Σύνδεση

View Full Version : ΠΑΡΝΩΝΑΣ - ΚΑΡΥΕΣ 18/10/2015

Σελίδες : 1 [2] 3

amyroukai
07/10/2015, 17:34
Σιγα ρε παναγιωτη,μην τους ρωτησουμε αν μας επιτρεπουν την επισκεψη!!!:)

Μα, τι, να βγει κανένας με το δικράνι και τον πυρσό να φωνάζει ΟΞΩ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΟΟΟΟΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

7Tolis
07/10/2015, 17:40
Ας υπάρχει και εδώ

Φήμες λένε πως σχηματίστηκε ειδική ομάδα στο χωριό για την πρόληψη τέτοιων φαινομένων.

333105

Billymuse
07/10/2015, 18:04
Μα, τι, να βγει κανένας με το δικράνι και τον πυρσό να φωνάζει ΟΞΩ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΟΟΟΟΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Eκει θα αναλάβω εγω για να τον ηρεμήσω :smokin:

Eversman
07/10/2015, 18:31
Σιγα ρε παναγιωτη,μην τους ρωτησουμε αν μας επιτρεπουν την επισκεψη!!!:)

Δεν τίθεται θέμα επισκεψιμότητας Γιώργη. Όταν όμως σκάσουν 30 μηχανές σε ένα πολυ μικρό χωριό, τίθεται θέμα στάθμευσης και συμφορησης (καλως-κακως ετσι το θεωρουν στα χωρια και τις περισσότερες φορές εχουν δίκιο).
Αν έχεις ενημερωθεί και συνεννοηθεί από πρίν, γλυτώνεις αρκετά ευτράπελα, όπως στην περίπτωση του συγκεκριμένου χωριού ;)

Θα τα πούμε από κοντά :wave2:

Ας υπάρχει και εδώ

Κανόνισε να πάμε τελικά, να παρκαρουμε νόμιμα εκεί που πρέπει, αλλα να μας τα βάλουν φωκο και να γυρναμε με το κτελ :lol:

7Tolis
07/10/2015, 18:33
Θα αυτοσχεδιάσουμε. Το φαίνεται MVA δε θα περάσει.

πυξιδας990
07/10/2015, 21:08
για την εκδρομη ειμαι μεσα.το κομματι αυτο μετα τις καρυες,το ειχαμε στο 3ο οδοιπορικο ιστοριας.
τωρα για leader αμα θελουν να μυριζουν ολοσωμη leovince απο multi 1000 το συζηταμε...

mikes
07/10/2015, 21:53
κοιτα να δεις που με όλα αυτά, στο τελος θα γινει μπινια και θα μεινουμε νηστικοι....

theofilos888
07/10/2015, 22:12
κοιτα να δεις που με όλα αυτά, στο τελος θα γινει μπινια και θα μεινουμε νηστικοι....

Να ξερεις παιζει δυνατα η νηστεια...

amyroukai
07/10/2015, 22:13

Τώρα θυμήθηκα, 18 του μήνα λέω να πάω Στενή να δω το ποτάμι.

theofilos888
07/10/2015, 22:15

Ωραια θεα......

Eversman
08/10/2015, 16:25

Όταν λέμε θα φάμε, το εννοούμε! Τόσους φούρνους έχει εκεί γύρω!!!

Έγινε edit στο αρχικό post, με αλλαγες οσον αφορά τον προορισμό, την διαδρομή και τον χάρτη. Τα υπόλοιπα από βδομάδα :cool:

o_gavros
09/10/2015, 18:23
Αρχισατε μικρά μου σαλιγκάρια να ξεμυτάτε;
Στα υπόψην.
Θέλω εφτατόλη απο κοντά,αυτό το παιδί προσφέρει ηρεμία και σιγουριά με το που κάτσεις στην ταβέρνα :D

7Tolis
09/10/2015, 18:33
Εκπέμπω ζεν. Που σαι ρε χαμένος. Έλα μέσα.

amyroukai
09/10/2015, 19:06
Εκπέμπει πιο πολύ ατμό και από ατμομηχανή.

dimmie_72
09/10/2015, 19:12
Εκπέμπω ζεν. Που σαι ρε χαμένος. Έλα μέσα.

εσύ τι κ@λ@τρίβεσαι; φτάνει το σκούτερ μέχρι εκεί; :D

Eversman
09/10/2015, 21:19
Αρχισατε μικρά μου σαλιγκάρια να ξεμυτάτε;
Στα υπόψην.
Θέλω εφτατόλη απο κοντά,αυτό το παιδί προσφέρει ηρεμία και σιγουριά με το που κάτσεις στην ταβέρνα :D

Μακάρι να μας κάνει καλό καιρό να να μπορέσει να έρθεις Γιαννακο :beer:

Εκπέμπει πιο πολύ ατμό και από ατμομηχανή.

Δίχρονο δεν έχει? Ντουμάνι μιλάμε :D

Τόσο σιγά που θα πάμε και παπακι έρχεται Δημήτρη :lol:

ypapadio
09/10/2015, 21:30
Γαμώτ Γαμώτ Γαμώτ!!!! :cry:

Πάλι ταξίδι θα είμαι ρε πστ μου!!!

Καλά να περάσετε......:beer:

7Tolis
09/10/2015, 22:45
Αφού έχει και πανί το σκούτερ για έξτρα παουερ αιολική μάλιστα. Τύφλα να χει η vw.
Θα κάνω και πρόβα για τη παπιοβολτα.

amyroukai
10/10/2015, 06:04
Αφού έχει και πανί το σκούτερ για έξτρα παουερ αιολική μάλιστα. Τύφλα να χει η vw.
Θα κάνω και πρόβα για τη παπιοβολτα.

Το 2016 θα είναι δίσεκτο, η κουακοβόλτα από το 17 και βλέπουμε. Ινσαλαχ.

George_M.
11/10/2015, 19:04
γυρισανε...αραγες?κιχ δεν ακουγεται...:smokin:

akis_trevor
11/10/2015, 19:06
γυρισανε...αραγες?κιχ δεν ακουγεται...:smokin:

για την αλλη κυριακη ειναι η βολτα βασικα.

George_M.
11/10/2015, 19:10
για την αλλη κυριακη ειναι η βολτα βασικα.
:D...ουπς..

amyroukai
11/10/2015, 19:15
:D...ουπς..

Να ξεματιαστειτε, όλοι μαζί ημερολογιακή παρακρουση ζειτε.

Pan (dvs)
11/10/2015, 19:43

Οχι για να μη λετε οτι μονο εγω εχω θεμα με τις ημερομηνιες.

amyroukai
11/10/2015, 19:59
Άλλο βδομάδα, άλλο μήνας. Είσαι σε πιο προχωρημένη κατάσταση.

Pan (dvs)
11/10/2015, 20:10
Άλλο βδομάδα, άλλο μήνας. Είσαι σε πιο προχωρημένη κατάσταση.

Τελειωσανε γρηγορα τα χαπια,το παλευω παντως.:D

theofilos888
11/10/2015, 20:12
Τελειωσανε γρηγορα τα χαπια,το παλευω παντως.:D

Να σου στειλω μια καλη παρτιδα χαπια, που εχω ευκαιρα;

Pan (dvs)
11/10/2015, 20:24
Να σου στειλω μια καλη παρτιδα χαπια, που εχω ευκαιρα;

Μονο αμα ειναι ληγμενα.

George_M.
11/10/2015, 21:21

ναι ρε εμεις φταιμε που εχουμε χασει την μπαλα καθως εσεις δεν εχετε καταληξει ακομα που κ ποτε θα πατε...
μαλλον για Μετεωρα-Καλαμπακα βλεπω ως νεα επιλογη...:p

amyroukai
11/10/2015, 21:24
Ναι εμείς φταίμε που είναι τόσο φιλικοί στον μοτό τουρισμό εκεί πάνω.

**που είναι ή ΕΟΜ να πάρει θέση για τα τρεφφεν;

George_M.
11/10/2015, 21:43
Ναι εμείς φταίμε που είναι τόσο φιλικοί στον μοτό τουρισμό εκεί πάνω.

**που είναι ή ΕΟΜ να πάρει θέση για τα τρεφφεν;

οι εκει πανω κοιτουν κ αποφασιζουν με βαση την τσεπη τους,ετυχε να παω κ γω κ να δω συμπεριφορες...
απλως το πασαρουν κ καλα δηθεν με την σταθευμεση στην πλατεια κ αλλα τετοια γραφικα...

Ichigo
11/10/2015, 23:24
Η διαδρομή είναι όλη ασφάλτινη. Φθάνοντας στο Άργος ή στους Μύλους, καλό θα ήταν να ανεφοδιαστούμε και να πιούμε το απαραίτητο και προβλεπόμενο καφεδάκι στο καφενεδάκι κάτω από τις γραμμές του τρένου που είναι όλο το χρόνο ανοιχτό δίπλα στη μικρή προβλήτα που ελλιμενίζονται τα ψαράδικα :smokin:, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που στο βουνό τα βενζινάδικα, είτε δεν έχουν καύσιμα, είτε είναι κλειστά κάποιες ώρες της ημέρας.

Τα χιλιόμετρα είναι αρκετά και σε βουνό, οπότε η αναχώρηση θα είναι σχετικά νωρίς. Σε όποια χωριά θα κάνουμε στάσεις, θα παρκάρουμε εκεί όπου επιτρέπεται και όχι επάνω σε πλατείες ή κλείνοντας προσβάσεις σε αξιοθέατα (υπήρξε θέμα ανάμεσα σε club μοτοσυκλετιστών που πάρκαραν ΟΛΟΙ επάνω στην πλατεία και τον πολιτιστικό σύλλογο χωριού). Well said! Ειδικά στην Καστάνιτσα έχει πλατειάρα να παίξει κάποιος ποδόσφαιρο και δεν ειναι σωστό να παει τα μοτόρια στην πάνω πλατεία που θα ναι και στριμόκ0λα και άκομψο θέαμα :wave2:.

Ναι αυτή τη βόλτα πρέπει να την (ξανά)κάνω :D. Υπό παρακολούθηση και βλέπουμε...

Υπάρχει και η δυνατότητα στο "πάμε" αν θέτε να το κάνετε από Άγιο Ανδρέα (έχει επίσης βενζινάδικο εκεί) που και καλή άσφαλτο έχει και γρήγορο στροφιλίκι χώρια και τα τοπικά αξιοθέατα από παλιούς νερόμυλους στην άκρη του δρόμου ;).

Eversman
12/10/2015, 14:31
Απ΄ότι καταλαβαίνω ο Πάρνωνας, αποτελεί αγαπημένο προορισμό για πολλούς και είναι λογικό. Γι' αυτό έχουν πέσει από φίλους μηνύματα και ιδέες, για να σταματήσουμε σε αρκετά αξιοθέατα/χωριά, πέραν αυτών της διαδρομής. Π.χ. για μονή Μαλεβής, Άγ. Ιωάννη, Πλάτανο, στάση για καφέ Άστρος ή στους Μύλους.

Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι δυνατόν να τα δούμε όλα, μέσα σε λίγες ώρες, ούτε να σταματήσουμε σε όλα τα χωριά που θα περάσουμε. Για να προσθέσουμε προορισμούς θα πρέπει, ή να αφαιρέσουμε κάποιους άλλους, ή να κάνουμε την διαδρομή λίγο πιό "σύντομη/γρήγορη". Αρκετοί λοιπόν φίλοι είπαν, ότι θα είναι κρίμα να μην περάσουμε από τη Μονή Μαλεβής.

Σε αυτή τη περίπτωση και λαμβάνοντας υπ' όψη ότι, η όλη παράκαμψη/επίσκεψη/προσκύνημα, θα "επιβαρύνει" με μία ολόκληρη ώρα το πρόγραμμα της εκδρομής (σύμφωνα με τη ισχύουσα διαδρομή) , θα πρέπει να αλλάξει λίγο το δρομολόγιο, ώστε να έχουμε τον χρόνο με το μέρος μας και να μην μας βρεί το σκοτάδι στο βουνό:

Μύλους -παράλιο Άστρος (μικρή στάση για βενζίνη, καφεδάκι) - Μαλεβή - Καρυές( φαγητό). Ειλικρινά, δεν έχω πρόβλημα να γίνει αυτή η τροποποίηση, θα πρέπει όμως να την κάνουμε έγκαιρα, έτσι ώστε όσοι σύντροχοι δεν ξεκινήσουν μαζί μας ,αλλά θα έρθουν αργότερα ή από άλλες αφετηρίες να μας συναντήσουν, να είναι ενήμεροι για το δρομολόγιο.

Μία άλλη εναλλακτική είναι, φθάνοντας στον Άγ. Πέτρο, όσοι θέλουν να κατευθυνθούν πρός το μοναστήρι, ενώ οι υπόλοιποι να πάνε πρός Καρυές για καφέ. Κατόπιν οι "άγιοι" θα πρέπει να έρθουν στις Καρυές, για να αναχωρήσουμε όλοι μαζί για τον γύρο του Πάρνωνα, με κατάληξη στην ταβέρνα.

πυξιδας990
12/10/2015, 17:13
Οτι θελει ο λαος★★★★

xarisiero
12/10/2015, 17:55
Εγω προτεινω τη δευτερη επιλογη.....1ον για μην τραβιούνται ολοι μεχρι το μοναστήρι διότι κάποιοι μπορεί να μην θέλουν και επειδη για καποιους θα πεξει ρολο εκεινη τη στιγμη η κουραση για το αν θα θελουν να το επισκεφτούν ή οχι....Οποτε καλυτερα να το αποφασισουμε επιτοπου...απλα οσοι πανε θα χασουν το καφεδακι χωρις να αλλαζει ολο το προγραμμα....

7Tolis
12/10/2015, 17:57
Το δεύτερο πλάνο αρκεί να έχουμε τα τηλέφωνα τους αν συμβεί κάτι.

πυξιδας990
12/10/2015, 18:40
Ντοπιος speaking.
Απο παραλιο ανεβαινουμε προς μαλεβη.στο πρωτο χωριο πριν το μομαστηρι(αγ.γιαννης),πινουμε καφε.το υπολοιπο team παει μονασ

πυξιδας990
12/10/2015, 18:44
Πινουμε καφε και συνανταμε το team απο το μοναστηρι στο δρομο.ανεβαινουμε τον παρνωνα και πεφτουμε καρυες αναποδα απο το αρχικο πλανο.τρωμε και γυριζουμε ολοι απο τον κεντρικο αθηνα.

Eversman
12/10/2015, 19:11
Πινουμε καφε και συνανταμε το team απο το μοναστηρι στο δρομο.ανεβαινουμε τον παρνωνα και πεφτουμε καρυες αναποδα απο το αρχικο πλανο.τρωμε και γυριζουμε ολοι απο τον κεντρικο αθηνα.

Μανώλη, εννοεις να μπούμε αριστερά μετά το μοναστήρι προς καταφύγιο, Βαμβακού, Καρυές. Ναι, ακούγεται καλό,πιο απλουστευμενο και χωρις παρακαμψεις. Υπό επεξεργασία.

πυξιδας990
12/10/2015, 20:05
ναι αυτο εννοω.
ειναι πιο ευκολο,δεν χανομαστε πχ. ενα τηλ <ερχομαστε παιδια,κατεβητε απο το μοναστηρι>
στριβουμε αριστερα,ανεβαινουμε βουνο και πεφτουμε καρυες.μετα απο το δρομο που ερχεται απο σπαρτη βγαινεις τριπολη-εθνικη-σπιτι του ο καθενας.

για τους καφεδες.
αθηνα- αγ.γιαννης ειναι καμια 170 χλμ,αρα παιζει και κατευθειαν εκει ο καφες.
σε αυτη την περιπτωση,γινεται μια ανασυγκρωτηση στο βενζιναδικο πριν και παιζει ο καφες στο χωριο.
αν πιεις στο παραλιο,τοτε το χωριο ειναι κανα μισαωρο.σαν να λεμε <μολις εβαλα κρανος-εβγαλα>.
anyway,οτι πεις ο λαος.

Eversman
12/10/2015, 21:22
Ο λαός μίλησε, οι ιδέες εισακούστηκαν και νομίζω ότι οι περισσότεροι πρέπει να είναι ικανοποιημένοι.

ΕDIT στο αρχικό κείμενο. (και το τελευταίο, Φώσκολος καταντήσαμε :lol:)

Τελικές αλλαγές και διορθώσεις στην διαδρομή, οι στάσεις, τα σημεία συνάντησης για όσους δεν ξεκινήσουν από Αθήνα και ανεφοδιασμού.

amyroukai
12/10/2015, 22:19
Τι θέλεις να πεις Παναγιώτη, άλλαξε το κείμενο; Μίλα καθαρά σκουλήκι, αυτό λες; Το κείμενο είναι διαφορετικό;

πυξιδας990
12/10/2015, 22:29
παμε για μια 500αρα χλμ
νταξει,ανετα....

σας κοβω κατα τις 11.00 Αγ.Ιωαννη πανω κατω.....

Eversman
12/10/2015, 23:03
Τι θέλεις να πεις Παναγιώτη, άλλαξε το κείμενο; Μίλα καθαρά σκουλήκι, αυτό λες; Το κείμενο είναι διαφορετικό;

Μη Ταξιαρχε, μη βαρας άλλο! Θα στα πώ όλα!

παμε για μια 500αρα χλμ
νταξει,ανετα....

σας κοβω κατα τις 11.00 Αγ.Ιωαννη πανω κατω.....

Εκεί περίπου ..... 1100-1115 αν βάλεις κανά τέταρτο στάση στο Κιβέρι.

7Tolis
14/10/2015, 17:52
Από καιρό τι λέει παίδες;

xarisiero
14/10/2015, 18:33
Από καιρό τι λέει παίδες;

Χθες κάποια στιγμή έδειξε βροχη στα ψηλα. Σήμερα το χει αλλάξει το ποιηματάκι το μετεο.γρ και δειχνει συννεφάκια στα ψηλα και πιο ανοιχτά στα χαμηλά......Βροχή πάντως δεν λέει, αντε να δούμε....

amyroukai
14/10/2015, 18:37
Οκ... Πήγε συνεργείο το getz σήμερα και πήρα ένα note για αντικατάσταση, λες να πάρω το μινιβαν στην βόλτα... :lol:

theofilos888
14/10/2015, 18:38
Ελπιζουμε να μη βρεξει.......

