View Full Version : Ο ΤΖΙΑΚΟΜΟ ΑΓΚΟΣΤΙΝΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ31/10-1/11;;;!!!
Doberman
25/10/2015, 18:54
Απο τον Χ. Αναστασιάδη το μήνυμα στο κινητό έλεγε να είμαι στην πίστα το επομενο Σαββατοκύριακο, γιατί θα έχει καλεσμένο τον Ago! Ανακοινώθηκε και απο μικροφώνου σήμερα 25/10 στον αγώνα Ταχύτητας. Λεπτομέρειες άγνωστες. Φήμες ότι θα φέρει και μια MV. Αλλοι λένε ότι θα μαζευτούν Ιταλικά του '70 και θα κάνουν βόλτα μαζί, τιμητικά. Η Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέττας δεν έχει γνώση του θέματος. Ο Τύπος (αυτός που έχει απομείνει και δεν γράφει μόνο για το νέο SYM), κουβέντα. ΟΚ, ο Αγκοστίνι στο σύγχρονο Ελληνικό μοτοσυκλετιστικό γίγνεσθαι είναι γνωστός (στους πολύ νέους, που μας ενδιαφέρουν) κυρίως εξ' αιτίας των ρεκόρ του που σπάει ο Ρόσσι στο MotoGP! Είναι όμως κολοσσός. Ογκόλιθος. Ο τελευταίος, ο ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ των Μεγάλων της μοτοσυκλέτας, και σύμφωνα με τα νούμερα Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Δεν θα έπρεπε το γεγονός, αν τελικά συμβεί, να έχει μια δημοσιότητα μεγαλύτερη; Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω, ας ενημερώσει.
Απο τον Χ. Αναστασιάδη το μήνυμα στο κινητό έλεγε να είμαι στην πίστα το επομενο Σαββατοκύριακο, γιατί θα έχει καλεσμένο τον Ago! Ανακοινώθηκε και απο μικροφώνου σήμερα 25/10 στον αγώνα Ταχύτητας. Λεπτομέρειες άγνωστες. Φήμες ότι θα φέρει και μια MV. Αλλοι λένε ότι θα μαζευτούν Ιταλικά του '70 και θα κάνουν βόλτα μαζί, τιμητικά. Η Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέττας δεν έχει γνώση του θέματος. Ο Τύπος (αυτός που έχει απομείνει και δεν γράφει μόνο για το νέο SYM), κουβέντα. ΟΚ, ο Αγκοστίνι στο σύγχρονο Ελληνικό μοτοσυκλετιστικό γίγνεσθαι είναι γνωστός (στους πολύ νέους, που μας ενδιαφέρουν) κυρίως εξ' αιτίας των ρεκόρ του που σπάει ο Ρόσσι στο MotoGP! Είναι όμως κολοσσός. Ογκόλιθος. Ο τελευταίος, ο ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ των Μεγάλων της μοτοσυκλέτας, και σύμφωνα με τα νούμερα Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Δεν θα έπρεπε το γεγονός, αν τελικά συμβεί, να έχει μια δημοσιότητα μεγαλύτερη; Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω, ας ενημερώσει.
Αρχηγέ ,τουλάχιστον εδώ δεν θα έπρεπε να λέει κάτι ???
http://www.athenscircuit.gr/
sapila racing
25/10/2015, 19:23
Περίεργο να μην εχει μάθει τίποτα κανείς. Ο Αναστασιάδης μόνος του το κανόνισε άραγε? :confused:
Ειχα ακουσει σχετικα απο μεσα σεπτεμβρη,
Αλλα ειχε μεινει μετέωρο ελλειψει χορηγου.
Εισαι σιγουρος Δημητρη;
Ρε παίδες με τι φράγκα θα έρθει εδώ ο Ago? Εδώ ένα πρωτάθλημα ταχύτητας αδυνατούμε να στήσουμε σωστά και θα βρεθούν χορηγοί για να φέρουν το θρύλο? Μακάρι να είναι έτσι αλλά μου ακούγεται όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό... Θα χε βουήξει ο τόπος αν ήταν αλήθεια...:rolleyes:
Doberman
27/10/2015, 12:36
Καλημέρα σε όλους. Η ανακοίνωση για την παρουσία του Αγκοστίνι στα Μέγαρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και η πρόσκληση προς όλους τους φίλους της μοτοσυκλέττας, έγινε απο μικροφώνου τουλάχιστον 10 φορές στη διαρκεια του αγώνα ΠΠΤ την Κυριακή 25/10. Τελικά, μόλις τώρα πληροφορήθηκα απο απόλυτα έγκυρη πηγή, ότι το... "Agostini moto weekend" δεν είναι σίγουρο, και θα επιβεβαιωθεί την Παρασκευή αργά το απόγευμα. (Οπότε δικαίως έβαλα τα ερωτηματικά στον τίτλο!). Παρακολουθώ το θέμα και μόλις έχω σίγουρη και ασφαλή πληροφορία θα ενημερώσω.
Bladerunner
27/10/2015, 12:45
Παρακολουθώ το θέμα και μόλις έχω σίγουρη και ασφαλή πληροφορία θα ενημερώσω.
Αναμένουμε λοιπόν και ευχαριστούμε πολύ.
Nektarman
27/10/2015, 15:25
Εδώ λέει ότι θα γίνει http://www.bikerspirit.net/main/giacomo-agostini-o-thrylos-stin-pista-ton-megaron-31-10-1-11-2015/
Έχω αφίσες στα χέρια μου, οπότε υποθέτω είναι επίσημο.
εχω διαβασει και λεπτομερεις (τιμη εισοδου κλπ)
Είδα την αφίσα στο μαγαζί του κυρίου Κωβαίου σήμερα.
Doberman
27/10/2015, 19:13
Μακάρι! Δεν ήξερα ότι είναι business- track day. Το έμαθα τώρα απο τα παραπάνω, και ευχαριστώ τους φίλους για την ενημέρωση. Κάπως πρέπει να βγούν τα έξοδα της μετάκλησης βέβαια. Απορώ πάντως, γιατί περιορίζουν την δημοσιότητα σε λίγα, επιλεγμένα, Μέσα. Τι πάει να πει "χορηγός επικοινωνίας" την εποχή του διαδικτύου; Αυτά τα μεγάλα γεγονότα πρέπει να ανακοινώνονται έγκαιρα σε, και από, ΟΛΑ τα Μέσα και κυρίως να αποστέλλονται σε ΟΛΑ ΤΑ FORA. Ασχέτως αυτού, μεγάλη ευκαιρία/εμπειρία η συν-οδήγηση με τον θρύλο. Δεν χάνεται με τίποτα. θα έχουμε να το λέμε μια ζωή! Σήμερα είναι 27 0κτωβρίου και σε τρείς μέρες μέχρι την εκδήλωση ίσως πολλοί (απο όλη την Ελλάδα) δεν προλάβουν να προγραμματίσουν. Ας προτιμήσουν τον Αγκοστίνι (εκτός αν παντρεύονται ή βαφτίζουν!). Επιμένω όμως για την προσωπική ενημέρωση που είχα το πρωϊ, και την Παρασκευή το απόγευμα θα ποστάρω ό,τι νέο. Ελπίζω να είναι θετικό, και να τα πούμε το Σαββατοκύριακο. Κρίμα μόνο που αν το ήξερα νωρίτερα θα κατέβαζα το ΤΖ 500 για να κάνει βόλτα ο Αgo (είναι έτοιμο μηχανικά αλλά τώρα βάφεται στα ορίτζιναλ χρώματα άσπρο-κόκκινο). Τώρα θα πάω με το πιο παλιό που έχω, που είναι ένα FZR 750 R του '87.
Κρίμα μόνο που αν το ήξερα νωρίτερα θα κατέβαζα το ΤΖ 500 για να κάνει βόλτα ο Αgo (είναι έτοιμο μηχανικά αλλά τώρα βάφεται στα ορίτζιναλ χρώματα άσπρο-κόκκινο).
Θα προτιμούσα το ΤΖ ακόμα και με ασπροκόκκινο σεντόνι...:D
στο fb παντωςκινειται πολυ η ειδηση εδω και 3 μερες...
Doberman
28/10/2015, 09:35
Σίγουρα θα το μάθουμε όλοι εμείς καθώς και οι "συνήθεις ύποπτοι", δηλαδή τα παιδιά των Track days (αν και ακόμα κι εδώ, μέχρι τις 25/10 δεν είχε γίνει γνωστό/σίγουρο). Αυτό που εννοώ είναι ότι πρόκειται για έναν αθλητή Παγκόσμιας εμβέλειας, έναν ζωντανό θρύλο ΤΩΝ Σπορ. Εμείς το αντιμετωπίζουμε σαν ένα γεγονός του δικού μας (μικρό)κοσμου της μοτοσυκλέττας και σαν κίνητρο για ένα επιτυχημένο track day. Εγώ λέω να γίνει γνωστό στα μεγάλα Media, εφημερίδες, τηλεόραση, sites. Είναι σπουδαίο γεγονός η επίσκεψη του μεγαλύτερου αθλητή της ιστορίας στην Ελλάδα. Φαντάζεσαι τι δημοσιότητα θα έπαιρνε μια παρόμοια επίσκεψη ενός αθλητή του αυτοκινήτου, του ποδοσφαίρου, του τέννις, του μπάσκετ, του στίβου κτλ, παρ' ότι σε κανένα σπορ δεν υπάρχει εν ζωή το αντίστοιχο του Τζιάκομο Αγκοστίνι;; Αυτά! (Και συμπληρώνω: Και τι τεράστια και θετική προβολή για τη μοτοσυκλέτα).
Σίγουρα θα το μάθουμε όλοι εμείς καθώς και οι "συνήθεις ύποπτοι", δηλαδή τα παιδιά των Track days (αν και ακόμα κι εδώ, μέχρι τις 25/10 δεν είχε γίνει γνωστό/σίγουρο). Αυτό που εννοώ είναι ότι πρόκειται για έναν αθλητή Παγκόσμιας εμβέλειας, έναν ζωντανό θρύλο ΤΩΝ Σπορ. Εμείς το αντιμετωπίζουμε σαν ένα γεγονός του δικού μας (μικρό)κοσμου της μοτοσυκλέττας και σαν κίνητρο για ένα επιτυχημένο track day. Εγώ λέω να γίνει γνωστό στα μεγάλα Media, εφημερίδες, τηλεόραση, sites. Είναι σπουδαίο γεγονός η επίσκεψη του μεγαλύτερου αθλητή της ιστορίας στην Ελλάδα. Φαντάζεσαι τι δημοσιότητα θα έπαιρνε μια παρόμοια επίσκεψη ενός αθλητή του αυτοκινήτου, του ποδοσφαίρου, του τέννις, του μπάσκετ, του στίβου κτλ, παρ' ότι σε κανένα σπορ δεν υπάρχει εν ζωή το αντίστοιχο του Τζιάκομο Αγκοστίνι;; Αυτά! (Και συμπληρώνω: Και τι τεράστια και θετική προβολή για τη μοτοσυκλέτα).
Ορθόν...
sapila racing
28/10/2015, 09:59
Εχεις μεγαλο δίκιο.
Δυστυχώς η όλη υπόθεση δείχνει οτι οργανώθηκε στο άρπα κόλα και η ενημέρωση καθώς και το χρονικό περιθώριο ειναι αστείου επιπέδου για ένα τέτοιο γεγονός.
Απο την ομάδα του CSS επιβεβαιώνεται η επισκεψη..
https://www.facebook.com/California.Superbike.School.Greece/videos/999281170115455/
Doberman
28/10/2015, 10:06
Αλλο είπα εγώ tomy, κι άλλο εννοώ. Θα τα πούμε εκεί!
MG-KTiNoS
28/10/2015, 10:10
Ο Άγκο στην Ελλάδα και δεν το ξέρει κανείς.....
Οκ ούτε την πρωταπριλιά αν μου το έλεγαν δεν θα το πίστευα.
(και στα Μέγαρα???)
να τον πάμε στον Άγιο τον άνθρωπο να τον κεράσουμε λουκουμάδες.
Πιο πολύ θα χαρεί, είμαι σίγουρος.
:(
υγ
Μήπως έχει κανένα αμόρε ρε παιδιά ο άνθρωπος και ερχετε ιγκόγνιτο???
:alien:
Αλλο είπα εγώ tomy, κι άλλο εννοώ. Θα τα πούμε εκεί!
Δεν διαφώνησα κάπου μαζί σου, ίσα ίσα που υπερθεματίζω. Αν έρχονταν κάποιος θρύλος από τον χώρο των 4 τροχών ή κανένας "κάγκουρας" υπερπρωταθλητής της βούτας θα βούιζε ο τόπος, σημεία των καιρών..
:beer:
Doberman
28/10/2015, 11:04
Ναι, το κατάλαβα. Απλά υπερθεμάτισα κι εγώ!
sapila racing
28/10/2015, 11:10
Δεν είναι τουλάχιστον περίεργο οτι στην αφίσα που κυκλοφορεί δεν αναφέρεται κάν ποιός είναι ο διοργανωτής αυτού του event/trackday ?
Doberman
28/10/2015, 11:35
Υποθέτω ότι ιθύνων νους είναι ο Χ.Α., γιατί εκτός της "τρέλας" του με το παρελθόν της αγωνιστικής μοτοσυκλέττας, είναι ο μόνος που έχει τις επαφές, τις γνωριμίες και την δύναμη για μια τέτοια "μετάκληση". Το οργανωτικό/"οικονομικό" (απο άποψης συγκέντρωσης εσόδων) και επικοινωνιακό μέρος, προφανώς απο ότι ψάχνω και βλέπω -για να δηλώσω συμμετοχή- έχει ανατεθεί στους δύο γνωστούς οργανωτές (track days και σχολείου). Το γιατί δεν αναφέρονται, άγνωστο. Απόφασή τους. Προς στιγμήν, το μόνο που εύχομαι και ελπίζω, είναι να πάνε όλα καλά και να έρθει ο Αγκοστίνι. Ολα τα άλλα είναι βέβαια σημαντικά (γι' αυτό και τα επισημαίνουμε), αλλά πρέπει να μείνουμε στο γεγονός. Πάντως χάρις στο moto.gr έχουν ενημερωθεί πολλά παιδιά.
sapila racing
28/10/2015, 12:11
Πάντως χάρις στο moto.gr έχουν ενημερωθεί πολλά παιδιά.
Κι αυτό χαρις σε εσένα Δημήτρη! :beer:
Doberman
28/10/2015, 12:15
Επειδή υπάρχει η τεράστια παρέα του moto.gr. Και επειδή πέρασαν οι εποχές που ο καθένας κρατούσε τις "αποκλειστικότητες". Σήμερα όλοι μαζί πρέπει να σπρώξουμε μπροστά αυτό που αγαπάμε, και το moto.gr είναι ο μοχλός.
Δεν είναι τουλάχιστον περίεργο οτι στην αφίσα που κυκλοφορεί δεν αναφέρεται κάν ποιός είναι ο διοργανωτής αυτού του event/trackday ?
Σήμερα πάντως πέτυχα διαφημιστικό στο ΟΤΕTV και έδειχνε τα παιδιά του CSS,οπότε πάιζει να έκανε και καμμια κίνηση ο κος Κούτρας.
Doberman
28/10/2015, 19:48
Καλησπέρα σε όλους. Μόλις πληροφορήθηκα (Τετάρτη βράδυ 28/10) ότι είναι 100% σίγουρη η επίσκεψη του Αγκοστίνι το Σαββατοκύριακο, με εισιτήρια και ξενοδοχεία κλεισμένα, ενώ θα φέρει μαζί και την MV 500. Το event θα ξεκινήσει με Συνέντευξη Τύπου στο κτίριο του Καρτ στις 10:00 το Σάββατο και στη συνέχεια ο Ago θα μιλήσει, θα φωτογραφηθεί και θα υπογράψει αυτόγραφα στον κόσμο, ενώ θα μπει και στην πιστα με τους παλιούς αγωνιζόμενους για μια (σύντομη) βόλτα-parade. Το ίδιο πρόγραμμα και την Κυριακή, μέχρι τις 16:00, με διαλείμματα φυσικά, και ενώ θα τρέχει κανονικά το Track day. Μόνη αρνητική περίπτωση, η ανωτέρα βία. Ο καιρός του διημέρου συννεφιασμένος και κάπως κρύος, χωρίς βροχή. Το πρόγραμμα, στις σελίδες του CSS και του BS.
Σήμερα πάντως πέτυχα διαφημιστικό στο ΟΤΕTV και έδειχνε τα παιδιά του CSS,οπότε πάιζει να έκανε και καμμια κίνηση ο κος Κούτρας.
Πετυχα και εγω μια διαφημiση στο Supersport.
Πήγε κανείς? Πώς ήταν?
Στις 11 πήγα κατά τις 4 έφυγα.
ΑGO άρχοντας πήρα και αυτόγραφο στο ποστεράκι που έδιναν στην είσοδο (7ευρώ) και μου υπέγραψε και στο πλαϊνό καπάκι της ουράς (το οποίο θα βγει και θα μείνει στο γκαράζ).
Κατά τ' άλλα λίγος κόσμος (100 άτομα).
Α, επίσης να αναφέρω τη μεγάλη ξενέρα που ένιωσα όταν είδα ότι κάποιοι απ' αυτούς που μπήκαν προσπαθούσαν να περάσουν τον ΑGO.
Κάτι τέτοιο περίμενα από άτομα της ηλικίας μου και όχι από 60αρηδες ιδιοκτήτες κλασικών μοτοσυκλετών...Απλά μερικά πράγματα δείχνουν γιατί φτάσαμε εδώ.
Ο μεγάλος Δ.Παπανδρέου με το fzr απλά "γύρισε" μαζί με τον ΑGO...δυστυχώς μερικοί δεν παραδειγματίστηκαν..Κρίμα..
spyrakos35
31/10/2015, 20:18
Α, επίσης να αναφέρω τη μεγάλη ξενέρα που ένιωσα όταν είδα ότι κάποιοι απ' αυτούς που μπήκαν προσπαθούσαν να περάσουν τον ΑGO.
Κάτι τέτοιο περίμενα από άτομα της ηλικίας μου και όχι από 60αρηδες ιδιοκτήτες κλασικών μοτοσυκλετών...Απλά μερικά πράγματα δείχνουν γιατί φτάσαμε εδώ.
Ο μεγάλος Δ.Παπανδρέου με το fzr απλά "γύρισε" μαζί με τον ΑGO...δυστυχώς μερικοί δεν παραδειγματίστηκαν..Κρίμα..
η καγκουριά ηλικία δεν κοιτά απ ότι φαίνεται
η καγκουριά ηλικία δεν κοιτά απ ότι φαίνεται
Δεν κρατιόντουσαν τα άλογα, αυτό φταίει :)
Πήγα και εγώ, από τις 12 μέχρι την λήξη. Ο θόρυβος που έβγαζε η Αγκούστα του Αγκο ήτανε το κάτι άλλο...
Δυστυχώς ο καιρός κρύος και οι άνεμοι δυνατοί. Καμιά 35ρια άτομα μπήκαν στην πίστα στο τράκ ντέι. Πολλοί δημοσιογράφοι, πολλές κάμερες, ο Αγκο μοίραζε αυτόγραφα, υπέγραψε και το ντεπόζιτο στην δική μου Αγκούστα, κρίμας πάντως που το event δεν προγραμματίστηκε και διαφημίστηκε νωρίτερα και περισσότερο.
Silent Power
01/11/2015, 15:43
Πήγα και εγώ χθες. Όντως λίγα άτομα για τέτοιο event! Επίσης προσωπική μου άποψη η οργάνωση ήταν αστεία δεδομένου ποιόν έχεις καλέσει. Πολύ αναμονή, λίγος χρόνος για φωτογραφίες και δηλώσεις. Μόνο αν ήσουν δημοσιογράφος θα χαιρόσουν τον Αγκο στην συνέντευξη τύπου (που κράτησε 2 ώρες).
Τουλάχιστον άξιζε έστω και αυτό το λίγο που τον είδα!!!
344081
Selfie με Αγκο
344082
Silent Power
01/11/2015, 15:44
MV AGUSTA
344083
344084
Silent Power
01/11/2015, 15:45
344085
344086
Silent Power
01/11/2015, 15:49
Ελπίζω σήμερα να είναι πιο οργανωμένα τα πράγματα και με περισσότερο κόσμο. Πήρα και την υπογραφή στο κράνος :D
344087
blackbusa
02/11/2015, 10:22
ago...http://www.zougla.gr/webtv/automoto/1831410/view
ago...http://www.zougla.gr/webtv/automoto/1831410/view
:beer: Ωραίος!
Αλλά γιατί να αρχίσουν με Vale vs MM; Ας το αφήνανε για το τέλος έστω.
Doberman
02/11/2015, 20:15
Στις 25 του μήνα ξεκίνησα εδώ αυτό το θέμα, ξέροντας (και θεωρώντας) ότι αν όντως η επίσκεψη του Αγκο γινόταν, θα αποτελούσε μια μοναδική εμπειρία ΓΙΑ ΚΑΘΕ φίλο της μοτοσυκλέτας. Τελικά ο Αγκοστίνι ήρθε, και τα πολλά που έχω να πω γι' αυτό το ξεχωριστό διήμερο, είναι ελαφρώς διαφορετικά απο το αναμενόμενο! Σεβόμενος τον χώρο, ενημερώνω ότι το Α' μέρος είναι αναρτημένο στο www.motosport.com.gr. Περιμένω εντυπώσεις.
Ανυπομονουμε για το Β μερος Δημητρη για οσους ειμαστε εκτος συνορων και δεν ειχαμε την τυχη.
Στις 25 του μήνα ξεκίνησα εδώ αυτό το θέμα, ξέροντας (και θεωρώντας) ότι αν όντως η επίσκεψη του Αγκο γινόταν, θα αποτελούσε μια μοναδική εμπειρία ΓΙΑ ΚΑΘΕ φίλο της μοτοσυκλέτας. Τελικά ο Αγκοστίνι ήρθε, και τα πολλά που έχω να πω γι' αυτό το ξεχωριστό διήμερο, είναι ελαφρώς διαφορετικά απο το αναμενόμενο! Σεβόμενος τον χώρο, ενημερώνω ότι το Α' μέρος είναι αναρτημένο στο www.motosport.com.gr. Περιμένω εντυπώσεις.
σε ευχαριστούμε
πολυ καλό
Πολύ καλό. Και γιά εμάς τους νεότερους που γνωρίζαμε, πλέον νιώσαμε.
sapila racing
03/11/2015, 10:41
Ωραίο κείμενο Δημήτρη.
Με κάνει βέβαια να στεναχωριέμαι ακόμα περισσότερο που δεν μπόρεσα να παω στα Μεγαρα το Σ/Κ όπως θα ήθελα, αλλά διαβάζοντας το κείμενό σου μου έδωσες μια ωραία γεύση.
Εντάξει κοίτα, εγώ προσωπικά σε διαβάζω πριν ακόμα ξεκινήσεις το motosport ,όταν έγραφες κάτι αντίστοιχα (μελλοντολογικά) κείμενα στους 4Τ.
Οπότε όσον αφορά το κείμενο ξέρω που αρέσκεσαι να βάζεις τον πήχυ.
Δυστυχώς και γω όπως κι ο Άρης δεν πήγα ,λόγοι διάφοροι ...
Ελπίζω ,δεν ξέρω γιατί το σκέφτομαι και το γράφω αυτό,να μην μετάνοιωσε ο AGO που ήρθε πάντως...
el-Gatto
03/11/2015, 11:17
Οντως Υπέροχο κείμενο.
Σ'ευχαριστούμε που μας πήρες μαζί σου στην πίστα με τον Αγκο.
Εμένα προσωπικά δε ,με γύρισες πολλά χρόνια πίσω ,τότε που περίμενα με αγωνία να βγεί στα περίπτερα το περιοδικό ,να το "αρπάξω" ,και να πάω σχεδόν τρέχοντας σπίτι ,ώτσε να "ρουφήξω" "τελετουργικά" ,το άρθρο των πρώτων σελίδων...
Ελπίζω ,δεν ξέρω γιατί το σκέφτομαι και το γράφω αυτό,να μην μετάνοιωσε ο AGO που ήρθε πάντως...
Παιζει δυνατα αυτο...
Σαββατο πρωι...λιγοτερα απο 90-100 ατομα
οταν σε αντιστοιχες εκδηλωσεις στο εξωτερικο ηταν 1500-2000 ατομα...
Αμα ηταν καμια μπουζουξου να παιζει Καγκελια χαμος θα γινοταν...
Doberman
03/11/2015, 11:47
Επι του θέματος είναι όπως τα λες και όπως τα λένε και οι άλλοι φίλοι εδώ (και όχι μόνο). Απλά θεώρησα ότι θα πρέπει κατ' αρχάς να μιλήσουμε για το γεγονός, και να αφήσουμε την (απαραίτητη) κριτική για την διοργάνωση για λίγο αργότερα.
Μαζι σου Δημητρη,
δεν ειπα για την διοργανωση, αλλα για την αντιδραση του κοσμου...
δεν ειναι δα μακρυα και η Παχη...
ρεφενε 4 νομα σε ενα καρο και σε 20' απο Αττικη εισαι κατω...
Επι του θέματος είναι όπως τα λες και όπως τα λένε και οι άλλοι φίλοι εδώ (και όχι μόνο). Απλά θεώρησα ότι θα πρέπει κατ' αρχάς να μιλήσουμε για το γεγονός, και να αφήσουμε την (απαραίτητη) κριτική για την διοργάνωση για λίγο αργότερα.
Το κείμενο είναι πολύ καλό. Ο σεβασμός προς τον άνθρωπο-θρύλο είναι αυτό που μου άφησε η ανάγνωση του και όχι η εκδήλωση.
SHOOTER045
03/11/2015, 11:56
Παιζει δυνατα αυτο...
Σαββατο πρωι...λιγοτερα απο 90-100 ατομα
οταν σε αντιστοιχες εκδηλωσεις στο εξωτερικο ηταν 1500-2000 ατομα...
Αμα ηταν καμια μπουζουξου να παιζει Καγκελια χαμος θα γινοταν...
Άρε και να ερχόταν η Lady Gaga στα Μέγαρα....
Προσωπικά τον είχα δει στο misano,και είπαν τότε ότι το δικαβαλο ducati το οδηγούσε αυτός (σε εκδήλωση των VIP ducati)
:beer: Ωραίος!
Αλλά γιατί να αρχίσουν με Vale vs MM; Ας το αφήνανε για το τέλος έστω.
Ελπίζω τα πλάνα να είναι μονταρισμένα γιατί αν ξεκίνησε η συνέντευξη όντως μ' αυτή την ερώτηση ,μιλάμε για ΤΗΝ ασέβεια.
Doberman
03/11/2015, 14:40
Οτι ξέρει κι ότι καταλαβαίνει ο καθένας. Εγώ τον ρωτούσα για τον Χαίηλγουντ, τον Φιλ Ρηντ, τον Κόμη Ντομένικο Αγκούστα, την διαφορά τρικύλινδρης και τετρακύλινδρης 500, την τελευταία νίκη στη Γερμανία κ.α. Αλλοι ήθελαν τις απόψεις του για τη ...σύγχρονη Ελληνική οικονομία (!), και γνώμες για τα παλιόπαιδα τα ατίθασα του MotoGP. Πάντως γενικά οι δημοσιογράφοι ήρθαν, μάλλον λόγω δημοσίων σχέσεων του OTE tv (όλοι προσβλέπουν σε διαφημίσεις, γι' αυτό και όποτε ο ΟΤΕ καλεί, τρέχουν. No problem, καλη η προβολή και απαραίτητη, κρίμα μόνο που ο Τύπος της μοτοσυκλέτας απουσίαζε ή μειοψηφούσε).
Είμαστε πολύ "λίγοι" τελικά ...Βάλτε λίγο στην αρχή "Θα θέλαμε να μας πείτε " μιλάμε ότι το παιδί είχε την γνωστή ερώτηση πάνω-πάνω και την τελευταία στιγμή απλώς τον ρωτάει "αν έχει ξανάρθει Ελλάδα".
Ρε ΑΣΧΕΤΟΙ, αγώνες με Αναβάτες (με κεφαλαίο Α) υπήρχαν και πριν τον Ρόσσι ρεεεεεεεεεεεεεεεεε.
http://www.bikerspirit.net/main/synenteyxi-toy-giacomo-agostini-sto-biker-spirit/
ΥΓ Δημήτρη όσο έγραφες έγραφα και γω και δεν είδα τι είχες γράψει.Μάλιστα, τι να πεις κρίμα...
Αναμένουμε το Β μέρος στο έστω και ηλεκτρονικό Μοτοσπορτ ,γράψε και για Αγκούστα 3κύλινδρα και 4κύλινδρα.
Νάσαι καλά Δημήτρη, γράφεις πάντα με την ψυχή σου και γιαυτό μας κάνεις κι εμάς να "αισθανόμαστε", και γιατί όχι να είμαστε όλοι καλά για τον Rossi του 2051...
συνέντευξη στο car and driver
http://www.caranddriver.gr/article.asp?catid=33061&subid=2&pubid=7468012
Shinji Ikari
27/11/2015, 21:31
Μπορούμε να κάνουμε κάτι για να μην ξεθωριάσει η υπογραφή του από το κράνος; Δεν ξέρω αν είναι σωστό να ρωτάω εδώ.
spyrakos35
28/11/2015, 15:18
Βερνικι;
RaGe_Raptor
28/11/2015, 16:03
ντουλάπα
Shinji Ikari
28/11/2015, 17:28
Ντουλάπα δεν γίνεται. Τι βερνίκι ακριβώς;
Στα σχέδια χρησιμοποιούμε fixative ή άχρωμο βερνίκι..
http://www.plaisio.gr/zografiki-diy/zografiki/voithitika-xromata-ylika/Winsor-Newton-Fixative-150Ml-3033913.htm
http://www.plaisio.gr/zografiki-diy/zografiki/voithitika-xromata-ylika/Talens-Spray-Protective-400Ml-No-6-95161680.htm
Shinji Ikari
28/11/2015, 19:15
Ευχαριστώ, ευχαριστώ.