View Full Version : AIROH MIRO
SHOOTER045
16/10/2015, 18:31
343164
Εχω αυτό το κράνος στην δουλειά τα τελευταία 6χρονια .
Λοιπόν αφού αντικατέστησα κάνα δυο φορές την πρόσθετη αντιθαμβωτικη ζελατίνα ή όποια χάθηκε (υπ όψιν δεν είναι αυτοκόλλητη,αλλα περίπου κουμπωτη,η σταθερή ζελατίνα έχει εσωτερικά ένα κανάλι όπου μπαίνει η δεύτερη, παρόλα αυτά επειδή είναι <ΚΡΑΝΑΡΑ >στις πολλές βροχές (όπως αυτές των τελευταίων ημερών) περνάει νερό ανάμεσα από τις δύο ζελατίνες, θολώνει κλπ.
Πέρυσι δοκίμασα να βάλω anti fog της givi χωρίς επιτυχία γιατί το σχήμα της μαμά ζελατινας επέβαλε κόψιμο της anti fog άρα πήγε στον κάλαθο.
Το ερώτημα μου είναι μπορώ να προσαρμοσω επιρρηνιο?
akis_trevor
16/10/2015, 19:53
Καταρχην νομιζω πως πρεπει να αλλαξεις κρανος.
Δευτερον ειχα πετυχει στο νετ σε μοτομαγαζο universal επιρυνιο το οποιο προσαρμοζοταν με σκρατς νομιζω.
paramedic
16/10/2015, 20:44
6 χρόνια κράνος είναι για αλλαγή και μόνον.
+1 :rolleyes:
SHOOTER045
16/10/2015, 21:57
Το έχω αλλάξει μια φορά καθώς το άλλο έγινε παρτάλι.
Έιχα βρει από Ιταλία ποίο μεγάλο προστατευτικό που μπαίνει από κάτω στο σημείο τού λαιμού.
Κανένα λινκ για να ψάξω??
Μόνο για γυαλιά ΜΧ βρίσκω
Γιατι δεν περνεις εν πινλοκ? Με μια γρηγορη αναζητηση ειδα πως βγαζει. Αν δεν εχει τα πινς παρς το σερ που τα βαζεις μονος σου.
SHOOTER045
17/10/2015, 07:40
Γιατι δεν περνεις εν πινλοκ? Με μια γρηγορη αναζητηση ειδα πως βγαζει. Αν δεν εχει τα πινς παρς το σερ που τα βαζεις μονος σου.
Το έχω αυτό γι αυτό μίλησα στο πρώτο ποστ
Σε άλλα κράνη δουλεύει σε Αυτό υπό προϋποθέσεις.
Αν βρέχει πολύ μπάζει νερό, αν έχει πολύ κρύο και φοράω μπαλακλαβα πάλι θολώνει.
Βρήκα επιρρηνιο σαν αυτό πού είπε ο Άκης με σχρατς -βελκρο -για να δούμε
dimmie_72
17/10/2015, 11:27
Μήτσο μήπως άμα έκοβες τα ξενύχτια σαυτά τα αποστακτήρια που συχνάζεις δεν θόλωνε το κράνος μετά, λέω... :D
Μήτσο μήπως άμα έκοβες τα ξενύχτια σαυτά τα αποστακτήρια που συχνάζεις δεν θόλωνε το κράνος μετά, λέω... :D
Εκαψε ζελατινα λεμε..........
dimmie_72
17/10/2015, 11:31
Εκαψε ζελατινα λεμε..........
το επιρρίνιο μετά θα μπορείς κάλλιστα να το χρησιμοποιείς για αναισθητοποίηση... :bawl:
SHOOTER045
17/10/2015, 14:30
το επιρρίνιο μετά θα μπορείς κάλλιστα να το χρησιμοποιείς για αναισθητοποίηση... :bawl:
Έχω τέτοιο major.
Για τιμωρία εσύ στην δίαιτα
dimmie_72
17/10/2015, 15:25
Για τιμωρία εσύ στην δίαιτα
:cry:
Το έχω αυτό γι αυτό μίλησα στο πρώτο ποστ
Σε άλλα κράνη δουλεύει σε Αυτό υπό προϋποθέσεις.
Αν βρέχει πολύ μπάζει νερό, αν έχει πολύ κρύο και φοράω μπαλακλαβα πάλι θολώνει.
Βρήκα επιρρηνιο σαν αυτό πού είπε ο Άκης με σχρατς -βελκρο -για να δούμε
Τοτε δεν εχει εφαρμόσει σωστα. Εμενα με χιονι με τρελη βροχα ισα που ειχε θωλωσει κάτω σε μια γωνια
SHOOTER045
17/10/2015, 22:16
Δεν μπορεί κάτι παίζει, πέρα ότι έχω χάσει κάνα δυο,ειμαι σίγουρος ότι το περνάω σωστά.
Να προσθέσω ότι πέρυσι το άλλαξα πήρα καινούριο, έβαλα το pin lock και κάποια στιγμή που ζέστανε την έβγαλα, όταν την ξαναεβαλα έφυγε εν κινήσει.
Και αυτή είναι δεύτερη.
Σίγουρα παίρνει νερό ανάμεσα γιατί το έβγαλα το σκούπισα με πανί και δεν θολώνει, αλλά όπως και να χει ψάχνω επιρρηνιο.
Μπορει να έχουν στριψει τα πινς γιατι δεν ειναι ομοιομορφα, ειναι παρακεντρα, τα στριβεις δεξια αριστερα ωστε να εφαρμοζει σωστα. Εισαι και μακρια αν ησουν αθηνα θα το συζητάγαμε απο κοντα. ...
Μπορει να έχουν στριψει τα πινς γιατι δεν ειναι ομοιομορφα, ειναι παρακεντρα, τα στριβεις δεξια αριστερα ωστε να εφαρμοζει σωστα. Εισαι και μακρια αν ησουν αθηνα θα το συζητάγαμε απο κοντα. ...
Μωρε οτι του εχει στριψει γενικως ειναι γεγονος......
:D