αν παρεις το μινιβαν θα ερθουμε οοοολοι με αυτο...... χαχαχαχα

Eversman
14/10/2015, 19:24
Μια χαρά θα είναι την Κυριακή, χωρίς βροχή.

Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, ο καιρός θα είναι ιδανικός και στο πηγαινε και στο ελα. Μονο όταν φθάσουμε σε μεγάλο υψόμετρο θα έχει σύννεφα, αλλα χωρίς κρύο.
Υπάρχει βέβαια πάντα ή περίπτωση- στο βουνό θα είμαστε εξάλλου -να ρίξει τοπικά, λίγες ψιχαλες, ίσα ίσα, για να μας πιτσιλισει τις ζελατινες. Τρου αντβε δηλαδη!

Να ενημερωσω, ότι θα πάμε ΟΛΟΙ μαζί. Δεν θα κάνουμε 2 γκρουπ, δεν υπάρχει λόγος.

Υ.Γ.
Εύχομαι να έρθω στα ίσια μου, από Παρασκευή και μετά, γιατί με τόσες εμπλοκές που έχω φάει, ούτε τον αέρα στα λάστιχα, δεν θα έχω κουράγιο να κοιταξω. Διαβολοβδομαδα ...

xarisiero
14/10/2015, 20:02
Μια χαρά θα είναι την Κυριακή, χωρίς βροχή.

Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, ο καιρός θα είναι ιδανικός και στο πηγαινε και στο ελα. Μονο όταν φθάσουμε σε μεγάλο υψόμετρο θα έχει σύννεφα, αλλα χωρίς κρύο.
Υπάρχει βέβαια πάντα ή περίπτωση- στο βουνό θα είμαστε εξάλλου -να ρίξει τοπικά, λίγες ψιχαλες, ίσα ίσα, για να μας πιτσιλισει τις ζελατινες. Τρου αντβε δηλαδη!

Να ενημερωσω, ότι θα πάμε ΟΛΟΙ μαζί. Δεν θα κάνουμε 2 γκρουπ, δεν υπάρχει λόγος.

Υ.Γ.
Εύχομαι να έρθω στα ίσια μου, από Παρασκευή και μετά, γιατί με τόσες εμπλοκές που έχω φάει, ούτε τον αέρα στα λάστιχα, δεν θα έχω κουράγιο να κοιταξω. Διαβολοβδομαδα ...

Μια χαρά θα εισαι Πανο....! Αφου ψοφάς για Τρου αντβε και τέτοια.....:wave2:

Eversman
14/10/2015, 20:13
Μια χαρά θα εισαι Πανο....! Αφου ψοφάς για Τρου αντβε και τέτοια.....:wave2:

Μωρέ ... εγώ ψοφαω .... αλλά έχουν ψοφήσει και οι καρποί μου ... και τα γόνατα μου ... και η μέση μου.
Ψοφος γενικώς :lol:

taisteal
14/10/2015, 20:16
Μωρέ ... εγώ ψοφαω .... αλλά έχουν ψοφήσει και οι καρποί μου ... και τα γόνατα μου ... και η μέση μου.
Ψοφος γενικώς :lol:

Ετσι θα πας Τυνησια ωρε;;
Τι πραγματα ειναι αυτα;;

:D:D

Eversman
14/10/2015, 20:24
Ετσι θα πας Τυνησια ωρε;;
Τι πραγματα ειναι αυτα;;

:D:D

Γι' αυτό σου λέω ....
Τσιβιταβεκιο ... καραβάκι ... σπα, υδρομασάζ, ύπνος, κουρα, χαλαρωση και ... σε δύο μερουλες,

....τσουυυυυυυπ φρέσκος - φρέσκος στην Τύνιδα :D

Ichigo
14/10/2015, 21:03
Αφηστε τους καιρους και τις λοιπες παπαρες :p
Αμα δειτε ήλιο στο παραθυρο το πρωι που ξυπνατε παιρνετε αδιαβροχα και ξεκινατε. Αν οχι τοτε λουφαζετε και το μιλάτε ξανα μη χανετε τσαμπα βολτες

Billymuse
14/10/2015, 21:20
Πανο φιάξε και μια λιστα στο πρώτο ποστ με τις συμμετέχουσες :wave2:

Eversman
15/10/2015, 09:04
Πανο φιάξε και μια λιστα στο πρώτο ποστ με τις συμμετέχουσες :wave2:

Από το μεσημέρι που θα χαλαρώσω, θα το κάνω. Πρέπει να ξέρω πόσα άτομα πάνω-κάτω, για να ενημερώσω τον Πρόεδρο :D

EDIT

Έγινε τροποποίηση στο αρχικό κείμενο, με ενδεικτικές συμμετοχές.

πυξιδας990
15/10/2015, 17:28
στον αγ.ιωαννη θα περιμενουμε 3 μηχανακια απο λεωνιδιο.
εγω διπλος σιγουρα.

akis_trevor
15/10/2015, 20:45
Πολυ θα θελα να ερθω αλλα η τελευταιες μερες ειναι για σιριαλ.
Μαλλον δεν θα καταφερω να ακολουθησω.να περασετε ομορφα και να βγαλετε πολλες φωτο....

mikes
15/10/2015, 20:54
Eνδεικτικές συμμετοχές:

amyroukai
taisteal?
πυξιδας 990 +2 (στον Aγ. Ιωάννη)
Billymuse
theofilos888
7Tolis
xarisiero
Kordix (Αλεξίπτωτο)
mikes
yes-u?
pektis
alex14?
gorgo?
o_gayros?
Ichigo?
Eversman

παρακαλω σβησε με.. ξενερωσα που δεν με εβαλες πρωτο πρωτο στη λιστα και ετσι ακυρωνω τη συμμετοχη μου... θα παω μονος μου να ξεκωλιαστω στα κοψιδια σε κοντινη ταβερνα..

δλδ τι? πιο μαγκας είναι από εμενα ο αμυρου? γιατι? επειδή εχει ιταλικο μηχανακι?? :p

ΕΝΤΙΤ: ακυρο, τωρα μολις ειδα ότι ο αμυρου μπηκε λιντερ για να τον κυνηγάμε ολοι να τον μπηδηξουμε επειδή σε προσβαλε στο θρεντ των σκουτερ, και συνεπως επαναφερω τη συμμετοχη μου, αλλα επιθυμω να μπω σκουπα για να μη κινδυνευω να τον φαω σε κανενως τα φρενα.... :lol:

amyroukai
15/10/2015, 21:02
Λολ Μικέ.

Ακόμα δεν ξέρω το μονός/διπλός και δεν ξέρω μήπως δεν πάρω καν μηχανάκι... Όλα ρευστά.

Eversman
15/10/2015, 21:04
Πολυ θα θελα να ερθω αλλα η τελευταιες μερες ειναι για σιριαλ.
Μαλλον δεν θα καταφερω να ακολουθησω.να περασετε ομορφα και να βγαλετε πολλες φωτο....

Φίλε δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ξέρω πολλούς από εμάς, που μας πήγε αίμα αυτη η εβδομάδα. Αναποδια στην αναποδια. Να 'μαστε καλά και θα ξανάβολταρουμε μαζί :wave2:

παρακαλω σβησε με.. ξενερωσα που δεν με εβαλες πρωτο πρωτο στη λιστα και ετσι ακυρωνω τη συμμετοχη μου... θα παω μονος μου να ξεκωλιαστω στα κοψιδια σε κοντινη ταβερνα..

δλδ τι? πιο μαγκας είναι από εμενα ο αμυρου? γιατι? επειδή εχει ιταλικο μηχανακι?? :p

Ναι ρε, αυτή τη δουλειά θα κάνω, σβησε-γραψε! Δεν σε σβηνω κύριος. Να έρθεις να τις μετρήσετε με τον Αμυρα ... τις τελικές σας :D

amyroukai
15/10/2015, 21:24
The battle of the singles.

mikes
15/10/2015, 21:44
Φίλε δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ξέρω πολλούς από εμάς, που μας πήγε αίμα αυτη η εβδομάδα. Αναποδια στην αναποδια. Να 'μαστε καλά και θα ξανάβολταρουμε μαζί :wave2:

Ναι ρε, αυτή τη δουλειά θα κάνω, σβησε-γραψε! Δεν σε σβηνω κύριος. Να έρθεις να τις μετρήσετε με τον Αμυρα ... τις τελικές σας :D
μαλιστα.... καταλαβα.... σαν τεχνικος από λιπανση τι προτείνεις? ορυκτελαιο η συνθετικο?? :lol:

zizou
15/10/2015, 21:50
+1 :beer:

theofilos888
15/10/2015, 21:53
Τον προεδρο τον πηραμε τηλ... ο μαγαζατορας ξερει πως θα του αδειασουμε το μαγαζι εμεις οι ουνοι;;;;;;

Eversman
15/10/2015, 21:55
μαλιστα.... καταλαβα.... σαν τεχνικος από λιπανση τι προτείνεις? ορυκτελαιο η συνθετικο?? :lol:

SKF ξανθό γράσο για ρουλμαν! Αντέχει σε πιέσεις και θερμοκρασίες :lol:

Θεόφιλο, αύριο το πρωί θα την πάρω την Προεδραρα. Τελευταία φορά με είπε ότι έχει αρκετές ταβέρνες διαθέσιμες. Θα έχουμε και πάρκινγκ λεμεεεε!

mikes
15/10/2015, 22:06
SKF ξανθό γράσο για ρουλμαν! Αντέχει σε πιέσεις και θερμοκρασίες :lol:

εγω να ξεκαθαρισω παντως ότι για το φαι ερχομαι ετσι??

(παρηγγειλε μου μια κουτα...)

Eversman
15/10/2015, 22:25
(παρηγγειλε μου μια κουτα...)

Θα παραγγειλουμε μαζί ... μια κούτα μπριζόλες χοιρινες, για να τις τσακισουμε στην ταβέρνα μαζί :beer:

Eversman
16/10/2015, 09:22
Διαβάζω, πώς λόγω τεχνικών εργασιών, ίσως δεν έχουμε πρόσβαση στο forum, τις επόμενες ημέρες, γι΄αυτό παραθέτω τα τελευταία δεδομένα.

Bροχή για την Κυριακή γιόκ. Οι προγνώσεις:

http://www.poseidon.hcmr.gr/weather_forecast.php?area_id=gr#selectParameter

http://www.meteo.gr/meteoplus/cf.cfm?city_id=249

Παρόλ' αυτά, παίρνουμε το αδιάβροχο μαζί μας, όπως πάντα όταν εκδράμουμε σε βουνό, καθώς και κάποιο extra μπλουζάκι, γιατί στα αψηλά, θα έχει δροσούλα. Έχω μιλήσει με τον κ. Ντεβέκο, τον Πρόεδρο των Καρυών -ευγενέστατος και πρόσχαρος- και τον ενημέρωσα για την άφιξη μας και τον ενδεχόμενο συνωστισμό που θα προκαλέσουμε. Δέν υπάρχει και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα σε οτιδήποτε, από το πάρκινγκ μέχρι το θέμα του φαγητού.

Με πολύ καλή διάθεση λοιπόν, πάμε να περάσουμε παρέα, μία υπέροχη, τρού αντβέ Κυριακή. Ραντεβού περί της 0800 στο Περίπτερο :wave2:

7Tolis
16/10/2015, 09:49
Τον κόβω να έρχεται εκει που θα τρως να σου σφίξει το χέρι.εκει θα κάνω κλικ στο κουμπί της φωτογραφικής :D

πυξιδας990
16/10/2015, 10:39
σου στελνω με p.m το κινητο μου.
στειλε μου ενα μηνυμα το πρωι(κυριακη),οτι ξεκινησατε μην τυχον και αλλαξει τιποτα,αφου δεν θα εχουμε το φορουν πανω.

Ichigo
16/10/2015, 12:29
Ρυθμοί τουριστικοί.... ώρε σκουτεράδα που θα δουλέψει! :smokin:

xarisiero
16/10/2015, 14:35
Επιβεβαιωνεται και απο εμενα εκτος απροοπτου..Κυριακη περιπτερο διπλος....

Billymuse
17/10/2015, 06:04
Παίδες εγω τελικά δεν...ο ανηψιος ήθελε να γεννηθεί λίγο νωρίτερα τελικά.. :beer: καλη βολτα να έχετε

theofilos888
17/10/2015, 06:21
Κι εγω τελικα δεν θα μπορεσω! Καλα να περασετε οσοι πατε!

Eversman
17/10/2015, 08:16
Παίδες εγω τελικά δεν...ο ανηψιος ήθελε να γεννηθεί λίγο νωρίτερα τελικά.. :beer: καλη βολτα να έχετε

Να σας ζήσει :beer:

Υ.Γ.
Καταλαβες τώρα, γιατι δεν βάζω συμμετοχές? :)

Billymuse
17/10/2015, 09:01
Να σας ζήσει :beer:

Υ.Γ.
Καταλαβες τώρα, γιατι δεν βάζω συμμετοχές? :)

Φίλε που να φανταστώ, χθες πηγε να κάνει εναν υπέρηχο και της λεει ο γιατρός εχω ενα κενο το απογευμα πάμε
να τον βγάλουμε :lol: αχχχ ωραια η βόλτα αλλα θα με αφορίσουν αμα φύγω γιατι εχουμε τραπέζι αυριο...

alexis_d
17/10/2015, 10:20
Φίλε που να φανταστώ, χθες πηγε να κάνει εναν υπέρηχο και της λεει ο γιατρός εχω ενα κενο το απογευμα πάμε
να τον βγάλουμε :lol: αχχχ ωραια η βόλτα αλλα θα με αφορίσουν αμα φύγω γιατι εχουμε τραπέζι αυριο...

