View Full Version : Γιατί δεν τα γουστάρουμε...
... Τα σκούτερ???
Κι εγώ δεν τα γουστάρω και τελευταία έχω ακούσει μερικούς πολύ αστείους χαρακτηρισμούς: μπανιέρα με ρόδες, πορτμαντώ, έπιπλο, σκρίνιο, τζετ-σκι κλπ
Για πείτε γιατί δεν τα γουστάρετε και πως τα αποκαλείτε
spyrakos35
14/10/2015, 15:11
φίλε, στη σειρά σου....
τώρα ασχολούμαστε με τα ντουκάτι
:lol:
σοβαρά, με τα σκουτερ δε νομίζω οτι έχει καποιος πρόβλημα, με τους οδηγούς τους έχει
Γιατι πανε παντα τοοσο γ@μιοντ@ς??? Δεν φοβουνται ρε πστμ? Πως θα φρεναρουν ετσι οπως πανε αναμεσα απ τα αμαξια με την μπανιερα....
Bob_o_mastoras
14/10/2015, 15:17
Δεν τα γουσταρω γιατι.....
Σημερα με τσαγιασε ενα σκουτερ... :cry::lol:
Προσωπικα δεν εχω θεμα, τα θεωρω πολυ πρακτικα σαν οχηματα.. Οι περισσοτεροι οδηγοι τους ομως.... :rolleyes:
spyrakos35
14/10/2015, 15:19
Οι περισσοτεροι οδηγοι τους ομως.... :rolleyes:
ε μα ναι....
βγαίνει ο βύρωνας και βγάζει ολόκληρη χόνΔα αχρηστη γιατί λεει κουνάει το σκουτερ του στην τελική του (130)....
δε γκσέρει η χόνΔα και ξέρει ο Βύρωνας
γιατί δε Μπάει να δουλέψει εκεί αμα είναι τόσο καλός???
:p
Bob_o_mastoras
14/10/2015, 15:21
ε μα ναι....
βγαίνει ο βύρωνας και βγάζει ολόκληρη χόνΔα αχρηστη γιατί λεει κουνάει το σκουτερ του στην τελική του (130)....
Ναταλεμεαυτα... :D
el_hymador
14/10/2015, 15:21
Μια χαρά είναι τα scooter, πολύ βολικά για μέσα στην πόλη, φορτώνονται, σε πάνε σαν πασά, καίνε λίγο.. γιατί να μην τα γουστάρει κανείς;
Κανένα πρόβλημα με τα σκούτερ. Αρκεί οι ιδιοκτήτες τους να μην τα αποκαλούν "μοτοσυκλέτες" ή "μηχανές". Ή έστω "μηχανάκια".
Δεν [τους] αρεσουν διοτι
α)τους εχουν τσαγιασει με τις μπανιερες που οδηγουν
β)εχουν πανω τους 20 χρονους κ@λους που εχουν 20 χρονια+ να αγγιξουν
γ) χωνονται εκει που κανεις αλλος δεν μπορει... :eek:
δ)καινε τα μισα απο τους μπεκριδες που καβαλανε!
ε)διοτι ...ετσι τους αρεσει
:bawl:
γ) χωνονται εκει που κανεις αλλος δεν μπορει... :eek:
Γέλασα λίγο με αυτό.
PortisHead
14/10/2015, 15:25
Ασχετα με τις "κοντρες" που προεκυψε στο αλλο thread...πολλα απο αυτα τα εκτρωματα
ξεφτυλιζουν σε εκκινήσεις πάρα πολλα μηχανακια.
Δεν [τους] αρεσουν διοτι
.
β)εχουν πανω τους 20 χρονους κ@λους που εχουν 20 χρονια+ να αγγιξουν
.
.
:lol::cry:
ε μα ναι....
Aν η κλανοεταιρία ήξερε καλύτερα, ας έβαζε τον κόφτη στα 130 και όχι στα 150 που κάνεις σλάλομ ανάμεσα στις διαχωριστικές χωρίς να θέλεις. Μόνο σε ΧΤ600 έχω δει πιο άθλιο κράτημα...:lol:
Να σε είχα την πρώτη δεύτερη μέρα που το πήρα, και κατέβαινα την Συγγρού τέρμα...
Κούναγε κούναγε κούναγε, τι 3μπ@υρδελο πήρα σκεφτόμουν από μέσα μου...Και πριν την στροφή για Πειραιά, φρενάρω λίγο για να στρίψω...έλα όμως που έχει κάτι ψιλοσαμαράκια εκεί στο κατηφορικό. :D
Avanti maestro και η ζωή είναι ωραία. :tooth:
Aν η κλανοεταιρία ήξερε καλύτερα, ας έβαζε τον κόφτη στα 130 και όχι στα 150 που κάνεις σλάλομ ανάμεσα στις διαχωριστικές χωρίς να θέλεις. Μόνο σε ΧΤ600 έχω δει πιο άθλιο κράτημα...:lol:
Να σε είχα την πρώτη δεύτερη μέρα που το πήρα, και κατέβαινα την Συγγρού τέρμα...
Κούναγε κούναγε κούναγε, τι 3μπ@υρδελο πήρα σκεφτόμουν από μέσα μου...Και πριν την στροφή για Πειραιά, φρενάρω λίγο για να στρίψω...έλα όμως που έχει κάτι ψιλοσαμαράκια εκεί στο κατηφορικό. :D
Avanti maestro και η ζωή είναι ωραία. :tooth:
να κατσεις λιγο πιο μπροστα να φορτιζει το μπροστινο και να ξεσφιξεις τα χερια....
εκει στριβει με 120 κατω απο την υπογεια διαβαση
αρκει να μην εχει τα υπεροχα μαξις λαστιχα της μαμας...
nikos_abel
14/10/2015, 15:36
(και για άλλη μια φορά) να πάτε όλοι στο διαλο :lol:...
...και όσοι έχουν βε στρομ να μη μιλάνε
να κατσεις λιγο πιο μπροστα να φορτιζει το μπροστινο και να ξεσφιξεις τα χερια....
εκει στριβει με 120 κατω απο την υπογεια διαβαση
αρκει να μην εχει τα υπεροχα μαξις λαστιχα της μαμας...
Αν ήταν θέμα σφιξίματος, θα ήταν απλό.
Ξέρω με πόσα στρίβει, στην ευθεία και στο "πλασάρισμα" :tooth: χανει τα αυγά και τα καλάθια.
Michelin φοράει, και θα έλεγα πως είναι πολύ καλά.
ρε φιλαρακι
ακυρωσες το 75% του πληθυσμου με αυτην την προταση.....
Ξέρω με πόσα στρίβει, στην ευθεία και στο "πλασάρισμα" :tooth: χανει τα αυγά και τα καλάθια.
Τα ιδια και γω...
τα καλυτερα ειναι....
νταξει δεν στριβει και σαν ντουκατι με σπασμενο κλιπον....(!!!)
δεν σε εμπνεει και τοσο στις στροφες...τα πιατζιο καλυτερα σε αυτον τον τομεα.
el_hymador
14/10/2015, 15:44
γιατί; δεν κατάλαβα; επειδή εσείς με τα scooter έχετε καλύτερα μηχανάκια θα πρέπει εμείς να μην λέμε την άποψη μας;
skylaros
14/10/2015, 15:46
Όπως ξέρετε εγώ έχω ελάχιστη εμπειρία από μοτοσακά! Καλύτερα να μην έχω δίκυκλο παρά αυτό το πράμα, έχω οδηγήσει δύο Ιταλικά φίλων ένα 125 και ένα 350 (ναι της γνωστής μάρκας) και με ενόχλησε απίστευτα το πόση προσπάθεια κατέβαλα για να "πέσει" το δίτροχο. Επίσης νιώθεις πως έχεις όλο το βάρος στον κώλο σου σα να σέρνεις ένα καρότσι από πίσω και γενικά όταν έστριβε μου δημιουργούσε το πίσω μέρος ανασφάλεια σαν να ήταν δύο σώματα μπροστά και πίσω. Το 350 ήταν λίγο καλύτερο αλλά και πάλι καλύτερα αμήχανος.
Bob_o_mastoras
14/10/2015, 15:53
Μηπως πεφτεις στη λουμπα (ακομα και χωρις να το καταλαβαινεις) να το συγκρινεις ή να προσπαθεις να το πας με τον τροπο που πας το Tuono πχ???
Τι σκούτερ, τι βιστρομ
Ενα και το αυτό (α στη βροχή με το στρομ βρέχονται τα ποδαράκια)
Μηπως πεφτεις στη λουμπα (ακομα και χωρις να το καταλαβαινεις) να το συγκρινεις ή να προσπαθεις να το πας με τον τροπο που πας το Tuono πχ???
:rolleyes:;)
nikos_abel
14/10/2015, 16:44
γιατί; δεν κατάλαβα; επειδή εσείς με τα scooter έχετε καλύτερα μηχανάκια θα πρέπει εμείς να μην λέμε την άποψη μας;
Είπαμε να μην λέμε τα σκούτερ μηχανάκια :lol:
Και εγώ προέρχομαι απο scooter.
Όταν πήγα σε μηχανάκι με συμπλέκτη πήρα χαμπαρι οτι φανάρι φανάρι πηγαινα τέρμα σε μονιμη βαση.
Κάθε φορά που βρέχει όμως αναπολω τις παλιές καλες του μέρες!
Εγώ το δικό μου το χαίρομαι πολύ αλλά μέχρι τα 50 60 χλμ. Μετά δε το χει και κουνάει. Πας παντού όμως μέσα στη πόλη και βολεύει πάρα πολύ. Τους κουτακηδες με σκούτερ δε τους μπορώ και τους αναγνωρίζω εύκολα πλέον από τις σφηνες και τις κορνες στα φανάρια.
συναντας τους μεγαλυτερους μαλακες πανω σε ενα σκουτερ
ΝΟΜΟΣ
ΑΞΙΩΜΑ
ολα....
taisteal
14/10/2015, 18:32
Τα σκουτερ ειναι πολυ πιο ευχρηστα στην πολη απο τα παπια που προσωπικα τα απεχθανομαι.
Εχουν περισσοτερους χωρους και εισαι πιο καλυμμενος απο τη βροχη.
Και το βασικο,δεν αλλαζεις ολη την ωρα ταχυτητες.
Αλλα ειναι πιο ακριβα σε συντηρηση απο τα παπια.
Σκουτερ εννοουνται μεχρι 200 κυβικα εκ.,παραπανω ειναι μπανιερες με ροδες :lol:
Και αμα λαχει κερνανε και τσαι :a014:
ΝΟΜΟΣ
ΑΞΙΩΜΑ
ολα....
Γιατι έτσι; Α μη ξεχάσω, σκούτερ έχω.
amyroukai
14/10/2015, 18:49
Γιατι έτσι; Α μη ξεχάσω, σκούτερ έχω.
Ρε, αναφορά στον απαράδεκτο που προσβάλλει τους μαλάκες με τα σκούτερ, άκου πράγματα... Είναι σαν τους μαύρους, μόνο μεταξύ τους μπορούν να αποκαλούνται niggers αν το λέει λευκός είναι ρατσισμός. Μπαν ρε.
Ρε παιδιά, όσο σκεφτόμουν ένα τέτοιο thread τον τελευταίο καιρό, τελικά με καλύψατε και με το άνοιγμα του, αλλά και με τα comments για αυτή τη φυλή και των υποκατηγοριών της!! Ειδικά οι κουτάκηδες-σκουτεράδες κάνουν μπαμ από μακριά.
Οι κάγκουρες-σκουτεράδες όμως, με ξετάποτες Akrapovic και άλλου τέτοιου τύπου εξατμήσεις, και κοινά χαρακτηριστικά όψης και λοιπής συμπεριφοράς με αυτά της φυλής TDM, για εμένα είναι ότι χειρότερο... :mad::a016:
SHOOTER045
14/10/2015, 19:11
Ρε παιδιά, όσο σκεφτόμουν ένα τέτοιο thread τον τελευταίο καιρό, τελικά με καλύψατε και με το άνοιγμα του, αλλά και με τα comments για αυτή τη φυλή και των υποκατηγοριών της!! Ειδικά οι κουτάκηδες-σκουτεράδες κάνουν μπαμ από μακριά.
Οι κάγκουρες-σκουτεράδες όμως, με ξετάποτες Akrapovic και άλλου τέτοιου τύπου εξατμήσεις, και κοινά χαρακτηριστικά όψης και λοιπής συμπεριφοράς με αυτά της φυλής TDM, για εμένα είναι ότι χειρότερο... :mad::a016:
Ωχ....
Μια ιστορία θα σάς πω
Κάποτε πού δεν την πάλευα με το ZZR 1100 στην πόλη και ήθελα να αλλάξω και το χωματινο, έρχομαι σε συμφωνία, αφήνω το χωματινο και το ZZR και παίρνω άλλο χωματινο και ένα σκούτερ Cygnus r
Το πήρα απογευμα- ωραία φάση -λέω, χώρους ψωνια μπαγκάζια χωράει. Κλπ τού είχα βάλει και εξάτμιση.
Την άλλη μέρα πάω στην δουλειά ,σχολάω και είμαι σε ένα φανάρι φουλ αρματωμένος, με τα δέρματα κλπ.
Σταματάνε και κάτι μεγάλα δίπλα μου και τα κοιτάω με μισό μάτι.
Απέναντι είχε τζαμαρία με βλέπω και παθαίνω σοκ!!!
Όπως είμαι το πηγα πίσω στο μαγαζί και πήρα TDM 900
taisteal
14/10/2015, 19:14
ένα σκούτερ Cygnus r.....
...... πήγα στο μαγαζί και πήρα TDM 900
Απ'το κακο στο χειροτερο δηλαδη
:bawl::bawl:
amyroukai
14/10/2015, 19:39
Απ'το κακο στο χειροτερο δηλαδη
:bawl::bawl:
ΠΑΚΑΛΑ ΡΕ; Πηρε το τιμημένο μηχανάκι σε 900, υπάρχει τίποτα καλύτερο; Και χωρίς να κλέψει κανέναν. Κούτα.
Μητσε δεν πιστεύω να το κυκλοφόρησες κιόλας; Κωλέκτορς άιτεμ έχω μάθει είναι το εργαλείο.
Eversman
14/10/2015, 20:03
Μια χαρά μοτοσυκλέτες είναι τα σκούτερ. Είχα κάποτε σαν δεύτερο ένα x8 250. Γ@ματο!
Είχε πορτ μπαγκαζ που επικοινωνούσε με τον χώρο, κάτω από τη σέλα. Χωραγαν 8 τιγκαρισμενες σακούλες του σούπερ μάρκετ, η τσάντα θαλάσσης και το ψαροντούφεκο και ένα σωρό αλλά πράγματα.
Ή σύζυγος καθόταν στην πολυθρόνα και δεν ακουγες κιχ από γκρίνια. Πηγαινες με 110-120 χλμ άνετα στην Ε.Ο. δικαβαλος. Το χωριό το είχε ψωμοτυρι.
Είχες μια ζελατιναρα, να - με το συμπαθιο - αέρας δεν σε χτύπαγε από πουθενά.
Κατανάλωση σχεδόν μηδενική. Σέρβις γελοίο. Στα μείον ότι ήθελε να το μάθεις πως στρίβει, γιατί γλυστρουσε στην αρχή και όσοι με έβλεπαν, νόμιζαν ότι πήγαινα ντριφταριστος.
Τι να μην μου αρεσει? Το ξαναπαιρνα άνετα.
Γιατι έτσι; Α μη ξεχάσω, σκούτερ έχω.(και εγω τδμ εχω αλλα δεν ιδρωνω με αυτα που ακουω:lol:
:lol:γιατι ετσι:D
και το αφεντικο μου σκουτερ εχει ,μαλακα τον λεω και οτι εχει παρει μαλακια μηχανακι του λεω....στους υπολοιπους θα κολησω...:lol:
περα απο την πλακα,ολοι οι εχθροι της μοτοσυκλετας αφου την εφαγαν απο την κινηση και τις βενζινες καβαλησαν ενα σκουτερ.περισσοτερο κινδυνευεις απο αυτους παρα απο τους ταριφες...
και για να το φτιαξω λιγο....βλεπεις και τις καλυτερες γκομενες πανω σε ενα σκουτερ...!
1. γιατι καινε σαν να χουν 200 κυβικά παραπάνω απο τις μηχανές. πχ το beverly 300 (22 άλογα) καιει ελαφρά παραπάνω (!) από το duke390 (44 άλογα).
2. Γιατι δεν στριβουνε
3. Γιατι αμα κανεις το λάθος και μεινεις απο μπαταρία δεν μπορεις να το βάλεις μπροστα τσουλητό.
4. Γιατι είναι γκέι
amyroukai
15/10/2015, 00:37
Το έζησα και αυτό. Ο tdmάς να την λέει στους σκουτεράδες... :lol:
Μια χαρά μοτοσυκλέτες ΔΕΝ είναι τα σκούτερ. Είχα κάποτε σαν δεύτερο ένα x8 250. Γ@ματο!
Τι να μην μου αρεσει? Το ξαναπαιρνα άνετα.
fixed.
Επίσης πλέον είμαι σίγουρος ότι ο Eversman τον έπαιρνε και τον ξαναπαίρνει άνετα. Να γυαλίσω και το τσίγκινο για την Κυριακή αν και εφ' όσον...
Ου να μου χαθείτε.
Eversman
15/10/2015, 06:38
Το έζησα και αυτό. Ο tdmάς να την λέει στους σκουτεράδες... :lol:
fixed.
Επίσης πλέον είμαι σίγουρος ότι ο Eversman τον έπαιρνε και τον ξαναπαίρνει άνετα. Να γυαλίσω και το τσίγκινο για την Κυριακή αν και εφ' όσον...
Ου να μου χαθείτε.
Guess what ... ορίστηκες leader και όλοι οι άλλοι από πίσω σου. Και το τσιγκινο δεν θα κάνει και πολλά πράγματα ... έχω πάντα ντρεμελακι μαζί μου :D
ΝΟΜΟΣ
ΑΞΙΩΜΑ
ολα....
τι σκουτερ οδηγεις;
Desperado
15/10/2015, 07:37
Τα σκούτερ δεν τα συμπαθώ είναι η αλήθεια......αλλά είναι βολικά, δεν βρέχεσαι, προστασία από αέρα και αποθηκευτικός χώρος, κάτι σαν τάπερ με ρόδες δηλαδή!!!:lol:
Και αμα λαχει κερνανε και τσαι :a014:
Ε όχι και τσάι ρε αδερφέ. Απλά στο φανάρι ξεκινάνε λίγο πιο γρήγορα γιατί δεν έχουν συμπλέκτη και απλά στραγγαλίζουν το γκάζι και φεύγουν. Αμα όμως γεμίσεις την πρώτη και περάσεις και δευτέρα τα σκρίνια πάνε στο λουστραδόρο...
Να μην πούμε για στροφές... Προχθές βάλθηκε να με κυνηγάει μια ντιβανοκασέλα απο φανάρι σε φανάρι αλλά όταν τελείωσε η ευθεία και ήρθε η ανοιχτή στροφή έφυγε στην εξωτερική, κατέβασε καθρέφτες απο δύο παρκαρισμένα και παραλίγο δεν έκανε παρελθόν ένα ζευγαράκι που περίμενε στην άκρη του δρόμου να περάσει απέναντι...
skylaros
15/10/2015, 09:03
Ρε σας λέει άνθρωπος που δεν έχει εμπειρία από μηχανές πως για να πλαγιάσουν θέλεις προσευχές και το κουβεντιάζεται ακόμα?
Pan (dvs)
15/10/2015, 09:07
Τα σκούτερ δεν τα συμπαθώ είναι η αλήθεια......αλλά είναι βολικά, δεν βρέχεσαι, προστασία από αέρα και αποθηκευτικός χώρος, κάτι σαν τάπερ με ρόδες δηλαδή!!!:lol:
Προτιμω να βρεχομαι.
amyroukai
15/10/2015, 09:11
Δεν διαφωνώ σε όλα (βρέχεσαι μιά χαρά σε κίνηση ας πούμε, απλά όσο κινείσαι με ταχύτητα δεν βρέχονται τα πόδια σου) αλλά σε κακό καιρό το ίδιο βολικό είναι και το αυτοκίνητο με το πρόσθετο της ζέστης, του καφέ, του κρουασάν, του ραδιοφώνου, η λίστα δεν έχει τελειωμό. Κι ας κάνεις και 10 λεπτά περισσότερα (δεν κινούμαι Αθήνα συνήθως).
Δεν διαφωνώ σε όλα (βρέχεσαι μιά χαρά σε κίνηση ας πούμε, απλά όσο κινείσαι με ταχύτητα δεν βρέχονται τα πόδια σου) αλλά σε κακό καιρό το ίδιο βολικό είναι και το αυτοκίνητο με το πρόσθετο της ζέστης, του καφέ, του κρουασάν, του ραδιοφώνου, η λίστα δεν έχει τελειωμό. Κι ας κάνεις και 10 λεπτά περισσότερα (δεν κινούμαι Αθήνα συνήθως).
Πολύ σωστά. Ασε που μπορείς να πάρεις μαζί σου και τα δυό παιδιά χωρίς να είσαι εγκληματίας. Δεν χρειάζονται και κράνος..
Οπότε αφού είσαι που είσαι στην κατηγορία ¨έπιπλα¨ άσε καλύτερα το μπουφέ και πάρε τη ντουλάπα. Περισσότερα χωράει !!!
pipe_smoker
15/10/2015, 09:24
Γιατι έτσι!
Και λογαριασμό δε δινουμε:smokin:
chillipf
15/10/2015, 10:03
Είχα ένα ταϊφούν 125, με έβγαλε παληκάρι και σε σούπερ μάρκετ και κουβάλημα τα παιδιά στο σχολείο
και 4 χρόνια του άλλαξα την παναγία στην πόλη.
Πήγα και Κόρινθο μια μέρα που ήθελα να θυμηθώ τα παλιά.
Στο τέλος το χάρισα σ' ένα φίλο.
Μοτοσυκλέτα δεν το είπα ποτέ βέβαια, αλλά με βόλεψε απόλυτα.
Προχτές ανέβηκα σε σκούτερ φίλου και χέστηκα από το φόβο μου.
Ξέχασα γρήγορα. :cool:
1. Δεν χωράνε πουθενά, ειδικά οι μεγάλες μαούνες.
2. το μεγαλύτερο ποσοστό των οδηγών τους είναι οι γνωστοί καινουριοι εποχικοί που είναι για σφαλιάρες στην καλύτερη.
3. Μέσα στην πόλη με σωστή οδήγηση, είναι το καταλληλότερο όχημα.
4. Ακόμα ψάχνω αυτό που θα με τσαγιώσει.
3. Ακόμα ψάχνω αυτό που θα με τσαγιώσει.
Πφφ...
Που τον ψάχνεις δλδ? Στη πίστα ή στον Μπράλο? Πες κάπου Αθήνα, να σου ισιώσω τα παϊδια ρε κότα...:smokin:
el_hymador
15/10/2015, 10:23
Hold your horses... τα scooter είναι μια χαρά, παίζει να παρουσιάσει σε λίγες μέρες η Ducati ένα, οπότε μετά θα είναι *δέλα... :bawl:
Νομίζω τα πιο value for money είναι τα SYM, είχαμε ένα HD200 EVO και είχε φάει τρελό γ@μήσι, από διακοπές δικάβαλες σε νησιά και φουλ καρόδορμο για παραλιΑΙ, μέχρι scouting περιοχών με ανθοφορίες στα βουνά για τα μελισσάκια, ταξίδια από εθνική τέρμα gaz και τέτοια πράγματα... κιχ δεν έκανε και δούλευε τσακουμάκι. Γενικά δεν έχουν ακουστεί προβλήματα για δαύτα και ότι έχουν παρουσιάσει από μοντέλα, είναι εφάμιλλα των ευρωπαικών και japan προτάσεων, στα 2/3 των τιμών αυτών...
Μιλάμε φυσικά για scooter, όχι για κάτι 500ρια και 600ρια και 850ρια που ντουμπλάρουν ως δεν ξέρω και εγώ τι...
amyroukai
15/10/2015, 10:28
Ρε παίδες, η συζήτηση είναι σε λάθος βάση.
Τα σκούτερ σαν οχήματα δεν είναι κάπως. Πάνε από το Α στο Β σημείο όπως όλα τα άλλα οχήματα.
Αυτό που κάνει τα σκούτερ αντιπαθή είναι οι μαλάκες που τα καβαλάνε και η συμπεριφορά τους.
Που μπορεί να μην είναι πάντα χειρότερη από κάποιες συμπεριφορές μοτοσικλετιστών, αλλά το ότι ΔΕΝ είναι μοτοσικλέτες τα κάνει "εύκολο" στόχο.
Ρε παίδες, η συζήτηση είναι σε λάθος βάση.
Τα σκούτερ σαν οχήματα δεν είναι κάπως. Πάνε από το Α στο Β σημείο όπως όλα τα άλλα οχήματα.
Αυτό που κάνει τα σκούτερ αντιπαθή είναι οι μαλάκες που τα καβαλάνε και η συμπεριφορά τους.
Που μπορεί να μην είναι πάντα χειρότερη από κάποιες συμπεριφορές μοτοσικλετιστών, αλλά το ότι ΔΕΝ είναι μοτοσικλέτες τα κάνει "εύκολο" στόχο.
Ετσι ακριβως
οι αναβατες χοντα π.χ. ειναι περισσοτερο αντιπαθητικοι απο αλλους
δεν φταει το μηχανακι τους....αυτοι ειναι μ@λ@κες!
devil's animal
15/10/2015, 10:44
3. Μέσα στην πόλη με σωστή οδήγηση, είναι το καταλληλότερο όχημα.
μεσα στην πολη τιποτα δεν μπορει να ξεπερασει το motard....ουτε καν τα παπια...
περνας πανω απο ολους τους καθρεφτες εκτος αυτων ημιφορτηγων τυπου transit, καβαλας πεζοδρομιο και περνας απο λακουβες με ανεση, εχεις γκαζι και καλα φρενα για ενεργητικη ασφαλεια, εχεις καλυτερη ορατοτητα καθιμενος πιο ψηλα απο τους αλλους μηχανοβιους και αλλα πολλα...
τα μονα αρνητικα η βροχη, που συμβαινει σε ολες τις μηχανες και οι χωροι, που ενταξει εχω δει και drz με μπαγκαζιερα αλλα ειναι λιγο καπως...:sick:
Bob_o_mastoras
15/10/2015, 10:48
Ετσι ακριβως
οι αναβατες χοντα π.χ. ειναι περισσοτερο αντιπαθητικοι απο αλλους
δεν φταει το μηχανακι τους....αυτοι ειναι μ@λ@κες!
Πλεον δεν με αγγιζουν τετοιες κακιες μιας και εχω Kawasaki... :a17:
pipe_smoker
15/10/2015, 10:57
Πφφ...
Που τον ψάχνεις δλδ? Στη πίστα ή στον Μπράλο? Πες κάπου Αθήνα, να σου ισιώσω τα παϊδια ρε κότα...:smokin:
:lol:
Πάντως για να πω την αλήθεια, και εγώ όλο τσάγια ακούω και τσάγια δε βλέπω.
Όταν ήμουνα με το 400, όλο και κάτι παπαροβιόληδες μου τριβόσαντο στα φανάρια.
Μα με κάτι MP3/CD player, μα με κάτι άλλα μπανιεροειδή (σόρρυ κιόλας, ούτε και τα θυμάμαι ούτε και ξέρω να τα ξεχωρίζω, όλα ίδια μου φαίνονται).
Από όσες φορές είχα ψηθεί και είχα ανοίξει, ποτέ δεν τσαγιώθηκα.
Και ούτε έχει κανά γκάζι κρυμένο στο μανίκι το φουράκι, ούτε εγώ ξέρω να κάνω εκκινήσεις (υπερκούλαδο είμαι ακόμα και στις ευθείες).
Η μόνη φορά που ήπια τσάι, ήταν όταν δοκίμασα το αντίθετο.
Είχα πάρει εγώ για βόλτα ένα yamaha (αυτό το 500 πώς το λένε), και στο φανάρι λέω "κάτσε να δούμε τί παίζει".
Πούλησα μαγκιά σε ένα CBF600, και με το που άναψε πράσινο, κόλλησα το γκάζι στο στοπ και το cbf με κατάπιε αμάσητο:tooth:
Πλεον δεν με αγγιζουν τετοιες κακιες μιας και εχω Kawasaki... :a17:
εγω παλι εχω 2 χοντα!!!
:p :owned:
Από όσες φορές είχα ψηθεί και είχα ανοίξει, ποτέ δεν τσαγιώθηκα.
Μπράβο ρε μαν....τα νίκησες τα παιδάκια δλδ? Με το 400 το CB ήσουν εσύ, και τι πάτησες δηλαδή? Κανένα Beverly? :tooth: :moutza:
Πφφ...
Εσύ έχεις HRC sh... Δεν μετράς :tooth:
(Το ίδιο πιθανώς πίστεψε κι ένας με 990 προχθές αλλά δεν του βγήκε μάλλον... θα του πέταξε νεκρά μάλλον, αλλιώς θα κοκκίνιζα απο ντροπή μάλλον)
περνας πανω απο ολους τους καθρεφτες εκτος αυτων ημιφορτηγων τυπου transit, καβαλας πεζοδρομιο και περνας απο λακουβες με ανεση, εχεις γκαζι και καλα φρενα για ενεργητικη ασφαλεια, εχεις καλυτερη ορατοτητα καθιμενος πιο ψηλα απο τους αλλους μηχανοβιους και αλλα πολλα...
τα μονα αρνητικα η βροχη, που συμβαινει σε ολες τις μηχανες και οι χωροι, που ενταξει εχω δει και drz με μπαγκαζιερα αλλα ειναι λιγο καπως...:sick:
Εντάξει, με σένα σοβαρή κουβέντα είναι αδύνατο να γίνει.
Και με εντουράκι τα κάνεις όλα αυτά που λες και πιο εύκολα, ακόμα και με Transalp γίνονται, γιατί SM?
Bob_o_mastoras
15/10/2015, 11:59
Και με εντουράκι τα κάνεις όλα αυτά που λες και πιο εύκολα, ακόμα και με Transalp γίνονται, γιατί SM?
Motard για το σαφως ανωτερο κρατημα και συμπεριφορα του σε συνθηκες πολης. Και για το "fun to ride"..
vassilis88
15/10/2015, 12:00
παντως στην κηφισιας με κινηση εχω αφησει πισω πολυ κοσμο με ενα ταπεινο fly 125:D
για σφηνες κ χωσιματικες γενικα ειναι σουπερ το σκουτερακι
εχει κ πορτ μπαγκαζ:D
pipe_smoker
15/10/2015, 12:00
Οκ σύμφωνοι.
Αλλα ακόμα και τα μικρά μοταρντακια δεν παύουν να ειναι μοτοσυκλετακια.
Ενα παπι το βάζεις μπρος, το καβαλας, κι έφυγες.
Ούτε να ζεστάνεις, ούτε να κρυωσεις, ούτε τιποτα.
Απο σέρβις και συντήρηση ειναι η φτήνια η ιδια.
Ούτε απο λακούβες πολυκαταλαβαινει, και στο πεζοδρόμιο ανεβαίνεις (αμα λαχει το σηκώνεις και με τα χέρια), και ακόμα κι αμα στο πετάξουνε κατω και σπάσει το αριστερό χερούλι στα @@ σου. Διακοσμητικό ειναι:bawl:
Και δε χρειάζεται να εισαι και Τροντζος για να πατάς κατω με σιγουριά, να κανεις εύκολα ελιγμούς κλπ.
Κι αμα πέσεις, πεφτεις απο τους 40 πόντους που λεει ο λόγος.
Για μένα δεν υπάρχει τιποτα πιο εύκολο απο το παπι και το έχω γράψει πολλές φορές.
Ούτε κάν το σκούτερ.
Motard για το σαφως ανωτερο κρατημα και συμπεριφορα του σε συνθηκες πολης. Και για το "fun to ride"..
ΟΚ, μ' αυτή τη λογική το 90% (το καβάλημα πεζοδρομίων γίνεται αλλά όχι όσο εύκολα όσο με S/m ή εντουράκι) το κάνω κι εγω με το 954, εκεί να δεις fun to ride...
Δεν το κάνει το καταλληλοτερο για την πόλη 2τροχο.
Αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί, τα Scooter για τις συνθήκες πόλης (που φυσικά δεν συμπεριλαμβάνει καβάλημα πεζοδρομίων, αυτά είναι για τους πεζους) είναι τα scooter.
Στην Ελλάδα είμαστε όμως, ό,τι γουστάρει κάνει ο καθένας.
Bob_o_mastoras
15/10/2015, 12:06
Για μένα δεν υπάρχει τιποτα πιο εύκολο απο το παπι και το έχω γράψει πολλές φορές.
Ούτε κάν το σκούτερ.
Nαι, αλλα οπως θυμηθηκα προσφατα, ειναι ΑΡΓΑ!!!
Κατα τα αλλα ειναι, οντως, σχεδον μονο πλεονεκτηματα!!
devil's animal
15/10/2015, 12:07
γιατι οι 17'' τροχοι σε βοηθανε στις μανουβρες και στο κοψιμο του τιμονιου...επισης το μηχανακι πλαγιαζει πολυ πιο ευκολα απ'οτι αν φοραγε χωματινα...και αλλο ενα + ειναι τα λαστιχα που ειναι ασφαλτινα..
ειχα το xr250r με ζαντες για χωμα και λαστιχα semi...και οταν πρωτοπηρα το xr παλι ειχε διαστασεις ζαντων 21'' μπροστα, 18'' πισω...καμια σχεση μετα με τις 17αρες...
το πιο ευκολο ειναι να ανεβαινες πεζοδρομια με τα χωματινα...αλλα δεν γινεται τοσο συχνα και το κερδος που ανεφερα πιο πανω το υπερκαλυπτει αυτο το μειον...
Δεν έχεις οδηγήσει το καταλληλο παπι μέχρι τώρα, με το τάφο που πήγες και αγόρασες :lol:
Bob_o_mastoras
15/10/2015, 12:08
ΟΚ, μ' αυτή τη λογική το 90% (το καβάλημα πεζοδρομίων γίνεται αλλά όχι όσο εύκολα όσο με S/m ή εντουράκι) το κάνω κι εγω με το 954, εκεί να δεις fun to ride...
Δεν το κάνει το καταλληλοτερο για την πόλη 2τροχο.
Αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί, τα Scooter για τις συνθήκες πόλης (που φυσικά δεν συμπεριλαμβάνει καβάλημα πεζοδρομίων, αυτά είναι για τους πεζους) είναι τα scooter.
Στην Ελλάδα είμαστε όμως, ό,τι γουστάρει κάνει ο καθένας.
Ναι ρε συ Sniper αλλα εχεις την ιδια ανεση και ευκολια πανω στο ss σε σχεση με ενα motard??? Kαι να μη μιλησω για καταναλωση καυσιμου και ταλαιπωρια του μοτερ..
pipe_smoker
15/10/2015, 12:10
Μπράβο ρε μαν....τα νίκησες τα παιδάκια δλδ? Με το 400 το CB ήσουν εσύ, και τι πάτησες δηλαδή? Κανένα Beverly? :tooth: :moutza:
Ναι μωρε μλκ.
Για να δειχτω το έγραψα και να κάνω το μαγκα:moutza::p
Σου είπα δε θυμάμαι.
Τα μόνα που θυμάμαι ειναι τα τρικυκλα γιατι μου κάναν εντύπωση.
Αμα ήρθε ο αλλος με Beverly δηλαδή, και τον έτρωγε ο κωλος του, που να ξέρω οτι δεν ανήκει στην "καλή κατηγορία σκούτερ" ώστε να μην τόνε μετρησω.
Εμένα ποτε δε με έτρωγε, ούτε με τρώει ο καρπός μου.
Απλα για κάποιο λόγο, με το 400 μου τυχαίνανε συνέχεια μλκες με ορεξουλες.
Αμα ο αλλος έχει νιντζα 250 και θέλει να τα στήσουμε (αααααπειροι τέτοιοι), εγω φταίω που ληστευω εκκλησία?:p
ΥΓ. Ειδικά για τα νιντζακια δεν μπορείς να φανταστείς για τι πράγμα σου μιλάω.
Ή το βλέπανε παλιό το cb και σου λεει "θα σκορπίσει", ή νομίζανε οτι καβαλανε κι εγω δεν ξέρω τι.
Bob_o_mastoras
15/10/2015, 12:10
Δεν έχεις οδηγήσει το καταλληλο παπι μέχρι τώρα, με το τάφο που πήγες και αγόρασες :lol:
Εχω οδηγησει F1Ζ.. Ενα τετοιο διχρονακι επρεπε να παρω.. Καλα ελεγε ο Σουτερ!
Δεν πειραζει ομως.. economy!!! "extra power and economy" οπως λεει και το KazeR στο πλαϊ.. :D
ή νομίζανε οτι καβαλανε κι εγω δεν ξέρω τι.
Έχουν άδικο?
pipe_smoker
15/10/2015, 12:11
Κι αυτό πλεονέκτημα ειναι;)
Ναι ρε συ Sniper αλλα εχεις την ιδια ανεση και ευκολια πανω στο ss σε σχεση με ενα motard??? Kαι να μη μιλησω για καταναλωση καυσιμου και ταλαιπωρια του μοτερ..
Μη πέφτεις στο τριπάκι αυτό, δεν συγκρίνουμε τώρα ss με s/m. Σκούτερ vs all είναι το θέμα για μέσα στην πόλη.
Εχω οδηγησει F1Ζ.. Ενα τετοιο διχρονακι επρεπε να παρω.. Καλα ελεγε ο Σουτερ!
Δεν πειραζει ομως.. economy!!! "extra power and economy" οπως λεει και το KazeR στο πλαϊ.. :D
Και το FX 125 ειναι φαν το ραϊντ (τηρουμένων των αναλογιών)
devil's animal
15/10/2015, 12:13
Οκ σύμφωνοι.
Αλλα ακόμα και τα μικρά μοταρντακια δεν παύουν να ειναι μοτοσυκλετακια.
Ενα παπι το βάζεις μπρος, το καβαλας, κι έφυγες.
Ούτε να ζεστάνεις, ούτε να κρυωσεις, ούτε τιποτα.
Απο σέρβις και συντήρηση ειναι η φτήνια η ιδια.
Ούτε απο λακούβες πολυκαταλαβαινει, και στο πεζοδρόμιο ανεβαίνεις (αμα λαχει το σηκώνεις και με τα χέρια), και ακόμα κι αμα στο πετάξουνε κατω και σπάσει το αριστερό χερούλι στα @@ σου. Διακοσμητικό ειναι:bawl:
Και δε χρειάζεται να εισαι και Τροντζος για να πατάς κατω με σιγουριά, να κανεις εύκολα ελιγμούς κλπ.
Κι αμα πέσεις, πεφτεις απο τους 40 πόντους που λεει ο λόγος.
Ούτε κάν το σκούτερ.
καλα, καβαλησε κανενα εξαρακι 250 motard που εχει το βαρος του παπιου, την υπερδιπλασια δυναμη, τις καλυτερες αναρτησεις και φρενα και ελα να μου πεις για το παπι...
δεν γραφω για crm 250 motard γιατι εκει μιλαμε για "οπλο"...:evil:
Αν μιλάμε για overall πρακτικότητα (ζελατίνα, χώροι, αυτόματο κιβώτιο), τότε ναι, σκούτερ. Αν μιλάμε για διηθήσεις, ευελιξία και το ΤΑΧΥΤΕΡΟ εντός κέντρου, τα motard είναι άπιαστα. Τι Transalp 800 κιλά, 9 άλογα; :lol:
Αν μιλάμε για overall πρακτικότητα (ζελατίνα, χώροι, αυτόματο κιβώτιο), τότε ναι, σκούτερ. Αν μιλάμε για διηθήσεις, ευελιξία και το ΤΑΧΥΤΕΡΟ εντός κέντρου, τα motard είναι άπιαστα.
Γιατί; Σε χρονομετρημένα είμαστε δλδ;
Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα με τα σκούτερ.
Με τα ΜΕΓΚΑσκούτερ έχω...
el_hymador
15/10/2015, 12:15
Στην πολή πας -συνήθως- προς και από τη δουλειά σου ή για άλλες προσκαιρές δουλειές / υποχρεώσεις. Δεν επιλέγεις την πόλη ως ιδανικό πεδίο δίτροχου ξεκ@υλώματος. Ως εκ τούτου και επειδή δεν είχαμε ή έχουμε όλοι τις δουλειές που ονειρευόμασταν, θες να πας στο καθημερινό μαγκανοπήγαδο ήρεμα, γαλήνια, ξεκούραστα. Θα σου ανέβει η πίεση πιο μετά στη δουλειά, οπότε γιατί να πας ήδη αφρίζοντας από τον πόλεμο και το κακό που θα έχεις προκαλέσει στο δρόμο; Οπότε scooter και πάλι scooter, διατηρούν σε μεγαλύτερο ποσοστό από κάθε άλλο δίτροχο το όποιο ποσοστό nirvana έχεις καβάτζα για να βγει η ημέρα...
για ένα fun to ride ζούμε σε αυτή τη γαμωζωή ρε πουστη μου!!
Όχι, βέβαια, αλλά αναφέρθηκε από διάφορους ότι τα σκούτερ δεν πιάνονται στην κίνηση, χωράνε παντού κτλ. Όχι, εμένα προσωπικά πάντα με καθυστερούν. Να ξέρουμε γιατί αγοράζουμε κάτι. Τα σκούτερ τα προτιμούν για άλλα πράγματα, σίγουρα όχι για την ικανότητά τους στο μποτιλιάρισμα.
Στην πολή πας -συνήθως- προς και από τη δουλειά σου ή για άλλες προσκαιρές δουλειές / υποχρεώσεις. Δεν επιλέγεις την πόλη ως ιδανικό πεδίο δίτροχου ξεκ@υλώματος. Ως εκ τούτου και επειδή δεν είχαμε ή έχουμε όλοι τις δουλειές που ονειρευόμασταν, θες να πας στο καθημερινό μαγκανοπήγαδο ήρεμα, γαλήνια, ξεκούραστα. Θα σου ανέβει η πίεση πιο μετά στη δουλειά, οπότε γιατί να πας ήδη αφρίζοντας από τον πόλεμο και το κακό που θα έχεις προκαλέσει στο δρόμο; Οπότε scooter και πάλι scooter, διατηρούν σε μεγαλύτερο ποσοστό από κάθε άλλο δίτροχο το όποιο ποσοστό nirvana έχεις καβάτζα για να βγει η ημέρα...
Λογικό να νιώθεις έτσι αν έχεις vstrom. Εγώ γουστάρω εξίσου με το μηχανάκι μου είτε πάω στη δουλειά μου, είτε στο πιο κλειστό ορεινό στροφιλίκι ;)
Όχι, βέβαια, αλλά αναφέρθηκε από διάφορους ότι τα σκούτερ δεν πιάνονται στην κίνηση, χωράνε παντού κτλ. Όχι, εμένα προσωπικά πάντα με καθυστερούν. Να ξέρουμε γιατί αγοράζουμε κάτι. Τα σκούτερ τα προτιμούν για άλλα πράγματα, σίγουρα όχι για την ικανότητά τους στο μποτιλιάρισμα.
Λογικό να νιώθεις έτσι αν έχεις vstrom. Εγώ γουστάρω εξίσου με το μηχανάκι μου είτε πάω στη δουλειά μου, είτε στο πιο κλειστό ορεινό στροφιλίκι ;)
Κι εμένα με καθυστερούν καθημερινά scooter, εντούρο, μοτάρντ, παπιά, ss, τουρερ κλπ
Και; Αυτά φταίνε ή το χέρι μου;
Έλα τώρα, ξέρεις ότι έχω δίκιο. Μποτιλιαρισμένη Αθήνα, συνεχείς εναλλαγές λωρίδων διήθησης για να περνάς τα κουλάδια, στα ΔΙΚΑ ΣΟΥ χέρια, ένα 954 ή ένα 640SM θα πήγαινε καλύτερα/ταχύτερα/πιο ξεκούραστα/διασκεδαστικά; :P
EDIT: Ή ένα σκούτερ; Ορίστε, επειδή είμαι αντικειμενικός.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να περιμένεις σαν κύριος το φανάρι πίσω από την διάβαση και μέχρι να ανάψει να έχουν μαζευτεί μπροστά σου 5 σκούτερ. Και κάνουν και μισή ώρα να ξεκινήσουν γιατί ο ένας μιλάει στο κινητό, ο άλλος πίνει καφέ, ο άλλος τρώει σάντουιτς και η άλλη βάφει τα νύχια του δεξιού χεριού...
Ας όψεται η καταραμένη κρίση που έκανε τον μισό πληθυσμό να πάει προς αυτή την κατηγορία.. Ο κάθε ταλαίπωρος που δεν ήξερε ούτε ποδήλατο καβαλάει ένα σκούτερ..
Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να περιμένεις σαν κύριος το φανάρι πίσω από την διάβαση και μέχρι να ανάψει να έχουν μαζευτεί μπροστά σου 5 σκούτερ. Και κάνουν και μισή ώρα να ξεκινήσουν γιατί ο ένας μιλάει στο κινητό, ο άλλος πίνει καφέ, ο άλλος τρώει σάντουιτς και η άλλη βάφει τα νύχια του δεξιού χεριού...
Ας όψεται η καταραμένη κρίση που έκανε τον μισό πληθυσμό να πάει προς αυτή την κατηγορία.. Ο κάθε ταλαίπωρος που δεν ήξερε ούτε ποδήλατο καβαλάει ένα σκούτερ..
Κι ο Ροσσι να ήταν μπροστά σου, αν δεν ξεκινήσει επειδή μιλάει στο κινητό με τον Ουτσιο πάλι θα εκνευριζόσουν.
Δεν ακυρώνουν τα οχήματα οι οδηγοί τους.
pipe_smoker
15/10/2015, 12:35
Έχουν άδικο?
1ον. Είσαι βλαμένο σπαμοτρόλι και κακώς σου δίνω σημασία :lol:
2ον. Όχι δεν έχουν άδικο. Γαμάτα είναι τα νιντζάκια.
Αλλά άμα θες κόντρες βάλ'το δίπλα σε ένα αντίστοιχο.
καλα, καβαλησε κανενα εξαρακι 250 motard που εχει το βαρος του παπιου, την υπερδιπλασια δυναμη, τις καλυτερες αναρτησεις και φρενα και ελα να μου πεις για το παπι...
Ναι ρε άθρωπα.
Εδώ όμως δε λέμε για όπλα.
Άμα θέλω να πάω καμιά "πολεμική" βόλτα (για τα δικά μου δεδομένα πάντα) και να γυρίσω με γουρλωμένα μάτια, σύμφωνοι.
Να πάρω και XR να πάρω και CRM.
Εδώ λέμε για το ποιός θα πεταχτεί να πάρει τυρόπιτες και καφέδες.
Τί να το κάνω το μοτάρντ?
pipe_smoker
15/10/2015, 12:42
Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να περιμένεις σαν κύριος το φανάρι πίσω από την διάβαση και μέχρι να ανάψει να έχουν μαζευτεί μπροστά σου 5 σκούτερ. ....
Υπάρχει.
Να έχουν μαζευτεί πίσω σου τα 5 σκούτερ/μούτερ/φούτερ/οτιδήποτε και να σε κοιτάνε με μισό μάτι (ή να βαράνε και κόρνες) που δε βγαίνεις μές στη μέση της διασταύρωσης για να χωρέσουν να περάσουν κι αυτοί.
(και να λέγαμε μόνο για διάβαση πάει στα κομμάτια. Πόσο μάλλον όταν για να περάσουν πρέπει όντως να βγεις όλος μπροστά, να μη βλέπεις ούτε φανάρι ούτε τίποτα)
crm250 υπερκυβισμένο με ολόσωμη προ σιρκουι και μαμά φρένα κ αναρτήσεις...αχ τι μου θύμισες....
George_Sp
15/10/2015, 12:46
Υπάρχει.
Να έχουν μαζευτεί πίσω σου τα 5 σκούτερ/μούτερ/φούτερ/οτιδήποτε και να σε κοιτάνε με μισό μάτι (ή να βαράνε και κόρνες) που δε βγαίνεις μές στη μέση της διασταύρωσης για να χωρέσουν να περάσουν κι αυτοί.
(και να λέγαμε μόνο για διάβαση πάει στα κομμάτια. Πόσο μάλλον όταν για να περάσουν πρέπει όντως να βγεις όλος μπροστά, να μη βλέπεις ούτε φανάρι ούτε τίποτα)
χαίρομαι όταν γίνεται αυτό.
και η διάβαση καθαρή για τους πεζούς και οι ηλίθιοι να σκάνε πίσω σου.
ούτε οι οδηγοί καθορίζουν τα οχήματα αλλά ούτε τα οχήματα τους οδηγούς.
Ανάλογα για τη χρήση που το θέλει ο καθένας. Αυτός που καβαλάει μηχανάκι από ανάγκη, θα πάει στο βρωμοσκούτερ, το οποίο για τη δουλειά που το θέλει καλό είναι.
Αυτός που θέλει fun του drive, ασφάλεια στην οδήγηση, έχει μεράκι και θέλει και οικονομία στην τσέπη (λόγω κατανάλωσης), θα πάει σε μοτοσυκλέτα. Απλά είναι πολύ περισσότεροι αυτοί που καβαλάνε σκούτερ από ανάγκη από αυτούς που θέλουν και κάτι παραπάνω από ένα μεταφορικό μέσο. Γι' αυτό έχει πήξει ο τόπος στο σκούτερ και μηχανές δεν βλέπουμε πια.
Εγώ όσους γνωστούς έχω που είναι στην πρώτη κατηγορία, δεν είχαν ιδέα από μηχανάκια όταν ήταν μικροί και ήταν και λίγο κουλοί γενικά στα μηχανολογικά (η κουλαμάρα τους αυτή τους βγαίνει και στην οδήγηση). Όσοι είχαν τρέλα από μικροί με παπιά, να τα σκαλίσουν να τα φτιάξουν και γενικά ήταν "ανήσυχα πνεύματα" κατέληξαν με μηχανή και ποτέ δεν άλλαξαν.
Αυτά ισχύουν κατά τη γνώμη μου, φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά όπως πάντα επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
pipe_smoker
15/10/2015, 12:56
χαίρομαι όταν γίνεται αυτό.
και η διάβαση καθαρή για τους πεζούς και οι ηλίθιοι να σκάνε πίσω σου.
Εγώ πάντως δε χαίρομαι καθόλου.
Τα νεύρα μου σπάνε.
Ούτε προστάτης των αδυνάτων το παίζω όταν κυκλοφορώ στους δρόμους, ούτε μου αρέσει να ζαλίζω @@ ή να μου τα ζαλίζουνε.
φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά όπως πάντα επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα. Πώς γίνεται μια εξαίρεση να _επιβεβαιώνει_ τον κανόνα; Όποιος είχε την εκπληκτική ιδέα πρώτος και ένιωσε τόσο γαμάτος, που το έκανε και λέξεις, άνετα συναγωνίζεται τον Coelho σε βαρυσήμαντες μπαρούφες.
George_Sp
15/10/2015, 13:00
Εγώ πάντως δε χαίρομαι καθόλου.
Τα νεύρα μου σπάνε.
Ούτε προστάτης των αδυνάτων το παίζω όταν κυκλοφορώ στους δρόμους, ούτε μου αρέσει να ζαλίζω @@ ή να μου τα ζαλίζουνε.
Ζέν φάση σου λέω.....κάτσε στο σημείο που ορίζει η διάβαση και αν οι άλλοι μείνουν πίσω και ζαλίζουν με κόρνες και μαρσαρίσματα, απλά κάτσε ατάραχος στη θέση σου μέχρι να ανάψει το φανάρι.
Προστάτης των αδυνάτων over and out :)
PortisHead
15/10/2015, 13:05
Δλδ. κανεις δεν εχει δει αυτα τα tmax τα 500ρια να ξεφτυλιζουν απαντες σε εκκινησεις ?
Μονο εγω ?
Εγω τα βλέπω σα να διακτινίζονται, κιαν παρελπιδα κανα ss τα τσαγιωσει στα πρωτα 50-100 μετρα,
ουρλιαζουν μοτερ,εξατμισεις μεταλλα , ενω το κακασχημο σκουτερ παει σαν κυρια...ατσαλακωτο.
Δλδ. κανεις δεν εχει δει αυτα τα tmax τα 500ρια να ξεφτυλιζουν απαντες σε εκκινησεις ?
Μονο εγω ?
Εγω τα βλέπω σα να διακτινίζονται, κιαν παρελπιδα κανα ss τα τσαγιωσει στα πρωτα 50-100 μετρα,
ουρλιαζουν μοτερ,εξατμισεις μεταλλα , ενω το κακασχημο σκουτερ παει σαν κυρια...ατσαλακωτο.
Σε ευθύ, άδειο δρόμο, όλοι γρήγοροι είναι ;)
Bob_o_mastoras
15/10/2015, 13:14
Σε ευθύ, άδειο δρόμο, όλοι γρήγοροι είναι ;)
Εκτος απο εμενα... :cry::lol:
pipe_smoker
15/10/2015, 13:14
Μονο εγω ?
Δεν είδες τί έγραψα πριν?
Με ένα τέτοιο ήμουνα και με τσάγιωσε CBF.
Τί σκατά έκανα λάθος?
Δεν είχα διαλέξει σωστό χάρτη ή δεν κόλλησα σωστά το γκάζι στο τέρμα?:lol:
Bob_o_mastoras
15/10/2015, 13:17
Τί σκατά έκανα λάθος?
Σιγουρα δεν το καρυδωσες τερμα και αμεσως επειδη ηταν ξενο (εστω και υποσυνειδητα), στην αρχη σιγουρα πεταχτηκες μπροστα αλλα μολις ανοιξε και το cbf λογικο να σε πατησει..
PortisHead
15/10/2015, 13:23
Τί σκατά έκανα λάθος?
Φιλε μου τι να σου πω...
Κουλος ειμαι...αλλα στις ευθειες...11 κιλα ροπη εχω και 1250cc...για να φυγω μια ροδα μπροστα απο tmax...
ζοριστικα και φανηκε απο τον ηχο της εξατμισης και το ανεβασμα των στροφων...σαν κοντρακιας του '80 ενα πραμα
ενω απλα μια ροδα πισω το tmax αλλαζε τραγουδι στο i-pod.
:cry:
Bob_o_mastoras
15/10/2015, 13:26
Φιλε μου τι να σου πω...
Κουλος ειμαι...αλλα στις ευθειες...11 κιλα ροπη εχω και 1250cc...για να φυγω μια ροδα μπροστα απο tmax...
ζοριστικα και φανηκε απο τον ηχο της εξατμισης και το ανεβασμα των στροφων...σαν κοντρακιας του '80 ενα πραμα
ενω απλα μια ροδα πισω το tmax αλλαζε τραγουδι στο i-pod.
:cry:
Μετα τα 100 ομως θα γελουσε καθε πικραμενος (και τσαγιασμενος).. :lol:
PortisHead
15/10/2015, 13:31
Μετα τα 100 ομως θα γελουσε καθε πικραμενος (και τσαγιασμενος).. :lol:
Μην το λες....καθοδος Συγγρου,παλι tmax , βραδυ , επρεπε να 200ρισω για να περασω tmax που κατεβαινε με 170-180 (κοντερισια παντα)...ε να το χεσω αμα μια μηχανη πρεπει να διακοσαριζει για να τα ριχνει σε μπανιερες.
Και για να μην ξεχειλωσει το θεμα....ΝΑΙ...οι μηχανες τα "εχουν" τα mega scooter,αναμφίβολα,....αλλα οχι παντα ευκολα....τουλαχιστον στις ευθειες.