PDA

View Full Version : enduro

praou
10/11/2015, 17:36
geia sas mages katarxas kalws sas brhka.
me lene aki eimai 17 xronwn kai tha hthela tis sumboules sas giati exw apofasisei na agorasw ena mhxanaki enduro.:D
loipon exw odhghsei supra glx kai ola auta ta arxaia mhxanakia ths honda.
enduro den exw empeiria gia auto thelw ena mhxanaki panw apo ola na mhn einai duskolo sthn odhghsh gia na matho na odhgaw kai na einai sxetika elafru kai oxi polu psilo.exw dei kati ktm pou mou aresoun kai husqvarna kai gas-gas exw koitaxei apla den exw kanenan pou na xerei na me sumboulepsei:rolleyes:
epeishs tha hthela na mou peite an oi enduro mhxanes boleuoun mesa sthn polh an kaigontai kai ola ta sxetika
emfanisiaka mou aresoun tetoiou styl http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7114009/
mou aresei kai to yamaha wr125x apla diabasa sta xarakthristika oti einai pio baru den thelw na uperbainei kata poly ta 100 kila.
euxaristw ek twn proterwn gia tis apanthseisa sas :p

Μανολης67
10/11/2015, 17:45
Στα πόσα λεφτά μιλάμε? κατά την γνώμη μου, καλή αρχή για σένα , είναι και to WR της YAMAHA,
εχει φθηνά ανταλλακτικά, και είναι ευκολοδήγητο, χωρίς ξεσπάσματα.
Μεγάλη προσοχή στον προστατευτικό εξοπλισμό (Κράνος, θώρακες, μπότες) καλό θα είναι να εισαι με κάποιον ΣυνEndura , φίλο δηλαδή στης εξορμήσεις σου στα βουνά,
για προστασία σε τυχόν απρόοπτο, αν πάρεις τα βουνά μόνος σου,πάντα γεμάτο ρεζερβουάρ, κινητό και αν γίνεται GPS (δεν ειναι πολυ ακριβά, και στο βουνό αποδεικνύονται ανεκτίμητα)
Καλή αρχή φίλε! και να ξέρεις ότι το enduro, ( αν γίνεται με κάποιες προφυλάξεις βέβαια) είναι πιο ασφαλές από την οδήγηση στην πόλη! :look:

ΥΓ, πρεπει να εισαι νέος στο Φόρουμ, πάντως καλό είναι να γράφουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!

duke200
10/11/2015, 17:46
στην ηλικία σου μπορεις να πάρεις μόνο δίπλωμα για 50αρι, οποτε ρίξε μια ματια σε κατι δίχρονα 50αρια εντουράκια τύπου aprilia ή peugeot ή derbi ή beta

Μανολης67
10/11/2015, 17:48
στην ηλικία σου μπορεις να πάρεις μόνο δίπλωμα για 50αρι, οποτε ρίξε μια ματια σε κατι δίχρονα 50αρια εντουράκια τύπου aprilia ή peugeot

Σωστός!!! απλά εγω λόγω ηλικίας (είπαμε, εμείς στα 18 οδηγούσαμε τα ...πάντα!) δεν γνωρίζω τι παίζει με τα διπλώματα! :lol:

praou
10/11/2015, 17:51
εχουν γινει συνηθεια πια τα greeklish χαχα.αρχικα δεν θα παιρνω τα βουνα αργοτερα αυτα,να μαθω πρωτα να οδηγω απλα επειδη το θελω και για την πολη περισσοτερο γι αυτο εχω μπερδευτει τι θα ηταν καλυτερο για εμενα και αν βολευουν τα enduro για πολη
επεισης και κατι αλλο παιζει ρολο τα κυβικα στο μηχανακι δλδ ενα 125 απο ενα 250 διαφορα εχει μονο στην ταχυτητα?

Μανολης67
10/11/2015, 17:56
Κατα μένα, ναι, τα enduro ειναι πιο βολικά για πόλη, βέβαια μάλλον το ΚΤΜ που προτείνεις ξέχνα το, και λόγω διπλώματος,

praou
10/11/2015, 18:02
να το ξεχασω μονο λογω διπλωματος:p ή και για κανεναν αλλον λογο?
εγω που πηγα και το ειδα μου φανηκε καλο και για τα κιλα μου και ελαφρυ ηταν κατι τετοιο ψαχνω δεν ξερω επειδη ειναι 350 κατα ποσο φευγει πολυ το γκαζι

Μανολης67
10/11/2015, 18:20
να το ξεχασω μονο λογω διπλωματος ή και για κανεναν αλλον λογο?

Παραπάνω γράφεις ότι το θέλεις για την πόλη.. και επιμένεις στο 350, φίλε μου κανείς εδώ δεν θα σε συμβουλέψει να κυκλοφορείς 16 χρονών με 350αρι ΚΤΜ στην πόλη,,,εκτός αν τρολλάρεις....

praou
10/11/2015, 18:34
δλδ μεχρι ποσα κυβικα να κοιταω? οι φιλοι μου μου λενε αν παρω 125 οταν το συνηθισω θα το βαρεθω γρηγορα και θα θελω κατι μεγαλυτερο.
σαν εμφανιση σου ειπα μου αρεσε αυτο και μου φανηκε και ελαφρυ προφανως για τα κυβικα και για το θεμα γκαζι εχεις δικιο και εγω δεν θελω κατι που δεν θα μπορω να ελενξω.
http://www.ktm.com/sl/e-ride/freeride-e-sm/
για αυτο εδω τι λετε?

duke200
10/11/2015, 19:40
μαλλον δεν προσέχεις καλά όλα τα πόστ...

zx6rgg
10/11/2015, 19:44
Σωστός!

praou
10/11/2015, 20:01
δεν θελω 50αρι σε 2-3 μηνες θα παω να βγαλω διπλωμα α1

SHOOTER045
10/11/2015, 20:21
Λόγω διπλώματος νομίζω περιορίζεσαι σε 125 το πολύ σε 200 xlr (διορθω στε με οι γνωστες)με τα οποία θα κάνεις τα πρώτα σού βήματα.
Τα 2τ τα ξεχνάς για τώρα

duke200
10/11/2015, 20:29
a1 βγαζεις στα 18, είπες οτι είσαι 16

praou
10/11/2015, 20:32
17 ειμαι και παω στα 18 θα παω να γραφτω σε σχολη σε 2-3 μηνες με τα θεωρητικα κλπ παιρνουν κανα μηνα και βαλε οταν θα δωσω με το καλο θα κλεινω τα 18:D
πειραζει που μου εχει κολλησει η ktm ενας φιλος εχει μια ktm prestige 640 και την εχω ερωτευτει αν και δεν μπορω να την καβαλησω γιατι μου φαινεται πολυ βαρια.

notakos600
11/11/2015, 09:05
17 ειμαι και παω στα 18 θα παω να γραφτω σε σχολη σε 2-3 μηνες με τα θεωρητικα κλπ παιρνουν κανα μηνα και βαλε οταν θα δωσω με το καλο θα κλεινω τα 18:D
πειραζει που μου εχει κολλησει η ktm ενας φιλος εχει μια ktm prestige 640 και την εχω ερωτευτει αν και δεν μπορω να την καβαλησω γιατι μου φαινεται πολυ βαρια.

2-3 μήνες τα θεωρητικά????
Τζιμάνι σε κόβω...:lol:

lmb990
11/11/2015, 11:56
Εγω λεω να παρεις το duke το 640... θα ξυρισεις και το κεφαλι ή θα αφησεις τσουλουφι, θα βαλεις και το παντελονι μεσα στα παπουτσια, θα παρεις κι ενα κρανος απο το πρακτικερ και εισαι ετοιμος...

Και θα μπορεις να πηγαινεις και σχολειο.. γιατι το αλλο που κοιτας δεν εχει κλειδι και θα στο βαζουν τα αλλα παιδια μπροστα............

praou
11/11/2015, 12:28
Σε 2-3 μήνες θα παω να γραφτω τα μαθηματα ομως θα παρουν και αυτα κανα διμηνο λόγω του ότι έχω σχολείο και φροντιστήριο και αγγλικά οποτε παίζει να μπορώ να κάνω μάθημα 1 φορα την εβδομάδα και τα μαθήματα είναι 14 τέλος πάντων αρχίσατε τις ειρωνείες ευχαριστώ πολύ να σται καλά.

OldMan
11/11/2015, 13:12
τέλος πάντων αρχίσατε τις ειρωνείες

Επέτρεψε μου να σε πληροφορήσω ότι δεν εχεις εμπεριστατωμένη άποψη για την λέξη "ειρωνεία", παρα του ότι γραφεις ανέλπιστα σωστά...;)

Όλα αυτα που γραφτηκαν ηταν στο πλαισιο των απόψεων/συμβουλών/νουθεσιών και θα σε παρακαλουσα να τα εκλαβεις τοιουτοτρόπως...

Όταν σε ειρωνευτούμε, θα το καταλάβεις...!!!:smokin:

spyrakos35
11/11/2015, 13:25
..........ενας φιλος εχει μια ktm prestige 640 και την εχω ερωτευτει αν και δεν μπορω να την καβαλησω γιατι μου φαινεται πολυ βαρια.

γιού τοκιν του μι???

:lol:

praou
11/11/2015, 13:36
Επέτρεψε μου να σε πληροφορήσω ότι δεν εχεις εμπεριστατωμένη άποψη για την λέξη "ειρωνεία", παρα του ότι γραφεις ανέλπιστα σωστά...;)

Όλα αυτα που γραφτηκαν ηταν στο πλαισιο των απόψεων/συμβουλών/νουθεσιών και θα σε παρακαλουσα να τα εκλαβεις τοιουτοτρόπως...

Όταν σε ειρωνευτούμε, θα το καταλάβεις...!!!:smokin:
Επετρεψε μου να γνωριζω πολυ καλα ποτε ο αλλος με ειρωνευεται οταν γραφουν για τσουλουφια και κρανη απο τα πρακτικερ προφανως και δεν ειναι νουθεσια και οπως ανεφερες και εσυ γραφω ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ σωστα πιστεψε με καταλαβαινω πολλα περισσοτερα απο οσο καλα γραφω ανελπιστα βεβαια παντα....

Sapadak
11/11/2015, 13:37
Επετρεψε μου να γνωριζω πολυ καλα ποτε ο αλλος με ειρωνευεται οταν γραφουν για τσουλουφια και κρανη απο τα πρακτικερ προφανως και δεν ειναι νουθεσια και οπως ανεφερες και εσυ γραφω ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ σωστα πιστεψε με καταλαβαινω πολλα περισσοτερα απο οσο καλα γραφω ανελπιστα βεβαια παντα....

ΑΝΕΛπιστα+ΑΝΕΛπιστα= ?

kordix
11/11/2015, 14:21
Πάντως με nickname "praou" πρέπει να πάς για τετράχρονο. Πρααααου :lipssealed:

zx6rgg
11/11/2015, 14:40
Φίλε praou.
Και η "ειρωνεία" είναι ένας τρόπος αποτροπής της ανομίας.Όχι για ιδιοτελείς λογους,αλλά για το καλο αυτού που "δέχεται" την ειρωνεία.Πολλοί από εμάς έχουμε περάσει περιπέτειες.Άλλος μικρές κι άλλος σοβαρές που μας κόστισαν κάτι παραπάνω από μια μικρή αναμονή.

praou
11/11/2015, 14:57
Φίλε praou.
Και η "ειρωνεία" είναι ένας τρόπος αποτροπής της ανομίας.Όχι για ιδιοτελείς λογους,αλλά για το καλο αυτού που "δέχεται" την ειρωνεία.Πολλοί από εμάς έχουμε περάσει περιπέτειες.Άλλος μικρές κι άλλος σοβαρές που μας κόστισαν κάτι παραπάνω από μια μικρή αναμονή.

περα απο την ανομια που λες γιατι και τωρα παρανομος ειμαι με μηχανακι 100 χωρις διπλωμα,ασφαλεια κλπ κλπ
εσυ δηλαδη πιστευεις οτι θα με νουθετησει μια ειρωνια σε ενα φορουμ απο καποιον αγνωστο λες και αυτα δεν θα τα ακουμε απο τους δικους μας...
αν ηθελα να σκοτωθω θα το ειχα ηδη κανει(οδηγω απο τα 8 μου) το μηχανακι το θελω γιατι γουσταρω τη φαση και ειναι τα μοναδικα μηχανακια που μου αρεσουν τα υπολοιπα τα θεωρω κακογουστα,υπερβολικα και κιτς:lol:
απο εκει και περα επειδη δεν εχω καποιον κοντινο που να ασχολειται με το αντικειμενο να μου προτεινει μηχανακια και να μου πει τα θετικα και τα αρνητικα του καθενος γι αυτο ρωτησα εδω γιατι οτι γνωση εχω πανω στο θεμα μηχανακι enduro την εχω αποκτησει μεσω ψαξιματος στο internet.
τελος παντων κλεινω στο yamaha wr125 γουσταρω πιο πολυ ktm αλλα διαβασα οτι εχουν πιο ακριβα service,ανταλλακτικα κλπ

paramedic
11/11/2015, 15:00
Τέτοια θέματα δεν θα ήταν καλό να κλειδώνονται απο τους mod αφού δωθεί η απαραίτητη συμβουλή για το τί είναι το σωστό και νόμιμο? Μια σκέψη έκανα απλά μήπως και γλιτώσουμε κανένα παιδάκι απο το να σκοτωθεί?

lykourgi
11/11/2015, 15:19
αν ηθελα να σκοτωθω θα το ειχα ηδη κανει
Μην ορκίζεσαι, ποτέ δεν είναι αργά.

Από αυτή τη φράση και μόνο, φαίνεται ότι δεν έχεις καμμία ιδέα από μοτοσυκλέτες. Καλύτερα να δίνεις περισσότερη σημασία στις νουθεσίες.

BLiTzER
11/11/2015, 15:42
Απλά να ενημερώσω ότι έχω δει περισσότερες φορές τη λέξη "νουθεσία" σε αυτή τη σελίδα απ'ό,τι σε 12 χρόνια σχολείου, 2 χρόνια σχολών και 4 χρόνια πανεπιστημίων.

MG-KTiNoS
11/11/2015, 16:24
δλδ μεχρι ποσα κυβικα να κοιταω? οι φιλοι μου μου λενε αν παρω 125 οταν το συνηθισω θα το βαρεθω γρηγορα και θα θελω κατι μεγαλυτερο.
σαν εμφανιση σου ειπα μου αρεσε αυτο και μου φανηκε και ελαφρυ προφανως για τα κυβικα και για το θεμα γκαζι εχεις δικιο και εγω δεν θελω κατι που δεν θα μπορω να ελενξω.
http://www.ktm.com/sl/e-ride/freeride-e-sm/
για αυτο εδω τι λετε?

ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΤΑ ΡΩΤΑΣ ΕΜΑΣ????

ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ Τ @@ ΜΕ ΠΟΣΤ ΤΥΠΟΥ
ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ?
Ή
ΓΚΑΒΑΚΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑΤι ΤΟ ΦΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΤΙΣΜΑ????

Α και κάτι ακόμα σ αυτή τη πουτάνα τη ζωή
δεν έχει καμιά σημασία το τι θες.
Σημάσία έχει ΜΟΝΟ το τι μπορείς....

υγ
ξέρω ότι τώρα με βρίζεις αλλά όταν κάνεις μια μέρα δικό σου παιδί
θα με καταλάβεις
:wave2:

basilis_k6
11/11/2015, 17:00
οι κόσμοι που θες δεν συνδιάζονται. δηλαδη στο χώμα πας καρφι για 125 δίχρονο αλλα στο δρόμο δεν παει. σε 125 τετράχρονο δεν πας χωμα γτ δεν τραβάει. σε 250 τετράχρονο πας σε χωμα αλλα ειναι λιγο αγριο για σενα ακομα. στο δρόμο πάει και δεν πάει. με λιγα λογια παρε ενα 125 σαν το wrr αλλα μην περιμένεις να πας και πολύ για καιρο με αυτο στα βουνα. δεν τραβαει...

ιδανικα βρές ενα wr250r η ένα άλλο τετράχρονο πολιτικο 250.

matmat
11/11/2015, 18:10
Ρε παιδιά συγγνώμη για το άσχετο αλλά ... η νουθεσία τι σκατά είναι ;

notakos600
11/11/2015, 18:43

Όταν όλοι σε συμβουλεύουν για κάτι αλλά εσύ τους γράφεις στα @@ σου.

BLiTzER
11/11/2015, 18:50
"Συμβουλή", στα ελληνικά των τελευταίων 600 ετών.

Μανολης67
11/11/2015, 19:15
Dalton εσυ??

OldMan
12/11/2015, 11:44
Ήξερα οτι τον παίρνεις ρε Ματθαιε αλλα διαπίστωσα οτι γέρνεις συνάμα..:smokin:

duke200
12/11/2015, 12:42
+1000 για το WR125R. Το τέλειο εντουράκι για Α1 και με καλό σχετικά γκαζάκι. Είναι ο ορισμός αυτού που θέλεις ακριβώς, κάνει για πόλη, για κοντινό ταξιδάκι και για χώμα >(δεν έχει καμια σούπερ δύναμη για χώμα αλλα μια χαρά θα σε βγάλει στα δύσκολα κομμάτια, ενώ τα εύκολα, θα τα "καταπιεί")

ξαναλέω να οδηγάς μηχανή παραπάνω απο το δίπλωμα που έχεις δεν το συνιστώ, πρώτων γιατι δεν μπορεις να βγάλεις ασφάλεια (άρα θα σαι ανασφάλιστος, και άρα πολλά στραβά μπορούν να γίνουν που αν γίνουν πιθανόν να τα πληρώνεις μια ζωή) και δευτερον και ασφάλεια να βγάλεις στο όνομα πχ του μπαμπά, η ασφάλεια πάλι δεν σε καλύπτει αν το ατύχημα το προκαλέσεις εσύ.

τωρα για τις συμβουλες, νουθεσίες και ειρωνίες, καλό είναι να ακούς κάποια πραγματάκια από πιο έμπειρους από σένα, και καλό είναι επίσης οι νουθεσίες να γίνονται απλά και κατανοητά, χωρίς ειρωνίες και χαζοπειράγματα.
Άμα θέλει να ακούσει το παιδί, θα ακούσει, άμα έχει σκ@τα στο κεφάλι του, κακό δικό του. Με το ζόρι γνώση δεν μπαίνει, πόσο μάλλον αν προσπαθήσουμε να τη βάλουμε με κακή διάθεση.

duke200
12/11/2015, 12:54
παρε και ένα ωραιο βιντεάκι να δεις τι κάνει το wr125r στο χωμα:

https://www.youtube.com/watch?v=_Vy2ASdithQ

OldMan
12/11/2015, 14:17
αν προσπαθήσουμε να τη βάλουμε με κακή διάθεση.

Εξυπακούεται..

(γι αυτό χρειαζεται και λιγο "αίσθημα"...)

OldMan
12/11/2015, 14:25
Και για να παμε και λιγο πιο σοβαρα...

Το παλικαρι θελει/χρειαζεται ένα μηχανακι για την πόλη και γενικα μικρες αποστασεις και ήπια χρήση..

Επίσης (νομίζει ότι) θέλει κατι σε εντουρακι γιατί ειναι ελαφρύ (όντως) και ευκολοδήγητο (προφανως παραβλέπει το ψηλότερο κεντρο βαρους σε συνδυασμό με τα οποιοδήποτε ΜΗ ασφαλτινα λαστιχα..)

Δεδομενου του αποκλεισμου πασης φυσεως motard (καθαρα λογω μη προηγουμενης οδηγικης εμπειριας σε ακραιες καταστασεις - στις οποίες θα μπει θελοντας και μη με τετοιο μηχανακι) και συνεπικουρούμενου το γεγονότος οτι δεν προτιθεται να μπλέξει με χώματα, που ακριβως καταλήγουμε..??

BLiTzER
12/11/2015, 14:26
Σε κάποιο ήπιο, χαμηλής ιπποδύναμης motard.

OldMan
12/11/2015, 14:33
Σε κάποιο ήπιο, χαμηλής ιπποδύναμης motard.

Θα συμφωνουσα μαζι σου Χορχόδειλε αν δεν θεωρούσα αυτα τα πιο "επικινδυνα"..;)

Και μη μΕ πεις τπτ για σώφρονες οδηγους γιατί στα 17 θες να κανεις με το πραπρα σου ότι κανουν οι άλλοι με τα μεγαλύτερα και δυνατότερα πραπρα - και αμα σε κρεμασει το εργαλείο, μαμησε τα..

BLiTzER
12/11/2015, 14:39
Καλώς ή κακώς, όμως, είναι ό,τι πιο ελαφρύ και διασκεδαστικό θα μπορέσει να βρει. Ας ξεκινήσει με ένα 125, τα οποία δεν τα λες και ακριβώς motard. Πόσο επικίνδυνα μπορεί να οδηγηθεί ένα 125; :P

Bob_o_mastoras
12/11/2015, 14:46
... και συνεπικουρούμενου το γεγονότος οτι δεν προτιθεται να μπλέξει με χώματα, που ακριβως καταλήγουμε..??

Nα παρει ενα καθαροαιμο 125 2Τ φθηνο + εξοπλισμο για enduro και να βγαζει την κ@υλα του στο χωμα μεχρι να παρει διπλωμα.. :D

praou
12/11/2015, 14:58
μαγκες ευχαριστω για τις συμβουλες.το μηχανακι θα το παρω με λαστιχα για ασφαλτο και οχι για χωμα τετοια κοιταω.
καλο και το smr 125 θα παω αυριο να δω ενα τετοιο μεταχειρισμενο :D
http://i65.tinypic.com/flkqo2.jpg
:a23:

BLiTzER
12/11/2015, 15:02
Αν θες τη γνώμη μου, μη μπλέκεις με ΚΤΜ και Husqy και λοιπά ιδιαίτερα μηχανάκια για πρώτη εμπειρία. Πάρε έναν γιαπωνέζο και αργότερα βλέπεις.

praou
12/11/2015, 15:07
εκει κλεινω και εγω αλλα γιατι για ktm?

BLiTzER
12/11/2015, 15:12
Είναι ιδιαίτερα μηχανάκια, θέλουν ιδιαίτερο τρόπο οδήγησης, συντήρησης κτλ. Θα τα εκτιμήσεις πολύ περισσότερο αν οδηγήσεις ένα "νορμάλ" μηχανάκι πρώτα.

Και είναι "κλίνω" :P

lmb990
12/11/2015, 16:46
Sxf κτλ δεν βγαζουν πινακιδα... δεν εχουν αδεια κυκλοφοριας... απαγορευεται να κυκλοφορουν στον δρομο.... οποτε τα ξεχνας μαλλον.. δεν εχουν κλειδι για να παρουν μπρος μονο εναν διακοπτη... αν το αφησεις εξω (και γενικα απο τα ματια σου) οποιος θελει το βαζει μπροστα και φευγει...

Bob_o_mastoras
12/11/2015, 16:54
Δε μου λες, οταν (οχι αν, οταν) σε σταματησουν οι μπατσοι τι θα τους πεις...;;; :rolleyes:

Μανολης67
12/11/2015, 16:57
Dalton με νεο προφίλ?

praou
12/11/2015, 17:08
Δε μου λες, οταν (οχι αν, οταν) σε σταματησουν οι μπατσοι τι θα τους πεις...;;; :rolleyes:

οτι η ντροπη δεν ειναι δουλεια :p

praou
12/11/2015, 17:10
Sxf κτλ δεν βγαζουν πινακιδα... δεν εχουν αδεια κυκλοφοριας... απαγορευεται να κυκλοφορουν στον δρομο.... οποτε τα ξεχνας μαλλον.. δεν εχουν κλειδι για να παρουν μπρος μονο εναν διακοπτη... αν το αφησεις εξω (και γενικα απο τα ματια σου) οποιος θελει το βαζει μπροστα και φευγει...
αυτα νομιζω ειναι αυτα που ειναι καθαρα για motocross υπαρχουν και αλλα street legal

taisteal
13/11/2015, 02:59
οτι η ντροπη δεν ειναι δουλεια :p

Μπηκες black list naoum

:lol::lol::lol:

duke200
13/11/2015, 07:11
το SMR δεν μπορεις να το οδηγήσεις νόμιμα με το δίπλωμα Α1.

μπορεις να παρεις το wr125r να κρατήσεις το μαμα λάστιχο μπροστά και πίσω (όταν φαγωθεί) να βάλεις ενα σκηρό τακούνι (πχ michelin ac10, που δεν τρωει εύκολα το τακούνι στην άσφαλτο και στο χώμα συμπεριφέρεται σαν εντουρολάστιχο). Έτσι θα μπορεις να πας στην άσφαλτο ακόμα και στη βροχή (με λίγο προσοχή βέβαια στο πίσω λάστιχο όταν έχει βροχή), ενω στο χώμα θα κάνεις παπάδες.

αν δεν αντεχεις οικονομικά το WR μπορεις να παρεις ενα μεταχειρισμένο honda XR125. Δεν έχει τη δύναμη ούτε τις δυνατότητες του WR αλλα μπορει να αποδειχθεί "σχολείο" στο χώμα μέχρι να βγάλεις Α2 και να πας σε πιο δυνατό μηχανάκι.

μετα πιστευω θα το πουλήσεις έυκολα και θα πας σε κάτι πιο δυνατό.

OldMan
13/11/2015, 15:06
μπορεις να παρεις το wr125r να κρατήσεις το μαμα λάστιχο μπροστά και πίσω (όταν φαγωθεί) να βάλεις ενα σκηρό τακούνι (πχ michelin ac10, που δεν τρωει εύκολα το τακούνι στην άσφαλτο και στο χώμα συμπεριφέρεται σαν εντουρολάστιχο). Έτσι θα μπορεις να πας στην άσφαλτο ακόμα και στη βροχή (με λίγο προσοχή βέβαια στο πίσω λάστιχο όταν έχει βροχή), ενω στο χώμα θα κάνεις παπάδες.

Όμορφε, επειδή δεν θελω να κανω τον Βολταίρο σε τετοιας σημασίας θεματα, θα σε παρακαλουσα πολύ να προσέχεις ΤΙ γραφεις και σε ΠΟΙΟΥΣ απευθύνεσαι...:smokin:

Δεν θα μπω στην διαδικασία διαφωνίας για το AC10 και την βροχή, ουτε για το αν προσεχοντας το πισινό έχεις φυγει με τα ματια λογω μπροστινου γιατι αν αυτα ειναι θεματα καφενειου για καποιους, προφανεστατα για το παλικαρι θα ειναι αρκούντως "επωδυνα"...

praou
13/11/2015, 17:31
λοιπον μαγκες ευχαριστω για τις συμβουλες για να ξεκαθαρισω κατι θελω να παρω ενα μηχανακι για το δρομο αρχικα δεν με ενδιαφερει να κανει τρελα πραγματα στο χωμα γιατι δεν θα το παρω με αποκλειστικο σκοπο το χωμα αλλα τη μετακινηση μου.
αυτο πως σας φαινεται?
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6920561/

praou
15/11/2015, 23:57
PRAOUUUUUUUUUUUU
:D:D:D:evil:
http://i67.tinypic.com/264j6uv.jpg

lmb990
16/11/2015, 00:12
καλες βολτες, προσοχη και ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ

praou
24/11/2015, 19:20