View Full Version : Γιατί δεν τα γουστάρουμε...
pipe_smoker
15/10/2015, 13:32
Σιγουρα δεν το καρυδωσες τερμα και αμεσως επειδη ηταν ξενο (εστω και υποσυνειδητα), στην αρχη σιγουρα πεταχτηκες μπροστα αλλα μολις ανοιξε και το cbf λογικο να σε πατησει..
Ρε άσε τα ασυνείδητα γαμώ το Σίγκμουντ μου μέσα λέμε:lol:
Φιλε μου τι να σου πω...
Κουλος ειμαι...αλλα στις ευθειες...11 κιλα ροπη εχω και 1250cc...για να φυγω μια ροδα μπροστα απο tmax...
ζοριστικα και φανηκε απο τον ηχο της εξατμισης και το ανεβασμα των στροφων...σαν κοντρακιας του '80 ενα πραμα
ενω απλα μια ροδα πισω το tmax αλλαζε τραγουδι στο i-pod.
:cry:
Τί να σε ειπώ.
Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι στο σκούτερ μπορείς απλά να κολλήσεις το γκάζι τέρμα και να μην αγχωθείς ούτε για σούζες ούτε για φιδιάσματα ούτε για τίποτα.
Σε μηχανή, αν θες να κάνεις εκκίνηση της προκοπής, πρέπει να το δουλέψεις.
Άμα κάνεις μαλακία μπορεί να φάς καπάκι, μπορεί να γράφει η πίσω ρόδα μέχρι μεθαύριο, μπορεί και να σου σβήσει.
Εγώ δε σκαμπάζω χριστό.
Μπορεί αυτός που πέτυχα να σκάμπαζε.
el_hymador
15/10/2015, 13:33
...και εκείνο το Gilera GP800... οκ, πανάκριβο, ανούσιο, άβολο (για scooter) αλλά μλκς το πράγμα έστριβε και εκτοξευόταν από στάση!!!
Bob_o_mastoras
15/10/2015, 13:34
Μην το λες....καθοδος Συγγρου,παλι tmax , βραδυ , επρεπε να 200ρισω για να περασω tmax που κατεβαινε με 170-180 (κοντερισια παντα)...ε να το χεσω αμα μια μηχανη πρεπει να διακοσαριζει για να τα ριχνει σε μπανιερες.
Και για να μην ξεχειλωσει το θεμα....ΝΑΙ...οι μηχανες τα "εχουν" τα mega scooter,αναμφίβολα,....αλλα οχι παντα ευκολα....τουλαχιστον στις ευθειες.
Ναι αλλα μετα τα 200 θα γελασει καθε πικραμενος (και τσαγιασμενος).. :lol:
:p
pipe_smoker
15/10/2015, 13:35
Μην το λες....καθοδος Συγγρου,παλι tmax , βραδυ , επρεπε να 200ρισω για να περασω tmax που κατεβαινε με 170-180 (κοντερισια παντα)...ε να το χεσω αμα μια μηχανη πρεπει να διακοσαριζει για να τα ριχνει σε μπανιερες.
Και για να μην ξεχειλωσει το θεμα....ΝΑΙ...οι μηχανες τα "εχουν" τα mega scooter,αναμφίβολα,....αλλα οχι παντα ευκολα....τουλαχιστον στις ευθειες.
Ναι κάτσε τώρα κι εσύ....
Αν κατάλαβα καλά, ερχόταν από πίσω tmax (ή ότι στο φούτσο και να ήτανε, και βέσπα ακόμα που λέει ο λόγος), με μαζεμένα χιλιόμετρα και φόρα, και εσύ πήγαινες κυρία, και σου κάνει εντύπωση που ζορίστηκες να τον πιάσεις?
Χαίρω πολύ.
Κι εμένα άμα είμαι σταματημένος και με περάσει ένα παπί με 120, ε όσο να'ναι θα χρειαστώ λίγο χρόνο και απόσταση μέχρι να τον φτάσω και να τον περάσω.
pipe_smoker
15/10/2015, 13:36
...και εκείνο το Gilera GP800... οκ, πανάκριβο, ανούσιο, άβολο (για scooter) αλλά μλκς το πράγμα έστριβε και εκτοξευόταν από στάση!!!
Ναι αλλά....
Τα είπες μόνος σου;)
kostas777
15/10/2015, 13:59
Τα γουστάρουμε. Έχουν χώρους, βολεύουν, είναι οικονομικά, ευέλικτα στην κίνηση, γρήγορα στις ευθείες, κανα χωματάκι και ανεβοκατέβασμα πεζοδρόμια, καλύπτουν από τη βρόχα ειδικά αν έχουν σκεπή και στρίβουν σαν GP. Οπότε βασικά κανείς δεν χρειάζεται Βεστρώμ αλλά δεν το ξέρει. Βασικά κανείς δεν χρειάζεται κάτι άλλο. :cool:
343073
devil's animal
15/10/2015, 14:06
Εδώ λέμε για το ποιός θα πεταχτεί να πάρει τυρόπιτες και καφέδες.
Τί να το κάνω το μοτάρντ?
ναι ρε Παναη...αμα θες να δουλεψεις courier και να παιρνεις τυροπιτες και καφεδες παρε παπι και σκουτερ...
αμα θες να πηγαινεις στις δουλειες σου γρηγορα και διασκεδαστικα, παρε motard...
κανεις δεν σου ειπε στο thread που ανοιξες για το gangbang παπι, να παρεις motard 20ετιας 250αρι, οπως ειναι το xr...
Δεν τα γουσταρουμε γιατι....
Οπου ακουμπησουν θελουν εναν μισθο να τα ξαναφτιαξεις....
Δεν εχουνε σασμαν....
Exουν ενα μεταξονιο 3κμ και δεν μπορουν να μανουβραρουν στην στατικη κινηση...
Και στους ανοιχτους δρομους ...Τους περισσοτερους οδηγους τους, οταν δεν σκαλιζουν την μυτη τους πλαθοντας κακαδακια ,τους παιρνει ο υπνος μην εχοντας με τιποτε αλλο να ασχοληθουν...
PortisHead
15/10/2015, 14:35
Και μιας και το θυμηθηκα....
Διαβαζω πολλους πως τσαγιασαν το ταδε αμαξι κ.λ.π.
Δεν μιλαω για αυτοκίνητα των 100-120 ιππων , αλλα ρε παιδια,
κατι cupra κατι type-r με 200+ αλογα....που τα τσαγιαζετε τοσο ευκολα ?
Στην εκκινηση ?
Κlein-mein...γιατι εγω στον Κηφισσο που τα πετυχαινω καμια φορα νυχτα
και με αδειο δρομο τα 200km/h τα εχουν και τα ξεπερνανε για πλακα και απο κει και περα
εσυ πασχιζεις να κρατηθεις σαν τον Βεγγο πανω στη μηχανη κιαυτα μπροστα με 220-230.
και με το 1/4 της δικης μου προσπαθειας.
Για να μην πω για μια 12κυλινδρη Mercedes ενα βραδυ με συνοδεια ενα τουμπανο Audi (o Αλαφουζος απο το Σκαι να ηταν ?) που εγινε ήχος και φως.
Πρεπει να εκανε Νεο Φάληρο-Εκαλη 4 λεπτά :lol:
taisteal
15/10/2015, 14:39
Μην το λες..
Εγω προχθες ανοιξα με Porsche gt3 και μου εφυγε μετα τα 240..
Ειχα τη βεσπα,αλλιως θα τον τακτοποιουσα τον αναγωγο..
Αλλα προλαβα και εραψα ενα μαζερατι....σταματησε για τσιγαρα...
:bawl::bawl:
Desperado
15/10/2015, 14:48
Το μαμημένο πράμα πάει λες και έχει πύραυλο για μοτέρ πάντως......
Στην εκκινηση ?
και με αδειο δρομο τα 200km/h τα εχουν και τα ξεπερνανε για πλακα και απο κει και περα
εσυ πασχιζεις να κρατηθεις σαν τον Βεγγο πανω στη μηχανη κιαυτα μπροστα με 220-230.
Για να μην πω για μια 12κυλινδρη Mercedes ενα βραδυ με συνοδεια ενα τουμπανο Audi (o Αλαφουζος απο το Σκαι να ηταν ?) που εγινε ήχος και φως.
Πρεπει να εκανε Νεο Φάληρο-Εκαλη 4 λεπτά :lol:
Δε ξέρω τι μοτοσακό έχεις, και πως ηταν ο Κηφισσος εκεινη την ώρα, αλλά στο περιφεριακό της Λάρισας (Ε.Ο.) φίλος με μπούσα 1ης γενιάς έκανε πλάκα σε ένα m3.
Εγω με το 600ρακι απλά έπερνα μάτι :lol:
Δεν τα γουστάρουμε γιατί έχουν φτιαχτεί για πρακτικότητα και οικονομία και είναι άνετα για να σε πάνε από το σημείο Α στο σημείο Β (με τα πραγματα σου) χωρίς να υποφέρεις, χωρίς φοβερά συστήματα για να στριβουν και να φρενάρουν με τον καλύτερο τρόπο όπως οι μηχανές.
Ε ναι οι περισσότεροι δεν το θέλουμε αυτό, θέλουμε καπρίτσια, ταπεραμέντο και ιστορίες για αγρίους. Θέλουμε να νιώθουμε κάτι λίγο ξεχωριστό όταν καβαλάμε και όχι ένα απλό μέσο μετακίνησης που σε πάει από το Α στο Β.
Είχα παλιά μια γκόμενα πολύ καλή κοπέλα, υποταχτική (ότι της έλεγα έκανε), χωρίς μουρμούρα, καλή στο κρεβάτι αλλά........ ΤΗΝ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ ρε παιδάκι μου, ότι έλεγα συμφωνούσε μαζί μου κτλ κτλ, δεν είχε προσωπικότητα. Έτσι μου κάνουν και τα scooter
Προσωπικά πάντως επειδή είχα scooter κάποια στιγμή θα το ήθελα σαν 3ο μηχανάκι.
devil's animal
15/10/2015, 15:06
Στην εκκινηση ?
κανεις πλακα τωρα ετσι?
τα cupra και τα type r των 200hp, για να φτασουν τα 200χλμ/ωρα θελουν μια νυχτα και δυο μερες...εγω δεν σου λεω να εχεις κανενα ss...αλλα ακομα και μ'ενα ταπεινο hornet τα περνας...
δεν πιστευω να σε περνανε με καμια 200αρια χλμ, εσυ να πηγαινεις ξερω 'γω με 120 και μετα να παλευεις να τα φτασεις και να λες "πως πανε ετσι!!"...
PortisHead
15/10/2015, 15:24
δεν πιστευω να σε περνανε με καμια 200αρια χλμ, εσυ να πηγαινεις ξερω 'γω με 120 και μετα να παλευεις να τα φτασεις και να λες "πως πανε ετσι!!"...
Ειπα...στον Κηφισσο...ειναι δυνατον στον Κηφισσο να τσεκαρεις κατι απο...στάση ???
Εννοειτε κινουμενοι και οι 2...δεν λεω να πηγαινει το αμαξι με 200....αλλα αμα εσυ πας με 120 οπως λες για παραδειγμα....
κιαυτο σε περασει με 140 και αυξανομενο ρυθμο...αν το πιασεις τελικα και ποσα χλμ μετα....δεν το λες και ευκολακι.
Απλα δεν ειναι οτι οι μηχανες διακτινιζονται εναντι των γρηγορων αυτοκινητων.
....
Απλα δεν ειναι οτι οι μηχανες διακτινιζονται εναντι των γρηγορων αυτοκινητων.
Αστειεύεσαι βέβαια τώρα... Εκτός αν εισαι με παπί ή κανενα 250ρι....
που πατε ρε με 200 χλμ στη συγγρού και στον κηφισό? Μετα, κρίμα το παιδι σκοτώθηκε!!!
που πατε ρε με 200 χλμ στη συγγρού και στον κηφισό? Μετα, κρίμα το παιδι σκοτώθηκε!!!
Πες τα. Και ξέρω τουλάχιστον 2 άτομα σε αυτή τη σελίδα που δεν έχουν καν καθρέπτες!!1
Νταξ με 4η ανεβαίνουν
Πες τα. Και ξέρω τουλάχιστον 2 άτομα σε αυτή τη σελίδα που δεν έχουν καν καθρέπτες!!1
Και πως βλέπουν πίσω με 200; :uplate:
devil's animal
15/10/2015, 15:40
ε, εισαι τερμα μλκς....
:bawl::bawl::bawl:
Δεν τα γουστάρουμε γιατί έχουν φτιαχτεί για πρακτικότητα και οικονομία και είναι άνετα για να σε πάνε από το σημείο Α στο σημείο Β (με τα πραγματα σου) χωρίς να υποφέρεις, χωρίς φοβερά συστήματα για να στριβουν και να φρενάρουν με τον καλύτερο τρόπο όπως οι μηχανές.
Ε ναι οι περισσότεροι δεν το θέλουμε αυτό, θέλουμε καπρίτσια, ταπεραμέντο και ιστορίες για αγρίους. Θέλουμε να νιώθουμε κάτι λίγο ξεχωριστό όταν καβαλάμε και όχι ένα απλό μέσο μετακίνησης που σε πάει από το Α στο Β.
Είχα παλιά μια γκόμενα πολύ καλή κοπέλα, υποταχτική (ότι της έλεγα έκανε), χωρίς μουρμούρα, καλή στο κρεβάτι αλλά........ ΤΗΝ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ ρε παιδάκι μου, ότι έλεγα συμφωνούσε μαζί μου κτλ κτλ, δεν είχε προσωπικότητα. Έτσι μου κάνουν και τα scooter
Προσωπικά πάντως επειδή είχα scooter κάποια στιγμή θα το ήθελα σαν 3ο μηχανάκι.
Ε, δεν κράταγες και την κοπέλα να την έχεις κι αυτήν για 3η (ώρα ανάγκης....) επιλογή; :D
devil's animal
15/10/2015, 15:44
Εννοειτε κινουμενοι και οι 2...δεν λεω να πηγαινει το αμαξι με 200....αλλα αμα εσυ πας με 120 οπως λες για παραδειγμα....
κιαυτο σε περασει με 140 και αυξανομενο ρυθμο...αν το πιασεις τελικα και ποσα χλμ μετα....δεν το λες και ευκολακι.
οταν σε περναει κατι με +20 και αυξανομενο ρυθμο...δλδ μπορει μετα απο 100 μετρα να εχει φτασει τα 160..εσυ μεχρι να το καταλαβεις και να ανοιξεις, αυτος θα ειναι 200 μετρα παρακατω με 180....
ποσο γρηγορα δλδ θες να τον φτασεις και να τον περασεις οταν σου'χει κανει 20 κολωνες διαφορα?:confused:
Ε, δεν κράταγες και την κοπέλα να την έχεις κι αυτήν για 3η (ώρα ανάγκης....) επιλογή; :D
Ναι εμένα θα περίμενε να την έχω για ρεζέρβα, δεν βρήκε άλλο λες? χαχαχαχαχα
pipe_smoker
15/10/2015, 15:58
ναι ρε Παναη...αμα θες να δουλεψεις courier και να παιρνεις τυροπιτες και καφεδες παρε παπι και σκουτερ...
αμα θες να πηγαινεις στις δουλειες σου γρηγορα και διασκεδαστικα, παρε motard...
κανεις δεν σου ειπε στο thread που ανοιξες για το gangbang παπι, να παρεις motard 20ετιας 250αρι, οπως ειναι το xr...
Ε α να γεια σου.
Για μένα το παπί είναι για gangbang. Κι όταν μιλάω για κοντινές διαδρομές, κίνηση, κέντρο, μπλα μπλα, όπου παπί=gangbang κι όπου gangbang=παπί.
Οπότε ίσως είναι τελείως άκυρο να κάνω εγώ τουλάχιστον σύγκριση ανάμεσα σε παπιά και οτιδήποτε άλλο.
Τα παπιά είναι μια κατηγορία μόνα τους στο δικό μου το κεφάλι.
Αυτην την οικονομία που λετε συνέχεια ορισμένοι, που τη βλέπετε?
είπαμε beverly 300 (22 άλογα), μεση κατανάλωση 5λιτρα/100χλμ. Duke 390 (44 άλογα), 4,8 λιτρα/100 χλμ.
duke200 (26 άλογα), 3,5 λιτρα/100χλμ
Σε ένα χρονο (10.000χλμ) αυτος με το beverly θα χει κάψει 500 λιτρα Χ 1.4 ευρω = 700 ευρω, ενω αυτος με το duke200 350 λίτρα δηλαδή 390 ευρω. Που 700 που 390!
είπαμε beverly 300 (22 άλογα), μεση κατανάλωση 5λιτρα/100χλμ. Duke 390 (44 άλογα), 4,8 λιτρα/100 χλμ.
Σε ένα χρονο (10.000χλμ) αυτος με το beverly θα χει κάψει 700 ευρω, ενω αυτος με το duke200 390 ευρω.
Δε θα ήταν πιο πρακτικό για την ΚΤΜ (και εμάς) να καίει 200€ το Duke 200 και 390€ το Duke 390; Πρόχειρη, ευρωπαϊκή εταιρεία...
Shaolin Monk
15/10/2015, 17:43
.....μονο εγω νομιζω οτι οταν ξεκινουν παπακια στα φανάρια, κάνω διακοπές κάπου στην Ινδονησία; :confused:
ευτυχώς που πιάνετε την ουσια...:a022:
Μανολης67
15/10/2015, 17:57
Νομίζω το χειρότερο είναι ότι νέα παιδιά, νέοι στης μοτο δηλαδη εθίζονται στα σκούτερ, και δεν εχουν νοιώσει την αίσθηση της πραγματικής μοτοσυκλέτας, 20 και 25αρηδες που ακούω σε συζητήσεις έχουν το Βeverly για το απόλυτο μηχάνημα πόλης, πάντως δεν ήξερα ότι το Beverly καίει τόσο!
[B]είπαμε beverly 300 (22 άλογα), μεση κατανάλωση 5λιτρα/100χλμ.
και νόμιζα ότι ήταν τουλάχιστον οικονομικά!
Αυτην την οικονομία που λετε συνέχεια ορισμένοι, που τη βλέπετε?
Σε ένα χρονο (10.000χλμ) αυτος με το beverly θα χει κάψει 500 λιτρα Χ 1.4 ευρω = 700 ευρω, ενω αυτος με το duke200 350 λίτρα δηλαδή 390 ευρω. Που 700 που 390!
Ναι, αλλά συγκρίνεις μηχανάκι του 2010 με κάτι του 2014. Το 300άρι δεν βγαίνει πλεον, έχει αντικατασταθεί με το 350 που έχει 33 άλογα, και καίει λιγότερο. :lol:
Νομίζω το χειρότερο είναι ότι νέα παιδιά, νέοι στης μοτο δηλαδη εθίζονται στα σκούτερ, και δεν εχουν νοιώσει την αίσθηση της πραγματικής μοτοσυκλέτας, 20 και 25αρηδες που ακούω σε συζητήσεις έχουν το Βeverly για το απόλυτο μηχάνημα πόλης, πάντως δεν ήξερα ότι το Beverly καίει τόσο!
Απο το πέφτουν στην πρέζα, ας εθίζονται στα scooter... :lol:
Μικροτερος, ειχα αλλάξει πολλά παπακια & σκουτερ... Το τελευταιο που ειχα ηταν ενα runner 180sp διχρονο...343107
Αυτο το σκουτερ σε εκκινησεις τα 'ριχνε ανετα σχεδον σε οτι ηταν διπλα του... ξεκινουσε σαν διαολος...(ακομα το θυμαμαι!)
Τα σκουτερ καλα ειναι για την πολη, αλλά μεχρι εκει...Δεν ειναι μηχανες...
Άλλη απολαυση σου προσφερει μια μηχανη και εννοειτε καμια σχεση δεν εχει το ενα με το άλλο στον τροπο οδηγησης! ! !
spyrakos35
15/10/2015, 20:10
Που ειναι κεινο το παιδι στην Αστραλια με το μπεργκμαν να μας πει....
amyroukai
15/10/2015, 20:13
εννοειτε καμια σχεση δεν εχει το ενα με το άλλο στον τροπο οδηγησης! ! !
Ακόμα με το πίσω φρενάρεις μικρό μιναράκι όμως. Πάλι καλά που έχεις συνδυασμένα πλέον.
Ακόμα με το πίσω φρενάρεις μικρό μιναράκι όμως. Πάλι καλά που έχεις συνδυασμένα πλέον.
Παλι την πεταξες την μ...κια σου ρε; !!:p
Μπροστα οπου πρεπει ειπαμε...spyrakos ακουει;;;
Τωρα με το honda δεν γινεται μονο με πισω ή μπροστα...συνδιασμενα...
Ναι, αλλά συγκρίνεις μηχανάκι του 2010 με κάτι του 2014. Το 300άρι δεν βγαίνει πλεον, έχει αντικατασταθεί με το 350 που έχει 33 άλογα, και καίει λιγότερο. :lol:
ναι καιει 4.8 αντί για 5 που καιει το 300αρι.
doctoras
15/10/2015, 22:21
Δεν είχα ποτέ σκούτερ ούτε έχω ομως το θεμα το τσουβαλιαζετε. Και το τερματιζετε εκει που λέτε περί γκει σκουτερ και βαρβατίλα μοτοσυκλέτα
Σκουτερ υπαρχουν ιστορικά απο το '60 και εξυπηρετούν ευρως χρήσεων και αναλόγως τρέλας αναβάτη ακομη και μεγάλα ταξίδια σε εξωτερικό και όχι μονο
Οσο για τους σκουτεροαναβατες δεν ειναι μονο οι αςχετοι και όσοι έρχονται απο κουτί λογο κρίσης..αλλα και παλιοί μοτοσυκλετιστες (αλλοι ορκισμένοι κιόλας) οι οποίοι για τους λόγους τους κατέληξαν με ενα σκουτερ είτε μεγάλο είτε μικρό είτε μεσαίο
Το θεμα στο σύνολο ολων των δίτροχων έγκειται(και κάνει την τεράστια με τα κουτιά), στην γοητεία να βρίσκεσαι εκτέθημενος στα στοιχεία της φύσης και το περιβάλλον της. Αυτο το μαιντ τριπ θα το κανείς είτε το δίτροχο ειναι σκουτερ είτε τσόπερ είτε εντουρο είτε ss είτε μοταρντ είτε παπί είτε γουρούνα.
ναι καιει 4.8 αντί για 5 που καιει το 300αρι.
Ε, πάρε PCX άμα σε ενδιαφέρει η κατανάλωση.
giannis113
16/10/2015, 01:23
Ο βασικοτερος λογος που συχνα ριχνουν στις μηχανες ειναι οτι
ΔΕΝ χρειαζονται οδηγηκες ικανοτητες.. ρολαριστα ανοιγεις το γκαζι και φευγεις μπαλα. Ουτε αλλαγες ουτε τιποτα.
χαίρομαι όταν γίνεται αυτό.
και η διάβαση καθαρή για τους πεζούς και οι ηλίθιοι να σκάνε πίσω σου.
Και να οδηγάς και παλιό δίχρονο......(κάνα ΜΖ ναούμε) :bawl:
Ε, πάρε PCX άμα σε ενδιαφέρει η κατανάλωση.
και που να πηγαίνω με αυτό? Ταξίδι? Άμα είναι να πέσω στην κατηγορία του ποδηλάτου για να μην καίει, προτιμώ να πάρω μηχανή καλύτερα.
και παρεμπίμτωντος το PCX 125 καίει 2.5λιτρα τα 100χλμ, όταν το innova καίει 1.7.
ναι τα σκούτερ είναι οικονομικά, αλλά ως προς τα αυτοκίνητα (αν και για κάποια πετρελαιοκίνητα αμφισβητείται και αυτό)
doctoras
16/10/2015, 07:25
απο τέστ περιοδικών δεν υπάρχει παπί που κάιει κάτω απο 2,0 νομίζω την καλύτερη την είχε το wave με 2,2 και τα σκουτερ με start stop εκεί είναι
ταξίδι πας με οτι έχεις ακόμη και με bobos, αν κωλύεσαι γιατί δε έχεις αναπαυτικότερη σέλα και ανάρτηση παρε suv
Οκ σύμφωνοι.
Αλλα ακόμα και τα μικρά μοταρντακια δεν παύουν να ειναι μοτοσυκλετακια.
Ενα παπι το βάζεις μπρος, το καβαλας, κι έφυγες.
Ούτε να ζεστάνεις, ούτε να κρυωσεις, ούτε τιποτα.
Απο σέρβις και συντήρηση ειναι η φτήνια η ιδια.
Ούτε απο λακούβες πολυκαταλαβαινει, και στο πεζοδρόμιο ανεβαίνεις (αμα λαχει το σηκώνεις και με τα χέρια), και ακόμα κι αμα στο πετάξουνε κατω και σπάσει το αριστερό χερούλι στα @@ σου. Διακοσμητικό ειναι:bawl:
Και δε χρειάζεται να εισαι και Τροντζος για να πατάς κατω με σιγουριά, να κανεις εύκολα ελιγμούς κλπ.
Κι αμα πέσεις, πεφτεις απο τους 40 πόντους που λεει ο λόγος.
Για μένα δεν υπάρχει τιποτα πιο εύκολο απο το παπι και το έχω γράψει πολλές φορές.
Ούτε κάν το σκούτερ.
+ όσα
Δεν τα γουσταρουμε γιατι....
Οπου ακουμπησουν θελουν εναν μισθο να τα ξαναφτιαξεις....
Δεν εχουνε σασμαν....
Exουν ενα μεταξονιο 3κμ και δεν μπορουν να μανουβραρουν στην στατικη κινηση...
Και στους ανοιχτους δρομους ...Τους περισσοτερους οδηγους τους, οταν δεν σκαλιζουν την μυτη τους πλαθοντας κακαδακια ,τους παιρνει ο υπνος μην εχοντας με τιποτε αλλο να ασχοληθουν...
:bawl:
Τα είπες όλα και σωστά αλλά αυτό το τελευταίο με τελείωσε
:beer:
Υποθετική κουβέντα με τον dealer.
-Θέλω ένα μηχανάκι εύκολο για την πόλη χωρίς ταχύτητες γιατί τώρα πήρα το δίπλωμα.
-Πάρε ένα σκούτερ.
-Μα θέλω και χώρο να βάζω το κράνος και το κουτί πίσω είναι πιο μεγάλο από το μηχανάκι.
-Θα προσαρμόσουμε μια μπανιέρα κάτω από τη σέλα.
-Ναι αλλά δεν χωράει.
-Θα το κάνουμε 3 μέτρα.
-Ναι αλλά θέλω να μην βρέχομαι.
-Θα βάλουμε παρπρίζ.
-Ναι αλλά θέλω να βγαίνω και στον Κηφισό και να μην με πατάνε.
-Θα το κάνουμε 800cc.
-Ναι αλλά δεν θα σταματάει.
-Θα του βάλουμε φρενάρες.
-Ναι αλλά θέλω να με ακούει η γκόμενα από μακρυά.
-Θα του βάλουμε Akrapovic.
-Ναι αλλά θα έχει ένα σκασμό λεφτά.
-Εμείς ακούμε τις ανάγκες που σου δημιουργήσαμε.
-Ναι αλλά αυτό δεν θα είναι πλέον μηχανάκι πόλης.
-ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
Μετά από καιρό σε άλλη κουβέντα...
Πήρα ένα μηχανάκι πόλης που γ@μάει. :a31:
ε ρε ξεκ0λιασμα απο δίχρονη vespa σε στροφιλίκι που σας χρειάζεται! :smokin: :a021::a36:
αυτα τα ξεκωλ..σματα φανταζονται οι σκουτεράδες και τα χαντακια γεμιζουν με δαυτους...
Μανολης67
16/10/2015, 23:17
ε ρε ξεκ0λιασμα απο δίχρονη vespa σε στροφιλίκι που σας χρειάζεται! :smokin: :a021::a36:
Αμα εισαι πίσω από βέσπα που ξεμπουκώνει την λαδίλα, την ..μάμησες!
devil's animal
17/10/2015, 01:00
απαραδεκτο δικυκλο οδηγικα...
και στο λεει καποιος που εμαθε σε βεσπα, ειχε βεσπα για αρκετα χρονια και πηγαινε δικαβαλο Α.Γ.Ρ. ξυνοντας ποδιες....
βασικα ο πατερας μου την εχει ακομα την μια...την αλλη του την ψοφησα...
Shaolin Monk
17/10/2015, 01:07
Κανω αναπαλαιωση σε ενα Βεσπινο και θα μπει κατυθείαν σε μία γωνία σαν διακοσμητικο. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΚΥΚΛΗ ΓΛΑΣΤΡΑ... :a018::a018::a018:
devil's animal
17/10/2015, 01:08
Κανω αναπαλαιωση σε ενα Βεσπινο και θα μπει κατυθείαν σε μία γωνία σαν διακοσμητικο.
ετσι ναι...με τα χιλια...
:a20::a18::a012:
και στο λεει καποιος που εμαθε σε βεσπα, ειχε βεσπα για αρκετα χρονια και πηγαινε δικαβαλο Α.Γ.Ρ. ξυνοντας ποδιες....
βασικα ο πατερας μου την εχει ακομα την μια...την αλλη του την ψοφησα...
Κανω αναπαλαιωση σε ενα Βεσπινο και θα μπει κατυθείαν σε μία γωνία σαν διακοσμητικο. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΚΥΚΛΗ ΓΛΑΣΤΡΑ... :a018::a018::a018:
χίλια δίκια και οι δυο σας, η επιτομή του ρδέλου
:wave2:
andreaspetr
17/10/2015, 01:27
εμενα δεν μου φαινεται κακο παντως...
http://www.youtube.com/watch?v=elmtMAp0ImU
οτι πιο επικινδυνο εχει υπαρξει απο θεμα ευσταθειας, οδικης συμπεριφορας, φρενων.........
το εντυπωσιακο στο βιντεο δεν ειναι ο τροπος που παει αλλα οτι επι 10λεπτα δεν εχει κοψει ουτε μια ντιζα:lol:
devil's animal
17/10/2015, 10:51
το εντυπωσιακο στο βιντεο δεν ειναι ο τροπος που παει αλλα οτι επι 10λεπτα δεν εχει κοψει ουτε μια ντιζα:lol:
αφου την εχει αλλαξει ρε του γκαζιου και την ντιζα και την γκαζιερα...:lol:
MG-KTiNoS
17/10/2015, 11:12
πω το γκώλο του πάει....
:a016:
pipe_smoker
17/10/2015, 11:25
Τα έχουμε χιλιοπεί.
Κι έναν ακροβάτη να βάλεις με έναν μονόροδο (πώς διάλο λέγεται αυτό που όταν πέφτουν τους μπαίνει η σέλα στο γκWλο:lol:) γ@μιώντας θα το πάει.
Ωραίος ο τύπος, μπράβο για τον κόπο του και τις ικανότητές του, παλαμάκια, αλλάζω κανάλι, προσωπικά μου είναι αδιάφορο.
Τα έχουμε χιλιοπεί.
Κι έναν ακροβάτη να βάλεις με έναν μονόροδο (πώς διάλο λέγεται αυτό που όταν πέφτουν τους μπαίνει η σέλα στο γκWλο:lol:)
Ααααααα γιαυτό φροντίζουν να μην πέφτουν ποτέ; :D
pipe_smoker
17/10/2015, 11:43
Ααααααα γιαυτό φροντίζουν να μην πέφτουν ποτέ; :D
Ε... Όχι κι όλοι:D
ωραιος ο τυπος με το βεσπακι. δε μου κανει καμια εντυπωση ενα τετοιο μηχανακι παντως. καλα χρυσα τα σκουτερ γενικα, βολευουν, εχουν χωρους, αλλα για μενα σαν το παπι δεν εχει. το θεμα χωρων στο παπι λυνεται παιρνωντας τσαντα πλατης (αυτο εκανα οταν ειχα παπι. εβαζα μεσα απο λαπτοπ, μεχρι μπουγατσες:)). τα σκουτερ ειναι για τις γυναικες που δεν ξερουν αν αλλαζουν ταχυτητες. :lol:
dimmie_72
17/10/2015, 12:08
αλλα για μενα σαν το παπι δεν εχει. το θεμα χωρων στο παπι λυνεται παιρνωντας τσαντα πλατης (αυτο εκανα οταν ειχα παπι. εβαζα μεσα απο λαπτοπ, μεχρι μπουγατσες.
καλά, ο Bob με τη βαλίτσα δουλεύει και "εκτελουντε μεταφορε". :tooth:
Η βαλιτσα του Bob ειναι για να βολευει το μηχανακι μεσα οταν βρεχει............
Bob_o_mastoras
17/10/2015, 12:19
Tην εβγαλα ρε παλιοπαιδα!!! :p (οι ταλαντωσεις βελτιωθηκαν αλλα παλι μετα τα 70 κανουν την εμφανιση τους, μειωμενες ομως. Αφηνεις τα χερια και μετα απο 1 ή 2 δευτερολεπτα τσουπ..)
Tην εβγαλα ρε παλιοπαιδα!!! :p (οι ταλαντωσεις βελτιωθηκαν αλλα παλι μετα τα 70 κανουν την εμφανιση τους, μειωμενες ομως. Αφηνεις τα χερια και μετα απο 1 ή 2 δευτερολεπτα τσουπ..)
να εύχεσαι να χρειάζεσαι μόνο ακτινολόγηση :p
Bob_o_mastoras
17/10/2015, 13:02
να εύχεσαι να χρειάζεσαι μόνο ακτινολόγηση :p
:faint:
Mπορδελα Kawasaki!!!
Aπο Δευτερα παει στο μαστορα ξανα (οταν θα εχει χρονο) για λυσιμο και καθαρισμα καρμπ και θα εξετασουμε και το θεμα των ταλαντωσεων..
Μπορει να φταιει και το λαστιχο (αν και δεν νομιζω) διοτι αν και εχουν μπολικο ψωμι ειναι παλια.
Πρεπει να παρω και μπαταρια διοτι αυτη που μου εδωσε ο ανθρωπος που το πηρα, μου επεσε στο δρομο απο τη σακουλα και διαλυθηκε.. :(
χαχαχα, η δικη του δεν ειναι βαλιτσα ντουλαπα ειναι :p. βαλιτσα δεν εβαλα ποτε στο δικο μου, κοβει χλμ:lol:
Bob_o_mastoras
17/10/2015, 13:09
χαχαχα, η δικη του δεν ειναι βαλιτσα ντουλαπα ειναι :p. βαλιτσα δεν εβαλα ποτε στο δικο μου, κοβει χλμ:lol:
Ναι, και εμενα με το ζορι διακοσαριζε.. :lol:
Τωρα και εγω τσαντα πλατης δουλευω.. Πολυ καλυτερα! ;)
:faint:
Πρεπει να παρω και μπαταρια διοτι αυτη που μου εδωσε ο ανθρωπος που το πηρα, μου επεσε στο δρομο απο τη σακουλα και διαλυθηκε.. :(
Αυγά σου έδωσε ρε η μπαταρία; :confused::cry:
Bob_o_mastoras
23/10/2015, 15:31
Αυγά σου έδωσε ρε η μπαταρία; :confused::cry:
Ημουνα με πολλα ρε... :lol:
Απλα φυγαν μερικα υγρα, ηταν και ο καδος διπλα και λεω δε γ@μιεται... :D