Γιατί πότε είχες θέμα εσυ με αφορισμούς;

mikes
17/10/2015, 18:28
να προτείνω κατι? ας κοψουμε μερικα χιλιόμετρα από τη διαδρομή, και ας τη προσαρμόσουμε ετσι ώστε κατά το μεσημερι να ειμαστε ολοι στο τραπεζι του κλαρινογαμπρου να φαμε κι εμεις.. θα μας ερθει και πιο οικονομικα η φαση..

Eversman
17/10/2015, 18:46
να προτείνω κατι? ας κοψουμε μερικα χιλιόμετρα από τη διαδρομή, και ας τη προσαρμόσουμε ετσι ώστε κατά το μεσημερι να ειμαστε ολοι στο τραπεζι του κλαρινογαμπρου να φαμε κι εμεις.. θα μας ερθει και πιο οικονομικα η φαση..

Τώρα περίμενεις να πώ όχι? Φουρνος, καφεδακι και πισω. Ταβερνες και βλακειες :D

mikes
17/10/2015, 18:53
Τώρα περίμενεις να πώ όχι? Φουρνος, καφεδακι και πισω. Ταβερνες και βλακειες :D

~!@#$%^&*()

7Tolis
17/10/2015, 20:10
τα λέμενε το πρωίνε παίδες.Ολα κομπλέ.

πυξιδας990
17/10/2015, 22:03
Καλο δρομο παιδια.τα λεμε το πρωι αγ.ιωαννη

Eversman
17/10/2015, 22:45
Τα λέμε το πρωί στην Πλατάνα :wave2:

yes-u
17/10/2015, 23:03
Παιδιά λυπάμαι, off κι από μένα, καθώς τώρα μαζεύτηκα από δουλειές και δεν έχω λαδώσει ούτε αλυσίδα..καλή βόλτα να έχετε!

7Tolis
18/10/2015, 04:38
Έλα να ξυπναμε λέμε.

7Tolis
22/10/2015, 12:19
Πολύ ωραία διαδρομή, μέσα στο δάσος με πολύ όμορφες εικόνες. Το καταχάρηκα μετά από τόσο καιρό αποχή.

Panos76
22/10/2015, 12:20
Ρίχτε φωτογραφίες! Πρέπει να σας έκανε καλό καιρό.

xarisiero
22/10/2015, 12:42
Τι βολταρα ηταν αυτη......!Ευχαριστουμε Πανο και τα παιδια απο το Λεωνιδιο για την ομορφη ξεναγηση....Φωτο απο μενα το απογευμα....!:)

7Tolis
22/10/2015, 14:33
343233
343234
343235

freco
22/10/2015, 14:57
Πανέμορφη βόλτα. Καλή παρέα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Εθνική, ορεινό κλειστό στροφιλίκι, ανοιχτό στροφιλίκι. Τα πάντα όλα.
Ευχαριστώ πολύ τον διοργανωτή Παναγιώτη και τα παιδιά από το Λεωνίδιο για την ξενάγηση.

343237

343239

343241

7Tolis
22/10/2015, 14:58
Απο το βίντεο παιδιά ότι έβγαλα και αυτο με deinterlace αλλου για αλλού.Ειχα βάλει τη ρύθμιση στο χαμηλό ο μαλέας.Αν ενοχλείται κανένας να μου πεί να τη κατεβάσω αν και δε φαίνονται πρόσωπα και πινακίδες.
343238
343240343242

taisteal
22/10/2015, 14:59
ΠαναΩτη σαν Γερμανος μπατσος εισαι :lol:

Ωραια βολτα

:beer::beer::beer:

freco
22/10/2015, 15:04
343245

343246

343248

7Tolis
22/10/2015, 15:04
343243
343244
343247

7Tolis
22/10/2015, 15:07
343249
343250
343251

xarisiero
22/10/2015, 15:30
Σειρα μου......

343255

kordix
343256

eversman
343257

xarisiero
22/10/2015, 15:33
πετάει ο μικες για μάσα......:beer:
343259

Η αφεντιά μου by mikes
343260

343261

xarisiero
22/10/2015, 15:40
343262

343263

343264

Ήταν όλα άψογα, και στην επόμενη τόσο όμορφη βόλτα εύχομαι......Περάσαμε τέλεια....
Photos by Κατερίνα........:wave2:

est
22/10/2015, 17:53
Μπράβο ρε μάγκες!! Ωραία βόλτα κάνατε!!!
:beer: