View Full Version : Αρχάριος-Επιλογή μηχανής
panavour
06/11/2015, 18:42
Βασικα αν με το να λες τον αλλο παπαρομαλακα και ανεγκεφαλο πιστευεις πως προαγεις το διαλογο, τι να πω; Μαλλον οντως ξερεις κατι που δεν το εχουμε μαθει εμεις ακομα. Αλλα πού θα παει, θα μεγαλωσω κι εγω καποτε και θα γινω σοφος.
Να ζητησω και συγγνωμη και απο την κοπελα που καθεται και ακουει τις μαλακιες μας και δε φταιει και σε τπτ. :wave2:
1) Δεν αναφερομαι σε κανεναν προσωπικως
2) Κατα καιρους ολοι λεμε παπαριες και μαλακιες αυτο δεν σημαινει οτι ειμαστε μαλακες
3)Ουδεις αμαλακιστος
4)Ολοι μπορουμε να διαφωνουμε και να θεωρουμε οτι ο αλλος ειναι σε καποιες περιπτωσεις ανεγκεφαλος και παπαρομαλακας σε μια συγκεκριμενη στιγμη και για συγκεκριμενη αποψη.Δεν σουχει τυχει ποτε να πεις για καποιον ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ???
5)ΚΟΥΛΑΡΕ και απολαυσε το ετσι ειναι τα φορουμ:D
6)Μακαρι να μεγαλωσεις με υγεια και να γινεις σοφοτερος απο μας τα γεροκουσαλα που λεν και στο χωριο μου
Βασικα αν με το να λες τον αλλο παπαρομαλακα και ανεγκεφαλο πιστευεις πως προαγεις το διαλογο, τι να πω; Μαλλον οντως ξερεις κατι που δεν το εχουμε μαθει εμεις ακομα. Αλλα πού θα παει, θα μεγαλωσω κι εγω καποτε και θα γινω σοφος.
Να ζητησω και συγγνωμη και απο την κοπελα που καθεται και ακουει τις μαλακιες μας και δε φταιει και σε τπτ. :wave2:
+600
Ευχαριστουμε για τις προσβολες γεροσοφε :) γυριζουμε και το αλλο μαγουλο!
υ.γ.: ακου σκουτερ.....
ΥΓ2: Εγω θα πω κατι σε σχεση με το αυτοκινητο μιας και εκει γραφω καμια 18ετια γεματη με 4 διαφορετικα αμαξια στην κατοχη μου απο τοτε με καμποσα αγωνιαρικα αλογα τα τελευταια..... εχω δει γεοροσοφους στην αυτοκινηση με κατι μυρια χιλιομετρα και να μη ξερουν που παν τα 4 και πως να στριψουν σωστα (οχι απαραιτητα γρηγορα) ενα αμαξι στη παραλιακη. Οποτε ολα σχετικα ειναι ας μην ειμαστε απολυτοι.
amyroukai
06/11/2015, 18:52
Ναι ρε φιλε αλλα η κοπελα ειναι ακομη στα μαθηματα.Απο τα μαθηματα σε μηχανη και απο εκει στα ταξιδακια?Ας παρει το διπλωμα,ας καταλαβει τι θα πει χιλιομετρο και μετα μακαρι να φτασει και στη γη του Πυρος.Ταξιδια μεχρι 200 χλμ αποσταση,εγω λεω πηγαινε ελα,ειναι κανα τριωρο στο δρομο.
Προσπαθω να πω οτι βιαζεται και οποιος βιαζεται κλπ,
Κοίτα, "ψάρακας" με το bandit, ξύπνησα Σάββατο αξημέρωτο, πήγα σε έναν φίλο Χαλκιδική, επέστρεψα Κυριακή βράδι.
"Θα πεθάνεις στην κούραση" αυτό ίσχυσε λίγο, "άμα σου συμβεί κάτι τι θα κάνεις" δεν έγινε τίποτα προφανώς, "δεν ξέρεις τις συνθήκες και άμα..." ε κανείς δεν τις ξέρει αν δεν βγει στο δρόμο. Έμαθα. Και έπαθα, φυσικά.
Οπότε ναι, "ψηφίζω" κάτι που να μπορεί σωματικά να κουμαντάρει με σχετική ευκολία και να το πάρει και να το λιώσει στα χιλιόμετρα. Πολύ το χαίρομαι όταν ήδη οραματίζεται κάποιος το τι θα κάνει μετά και τις βόλτες που θα πάει. Αυτός ο πνευματικός και ψυχολογικός προγραμματισμός είναι το μισό. Τον τρόπο θα τον μάθει, όπως τον έμαθαν χιλιάδες άλλοι, έχει δε και το πλεονέκτημα της ύπαρξης σχολών για το κάτι παραπάνω, σε σχέση με τους παλιότερους.
Pan (dvs)
06/11/2015, 18:58
Κοίτα, "ψάρακας" με το bandit, ξύπνησα Σάββατο αξημέρωτο, πήγα σε έναν φίλο Χαλκιδική, επέστρεψα Κυριακή βράδι.
"Θα πεθάνεις στην κούραση" αυτό ίσχυσε λίγο, "άμα σου συμβεί κάτι τι θα κάνεις" δεν έγινε τίποτα προφανώς, "δεν ξέρεις τις συνθήκες και άμα..." ε κανείς δεν τις ξέρει αν δεν βγει στο δρόμο. Έμαθα. Και έπαθα, φυσικά.
Οπότε ναι, "ψηφίζω" κάτι που να μπορεί σωματικά να κουμαντάρει με σχετική ευκολία και να το πάρει και να το λιώσει στα χιλιόμετρα. Πολύ το χαίρομαι όταν ήδη οραματίζεται κάποιος το τι θα κάνει μετά και τις βόλτες που θα πάει. Αυτός ο πνευματικός και ψυχολογικός προγραμματισμός είναι το μισό. Τον τρόπο θα τον μάθει, όπως τον έμαθαν χιλιάδες άλλοι, έχει δε και το πλεονέκτημα της ύπαρξης σχολών για το κάτι παραπάνω, σε σχέση με τους παλιότερους.
Εσυ δεν μετρας.Ειχες μηχανη αστερι που σε πηγαινε απο μονη της.:D
Δεν προσπαθω φυσικα να απογοητευσω κανεναν.Αν ακουγα και εγω οσα μου λεγανε,ακομη ποδηλατο θα καβαλουσα.Οι συνθηκες ομως δεν ειναι ιδιες οπως παλαιοτερα.Αυτος που θα βγει στον δρομο ,καλο ειναι να γνωριζει και την ορθη και την αναποδη.
Απο εκει και περα καλοταξιδη-ος.
Εσυ δεν μετρας.Ειχες μηχανη αστερι που σε πηγαινε απο μονη της.:D
Ειχε και ενα 'αχρηστο' (για μενα τουλαχιστον) εργαλειο, που το ειχε για τα δικαβαλα.
Με 'μπολικο' αναβατη (που ομως γνωριζει να καθεται αριστα σε μοτο).
Αλλα εχει και τον ογκο να διαχειριστει τα κιλα μιας 4κ μοτοσυκλετας.
Απο την αλλη, τα ονειρα, ο ψυχολογικος και πνευματικος προγραμματισμος υπαρχει και πατινι να παρεις.
Ναι, τα σχολεια βοηθουν και παλαιοτερα δεν επαιζαν, μα δεν ειναι το Α & Ω.
Ενα μονοκυλινδρο στα 600-650 η ενα δικυλινδρο αντιστοιχο, θα της δωσουν τα ιδια ποσοστα απολαυσης.
Η και ακομα λιγοτερα κυβικα, το ιδιο θα κανουν.
amyroukai
06/11/2015, 19:10
Το βάρος είναι βασικό κομμάτι.
Από τα 232.3 κιλά του fazer κατέβηκα στα λιγότερα από 200 (δεν ξέρω ακριβώς πόσα είναι το pegaso) και είναι σαν να μην οδηγώ μηχανάκι...
Εκεί θα πλεονεκτεί το πιο μικρό. Τα πολλά κιλά ένας έμπειρος σχετικά τα διαχειρίζεται, ένας άπειρος απλά ταλαιπωρείται.
Το βάρος είναι βασικό κομμάτι.
Από τα 237 κιλά του fazer κατέβηκα στα λιγότερα από 200 (δεν ξέρω ακριβώς πόσα είναι το pegaso) και είναι σαν να μην οδηγώ μηχανάκι...
Εκεί θα πλεονεκτεί το πιο μικρό. Τα πολλά κιλά ένας έμπειρος σχετικά τα διαχειρίζεται, ένας άπειρος απλά ταλαιπωρείται.
237 το fazer?
237 το fazer?
1000 του δυοχιλιαδεςλιγο.
amyroukai
06/11/2015, 19:43
237 το fazer?
μέτρηση 0-300 περιοδικό, τεύχος 82 με όλα τα 1000άρια naked του 2003... 7 χρόνια μετά την ανάγνωση του περιοδικού, πήρα και το μηχανάκι :lol:
Και έχεις δίκιο, 232.30 το μέτρησαν και όχι 237. Να διορθώσω και το αποπάνω ποστ.
1000 του δυοχιλιαδεςλιγο.
:look: α!
taisteal
07/11/2015, 01:50
Λοιπον μιας και τις μετρατε βλεπω,θα ακουσεις εμενα που εχω 2,458,347 χιλιαδες χλμ ναουμ και οδηγω 67 χρονια.
Θα παρεις 50 κυβικα σκουτερακι να μαζεψεις εμπειρια στη γειτονια γυρω γυρω,και σιγα σιγα θα ανεβαινεις κυβικα.
Πιστευω καπου στο 2023 θα εχεις την εμπειρια να οδηγησεις 600 κυβικα μοτορα :D
:a3:
Στο τέλος στο Ninja 300 (http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/201304/2013-kawasaki-ninja-300-s-2_1600x0w.jpg) θα καταλήξετε και όχι τίποτα άλλο, το έχω πεί και από την πρώτη σελίδα.
Είναι πανέμορφο και έχει την εμφάνιση των "μεγάλων" της Kawasaki, 300cc, έχει ABS, είναι στριφτερό, έχει αρκετή δύναμη αλλά όχι τόση ώστε να σε τρομάξει, είναι καινούριο σαν μοντέλο, το βρίσκεις στα λεφτά που διαθέτεις ΑΝΕΤΑ, έχει τεράστια αξία μεταπώλησης όταν το βαρεθείς και δεν ξέρω γιατί το συζητάμε ακόμα.
Και στο λέει άνθρωπος που καβαλάει HONDA! Τόσο καλο!
Λοιπον μιας και τις μετρατε βλεπω,θα ακουσεις εμενα που εχω 2,458,347 χιλιαδες χλμ ναουμ και οδηγω 67 χρονια.
Θα παρεις 50 κυβικα σκουτερακι να μαζεψεις εμπειρια στη γειτονια γυρω γυρω,και σιγα σιγα θα ανεβαινεις κυβικα.
Πιστευω καπου στο 2023 θα εχεις την εμπειρια να οδηγησεις 600 κυβικα μοτορα :D
:a3:
Φιλε καλα τα λες αλλα το 2023 δεν ειναι πολυ μακρια αν το σκεφτεις. Σε 8 χρονια μονο. Θες να την παρεις στο λαιμο σου; Ας ξεκινησει με ποδηλατο για καμια δεκαρια χρονια (με βοηθητικες γιατι ειναι και κοπελα και δε θα μπορει να το κουμανταρει ευκολα) και βλεπουμε. :rotflmao:
amyroukai
07/11/2015, 08:26
Να μην περιμένει δηλαδή ως το 2060 που και εμπειρία να βγει εθνική οδό θα έχει μαζέψει και το μνημόνιο θα κοντεύει να τελειώσει; Κουβαρντάδες μου...
Στο τέλος στο Ninja 300 (http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/201304/2013-kawasaki-ninja-300-s-2_1600x0w.jpg) θα καταλήξετε και όχι τίποτα άλλο, το έχω πεί και από την πρώτη σελίδα.
Είναι πανέμορφο και έχει την εμφάνιση των "μεγάλων" της Kawasaki, 300cc, έχει ABS, είναι στριφτερό, έχει αρκετή δύναμη αλλά όχι τόση ώστε να σε τρομάξει, είναι καινούριο σαν μοντέλο, το βρίσκεις στα λεφτά που διαθέτεις ΑΝΕΤΑ, έχει τεράστια αξία μεταπώλησης όταν το βαρεθείς και δεν ξέρω γιατί το συζητάμε ακόμα.
Και στο λέει άνθρωπος που καβαλάει HONDA! Τόσο καλο!
Εγω γιατι το βρισκω με 5.000 κ πανω:-ρ?
Γιατί είναι όλα καινούρια.
Ένα μεταχειρισμένο έχει μόνο με 3500
P.S. ειναι και το Ninja 250 το οποίο είναι ο προκάτοχος του και έχει μικρές διαφορές με το 300
Ναι αυτο κοιταγα κ σιγουρα πιο οικονομικο! Ευχαριστω!
θα σου προτεινα hornet 600-gsr 600 αλλα ειναι αρκετα δυνατα και αρκετα βαρια για αρχαριο οπως εσυ. η καλυτερη επιλογη ειναι το ninja 300 (αν θες καινουριο) η το ninja 250 (σε μεταχειρισμενο, γυρω στα 2κ παιζουν). ειναι παναλαφρο και εχει δυναμη για να πας ταξιδι ακομα και με 2ο ατομο, δυσκολα να θες κατι περισσοτερο στο μελλον.
afortistos
07/11/2015, 13:59
Να ρωτήσω μια απορία που έχω? Το δίπλωμα σου θα έχει κάποιο περιορισμό? π.χ. Α1 Α2 ή όπως τα λένε?
Εγώ να προτείνω και το Ζ300 αφου θέλεις κάτι σε γυμνο ή το τελευταίο cb500 το γυμνό της honda.Πέρα του γυμνού δε ξέρω κάτι άλλο για τα μηχανάκια αυτά.
theofilos888
07/11/2015, 14:11
Ειναι υποχρεωτικο να παρεις μηχανακι; Δεν κοιτας για καποιο αμαξακι; Δεν ειναι τοσο ροδινα τα πραγματα πανω σε 2 τροχους και με αυτα που σου λενε εδω, μαλλον σε μπερδευουν.
Υποχρεωτικο σιγουρα οχι αλλα ειναι κατι που θελω εδω κ πολυ καιρο κ ισως το χω καθυστερησει κιολας. Το διπλωμα θα ειναι απεριοριστων
Υποχρεωτικο σιγουρα οχι αλλα ειναι κατι που θελω εδω κ πολυ καιρο κ ισως το χω καθυστερησει κιολας. Το διπλωμα θα ειναι απεριοριστων
Με τι μηχανή κάνεις μάθημα; Ρωτάω επειδή λογικά με 600 γυμνό θα δώσεις.Άρα θα έχεις μια πρώτη εμπειρία με την κατηγορία.
Σε honda 400 κανω τωρα. Οτι.κ αν ειναι ελπιζω να το.φτανω:-ρ
afortistos
07/11/2015, 19:48
Και το gladius ειναι ομορφο κ φιλικο μηχανακι για αρχαριο.
Και αμα θελει να το πουλησει, θα της μεινει στο χερι.
Απο τα πιο αντιεμπορικα της Σουζουκι.
Κατα τα αλλα ειναι υπεροχο και (σχεδον) αθραυστο.
Μανολης67
07/11/2015, 20:18
Και αμα θελει να το πουλησει, θα της μεινει στο χερι.
Απο τα πιο αντιεμπορικα της Σουζουκι.
Κατα τα αλλα ειναι υπεροχο και (σχεδον) αθραυστο.
344454
μαμάτο!! :beer:
το καλό είναι ότι το βρίσκεις φθηνό,,αργότερα βλέπουμε!! :bawl:
Σε honda 400 κανω τωρα. Οτι.κ αν ειναι ελπιζω να το.φτανω:-ρ
Ετσι ηταν και μ'εμενα. Ενα μαθημα με παπι 125(για να συνηθισω το συμπλεκτη), ενα με Honda Bros(400) και μετα στο κυριως πιατο (GSR)...
