View Full Version : βόλτα με φίλους ή 36ωρο?
spyrakos35
09/11/2015, 12:06
και εξηγούμαι ΠΡΙΝ από όλα
ο προβληματισμός μου και η κουβέντα ΔΕΝ εχει να κάνει με την Λέσχη των Γκουζαίων (τους οποίους - να είναι καλά τα παιδιά - και δε γνωρίζω), ΔΕΝ έχει να κάνει με το θεσμό του 36ωρου αυτό καθ' αυτό απλά επιλεχθηκε ως το πλεον αντιπροσωπευτικό δείγμα....
Δεν έχω λάβει μέρος σε 36ωρο.
Ούτε σε πανομοιότυπες εκδηλώσεις που γίνονται τα τελευταία χρόνια από άλλες Λεσχες...
Πάντα είχα όμως τον προβληματισμό, γιατί τετοια λύσσα με τέτοιου είδους εκδηλώσεις?
γιατί κάποιος να μην κάνει με έναν ή δύο φίλους του το ίδιο πράγμα (να οδηγάει από το πρωί μεχρι το βράδυ), σε γαμάτες διαδρομές που έχει επιλέξει ο ίδιος, που θα πάει όπως θέλει και για όσο θελει, που δεν θα έχει την υποχρέωση να περάσει από το τάδε σημείο μέχρι την τάδε ώρα ή να βγάλει εκεί φωτό και θα σταματήσει ό,τι ώρα θέλει, όπου θέλει, για όση ώρα θέλει και θα βγάλει όσες φωτογραφίες θέλει....
που θα βγει και πιο φτηνό....
:beer:
Πάντα είχα όμως τον προβληματισμό, γιατί τετοια λύσσα με τέτοιου είδους εκδηλώσεις?
διοτι καποιοι εχουν αναγκη επιβεβαιωσης οτι την εχουν μακρυτερη
ή οτι -στο μυαλο τους- κοντραρονται με αλλους...
1000 φορες καλυτερα με παρεακι και να σταματας οπου γουσταρεις.
Τελος η δυναμη του "οχλου" και η αισθηση του οτι πας "με αλλους πολλους" ειναι και αυτη μια παραμετρος
tsompanis
09/11/2015, 12:24
Νομίζω ότι δεν υπάρχει τέτοιο δίλημμα.
Άλλο πράγμα το 36ωρο άλλο πράγμα οι βόλτες με φίλους. Και αυτοί που κάνουν 36 ώρα δεν πάνε βόλτες με φίλους?
Το ένα είναι δικό σου και το φτιάχνεις όπως θες και στα μέτρα σου, το άλλο είναι μια ωραία γιορτή που μπορείς να δοκιμάσεις αντοχές και γενικά διαφορετικό τρυπακι .
Η απάντηση στην ερώτησή σου λοιπόν, είναι και τα δύο!
dimmie_72
09/11/2015, 12:24
:a014:
MG-KTiNoS
09/11/2015, 12:25
ο προβληματισμός μου και η κουβέντα ΔΕΝ εχει να κάνει με την Λέσχη των Γκουζαίων (τους οποίους - να είναι καλά τα παιδιά - και δε γνωρίζω), ΔΕΝ έχει να κάνει με το θεσμό του 36ωρου αυτό καθ' αυτό απλά επιλεχθηκε ως το πλεον αντιπροσωπευτικό δείγμα....
Ούτε σε πανομοιότυπες εκδηλώσεις που γίνονται τα τελευταία χρόνια από άλλες Λεσχες...
γιατί κάποιος να μην κάνει με έναν ή δύο φίλους του το ίδιο πράγμα (να οδηγάει από το πρωί μεχρι το βράδυ), σε γαμάτες διαδρομές που έχει επιλέξει ο ίδιος, που θα πάει όπως θέλει και για όσο θελει, που δεν θα έχει την υποχρέωση να περάσει από το τάδε σημείο μέχρι την τάδε ώρα ή να βγάλει εκεί φωτό και θα σταματήσει ό,τι ώρα θέλει, όπου θέλει, για όση ώρα θέλει και θα βγάλει όσες φωτογραφίες θέλει....
Το 36ωρο είναι το πιο τρελό μοτοπάρτι που έχει γίνει ποτέ.
Χωρίς γιαλαντζί που δεν το βγάζουν και παπάρες των πληκτολογίων
1800 χλμ 2 μέρες βουτηγμένοι στην "αντρίλα" και στη μλκ :lol:
με γέλοια μέχρι θανάτου αλλά και πολύ κούραση και στροφή.
Πάρα πολύ στροφή.
Κάθε φορά που τελειώνει ένα 36ωρο λέω φτου γαμώ αντε να περιμένεις μεχρι του χρόνου.
Η βόλτα με τους φίλους είναι άλλο πράγμα.
:)
tsompanis
09/11/2015, 12:27
ή οτι -στο μυαλο τους- κοντραρονται με αλλους...
1000 φορες καλυτερα με παρεακι και να σταματας οπου γουσταρεις.
Τελος η δυναμη του "οχλου" και η αισθηση του οτι πας "με αλλους πολλους" ειναι και αυτη μια παραμετρος
Μην τα κάνεις όλα ίσιωμα ρε μαστρα;)
δεν τα κανω ισιωμα...
αποψη γραφω...
και εχω κανει αρκετα 36ωρα, με γκουτσολεσχη και μπεμβεδες κλπ....
Ειναι καλο για καποιον αρχαριο, να δει τι και πως...μετα το κανεις οποτε γουσταρεις με την παρεα σου...
;)
Cpt. Haddock
09/11/2015, 12:31
To διλλημα δεν καταλαβαινω ρε Σπυρακο. Το ενα δεν αποκλειει το αλλο.
Χωρίς να έχω κάνει ούτε 1 36ωρο θα πετάξω κι εγώ την π@π@ρ@ μου..
Δεν πιστεύω πως έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο.
Στο 36ωρο, φαντάζομαι, δεν πας μόνο για τους 5 φίλους σου.
Το να βλέπεις όλες αυτές τις "ομάδες" να ψάχνονται, να χάνονται, να σε περνάνε, να τους περνάς.. να βρίσκεις όσο πας τον προορισμό σου χωρίς να τον ξέρεις από πριν.. τον άγνωστο συνοδοιπόρο που κάνατε μαζί 200-300 χιλιόμετρα και μοιράζεσαι το βράδυ την ιστορία πίνοντας μια μπύρα.. αυτά και πόσα ακόμα είναι μερικά από τα πράγματα που κάνουν την εκδήλωση διαφορετική από οποιαδήποτε σιδηρόκωλη βόλτα με φίλους.
Και επιπλέον έχεις τη δυνατότητα, αν θες, να "διαγωνιστείς".
Έτσι το βλέπω και γι' αυτό θέλω να το ακολουθήσω μόλις μπορέσω.:wave2:
ξεκίνησε νωρίς η κουβέντα για του 2016
:D
μετά απο 6 επιτυχή 36ωρα, μπορω να πω οτι δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Το 36ωρο δε το κάνεις ευκολα με φίλους πάντως.
προφανώς απο ότι καταλαβαίνω ξεκίνησε να σε τρώει και εσένα σιγά σιγά. Είναι όμως άδικο να έχεις άποψη πριν κάνεις έστω και ένα.
spyrakos35
09/11/2015, 12:59
Νομίζω ότι δεν υπάρχει διλλημα
To διλλημα δεν καταλαβαινω ρε Σπυρακο. Το ενα δεν αποκλειει το αλλο.
μα και βέβαια δεν υπάρχει δίλλημα....
το ερώτημα θα μπορούσε να είναι "παιδιά, από τότε μέχρι τότε έχω το σ/κ κενό.... να πάω στο 36ωρο ή να κανονίσω μια βαρβάτη ίδιας διαρκειας και δυσκολίας με κανα δυό φίλους μου?"
Το ένα είναι δικό σου και το φτιάχνεις όπως θες και στα μέτρα σου, το άλλο είναι μια ωραία γιορτή που μπορείς να δοκιμάσεις αντοχές και γενικά διαφορετικό τρυπακι .
γιατί πρέπει να είναι σε μορφή μοτοεκδήλωσης αυτή η δοκιμασία αντοχών και όχι σε μορφή βόλτας?
μετά απο 6 επιτυχή 36ωρα, μπορω να πω οτι δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Το 36ωρο δε το κάνεις ευκολα με φίλους πάντως.
προφανώς απο ότι καταλαβαίνω ξεκίνησε να σε τρώει και εσένα σιγά σιγά. Είναι όμως άδικο να έχεις άποψη πριν κάνεις έστω και ένα.
δεν έχω άποψη ακριβώς γιατί δεν έχω πάει.... οχι μονο άδικο, αλλά εντελώς μαλακία θα ήταν να έχω αποψη
για δώσε φώτα
(όχι δεν με τρώει να κάνω)
taisteal
09/11/2015, 13:03
Βολτα με φιλους.
Cpt. Haddock
09/11/2015, 13:05
γιατί πρέπει να είναι σε μορφή μοτοεκδήλωσης αυτή η δοκιμασία αντοχών και όχι σε μορφή βόλτας?
Σε εμποδιζει κανείς να κανεις αυτη τη δοκιμασια αντοχων με φίλους; Οχι.
Το αν μια λεσχη αποφασισε πριν χρονια να οργανωνει μια τετοια μοτοεκδηλωση ειναι αλλο θεμα. Οποιος θελει παει. Αν κρινουμε απο συμμετοχες και χρονια υπαρξης, μαλλον πετυχημενη ειναι.
Ειλικρινα, προσπαθω να καταλαβω τη φυση του ερωτηματος σου. Λες και ειναι κατι υποχρεωτικο το 36ωρο και σε εμποδιζει απο το να κανεις βολτες.
spyrakos35
09/11/2015, 13:08
Σε εμποδιζει κανείς να κανεις αυτη τη δοκιμασια αντοχων με φίλους; Οχι.
Το αν μια λεσχη αποφασισε πριν χρονια να οργανωνει μια τετοια μοτοεκδηλωση ειναι αλλο θεμα. Οποιος θελει παει. Αν κρινουμε απο συμμετοχες και χρονια υπαρξης, μαλλον πετυχημενη ειναι.
Ειλικρινα, προσπαθω να καταλαβω τη φυση του ερωτηματος σου. Λες και ειναι κατι υποχρεωτικο το 36ωρο και σε εμποδιζει απο το να κανεις βολτες.
η αρμύρα του Ατλαντικού θα φταίει....:p
για σένα θα το θέσω αλλιώς....
"Κάπτεν, λέω να πάω σε αυτό το περίφημο 36ωρο.... τι λες να πάω ή μπα?"
Αντιστοιχη απορία είναι 'Πάμε στη Πανελληνια Μοτοσυγκέντρωση' ή πάμε ενα 3ημερακι με φίλους?
Cpt. Haddock
09/11/2015, 13:18
"Κάπτεν, λέω να πάω σε αυτό το περίφημο 36ωρο.... τι λες να πάω ή μπα?"
Να πας, ειδικα αν δε εχεις πάει. Μετα ξανασυζητάμε (οχι για μετρηματα, όχλους και αλλα φαιδρα που γράφονται μονο για να προκαλέσουν) αλλα για το αν αξιζει ή οχι.
Δεν ειναι βολτα. Ειναι ενας ιδιότυπος αγωνας αντοχης μαζι με καλη παρεα μοτοσυκλετιστων, στην οποια πας με φιλους και κανεις μια ομαδα σα να εισαι σε βολτα. Στην τελικη, κανενας δε σε υποχρεωνει να κανεις και τα ζητουμενα του αγωνα, απλα να περασεις καλα.
amyroukai
09/11/2015, 13:22
Αν το ερώτημα τεθεί στη βάση του "έχω λεφτά για ΕΝΑ εκ των δύο και μόνον" ψηφίζω βόλτα με φίλους.
Αν είναι γενικής φύσης, ότι γουστάρει και όπως την βρίσκει ο καθ' είς.
George_M.
09/11/2015, 13:25
αν δεν δοκιμασεις και τα 2 στην ιδια χρονια δεν θα εχεις ποτε κατασταλαγμενο συμπερασμα...
spyrakos35
09/11/2015, 13:26
Δεν ειναι βολτα. Ειναι ενας ιδιότυπος αγωνας αντοχης μαζι με καλη παρεα μοτοσυκλετιστων, στην οποια πας με φιλους και κανεις μια ομαδα σα να εισαι σε βολτα. Στην τελικη, κανενας δε σε υποχρεωνει να κανεις και τα ζητουμενα του αγωνα, απλα να περασεις καλα.
αν είναι να πας σε έναν αγώνα αντοχής για να μην κάνεις τα ζητούμενα του αγώνα, πας βόλτα.... καθότι και οι συμμετοχές περιορισμένες, άσε να πάει κανας άλλος που θέλει να κάνει "τα του αγώνα".... έτσι το βλέπω....
Cpt. Haddock
09/11/2015, 13:29
αν είναι να πας σε έναν αγώνα αντοχής για να μην κάνεις τα ζητούμενα του αγώνα, πας βόλτα.... καθότι και οι συμμετοχές περιορισμένες, άσε να πάει κανας άλλος που θέλει να κάνει "τα του αγώνα".... έτσι το βλέπω....
Σιγα ρε συ, δεν κοβεις και θεση απο την απονομη των Νομπελ. :lol:
Ξεκινας να τα κανεις κι αν βαρεθεις τα αφηνεις. Αλλωστε τα ζητουμενα εχουν κυριως να κανουν με τη διαδρομη και την ολοκληρωση της.
spyrakos35
09/11/2015, 13:30
Σιγα ρε συ, δεν κοβεις και θεση απο την απονομη των Νομπελ. :lol:
:lol:
Εδώ που τα λέμε, αξίζει Νόμπελ όποιος καταφέρει να κάνει μοτογκούτσι να λειτουργεί για 36 συνεχόμενες ώρες.
PortisHead
09/11/2015, 13:47
Στο 36ωρο πας για να δικαιολογήσεις στον εαυτο σου την αιτια που εχεις παρει touring μηχανη.
Joyrider
09/11/2015, 13:48
Βόλτα με φίλους αν πρέπει υποχρεωτικά να διαλέξω ένα.
Βόλτα με φίλους αν λόγω χρημάτων πρέπει να διαλέξω ένα.
Και τα δυο αν δεν με απασχολούσαν τα χρήματα.
36ωρο θα έκανα για την φάση της δοκιμασίας/κυνήγι θησαυρού/αντοχή κλπ.
Στο 36ωρο πας για να δικαιολογήσεις στον εαυτο σου την αιτια που εχεις παρει touring μηχανη.
:nono::nono: Πας για να δεις και άλλους που έχουν κάνει την ίδια μλκ με σένα και πήραν Γκούτσι :D
:nono::nono: Πας για να δεις και άλλους που έχουν κάνει την ίδια μλκ με σένα και πήραν Γκούτσι :D
Φημες
δεν υπαρχουν γκουτσι στο 36ωρο...
...
δεν έχω άποψη ακριβώς γιατί δεν έχω πάει.... οχι μονο άδικο, αλλά εντελώς μαλακία θα ήταν να έχω αποψη
για δώσε φώτα
(όχι δεν με τρώει να κάνω)
καλα προφανώς και σε τρώει αλλιώς δεν θα έκανες τη κουβέντα. απενοχοποιήσου. δεν είναι κακό. "Και ο Σπύρος είναι εδώ"
"για δώσε φώτα"
(δε συζητάω για θέμα χρημάτων. Δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ειναι αντικείμενο συζήτησης απο τι στιγμή που δε σε υποχρεώνει κανένας)
το λοιπόν:
- κανείς δε σε υποχρεώνει να το κάνεις με το ζόρι όπως θέλουν αυτοί.
- μπορείς κάλλιστα να συνδυάσεις τη διαδρομή που έχουν βγάλει οι guzzaοι με τη δική σου εκδοχή μαζί με τους φίλους σου. προφανώς το μόνο που χάνεις είναι η βαθμολόγηση και η έλεψη σύγκρισης στην αντοχή. Το 36ωρο είναι μια Iron butt δοκιμασία και ως τέτοια δε συμβαίνει μόνο εδώ. Με λίγες παραλλαγές συμβαίνει σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου. όταν το κάνεις με τους φίλους χαλαρά και σταματάς όπου θέλεις και όταν θέλεις, προφανώς και ξεφεύγουμε απο την έννιοια του Iron but challenge βέβαια
- μια πιο εύστοχη συζήτηση θα ήταν γιατί ορισμένους μοτοσυκλετιστές στο κόσμο να τους τραβάει το Iron Butt challenge. και ναι το iron butt challenge δεν περιλαμβάνει συμμετοχή με μηχανές adventure όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω. προφανώς η νούμερο 1 χώρα στο κόσμο σε συμμετοχες και iron butt events είναι η Αμερική με τα Χαρχάλευ
- η έννοια της συμμετοχής σε κάτι που συμμετέχουν άλλοι 200 σαν και εσένα, απο μόνο του είναι ένα τεράστιο κίνητρο. έχει χαρακτηριστικά μοτοσυκλετιστικής γιορτής. καλή η μοναξιά ή τα ταξιδάκια με κανα 2-3 φίλους αλλά η αίσθηση του να συμμετέχεις σε κάτι που σου αρέσει (είπαμε η δοκιμασία για τη πολύωρη οδήγηση) όταν κάνουν άλλοι 200.... υπερθεματίζει την αρρώστια σου
- εάν βάλεις κάτω τα χαρακτηριστικά που σου αρέσουν απο τις βόλτες που κάνεις θα δείς οτι το 36ωρο (και κάθε iron butt challenge) είναι ο υπερθεματισμός όλων αυτών. Πολύ μοτοσυκλέτα, πάρα πολλά όμορφα χλμ, αρκετή δοκιμασία με το αγαπημένο σου hobby, πολύς κόσμος σαν και εσένα, μπόλικος χαβαλές και πειράγματα κατα τη διάρκεια αλλά και τα βράδυα στα ξενοδοχεία, μπόλικες κατινο-συζητήσεις μετα το πέρας της λήξης (όπου έρχεται και η ψιλο νοσταλγία και το σύνδρομο στέρησης και είναι και αυτό ένα χαρακτηριστικό μιας δοκιμασίας) γενικώς πολλά και μπόλικα πράγματα τριγύρω απο τη μοτοσυκλετα .....
- δεν υπάρχει κυνήγι θησαυρού όπως ανέφερε κάποιος φίλος πιο πάνω. υπάρχουν 2-3 εντελώς αεριτζίδικες (όχι πάντα) δοκιμασίες ενδιάμεσα της διαδρομής μόνο και μόνο για να δίδεται κύπελο σε κάποιους άλλους (ισως πιο συνετούς και οργανωμένους) πέραν τους κ@υλόγκαζους.
- αναγκαστικά εάν εισαι διοργανωτής και θέλεις να υπερασπίσεις τη προσπάθεια αυτών που το κάνουν όλο σωστά, θα κοιτάξεις να βάλεις κάποια τσέκ για να το σιγουρέψεις. κάποια απο αυτά περιλαμβάνουν τις φωτογραφίες διέλευσης που παίρνεις απο κάποια σημεία, η τα κρυφά / φανερά ΣΕΧ κτλ. ο σκοπός όλων αυτών είναι η προάσπιση της σοβαρότητας της διοργάνωσης.
- τον Αντώνη (mesatsou) τον ρώτησες?
Cpt. Haddock
09/11/2015, 16:00
[...] κάποια απο αυτά περιλαμβάνουν τις φωτογραφίες διέλευσης που παίρνεις απο κάποια σημεία, η τα κρυφά / φανερά ΣΕΧ κτλ. ο σκοπός όλων αυτών είναι η προάσπιση της σοβαρότητας της διοργάνωσης[...]
Ακομα θυμάμαι το σκηνικο στη Μανη ρε συ...
"Εδω ειναι που πρέπει να βγαλουμε τη φωτο;"
"Ποια φωτο; Πού ειναι το εδω; Τι κάνουμε;"
Απογεμα αργα και να πρέπει να ανεβουμε όλη τη Μανη, να παμε Καλαματα, να περάσουμε τον Ταΰγετο, να παμε Μυστρα, να πάμε Αργος και να τερματισουμε στο Ρουφ...
Πολύ μου λειπει το 36ωρο ρε γμτ...
MG-KTiNoS
09/11/2015, 16:02
TO 36ωρο δεν είναι αγώνας εκτώς αν είσαι καλός ας πούμε και στα βελάκια ή σε κάτι άλλα παιχνίδια που κάνουν οι γκουταίοι.
Φαντάσου το σαν μια μεγάααααλη πίτσα που τρως όση γουστάρεις
Μπορείς φυσικά να πάρεις και τους φίλους σου μαζί αλλά πίστεψε με πρέπει να είναι πολύ καλοί φίλοι !
Νομίζω πως ο΄κάθε μηχανάκιας πρέπει να κάνει ΕΝΑ 36ωρο
MG-KTiNoS
09/11/2015, 16:04
Απογεμα αργα και να πρέπει να ανεβουμε όλη τη Μανη, να παμε Καλαματα, να περάσουμε τον Ταΰγετο, να παμε Μυστρα, να πάμε Αργος και να τερματισουμε στο Ρουφ...
-πιδιά από που έρχεστι ?
-Ε?
:rotflmao:
Θωμά είσαι σπίτι????
Ο Θωμάς σπίτι είναι εγώ δεν ξέρω που είμαι???
Που στο διάλο μ εφερες δω πάν ! ! ! ! !
MG-KTiNoS
09/11/2015, 16:09
Εδώ που τα λέμε, αξίζει Νόμπελ όποιος καταφέρει να κάνει μοτογκούτσι να λειτουργεί για 36 συνεχόμενες ώρες.
νομίζεις....
1 γκούτσι έχει χαλάσει όλ αυτά τα χρόνια και αυτό από μλκια του αφεντικού
που δεν άλλαξε ρουλεμάν τροχού ΠΡΙΝ όπως του είπε ο μάστορας
:bawl:
κλάσικ κυριακάτικο σουρεαλιστικό ολοκαύτωμα 36ωρου. εκεί πάνω που βγαίνουν και τα ερωτήματα του στυλ "καλά εγώ αυτή τη μ@λακία γιατι την κάνω"? πάντα εκεί τυχαίνει και μια ασυνενοησία με τις οδηγίες
spyrakos35
09/11/2015, 16:23
- τον Αντώνη (mesatsou) τον ρώτησες?
Τον Αντωνη εεεε;
Με τον Αντωνη ξεκινησαμε μια τετοια κουβεντα στην Πινδο....
Μετα το περας της βολτας ας πει ο ιδιος την αποψη του.....
GhostDog
09/11/2015, 16:25
Το ένα δεν (πρέπει να) αποκλείει το άλλο. Αν ψάχνεις ένα λόγο να δικαιολογήσεις τα παραπάνω έξοδα:
Στα 36ώρα γνωρίζεις τα καλύτερα παιδιά. #fact :beer:
MG-KTiNoS
09/11/2015, 16:33
:bawl:
κλάσικ κυριακάτικο σουρεαλιστικό ολοκαύτωμα 36ωρου. εκεί πάνω που βγαίνουν και τα ερωτήματα του στυλ "καλά εγώ αυτή τη μ@λακία γιατι την κάνω"? πάντα εκεί τυχαίνει και μια ασυνενοησία με τις οδηγίες
......Δεν έχω λάβει μέρος σε 36ωρο........
Tου χρόνου ρε , που θα γίνει μεταξύ Κρήτης - Σαμοθράκης - Κέρκυρας..............................
Pan (dvs)
09/11/2015, 17:02
Ο "μηχανοβιος" απο την φυση του δεν μπαινει σε καλουπι.Το 36ωρο ειναι απο την φυση του καλουπι.Αρα η το βλεπεις σαν αγωνα και πας να τον κερδισεις (οχι απαραιτητα να ερθεις πρωτος),η δεν δεχεσαι το καλουπωμα και πας τσαρκα με τα φιλαρακια σου.
Εγω προσωπικα ουτε το πρωτο γουσταρω,αλλα και ουτε μου αρεσει να παω βολτα με πεντε νοματεους μεχρι να βγαλει ο π@πος μου φουσκαλες.Χαλαρη βολτα,με πολυ χαβαλε και οχι ντε και καλα χιλιομετρα για τα χιλιομετρα.
δεν την εβρισκα αυτη την φωτο κι εφυγα :D
αξεχαστες στιγμες :beer:
tzimidis
09/11/2015, 18:00
Kai giati na min pas....
BOLTA ,
ME FILOUS,
STO 36ORO????
Pan (dvs)
09/11/2015, 18:41
Kai giati na min pas....
BOLTA ,
ME FILOUS,
STO 36ORO????
Mηπως γιατι αλλο βολτα και αλλο 36ωρο?
To 36ώρο πάντα σου δίνει ένα challenge παραπάνω απο μιά απλή βόλτα με την παρέα.. Στην βόλτα με την παρέα αν κάτι στραβώσει ή δεν πάει καλά θα πείς "δεν βαριέσαι, καλά είναι μέχρι εδώ που φτάσαμε", στο 36ώρο πιθανά να πιέσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου για να δείς αν μπορείς να ξεπεράσεις το εμπόδιο και να το ολοκληρώσεις. Γενικά είναι μια ωραία δοκιμασία και γνωριμία με τον ευατό σου ειδικά τα τελευταία χρόνια που έχει γίνει λίγο πιο απαιτητικό. Όσο για το "κάντο με την πάρεα σου" δεν είναι πάντα εφικτό, θα πρέπει ο ρυθμός όλων, καθώς και ο στόχος τους να είναι εναρμονισμένος. Εγώ τα τελευταία χρόνια που το έκανα το ξεκίναγα με κάποιους απο την παρέα οι οποίοι είναι χρόνια 36ωρίτες αλλά καταλήγαμε να το τελιώνουμε ο καθένας μόνος του ή με άσχετους που έτυχε να ταιριάξει ο ρυθμός.
Στα 36ώρα γνωρίζεις τα καλύτερα παιδιά. #fact :beer:
Mερικοί έχουμε μπλέξει άσχημα με αυτές τις γνωριμίες.. :p
amyroukai
09/11/2015, 19:06
Mερικοί έχουμε μπλέξει άσχημα με αυτές τις γνωριμίες.. :p
Άραγε ο ΜΜ και ο JL είχαν πάει 36ωρο ποτέ... Λες...
MG-KTiNoS
09/11/2015, 19:18
Άραγε ο ΜΜ και ο JL είχαν πάει 36ωρο ποτέ... Λες...
Μπα αυτοί θα είχαν μαλώσει για την κούπα.... σα γκάτι άλλα νούμερα που ξέρω....
tzimidis
09/11/2015, 19:24
Mηπως γιατι αλλο βολτα και αλλο 36ωρο?
To 36oro , an pas gia na kerdiseis einai agonas,
an pas na peraseis kala, einai bolta
my 2 kapikia
παίδες δεν υπάρχει η έννοια πάω να κερδίσω στο 36ωρο όπως με τους άλλους αγώνες. ούτε είναι το σημαντικότερο να πάς να δεθείς και να κάνεις φιλίες. (Πέραν του οτι στη πράξη δημιουργούνται ισχυρές φιλίες λόγω της εμπειρίας).
Το 36ωρο ξεκινάει πρώτα απο όλα με την ιστορία της αντοχής για να βγάλεις όλα αυτά τα χλμ σε 2 μέρες
Πιστευω οτι δεν μπορει να συγκριθει το ενα με το αλλο... Δεν εχω κανει 36ωρο, παρα μονο μια ΠΣΚ του forum...
Το 36ωρο, ειναι κατι σαν στοιχημα με τον εαυτο σου και τις αντοχες σου γενικοτερα...
Απο την εμπειρια της ΠΣΚ θυμαμαι (1850χιλ. σε 2,5 μερες),οτι ενω στο τελος της ημερας ησουν κομματια απο τις πολλες ωρες στην σελα, στους δρομους και απο τις ατελειωτες στροφες, ξυπνουσες την επομενη μερα με τρελη διαθεση για άλλα τοσα χιλιομετρα με ενθουσιασμο... Βασικα ειναι και τι τρελα κουβαλαει ο καθενας μας... :D
Pan (dvs)
09/11/2015, 20:03
To 36oro , an pas gia na kerdiseis einai agonas,
an pas na peraseis kala, einai bolta
my 2 kapikia
Μπορει να ειμαι και λαθος σε αυτο,αλλα αν θελω να περασω καλα με τα 500 ευρω που θα μου κοστιζε το 36ωρο,παω με την παρεα μου μια βδομαδα Βαλκανια και ξεσαλωνω.
ΥΓ Για να μην παρεξηγηθω.Αυτοι που πανε 36ωρο καλα κανουνε γιατι γουσταρουνε.Δεν τους κανω κριτικη,απλα εμενα δεν μου αρεσει.
tzimidis
09/11/2015, 20:12
...Βασικα ειναι και τι τρελα κουβαλαει ο καθενας μας... :D
Ayto
Μπορει να ειμαι και λαθος σε αυτο,αλλα αν θελω να περασω καλα με τα 500 ευρω που θα μου κοστιζε το 36ωρο,παω με την παρεα μου μια βδομαδα Βαλκανια και ξεσαλωνω.
ΥΓ Για να μην παρεξηγηθω.Αυτοι που πανε 36ωρο καλα κανουνε γιατι γουσταρουνε.Δεν τους κανω κριτικη,απλα εμενα δεν μου αρεσει.
Mη τα συγκρίνεις.. Είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα. Στην εβδομάδα στα βαλκάνια θα πάρεις εντελώς διαφορετικά πράγματα απ'οτι στο 36ωρο. Φυσικά και είναι λογικό να μην αρέσει σε αρκετούς - και εγώ συνειδητά απέχω τα τελευταία 2 χρόνια όμως τα προηγούμενα χρόνια που το είχα κάνει σερί απέκτησα εμπειρίες που μόνο μέσα απο μία τέτοια διοργάνωση θα μπορούσα να λάβω.
Pan (dvs)
09/11/2015, 20:18
Mη τα συγκρίνεις.. Είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα. Στην εβδομάδα στα βαλκάνια θα πάρεις εντελώς διαφορετικά πράγματα απ'οτι στο 36ωρο. Φυσικά και είναι λογικό να μην αρέσει σε αρκετούς - και εγώ συνειδητά απέχω τα τελευταία 2 χρόνια όμως τα προηγούμενα χρόνια που το είχα κάνει σερί απέκτησα εμπειρίες που μόνο μέσα απο μία τέτοια διοργάνωση θα μπορούσα να λάβω.
Δεν τα συγκρινω.Ειναι δυο διαφορετικα πραγματα και συμφωνω μαζι σου.Εγω τα βαζω στη δικη μου πλαστιγΓα και γερνει απο τη μια,ο Κτηνος (πχ)τα βαζει στη δικη του και γερνει απο την αλλη.Δεν ειναι κανεις περισσοτερο σωστος απο τον αλλο.
σπυρο μου αυτο το γιατι ειναι που κανει τη διαφορα;)
εχω κανει 7 συνεχομενα by the book,αλλα και παλι
ειναι κατι που δεν εξηγειται.. πως να εξηγησω εγω σε οποιονδηποτε μηχανοβιο η μη,
το πως και γιατι ξεκινησαμε 21:30 να κατεβουμε απο καρπενησι προς ναυπακτο,για να καταληξουμε
στην ιτεα στις 04:20 το πρωι; (36ωρο 2012)
που να τα πω; και ποιος να με καταλαβει;! (μονο ο κτινος που ηταν εκει γυρω, ισως και να μπορει :p )
ειναι πραγματα που η τα γουσταρεις και τα κανεις η οχι!
χωρις αυτο να σημαινει πως εισαι καλυτερος η χειροτερος απο οποιονδηποτε αλλο..
και φυσικα δεν εχω σκοπο να την μετρησω με κανεναν,ουτε στους δρομους και για κανεναν λογο
πισω απο ενα πληκρολογιο.
σπυρο αν εχεις ενδιασμους γενικα,καλυτερα να μην το κανεις,δεν θα το ευχαριστηθεις!
κανεις δεν θα σε πεισει να το κανεις αν εσυ δεν εισαι σιγουρος για την αποφαση σου!
ειναι ενα ακριβο σκ (500-700 ευρω) αναλογα με τον τυπο της μηχανης και τα προσωπικα εξοδα του καθενος.
που θα μπορουσες να τα χαλασεις σε εκδρομες,οπως τις γουσταρεις εσυ :beer:
πι/ες : οτι αλλη απορια εχεις σπυρε ρωτα :wave2:
Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε τέτοια διοργάνωση πριν από μερικά χρόνια. Μέσα από το moto.gr το έμαθα και από τότε που το έμαθα κάθε χρόνο θέλω να συμμετάσχω αλλά όλο και κάτι στραβώνει και δεν μπορώ.
Πολύ θα ήθελα να βγω μαζί με όλους τους άλλους τρελούς εκεί έξω , ν' αδιαφορήσω για όλα 36 ώρες και να κάνω την καύλα μου. Αντ' αυτού κάθομαι κολλημένος στην Πάτρα και παρακολουθώ από μακρυά τα τεκταινόμενα.
Βόλτες με φίλους πολλές, πάρα πολλές. Βόλτες μόνος πολλές, πάρα πολλές, χιλιόμετρα πάρα μα πάρα πολλά (παλιότερα - λιγότερα τώρα). Από όσα ακούω όμως και απ' όσα έχω καταλάβει συζητώντας με φίλους που το έκαναν, δεν έχουν καμία σχέση με τα χιλιόμετρα του 36ώρου.
Θέλω να το κάνω 2 φορές, μία με μερικούς φίλους που έχω σταμπάρει και ψιλοταιριάζουν οι ρυθμοί μας και μιά δικάβαλος με την Milfαρα συνεπιβάτιδα έτσι για να σφίξουν οι κώλοι και να θυμηθούμε τις παλιές καλές εποχές που καβαλάγαμε και δεν κατεβαίναμε παρά μόνο για φαΐ και μετά στο τέρμα στο σπίτι ή όπου αλλού είχαμε κανονίσει διανυκτέρευση.
Νομίζω είναι ασύγκριτα μεγέθη!
spyro, καπτεν, nic mor, ktinos τα ειπανε μια χαρα
για μενα η παρακατω φραση το εκφραζει ολο
..... ν' αδιαφορήσω για όλα 36 ώρες και να κάνω την καύλα μου.....
ετσι απλα, κατι σαν ctr alt delete του μυαλου :beer:
zannisvel
09/11/2015, 21:39
Σπύρο δεν έχω συμετάσχει ούτε εγώ σε 36ωρο αλλά νομίζω ότι θα είχε το χαβαλε του. Πριν μερικά χρόνια είχα κάνει το iron butt με ένα φίλο μου και είχαμε πατήσει σε 5 πολιτείες μέσα σε 24 ώρες και ήταν ένα καταπληκτικό συναίσθημα που το μοιραστηκα με ένα άτομο. Στο δικό μου το μυαλό αν μπορούσα να το κάνω με 200 άτομα θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη εμπειρια., μπορεί να το έλεγα και γιορτή.
Ένα παρόμοιο ερώτημα θα ήταν γιατί κάποιος να τρέξει το μαραθώνιο και όχι 40 και κάτι χιλιόμετρακια μόνος του. Ή δική μου πρόσωπικη απάντηση σε αυτό είναι ή παρέα, ή πλάκα, η αμιλλα, ο "ανταγωνισμός", ή εμπειρία, ή " επιβράβευση" κοκ.
Johny the Fox
09/11/2015, 22:12
Δεν ειμαι της '' προγραμματισμενης βολτας '' αλλα ειμαι σιδεροκωλος Εχει τυχει να φυγω για ΣΚ στο ,περιπου Καρπενησι και να βρεθω Κωσταντινουπολη.Το να βαλω ενα προγραμματισμενο χαρτη στο κεφαλι μου ,με χαλαει.Εχω ομως την περιεργεια να κανω μια συμμετοχη για να δω τι ειναι αυτο που πορωνει τον κοσμο που το κανει ,αν και κραταω μικρο καλαθι