View Full Version : ΠΑΡΝΩΝΑΣ - ΚΑΡΥΕΣ 18/10/2015
akis_trevor
22/10/2015, 17:58
ζηλευουμε ρεε.....
να στε καλα ρε παιδες....ελπιζω στην επομενη παρεα!!:beer:
amyroukai
22/10/2015, 18:07
Δεν με θέλει φέτος, το βλέπω.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΟΤΕ (ελπίζω να το ξόρκισα το μπουρδέλο το πεπρωμένο, Κοέλιο σε ζητάει ο Βύρωνας).
taxydromos
22/10/2015, 18:24
σίγουρα ήταν μία ιδανική βόλτα!! καλή παρέα,πανέμορφες τοποθεσίες και φοβερός καιρός!!!
πάντα τέτοια!!!! :beer:
RaGe_Raptor
22/10/2015, 18:41
μπράβο παιδιά... :beer:
Τόλη, ποιος Μάτζι ρε φίλε.....τον έφαγες λάχανο:lol:
alexis_d
22/10/2015, 18:46
Δεν με θέλει φέτος, το βλέπω.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΟΤΕ (ελπίζω να το ξόρκισα το μπουρδέλο το πεπρωμένο, Κοέλιο σε ζητάει ο Βύρωνας).
Η αλήθεια είναι πως έτσι όπως το πας με τα μοτοσακά δεν θα τα πούμε....χαχαχα
amyroukai
22/10/2015, 18:46
Λίγα για τον Γ.Γ. μη βρεθείς σε καμμιά Μακρόνησο, γατάκι.
Τόλη ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ stills. Νοt.
Η αλήθεια είναι πως έτσι όπως το πας με τα μοτοσακά δεν θα τα πούμε....χαχαχα
Γαμιέσαι μπαρμπαλέκο :bawl:
Δεν ξέρεις από τι κακά μπορεί να με γλίτωσε ο μέρφις, που είπε και ο Γάτος στο άλλο θρεντ :bawl:
μπράβο παιδιά... :beer:
Τόλη, ποιος Μάτζι ρε φίλε.....τον έφαγες λάχανο:lol:
Λίγα για τον Γ.Γ. μη βρεθείς σε καμμιά Μακρόνησο, γατάκι.
Τόλη ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ stills. Νοt.
Ωπα ώπα παιδιά.Άλλος τραβαγε βίνδεον.Αλλά ναι,είναι epic όντως.
Αμυρέ,τι συνέβη πάλι;
amyroukai
22/10/2015, 18:50
Ωπα ώπα παιδιά.Άλλος τραβαγε βίνδεον.Αλλά ναι,είναι epic όντως.
Αμυρέ,τι συνέβη πάλι;
Όλα καλά. Μικρά προβλήματα που λύθηκαν. Ως τα επόμενα :bawl:
Billymuse
22/10/2015, 18:55
:beer: αχ δε θελω να βλεπω τι έχασα..
el-Gatto
22/10/2015, 19:59
Μπράβο σας ωρέ.:)
Σένιο παρεάκι ,Ωραία βόλτα σε Όμορφα γνωστά μέρη.:)
Απο το Κουτρί του ΑηΓιάννη ,μέχρι το καταφύγιο του Πάρνωνα.:winka:
Θα ερχόμουν σίγουρα ,αν δεν είχαμε την χωμάτινη εκδήλωση το Σαββατο στο Σπαθοβούνι.(κι ο est μάλλον γι'αυτό την έχασε)
Αλλα ήταν τέτοιο το "κοπάνημα" στην μπίστα ,συσσωρεύτηκε κ η κούραση των προετοιμασιών ,και δεν την πάλευα...
...10:30 το πρωί της Κυριακής άνοιξα τα μάτια μου.:dizzy:
Στις επόμενες.:beer:
Θα ερχόμουν σίγουρα ,αν δεν είχαμε την χωμάτινη εκδήλωση το Σαββατο στο Σπαθοβούνι.(κι ο est μάλλον γι'αυτό την έχασε)
Στις επόμενες.:beer:
Συν ότι είχα να τρέξω τα 10 χιλιόμετρα στο γύρο της Αθήνας. (Ναι ήμουν ένας απ'αυτούς που βρίζατε γιατί ήταν κλειστοί οι δρόμοι!:p)
Στις επόμενες όντως! :beer:
KostasRS
22/10/2015, 20:13
Μπράβο...! Πάντα τέτοια
George_M.
22/10/2015, 20:51
ποιοτικοι ομολγω..!ευγε κυριοι!
ρε παιδια ο Μανος ηταν αυτος με το τριβαλιστο κοκκινο Ντουκι..?:smokin:
ποιοτικοι ομολγω..!ευγε κυριοι!
ρε παιδια ο Μανος ηταν αυτος με το τριβαλιστο κοκκινο Ντουκι..?:smokin:
Yeap. Αυτός με την πυξίδα ντεεεε...
Eversman
22/10/2015, 22:48
Μόλις τώρα είδα ότι ξανά-ανεβηκε το forum!!
Ήταν μία παρά πολύ ωραία βόλτα, απ' αυτές που δεν ξεχνάς. Έχει περάσει σχεδόν μια εβδομάδα και ενώ το σώμα βρίσκεται στην Αθήνα, το μυαλό είναι ξεχασμένο στο βουνό.
Ή παρέα μοναδική, το σκηνικό μαγευτικό, χάσαμε την αίσθηση του χρόνου και των χιλιομέτρων που γραψαμε. Απλά δεν θέλαμε να τελειώσει.
Ένα "ευχαριστώ" σε όλα τα παιδιά που ήρθαν, αλλά και σε αυτούς που θα ήθελαν να έρθουν, αλλά λόγω άλλων υποχρεώσεων, τελικά δεν μπόρεσαν :beer:
Ένα ξεχωριστό "ευχαριστώ" στην κεφατη παρέα του Λεωνιδίου, που μας ξενάγησε σε μέρη που μόνοι μας, δεν θα βλέπαμε :beer:
Από αύριο και οι δικες μου φωτό και λεζάντες :beer:
αν όχι η καλυτερη, ηταν σιγουρα μια από τις καλυτερες βολτες που εχω παει.. τι άλλο να πω? τα ειπαν όλα οι προηγούμενοι...
να σαι καλα ρε πανο με τις ιδεες για βολτες που κατεβάζεις! :beer:
και ξεκιναμε...
μετα από σχεδόν 3 μηνες αμηχανος, επιτελους ξανα στον δρομο...
343292
πρωτη σταση, κιβερι για ανεφοδιασμο, τσιγαρο, κατούρημα, ζαμπονοτυροπιτα...
343293
343294
καλημερες.. ξεκινησα χθες να ανεβαζω φωτο και ξαναπεσε το φορουμ.. τεσπα συνεχιζω...
από το φουρνο στο κιβερι λοιπον, στον αϊ γιαννη για καφε και συναντηση με τα παιδια απ'το λεωνιδιο..
343298
343299
και επομενος προορισμος τα δυο καταφυγια..
ολη η διαδρομή αναμεσα στον αϊ γιαννη και τις καρυες, ηταν καπως ετσι..
343300
343301
και αφιξη στο πρωτο καταφυγιο, του Ε.Ο.Σ..
343302
343303
...και αναχωρηση για το δευτερο καταφυγιο, του παρνωνα...
343304
...και αφιξη....
343305
343306
ένα τσιγαρο για το δρομο, και βουρ για καρυες, γιατι εν το μεταξυ μας εχει κοψει η λορδα..
343307
αφιξη στις καρυες...
343308
προσαρμόζοντας την ταβερνα στα μετρα μας...
343309
...οπου με την κλασικη πλεον συντροφια ταβέρνας...
343310
343311
φαγαμε μεχρι σκασμου.....
343312
...κατσικακι κοκκινιστο με μακαρονια, και αλλα παρομοια πιατα...
νοστιμοτατα και χορταστικότατα.. πραγματικα ψαρωσαμε..
343313
αυτά από εμενα... αντε και στην επομενη...
343314
.....μετα από σχεδόν 3 μηνες αμηχανος, επιτελους ξανα στον δρομο.........
Nα γιατί ΥΑΜΑΗΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:bawl::bawl::bawl:
πυξιδας990
23/10/2015, 07:51
ρε ψευτη mikes,τι βαζεις τα μακαρονοκρεατα,αφου εσυ σαλατουλα εφαγες.κατσε να βαλω και καποιες δικε μου.
παντως παρεα αψογη με εβρος κυβικων,απο 125-1400:eek:
ρε ψευτη mikes,τι βαζεις τα μακαρονοκρεατα,αφου εσυ σαλατουλα εφαγες...
Θέλω να καταγγείλω ότι οι μερίδες ήταν μεγαλύτερες. Ο Μικές έχει ήδη φάει τη μισή πριν βγάλει φωτογραφία. :lol:
πυξιδας990
23/10/2015, 08:38
το ραντεβου ηταν ΑΓ.Ιωαννη για καφεδακι.τελικα τα παιδια φτασαν πρωτα και περιμεναν(βασικα και οι συγχωριανοι περιμεναν)διοτι γυριζοντας διπλος απο επαγγελματικο ταξιδι απο μεσηνια,εφαγα γερο πουσι,ψηλα στην τριπολη.απο εκει και περα μια χαρουμενη παρεα.επισης ο τυπος που διαχειριζεται το καταφυγιο,γνωστος παραξενος τυπος,δεν αφησε τα παιδια να μπουν μεσα να το δουν,λες και ειμαστε ξενοι.αλλα ειπαμε γνωστος παραξενος...απο εκει και περα,το βολτακι αψογο,το ιδιο και η παρεα,τουριστικοι ρυθμοι,γενικως περασαμε τελεια.μια 500αρα εγραψα,παμε και στα επομενα. λιγες φωτο...343317343318343319
πυξιδας990
23/10/2015, 08:41
επισης.διαβαζουμε αρκετα σε διαφορα forum για κυβικα και τετοια.οταν υπαρχει κεφι,αυτα δεν μετρανε,μετραει η παρεα,αλλωστε στο τραπεζι,δεν πας να εχεις και 2000,ολοι ισοι ειναι....χεχεχεχε343320343321343322
amyroukai
23/10/2015, 08:42
παντως παρεα αψογη με εβρος κυβικων,απο 125-1400:eek:
Υπήρχε και πιο μικρό από του Μικέ; Ντα φακ...
πυξιδας990
23/10/2015, 08:43
Υπήρχε και πιο μικρό από του Μικέ; Ντα φακ...
οπα, το εκανα 125,λαθος, απο 250...
ωραιοι ωρε μαγκες!!!!! :beer::beer::beer:
Eversman
23/10/2015, 09:16
Ντιμπρίφινγκ ....
Οφείλω να ομολογήσω ότι η βόλτα ξεκίνησε κάπως έτσι (:bawl:)...
https://www.youtube.com/watch?v=-fiFhXtcUs8
Και αυτό γιατί, φθάνοντας στο Περίπτερο το πρωί της Κυριακής, οι μισοί ήταν στα τραπεζάκια χαλαρώνοντας και οι άλλοι μισοί μέσα, βλέποντας motogp live σε γιγαντο-οθόνη.
Σιγά-σιγά, η ώρα πέρασε και το ρολόι έδειχνε 0830. Αρχίσαμε να ετοιμαζόμαστε, αφού είχαμε και ραντεβού με το κλιμάκιο του Λεωνιδίου και θέλαμε να βρεθούμε στο δρόμο. Έλα μου ντέ που τα παιδιά μέσα, είχαν πορωθεί με τον αγώνα και ήθελαν να τον παρακολουθήσουν μέχρι το τέλος! Respect και λύσεις υπάρχουν για όλα.
Περί της 0845 λοιπόν, όσοι δεν είχαμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον αγώνα, βγήκαμε στον δρόμο με την προοπτική να το πάμε χαλαρά μέχρι την Κόρινθο, έτσι ώστε να μας προλάβουν, όσοι θα ακολουθούσαν αργότερα.
Στα διόδια, κάποια παιδιά μας πρόφτασαν και στρίψαμε μαζί από Αρχαία Κόρινθο και Παλαιά, ενώ κάποιοι δεν πρόλαβαν να ενσωματωθούν, με αποτέλεσμα να συνεχίσουν ευθεία πρός Στέρνα.
Μικρό το κακό, αφού μετά από λίγο, όλοι βρεθήκαμε στο ορισμένο για αυτές τις περιπτώσεις check point, στο Κιβέρι. Ανεφοδιασμός λοιπόν. Βενζινάδικο και φούρνος. Ο καλύτερος συνδιασμός!
343323
Αφού ανεφοδιαστήκαμε σε βενζίνη και σφολιατοειδή( όποιος περάσει από 'κεί, είναι must ο συγκεκριμένος φούρνος), συνεχίσαμε πρός Άστρος και Άι Γιάννη, όπου και συναντηθήκαμε με τα παιδιά απ΄το Λεωνίδιο στην καφετέρια του Νίκου "Το Κουτρί" στην είσοδο του χωριού.
343324
343325
Eversman
23/10/2015, 09:34
επισης.διαβαζουμε αρκετα σε διαφορα forum για κυβικα και τετοια.οταν υπαρχει κεφι,αυτα δεν μετρανε,μετραει η παρεα,αλλωστε στο τραπεζι,δεν πας να εχεις και 2000,ολοι ισοι ειναι....χεχεχεχε343320343321343322
Μα, μας είχε πρήξει αδερφάκι μου, "πότε θα φάμε" και "πότε θα φάμε" και μόλις φτάσαμε στην ταβέρνα, το έριξε στα χόρτα!! Άστα διάλα! Ύστερα γκρινιάζει, γιατί δεν περιλαμβάνω οινομαγειρεία στις βόλτες :D
Συνέχεια ντιμπρίφινγκ ...
Αφού ήπιαμε το καφεδάκι μας και χαλαρώσαμε, ξεκινήσαμε για το βουνό. Πράσινο, μυρωδιές από ρίγανη, θυμάρι, έλατο, βελανιδιές, βρεγμένο χώμα, όλα μαζί ανακατεμένα.
Στο καταφύγιο ...
343327
Ομαδική ...
343326
Eversman
23/10/2015, 09:37
H παρέα του Λεωνιδίου (:beer:) ...
343329
Eversman
23/10/2015, 09:47
Επίσκεψη στο δεύτερο καταφύγιο, το οποίο προσωπικά με μάγεψε. Κρίμα που το έχουν κλειστό και ακόμη πιό κρίμα και ντροπή, ο βανδαλισμός που υπέστη πρίν από λίγα χρόνια και εξ' αιτίας αυτού δεν μπορούμε να το απολαύσουμε όπως πρέπει, οι υπόλοιποι. Ακόμη και έτσι όμως, παραμένει ένας υπέροχος χώρος.
Ομαδική Νο 2
343330
Μικές. Μικρή μοτοσυκλέτα, μεγάλη καρδιά :beer:
343331
Χάρης και Κατερίνα. Respect και πολλά merci για τις έν κινήσει φωτό :beer:
343332
Eversman
23/10/2015, 10:04
Ο πάντα χαμηλών τόνων και ευγενικός Κωστής. Εδώ δίπλα σε μοτοσυκλέτα που θα ήθελε να έχει :D
343333
πυξιδας990
23/10/2015, 10:06
Ο πάντα χαμηλών τόνων και ευγενικός Κωστής. Εδώ δίπλα σε μοτοσυκλέτα που θα ήθελε να έχει :D
343333
την πηρε.........προχτες...
Eversman
23/10/2015, 10:15
Μ' αυτά και μ'αυτά, η ώρα πέρασε, τα στομάχια γουργουρίζανε, το οξυγόνο μας είχε υπέρ-χαλαρώσει, οπότε και ξεκινήσαμε πρός Καρυές, μέσω Βαμβακούς και Βαρβίτσας.
Καρυές. Τελικά ΔΕΝ παρκάραμε επάνω στην πλατεία :lol:
343334
Στην πολύ καλή ταβέρνα. Όλα πεντανόστιμα και μαγειρεμένα από νοικοκυρά :beer:
343335
Φαγητού συνέχεια ...
343336
Eversman
23/10/2015, 10:25
Το ξέρω!! ;):) Αφού έγινε γνωστό λοιπόν .... Καλοτάξιδη Κωστή :beer: :beer: :beer:
Ένα μικρό αφιέρωμα στις Καρυές ....Καταπληκτικό χωριό, πανέμορφο, περιποιημένο, με πολλές επιλογές σε καφενεία και ταβέρνες. Χωριό με ιστορία και πολύ φιλόξενους κάτοικους. Κάποια στιγμή και ενώ το φαγοπότι συνεχιζόταν, σηκώθηκα και έκανα μία μικρή περιήγηση, πέριξ της πλατείας ....
Ο επιβλητικός πλάτανος ...
343337
Η πλατεία από τα σκαλιά που σε βγάζουν στο υπερυψωμένο πλάτωμα της εκκλησίας ...
343338
Ευχαριστήρια και δωρεές ...
343339
πως ξέρεις οτι ήταν νεκοκυρά δλδ;
Eversman
23/10/2015, 10:34
Πράσινο παντού, καθώς το χωριό είναι περιτριγυρισμένο από δάσος καστανιάς και όχι μόνο. Ανοίγει το μάτι και η ψυχή σου :beer: ...
343341
343340
Και αφού φάγαμε και ήπιαμε, ήρθε η καταραμένη ώρα της επιστροφής. Όχι όμως προτού βγάλουμε μία τελευταία ομαδική και αναμνηστική φωτογραφία μπροστά από το κτίριο της Κοινότητας και το Ηρώο.
Η τάξη του '15 :lol:...
343342
spyrakos35
23/10/2015, 10:45
343333
το χα καταλάβει......
δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ που γλύτωσε από το άφρικα και έπεσε στην μπεμβέ..... σαν "από την κόκα στην πρέζα" μου κάνει
:lol:
καλορίζικο ρε Κωστή, να το χαρείς ακόμα πιο πολύ και από το αφρικα
:beer:
Η κυρία που χει την ταβέρνα με κέρδισε ΚΑΙ με την ευγένειά της. Την ρώτησα αν το χωριό έχει φούρνο να πάρω ψωμάκι χωριάτικο, παραγγελία απο την κυρά και επειδή το χωριό δεν είχε μου δώσε απο το δικό της ΔΩΡΕΆΝ που ομολογουμενως ήταν πεντανοστιμο.
(4 μέρες τωρα κοιμάμαι τα βραδιά στο γκαράζ...)
Eversman
23/10/2015, 10:50
πως ξέρεις οτι ήταν νεκοκυρά δλδ;
Την ρώτησα ...
-"Είσαι νοικοκυρά?"
Μου απάντησε ...
-"Ναί είμαι!"
-"Ά ..οκ!" είπα ... :bawl:
Εννοούσα ότι όλα ήταν νοικοκυρεμένα και νόστιμα ρέι σύ :)
Πραγματικά ήταν όλα άψογα, περάσαμε φανταστικά. Το μόνο που μας άγχωσε λίγο, ήταν ένα κατάμαυρο σύννεφο, που λές και είχε σταθεί επίτηδες από πάνω μας την ώρα που τρώγαμε, μας απειλούσε με πολλά καντάρια βροχή.
Τελικά βγαίνωντας έξω από το χωριό, ήρθε ένας υπέρλαμπρος ήλιος να μας καθησυχάσει ......ΝΟΤ!!!! Με το που βγήκε ο ήλιος άρχισε και η βροχή(!!!!), η οποία όμως ήταν μικρής διάρκειας και έντασης, οπότε μπορώ να πώ ότι την απολαύσαμε κιόλας :)
Πολλά ευχαριστώ σε όλους για την παρέα και τα λέμε ξανά συντόμως στο δρόμο. Να είστε πάντα καλά και πάντα όρθιοι :beer:
Κατι ποιμενικούς τους είδες;Εγω τους είδα και ήδη σκεφτόμουν πόσο θα πάει το μαλλί.
Ευχαριστω boys για τις ευχές, θα ανοίξω άλλο θρεντακι το βράδυ για την φροιλαιν να με κραξετε εκεί.
Η εκδρομή ήταν ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ. Την καταχαρηκα όσο δεν πάει.
πυξιδας990
23/10/2015, 10:55
Κατι ποιμενικούς τους είδες;Εγω τους είδα και ήδη σκεφτόμουν πόσο θα πάει το μαλλί.
τους ειδα εγω,βαριοντουσταν ομως...
αντε και στα επομενα...ποτε?
Eversman
23/10/2015, 11:04
Ευχαριστω boys για τις ευχές, θα ανοίξω άλλο θρεντακι το βράδυ για την φροιλαιν να με κραξετε εκεί.
Η εκδρομή ήταν ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ. Την καταχαρηκα όσο δεν πάει.
Σιγά μην σε κράξουμε. Σκίζει το εργαλείο :beer:
Τους είδα και εγώ τους Γκίκες και έκοψα. Αλλά μάλλον ήταν φαγωμένοι :bawl:
Λίγο σα πάν' ανεβαίνετε? Π.χ. γύρος της κεντρικής Εύβοιας? (λέω 'γώ τώρα).
spyrakos35
23/10/2015, 11:05
Μετα ημουν εγω ο χεστης (δευτερη φορα που σας τσακωνω)
ουδέπόΠΟτε αρνήθηκα οτι ευα μέντες με τα σκλιά τα υπαίθρια a.k.a Κέρβερος.
πυξιδας990
23/10/2015, 11:13
εδιαφερον για ευβοια,αλλα για γυρω γυρω θελουμε διημερο...
Σούπερ !
Και στην επόμενη με το καλό :beer:
Σιγά μην σε κράξουμε. Σκίζει το εργαλείο :beer:
Τους είδα και εγώ τους Γκίκες και έκοψα. Αλλά μάλλον ήταν φαγωμένοι :bawl:
Λίγο σα πάν' ανεβαίνετε? Π.χ. γύρος της κεντρικής Εύβοιας? (λέω 'γώ τώρα).
Γκέκας...
Τι διάολο, όλοι στην Ομόνοια μεγαλώσατε;
343368
Αν και άργησα λίγο βρήκα τα παιδιά που είχαν μείνει να δουν Motogp.Η βόλτα ξεκίνησε και μετά από μια ώρα και κάτι συναντήσαμε τη ομάδα του Καπετάν Παναγιώτη,οργανωτή της βόλτας.Ωραία διαδρομή στο βουνό,καλός ρυθμός,καλή παρέα:)
Αλεξ ευχαριστώ για τη παρέα στο γυρισμό :beer:
Αλμα εις ύψος ξεκίνησες?
343373
Είχαμε και δυο ducati multi στη παρέα και δεν χαλάνε...αν και μερικά ακούγονται σαν χαλασμένα.
343374
343375
o_gavros
23/10/2015, 17:22
βόλτα που είχε και 2 (ολογράφως: δυο) ντουκάτια και τηνε χάσαμε ρε γαμώτο.
Σας ζηλεύω λιγο φαλεςκου.
Σαν δικαιολογία απουσίας, επικαλούμαι την ατάκα του τιτανοτεραστιου Τσιτσιες "δεν είναι να βγαίνεις απο το σπίτι τη σήμερον".
Αυτιά και εις άλλα με υγεία.
taisteal
23/10/2015, 17:38
Και τα εντούρο
343376
Απο ποτε ειναι εντουρο το προπελεν πομωνοποταμοπλοιο ρε φιλε;;
:lol::lol:
amyroukai
23/10/2015, 17:42
Από τότε που η θειά του έτρεξε Ντακάρ και ας έχασε από τον ροταξ...
o_gavros
23/10/2015, 17:49
πομωνοποταμοπλοιο έγραψε αυτός ο, τελικά όχι και τόσο, μικρός θεούλης!
ρησπεκ σε κάθε λεξιπλάστη αντιστοίχου βεληνεκους εκεί όξω
Eversman
23/10/2015, 17:54
Γκέκας...
Τι διάολο, όλοι στην Ομόνοια μεγαλώσατε;
343368
Σωστός, αλλά προσπάθησε να το κάνεις πληθυντικό ... Γκέκες? :lol: Βέβαια είμαστε και λίγο ιδιόμορφοι, εμείς οι Παυλαίοι :D (Ακούς Σωτήρη?)
Y.Γ.
Κι όμως έχεις δίκιο φίλος. Γκέκες είναι ο πληθυντικός, μετά από ψαχτήρι. Άκου να δείς! Και εγώ που το θεωρούσα αστείο!Όσο ζείς, μαθαίνεις.
Αλμα εις ύψος ξεκίνησες?
343373
Ναί, αλλά επειδή είμαι όπως είπες στην αρχή, είπα να το πάω σιγά-σιγά μην πάθω καμιά κράμπα :lol:
Από τότε που η θειά του έτρεξε Ντακάρ και ας έχασε από τον ροταξ...
Που τα βρίσκεις αυτά τα έξυπνα,ρε φίλος :rolleyes:
amyroukai
23/10/2015, 18:01
Που τα βρίσκεις αυτά τα έξυπνα,ρε φίλος :rolleyes:
Ο μπόξερ όντως κατέβηκε δύο φορές (αν δεν με απατά το μνημονικό μου) στον αγώνα, επειδή γλυκάθηκαν από την πρώτη νίκη του F650GS και ήθελαν να το επαναλάβουν με το μεγάλο, κάποια ειδική έκδοση του R1000GS ήταν;
Ε, νίκησε πάλι το μικρό (οι οδηγοί τους είπαν ότι το πλεονέκτημα βάρους έκανε την διαφορά, παρά το μειονέκτημα στην δύναμη) μετά νίκησε το ΚΤΜ950 και μετά απαγορεύτηκαν τα μεγάλα γενικώς.
**στην θειά του R1150GS αναφερόμουν, όχι την δική σου ρε :bawl:
Αυτά στη νεότερη ιστορία, γιατί τη δεκαετία που '80 η γιαγιά του (του 1150 η γιαγιά) το είχε σηκώσει κιόλας (το κύπελλο).
amyroukai
23/10/2015, 18:13
Αυτό το τελευταιο δεν το θυμόμανε, ομολογώ.
Δικαιουται δια να ονομάζεται ενδουρο λοιπόν το εγγονι; ενδουρος ο περιπετειας ο μελιγηδιαιταθασαςπωεγω ο Γ'.
Δικαιουται δια να ονομάζεται ενδουρο λοιπόν το εγγονι; ενδουρος ο περιπετειας ο μελιγηδιαιταθασαςπωεγω ο Γ'.
Άμα ψάξεις στο καρ μέχρι και στην κατηγορία μότοκρος (http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6952866/) θα το βρεις! Ελβετικός σουγιάς λέμε! (οκ..από αυτους τους χοντρούς ίσως :cry: )
amyroukai
23/10/2015, 18:22
Η επιτομή της βλακείας.
Θερμονομενα γκριπ και ανταλλαγή με βαρκαδερο η βεστορμ650...
Ντάξει ρε τύπε, ντάξει.
spyrakos35
23/10/2015, 18:30
ε ναι ρε..... εξάλλου, όλοι απόγονοι του σωκράτη, του σοφοκλή και του πλάτωνα δεν είμαστε?
ο δε τσακαλωτος αίμα του ευκλείδη είναι, μέχρι και το όνομά του έχει
amyroukai
23/10/2015, 18:33
Ξέχασες τον Λεμονιδα και τις 300 αμίτες, δις ιζ σκάρτα.
spyrakos35
23/10/2015, 18:36
Ξέχασες τον Λεμονιδα και τις 300 αμίτες, δις ιζ σκάρτα.
επι τούτου το έκανα μη με πει κανείς χρυσαύγουλο.....
taisteal
23/10/2015, 18:37
Ρε δεν ντρεπεστε να σπαμαρετε;;;
:D
Η επιτομή της βλακείας.
Θερμονομενα γκριπ και ανταλλαγή με βαρκαδερο η βεστορμ650...
Ντάξει ρε τύπε, ντάξει.
Που ξέρεις.. μπορεί εκεί που κυκλοφορεί να τονε πέτυχε ο "ξέρεις ποιος"..
..ο "Ό,τι πετυχαίνω, το εκτελώ"..
Τα υπόλοιπα είναι ιστορία..
amyroukai
23/10/2015, 18:40
επι τούτου το έκανα μη με πει κανείς χρυσαύγουλο.....
Έχεις την κόμμωση.πάντως :bawl:
spyrakos35
23/10/2015, 18:46
Έχεις την κόμμωση.πάντως :bawl:
:beer:
πυξιδας990
23/10/2015, 23:09
Φιλε αυτες οι φωτο με σημαδεψαν...
Eversman
24/10/2015, 19:37
Φιλε αυτες οι φωτο με σημαδεψαν...
Είδες τί κάνει το τριποδάκι φίλε μου? :)
Μα, μας είχε πρήξει αδερφάκι μου, "πότε θα φάμε" και "πότε θα φάμε" και μόλις φτάσαμε στην ταβέρνα, το έριξε στα χόρτα!! Άστα διάλα! Ύστερα γκρινιάζει, γιατί δεν περιλαμβάνω οινομαγειρεία στις βόλτες :D
ελα... πες την αληθεια.. 3 μηνες που ημουν αμήχανος, σου ειχε λειψει η γκρινια μου... :smokin:
amyroukai
24/10/2015, 23:01
Ελλειψη γκρινιας;
Σοβαρά;
Υπάρχει αυτό;
Μου α χα χα χα χα χα χα.
#δενπατεκαλαρε
Ελλειψη γκρινιας;
Σοβαρά;
Υπάρχει αυτό;
Μου α χα χα χα χα χα χα.
#δενπατεκαλαρεναι ρε.. αφου δεν ειχα μηχανη να παω βολτα, δεν μπορουσα να γκρινιαξω για το αν θα εχει φαι η όχι...
Eversman
25/10/2015, 07:50
Ελλειψη γκρινιας;
Σοβαρά;
Υπάρχει αυτό;
Μου α χα χα χα χα χα χα.
#δενπατεκαλαρε
Φίλε μην το γελάς! Αν δεν ήταν ο Μικές να γκρινιάζει, δεν υπήρχε περίπτωση να πώ για φαγητό. Καφές και πίσω. Άντε στάση σε κανά φούρνο, για λίγο :lol:
Πέραν της πλάκας, άπαξ και έφαγα, κατεβαζω Γενικό και βαζω τον Αυτόματο. Αν με ρωτήσεις, τι θυμάμαι από την επιστροφή, θα σου απαντήσω, μόνο το πρώτο τούνελ στο Αρτεμίσιο και την διαφορά στον καιρό και την θερμοκρασία από την μιά πλευρά στην άλλη.