Παντως το Ninja που σου προτεινουν οι περισσοτεροι σκεψου πως ειναι λιγο ελαφρυτερο απο αυτο που οδηγας τωρα, για να εχεις μια εικονα σιγα σιγα.
Αντε, με το καλο και στο 600!
To gladius ειναι οντως καλο μηχανακι για αρχαριο, μονη μλκια κατ'εμε ειναι που δεν εβγαινε με ABS(πλεον βγαινει) οποτε τα μτχ ειναι ολα χωρις.
Απ'οτι καταλαβαινω θελει παααααρα πολυ ψαξιμο...το ninja με χαλαει λιγο με το πολυ πλαστικο μονο..χιλια ευχαριστω για τις απαντησεις!
Μανιτσα (που λεει κι αγαπημελος),
Το θεμα με τα πλαστικα καλα το εντοπισες (μαλλον για λαθος λογο, αλλα δεν εχει να κανει).
Το βαρος προσεξε, μεχρι να το βρεις θα ειναι μεγαλο θεμα κι γι' αυτο επιμενω στο να βρεις κατι αλλο απο Fazer.
(Ελπιζω η προσφωνηση να μην σε χαλασε, αλλα την χρησιμοποιει φιλαρκος καλος κι μου αρεσει :))
Μανιτσα (που λεει κι αγαπημελος),
Το θεμα με τα πλαστικα καλα το εντοπισες (μαλλον για λαθος λογο, αλλα δεν εχει να κανει).
Το βαρος προσεξε, μεχρι να το βρεις θα ειναι μεγαλο θεμα κι γι' αυτο επιμενω στο να βρεις κατι αλλο απο Fazer.
(Ελπιζω η προσφωνηση να μην σε χαλασε, αλλα την χρησιμοποιει φιλαρκος καλος κι μου αρεσει :))
Χαχα οχι εκφρασου ελευθερα...τα πλαστικα σιγουρα δεν μου αρεσουν εμφανισιακα οποτε ναι μαλλον λαθος ο λογος:-ρ αρα το καλυτερο θα ηταν να παρω σβαρνα ολα τα μαγαζια κ να καβαλαω ε?
E;;;;
Εδω κανεις τεστ γιουζ σε κραγιον, το μηχανακι θα παρεις στο τσουβαλι;
Εντιτ: καλλια επισης με καποιον που κατεχει απο μοτορες.
Οποτε, ξεκινα να πηγαινεις σε καμια συναντηση των μοταιων (δες τα θεματα 'Κρικος η 'ςοκιρΚ' που παιζουν καθε Δευτερα, αν εισαι Αθηνα) και τα παιδια θα σε κατατοπισουν κι βοηθησουν οσο μπορουν.
gior-gos
07/11/2015, 22:50
Απ'οτι καταλαβαινω θελει παααααρα πολυ ψαξιμο...
Δε θελει καθολου ψαξιμο. Παρε οτι σ αρεσει και θα τη βρεις την ακρη.
E;;;;
Εδω κανεις τεστ γιουζ σε κραγιον, το μηχανακι θα παρεις στο τσουβαλι;
Εντιτ: καλλια επισης με καποιον που κατεχει απο μοτορες.
Οποτε, ξεκινα να πηγαινεις σε καμια συναντηση των μοταιων (δες τα θεματα 'Κρικος η 'ςοκιρΚ' που παιζουν καθε Δευτερα, αν εισαι Αθηνα) και τα παιδια θα σε κατατοπισουν κι βοηθησουν οσο μπορουν.
Ναι αυτο θα βοηθουσε γιατι παω λιγο στα τυφλα!ευχαριστω!
Δε θελει καθολου ψαξιμο. Παρε οτι σ αρεσει και θα τη βρεις την ακρη.
Ακουγεται τουγκουντουμπιτρου:-ρ
gior-gos
07/11/2015, 23:05
Sorry δε ξερω ξενες γλωσσες
Σου πω, καλημ'
Μην τους βλεπεις λιγο αγροικους δα μεσα και στους σκιαχτεις.
Πηγαινε μια μερα Κρικο, ειναι καλα και ευγενικα παλληκαρια και παλληκαρισες.
Απλα ειναι μοταιοι.
Θα τους καταλαβεις γιατι θα ειναι η πιο 'ζωντανη' παρεα (ξες τωρα φωνες, τρανταχτα γελια, σαν βιγκινγκ με στρινγκ ρε παιδιμ').
Α! Και οι μοταιες, κυριες!
Με τις κορντουρες τους, τα κρανη τους, αλλες χωματερες, αλλες απλα αναβατιδες...
Σου πω, καλημ'
Μην τους βλεπεις λιγο αγροικους δα μεσα και στους σκιαχτεις.
Πηγαινε μια μερα Κρικο, ειναι καλα και ευγενικα παλληκαρια και παλληκαρισες.
Απλα ειναι μοταιοι.
Θα τους καταλαβεις γιατι θα ειναι η πιο 'ζωντανη' παρεα (ξες τωρα φωνες, τρανταχτα γελια, σαν βιγκινγκ με στρινγκ ρε παιδιμ').
Α! Και οι μοταιες, κυριες!
Με τις κορντουρες τους, τα κρανη τους, αλλες χωματερες, αλλες απλα αναβατιδες...
Χαχαχα ετσι οπως μου τα λες δεν γινεται να μην παω!
Χαχαχα ετσι οπως μου τα λες δεν γινεται να μην παω!
Οτι καλυτερο μπορει να κανεις στην επερχομενη μοτο-ζωη σου, ειναι να ξεκινησεις απο εκει.
Κρατα καπου στο μυαλο σου οτι το μοτο.γρ ειναι μοτο-θησαυρος.
Μπορει να σε μπερδεψει η επικοινωνια μεχρι να την συνηθισεις, αλλα ειναι και απο τα κλυτερα μονοπατια για μοτο-περιπετειες και μοτο-λυσεις σε οτι χρειαστεις.
Οτι καλυτερο μπορει να κανεις στην επερχομενη μοτο-ζωη σου, ειναι να ξεκινησεις απο εκει.
Κρατα καπου στο μυαλο σου οτι το μοτο.γρ ειναι μοτο-θησαυρος.
Μπορει να σε μπερδεψει η επικοινωνια μεχρι να την συνηθισεις, αλλα ειναι και απο τα κλυτερα μονοπατια για μοτο-περιπετειες και μοτο-λυσεις σε οτι χρειαστεις.
Η αληθεια ειναι οτι τοσες διαφορετικες αποψεις κ καποιος που εχει μηδεν εμπειρια ψιλοχανεται σε τοσες πληροφοριες..ελπιζω να μπω στο κλιμα γρηγορα!
Η αληθεια ειναι οτι τοσες διαφορετικες αποψεις κ καποιος που εχει μηδεν εμπειρια ψιλοχανεται σε τοσες πληροφοριες..ελπιζω να μπω στο κλιμα γρηγορα!
Απ του γιου, χις ντηαρ.
Τζαστ κηπ εν οπεν μαϊντ ;)
Bob_o_mastoras
07/11/2015, 23:42
Λεω και 'γω... 140 ποστ σε 2 μερες για μηχανη entry level για αρχαριο... :hmm:
99% θα ειναι γυναικα... :lol::lol:
Κοπελια και 'γω ενα σχετικα ελαφρυ δικυλινδρο θα προτεινα μεχρι 600cc.. Τωρα το ποιο... Ιτς απ του γιου!
Καλωσορισες επισης! :beer:
Bob_o_mastoras
07/11/2015, 23:45
Δεν μου λες, επειδη διαβασα μονο την πρωτη σελιδα.. Εμπειρια απο αλλα δικυκλα εχεις;;;; Παπακια, σκουτερ κλπ...;;;
Αν οχι μην πας κατευθειαν σε αυτα τα κυβικα!!!! Παρε κατι μεχρι 250cc, πχ cbf250 ή cbf125
Κάθε σελίδα που διαβάζεις, κάνε και ένα ποστ εδώ να μας ενημερώνεις :P
[QUOTE=Bob_o_mastoras;2657405]Δεν μου λες, επειδη διαβασα μονο την πρωτη σελιδα.. μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα, πχ cbf250 ή cbf125 /QUOTE]
Ρε απεχθεστατε ιδιοκτητη Χοντα.
Επειδη εσυ βαριεσαι να διαβασεις, πιστευεις οτι κι εμεις δεν βαριομαστε να διαβαζουμε τα ιδια και τα ιδια λογω ενος βαριεστημενου;
Ασε που παλι 2 Χοντα προτεινες, κρετινε, τσιρακι του Μαρκεθ! :p
Εμπειρια οχι δεν εχω γι' αυτο κ σκεφτομαι για μικρο απ'οτι λετε κ εσεις. Πειτε τα δικα σας εγω παρακολουθω:-ρ
Bob_o_mastoras
08/11/2015, 00:05
[QUOTE=Bob_o_mastoras;2657405]Δεν μου λες, επειδη διαβασα μονο την πρωτη σελιδα.. μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα, πχ cbf250 ή cbf125 /QUOTE]
Ρε απεχθεστατε ιδιοκτητη Χοντα.
Επειδη εσυ βαριεσαι να διαβασεις, πιστευεις οτι κι εμεις δεν βαριομαστε να διαβαζουμε τα ιδια και τα ιδια λογω ενος βαριεστημενου;
Ασε που παλι 2 Χοντα προτεινες, κρετινε, τσιρακι του Μαρκεθ! :p
Δεν ειμαι πλεον ιδιοκτητης ΧονΔας!!:a09: :p (οποτε μιλαω εντελως αντικειμενικα..:lol:)
Δεν ξερω πως μου ξεφυγε και προτεινα παλι Honda.. Υποσυνειδητα!!! Απλα ηταν το πρωτο 2μιση και 125 μοτο που σκεφτηκα! :uplate:
Ενταξει λοιπον, ας παρει κατι αλλο.. Ολες οι εταιριες σχεδον, εχουν πλεον streetακια στα 125~250cc.
:D :D
[QUOTE=DrEvil;2657409]
Δεν ειμαι πλεον ιδιοκτητης ΧονΔας!!:a09: :p (οποτε μιλαω εντελως αντικειμενικα..:lol:)
Δεν ξερω πως μου ξεφυγε και προτεινα παλι Honda.. Υποσυνειδητα!!! Απλα ηταν το πρωτο 2μιση και 125 μοτο που σκεφτηκα! :uplate:
Ενταξει λοιπον, ας παρει κατι αλλο.. Ολες οι εταιριες σχεδον, εχουν πλεον streetακια στα 125~250cc.
:D :D
Εισαι καθαρμας, απαραδεκτος και ..... και.... και.... και.... κατι αλλο που δεν μου ερχεται τωρα, αλλα εσυ εισαι.
'Νταξ; :p
taisteal
08/11/2015, 00:13
Εισαι καθαρμας, απαραδεκτος και ..... και.... και.... και.... κατι αλλο που δεν μου ερχεται τωρα, αλλα εσυ εισαι.
Αντιπροσωπος
:lol::lol:
Αντιπροσωπος
:lol::lol:
Πω πω....
Τοσο κρισιμη η κατασταση του;
Εγω νομιζα πως ειναι ενας απλα παραπλανημενος.
Bob_o_mastoras
08/11/2015, 00:18
[QUOTE=Bob_o_mastoras;2657415]
Πρακτορας του ΣαΚαρακη;;; :smokin: :lol:
Κοπελια, μιας και εισαι νεα στο χωρο της μοτοσυκλετας νιωθω την αναγκη να σου πω καποια πραγματα..
Θα ακουσεις και θα δεις πολλα κατα την ενασχοληση σου με την μοτοκινηση. Πολλοι θα σε προσεταιριστουν και θα προσπαθησουν να βαλουν ιδεες στο κεφαλι σου για δικο τους οφελος, πολλοι θα προσπαθησουν να σε εκμεταλευτουν οικονομικα και πολλοι θα σου που διαφορες θεωριες για να ανεβασουν το πρεστιζ τους απεναντι σου για τη μηχανη τους..
Οτι και να ακουσεις ομως και οτι και να δεις ενα θα πρεπει να εχεις ΠΑΝΤΑ στο νου σου:
Η Honda εχει τα καλυτερα και πιο αξιοπιστα μηχανακια. Tελος!!!
:D:D
υ.γ. Να δεις τωρα που θα με χλευασουν..
Και πριν το καναμε, αλλα μην μασας εσυ!
Την πορεια σου!:lol::lol:
[QUOTE=DrEvil;2657417]
Πρακτορας του ΣαΚαρακη;;; :smokin: :lol:
Κοπελια, μιας και εισαι νεα στο χωρο της μοτοσυκλετας νιωθω την αναγκη να σου πω καποια πραγματα..
Θα ακουσεις και θα δεις πολλα κατα την ενασχοληση σου με την μοτοκινηση. Πολλοι θα σε προσεταιριστουν και θα προσπαθησουν να βαλουν ιδεες στο κεφαλι σου για δικο τους οφελος, πολλοι θα προσπαθησουν να σε εκμεταλευτουν οικονομικα και πολλοι θα σου που διαφορες θεωριες για να ανεβασουν το πρεστιζ τους απεναντι σου για τη μηχανη τους..
Οτι και να ακουσεις ομως και οτι και να δεις ενα θα πρεπει να εχεις ΠΑΝΤΑ στο νου σου:
Η Honda εχει τα καλυτερα και πιο αξιοπιστα μηχανακια. Tελος!!!
:D:D
Χαχαχαχα κ το ξεκινησες τοσο σοβαρα κ λεω ωχ τι θα μου πει τωρα!!
Καλημέρα κ πάλι!Επειδή κοιτάω σοβαρά για ενα ninja 250 τελικά (αν και δεν ξέρω στο τελος πού θα καταλήξω), με προβληματίζει οτι με abs μπορω να βρώ μόνο το καινούργιο το 300 κ εκεί ξεφεύγουμε πολύ στο οικονομικό. Να κοιτάξω κάτι αλλό με abs οπωσδήποτε?
Να πάρεις το CBR 250R που βγαίνει με ABS και, σαν μονοκύλινδρο, είναι πιο ευέλικτο εντός πόλης. Και είναι Honda.
Πχ. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6882810/
To inazuma το έχουμε αναφέρει; Δεν ξέρω αν έχει abs.
Να πάρεις το CBR 250R που βγαίνει με ABS και, σαν μονοκύλινδρο, είναι πιο ευέλικτο εντός πόλης. Και είναι Honda.
Πχ. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6882810/
Α πολύ καλή τιμή! Έχει κάποια τρελή διαφορά με το kawasaki?
Ναι, είναι μονοκύλινδρο. Θα χάσεις 5-10 χλμ/ώρα τελικής και θα κερδίσεις πολύ σημαντικότερα πράγματα :)
Διάβαζα αυτο http://www.bikeit.gr/test-bikes/street-test-bikes/kawasaki-test-bikes/3217-dokimes-street-sigkritika-kawasaki-zx-250-r-ninja-honda-cbr-250r.html
Τι θέλει να πει ο ποιητής όσον αφορά με το ταξίδι?
Ότι το Kawa έχει πιο στιβαρό πλαίσιο. Πίστεψέ με, ακόμα κι αν ισχύει, δεν είναι κάτι που θα καταλάβεις. Επίσης δίνει μεγαλύτερη τελική στο CBR, δεν έχω ιδέα πώς.
Πάρε το CBR. Είναι πολύ καλό μοτοσυκλετάκι και το βρίσκεις σε εξαιρετική τιμή πλέον.
+1 για το CBR και αν σ αρέσει ανεβαίνεις κατηγορία μετα γιατι μεταπωλείται εύκολα.
σε μονοκύλινδρο ρίξε και μια ματια στο duke200/390... με χαμηλή βέβαια τιμή μεταπώλησης, οποτε πας κατ΄ευθειαν για το 390 καλυτερα.
+1 για το CBR και αν σ αρέσει ανεβαίνεις κατηγορία μετα γιατι μεταπωλείται εύκολα.
σε μονοκύλινδρο ρίξε και μια ματια στο duke200/390... με χαμηλή βέβαια τιμή μεταπώλησης, οποτε πας κατ΄ευθειαν για το 390 καλυτερα.
Αυτά είναι λίγο ψηλά όμως...1,65 εδω:p
HelenKoR
11/11/2015, 12:19
To inazuma το έχουμε αναφέρει; Δεν ξέρω αν έχει abs.
Σκεφτόμουν να το προτείνω. Το έχει μια φιλη. Είναι το πρώτο της μηχανάκι. Το έχει τόσο για μέσα στην πόλη όσο και για βόλτες παραεξω. Αλλά είναι πολύ βαρύ το ρημαδι (και μέσα σ'ενα μήνα είχε 3 στατικές..)
Σκεφτόμουν να το προτείνω. Το έχει μια φιλη. Είναι το πρώτο της μηχανάκι. Το έχει τόσο για μέσα στην πόλη όσο και για βόλτες παραεξω. Αλλά είναι πολύ βαρύ το ρημαδι (και μέσα σ'ενα μήνα είχε 3 στατικές..)
Αααα πολύ ωραία...καλά απ' οτι διαβάζω δεν τις γλιτώνω τις πτώσεις αλλα και 3 μεσα στο μήνα ε..:eek:
Το CBR είναι καμιά 10ριά κιλά ελαφρύτερο (με ABS), αλλά έχει περισσότερα πλαστικά. Εγώ, πάντως, δεν είχα πέσει ποτέ :P
Η αλήθεια είναι πως έχει βάρος μου αρμόζει σε 600άρι μηχανάκι τουλ.
Είναι όμως όμορφο, φρέσκο, σουζούκι και φθηνό.
HelenKoR
11/11/2015, 12:30
Και γυμνό ;)
spyrakos35
11/11/2015, 12:33
Και γυμνό ;)
αυτό θέλουν όλοι....
α, για μηχανάκια λες?
σόρρυ
:p
χαχαχα ωραία όσο περνάει ο καιρός κ το ψάχνω μου αρέσουν κ άλλα κ μπερδεύομαι πιο πολύ:p ευχαριστώ!
amyroukai
11/11/2015, 15:16
Το 200/390 ψηλά ακριβώς δεν τα λες, δοκίμασε τα σε μια αντιπροσωπεία/ Έκθεση
Enduro δεν είναι, αλλά 2-3 πόντους ψηλότερα από το CBR σίγουρα.
Να επαναφέρω λίγο το θέμα μιας και εγώ στην ίδια φάση βρίσκομαι και θα ήθελα την βοήθεια σας. Εγώ κοιτάω εδώ και κάποιο καιρό το Yamaha mt03 2010 μοντέλο 600cc σε αρκετά καλή τιμή θεωρώ και με αρκετά καλές κριτικές από ότι έψαξα και είδα! Εσείς τι λέτε?
Μανολης67
04/12/2015, 18:06
Xarisza
Να επαναφέρω λίγο το θέμα μιας και εγώ στην ίδια φάση βρίσκομαι και θα ήθελα την βοήθεια σας. Εγώ κοιτάω εδώ και κάποιο καιρό το Yamaha mt03 2010 μοντέλο 600cc σε αρκετά καλή τιμή θεωρώ και με αρκετά καλές κριτικές από ότι έψαξα και είδα! Εσείς τι λέτε?
Πολύ καλό, κινητήρας του 660, οικονομικός και φθηνά εως ανύπαρκτα σερβις (μόνο κάθε 20.000 χλμ ελεγχος ιντζεκσιον -Λάδια φίλτρα, με λίγες γνώσεις τα κάνεις μόνος σου). στην εποχή της κρίσης, ενα μεγάλο παπάκι από συντήρηση,
αν δεν σε πειράζει ο μονοκύλινδρος, χτύπα το.
δες και SUZUKI gladius (κινητηρας V-strom).
347481
Το ζαχαρωνα κι εγω για πρωτο, αλλα μου ειχε φανει λιγο στριμωγμενο (ειμαι 1,90). Κατα τ'αλλα μια χαρα ειναι, ολα τα θετικα του μοτερ του ΧΤ και ειναι και πολυ ομορφο κατα τη γνωμη μου.
Από ανταλλακτικά ξέρετε καθόλου τι παίζει? Γιατί σαν νέος οδηγός και πρώτο μηχανάκι σίγουρα θα χρειαστώ πλαστικά αργά ή γρήγορα και διάφορα παρελκόμενα!!!Όσο για το gladius πολύ όμορφο όντως αλλά το ψιλό φοβάμαι διότι όπως προανέφερα είμαι νέος οδηγός με μηδενική εμπειρία σε μηχανές.....
Μανολης67
04/12/2015, 19:20
Κατ αρχήν το μοτερ του Χτ 660 απο ανταλλακτικά και στο περίπτερο, λογικά η YAMAHA θα εχει απόθεμα και στα υπόλοιπα, τιμές ανταλλακτικών τσιμπημένες δυστυχώς, αλλα αυτά πάνω κάτω παίζει για όλες της εταιρίες,
αμα τα καταφέρνεις στο ΜΤ, και στο gladius δεν θα έχεις πρόβλημα,
Επιλογή βέβαια δική σου, γνωμη μου αν μπορείς απο φίλο η σε καμιά έκθεση να δεις τα μηχανάκια από κοντά, και όποιο σου κάτσει!
Υ.Γ Οταν λες μηδενική εμπειρία τι εννοείς? μήπως να το σκεφτείς για κάτι μικρότερο?
Από ανταλλακτικά ξέρετε καθόλου τι παίζει? Γιατί σαν νέος οδηγός και πρώτο μηχανάκι σίγουρα θα χρειαστώ πλαστικά αργά ή γρήγορα και διάφορα παρελκόμενα!!!Όσο για το gladius πολύ όμορφο όντως αλλά το ψιλό φοβάμαι διότι όπως προανέφερα είμαι νέος οδηγός με μηδενική εμπειρία σε μηχανές.....
Επειδη εισαι νεος οδηγος δε σημαινει πως ντε και καλα θα το διαλυσεις το εργαλειο... Οπως και να'χει και τα δυο γυμνα ειναι, οποτε δεν εχεις και πολλα να φοβηθεις. Αν θες βαζεις και μανιταρια για τις πιθανες στατικες σουπες και εισαι πρωτος.
Παντως και το gladius δεν εχεις λογο να το φοβασαι αν σου αρεσει. Εχει λιγα αλογα παραπανω αλλα ειναι δικυλινδρο, οποτε ειναι γραμμικο, χωρις ιδιαιτερα ξεσπασματα. Οσο ανοιγεις, ανοιγει. Παντως αν δεν εχεις σχεδια για τπτ ταξιδια πιστευω πως το mt ειναι μια χαρα για πρωτο μηχανακι. Το βρισκεις και σε πολυ καλες τιμες απ'οσο θυμαμαι.
Μαλλον για το mt θα παω. Μανολης67 οταν λεω μηδενικη εννοώ οτι ποτε δεν ειχα δικη μου μηχανη μιας και ειμαι πιο πολυ του αυτοκινητου :rolleyes: αλλα παντα μου αρεζαν και θελω να κανω μια αγορα που οταν αποκτησω την εμπειρια θα μπορω να παιξω και μαζι του χωρις το παραμικρο λαθος να στοιχίζει !!!
Παντως Χαρη αν εχεις τα λεφτα και το εχεις παρει αποφαση, να σου πω πως αυτη η περιοδος ειναι απο τις καλυτερες για αγορα μεταχειρισμενου. Εκτος απο το οτι ειναι χειμωνας ειναι και το ζητημα των τελων κυκλοφοριας, που εχει πρακτικη αλλα και ψυχολογικη επιδραση στον πωλητη. Δλδ καποιος που εχει βαλει αγγελια τη μηχανη του καιρο τωρα ειναι πολυ πιθανο να σου κανει πολυ καλη τιμη αυτην την περιοδο.
Σου το λεω και απο προσωπικη εμπειρια, καθως εψαχνα μηχανη τον τελευταιο μηνα και οι προσφορες που συναντησα ηταν απιστευτες. Τη μηχανη που εκλεισα μπορω να τη δωσω σε 5-6 μηνες μισο χιλιαρικο πανω.
Pan (dvs)
05/12/2015, 09:54
Μαλλον για το mt θα παω. Μανολης67 οταν λεω μηδενικη εννοώ οτι ποτε δεν ειχα δικη μου μηχανη μιας και ειμαι πιο πολυ του αυτοκινητου :rolleyes: αλλα παντα μου αρεζαν και θελω να κανω μια αγορα που οταν αποκτησω την εμπειρια θα μπορω να παιξω και μαζι του χωρις το παραμικρο λαθος να στοιχίζει !!!
Αυτο δυστυχως κανεις μας δεν το ξερει.
Μιας και εισαι του αυτοκινητου,μην παρεις την μηχανη για ξεκαρφωμα η κατι τετοιο.Αν παλι τη θελεις γιατι σου αρεσει,φροντησε παραλληλα να παρεις εξοπλισμο για εσενα.Απο εκει και περα σιγα και επιφυλακτικα μεχρι να ξεθαρεψεις.
Ηδη κοιταω για κρανος και μπουφαν χωρις να εχω καν μηχανη! Το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα τα φαναρια και τα μποτιλιαρισματα! Αυτος ειναι ο κυριος λογος ! Γι αυτο κιολας κατεληξα στο mt γιατι απο οτι διαβασα για μεσα στην πολη ειναι οτι πρεπει και οχι οτι να ναι :p
Ptc Το θεμα μου εδω ειναι οτι ακομα μου λειπουν καποια χρηματα..
Μανολης67
05/12/2015, 10:42
Φίλε μου, κατά αρχην καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια των μοτοβαίων, ας μου επιτρέψεις όμως ,μετά από μερικά χρόνια σε 2 τροχούς μερικές συμβουλες:
1) δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΛΑΘΟΣ στους 2 τροχούς...και το παραμικρό λάθος ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ και μάλιστα ακριβά, δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.
2) Μην μετράς ΠΟΤΕ πρωτα της ζημιές σε υλικά-χρήματα...προέχει η δική σου σωματική ασφάλεια και ακεραιότητα.
Τελειώνοντας οπωσδήποτε να δαπανήσεις κάποια χρήματα σε εξοπλισμό (Κράνος -μπουφάν -γάντια κτλ)
Ελπίζω να μην σε κούρασα! και παλι καλές βόλτες!. :)
Φιλε Μανολη μαλλον δεν εγινα αρκετα σαφης!Οταν λεω στοιχίζει εννοω μονο σωματικα μιας και εχω μαθει με τον κακο τροπο οτι σε ενα ατυχημα οταν χανετε μια ζωη δεν σκεφτεσαι τα λεφτα.....