( όχι βαρκαδερο τους) αλλα βαραντερο τους...

Παντως ότι αποφασισες να αφησεις τα στρωματα στην ακρη είναι καλη κινηση και ενισχυεις την ποιοτητα της ζωης σου..προσεξε ομωε μην την πατησεις στο κοστος χρησης..για αυτό χοντα και παλι χοντα...κανουν τα παντα και συμφερει...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΦΙΛΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΟΝΤΑ

Έγώ πάντως έχω πάρει αρκετά Χόντα,έχω τώρα ένα Χόντα και πέρασαν βαραντέρο
από τα χέρια μου ψεκαστά του 2006-2007 και μετά.
Το βαραντέρο είναι απλά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ,έτσι με μία λέξη...!!
Τα 270 κιλά που είχε και το ζύγισμα του καμμία μα καμμία ανάρτηση στον κόσμο
δεν θα τα βελτίωνε.Αυτή ήταν η γεωμετρία του και ο Θεός βοηθός.
Το σούπερ τενερέ είναι η μέρα με τη νύχτα σε σύγκριση με το βαραντέρο.
Έχει άξονα,ένα κάρρο ηλεκτρονικά να σε προστατεύσουν ,ΤΡΟΜΕΡΟ ΖΥΓΙΣΜΑ,
και είναι εξίσου αξιόπιστο και ταξιδιάρικο με ΑΞΟΝΑ παρακαλώ.
Δεν αλλάζουν τόσο εύκολα οι γεωμετρίες των μοτό ,ούτε το κέντρο βάρους,
με μιά σέλλα και ένα αμορτισέρ.
Μη συγκρίνεις ένα μηχανάκι ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ με ένα πολύ πιο σύγχρονο,
αδικείς και το βαραντέρο. Ο αντίπαλος του Γιαμάχα είναι το crosstourer 1200.
ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ...??

irinia
04/10/2015, 09:08
Εδώ έζησες να δεις την ΑΕΚ να παίζει με τη Θύελλα Ραφήνας για πρωτάθλημα, αυτό δεν είναι τίποτα...

Η ΠΙΟ ΣΟΦΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ......

Τι να γίνει ρε φίλε,όπως όλοι έφαγα κι εγώ το παραμύθι για ΓΗΠΕΔΟ...!!!

Coyote.V
04/10/2015, 09:13

Συγνώμη αλλά εδώ θα διαφωνήσω... Όχι για το μοντέλο αλλά για τον ΑΞΟΝΑ. Έχεις δει ποτέ να κόβεται άξονας πόσο κοστίζει και τι θέλει για να αλλαχτεί ;

irinia
04/10/2015, 09:14
Με αυτή την λογική δεν θα έχεις ποτέ καμία λύση...
Και οι Αθηναίοι αν ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ χάσουν ένα δυο μηχανικούς τέλος τα ΚΤΜ, ducati,bmw...
Άρα θα πάρεις μηχανάκι που θα το φτιάχνεις μόνος σου...

Οι μηχανικοί που έχουν(η) στο pro είναι καλοί και με αγωνιστική ενασχόληση από ότι ακούω....
ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ... ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΕΡΔΊΖΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ...

Υπάρχουν και πιτσιρίκια που κάνουν πολύ καλή δουλεία και έχουν μέλλον μην είμαστε άδικοι...
Μαστόρια υπάρχουν!!!! Απλά θέλει ενασχόληση με το θέμα, γιατί είναι κρυμμένα τα άτιμα και πρέπει να βρεις τις φωλιές τους.... χχαχαχα

ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΡΑΒΑΣ ΣΤΑ ΑΚΡΑ

Δεν είναι το ίδιο πιστεύω να ξέρεις κάποιον και να φεύγει από το να υποθέσεις
ότι μπορεί να μην υπάρχει αύριο.Επίσης άλλο να έχεις 10 σέρβις στην πόλη
όπως η Χόντα για παράδειγμα και άλλο έναν ,το καταλαβαίνεις..!!
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

irinia
04/10/2015, 09:19
Συγνώμη αλλά εδώ θα διαφωνήσω... Όχι για το μοντέλο αλλά για τον ΑΞΟΝΑ. Έχεις δει ποτέ να κόβεται άξονας πόσο κοστίζει και τι θέλει για να αλλαχτεί ;

ΡΕ ΣΥ

Δεν κατάλαβες,δεν εννοούσα το κόστος συντήρησης του κάθε άξονα,
ΑΛΛΑ την ευκολία,τη βρωμιά που γλυτώνεις,το λάδωμα που δεν χρειάζεται
στο ταξίδι,όταν βρέχει κ.λ.π.
Δεν είναι πιο καλή λύση για ταξίδια ο άξονας..??
Σε αυτό διαφωνείς..??Τότε γιατί τον έχουν οι περισσότεροι στις ταξιδιάρες μοτό..??
Κομμένος άξονας Γιαμάχα..?? ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ το θεωρώ.
Το 1981 είχα το Γιαμάχα SEGA -750 με άξονα και πέταγε...!!!
Μόνο από πτώση κινδυνεύει θα έλεγα ,και πάλι πρέπει νάσαι πολύ άτυχος για να την φάει.

doctoras
04/10/2015, 09:24
Απλά σκεφτείτε ,εσείς στα 60 σας θα έχετε τη διάθεση να μπαίνετε μέσα σε τέτοια φόρουμ
Πόσο είσαι ρε..?? Όταν πιάνουμε κουβέντα για ηλικίες,όλοι την κάνετε με πηδηματάκια..!!

you got the point σε αυτό και βασικά τα respect μου!
εγώ θα θελα να με φανταστώ σε ένα motoguzzi v7 που θα το συντηρώ μονος μου(και ναι θα αδιαφορούσα εάν υπάρχει υποστήριξη στη θεσσαλονικη) που είναι max 200κιλά με τα καύσιμα(είτε βαριά κανα kawasaki w800) για να είναι commuter να κάνει τις βόλτες όμορφες και νοσταλγικές και στα ταξίδια θα πατούσα κανα 2 κουρελούδες πάνω στη σέλα και ένα παρμπρίζ και θα παγαινα
θα με πεις όταν φτάσεις στην ηλικία, θα επιζητείς περισσότερη άνεση απο την ανάρτηση για τους καρόδρομους, εάν μου συνέβαινε αυτό δε θα πήγαινα πάνω απο ένα π.χ. cb500x-kle500, θα ήταν too much. Και εάν δεν έκαναν ούτε αυτά, τότε θα μουν για κουτί μόνο.

τα γκάζια είναι για τους νέοι..οι ας το πούμε σοφότεροι έχουν απλοποιήσει πάρα πολύ την ζωή τους για να μπουν σε καταναλωτικούς πειρασμούς

υ.σ.η συζήτηση με κοινά ενδιαφέροντα και ίδια "μήκη κύματος" ΔΕΝ κολλάει στην ηλικία.. αλλά στην αλαζονεία και έπαρση, τα τελευταία "δεν έχουν" ηλικία σίγουρα

Coyote.V
04/10/2015, 09:28
ΡΕ ΣΥ

Δεν κατάλαβες,δεν εννοούσα το κόστος συντήρησης του κάθε άξονα,
ΑΛΛΑ την ευκολία,τη βρωμιά που γλυτώνεις,το λάδωμα που δεν χρειάζεται
στο ταξίδι,όταν βρέχει κ.λ.π.
Δεν είναι πιο καλή λύση για ταξίδια ο άξονας..??
Σε αυτό διαφωνείς..??Τότε γιατί τον έχουν οι περισσότεροι στις ταξιδιάρες μοτό..??
Κομμένος άξονας Γιαμάχα..?? ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ το θεωρώ.
Το 1981 είχα το Γιαμάχα SEGA -750 με άξονα και πέταγε...!!!
Μόνο από πτώση κινδυνεύει θα έλεγα ,και πάλι πρέπει νάσαι πολύ άτυχος για να την φάει.

Πρέπει να είμαι πολύ κωλόφαρδος γιατί έχω δει δυό φορές λάιβ να φορτώνουν BMW σε εξπρές σέρβις με κομμένο άξονα..:rolleyes:

amyroukai
04/10/2015, 09:56
Πρέπει να είμαι πολύ κωλόφαρδος γιατί έχω δει δυό φορές λάιβ να φορτώνουν BMW σε εξπρές σέρβις με κομμένο άξονα..:rolleyes:

Ε μα. Bmw.
Για τι οποίο ζήτημα φταίει και η συντήρηση. Δεν αλλάζουν το ρουλεμάν και...

Yamaha πουθενά πουθενά πουθενά δεν έχω δει κάτι.

Για το mk1 Τενερέ έχουν πει μόνο ότι αποκτά ανοχές η καμπάνα συμπλέκτη με τα χιλιόμετρα και την αλλάζουν όσοι την αλλάξουν με του mk2. Ληξις.

Coyote.V
04/10/2015, 10:22
Ε μα. Bmw.

Για το mk1 Τενερέ έχουν πει μόνο ότι αποκτά ανοχές η καμπάνα συμπλέκτη με τα χιλιόμετρα και την αλλάζουν όσοι την αλλάξουν με του mk2. Ληξις.

Το πρόβλημα δεν είναι στα ρουλεμάν. Ο άξονας είναι σε δύο μεταλλικά κομμάτια τα οποία ενώνονται μεταξύ τους με ένα λάστιχο για να αντέχει ο άξονας τα κλωτσίματα του κινητήρα και να μην τα μεταφέρει στα γρανάζια του διαφορικού και τα κουρέψει. Κάτι ανάλογο με τα συνεμπλόκ που έχει το γρανάζι ανάμεσα σε αυτό και την ρόδα.
Ε, λοιπόν αυτό το λάστιχο κόβεται και το άσχημο είναι ότι δεν μπορείς να το επιθεωρήσεις για να δεις την κατάστασή του. Αυτός είναι ο λόγος που δεν γουστάρω τους άξονες. Του κουμπάρου μου κόπηκε σε βόλτα στο μαντείο των Δελφών.
Η επισκευή κόστισε γύρω στο χιλιάρικο γιατί άλλαξε και δίσκο πλατό, δίσκο πλατό, δίσκο πλατό, δίσκο πλατό, δίσκο πλατό !!!

Δίσκο πλατό :lol:

spyrakos35
04/10/2015, 10:23

Στα γιαμαχα ΔΕΝ κοβεται

Μονο αν πεσει κανας μαλακας πανω σου και στον κοπανησει σπαει το καπακι.....

Η συντηρηση του ειναι 200 μλ βαλβολινη ανα 10.000 χλμ

Coyote.V
04/10/2015, 10:24
Στα γιαμαχα ΔΕΝ κοβεται

Δίσκο πλατό έχουν ;:D

spyrakos35
04/10/2015, 10:28
Δίσκο πλατό έχουν ;:D

Για μοτοσυκλετες μιλαμε;

amyroukai
04/10/2015, 10:46
Η επισκευή κόστισε γύρω στο χιλιάρικο γιατί άλλαξε και δίσκο πλατό, δίσκο πλατό, δίσκο πλατό, δίσκο πλατό, δίσκο πλατό !!!

Δίσκο πλατό :lol:

Ναι γιατί για να φτάσεις στο δίσκο στα αεροψυκτα πρέπει να λύσεις όλη τη μοτοσικλέτα από τον κινητήρα και πίσω. Αναρωτιέμαι τι γράφει το service manual και κατά όσο τηρείται.

irinia
04/10/2015, 10:48

Α ΦΙΛΕ ΑΜΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΠΕ-ΜΠΕ

Αυτές είναι εκτός συναγωνισμού.....
Γιαμάχα κομμένο άξονα έχεις δει..??

irinia
04/10/2015, 10:50
Ε μα. Bmw.

ΜΚ1 ΚΑΙ ΜΚ2

Τι εννοείς,το παλιό σούπερ τενερέ και το ανανεωμένο του 2014..??

amyroukai
04/10/2015, 10:56
ΜΚ1 ΚΑΙ ΜΚ2

Τι εννοείς,το παλιό σούπερ τενερέ και το ανανεωμένο του 2014..??

Ακριβώς.

zopas
04/10/2015, 11:30

Να οδηγω 8 χρονια επικινδυνο μηχανακι μερα νυχτα, ξεχνα το..Εθνικη, πολη, ταξιδάκια με οποιο καιρο και δεν εχω παθει τιποτα, ισα ισα τα εκπληκτικα φρενα του με εχουν σωσει απο ενα σωρο ανωμαλες καταστασεις...απλα εσυ δεν το εκτιμησες το βαραντερο όπως πρεπει...αλλα δεν μου πεφτει και λογος γιατι αυτά είναι γουστα..

..τωρα για την ουσια το τενερε 1200 το εχεις οδηγησει; γιατι δεν εχει από αποψη επιδοσεων κατι παραπανω από το βαραντερο, δεν θα αισθανθείς κατι το διαφορετικο σαν αισθηση αλλα συμφωνούμε ότι το τενερε είναι μιλια μακρια σε φρου και αρωματα, βλεπε ηλεκτρονικα και βεβαιως σημαντικος ο αξονας και επισης σημαντικο ότι είναι αξιοπιστο..για αυτό μιλησα για ένα βελτιωμενο βαραντερο..ιδιο σουλουπι εχουνε απλα λιγο ελαφρυτερο...Αξιζει όμως να δωσεις 14 χιλιαρικα για αυτές τις διαφορες;..αυτό θα το απαντησεις μονο εσυ..

οσο για το τουρερ το πρόβλημα του είναι η προστασια από τα καιρικα φαινόμενα...υπαρχουν παραπονα ότι στις μεγαλες ταχύτητες ο αερας ανοιγει τα ποδια του αναβατη και αυτό είναι πολύ εκνευριστικο να προσπαθεις να πιεζεις τα ποδια σου ενώ οδηγεις..κατ'αλλα η δυναμης αυτης της μηχανης είναι απιστευτη και ο μηχανικος μου που το εχει και το συνιστα ανεπιφύλακτα μιλαει για μια μηχανή που είναι συμβατικα 20 κιλα πιο βαρυ ακομα και από το βαραντερο αλλα στο δρομο το νιώθεις 40 κιλα λιγοτερο από το βαραντερο σαν αισθηση κυλισης..

Αλλα να σου πω κατι; γιατι δεν κανεις καποια τεστ ραιντ να δεις που καθεται η αισθηση σου; περιμενεις οντως να βγαλεις συμπερασματα από την προσωπικη εμπειρια του καθενος;; εσυ θα χασεις..

Coyote.V
04/10/2015, 11:33
Ναι γιατί για να φτάσεις στο δίσκο στα αεροψυκτα πρέπει να λύσεις όλη τη μοτοσικλέτα από τον κινητήρα και πίσω. Αναρωτιέμαι τι γράφει το service manual και κατά όσο τηρείται.

Στα αερόψυκτα πρέπει να προσέχεις να μην τα ζορίζεις πολύ το καλοκαίρι γιατί τσακίζουν τα λάδια για πλάκα ! Και να μην τα παρκάρεις στο μονό στάντ γιατί κατεβάζουν λάδια στον αριστερό κύλινδρο και στην εκκίνηση τα καίνε και βουλώνουν τον καταλύτη της ακράμπα μαμά. Μόνο στο διπλό.

zopas
04/10/2015, 11:45
Στα αερόψυκτα πρέπει να προσέχεις να μην τα ζορίζεις πολύ το καλοκαίρι γιατί τσακίζουν τα λάδια για πλάκα ! Και να μην τα παρκάρεις στο μονό στάντ γιατί κατεβάζουν λάδια στον αριστερό κύλινδρο και στην εκκίνηση τα καίνε και βουλώνουν τον καταλύτη της ακράμπα μαμά. Μόνο στο διπλό.

σιγουρα δεν εχεις μπεμπα;;;..χα,χα,χα,χα,χα...ετσι ακριβως καταστρέφανε τους μποξερ τους ..και μετα η αντιπροσωπια ζητουσε 3.500 ευρω για να αλλαξει κινητηρα...παθων γνωστος μου...

Coyote.V
04/10/2015, 11:51
σιγουρα δεν εχεις μπεμπα;;;..χα,χα,χα,χα,χα...ετσι ακριβως καταστρέφανε τους μποξερ τους ..και μετα η αντιπροσωπια ζητουσε 3.500 ευρω για να αλλαξει κινητηρα...παθων γνωστος μου...

Ο κουμπάρος μου έχει μπέμπα και γελάω κάθε φορά που παθαίνει διάφορα κουλά.... εγώ έχω Βαρανδέρο του 2010 και έχω αλλάξει μόνο τα αναλώσιμα προβλεπόμενα και την μαμημένη αντένα στην οποία έλυσα το πρόβλημα με μακρύτερα καλώδια.

teogtp
04/10/2015, 11:52
ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ...??

Γιατί άλατα..??,Που στις αρτηρίες..?? Δεν έχω χοληστερίνη και τριγλυκερίδια.
Πάντως είστε όλοι μεγάλες κουφάλες.Αντί νε με έχετε εδώ μέσα στα ωπα-ώπα
που έχετε και έναν γέρο,όλοι με κράζετε και πετάτε τις κακίες σας..!!

Τραβα βρε Βουδιστη μου, να παρεις το μηχανακι που ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.
Τοσο καιρο μας επριξες με τ'αρχιδια με το ποσο μαλακες ειμαστε που αγοραζουμε "μαρκετινιστικα"προοιοντα και δεν κοιταμε την ουσια και,και,και.
Μηπως τωρα ειναι η στιγμη να δεις τα πραγματα διαφορετικα;
Ε! εγω λεω οτι στην θεση σου,στο κυκνειο ασμα τις μοτοκαριερας μου θα εκανα την "κουτουραδα" μου και θα εκανα ενα δωρο στον εαυτο μου.
Τα φραγκα τα εχεις,την φλογα μεσα σου την εχεις ακομη,τι στον φουτσο περιμενεις;

Ο γραφων ειναι ετων 39...........

Καλες αγορες ρε σπαζαρχιδα!

bleach
04/10/2015, 11:56
Τοσο καιρο μας επριξες με τ'αρχιδια με το ποσο μαλακες ειμαστε που αγοραζουμε "μαρκετινιστικα"προοιοντα και δεν κοιταμε την ουσια και,και,και.
Ε! εγω λεω οτι στην θεση σου,στο κυκνειο ασμα τις μοτοκαριερας μου θα εκανα την "κουτουραδα" μου και θα εκανα ενα δωρο στον εαυτο μου.
Τα φραγκα τα εχεις,την φλογα μεσα σου την εχεις ακομη,τι στον φουτσο περιμενεις;

+1 !

Aπλώς στη θέση σου θα έκανα υπομονή ένα 3 μηνο για να δω το νέο Άφρικα! Κρίμα είναι να το "χάσεις" για λίγο....
Honda είναι αυτή! Γεμάτη εκπλήξεις...

irinia
04/10/2015, 11:57
Να οδηγω 8 χρονια επικινδυνο μηχανακι μερα νυχτα, ξεχνα το..Εθνικη, πολη, ταξιδάκια με οποιο καιρο και δεν εχω παθει τιποτα, ισα ισα τα εκπληκτικα φρενα του με εχουν σωσει απο ενα σωρο ανωμαλες καταστασεις...απλα εσυ δεν το εκτιμησες το βαραντερο όπως πρεπει...αλλα δεν μου πεφτει και λογος γιατι αυτά είναι γουστα..

..τωρα για την ουσια το τενερε 1200 το εχεις οδηγησει; γιατι δεν εχει από αποψη επιδοσεων κατι παραπανω από το βαραντερο, δεν θα αισθανθείς κατι το διαφορετικο σαν αισθηση αλλα συμφωνούμε ότι το τενερε είναι μιλια μακρια σε φρου και αρωματα, βλεπε ηλεκτρονικα και βεβαιως σημαντικος ο αξονας και επισης σημαντικο ότι είναι αξιοπιστο..για αυτό μιλησα για ένα βελτιωμενο βαραντερο..ιδιο σουλουπι εχουνε απλα λιγο ελαφρυτερο...Αξιζει όμως να δωσεις 14 χιλιαρικα για αυτές τις διαφορες;..αυτό θα το απαντησεις μονο εσυ..

οσο για το τουρερ το πρόβλημα του είναι η προστασια από τα καιρικα φαινόμενα...υπαρχουν παραπονα ότι στις μεγαλες ταχύτητες ο αερας ανοιγει τα ποδια του αναβατη και αυτό είναι πολύ εκνευριστικο να προσπαθεις να πιεζεις τα ποδια σου ενώ οδηγεις..κατ'αλλα η δυναμης αυτης της μηχανης είναι απιστευτη και ο μηχανικος μου που το εχει και το συνιστα ανεπιφύλακτα μιλαει για μια μηχανή που είναι συμβατικα 20 κιλα πιο βαρυ ακομα και από το βαραντερο αλλα στο δρομο το νιώθεις 40 κιλα λιγοτερο από το βαραντερο σαν αισθηση κυλισης..

Αλλα να σου πω κατι; γιατι δεν κανεις καποια τεστ ραιντ να δεις που καθεται η αισθηση σου; περιμενεις οντως να βγαλεις συμπερασματα από την προσωπικη εμπειρια του καθενος;; εσυ θα χασεις..

ΚΟΙΤΑ

Ασφαλώς και δεν περιμένω να σχηματίσω άποψη μόνο από εσάς.
Όμως είστε πολυ χρήσιμοι ΟΛΟΙ.
Έστω και διαφωνώντας,ανταλλάσσουμε απόψεις.
Το κέντρο βάρους του βαραντέρο φίλε μου είναι στο Θεό.
Δεν είναι της στιγμής τώρα να το αναλύσουμε.
Είναι ιεροσυλία να συγκρίνουμε αυτά τα δύο μηχανάκια,
όσο πάθος και να έχουμε με τη μοτό μας..!!
Εν πάσει περιπτώσει το κεφάλαιο βαραντέρο έκλεισε για μένα
αμετάκλητα μετά τις δύο εμπειρίες μου...!!!
Το γελοίο με το crosstourer είναι ότι πλασσάρεται στην αγορά
σαν μοτό περιπέτειας και ταξιδιού και της λείπουν βασικά πράμματα γιαυτό.
Αυτή είναι μια ΠΑΤΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΝΤΑ στο συγκεκριμμένο μηχανάκι...!!
Και τα κιλά πάλι 275,με πολύ καλό πλαίσιο βέβαια και σωστά καλάμια μπροστά.
Όχι τα τσιγαρόχαρτα του βαραντέρο που άμα κατεβείς πεζοδρόμιο
πάνε σαν bmw του 1940,ούτε το προπολεμικό του πλαίσιο...!!!
Έχεις κάνει βόλτα με το τούρερ..?? Σταμάτησες σε κανένα φανάρι..??
Καλώς ή κακώς οι μηχανές δεν έχουν βοηθητικές και άν είναι πανύψηλη
και έχει και 280 κιλά χωρίς βαλίτσες,αν ξεχαστείς δευτερόλεπτο,πάει σε πλάκωσε..!!
1,85 είμαι ,όχι και κοντός...!!!
Τέλος πάντων σ'ευχαριστώ για την ενημέρωση.

irinia
04/10/2015, 11:59
+1 !

Aπλώς στη θέση σου θα έκανα υπομονή ένα 3 μηνο για να δω το νέο Άφρικα! Κρίμα είναι να το "χάσεις" για λίγο....

ΣΩΣΤΟ

irinia
04/10/2015, 12:00

ΝΑ ΤΑ
Εκατοστήσεις........

bulmont
04/10/2015, 12:08
https://www.youtube.com/watch?v=Vm2oyynssEQ

Coyote.V
04/10/2015, 12:09
ΚΟΙΤΑ

και έχει και 280 κιλά χωρίς βαλίτσες,αν ξεχαστείς δευτερόλεπτο,πάει σε πλάκωσε..!!

Εντάξει έκλεισε το κεφάλαιο βαρανδέρο για εσένα... οκ

Τώρα επειδή είμαι και εγώ 50άρης, βρες μου ένα μηχανάκι που να έχεις καλή κάλυψη από αέρα, να είναι αξιόπιστο μηχανικά και να μην χρειάζεται να πιάσεις γκόμενο τον μηχανικό, να το φορτώνεις σαν φορτηγό και να αναβαίνεις άνετα το βουνό φορτωμένος και να μην γκρινιάζει η γυναίκα σου ότι της πιάστηκε ο κώλος.
Νομίζω ότι βάση αυτών των κριτηρίων πρέπει να κοιτάξεις ποιο μηχανάκι σου ταιριάζει.
Πρόσεχε την άνεση μετά από το βε στρομ... δύσκολα θα την βρεις.

Στο crosstourer η κάλυψη από τον αέρα είναι για κλάματα.

Bob_o_mastoras
04/10/2015, 12:20
Terens αμα δεν σε πειραξουμε και λιγο, ρε παππου, πως θα ξανανιωσεις;;; ;) (Γραφων ετων 30 :smokin:).
Αλλωστε η ηλικια ειναι στο μυαλο. Και το δικο σου φαινεται ακομα νεο.
Σωστη η αποφαση σου να παρατησεις τον παπιο και να πηγαινεις ποδαρατος. Ενδεικτικα ξερω παππου 85 χρονων βοσκο που ακομα ανεβαινει ανετα στο βουνο. Μια ζωη ομως περπατημα και δουλεια.. Σου σφιγγει το χερι σαν ταναλια ;)

Το Africa μην το περιμενεις. Αποκλειεται να ειναι τοσο ανετο οσο θελεις για δικαβαλο φορτωμενο ταξιδι.. Μια παντοφλια ανα διαδρομη θα την εχεις σιγουρα.. :pantofla:

Οποτε στα μηχανακια που κοιτας (1000cc +) εγω δεν σκαμπαζω οποτε δεν εχω να προτεινω κατι..
Aν αγοραζα κατι, ωντας στη θεση σου, θα ηταν το ΚΤΜ για το fun to ride του θεματος.. Κανενα αλλο mega on-off δεν μου κανει κλικ. Ή θα περιμενα το νεο Africa. Aλλα εμενα δεν με απασχολει η παντοφλα που θα την ετρωγα και στις δυο περιπτωσεις..

Οπως και να εχει ΜΗΝ παρεις παππουδιερα.. ;)

irinia
04/10/2015, 12:28
Εντάξει έκλεισε το κεφάλαιο βαρανδέρο για εσένα... οκ

Τώρα επειδή είμαι και εγώ 50άρης, βρες μου ένα μηχανάκι που να έχεις καλή κάλυψη από αέρα, να είναι αξιόπιστο μηχανικά και να μην χρειάζεται να πιάσεις γκόμενο τον μηχανικό, να το φορτώνεις σαν φορτηγό και να αναβαίνεις άνετα το βουνό φορτωμένος και να μην γκρινιάζει η γυναίκα σου ότι της πιάστηκε ο κώλος.
Νομίζω ότι βάση αυτών των κριτηρίων πρέπει να κοιτάξεις ποιο μηχανάκι σου ταιριάζει.
Πρόσεχε την άνεση μετά από το βε στρομ... δύσκολα θα την βρεις.

Στο crosstourer η κάλυψη από τον αέρα είναι για κλάματα.

ΣΟΥ ΒΡΗΚΑ

V-STROM...!!!

bleach
04/10/2015, 12:28
Noμίζω σε λίγο θα βγάλουμε αλγόριθμο στις προτάσεις:

1) Δοκίμασε το νεο Χόντα
2) ΕΑΝ είναι μάπα:
3) πάρε ΚΤΜ

RaGe_Raptor
04/10/2015, 12:31
ετών 36 ευπειθώς αναφέρω....

ΤΡΑΒΑ ΠΑΡΕ MULTISTRADA ΡΕ ΤΕΡΕΝΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ,ΝΑ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΙΣ....!!!!!!!:D

Coyote.V
04/10/2015, 12:35
ΣΟΥ ΒΡΗΚΑ

V-STROM...!!!

Είναι πολύ δύσκολο να βρεις όλα αυτά που θες σε ένα μηχανάκι. Πάντα κάτι θα θυσιάζεται για κάτι άλλο. Το ζητούμενο για εμένα και στην ηλικία σου - μας είναι να βρίσκονται όλα σε μια ισορροπία για να ευχαρηστηθούμε την βόλτα μας.
Νομίζω ότι αυτό είναι το κυριότερο.

irinia
04/10/2015, 13:03
ετών 36 ευπειθώς αναφέρω....

ΤΡΑΒΑ ΠΑΡΕ MULTISTRADA ΡΕ ΤΕΡΕΝΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ,ΝΑ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΙΣ....!!!!!!!:D

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Και το σέρβις κανένα τριακοσάρι,την έχουν και Γερμανοί τη Ντουκάτι και δεν γουστάρω με τίποτε...!!!
Ωραίο μηχανάκι,αλλά ακριβό και ζημιάρικο φίλε.Για τους v.i.p. είναι,όχι για τον λαουτζίκο...!!!
Όσο για το να ξανανοιώσεις..?? .Τά ράσα κάνουν τον παππά..??

doctoras
04/10/2015, 13:35
συνεπώς οι επιλογές με βάση αυτά που προαναφέρθηκαν παραπάνω περιορίζονται σε 3
σουπερ τενερε 1200
βστρομ new 1000
βερσυς1000
τράβα γραμμη + & - , τα φράγκα και κατέληγε σγα-σγα

irinia
04/10/2015, 13:48
συνεπώς οι επιλογές με βάση αυτά που προαναφέρθηκαν παραπάνω περιορίζονται σε 3
σουπερ τενερε 1200
βστρομ new 1000
βερσυς1000
τράβα γραμμη + & - , τα φράγκα και κατέληγε σγα-σγα

ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ

Κάνω όμως και κάποιες σκέψεις για λιγότερα κυβικά.Θα μου πεις τότε τι το έδωσες καινούργιο μηχανάκι..??
Υπάρχει εξήγηση.Το βεστρόμι όσο καλό ήτανε λόγω του ότι είχε εξαντλήσει και την εξέλιξη του,ταυτόχρονα
τόσο παλιό φαινότανε επειδή κουβαλούσε τεχνολογία βασικά του 2004.Ένα κάτι δηλαδή σαν το παλιό καλό τρανσάλπ
που εξάντλησε τα όρια του και η Χόντα το καλοπούλησε επί χρόνια.Και είμαστε στο 2015 και πάμε για 2016...!!
Ο διάδοχος του στα 650 κυβικά δεν ανανεώθηκε αρκετά.Το πήγαν και αυτό προσφορά στα 8000 ευρώ
και αυτό με το ρύγχος στα 9000.Έννιά χιλιάρικα για βεστρόμ 650..??Τρελλαθήκαμε..??Και μετά να το πάει η Σουζούκι
στα 7000 όταν δούνε ότι ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΜΙΑ..??!!!
Στο ΝΕΟ χιλιάρι όμως ,πέρασαν κάποια πράμματα,ηλεκτρονικά,φοβερά φρένα,
κ.λ.π...,αλλά και για οικονομία άφησαν μερικές ΜΑΛΑΚΙΕΣ επάνω από το 2004,όπως μανέττες,καθρέφτες,μασπιέ,χερούλια,
διακόπτες που ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΛΑΝΕ την εικόνα της μοτοσυκλέττας..!!!

LOUKILOUK
04/10/2015, 13:50
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ

Θα σταθώ όμως σε μια φράση γιατί με πείραξε.
Τι εννοείς μικρόκοσμο..??
Δεν θεωρείς υπέρβαση τό ότι ένας 60άρης ψάχνεται να χώσει
τόσα λεφτά για μηχανάκι..??Και ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ένας απλός άνθρωπος
όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα είμαι που αντί να περιμένω να πεθάνω
στην καρέκλα και τον καναπέ,προτιμώ να το κάνω όρθιος.
Είναι μήπως μικρόκοσμος ή Χ επιλογή μοτό..??
Δεν πρέπει και να τη βρίσκεις με αυτό που επιλέγεις..??
Θα ήταν υπέρβαση η τάδε ας πούμε επιλογή και μιζέρια αυτό που μου αρέσει χρόνια τώρα..??
Το παπί το πουλάω γιατί βαρέθηκα το να είμαι καβάλα και άρχισα περπάτημα.
Ναι μεν εξυπηρετικό για πολλές δουλειές,φτάνει όμως 35 χρόνια,και εγώ πάπια έγινα.
Αυτή είναι η δική μου υπέρβαση,ΠΟΔΑΡΑΚΙ πλέον για να κρατιέμαι σε φόρμα.
Χθές στην Καλαμαριά βλέπω έναν γέρο 75+ ήτανε,και δεν μπορούσε να διασχίσει τον δρόμο.
Είχε και μπαστούνι ο φουκαράς,σκέτο ερείπιο λέμε.Περνάει λοιπόν τον δρόμο και φτάνει
σε ένα βεσποειδές μικρό ,ερείπιο κι αυτό.Καβαλάει παίρνει και το μπαστούνι και φεύγει.
ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΓΩΤΟ ΛΕΜΕ....!! Ρωτάω κάτι διπλανούς εκεί στην ηλικία μου εξηντάρηδες,
τον ήξεραν όλοι, ΦΙΡΜΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ,δεν μπορεί να περπατήσει μου είπαν και κυκλοφορεί
με το βεσπάκι ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ..!!
Αυτή κι αν είναι υπέρβαση,τον είδα και ΑΝΕΒΗΚΑ..!!
Καλημέρα σου:beer:

Όπως έχει ξαναειπωθεί είναι δύσκολη η επικοινωνία μέσω πληκτρολογίου και είναι λογικό να υπάρχουν παρεξηγήσεις...
Όταν έγραψα για μικρόκοσμο δεν αναφερόμουνα σε εσένα ειδικά, αλλά σε όλους μας και για πολλούς διαφορετικούς λόγους...ποτέ δεν σκέφτηκα αυτό που κατάλαβες. Μεγάλη κουβέντα για να την αναλύσω εδώ μέσα τώρα αλλα από όσα διαβάζω, αντιλαμβάνομαι πόσο περιορισμένη αντίληψη της ευρήτερης πραγματικότητας υπάρχει...Ταυτόχρονα καταλαβαίνω από τον ίδιο μου το εαυτό πόσα πράγματα επαναπροσδιόρησα από τότε που έφυγα από την Ελλάδα....
Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και επαυξάνω, και το χαίρομαι κιόλας που μπαίνεις στη διαδικασία αυτή... Πάντα ήμουν της άποψης ότι πρέπει να δίνουμε ζωή στα χρόνια...
Καλή Κυριακή :beer::wave2:

irinia
04/10/2015, 14:02
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΟΥΚΥ

Πάντα κύριος....:beer::wave2:

zopas
04/10/2015, 15:20
ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ

Κάνω όμως και κάποιες σκέψεις για λιγότερα κυβικά.Θα μου πεις τότε τι το έδωσες καινούργιο μηχανάκι..??
Υπάρχει εξήγηση.Το βεστρόμι όσο καλό ήτανε λόγω του ότι είχε εξαντλήσει και την εξέλιξη του,ταυτόχρονα
τόσο παλιό φαινότανε επειδή κουβαλούσε τεχνολογία βασικά του 2004.Ένα κάτι δηλαδή σαν το παλιό καλό τρανσάλπ
που εξάντλησε τα όρια του και η Χόντα το καλοπούλησε επί χρόνια.Και είμαστε στο 2015 και πάμε για 2016...!!
Ο διάδοχος του στα 650 κυβικά δεν ανανεώθηκε αρκετά.Το πήγαν και αυτό προσφορά στα 8000 ευρώ
και αυτό με το ρύγχος στα 9000.Έννιά χιλιάρικα για βεστρόμ 650..??Τρελλαθήκαμε..??Και μετά να το πάει η Σουζούκι
στα 7000 όταν δούνε ότι ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΜΙΑ..??!!!
Στο ΝΕΟ χιλιάρι όμως ,πέρασαν κάποια πράμματα,ηλεκτρονικά,φοβερά φρένα,
κ.λ.π...,αλλά και για οικονομία άφησαν μερικές ΜΑΛΑΚΙΕΣ επάνω από το 2004,όπως μανέττες,καθρέφτες,μασπιέ,χερούλια,
διακόπτες που ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΛΑΝΕ την εικόνα της μοτοσυκλέττας..!!!

Εδώ συγκριση βερσυς 1000 και κροςς-τουρερ σε ελληνικους δρομους....η καταληξη του ..συγγραφεα είναι σαφεστατο το τι προτιμα και γιατι...

https://www.youtube.com/watch?v=2Ae7-b0PAUI

akis_trevor
04/10/2015, 18:23
δηλαδη ρε τερενς,δεν παιρνεις το στρωμα το 1000 για τους καθρεφτες και τα χερουλια;;;
εχω και απτα 2,ζευγαρια spare να σου δωσω.
οχι οτι ειναι σωστο,αλλα σιγα τα ωα.

dimmie_72
04/10/2015, 18:25
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΧΟΛΗ ΒΓΑΖΕΙΣ

ΦΙΛΑΡΑΚΙ

μπαίνεις σ' ένα φόρουμ με δηλωμένα 60+
ηλικία διαχειριστών 40-
ηλικία χρηστών 20-30+,

διατυμπανίζεις ότι έχεις αλλάξει 10άδες μηχανάκια
και έχεις αντίστοιχες εμπειρίες χλμ
και φυσικά ανάλογες αναλύσεις συμπεριφοράς
και φράγκα πολλά για τα δεδομένα του μέσου όρου.

δεν θα πω ότι προκαλείς τους πιτσιρικάδες,
αλλά απορρίπτεις με επιχειρήματα προσωπικών εμπειριών και ικανοτήτων
κάθε άποψη που δεν συνάδει με τα γούστα σου και τις επιλογές σου.

κατακεραυνώνεις με ΧΟΛΗ όσους προσπαθούν τεχνηέντως να σε επαναφέρουν
στην ηλικία σου και που βρίσκεσαι, στις ανάγκες σου, στις φυσικές σου ικανότητες, στο γνώθι σαυτόν και το status σου και ζητάς απόψεις από σύντροχους που ΔΕΝ είναι ταυτισμένοι με τις δικές σου ικανότητες και κυρίως .... δυνατότητες.

ξέρεις πολύ καλύτερα απ' όλους λόγω των εμπειριών σου τι σου ταιριάζει,
προχώρα λοιπόν και ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ. ;)

Pan (dvs)
04/10/2015, 18:46
ΦΙΛΑΡΑΚΙ

μπαίνεις σ' ένα φόρουμ με δηλωμένα 60+
ηλικία διαχειριστών 40-
ηλικία χρηστών 20-30+,

διατυμπανίζεις ότι έχεις αλλάξει 10άδες μηχανάκια
και έχεις αντίστοιχες εμπειρίες χλμ
και φυσικά ανάλογες αναλύσεις συμπεριφοράς
και φράγκα πολλά για τα δεδομένα του μέσου όρου.

δεν θα πω ότι προκαλείς τους πιτσιρικάδες,
αλλά απορρίπτεις με επιχειρήματα προσωπικών εμπειριών και ικανοτήτων
κάθε άποψη που δεν συνάδει με τα γούστα σου και τις επιλογές σου.

κατακεραυνώνεις με ΧΟΛΗ όσους προσπαθούν τεχνηέντως να σε επαναφέρουν
στην ηλικία σου και που βρίσκεσαι, στις ανάγκες σου, στις φυσικές σου ικανότητες, στο γνώθι σαυτόν και το status σου και ζητάς απόψεις από σύντροχους που ΔΕΝ είναι ταυτισμένοι με τις δικές σου ικανότητες και κυρίως .... δυνατότητες.

ξέρεις πολύ καλύτερα απ' όλους λόγω των εμπειριών σου τι σου ταιριάζει,
προχώρα λοιπόν και ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ. ;)

Αν και δεν μου αρεσουνε οι επιθετικες απαντησεις,αυτη εχει επιχειρηματα.:D

Bob_o_mastoras
04/10/2015, 18:54
Αν και δεν μου αρεσουνε οι επιθετικες απαντησεις,αυτη εχει επιχειρηματα.:D

Eπιθετικη;;;

Αυτες (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=9011&page=4) ηταν επιθετικες απαντησεις.. Εχει φλωρεψει το φορουμ.. :tooth:
Ξυλο και αντιπαραθεσεις εδω και τωρα!!! :panic:

ΝIKOLTSOS
04/10/2015, 19:06
Εδώ είσαι.... Λίγα κιλά.. χαμηλό... σφαίρα ... και ον οφφ

342351

342352

342353

Coyote.V
04/10/2015, 19:13
+1 !

Πολύ σωστός, αυτό το μοντέλο της Africa θα αφήσει ιστορία. Τόσο για το βάρος του όσο και για τον κινητήρα του ο οποίος θα είναι πολύ απλός, εύκολος και δυνατός .

342355

spyrakos35
04/10/2015, 19:35
Πολύ σωστός, αυτό το μοντέλο της Africa θα αφήσει ιστορία. Τόσο για το βάρος του όσο και για τον κινητήρα του ο οποίος θα είναι πολύ απλός, εύκολος και δυνατός .

342355
Τρολλαρεις εεεεεε;

Daz..... Ανελαβε

amyroukai
04/10/2015, 19:38
Χοντακηδες.

Βλέπετε πως κάνουν για το βαραθρέρο, την Άφρικα δεν θα ευλογήσουν;

Bob_o_mastoras
04/10/2015, 19:42
Χοντακηδες.

Βλέπετε πως κάνουν για το βαραθρέρο, την Άφρικα δεν θα ευλογήσουν;

Eιδες εγω ποσο αποστασιοποιημενη και αντικειμενικη σταση κρατω ε;;; #natalemeayta

:smokin:

amyroukai
04/10/2015, 19:49
Eιδες εγω ποσο αποστασιοποιημενη και αντικειμενικη σταση κρατω ε;;; #natalemeayta

:smokin:

Εσύ δεν έχεις πια Χόντα.
Τώρα είσαι απλό fanboy.

Bob_o_mastoras
04/10/2015, 19:53
Εσύ δεν έχεις πια Χόντα.
Τώρα είσαι απλό fanboy.

:bigcry::a35:

Εχω το αμαξι ακομα... :p (3 χιλιαρικα για μελη του φορουμ.. :tooth:)

STOYBI
04/10/2015, 19:56
ΚΟΙΤΑ

Εαν ψαχνεις μηχανακι ον οφφ που να ΜΗΝ εχει .....Το κεντρο βαρους στο θεο , που να μην ειναι λιγωτερο απο 260 κιλα , και που δεν ξερεις τα ποσα.....Χιλιοστα εινα τα φυσοκαλαμα τους ωστε να συγκρινεις σωστα...

Γιατι τους παιδευεις....???

Δεν υπαρχει τετοιο....

Δεν ξερω μηπως τυχον φερνουν τιποτα οι εξωγηινοι που εχουν παρκαρει παραεξω.....!!