View Full Version : Πού θα δούμε τα Μotogp της Βαλένθια;
spyrakos35
04/11/2015, 09:25
:lol:
είπαμε να κάνουμε ένα διάλειμα και να γεμίσουμε τις κάνες για τη Κυριακή. προς το παρόν καλύπτουμε οικογενειακές υποχρεώσεις για να έχουμε χρόνο την άλλη εβδομάδα να ριχτούμε στη μάχη :D
PS. εκείνο το Vstrom ρε φιλαράκι πάει καθόλου?
:smokin:
Το σωστό είναι ΟΛΟΙ οι κατά τόπους μοτοτζιαρέοι να μαζευτούμε σε ένα μαγαζί και να γίνει της κολάσεως.... :lol:
Το σωστό είναι ΟΛΟΙ οι κατά τόπους μοτοτζιαρέοι να μαζευτούμε σε ένα μαγαζί και να γίνει της κολάσεως.... :lol:
να βάλουμε καμιά γιγαντοοθόνη σε κάνα κλειστό;
Da.Vintage
04/11/2015, 09:49
είπαμε να κάνουμε ένα διάλειμα και να γεμίσουμε τις κάνες για τη Κυριακή. προς το παρόν καλύπτουμε οικογενειακές υποχρεώσεις για να έχουμε χρόνο την άλλη εβδομάδα να ριχτούμε στη μάχη :D
PS. εκείνο το Vstrom ρε φιλαράκι πάει καθόλου?
:smokin:
Πόντο δε πάει :lol:
Λοιπόν παίρνω τηλ την Εθνική Λυρική Σκηνή να τη κλείσω για Κυριακή με ΓΙΓΑντοοθόνη.
Και το ΟΑΚΑ ως εναλλακτική αν δε χωρέσουμε ή μήπως θέλουμε να παίξουμε κανα ξύλο μετά... Οι Κιτρινιάρηδες vs Everyone (και πάλι δίκαιο δεν είναι για τους δεύτερους)
για να οργανωθούμε λέω εγώ. ότι και να γίνει πλάκα θα χει να το δούμε μαζί
sapila racing
04/11/2015, 10:18
για να οργανωθούμε λέω εγώ. ότι και να γίνει πλάκα θα χει να το δούμε μαζί
Σίγουρα θα έχει πλάκα!
Για τους υπόλοιπους φυσικά, όχι για σένα που θα τις τρως. :bawl:
Σίγουρα θα έχει πλάκα!
Για τους υπόλοιπους φυσικά, όχι για σένα που θα τις τρως. :bawl:
:bawl:
δε κρυβόμαστε λεμε. με το κεφάλι ψηλά γιατι το δίκιο είναι με το μέρος μας :D
spyrakos35
04/11/2015, 10:26
Ξερουμε κανα μαγαζί, να ψάξουμε ή λέμε για να πούμε και ως συνήθως δε θα γίνει ποτές??? (όπως οι κόντρες ενα πράμα :p)
Ξερουμε κανα μαγαζί, να ψάξουμε ή λέμε για να πούμε και ως συνήθως δε θα γίνει ποτές??? (όπως οι κόντρες ενα πράμα :p)
έχεις δίκιο μ@λακιες λέω πάνω στον ενθουσιασμό. Μολίς θυμήθηκα οτι τη Κυριακή τρέχω και τα 10Κ στο Μαραθώνιο το πρωι. τα logistics είναι δύσκολα.
Της Μαλαισίας του 2016; :P
Bladerunner
04/11/2015, 10:37
Της Μαλαισίας του 2016; :P
Έχεις δίκιο! Ας αλλάξει κάποιος διαχειριστής τον τίτλο! :lol:
spyrakos35
04/11/2015, 10:51
θα κοιτάξω σε καναδυό μαγαζά που ξέρω και θα ενημερώσω
μοιραία θα είναι προς τα νότια προάστια
zannisvel
04/11/2015, 10:58
Τι ωρα ειναι ο αγωνας?
spyrakos35
04/11/2015, 11:00
Τι ωρα ειναι ο αγωνας?
14:30 μμ
zannisvel
04/11/2015, 11:05
14:30 μμ
thanks!!
Αν και λιγο αργα για μενα, δε θελω να περασω αυτο που περασα στο προηγουμενο αγωνα που δεν τον ειδα και μετα δε σηκωνα ουτε το τηλ για να μη μαθω τι εγινε...
Da.Vintage
04/11/2015, 11:08
Και τ ποτηρια , οι καφεδες και οι κανάτες /σκαμπό με το μέρος σας θα είναι... :tooth:
Δουλευω απόγευμα δυστυχώς.
harris_x
04/11/2015, 12:22
:hmm:
SHOOTER045
04/11/2015, 13:29
Είσαι μακριά γμτ ...:cool:
Ώρες-ώρες σκέφτομαι πόσο κωλόφαρδος είμαι που έχω συνδρομητικό στο σπίτ'.....και βάνω και το αγγλικό κανάλι περιγραφής άμα λάχει να γλυτώσω απο περιγραφές που δε θέλω να ακούσω....
*(νιαχ νιαχ νιαχ νιαχ σατανικός γέλωτας)...
Υ.Γ. Πρέπει να χει γίνει τέτοιος πανικός στα εισητήρια ούτε στο El-Classico δε θα παρακολουθήσει έτσι ο κόσμος GP....καθίστε κ μετρήστε πόστ κυριακή πρωί κ μετά κυριακή απόγευμα...
Ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Ορίστε, βρέθηκε ο χώρος.
spyrakos35
04/11/2015, 14:20
Ώρες-ώρες σκέφτομαι πόσο κωλόφαρδος είμαι που έχω συνδρομητικό στο σπίτ'.....και βάνω και το αγγλικό κανάλι περιγραφής άμα λάχει να γλυτώσω απο περιγραφές που δε θέλω να ακούσω....
*(νιαχ νιαχ νιαχ νιαχ σατανικός γέλωτας)...
...
πρόσκληση ήταν αυτό??? τι καλοοοοοοος
παιδιά, σπίτι του Αντώνη λοιπόν
έχε κανα κοψίδι πρόχειρο, ναι? οχι γυφτιές
zannisvel
04/11/2015, 14:20
Ειπε θα κερασει και σουβλακια :lol:
Το άκουσα κι εγώ αυτό.. και μπύρες είπε ότι θα έχει.
Προς κέντρο (Αμπελόκηπους εννοώ) βολεύει; Αν ναι, να κάνω ερώτηση σε ένα καφέ που έχει 4-5 προτζέκτορες και κάνει προβολές αθλητικώνανε γεγονότωνε..
spyrakos35
04/11/2015, 14:25
Το άκουσα κι εγώ αυτό.. και μπύρες είπε ότι θα έχει.
Προς κέντρο (Αμπελόκηπους εννοώ) βολεύει; Αν ναι, να κάνω ερώτηση σε ένα καφέ που έχει 4-5 προτζέκτορες και κάνει προβολές αθλητικώνανε γεγονότωνε..
προχώρα το
zannisvel
04/11/2015, 14:26
Ε το γ@μ#σε λιγο.
Να φερουμε και 'μεις τιποτα.
Εγω λεω να φερω και 3 φιλους μου. Καλα ειναι?
Αν τελικά πληρώσεις και τα αεροπορικά όπως σκεφτόσουν, τα λέμε τη Κυριακή το πρωι
Πού θα δούμε τα Μotogp της Βαλένθια; :
Που αλλου;
μα στο Gay ταβερνάκι "Τοίχο - Τοίχο"
344291
George_Sp
04/11/2015, 14:45
Μέσα και γω για όπου κανονιστεί. :)
GIXXERAKIAS
04/11/2015, 14:47
Joe Bar καταστάσεις με ένα ντουμάνι από σκόνη και χέρια,πόδια,κράνη,γάντια κτλ να πετάγονται με ορμή προς τα όξω από τον μπουχό....κλαίω χααχαχαχα
edit:Ο Παπ ακούει?Λεωφόρος Κηφισίας το μαγαζί παιδιά λίγο μετά την Αλεξάνδρας.Μάζωξη εκεί και αν δεν μας αρέσει ο αγώνας παίζομαιν και ΚΙΝΟ βλέποντας τους αλλούς να ρίχνουν ξυλο.:p
spyrakos35
04/11/2015, 14:52
edit:Ο Παπ ακούει?Λεωφόρος Κηφισίας το μαγαζί παιδιά λίγο μετά την Αλεξάνδρας.Μάζωξη εκεί και αν δεν μας αρέσει ο αγώνας παίζομαιν και ΚΙΝΟ βλέποντας τους αλλούς να ρίχνουν ξυλο.:p
αν δεν δώσει το οκ ο ίδιος πώς θα πάμε?
πρόσκληση ήταν αυτό??? τι καλοοοοοοος
παιδιά, σπίτι του Αντώνη λοιπόν
έχε κανα κοψίδι πρόχειρο, ναι? οχι γυφτιές
Εμ τι ρε μάστορα; ξεροσφυρι;απλα μετά έτσι και φαει κάνα στραπατσο ο Βαλεντίνο σας κάνω δώρο τα χαρτομαντηλα και σε σενα και στην αλλη τη λουγκρα το Γιωργάκη.........χαχαχαχχαχααχααχ
Μη μασάς. Θα χει στη στολή του τόνους χαρτομάντηλα ο 99. Αποκλείεται να κατέβει απροετοίμαστος.
spyrakos35
04/11/2015, 15:07
Εμ τι ρε μάστορα; ξεροσφυρι;απλα μετά έτσι και φαει κάνα στραπατσο ο Βαλεντίνο σας κάνω δώρο τα χαρτομαντηλα και σε σενα και στην αλλη τη λουγκρα το Γιωργάκη.........χαχαχαχχαχααχααχ
ναι, κοίτα να "προπονηθείς" μέχρι τότε ;) :a021:
ναι, κοίτα να "προπονηθείς" μέχρι τότε ;) :a021:
Καλά καλά το χω δει το έργο θα φάνε καμμία σαβουρα και οι δυο(χορχε,βαλε)και θα γελαω μέχρι δακρύων......και θα πάει να τους κατουρησει ο Ντάνος με το μικρο....
spyrakos35
04/11/2015, 15:13
Καλά καλά το χω δει το έργο θα φάνε καμμία σαβουρα και οι δυο(χορχε,βαλε)και θα γελαω μέχρι δακρύων......και θα πάει να τους κατουρησει ο Ντάνος με το μικρο....
ε, το ππ ο βρ θα το πάρει, μια χαρά είναι αυτό το σενάριο
ε, το ππ ο βρ θα το πάρει, μια χαρά είναι αυτό το σενάριο
Είναι το σενάριο που πιστεύω οτι θα γίνει πραγματικότητα....θα ρίξει κάνα εμβολισμό ο γιατρός του άλλου...όσο περνάνε οι μέρες μέχρι και στοίχημα θέλω να το παίξω...
spyrakos35
04/11/2015, 15:40
Είναι το σενάριο που πιστεύω οτι θα γίνει πραγματικότητα....θα ρίξει κάνα εμβολισμό ο γιατρός του άλλου...όσο περνάνε οι μέρες μέχρι και στοίχημα θέλω να το παίξω...
δε θα του ρίξει εμβολισμό αλλά από το άλλο.... ξέρεις....
ΠΟΥΤΣ@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
lonerider
04/11/2015, 18:48
Και τι να δείτε?τον λορετζο να πανυγηριζει τον τιτλο και τον ροσι να τερματίζει 10ατος:D:D
AUFGEBRACHT
04/11/2015, 19:39
Δεν θα το δούμε έτσι που το κατάντησαν...
προχώρα το
Πέρασα σήμερα το πρωί από εκεί. Το μόνο λέει που μπορεί να γίνει και να προβάλει κάτι άλλο είναι να έχει κανένα ματς από το αγγλικό πρωτάθλημα (δεν ήξερε το πρόγραμμα της Κυριακής). Κοίταξα το πρόγραμμα και το μόνο που παίζει να προκαλέσει "πρόβλημα" ξεκινάει στις 15:30 και είναι το Άστον Βίλα- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το οποίο δεν είναι και καμία ματσάρα.
Τα ελληνικά παιχνίδια δε μας απασχολούν καθώς παίζουν σε νόβα και μπορεί να διαχωρίσει τα σημεία προβολής.
Αν κάποιος άλλος έχει κάτι πιο εγγυημένο ας το προχωρήσει.
Αλλιώς αν σας κάνει αυτό μου λέτε για να ποστάρω λεπτομέρειες.
Καλημέρες.
spyrakos35
05/11/2015, 11:16
Πέρασα σήμερα το πρωί από εκεί. Το μόνο λέει που μπορεί να γίνει και να προβάλει κάτι άλλο είναι να έχει κανένα ματς από το αγγλικό πρωτάθλημα (δεν ήξερε το πρόγραμμα της Κυριακής). Κοίταξα το πρόγραμμα και το μόνο που παίζει να προκαλέσει "πρόβλημα" ξεκινάει στις 15:30 και είναι το Άστον Βίλα- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το οποίο δεν είναι και καμία ματσάρα.
Τα ελληνικά παιχνίδια δε μας απασχολούν καθώς παίζουν σε νόβα και μπορεί να διαχωρίσει τα σημεία προβολής.
Αν κάποιος άλλος έχει κάτι πιο εγγυημένο ας το προχωρήσει.
Αλλιώς αν σας κάνει αυτό μου λέτε για να ποστάρω λεπτομέρειες.
Καλημέρες.
αν έχει 4 - 5 προτζέκτορες και μπορεί να διαχωρίσει το θέαμα ανα προτζέκτορα, τοτε είμαστε οκ
πριν όμως από οτιδήποτε, να δούμε πόσοι ενδιαφέρονται για να εχουμε μία είκόνα?
για πάμε
1. spyrakos35
2.
3.
....
zannisvel
05/11/2015, 11:45
Μπορει..
Μου πεφτει λιγο μακρυα να ερθω απο τον Πειραια μεχρι εκει ρε γ@μωτο.
παιζει να ερθω και εγω...
MG-KTiNoS
05/11/2015, 17:32
O Rossi να δεις πως θα γελάει....
αν έχει 4 - 5 προτζέκτορες και μπορεί να διαχωρίσει το θέαμα ανα προτζέκτορα, τοτε είμαστε οκ
....
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Τα θεάματα του otetv δεν διαχωρίζονται.
1 δέκτη έχει ο καταστηματίας.
Δηλαδή όσο εμείς βλέπουμε τον Πεντρόζα στο οτεσπορ5 να τους περνάει όλους σουβλάκι, ο μπαλάκιας δε μπορεί να δει τον Μπουϊντογκάνοφ να σκοράρει στο Ουρεντινσκόσκυ-Ναβεμπρόρ που το δείχνει το οτεσπορ1-2-3-4-6-7-8.
Αυτό που μπορεί να χωριστεί είναι το Νοβα-Οτετν
Εμπασ´περιπτώσ´..
1. spyrakos35
2. est
3.
Έντιτ: το σπίτι του Αντώνη είχε περισσότερη πέραση. :D
1. spyrakos35
2. est
3. Ζεύκας
4.
5.
1. spyrakos35
2. est
3. Ζεύκας
4.Rossi
5.Lorenzo
:D
Λες να παω ταμειο;
SHOOTER045
05/11/2015, 21:38
Λες να παω ταμειο;
:moutza: ρε!!!
dimmie_72
05/11/2015, 22:03
Λες να παω ταμειο;
και μόνο για τη σειρά στο 1-2-3 για κουβά σε κόβω... :D
George_Sp
05/11/2015, 22:04
1. spyrakos35
2. est
3. Ζεύκας
4.George-Sp
5.
με ψιλοερωτηματικό γαμώτ.
Και μια ερώτηση. Διεύθυνση μαγαζιού γράφτηκε κάπου γιατί δε πρόσεξα.
spyrakos35
06/11/2015, 08:10
Και μια ερώτηση. Διεύθυνση μαγαζιού γράφτηκε κάπου γιατί δε πρόσεξα.
δεν έχουμε καταλήξει κάπου στάνταρ ακόμα
πρέπει πρώτα να εξασφαλίσουμε μαγαζί που θα παίζει στανταράκι μοτοτζιπί για να μην πλακώσουν τίποτα άρρωστοι με το ποδόσφαιρο και έχουμε ντράβαλα
Οπως το δα το ποσταρω θεωριτικα και εγω μεσα. :beer:
Λογο δουλειας δε μπορω να παρω τηλ μεχρι το μεσημερι ας παρει καποιος να μαθει αν ισχύει κλπ κλπ.
Στο CAFE BAR PLAZ όλοι οι φίλοι του Rossi και των άλλων παιδιών μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες του MOTOGP και φυσικά να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτάκι τους με θέα την όμορφη Πειραϊκή Ακτή Θεμιστοκλέους 44 στην Πειραϊκή, τηλέφωνο επικοινωνίας 210 4524025.
Στα Νοτια Προαστια ξερουμε κανενα μαγαζι που να δειχνει motogp?
Pan (dvs)
06/11/2015, 18:35
δεν έχουμε καταλήξει κάπου στάνταρ ακόμα
πρέπει πρώτα να εξασφαλίσουμε μαγαζί που θα παίζει στανταράκι μοτοτζιπί για να μην πλακώσουν τίποτα άρρωστοι με το ποδόσφαιρο και έχουμε ντράβαλα
Αντε με καταφερατε,ελατε Γιαννενα.Θα σφαξω και κοτοπουλο να το γιορτασουμε.
Τα γραψα καλα ρε???
τι λετε για το zoo στο χαλανδρι?
Μακρια?
spyrakos35
06/11/2015, 18:36
Στα Νοτια Προαστια ξερουμε κανενα μαγαζι που να δειχνει motogp?
ΕDIT
Οι καφετεριες που βρηκα θα δειχνουν γαυρο.....
spyrakos35
06/11/2015, 18:38
Μακρια?
Για μενα τπτ δεν ειναι μακρυα
Αν οι αλλοι ειναι οκ, μεσα
Μακρια?
ο Χάρης μου είπε ότι εκεί μαζεύονται οι ντουκατίστι κ θα γινεται της πτανας κ πρέπει να πιάσουε τραπέζι από νωρίς
Θα πάρουμε ανώνυμο τηλέφωνο ότι χάλασε ένα μηχανάκι και θα βγουν όλοι έξω.
ο Χάρης μου είπε ότι εκεί μαζεύονται οι ντουκατίστι κ θα γινεται της πτανας κ πρέπει να πιάσουε τραπέζι από νωρίς
Ε σιγα ποσοι εχουνε λαδιερες?
ΕDIT
Οι καφετεριες που βρηκα θα δειχνουν γαυρο.....
Πακετο, μου φαινεται θα ξενιτευτουμε.
SHOOTER045
06/11/2015, 19:34
Ε σιγα ποσοι εχουνε λαδιερες?
Έχετε ελπίδες
Δεν θα φτάσουν και όλοι σίγουρα...:D
MG-KTiNoS
07/11/2015, 10:58
Τελικα βρηκαμε μερος?
σιγα μη βρουν.... όλο λόγια έιναι
εάν δεν έχω δουλειά εγώ θα πάω εδώ (https://www.facebook.com/FLY-Music-Cafe-Bar--572525799474588/info/?tab=overview) στο κέντρο που θα το παίξει στάνταρ.
θα γίνεται της πόρνης βέβαια αλλά τέσπα
spyrakos35
07/11/2015, 14:49
σιγα μη βρουν.... όλο λόγια έιναι
Εγω σημερα πηγα σε αλλες τρεις καφετεριες
Η μια εχει live, η αλλη θα δειχνει γαυρο και η τριτη μπορει λεει να μας βολεψει αλλα χωρις ηχο....
Αυτο το zoo, που ειναι;
Εγω σημερα πηγα σε αλλες τρεις καφετεριες
Η μια εχει live, η αλλη θα δειχνει γαυρο και η τριτη μπορει λεει να μας βολεψει αλλα χωρις ηχο....
Αυτο το zoo, που ειναι;
ειναι στο χαλανδρι
ζ.πηγης 45
googlareto ή ρωτα κανα φιλο σου ducatisti...:bawl::p
George_Sp
07/11/2015, 18:37
Παίδες αφού άκρη από δω δε βγήκε, θα πάω στα μέρη μου και όποιος θέλει έρχεται.
https://www.facebook.com/events/1517792475203460/
Να το δούμε στην πίστα στα Μέγαρα :) Εκτός από το track day θα έχει και προβολή...
http://www.zougla.gr/automoto/moto/agones/article/motogp-se-pio-kanali-ke-pies-kafeteries-8a-dite-ton-agona-tis-valen8ia
Da.Vintage
08/11/2015, 07:42
Εγω εδω θα παω
οσοι πιστοι...
* Ο Πρωταθλητής Ελλάδας Γιώργος Κίτσος σας περιμένει να παρακολουθήσετε παρέα το MotoGP στο Exploze Cafe στο Γαλάτσι, στην λεωφόρο Βεϊκου 87, τηλ.: 210.2918812,
spyrakos35
08/11/2015, 08:00
Εγω εδω θα παω
οσοι πιστοι...
* Ο Πρωταθλητής Ελλάδας Γιώργος Κίτσος σας περιμένει να παρακολουθήσετε παρέα το MotoGP στο Exploze Cafe στο Γαλάτσι, στην λεωφόρο Βεϊκου 87, τηλ.: 210.2918812,
μέσα
θα κρατάς γαρύφαλλο?
Da.Vintage
08/11/2015, 09:33
μέσα
θα κρατάς γαρύφαλλο?
ααα εγω βαζω το μπουκαλιτα λουλουδια δικα σου!
ψηλος ξανθος γαλανοματης...χαχα
θα φοραω κιτρινο χουντι με το 46 μπροστα
Da.Vintage
08/11/2015, 09:35
wikipedia = χουντι φουτερ με κουκουλα (και μολοτοφ στο δεξι)
spyrakos35
08/11/2015, 09:42
εγώ μόλις μπω θα φωνάξω "ο βαλε θα σας πάρει τα σώβρακα" :)
SHOOTER045
08/11/2015, 09:47
Θα φορέσω το μπλουζάκι μου
Θα βάλω το καπέλο μου
Θα πιάσω καναπέ (για λίγο, γιατί μάλλον θα το δω μπροστά στην οθόνη)
Da.Vintage
08/11/2015, 10:23
Θα φορέσω το μπλουζάκι μου
Θα βάλω το καπέλο μου
Θα πιάσω καναπέ (για λίγο, γιατί μάλλον θα το δω μπροστά στην οθόνη)
Σε βλεπω στους 10 ποντους απο την οθονη και ορθιο να προσπαθεις να κατσεις κ να μη μπορεις
http://www.vipleague.me/motorsports/336940/1/moto-gp-2015---moto-gp-grand-prix-spain(wup)-live-stream-online.html
SHOOTER045
08/11/2015, 10:52
Σε βλεπω στους 10 ποντους απο την οθονη και ορθιο να προσπαθεις να κατσεις κ να μη μπορεις
344509
Και έχω και νοσοκόμα stand by... :smokin:
Da.Vintage
08/11/2015, 10:54
Χαχαχαχαχα
zannisvel
08/11/2015, 10:57
Από τώρα ανέβασες πίεση???
SHOOTER045
08/11/2015, 11:00
Από τώρα ανέβασες πίεση???
Πρόληψη κάνω...
zannisvel
08/11/2015, 11:01
Άντε καλή επιτυχία ρέι!!!!!
spyrakos35
08/11/2015, 11:01
Πρόληψη κάνω...
μετά θα αρχίσει η καταστολή
"ποιο μουν@κι ήταν με τον αχώνευτο σήμερα?
εσύ εεεεε?
στη μπουζού κιορατά"
Da.Vintage
08/11/2015, 11:25
μετά θα αρχίσει η καταστολή
"ποιο μουν@κι ήταν με τον αχώνευτο σήμερα?
εσύ εεεεε?
στη μπουζού κιορατά"
Σπυρο παμε απο τις 2 παρα τεταρτο να πιασουμε κανα τραπεζι της προκοπης μη βλεπουμε με κυαλια
spyrakos35
08/11/2015, 11:32
Σπυρο παμε απο τις 2 παρα τεταρτο να πιασουμε κανα τραπεζι της προκοπης μη βλεπουμε με κυαλια
Εγω σε μιση ωρα ξεκιναω απο παλιο φαληρο
εγώ μόλις μπω θα φωνάξω "ο βαλε θα σας πάρει τα σώβρακα" :)
Κρατα τσατσαρα ρε...........θα το "πιασει"αμεσως το υπονοουμενο..........
Καλα να περασετε!
:beer:
MG-KTiNoS
08/11/2015, 12:14
344509
Και έχω και νοσοκόμα stand by... :smokin:
κοίτα να κάνεις κι άλλο παιδί ε???
spyrakos35
08/11/2015, 12:30
Κολαση ηδη.....
giannis21
08/11/2015, 12:31
Θεσσαλονίκη όποιος θέλει κατάσταση καφενειακη θα το έχει Αμπελόκηπους καφενείο ή Πλάτωνος. Πλάτωνος με Βενιζέλου γωνία
Το άθλημα ενώνει.1 αστυνομικός,2 ζητάδες,1 ντελιβεράς,1 ζάκι,1 ηλικιωμένος,2 εκαβίτες,2 αλλοδαποί στην οδό Αθηνάς στεκόμασταν και βλέπαμε απο τον δρόμο μέσα στη τζαμαρία απο ένα μαγαζί που έδειχνε τον αγώνα.Multi culti φάση.