PDA

View Full Version : ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ

kostasagk
05/10/2015, 13:32
θα ηθελα να κανω μια επισημανση - προταση προς τους διαχειριστες της σελιδας...διαβαζωντας τα 33 και φυλλα με ταξιδιωτικα,βλεπω οτι ειναι ολα ανακατωμενα ευρωπη μαζι με πινδοκαι ινδια μαζι με μπανιο στην παλιοκαστριτσα, αν ειναι δυνατον ας τα χωρισουμε τουλαχιστον σε δυο κατηγοριες ΕΝΤΟΣ και ΕΚΤΟΣ και τα διαφορα που υπαρχουν μεσα οπως ξενοδοχεια και διαφορα αλ α τιπς ασ μπου σε μια ξεχωριστη κατηγορια, ειναι πιο ευκολο πιστευω να τα βρουμε και ιδιαιτερα αν ψαχνουμε κατι το συγκεκριμενο, ασε που μας ξευφευγουν μερικα ομορφα ταξιδια.

ευχαριστω για την γεροπαραξενια μου

bleach
05/10/2015, 14:43
+1!

Billymuse
05/10/2015, 15:51
Εδώ (http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?f=10) έπρεπε να το ποστάρεις
πάντως δν θα'ταν κακή ιδεα για μια υποκατηγορία στα ταξιδιωτικά

Sapadak
05/10/2015, 17:41
ευχαριστω για την γεροπαραξενια μου

No problem

Σα σκέψη η παρακάτω σας καλύπτει?

*Ελλάδα
*Εξωτερικό (με επιλογή ηπείρου ίσως)
*Βόλτες

Για τα ξενοδοχεία, τιπς, και πληροφορίες υπάρχει ήδη η αντίστοιχη κατηγορία (http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?f=51)

Pan (dvs)
05/10/2015, 17:51
Και η Ελλαδα δεν θα ητανε ασχημο να εχει και καποιες υποκατηγοριες.Δεν ξερω αν ειναι μανουρα φυσικα,αλλα λεω.

pipe_smoker
05/10/2015, 18:23
Κατ'αρχάς μπράβο στον Κώστα για την πρόταση.
Ωραία ιδέα:beer:

Και η Ελλαδα δεν θα ητανε ασχημο να εχει και καποιες υποκατηγοριες.Δεν ξερω αν ειναι μανουρα φυσικα,αλλα λεω.

Σκέφτομαι διάφορα από την ώρα που το διάβασα.
Σκέφτηκα και τον πιθανό διαχωρισμό της Ευρώπης πχ σε Βαλκάνια και υπόλοιπη Ευρώπη.

Αν κάποιος όμως γράψει ένα ταξιδιωτικό που πηγαίνει Αυστρία, πιθανόν να περάσει αρκετό χρόνο και σε 4-5 χώρες των Βαλκανίων και να θέλει να γράψει και γι'αυτές.
Πού θα το βάλει το ταξιδιωτικό?;)

Πόσο μάλλον αν πρόκειται για ταξίδια μέσα στην ίδια χώρα.
Πιο πολύ αυτό πιστεύω θα είναι το πρόβλημα με την υπερβολική συγκεκριμενοποίηση, παρά η μανούρα (νομίζω:D)

amyroukai
05/10/2015, 19:03
Νομίζω το εντός ή εκτός συνόρων είναι επαρκές, σε τελική ανάλυση υπάρχει και το κουμπί αναζήτηση.

nickald
05/10/2015, 19:22
No problem

*Ελλάδα
*Βόλτες

Για τα ξενοδοχεία, τιπς, και πληροφορίες υπάρχει ήδη η αντίστοιχη κατηγορία (http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?f=51)

+1!

Pan (dvs)
05/10/2015, 19:33
Κατ'αρχάς μπράβο στον Κώστα για την πρόταση.
Ωραία ιδέα:beer:

Σκέφτομαι διάφορα από την ώρα που το διάβασα.
Σκέφτηκα και τον πιθανό διαχωρισμό της Ευρώπης πχ σε Βαλκάνια και υπόλοιπη Ευρώπη.

Αν κάποιος όμως γράψει ένα ταξιδιωτικό που πηγαίνει Αυστρία, πιθανόν να περάσει αρκετό χρόνο και σε 4-5 χώρες των Βαλκανίων και να θέλει να γράψει και γι'αυτές.
Πού θα το βάλει το ταξιδιωτικό?;)

Πόσο μάλλον αν πρόκειται για ταξίδια μέσα στην ίδια χώρα.
Πιο πολύ αυτό πιστεύω θα είναι το πρόβλημα με την υπερβολική συγκεκριμενοποίηση, παρά η μανούρα (νομίζω:D)

Αυτο ενοουσα με το μανουρα.Καλο ειναι καποια πραγματα να γινουνε πιο συγκεκριμενα για να γλυτωσει καποιος το πολυ ψαξιμο,αλλα ....

George_M.
05/10/2015, 20:07
No problem

*Ελλάδα
*Βόλτες

+1 κ απο μενα

tsompanis
05/10/2015, 20:18
Θα μπορούσε να είναι όπως λένε και τα παιδιά εσωτερικό και εξωτερικό και μια με βόλτες. Εκεί να μπαίνουν και αυτές που δεν υπάρχει στην ουσία ταξιδιωτικο.
Όπως πχ "σκέφτομαι το καλοκαίρι για Ιταλία" και μετά μην τον είδατε:lol:

kostasagk
05/10/2015, 20:27
μου αρεση η ιδεα οπως την λεει και ο mod...

McGyver
06/10/2015, 18:15
Το να υπάρχουν πολλές υποενότητες κάτω από τα ταξιδιωτικά, πιστεύουμε πως θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα απ' όσα θα λύσει.

Επομένως προσανατολιζόμαστε στο να δημιουργηθούν δυο νέες υποενότητες, μια για Ελλάδα και μια για εξωτερικό.
Σε κάθε υποενότητα θα υπάρχει δυνατότητα για χρήση προθέματος στον τίτλο των threads.
Στην Ελλάδα θα είναι μάλλον ανά γεωγραφικό διαμέρισμα ενώ στο εξωτερικό ανά ήπειρο.
Τα προθέματα όπως τα [ΖΗΤΕΙΤΑΙ] ή [ΠΩΛΕΙΤΑΙ] στις Αγγελίες.

Με τον τρόπο αυτό πιστεύουμε πως θα υπάρξει μια καλύτερη οργάνωση στα Ταξιδιωτικά χωρίς έναν κυκεώνα από ενότητες και υποενότητες.

Τι λέτε;

Billymuse
06/10/2015, 18:39
Θωμα εκει με τις αγγελιες..σε χασα καπου :-p

McGyver
06/10/2015, 18:52
Θωμα εκει με τις αγγελιες..σε χασα καπου :-p

Οι αγγελίες έχουν ένα πρόθεμα στον τίτλο τους, π.χ. [ΠΩΛΕΙΤΑΙ].
Αντίστοιχα θα έχουν τα θέματα των ταξιδιωτικών.
Για παράδειγμα, ο τίτλος θα είναι "Στα rollercoaster των Άλπεων".
Θα μπαίνει στην υποενότητα του εξωτερικού με πρόθεμα [ΕΥΡΩΠΗ].

lmb990
06/10/2015, 18:54
Καλη ιδεα!!! Μπραβο!! Θα μπορουσε να εχει στα ελληνικα ταξιδιωτικα και εναν διαχωρισμο ασφαλτινα-χωματινα...

Billymuse
06/10/2015, 19:30
A oκ τώρα το πιασα Θωμά..ναι έτσι ειναι μια χαρα να τα εμφανίζει τα αποτελέσματα..

George_M.
06/10/2015, 20:56
ακομα καλυτερα ετσι Θωμα,ωραιος!

taisteal
07/10/2015, 00:24
Νομίζω το εντός ή εκτός συνόρων είναι επαρκές, σε τελική ανάλυση υπάρχει και το κουμπί αναζήτηση.

:beer: