PDA

View Full Version : MOTO GP ROUND 15. 9-11/10 2015 MOTUL GP OF JAPAN

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5

cityfly
11/10/2015, 10:04
για να πιασουμε τα τεχνικά τώρα

αφού μιλάμε για το ίδιο λάστιχο
αφού μιλάμε για μπροστινό και όχι πίσω

τι έκανε τόσο διαφορετική την φθορά μεταξύ τους?

Μάλλον το ότι έφυγε ο λόρε σαν να μην υπάρχει αύριο στην αρχή.

H.A.Balafoutre
11/10/2015, 10:07
Τι έγινε πάλι ρε γμτ....

MG-KTiNoS
11/10/2015, 10:12
Ρε μπας και τον έψησε κάποιος ότι έχει ελπίδες για το κοντράτο;

:cool:

Antonisss
11/10/2015, 10:20
342802
342803
342804

Με σειρά κατάταξης.

Έλα ρε, βάλανε και στον Χόρχε τις ψύκτρες για τα φρένα!?

MG-KTiNoS
11/10/2015, 10:25
1 Μπράβο στον πετρογκαζάκι που έκανε την πιο καλή διαχείριση
2 Τον Χόρχε τον κατέστρεψε η βροχή αλλά και η λάθος τακτική. Τακτική του φόβου για μένα.
Τόσα χρόνια τα έκανε αυτός στον Στόνερ, απαράδεκτος.
3 Καλά έκανε ο Μάρκεζ και δεν μπήκε στη φωτιά. Δεν πάει το μηχανάκι, δεν υπάρχει λόγος.
4 Ο Βάλε ακόμα και αν δεν το πάρει (που όλα δείχνουν ότι θα το πάρει) απέδειξε και με το παραπάνω
ότι ακόμα βαστάν τα κότσια του. Νομίζω ότι για τη φετινή χρονιά πρέπει να του βγάλουμε το καπέλο.
5 H Aprilia ΕΣΚΙΣΕ τα σουζούκι

RaGe_Raptor
11/10/2015, 10:29
5 H Aprilia ΕΣΚΙΣΕ τα σουζούκι

:rotflmao:

MG-KTiNoS
11/10/2015, 10:30
:lol:

byron
11/10/2015, 10:59

Υποθέτω τώρα, πως ο lore στηρίχτηκε στην τακτική "μην τον είδατε τον Jorge" από την αρχή, προκειμένου να μην μπλέξει σε κόντρες και προσπερασματα στη βροχή, και θεωρώντας πως με συνεχή βροχή θα μπορούσε να ελέγξει το γρήγορα φθαρμένο μπροστινό του μέχρι τέλος διατηρώντας κάποια διάφορα από τον 2ο.
Ε, όταν έκοψε λίγο η βροχή και στέγνωσε κάπως η αγωνιστική γραμμή...τον ήπιε.

SHOOTER045
11/10/2015, 11:14

1)διαφορετικες ρυθμίσεις (αν προσέξατε πριν την εκκίνηση προσθεταν οι χονταιοι λάδι στο μπροστινό)
2)διαφορετικες πιέσεις
3)βαρος αναβατών
4)συνολικο στήσιμο
5)στυλ οδήγησης

BLiTzER
11/10/2015, 11:35
Φυσικά δεν είδα τον αγώνα, αλλά ήρθα να γράψω πόσο χάρηκα μόλις σηκώθηκα και είδα τα αποτελέσματα :)

Antonisss
11/10/2015, 12:11
Πάλι στο παράπονο ήταν ο Jorge στις δηλώσεις του. Και ήμουν πιο γρήγορος υπό ΚΣ και ο καιρός φέτος δεν είναι με το μέρος μου και τέτοιες αρλούμπες. Μειώνει τον εαυτό του με αυτές τις φίφες.

Antonisss
11/10/2015, 12:28
Να ποιος χάρηκε περισσότερο απ' όλους!

Casey Stoner ‏@Official_CS27 28m28 minutes ago

A big congrats to my mate @26_DaniPedrosa for and outstanding win at Motegi! To come from 8.8 seconds down and then win it by 8.5 no words.

spyrakos35
11/10/2015, 12:41
Να ποιος χάρηκε περισσότερο απ' όλους!

Casey Stoner ‏@Official_CS27 28m28 minutes ago

A big congrats to my mate @26_DaniPedrosa for and outstanding win at Motegi! To come from 8.8 seconds down and then win it by 8.5 no words.

Τραβα ριξε κανα τσαπαρι ρε βλαχο....

spyro
11/10/2015, 12:52
...
3 Καλά έκανε ο Μάρκεζ και δεν μπήκε στη φωτιά. Δεν πάει το μηχανάκι, δεν υπάρχει λόγος.
......

:

:confused:

εγω μια χαρά το είδα στα χέρια του dany. πέταγε

άλλον αγώνα βλέπαμε?

RaGe_Raptor
11/10/2015, 12:55
Τραβα ριξε κανα τσαπαρι ρε βλαχο....

oh mon dieu...!!!!! Τι λόγια είναι αυτά Σπυγάκο , πιπέγι......

spyrakos35
11/10/2015, 13:12
oh mon dieu...!!!!! Τι λόγια είναι αυτά Σπυγάκο , πιπέγι......

Μα αμα πιασω τα "γαλλικα" θα φαω μπαν.....

ptc
11/10/2015, 13:43
Πηρε φορα ο Μαρκ και υπογραφει και το καπελο του σεκιουριτα! :D

https://www.facebook.com/MotoGP/videos/10153903616100769/

7Tolis
11/10/2015, 14:05
Πηρε φορα ο Μαρκ και υπογραφει και το καπελο του σεκιουριτα! :D

https://www.facebook.com/MotoGP/videos/10153903616100769/

ευχαριστώ κυρία
ευχαριστώ κυρία
ευχαριστώ κυρία
ευχαριστώ κυρία
συγνώμη μπαμπά
ευχαριστώ κυρία
ευχαριστώ κυρία

CLIFFIEM
11/10/2015, 14:42
Το χαμόγελο του jlo ήταν σαν να του τραβαγανε με μανταλακια τα μάγουλα... Οδηγαρα αλλά μόνο όταν είναι τέλειες οι συνθήκες για αυτόν.
εγώ περίμενα μόλις τον περάσει ο ντανο θα κρασαρε.
Ο στόνερ ήταν τόσο αντιπαθητικος?

RaGe_Raptor
11/10/2015, 15:35
για να δούμε τι λάστιχα θα φέρει η bs στο pi και τι σπέκουλα έχει να πέσει .....

devil's animal
11/10/2015, 15:38
Ο πετρογκαζάκης δεν το πήρε ποτε !
(και ας έφτιαξαν ένα τόσο μικρό μηχανάκι που άλλος δεν χόραγε)
:wave2:

'νταξει καληνυχτα...τι? ειναι πρωϊ? δεν πειραζει..κοιμησου...
:whiteflag:

ΤΩΡΑ με τάπωσες!
:vava:

η ταπα σου ειναι οτι τον Pedrosa τον κρατησαν και τον Hayden τον εδιωξαν...
αυτοι που ξερου...αυτοι που αποφασιζουν...αυτοι που πληρωνουν...

και μην μου πεις για repsol χορηγια λογω ισπανιας...
o hayden απευθυνοταν σε τεραστιο κοινο λογω USA...ειδικα σε μετα edwards εποχη...

ξανα καληνυχτα...

devil's animal
11/10/2015, 15:57
οτι ειπε ο Βυρωνας οσον αφορα την τακτικη του Lorenzo...
ξεφτιλισε το λαστιχο οταν στεγνωνε η αγωνιστικη γραμμη αφου οδηγαει εχοντας περισσοτερο edge grip απο τους αλλους...βλακωδες λαθος επειδη εχασε την αυτοσυγκεντρωση του (πιθανον λογω γλιστριματος)...και αναποφευκτα χασιμο της 2ης θεσης απο την γρια αλεπου που παραφυλαγε...
ο pedrosa εκανε εναν πολυ καλο αγωνα, που ουτε ο ιδιος περιμενε...δεν ηταν τρομερα γρηγορος...οι αλλοι ηταν (σ)αργοι...
ο μπαρμπα rossi, κλασσικα αγωνα τακτικης για να σηκωσει την κουπα...του εκατσε για αλλη μια φορα το λαθος του lorenzo και ηταν εκει για να το εκμεταλλευτει...η σταθεροτητα του συνεχιζεται και μαλλον θα του δωσει το 10ο...

ωραια πραγματα εγιναν το πρωϊ, αλλα ο υπνος καλυτερος..:tooth:
σηκωθηκα 11:05 απο το κρεβατι...12 ξεκινησε το κατεβασμα..12:30 ειχε τελειωσει...
μετα το μεσημεριανο (εξαιρετικο χταποδακι στιφαδο), ηταν οτι επρεπε για χωνεψη...

επειδη ολοι λετε για καφεδες και πρωϊνα ξυπνηματα...:p

RaGe_Raptor
11/10/2015, 16:03
ξεφτιλισε το λαστιχο οταν στεγνωνε η αγωνιστικη γραμμη αφου οδηγαει εχοντας περισσοτερο edge grip απο τους αλλους...βλακωδες λαθος επειδη εχασε την αυτοσυγκεντρωση του (πιθανον λογω γλιστριματος)...και αναποφευκτα χασιμο της 2ης θεσης απο την γρια αλεπου που παραφυλαγε...
ο pedrosa εκανε εναν πολυ καλο αγωνα, που ουτε ο ιδιος περιμενε...δεν ηταν τρομερα γρηγορος...οι αλλοι ηταν (σ)αργοι...
ο μπαρμπα rossi, κλασσικα αγωνα τακτικης για να σηκωσει την κουπα...του εκατσε για αλλη μια φορα το λαθος του lorenzo και ηταν εκει για να το εκμεταλλευτει...η σταθεροτητα του συνεχιζεται και μαλλον θα του δωσει το 10ο...

ωραια πραγματα εγιναν το πρωϊ, αλλα ο υπνος καλυτερος..:tooth:
σηκωθηκα 11:05 απο το κρεβατι...12 ξεκινησε το κατεβασμα..12:30 ειχε τελειωσει...
μετα το μεσημεριανο (εξαιρετικο χταποδακι στιφαδο), ηταν οτι επρεπε για χωνεψη...

επειδη ολοι λετε για καφεδες και πρωϊνα ξυπνηματα...:p

καλά βρε συ δεν ξενερώνεις που ότι βλέπεις έχει ήδη γίνει και είναι replay? άλλο πράμα το live, me thinks....

devil's animal
11/10/2015, 16:13
καλά βρε συ δεν ξενερώνεις που ότι βλέπεις έχει ήδη γίνει και είναι replay? άλλο πράμα το live, me thinks....

τι λες ρε συ?
δεν μπαινω εδω για να δω αποτελεσματα..ουτε φυσικα σε παρομοια sites, forums κλπ...
κανω το προγραμμα μου οτι και αν αυτο περιλαμβανει..υπνο, μπανιο, φαϊ..κλπ...

ετοιμαζομαι με την ανεση μου, το βαζω οποτε γουσταρω και εχω χρονο... και οτιδηποτε τυχει το παγωνω και δεν τρεχει καστανο...

φαντασου να το βλεπεις live και να σε φωναξει καποιος ή να σε παρουν τηλεφωνο ή να γινει κατι πιο σοβαρο, οπως το να χτυπησει το παιδι σου (φτου φτου, μακρυα απο ολους)...

στα συν οτι δεν εχεις λαγκαρισματα λογω κακης συνδεσης στο ιντερνετ ή ενοχλητικες διαφημισεις και εχεις και τελεια εικονα (αφου κατεβαζεις 720p)...
ασε το αλλο...αν γινει διακοπη για οποιονδηποτε λογο, εσυ το τρεχεις και πας την στιγμη που ξεκινανε ξανα χωρις να περιμενεις και να βαριεσαι...

απολαυση η μαγνητοσκοπηση σου λεω...την φερνεις στα μετρα σου οποιαδηποτε στιγμη...:winka:

RaGe_Raptor
11/10/2015, 16:17
τι λες ρε συ?
δεν μπαινω εδω για να δω αποτελεσματα..ουτε φυσικα σε παρομοια sites, forums κλπ...
κανω το προγραμμα μου οτι και αν αυτο περιλαμβανει..υπνο, μπανιο, φαϊ..κλπ...

ετοιμαζομαι με την ανεση μου, το βαζω οποτε γουσταρω και εχω χρονο... και οτιδηποτε τυχει το παγωνω και δεν τρεχει καστανο...

φαντασου να το βλεπεις live και να σε φωναξει καποιος ή να σε παρουν τηλεφωνο ή να γινει κατι πιο σοβαρο, οπως το να χτυπησει το παιδι σου (φτου φτου, μακρυα απο ολους)...

στα συν οτι δεν εχεις λαγκαρισματα λογω κακης συνδεσης στο ιντερνετ ή ενοχλητικες διαφημισεις και εχεις και τελεια εικονα (αφου κατεβαζεις 720p)...
ασε το αλλο...αν γινει διακοπη για οποιονδηποτε λογο, εσυ το τρεχεις και πας την στιγμη που ξεκινανε ξανα χωρις να περιμενεις και να βαριεσαι...

απολαυση η μαγνητοσκοπηση σου λεω...την φερνεις στα μετρα σου οποιαδηποτε στιγμη...:winka:

εννοείται πως δε βλέπεις πουθενά αποτελέσματα αυτό έλλειπε!
ψυχολογικά όμως δεν ξενερώνεις που βλέπεις επανάληψη?εγώ ναι...!!! :D κυνηγάω το live κι αν δε μου κάτσει κάνω αυτό που λες,η αίσθηση όμως δεν είναι η ίδια.

sapila racing
11/10/2015, 16:34
ψυχολογικά όμως δεν ξενερώνεις που βλέπεις επανάληψη?εγώ ναι...!!! :D κυνηγάω το live κι αν δε μου κάτσει κάνω αυτό που λες,η αίσθηση όμως δεν είναι η ίδια.

Μια χαρά ίδια είναι, κι εγώ έτσι κάνω και ειναι σαν να τον βλέπεις live. :D

O γιατρός έγραψε πάλι σήμερα! :)

devil's animal
11/10/2015, 16:34

πρεπει να εχω ψυχολογικα για να ξενερωσω που δεν μπορω να ακολουθησω το προγραμμα 20 καλοπληρωμενων πιλοτων που τρεχουν στην αλλη ακρη της γης...:D

RaGe_Raptor
11/10/2015, 16:45
πρεπει να εχω ψυχολογικα για να ξενερωσω που δεν μπορω να ακολουθησω το προγραμμα 20 καλοπληρωμενων πιλοτων που τρεχουν στην αλλη ακρη της γης...:D

ααα,να'σαι καλά ευχαριστώ,με τις υγείες μου..... :D

devil's animal
11/10/2015, 17:09
ααα,να'σαι καλά ευχαριστώ,με τις υγείες μου..... :D

το πηρες λαθος..
εκανα πλακα...
:beer::beer:

RaGe_Raptor
11/10/2015, 17:26
το πηρες λαθος..
εκανα πλακα...

ρε έβαλα και γαμώτικον.....εννοείται πως δεν το πήρα σοβαρά...!!!

MG-KTiNoS
11/10/2015, 17:40
:confused:

εγω μια χαρά το είδα στα χέρια του dany. πέταγε

άλλον αγώνα βλέπαμε?

Δεν ξέρω τι έβλεπες εσύ αλλά αν δεν έμεναν οι άλλοι από λάστιχο δεν θα υπήρχε το άτομο 8,8 πίσω ήταν.

MG-KTiNoS
11/10/2015, 17:51
η ταπα σου ειναι οτι τον Pedrosa τον κρατησαν και τον Hayden τον εδιωξαν...
αυτοι που ξερου...αυτοι που αποφασιζουν...αυτοι που πληρωνουν...

και μην μου πεις για repsol χορηγια λογω ισπανιας...
o hayden απευθυνοταν σε τεραστιο κοινο λογω USA...ειδικα σε μετα edwards εποχη...

ξανα καληνυχτα...

Εγώ δεν ξέρω γιατί τον κράτησαν αυτοί που ξέρουν,
ξέρω ότι όλα αυτά τα χρόνια (μετά το Χέιντεν) τρέχουν με 1,5 πιλότο.
Δεν ξέρω πόσο επηρέασε την εξέλιξη της μηχανής η περσινή ας πούμε απουσία του
ξέρω ότι από πέρσι μέχρι φέτος η γιαμάχα δείχνει να είναι μπροστά.
Ξέρω ακόμα ότι τους επηρέασε βαθμολογικά στο ΠΠ κατασκευαστών.

υγ
Και μια και το ρίξαμε στις γνώσεις να σου πω πως ο βλάχος κέρδισε το Ρόσσι όταν ήταν στα ντουζένια του.
Ούτε με ντουκάτι, ούτε με τραυματισμό.

Όλες οι παραπάνω γνώσεις αποκτιούνται με την απλή αριθμητική

:smokin:
Καλή χώνεπΣη

LogOutGoRide
11/10/2015, 17:55
Σχετικά με τις κονσέρβες αγώνων, στο motogp.com έχω βάλει στα αγαπημένα, την σελίδα του no spoiler. Οταν δεν μπορω λογω δουλειάς απο εκεί μπαινω πάντα. Αν δεν αρχίσει κάποιος γνωστός ψηλός τους πανηγυρισμούς, είναι σαν να μην είδες τίποτα και όλα αρχίζουν εκείνη την στιγμή.
Στην αρχική σελίδα του motogp, όλο και κάποιος θα είναι πάνω στην μηχανή και θα χαιρετάει οπότε δεν πλησιάζω καν.

MG-KTiNoS
11/10/2015, 17:55
342809

342810

342811

MG-KTiNoS
11/10/2015, 17:56
342812

MG-KTiNoS
11/10/2015, 17:58
342813

Πάμε ΑΦΣΤΑΛΙΑ για άλλα.

spyro
11/10/2015, 18:05
Δεν ξέρω τι έβλεπες εσύ αλλά αν δεν έμεναν οι άλλοι από λάστιχο δεν θα υπήρχε το άτομο 8,8 πίσω ήταν.

εγω ξέρω τι έβλεπα εσύ μάλλον δε κατάλαβα τι είδες.

ο Ντάνος τα κατάφερε?

ο ΜΜ γιατί δε τα κατάφερε? (για πολλούς λόγους πιθανών) αλλα δε μπορεί εσυ αφθαίρετα να λες "καλά έκανε ο ΜΜ γιατί δε πάει το μηχανάκι" αφού ο Ντάνος το πήγε τόσο όσο να βγεί πρώτος

δε καταλαβαίνω γιατι δικαιολογείς το άστοχο remark σου.

όπως λεει και ένας ξάδερφος μου "μη λές 10 μπαρούφες ώστε να δικαιολογήσεις τη πρώτη σου"

GIOTIS750
11/10/2015, 18:06
342813

Πάμε ΑΦΣΤΑΛΙΑ για άλλα.

Για τον Ντανυ που λες πιστευω οτι αφου ειδε οτι τον παιρνει και το μηχανακι δεν γλυστραει ειχε και τον αερα απο την μαχη με τον γιατρο και εκανε επιθεση και ορθως επραξε..
και πηρε και την πρωτια
το λαστιχο του ηταν παντως σε πολυ καλυτερη κατασταη απο τους αλλους 2 του βαθρου
καλα του Χορχε ηταν μνι καπελο

byron
11/10/2015, 18:26
ο μπαρμπα rossi, κλασσικα αγωνα τακτικης για να σηκωσει την κουπα...του εκατσε για αλλη μια φορα το λαθος του lorenzo και ηταν εκει για να το εκμεταλλευτει...η σταθεροτητα του συνεχιζεται και μαλλον θα του δωσει

Δεν ξέρω αν ήταν αγώνας τακτικής...τι άλλο να έκανε δηλαδή; πήρε μια καθαρή δεύτερη, φυσιολογικά δεν κυνήγησε τον Dani εφόσον ήταν πολύ πιο γρήγορος, και πήρε το δεύτερο καλύτερο αποτέλεσμα που ήθελε.
Παγκόσμιο πρωτάθλημα παίζεται σε αυτούς τους τελευταίους αγώνες, δεν είναι η αρχή να τις μετρήσουν ποιος την έχει μεγαλύτερη.
Η στρατηγική του ήταν σωστή, ήταν πιο γρήγορος, και αν δεν προέκυπτε ο φαντης-ντανυ, θα έπαιρνε την μεγάλη κούπα.

Μαλακία, από αυτές που κάνει μόνο αυτός, έκανε ο Lorenzo. Και μόνο από το γεγονός πως υπό ΚΣ βροχής ο Rossi είναι πιο γρήγορος από αυτόν, έπρεπε να τον υποψιασει πως κάτι δεν πάει καλά με τα +1,+1.5 sec στον γύρο.
Ο Rossi δεν είναι μαλάκας να αρπάζει τέτοιες διαφορές χωρίς να έχει απάντηση.

That's racing...

LogOutGoRide
11/10/2015, 18:51
Προσπάθησε με την τακτική που ακολουθεί πάντα. Τις προηγούμενες φορές του βγήκε και τώρα όχι. Αν δεν κάνει καμιά βλακεία όπως το 2006 στην Βαλένθια ή κάτι άλλο παράξενο, ο τίτλος είναι του Rossi. Ο Lorenzo "χρειάζεται βοήθεια" για να γυρίσει την κατάσταση. Δεν του φτάνει μόνο να κερδίσει και στους τρεις αγώνες. Στους δυο τελευταίους αγώνες του την "έδωσε" ανέλπιστα ο κοντός. Άσχετα που δεν το εκμεταλλεύτηκε. Χρειάζεται και τον μικρό στο παιχνίδι. Από τους άλλους δεν μπορεί να περιμένει τίποτα. Έχουν τόσα φτερά που στο τέλος θα μπουν σε τροχιά.

MG-KTiNoS
11/10/2015, 18:54
εγω ξέρω τι έβλεπα εσύ μάλλον δε κατάλαβα τι είδες.

ο Ντάνος τα κατάφερε?

ο ΜΜ γιατί δε τα κατάφερε? (για πολλούς λόγους πιθανών) αλλα δε μπορεί εσυ αφθαίρετα να λες "καλά έκανε ο ΜΜ γιατί δε πάει το μηχανάκι" αφού ο Ντάνος το πήγε τόσο όσο να βγεί πρώτος

δε καταλαβαίνω γιατι δικαιολογείς το άστοχο remark σου.

όπως λεει και ένας ξάδερφος μου "μη λές 10 μπαρούφες ώστε να δικαιολογήσεις τη πρώτη σου"

Να το ακούς τον ξαδερφο σου έχει δίκιο

spyro
11/10/2015, 18:58
Να το ακούς τον ξαδερφο σου έχει δίκιο

byron
11/10/2015, 19:36
Ο Lorenzo "χρειάζεται βοήθεια" για να γυρίσει την κατάσταση. Δεν του φτάνει μόνο να κερδίσει και στους τρεις αγώνες. Στους δυο τελευταίους αγώνες του την "έδωσε" ανέλπιστα ο κοντός. Άσχετα που δεν το εκμεταλλεύτηκε. Χρειάζεται και τον μικρό στο παιχνίδι. Από τους άλλους δεν μπορεί να περιμένει τίποτα. Έχουν τόσα φτερά που στο τέλος θα μπουν σε τροχιά.

α, καλά...
Αν περιμένει βοήθεια από τρίτους για να σηκώσει κούπα ας πάει στον τριμάλακα τον Κοέλιο. Θα του χαιδέψει το κεφάλι θα τον κοιτάξει στα μάτια και θα του πει πως το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα...αρκεί να το θέλει πολύυυυ.
Και ως συνήθως το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να πάει να γ@μηθεί.

Ο Ρόσσι πρέπει να περίμενε ατελείωτα βράδια αυτή τη στιγμή, και δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα σε σύμπαν, τρίτους, και τύχη.

MG-KTiNoS
11/10/2015, 19:46
α, καλά...
Αν περιμένει βοήθεια από τρίτους για να σηκώσει κούπα ας πάει στον τριμάλακα τον Κοέλιο. Θα του χαιδέψει το κεφάλι θα τον κοιτάξει στα μάτια και θα του πει πως το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα...αρκεί να το θέλει πολύυυυ.

Ο Ρόσσι πρέπει να περίμενε ατελείωτα βράδια αυτή τη στιγμή, και δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα σε σύμπαν, τρίτους, και τύχη.

Α υποθέσουμε ότι μπορεί να κερδίσει τα 3 επόμενα γκραν πρι

SHOOTER045
11/10/2015, 19:47
α, καλά...

342816
Να βάλω το 10
Η να περιμένω την άλλη βδομάδα?

Ζεύκας
11/10/2015, 19:59
πολύ καυτός μήνας ο οκτώβριος για τα μοτοτζιπι μιας και που ακολουθούν 2 αγώνες στα 2 επόμενα σ/κ.

αυστραλία και μαλαισιά μάλλον θα έχει το πάνω χέρι ο γιατρός ενώ για τον τελευταίο αγώνα στη βαλένθια βλέπω λόρε νικητή.

MG-KTiNoS
11/10/2015, 20:03
ρε παιδιά αυτός ο τρελάρας ο Νακασούγκα με το γιαμάχα τι ρόλο είχε ?
Τέστερ για του χρόνου ή κάτι άλλο?

Antonisss
11/10/2015, 20:05
Δοκίμαζε experimental parts 2016

MG-KTiNoS
11/10/2015, 20:08
γ.... όμως ε?

LogOutGoRide
11/10/2015, 20:13
Αν κερδίσει και τους τρεις τελευταίους αγώνες ο Lorenzo, θα το πάρει;
Ισως.
Αν κερδίσει τους αγώνες και ο Rossi βγαίνει (λέμε τώρα) δεύτερος, το παίρνει;
Όχι.
Άρα;
Αυτό είπα.
Δυο κουστουμάκια του έραψε όμως ο κοντούλης έτσι; να τα λέμε και αυτά.

ptc
11/10/2015, 20:21
Επίσης να σημειωθεί πως στο Phillip Island και στη Μαλαισια ο Rossi εχει από 6 νίκες στα προηγούμενα χρόνια ενώ ο Lorenzo 2 και καμία αντίστοιχα.
Πέρσι ο doc τον κέρδισε και στις δύο αυτές πίστες στα ίσια.

billy of the R6
11/10/2015, 20:32
Ένα ειναι σίγουρο θα έχουμε τρελό θέαμα στους επόμενους αγωνες φαντάζεστε να κερδισει η χοντα και να σκοτώνονται για την δεύτερη θέση 46 + 99 :-P

spyrakos35
11/10/2015, 20:40
Το πρωταθλημα εχει παρα πολυ δρομο ακομα....

Χαλαρωστε

CLIFFIEM
11/10/2015, 20:44
α, καλά...

XAXAXA φοβερος συνειρμος,

Παντως σε ενα εργο χρειαζεται παντα και ο χαρακτηρας του κακου αχωνευτου κτλ,
ετσι και στη δικη μας περιπτωση εχουμε τον ανθρωπο που ειναι το 'αλατοπιπερο' δοξα και τιμη jlo 99!

Ο πιο γρηγορος ειναι αυτος που περναει πρωτος τη γραμμη , και στην προκειμενη ο ντανος,

ολα τα αλλα ειναι για να κουβεντιαζουμε εμεις...

MG-KTiNoS
11/10/2015, 20:44
Το πρωταθλημα εχει παρα πολυ δρομο ακομα....

Χαλαρωστε

1 μήνα πάνω κάτω...

CLIFFIEM
11/10/2015, 20:46
ρε παιδιά αυτός ο τρελάρας ο Νακασούγκα με το γιαμάχα τι ρόλο είχε ?
Τέστερ για του χρόνου ή κάτι άλλο?

πυραυλος???

peterTHErider
11/10/2015, 21:33
στη βαλενθια το θεμα θα ειναι απλα τυπικο...μπορει ο ντοκτορε να κατσει και στην κερκιδα χαλαρος...

Antonisss
11/10/2015, 21:39
Το επικό τρολάρισμα του Crutchlow στον Lorenzo το είδατε?! :lol: :lol: :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=Hrj90opFZ1g

byron
11/10/2015, 21:39
γ.... όμως ε?

Πλάκα κάνεις τώρα, ναι? :tooth:

Ας ήταν στεγνός ο αγώνας και θα μάζευε γύρους "ο γ....ς". Στο στεγνό, σχεδόν 2 sec έτρωγε απ΄τους πρώτους.

stam2
11/10/2015, 21:55
Το επικό τρολάρισμα του Crutchlow στον Lorenzo το είδατε?! :lol: :lol: :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=Hrj90opFZ1g

χαχα! εγγλέζικο χιούμορ εντελώς!

cosgili
11/10/2015, 22:32
χαχα! εγγλέζικο χιούμορ εντελώς!

Με τον ορισμό της κρυοκωλίασης δίπλα του:bawl:

ptc
12/10/2015, 00:19
http://gfycat.com/AssuredOldfashionedDuckbillcat

O Pedrosa "κερναει" το μηχανικο του... :yuck:

Ζεύκας
12/10/2015, 00:28
http://gfycat.com/AssuredOldfashionedDuckbillcat

O Pedrosa "κερναει" το μηχανικο του... :yuck:
:lol::cry:

devil's animal
12/10/2015, 07:27
Δεν ξέρω αν ήταν αγώνας τακτικής...τι άλλο να έκανε δηλαδή; πήρε μια καθαρή δεύτερη, φυσιολογικά δεν κυνήγησε τον Dani εφόσον ήταν πολύ πιο γρήγορος, και πήρε το δεύτερο καλύτερο αποτέλεσμα που ήθελε.
Παγκόσμιο πρωτάθλημα παίζεται σε αυτούς τους τελευταίους αγώνες, δεν είναι η αρχή να τις μετρήσουν ποιος την έχει μεγαλύτερη.
Η στρατηγική του ήταν σωστή, ήταν πιο γρήγορος, και αν δεν προέκυπτε ο φαντης-ντανυ, θα έπαιρνε την μεγάλη κούπα.

Μαλακία, από αυτές που κάνει μόνο αυτός, έκανε ο Lorenzo. Και μόνο από το γεγονός πως υπό ΚΣ βροχής ο Rossi είναι πιο γρήγορος από αυτόν, έπρεπε να τον υποψιασει πως κάτι δεν πάει καλά με τα +1,+1.5 sec στον γύρο.
Ο Rossi δεν είναι μαλάκας να αρπάζει τέτοιες διαφορές χωρίς να έχει απάντηση.

That's racing...

οταν εννοω αγωνα τακτικης, εννοω αγωνα χωρις ρισκα...
κανονικα πρεπει να πιεζει για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα...ηταν δευτερος και επ'ουδενι δεν πιεσε για την πρωτη θεση...στον 5ο-6ο γυρο (δεν θυμαμαι καλα) του ειχε ανοιξει ο αλλος μια διαφορα 3,5 δευτερολεπτων...σε αλλον αγωνα ετρεχαν...

μετα σταθεροποιηθηκε η διαφορα γιατι ο lorenzo εκοψε...οχι οτι πηγε πιο γρηγορα ο rossi...
κυλησε ετσι το πραγμα μεχρι που ηρθε ο pedrosa και τοτε ψιλοσφιχτηκε γιατι καταλαβε οτι μπορει να επαναληφθει το σκηνικο της Aragon...
για να ξαναχαλαρωσει στο καπακι που ειδε οτι ο κοντος παει για κουπα...
και στο τελος να εκμεταλλευτει το λαθος του lorenzo...

που τον ειδες εσυ να προσπαθει για κατι καλυτερο?
εκατσε στ'αυγα του απο την αρχη και του ηρθε σαν δωρο εξ ουρανου το λαθος του lorenzo που παλευε με τα κατεστραμμενα του λαστιχα...

τωρα πως γινεται να λετε οτι υπο ΚΣ βροχης ο rossi ηταν πιο γρηγορος απο τον lorenzo δεν μπορω να το καταλαβω...:confused:
στην αρχη που εβρεχε και ηταν βρεγμενη η πιστα, ο lorenzo του εφυγε μπροστα νικωντας και στην πρωτη μονομαχια..του ανοιξε 3,5 sec και μετα στεγνωσε η αγωνιστικη γραμμη και εκανε τα λαστιχα κορδελες...
μονος σου το εγραψες στο ποστ #308

Υποθέτω τώρα, πως ο lore στηρίχτηκε στην τακτική "μην τον είδατε τον Jorge" από την αρχή, προκειμένου να μην μπλέξει σε κόντρες και προσπερασματα στη βροχή, και θεωρώντας πως με συνεχή βροχή θα μπορούσε να ελέγξει το γρήγορα φθαρμένο μπροστινό του μέχρι τέλος διατηρώντας κάποια διάφορα από τον 2ο.
Ε, όταν έκοψε λίγο η βροχή και στέγνωσε κάπως η αγωνιστική γραμμή...τον ήπιε.

πως λοιπον ηταν πιο γρηγορος ο rossi στην βροχη?
ακομα και να υποθεσουμε οτι ο rossi ειναι πιο γρηγορος στην βροχη απο τον lore, παλι βγαινει το συμπερασμα οτι εκανε αγωνα τακτικης καθημενος στην 2η θεση χωρις να πιεζει..
δεν μπορει να εισαι πιο γρηγορος ή εστω να πηγαινεις τα ιδια με τον αλλον και να σου κανει 3,5 sec σε 5 γυρους...
ή αυτος παει μαλλιοκουβαρα (αρα ειναι πιο γρηγορος απο σενα) ή εσυ πας συντηρητικα (αρα κανεις αγωνα τακτικης)...

αποφασιστε...

MG-KTiNoS
12/10/2015, 07:30
342828

ΚΛΑΙΩ !

:rotflmao:

MG-KTiNoS
12/10/2015, 07:41
αποφασιστε...

Re διαβολάκο τα λέγαμε και για τον Στόνερ κάποτε όταν τον μπέρναγε ο Χόρχες.
Αυτά τα μαύρα πράματα από κάτω πρέπει να τα κοιτάς που και που....
Ο Ντάνος το έκανε πιο καλά απ όλους για αυτό και κέρδισε.
Ο καθένας ότι μπορεί κάνει.
Ο Χόρχες έκανε μαλακία. -
Μαλακία (για μένα) από φόβο να μπει σε μάχες
Σ αυτά τα επίπεδα η μλκιες κοστίζουν ΠΠ.
(και κατά την ταπεινή μου γνώμη ΟΥΤΕ τα επόμενα 3 θα τα καθαρίσει ο Χόρχες)

bmwr1100gs
12/10/2015, 08:07
οταν εννοω αγωνα τακτικης, εννοω αγωνα χωρις ρισκα...
κανονικα πρεπει να πιεζει για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα...ηταν δευτερος και επ'ουδενι δεν πιεσε για την πρωτη θεση...στον 5ο-6ο γυρο (δεν θυμαμαι καλα) του ειχε ανοιξει ο αλλος μια διαφορα 3,5 δευτερολεπτων...σε αλλον αγωνα ετρεχαν...

μετα σταθεροποιηθηκε η διαφορα γιατι ο lorenzo εκοψε...οχι οτι πηγε πιο γρηγορα ο rossi...
κυλησε ετσι το πραγμα μεχρι που ηρθε ο pedrosa και τοτε ψιλοσφιχτηκε γιατι καταλαβε οτι μπορει να επαναληφθει το σκηνικο της Aragon...
για να ξαναχαλαρωσει στο καπακι που ειδε οτι ο κοντος παει για κουπα...
και στο τελος να εκμεταλλευτει το λαθος του lorenzo...

που τον ειδες εσυ να προσπαθει για κατι καλυτερο?
εκατσε στ'αυγα του απο την αρχη και του ηρθε σαν δωρο εξ ουρανου το λαθος του lorenzo που παλευε με τα κατεστραμμενα του λαστιχα...

τωρα πως γινεται να λετε οτι υπο ΚΣ βροχης ο rossi ηταν πιο γρηγορος απο τον lorenzo δεν μπορω να το καταλαβω...:confused:
στην αρχη που εβρεχε και ηταν βρεγμενη η πιστα, ο lorenzo του εφυγε μπροστα νικωντας και στην πρωτη μονομαχια..του ανοιξε 3,5 sec και μετα στεγνωσε η αγωνιστικη γραμμη και εκανε τα λαστιχα κορδελες...
μονος σου το εγραψες στο ποστ #308

ακομα και να υποθεσουμε οτι ο rossi ειναι πιο γρηγορος στην βροχη απο τον lore, παλι βγαινει το συμπερασμα οτι εκανε αγωνα τακτικης καθημενος στην 2η θεση χωρις να πιεζει..
δεν μπορει να εισαι πιο γρηγορος ή εστω να πηγαινεις τα ιδια με τον αλλον και να σου κανει 3,5 sec σε 5 γυρους...
ή αυτος παει μαλλιοκουβαρα (αρα ειναι πιο γρηγορος απο σενα) ή εσυ πας συντηρητικα (αρα κανεις αγωνα τακτικης)...

αποφασιστε...

Και λάθος να μην έκανε σε εκείνο το σημείο ο JL, ήταν θέμα χρόνου να τον περάσει ο rossi, ακριβώς γιατί ο JL είχε καταστρέψει τα λάστιχά του.
Δεν νικάει ο πιο γρήγορος, νικάει αυτός που τερματίζει πρώτος στην γραμμή. Πόσες φορές ο ΜΜ ήταν πιο γρήγορος φέτος μέσα στον αγώνα μέχρι που έπεφτε?
Σε τελική ανάλυση σημασία δεν έχει να είσαι γρήγορος σε ένα σημείο ή σε μια φάση του αγώνα, σημασία έχει να κάνει κάποιος σωστή διαχείριση των δυνάμεων - αδυναμιών του και φυσικά να διαχειρίζεται τον κίνδυνο.

Ο JL κάνει αγώνες τακτικής, προσπαθεί να φύγει μπροστά από τους πρώτους γύρους για να μην εμπλακεί σε μάχες χάνοντας χρόνο και δυνάμεις. Αυτή την τακτική ακολούθησε και εχθές αλλά δεν έλαβε υπόψη του οτι με την πάροδο του αγώνα η πίστα θα στεγνώσει και δεν θα έχει λάστιχα στους τελευταίους, πιο σημαντικούς γύρους. Για την ακρίβεια εκτίμησε / ήλπιζε πως η βροχή θα συνεχιστεί. Εκτίμησε λάθος και γι' αυτό έχασε. Ο rossi στο Missano έκανε την λάθος τακτική να κυνηγάει τον JL και άργησε να μπει για να αλλάξει μηχανή. Ο ΜΜ δεν το έκανε αυτό και κέρδισε.

stam2
12/10/2015, 08:11
χωρίς να θέλω να την πω συγκεκριμένα σε κάποιον, πιστεύω ότι μερικοί έχετε την εντύπωση ότι αν ο VR|46 ξύσει τα @@ του πάνω στη μοτοσυκλέτα θα είναι βάσει κάποιας βαθυστόχαστης στρατηγικής....

devil's animal
12/10/2015, 08:23
Και λάθος να μην έκανε σε εκείνο το σημείο ο JL, ήταν θέμα χρόνου να τον περάσει ο rossi, ακριβώς γιατί ο JL είχε καταστρέψει τα λάστιχά του.
Δεν νικάει ο πιο γρήγορος, νικάει αυτός που τερματίζει πρώτος στην γραμμή. Πόσες φορές ο ΜΜ ήταν πιο γρήγορος φέτος μέσα στον αγώνα μέχρι που έπεφτε?
Σε τελική ανάλυση σημασία δεν έχει να είσαι γρήγορος σε ένα σημείο ή σε μια φάση του αγώνα, σημασία έχει να κάνει κάποιος σωστή διαχείριση των δυνάμεων - αδυναμιών του και φυσικά να διαχειρίζεται τον κίνδυνο.

Ο JL δεν κάνει αγώνες τακτικής, προσπαθεί να φύγει μπροστά από τους πρώτους γύρους για να μην εμπλακεί σε μάχες χάνοντας χρόνο και δυνάμεις. Αυτή την τακτική ακολούθησε και εχθές αλλά δεν έλαβε υπόψη του οτι με την πάροδο του αγώνα η πίστα θα στεγνώσει και δεν θα έχει λάστιχα στους τελευταίους, πιο σημαντικούς γύρους. Για την ακρίβεια εκτίμησε / ήλπιζε πως η βροχή θα συνεχιστεί. Εκτίμησε λάθος και γι' αυτό έχασε. Ο rossi στο Missano έκανε την λάθος τακτική να κυνηγάει τον JL και άργησε να μπει για να αλλάξει μηχανή. Ο ΜΜ δεν το έκανε αυτό και κέρδισε.

δεν θα διαφωνησω μαζι σου σε οτι λες...εκτος ισως απο το γεγονος οτι ο rossi ειχε περισσοτερο λαστιχο απ'τον lorenzo...η φθορα ηταν παρομοια...δεν ειχε μεγαλη διαφορα το λαστιχο του rossi με του lorenzo στο park ferme...
οποτε ναι, μπορει να βλεπαμε μαχη...ασχετως ποιος θα νικουσε...

απλα ο rossi πηρε ευκολα την δευτερη θεση λογω του λαθους του lorenzo...
και απλουστατα του rossi του εκατσε καλα που στεγνωσε η αγωνιστικη γραμμη...δεν το ειχε προβλεψει....μην τρελαθουμε, κιολας...πριν ξεκινησουν εβρεχε, ξεκινησαν με βροχη και ολα εδειχναν οτι θα γινοταν εξ ολοκληρου βροχινος αγωνας...

alex80
12/10/2015, 09:22
Εχει καποιος λινκ για κατεβασμα ή online?

sapila racing
12/10/2015, 09:25
δεν θα διαφωνησω μαζι σου σε οτι λες...εκτος ισως απο το γεγονος οτι ο rossi ειχε περισσοτερο λαστιχο απ'τον lorenzo...η φθορα ηταν παρομοια...δεν ειχε μεγαλη διαφορα το λαστιχο του rossi με του lorenzo στο park ferme...
οποτε ναι, μπορει να βλεπαμε μαχη...ασχετως ποιος θα νικουσε...

απλα ο rossi πηρε ευκολα την δευτερη θεση λογω του λαθους του lorenzo...
και απλουστατα του rossi του εκατσε καλα που στεγνωσε η αγωνιστικη γραμμη...δεν το ειχε προβλεψει....μην τρελαθουμε, κιολας...πριν ξεκινησουν εβρεχε, ξεκινησαν με βροχη και ολα εδειχναν οτι θα γινοταν εξ ολοκληρου βροχινος αγωνας...

Ο Rossi είχε περισσότερο λάστιχο απ τον Lorenzo, αν δεις τις φωτό ειναι φανερό και ειχαν μεγαλη διαφορά τα λάστιχα Rossi-Lorenzo.
Αντιθέτω τα λάστιχα Rossi-Pedrosa ηταν παρόμοια φθαρμένα.
Επίσης τον Lorenzo θα τον πέρναγε σουβλάκι ετσι κι αλλιώς πανεύκολα και χωρίς το λάθος, αφού ο Lorenzo ειχε αναγκαστεί να κόψει πολύ τον ρυθμό του.
Του εκανε κι άλλα 3,5 sec για πλάκα μεσα σε λιγους γυρους.

Περαστικά στον De Angelis, δυστυχώς φαίνεται οτι ο η κατάστασή του ειναι χειρότερη απ οτι πίστευαν αρχικα.

MG-KTiNoS
12/10/2015, 09:33
να θυμίσω εδώ ότι ΚΑΙ η κωλοφαρδία παίζει το ρόλο της στο ΠΠ
(έχει χαθεί ΠΠ για ένα σπασμένο.... μπουζί)
ΤΟ θέμα είναι ότι δεν μπορεί κάποιος να είναι 1ος στο ΠΠ από κωλοφαρδία.
Δεν είναι κάθε μέρα του Αη Γιαννιού
+ Για όσους δεν κατάλαβαν ο Πετρογκαζάκης κέρδισε

Sapadak
12/10/2015, 09:34
Η ταινία στο ψυγείο του rossi τι ειναι??

342830

sniper
12/10/2015, 09:41

342830

Γκάφερ

chillipf
12/10/2015, 09:53
χωρίς να θέλω να την πω συγκεκριμένα σε κάποιον, πιστεύω ότι μερικοί έχετε την εντύπωση ότι αν ο VR|46 ξύσει τα @@ του πάνω στη μοτοσυκλέτα θα είναι βάσει κάποιας βαθυστόχαστης στρατηγικής....

Ειδικά αυτό με την τακτοποίηση των @ρχ@@ιων, πρέπει να είναι βάσει στρατηγικής
Το κάνει κάθε φορά ξεκινώντας από τα pits :cool:

7Tolis
12/10/2015, 10:05
Ειδικά αυτό με την τακτοποίηση των @ρχ@@ιων, πρέπει να είναι βάσει στρατηγικής
Το κάνει κάθε φορά ξεκινώντας από τα pits :cool:

Αυτά είναι κόλπα που κάνουν στο Θιβέτ.Δε ξέρουμε εμείς απο αυτά. :hypnotize:

spyro
12/10/2015, 10:19
XAXAXA φοβερος συνειρμος,

Παντως σε ενα εργο χρειαζεται παντα και ο χαρακτηρας του κακου αχωνευτου κτλ,
ετσι και στη δικη μας περιπτωση εχουμε τον ανθρωπο που ειναι το 'αλατοπιπερο' δοξα και τιμη jlo 99!

Ο πιο γρηγορος ειναι αυτος που περναει πρωτος τη γραμμη , και στην προκειμενη ο ντανος,

ολα τα αλλα ειναι για να κουβεντιαζουμε εμεις...

Χωρίς κακό ξενέρωτο και αγχωνευτο δε γίνεται δουλειά σε ένα κοινό που εχει γαλουχηθεί σε Χόλιγουντ ιστορίες από μικρά παιδιά. Είναι στο DNA τους.

sniper
12/10/2015, 10:43
Ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση (http://www.motogp.com/en/news/2015/10/12/alex-de-angelis-undergoing-further-medical-checks/186519) ο De Angelis.

Ευχές για πλήρη και γρήγορη ανάρρωση.

GIOTIS750
12/10/2015, 10:52
Εχει καποιος λινκ για κατεβασμα ή online?

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145450&p=2644633&viewfull=1#post2644633

byron
12/10/2015, 10:55

342830

Ίσως να πω βλακεία, αλλά αν δεν κάνω λάθος είναι στην ευθεία του μπροστινού τροχού. Μήπως είναι κάποιος τρόπος να ελλατώσουν την ριπή νερού που πέφτει πάνω στις κυψέλες απ΄το λάστιχο, για προστασία?

chillipf
12/10/2015, 11:02
Απ' ότι ξέρω, χοντρικά βέβαια, βάζουν ταινία σε μέρος τους ψυγείου για να μειώσουν την ψυκτική δυνατότητά του,
aka η θερμοκρασία του να μη πέφτει κάτω από κάποιο νούμερο που κρίνουν απαραίτητο.

μπορεί βέβαια να λέω και βλακείες λέμε :cool:

byron
12/10/2015, 11:16

αποφασιστε...

Ρε Σταύρο, τι να αποφασίσουμε? τα ίδια πάνω κάτω λέμε...ο Lorenzo έχει κάποιο θεματάκι στη βροχή, όπως φάνηκε και στο Sirverstone και στο Mizano, αλλά και πέρυσι που δεν ήταν όσο γρήγορος ήταν ο Rossi και ο Marquez στην βροχή ή στο ημι-βρεγμένο.

Δεν του βγήκε το πράμα τώρα και τα έκανε φυτίλια, και ο rossi θα τον κατάπινε εύκολα. Τι σημασία έχει το λάθος του Lorenzo που λες? Ρόδα είχε φτάσει όταν έκανε το λάθος. Πιστεύεις οτι με τόσους γύρους να μένουν και τα σχεδόν 4 που μάζεψε...υπήρχε περίπτωση να μην περάσει?

byron
12/10/2015, 11:18
Απ' ότι ξέρω, χοντρικά βέβαια, βάζουν ταινία σε μέρος τους ψυγείου για να μειώσουν την ψυκτική δυνατότητά του,
aka η θερμοκρασία του να μη πέφτει κάτω από κάποιο νούμερο που κρίνουν απαραίτητο.

μπορεί βέβαια να λέω και βλακείες λέμε :cool:

Απ΄ότι είδα, είχαν και τα δύο τα Yamaha, αλλά στο Μ1 του Γιώργου ξεκόλλησε και πήγε στο πλάϊ.

cityfly
12/10/2015, 11:48
Και στου λορένθο την είχε, αντίθετα του πεντρόσα (τουλάχιστον σε αυτήν την πλευρά) δεν υπήρχε κάτι

Vstrommer71
12/10/2015, 12:51
Και στου λορένθο την είχε, αντίθετα του πεντρόσα (τουλάχιστον σε αυτήν την πλευρά) δεν υπήρχε κάτι
Συμπερασμα:Η ΧονΔα βγαζει καλυτερα ψυγεια!No Frost:lol:

Vstrommer71
12/10/2015, 12:54
Απ΄ότι είδα, είχαν και τα δύο τα Yamaha, αλλά στο Μ1 του Γιώργου ξεκόλλησε και πήγε στο πλάϊ.
Tου το ειπε κανεις αυτο στο αυτι?Αυτος τελικα ηταν ο λογος που δεν κερδισε,διαβολικοι μηχανικοι τον σαμποταρουνε και βαζουνε καλυτερη ταινια στον αλλονΑ:sick:

Antonisss
12/10/2015, 14:05
http://cdn1.yamaha-motor.eu/racing/high/WERNYMV1J5LP15DXT93V.jpg

http://cdn1.yamaha-motor.eu/racing/high/DQ8M6LZ04KS7I6OF90IQ.jpg

RaGe_Raptor
12/10/2015, 14:48
μ'αρέσει που το ρίχνουν στην κακοδαιμονία του ενός ή στην ευδαιμονία του άλλου.......... το διασκεδάζω...!!!!

για εμένα τυχερός είναι ο ικανός.-

spyrakos35
12/10/2015, 14:54
για εμένα τυχερός είναι ο ικανός.-

δλδ ο χέιντεν ήταν ικανός???? :cry:

δε θα το αντέξω όμως..... :lol:

MG-KTiNoS
12/10/2015, 15:01

Ε ναι μερικά πράματα είναι δύσκολο να τα καταπιεις το ξέρω....
:D

RaGe_Raptor
12/10/2015, 15:14

αν ήταν ικανός θα είχε κι άλλα όχι μόνο του '06.... :D

MG-KTiNoS
12/10/2015, 15:17
αν ήταν ικανός θα είχε κι άλλα όχι μόνο του '06.... :D

Με το μπαρδόν αλλά ο φαροφύλακας δεν έχει κανένα....

RaGe_Raptor
12/10/2015, 15:19
Με το μπαρδόν αλλά ο φαροφύλακας δεν έχει κανένα....

δε λέω κάτι διαφορετικό :D

RaGe_Raptor
12/10/2015, 15:24
λοιπόν, επειδή θα πιαστούν τα σαγόνια μας απ'τα :D

ικανός είναι ο Ρόσσις γιατί εδώ και κάτι δεκαετίες έχει φάρμακο για ασθενείς που πάνε κι έρχονται (ξέρετε για ψάρεμα κτλ) γι'αυτό και είναι ευδαίμων... καταλάβατε? (flame post:a43:)

MG-KTiNoS
12/10/2015, 15:30
Για μένα ο καλός πιλότος στο τέλος θα φανεί.
Και πιο πολύ στα κρίσμα ματσάκια.
Εκεί που ξεχωρίζουν οι τρίχες στην παλάμη απ τις τρίχες στην πλάτη

CLIFFIEM
12/10/2015, 20:24
Ρε θα με τρελανετε πολύ γέλιο, και στην τελική αυτό είναι. Διασκέδαση ψυχαγωγία όπως θες πες το.άλλωστε δεν ξέρω κανέναν από δω να βγάζει κάνα φράγκο από το gp.
Αλλά αν είναι κι έτσι ας αρχίσουμε κάνα στοιχιματακι στους 3 υπόλοιπους αγώνες.
Βάζω στοίχημα ότι ο μμ93 θα ξαναξυσει κωλαρακι..

MG-KTiNoS
12/10/2015, 22:51
Βάζω στοίχημα ότι ο μμ93 θα ξαναξυσει κωλαρακι..

Τώρα αυτό τι πάει να πει?
Ότι θα πέσει και και θα ξύσει κώλο ρε Μάνο?

vangelis 64
13/10/2015, 01:59
Να πω κι εγώ τη μαλακία μου...
Ο Ρόσι έναν αντίπαλο έχει,τον Λορένθο.Ούτε τον Μαρκέθ ούτε τον Πεντρόσα.
Αυτό που έκανε ήταν να κάνει τον Χόρχε να αγχωθεί μέχρι ακράτειας,ξεκινώντας δεύτερος=ισάξιος τού γρήγορου Λορένθο και περνώντας τον στην εκκίνηση.
Αυτό ανάγκασε τον Ισπανό να καρυδώσει το γκάζι-γαμώντας τα λάστιχά του-ο Ρόσι δεν είχε αντίπαλο πίσω του και απλά περίμενε.
Και περίμενε το προφανές...Ρισκάρισε;Ήξερε;Δεν ξέρω.Προσωπικά,βλέποντας τη διαφορά τους στα 4 sec,δεν μπορόυσα να φανταστώ αυτό που ακολούθησε.
Όπως δεν θα μπορέσω να καταλάβω γιατί έκανε αυτή τη μαλακία στο Μιζάνο,άσχετο αν τού βγήκε με την ασπρόσμενη πτώση τού Λορένθο.
Όπως και νά'χει,τα παρατσούκλια δεν βγαίνουνε στην τύχη :)

cityfly
13/10/2015, 09:10
Να πω κι εγώ τη μαλακία μου...
Ο Ρόσι έναν αντίπαλο έχει,τον Λορένθο.Ούτε τον Μαρκέθ ούτε τον Πεντρόσα.
Αυτό που έκανε ήταν να κάνει τον Χόρχε να αγχωθεί μέχρι ακράτειας,ξεκινώντας δεύτερος=ισάξιος τού γρήγορου Λορένθο και περνώντας τον στην εκκίνηση.
Αυτό ανάγκασε τον Ισπανό να καρυδώσει το γκάζι-γαμώντας τα λάστιχά του-ο Ρόσι δεν είχε αντίπαλο πίσω του και απλά περίμενε.
Και περίμενε το προφανές...Ρισκάρισε;Ήξερε;Δεν ξέρω.Προσωπικά,βλέποντας τη διαφορά τους στα 4 sec,δεν μπορόυσα να φανταστώ αυτό που ακολούθησε.
Όπως δεν θα μπορέσω να καταλάβω γιατί έκανε αυτή τη μαλακία στο Μιζάνο,άσχετο αν τού βγήκε με την ασπρόσμενη πτώση τού Λορένθο.
Όπως και νά'χει,τα παρατσούκλια δεν βγαίνουνε στην τύχη :)
Είτε είχε κάποια στρατηγική στο μυαλό του και στο ένα του έκατσε και στο άλλο όχι αλλά ήταν τυχερός και του κατσε καλά. Είτε δεν είχε τίποτα και στο ένα ήταν πολύ τυχερός και στο άλλο πιο τυχερός.
Εγώ πιστεύω το πρώτο. Διάβασε τον αγώνα καλύτερα. Άλλες φορές το κάνουν άλλοι.
Μόνο με τύχη δεν επιβιώνεις τόσα χρόνια.

spyro
13/10/2015, 09:27
όταν είσαι πολυ-πρωταθλητής και σε γενικές γραμμές ένας εν ενεργεία θρύλος (λίγοι το έχουν καταφέρει αυτό σε όλα τα αθλήματα) τότε ότι και να κάνεις που σου έχει πάει καλά μεταφράζεται απο τη μάζα ως:

.... σχέδιο, μεγαλοσύνη, τιτανοτεράστιων μεγεθών πνευματικής αντίληψης πράξεων, διαστημικών διαστάσεων στρατηγικός σχεδιασμός, τετραθεμέλιων βάσεων αγωνιστικής στρατηγικής κτλ κτλ