PDA

View Full Version : Ξέρεις απο Vespa ???

Billymuse
23/11/2015, 19:31
Καλησπέρα φίλοι και φιλες, δεν τρολάρω,
ενας γνωστός απο Ιταλία με εστειλε mail,οτι ψάχνει στην Ελλάδα να βρει ανταλλακτικά βέσπας η και ολόκληρη για αγορα..
για την ακριβεια με τα λιγα αγγλικά που ξέρει θέλει τα εξής χαρακτηρηστικά..

vespa - rally -ss -50 μοντέλα κυριος απο το 1946-1983
i am looking for RALLY or SS models or vespas who have a light on their fron-wheel.(αυτο δε το πολυκατάλαβα :P

πέρα απο το car.gr υπάρχει κάποιο άλλο site η ιδιώτης που μπορώ να ψάξω? η γενικά κάποιος που να πουλάει κατι με τα χαρακτηριστικά
που ανέφερα..αυτα :wave2::beer:

McGyver
23/11/2015, 19:37
Εννοεί τα μοντέλα με τον προβολέα στο μπροστινό φτερό.
Ψάξε για front fender light vespa...

Μανολης67
23/11/2015, 19:40
Ψάξε για front fender light vespa...

Πω!!!!! που τα θυμήθηκες!!!! πραγματικά cult κομάτια!! να σκάσεις με μια τέτοια στα Λαδάδικα Θεσσαλονικής...

buckley
23/11/2015, 19:48
Ψάξε για faro basso καλύτερα...

φιξτ

pipe_smoker
23/11/2015, 19:53
ενας γνωστός απο Ιταλία....

Γνωστός ή φίλος?
Έχει διαφορά.

Αν είναι φίλος, κι αξίζει η μανούρα, βάλε το παρακάτω στο google translate να σου το σιάξει στα ιταλικά και στείλ'του το

Ξεμάτιασμα με λάδι

Σε ένα μικρό φλιτζάνι ή πιατάκι, βάζετε δύο δάχτυλα νερό.
Σε ένα μπολάκι, ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο. Αρχίζετε το ξεμάτιασμα λέγοντας:

Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος
για τον/την (αναφέρετε το όνομα του ατόμου).

Παράλληλα σταυρώνετε τρεις φορές το φλιτζάνι ή το πιάτο με το νερό.

Στη συνέχεια, πρέπει να πείτε μόνο μία από τις παρακάτω ευχές:
Ευχή 1η: Ιησούς Χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά.
Ευχή 2η: Ιησούς Χριστός νικά, κι αν είναι μάτι το σκορπά, η κυρά η Παναγιά.
Ευχή 3η: Άγιοι Ανάργυροι και θαυματουργοί, δωρεάν ελάβατε δωρεάν δότε ημίν.

Την ώρα που το λέτε αυτό ρίχνετε μία μόνο σταγόνα από το λάδι μέσα στο νερό. Επαναλαμβάνετε δύο φορές ακόμα την ίδια ευχή και ρίχνετε άλλες δύο σταγόνες λάδι στο ποτήρι με το νερό.
Αν όταν πέσουν πάνω στην επιφάνεια του νερού ενωθούν σε μία και απλώσουν στο νερό, τότε ξέρουμε ότι ο άλλος είναι ματιασμένος.
Αντίθετα αν μείνουν ξεχωριστά χωρίς να διαλυθούν πάνω στο νερό, δεν είναι ματιασμένος.

Αν διαπιστώσετε ότι είναι ματιασμένος, διαβάστε τα παρακάτω λόγια:

Βασκανία ηπέρασε και τα δέντρα ξερίζωσε.
Βασκανία πού υπάγεις και τα δέντρα ξεριζώνεις;
Πάγω στο κεφάλι του/της να του/της πιω το αίμα.
Βασκανία λείψε από το κεφάλι του/της και πήγαινε στα μονόκερα,
δίκερα, τρίκερα, τετράκερα, πεντάκερα, εξάκερα, επτάκερα,
οκτάκερα, εννιάκερα, δεκάκερα, εντεκάκερα, δωδεκάκερα,
εις το πυρ το εξώτερον το ετοιμασμένο,
το μυρισμένο και εις τον Θεό παραδομένο
στα άγρια βουνά και στα άκαρπα δέντρα
έξω το κακό, έξω το κακό, έξω το κακό.

Το κακό μάτι θα φύγει γρήγορα απ'το άτομο.

Grafton 505
23/11/2015, 21:10
http://www.vespaforumhellas.gr/index.php?

dimmie_72
23/11/2015, 21:20
ενας γνωστός απο Ιταλία με εστειλε mail,οτι ψάχνει στην Ελλάδα να βρει ανταλλακτικά βέσπας η και ολόκληρη για αγορα..

πρέπει να μας πήραν μυρουδιά διεθνώς από τα έτη που παίζουν στις απαντήσεις "τι μηχανάκι να πάρω"... :rolleyes:

tools
23/11/2015, 22:04
για την ακριβεια με τα λιγα αγγλικά που ξέρει θέλει τα εξής χαρακτηρηστικά..

vespa - rally -ss -50 μοντέλα κυριος απο το 1946-1983
i am looking for RALLY or SS models or vespas who have a light on their fron-wheel.(αυτο δε το πολυκατάλαβα :P

πέρα απο το car.gr υπάρχει κάποιο άλλο site η ιδιώτης που μπορώ να ψάξω? η γενικά κάποιος που να πουλάει κατι με τα χαρακτηριστικά
που ανέφερα..αυτα :wave2::beer:

ο γνωστος σου ειναι ιδιωτης ή εμπορος?
και οταν γραφεις ''γνωστος σου'', εννοεις πως ειναι ανθρωπος της εμπιστοσυνης σου?
γιατι η αναζητηση του, οπως την παρουσιαζεις, μου ακουγεται λιγο οτι να ναι, αν μου επιτρεπεις...
ρωταω γιατι εχω διαφορα πραγματα που ισως τον ενδιαφερουν, πχ μοτερ απο gs160, πολλα ανταλλακτικα rally κ.α.

GFawkes
24/11/2015, 09:30
Προφανως ειναι εμπορακος που ψαχνει να βρει μια απο τις ακριβοτερες ever Vespeς σε τιμη....κρισης....

ασε ρε Λακη.....-ετσι να του πεις-

πες του βρηκα μια τζιτζιλονι 20.000€, να δεις τι θα σου απαντησει....

Panos76
24/11/2015, 09:40
Προφανως ειναι εμπορακος που ψαχνει να βρει μια απο τις ακριβοτερες ever Vespeς σε τιμη....κρισης....

ασε ρε Λακη.....-ετσι να του πεις-

πες του βρηκα μια τζιτζιλονι 20.000€, να δεις τι θα σου απαντησει....

Που να ξερε ότι εδώ είμαστε γνώστες και μερακλήδες κ πουλάμε ακριβά (http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/4829717/) :lol:

GFawkes
24/11/2015, 09:55
Που να ξερε ότι εδώ είμαστε γνώστες και μερακλήδες κ πουλάμε ακριβά (http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/4829717/) :lol:

νββ

καλα την δινει....

McGyver
24/11/2015, 09:55
φιξτ

:a012:

Billymuse
24/11/2015, 14:13
Λεπον ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις,
ναι όντως οι πληροφορίες που σας έδωσα ειναι για το..καβαλα..αλλα με τα λιγα αγγλικα που ξέρει προσπαθω να βρω ακρη και εγω, το άτομο αυτο
δε το ξέρω γνωρίζω τον αδερφό του που ειναι δυνάδελφος του κολητου μου στις Βρυξέλες, του είπε λοιπον οτι ασχολούμαι με τις μηχανές,αλλα οταν
ειπα να βοηθησω μου ειπε οτι τελικα τον ενδιαφέρουν οι Βέσπες..τώρα αμα ειναι εμπορακος η απλα καμμενος και τις ψάχνει για ανακατσκευες και εχει την
καυλα του με δα υτες,δε ξέρω..

για αρχη θα του πω για το μοντέλο που είπε ο Θωμάς..και βλέπουμε..εγω ήθελα να ξέρω μηπως υπάρχει καποιο άλλο παρεμφερές μοντέλο
δε θα κατσω να φαω και ολο τον κόσμο οπότε κοιτάμε για καμια βεσπα προς πώληση να του δώσω το λινκ και τα αλλα να τα αναλάβω εγω

fidel_98_99
26/11/2015, 14:17
Αμα βρεις την θελω εγω!
(τα κομματια που ψαχνει πες του χαιρετισματα τα ψαχνει ολος ο κοσμος!)

Billymuse
26/11/2015, 14:20
Αμα βρεις την θελω εγω!
(τα κομματια που ψαχνει πες του χαιρετισματα τα ψαχνει ολος ο κοσμος!)

Πες το ψέματα, μίλησα με φίλο απο τον στρατό ο οποίος ξέρει τα πάντα μα τα πάντα χωρις υπερβολές απο βέσπες..και μου πε οτι ανέφερες και εσυ..
η δικιά του ειναι μια SS180 αν κατάλαβα καλα και την πήρε χωρις χαρτιά 6000ευρα...οπότε μου είπε μονο 2-3 μαγαζιά στην Αθηνα που ίσως να πουλάνε ανταλακτικά ΝΟS
και αυτα σε ανάλογη τιμη..

Ευχαριστώ άπαντες για τις απαντήσεις

tools
26/11/2015, 14:56
Πες το ψέματα, μίλησα με φίλο απο τον στρατό ο οποίος ξέρει τα πάντα μα τα πάντα χωρις υπερβολές απο βέσπες..και μου πε οτι ανέφερες και εσυ..
η δικιά του ειναι μια SS180 αν κατάλαβα καλα και την πήρε χωρις χαρτιά 6000ευρα...οπότε μου είπε μονο 2-3 μαγαζιά στην Αθηνα που ίσως να πουλάνε ανταλακτικά ΝΟS
και αυτα σε ανάλογη τιμη..

Ευχαριστώ άπαντες για τις απαντήσεις

νταξει τις κατοφαναρες, αλλα εμενα μου αρεσε το ss50 που σου ζητησε!
εχει θρασσος!χαχα
παντως 6000 ευρω για ss180 χωρις χαρτια, μονο αν μολις ειχε βγει απο το εργοστασιο θα τα αξιζε.
αρχες με μεσα της περασμενης δεκαετιας, ειχε ξεφυγει η κατασταση στις τιμες...

Billymuse
26/11/2015, 15:21
Nαι ξεφύγανε οι τιμές αλλα απο τι κατάλαβα αυτα τα μοντέλα σταμάτησαν να βγαίνουν γυρω στο 1965 οπότε εχει μια λογικη.. μου είπε και για ενα παλικάρι που
αγορασε μια βέσπα της τοτε εποχής γυρω στα 20k :uplate: