View Full Version : Δέμα από Αμερική στο Ελ. Βενιζέλος....
notakos600
24/11/2015, 15:25
Πρόσφατα μου ήρθε από Αμερική, Revzilla συγκεκριμένα ένα δεματάκι με κάτι καλούδια.
Μου τηλεφωνεί σήμερα κάποιος από το Ελ.Βενιζέλος και μου λέει πως το δέμα είναι χωρίς διεύθυνση και τηλέφωνο επάνω, μόνο το όνομά μου και δεν μπορεί να παραδοθεί.
Το τηλέφωνο ήταν με απόκρυψη, μου δίνει ένα mail να του στείλω το τιμολόγιο αγοράς και την απόδειξη πληρωμής στο paypal αλλά το mail του μου βγάζει error πως δεν έχει παραδοθεί το mail μου. Τηλέφωνο του δεν έχω, ήταν με απόκρυψη...
Ξέρει κάποιος που να απευθυνθώ και να ψάξω το δέμα μου με το track number;
stavrouliasp
24/11/2015, 15:27
Εγώ χρησιμοποιώ το trackitonline.ru
Για αρχή, ρώτα τον πωλητή. Μάθε με ποια υπηρεσία το έστειλε και αν υπάρχει tracking number.
Και δεν δείχνουμε τιμολογια αγορας γιατι η υπηρεσία αξιων μας περιμενει στη γωνία...
notakos600
24/11/2015, 15:33
346174
Το βρήκα με το tracking number....λέει πως δεν έχει τιμολόγιο και παραμένει εκεί...
Έστειλα mail στον πωλητή πριν λίγο...μάλλον θα ανοίξουν τα μαγαζιά εκεί σε λίγο.
Μπορώ να πάω ο ίδιος στο Ελ. Βενιζέλος με τα αποδεικτικά μου έγγραφα κι αν ναι που να πάω;
Κι εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι τύπου "κοίτα να δεις, για το δέμα σου πρέπει να πληρώσεις 130€ φόρους, δώσε μου ένα πενηνταρικάκι και είμαστε οκ".
Αν στο έστειλε με απλό ταχυδρομείο δες εδώ: http://www.elta.gr/el-gr/εντοπισμόςαντικειμένου.aspx
Αν όχι, στην αντίστοιχη σελίδα της εταιρίας courier (πχ DHL κλπ).
EDIT. Με πρόλαβες.
notakos600
24/11/2015, 15:36
Τι μπορώ να κάνω και για να πάρω το δέμα και να μην στήσω κώλο;
"Στήσω κώλο" εννοείς "πληρώσω τον φόρο που μου αναλογεί" ή κάτι άλλο;
Μην πας κι ουτε να δειξεις τιμολογια αγορας. Ειναι δυνατον μεγαλο καταστημα revzila kαι αμερικανικο να μην βαλει διευθυνση; κατι δεν παει καλα. Και το μαιλ ξεχνα το. Στη επομενη φορα που θα σε παρουν τηλ γινε πιο περιεργος.
Τι μπορώ να κάνω και για να πάρω το δέμα και να μην στήσω κώλο;
https://www.youtube.com/watch?v=QHXlgC9n5xQ :lol::lol::lol:
Θα έλεγα να πάρεις τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ, αν και δεν νομίζω να γλυτώσεις το τελωνείο. Γι αυτό ψάχνουν τιμολόγιο.
Δεν έχεις προπληρώσει τίποτα τελωνειακά ε;
notakos600
24/11/2015, 15:40
"Στήσω κώλο" εννοείς "πληρώσω τον φόρο που μου αναλογεί" ή κάτι άλλο;
Όχι...δεν εννοούσα αυτό....μην αρπάζεσαι...:bawl:
Αν δεν εμφανιστώ θα έρθει το δέμα σε εμένα ή θα γυρίσει Αμερική;
Βασικά μου έδωσε και το όνομά του με το e-mail του ο λεβέντης......
Χαχ δεν αρπάχτηκα, προφανώς. Απλά ρωτάω αν είσαι ενήμερος και προετοιμασμένος να πληρώσεις κάποια έξτρα ή θέλεις να τo αποφύγεις. Στην πρώτη περίπτωση, πας εκεί με τα τιμολόγια και καλή τύχη. Στη 2η, δύσκολα τα πράγματα.
Δε νομίζω ότι έχεις κάποια υποχρέωση να εμφανιστείς. Δε μπορεί τέτοια ενημέρωση να γίνεται με ένα ανώνυμο τηλεφώνημα και να περιμένουν απάντηση σε email... Κάτι ύποπτο συμβαίνει. Το τηλέφωνό σου πού το βρήκαν; Είσαι ο μοναδικός με αυτό το ονοματεπώνυμο στην Ελλάδα; Εταιρεία όπως η Revzilla έστειλε δέμα διεθνώς με απλό ονοματεπώνυμο; Sure...
Αν σταλεί πίσω, είναι ευθύνη του πωλητή και πρέπει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση ο ίδιος. Πιθανότατα με τη βοήθειά σου. Όπως και να'χει, εσύ δεν ενημερώθηκες επίσημα ποτέ.
Κι επισης εστειλε δεμα χωρις τιμολογιο; εκει στο αμερικα δεν αστειευονται καθολου σε τετοια θεματα.
...Βασικά μου έδωσε και το όνομά του με το e-mail του ο λεβέντης......
Πάρε τα ΕΛΤΑ και μάθε αν όντως υπάρχει ο "κύριος".
ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΑΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Σπάτα, 19019, ΑΤΤΙΚΗΣ
2103542122
http://www.vrisko.gr/dir/teloneia/spata/
notakos600
24/11/2015, 15:50
Χαχ δεν αρπάχτηκα, προφανώς. Απλά ρωτάω αν είσαι ενήμερος και προετοιμασμένος να πληρώσεις κάποια έξτρα ή θέλεις να τo αποφύγεις. Στην πρώτη περίπτωση, πας εκεί με τα τιμολόγια και καλή τύχη. Στη 2η, δύσκολα τα πράγματα.
Δε νομίζω ότι έχεις κάποια υποχρέωση να εμφανιστείς. Δε μπορεί τέτοια ενημέρωση να γίνεται με ένα ανώνυμο τηλεφώνημα και να περιμένουν απάντηση σε email... Κάτι ύποπτο συμβαίνει. Το τηλέφωνό σου πού το βρήκαν; Είσαι ο μοναδικός με αυτό το ονοματεπώνυμο στην Ελλάδα; Εταιρεία όπως η Revzilla έστειλε δέμα διεθνώς με απλό ονοματεπώνυμο; Sure...
Αν σταλεί πίσω, είναι ευθύνη του πωλητή και πρέπει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση ο ίδιος. Πιθανότατα με τη βοήθειά σου. Όπως και να'χει, εσύ δεν ενημερώθηκες επίσημα ποτέ.
Ευχαριστώ ήσουν κατατοπιστικοότατος.
Κι επισης εστειλε δεμα χωρις τιμολογιο; εκει στο αμερικα δεν αστειευονται καθολου σε τετοια θεματα.
Το αστείο είναι πως δεν μου το έκαναν με κάποιον άσχετο ερασιτέχνη από ebay αλλά με το revzilla που έχω ψωνίσει άπειρες φορές...βασικά εγώ θέλω το δέμα μου και να πληρώσω τον φόρο που μου αναλογεί.
Θα σου πρότεινα να περιμένεις μερικές μέρες μήπως αλλάξει κάτι κι αν δεν, να κάνεις ένα τηλέφωνο στο τελωνείο, ψάχνοντας απλά το δέμα σου, το οποίο βλέπεις ότι έχει φτάσει Ελλάδα. Αλλά το πιθανότερο είναι ότι δε θα το σηκώσουν ποτέ :P
notakos600
24/11/2015, 15:52
Θα σου πρότεινα να περιμένεις μερικές μέρες μήπως αλλάξει κάτι κι αν δεν, να κάνεις ένα τηλέφωνο στο τελωνείο, ψάχνοντας απλά το δέμα σου, το οποίο βλέπεις ότι έχει φτάσει Ελλάδα. Αλλά το πιθανότερο είναι ότι δε θα το σηκώσουν ποτέ :P
Έστειλα ήδη ερώτηση στην εξυπηρέτηση πελατών με το θέμα μου και το tracking number....να δούμε τι θα απαντήσουν....
Αν πάω ο ίδιος στο τελωνείο του αεροδρομίου θα μπορέσω να βρω την άκρη;
zannisvel
24/11/2015, 15:53
Και μενα περιεργο μου φαινεται να μην εβαλαν τιμολογιο. Οπως και να εχει, παρε το Revzilla ενα τηλ και ρωτα τους. Τωρα με το τελωνιο, καλα ξεμπερδεματα....
Παντως κατι δεν παει καλα. Δεν λειτουργουν ετσι τα τελωνεια κι ο ελτα. Αστο μερικες μερες και δες τι θα σου πει ο revzila.
notakos600
24/11/2015, 15:57
Παντως κατι δεν παει καλα. Δεν λειτουργουν ετσι τα τελωνεια κι ο ελτα. Αστο μερικες μερες και δες τι θα σου πει ο revzila.
Άρχισε να βρωμάει με το τηλέφωνο με απόκρυψη....και με το email που βγάζει error....
Θα δω τι θα μου πουν από το revzilla και τα ΕΛΤΑ.
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά. :beer::beer:
ισχύει. πρώτη φορά το ακούω και εγω. έχω πάρει δέμα απο ΕΛΤΑ απο Αμερική και δεν έγινε έτσι η διαδικασία
Άρχισε να βρωμάει με το τηλέφωνο με απόκρυψη....και με το email που βγάζει error....
:
Όχι, άρχισε να βρωμάει με το "έχουμε μόνο το ονοματεπώνυμό σας και βρήκαμε το τηλέφωνο". Δεν έπρεπε καν να φτάσεις να στείλεις email. Είσαι τυχερός, μάλλον, που είναι λάθος :P
PetranGR
24/11/2015, 16:00
Θα δω τι θα μου πουν από το revzilla και τα ΕΛΤΑ.
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά. :beer::beer:
Θες αλήθεια να τα γλυτώσεις τους φόρους κτλ ; Θα πρέπει να στο πώ με ΡΜ γιατί αλλίως έχω πάρει πόδι από εδώ μέσα :p
PM PetranGR: "Έλα, φίλε, με 40€ στο περνάω εγώ. Τελευταία προσφορά."
PetranGR
24/11/2015, 16:04
PM PetranGR: "Έλα, φίλε, με 40€ στο περνάω εγώ. Τελευταία προσφορά."
αχαχαχαχ ήταν ωραίο !
notakos600
24/11/2015, 16:06
Άσχετο...
Γαμήλιο ταξίδι με την γυναίκα μου το 2004 πήγαμε στην Τυνησία.
Όταν έφτασε η ώρα να γυρίσουμε Ελλάδα....τον μόνο που έψαξαν οι Τυνήσιοι στο αεροδρόμιο της Τύνιδας....από ένα γκρουπ 60-70 ατόμων....μαντέψτε ποιός ήταν...
Και να έλεγε κανείς πως μοιάζω για ύποπτος....τι να πω...
Αν έχεις τύχη διάβαινε.....
theofilos888
24/11/2015, 16:09
Πας αεροδρομιο οσο το δεμα ειναι εκει. Πηγαινεις στο ελτα κατ, που βρισκεται πισω απο το κτιριο του τελωνειου, και ζητας το δεμα σου. Με ταυτοτητα και τιμολογιο αγορας. Αν η αξια των προιοντων ειναι κατω απο 50 ευρω(αν θυμαμαι καλα) δεν περναει τελωνειο. Οτι αλλο θες πμ.
notakos600
24/11/2015, 16:18
Πας αεροδρομιο οσο το δεμα ειναι εκει. Πηγαινεις στο ελτα κατ, που βρισκεται πισω απο το κτιριο του τελωνειου, και ζητας το δεμα σου. Με ταυτοτητα και τιμολογιο αγορας. Αν η αξια των προιοντων ειναι κατω απο 50 ευρω(αν θυμαμαι καλα) δεν περναει τελωνειο. Οτι αλλο θες πμ.
Σου έστειλα πμ Θεόφιλε.
lykourgi
24/11/2015, 16:18
notako, βρωμάει η δουλειά. Προσοχή!
Αρχικά, επικοινώνησε με τον πωλητή.
Καλά ξεμπερδέματα.
notakos600
24/11/2015, 16:20
notako, βρωμάει η δουλειά. Προσοχή!
Αρχικά, επικοινώνησε με τον πωλητή.
Καλά ξεμπερδέματα.
Τι εννοείς με το ξεμπερδέματα...με φοβίζεις....πόσο πολύ έχω μπλέξει; θα πληρώσω μόνο ή παίζει και τίποτα άλλο;
Χαχα όχι ρε, χαλάρωσε. Στη χειρότερη, να πληρώσεις κάποιο φόρο. Εκτός αν έχει ναρκωτικά, όπλα ή/και πουτάνες μέσα.
notakos600
24/11/2015, 16:24
Χαχα όχι ρε, χαλάρωσε. Στη χειρότερη, να πληρώσεις κάποιο φόρο. Εκτός αν έχει ναρκωτικά, όπλα ή/και πουτάνες μέσα.
Λες να έκανα τέτοια δουλειά και να έγραφα εδώ; :lol:
Ένα πίσω χαζοφτερό puig έχει για το cbr και κάτι ψιλομαλ@κίτσες.
lykourgi
24/11/2015, 16:27
Ναι ρε συ, όπως τα λέει ο blitzer.
Εκτός και έστειλες με το email τίποτε τραπεζικά στοιχεία κλπ. Που δεν το πιστεύω.
MG-KTiNoS
24/11/2015, 16:29
Λες να έκανα τέτοια δουλειά και να έγραφα εδώ; :lol:
Μια ελπίδα πουχαμε... πάει κι αυτή....
Πούιγκ λέει...
Άκου πούιγκ !!!
:p
notakos600
24/11/2015, 16:29
Ναι ρε συ, όπως τα λέει ο blitzer.
Εκτός και έστειλες με το email τίποτε τραπεζικά στοιχεία κλπ. Που δεν το πιστεύω.
Το τιμολόγιο από το Revzilla και την απόδειξη του paypal έστειλα...τίποτα άλλο.
tzimidis
24/11/2015, 17:00
Το τιμολόγιο από το Revzilla και την απόδειξη του paypal έστειλα...τίποτα άλλο.
λες να τα εκτυπώσει και πάει να παραλάβει ο ίδιος το δέμα?
χωρίς ταυτότητα δε νομίζω έτσι ευκολα, αλλα στο Ελλάδα ήμαστε ...
notakos600
24/11/2015, 17:28
Μα δεν παραδόθηκε ποτέ το mail που του έστειλα...
notakos600
25/11/2015, 07:38
Η απάντηση του Revzilla:
Hi Panagiotis,
I am sorry to hear that you received a telephone call about your package. I have gone ahead and attached a copy of the label that was put onto your order. You should be able to provide that to your Customs Agency if needed.
Additionally, I have checked the tracking information and it has updated and shows that your order has cleared Customs.
notakos600
25/11/2015, 08:18
You're welcome!
Ξέχασα το thank you δηλαδή; :bawl:
Όχι, απλά ήθελα να νιώσω σημαντικός :p
notakos600
25/11/2015, 08:34
Όχι, απλά ήθελα να νιώσω σημαντικός :p
Μα είσαι πολύ σημαντικός αγόρι μου...ένα μικρό Golden Boy!!!! :bawl:
Μα είσαι πολύ σημαντικός αγόρι μου...ένα μικρό Golden Boy!!!! :bawl:
346210
Gay Post Alert!!!!
notakos600
25/11/2015, 08:40
Ρε με κάτι πστδες που έχω μπλέξει....
notakos600
25/11/2015, 08:46
Και η απάντηση των ΕΛΤΑ....
Αγαπητέ κύριε,
Σε απάντηση του ηλεκτρονικού σας μηνύματος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το εν λόγω Ταχυδρομικό Αντικείμενο ανήκει στη κατηγορία των EMS αντικειμένων τα οποία διαχειρίζονται από την Υπηρεσία Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το εν λόγω αντικείμενο μπορείτε να απευθυνθείτε στο 111 20 ή να στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@elta-courier.gr
Με εκτίμηση,
Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε.
Διεύθυνση Δικτύου Λιανικής και
Εξυπηρέτησης Πελατών
Τομέας Εξυπηρέτησης Πελατών
Hellenic Post Customer Service
Adrianoupoleos 45 - 160 70 Kesariani, Greece
Tel: +30 800 11 82000 - 2103353100 (tel:2103353100) - 2103353777 (tel:2103353777)
e-mail: service@elta-net.gr (service@elta-net.gr)
spyrakos35
25/11/2015, 08:47
δεν έχουμε τιποτα να ζηλέψουμε από τις αμερικλάνικες υπηρεσίες λοιπόν
:lol:
δεν έχουμε τιποτα να ζηλέψουμε από τις αμερικλάνικες υπηρεσίες λοιπόν
Ναι...ναι....
και στην επομενη υπηρεσια θα του απαντησουν οτι εχουν παραδοσει στα Ελτα και να επικοινωνησει μαζι τους.....
ΓΑΤΑΚΙΑ,.....νομιζετε οτι θα εξυπηρετηθειτε....
notakos600
25/11/2015, 09:46
Ναι...ναι....
και στην επομενη υπηρεσια θα του απαντησουν οτι εχουν παραδοσει στα Ελτα και να επικοινωνησει μαζι τους.....
ΓΑΤΑΚΙΑ,.....νομιζετε οτι θα εξυπηρετηθειτε....
:bawl:
αν χρειαστεις εκτελονισμο, μπορεις να ψαξεις σε παλιοτερο θεμα του gcrook και δικο μου, εχουμε πληροφοριες για την οδησσεια αυτη, δε νομιζω να εχει αλλαξει και πολυ,
οσο το δεμα θα παραμενει στο τελωνειο θα σε χρεωνουν και εξοδα παραμονης.
notakos600
27/11/2015, 08:20
Βασικά χθες μου ζήτησαν από τα ΕΛΤΑ του αεροδρομίου να τους στείλω με fax την απόδειξη από το paypal, όπου να φαίνεται καθαρά η αξία του πακέτου και την έστειλα.
Πάμε από το hard way από εδώ και πέρα.....
theofilos888
27/11/2015, 08:39
Κριμα.....
Desperado
27/11/2015, 08:50
2 φορές έχω περάσει αυτή την χρονοβόρα διαδικασία του εκτελωνισμού από το αεροδρόμιο.....Την μία φορά πλήρωσα +100% της αξίας αυτού που είχα αγοράσει, την δεύτερη φορά ήμουν τυχερός και ο πωλητής μου είχε στείλει άλλα αντί άλλων οπότε και δέχθηκε επιστροφή του δέματος και των χρημάτων μου......Καλά ξεμπερδέματα νοτάκο:confused:
Allst@rf
27/11/2015, 08:55
Η ολη φασαρία γίνεται για τα εξ ΗΠΑ αντικείμενα μονο:;
Το arai που ειχα αγοράσει απο Ιαπωνια κατι αιώνες πριν,το ειχα πληρώσει κανονικά οσο έγραφε...
:look:
notakos600
27/11/2015, 08:58
Έχω φέρει από Αμερική παπάδες....τώρα μου έτυχε όμως.
Έτσι κι αλλιώς, οι παπάδες δε φορολογούνται εδώ.
notakos600
27/11/2015, 09:02
Ρε δεν πάνε να γ@μηθούνε αυτοί και τα τελωνεία τους.
Μόλις φτιάξει ο καιρός θα ανέβω στο μοτόρι και δεν υπάρχει κανένας τους στο μυαλό μου.....μόνο ο δρόμος και η καύλ@ μου. :beer::beer:
Για αντικείμενο αξιας 270 ευρω πληρωσα στα ΕΛΤΑ αλλα 60 περίπου για τον εκτελωνισμο
SHOOTER045
27/11/2015, 09:26
Για αντικείμενο αξιας 270 ευρω πληρωσα στα ΕΛΤΑ αλλα 60 περίπου για τον εκτελωνισμο
Και πάμε ξανά στο θέμα UPS /USPS /DHL /FedEx κλπ.
Τεο
Απ ότι θυμάμαι ήταν το βαρέλι λάδι για το vw
zannisvel
27/11/2015, 09:27
Μόλις φτιάξει ο καιρός θα ανέβω στο μοτόρι και δεν υπάρχει κανένας τους στο μυαλό μου.....μόνο ο δρόμος και η καύλ@ μου. :beer::beer:
Σιγα μη κατσεις τωρα να χαλασεις το ΣΚ σου. Ο,τι ειναι να γινει θα γινει. Παρ' το σαν Ανδρας.
:beer: :beer:
Παρ' το σαν Ανδρας.
:beer: :beer:
ψιτ....ΤΙΡ....
φαε αυτα πρωτα
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145352&p=2667375&viewfull=1#post2667375
dimmie_72
27/11/2015, 09:49
Τεο
Απ ότι θυμάμαι ήταν το βαρέλι λάδι για το vw
:eek:
το έκανε υπόθετο τελικά;
Έτσι κι αλλιώς, οι παπάδες δε φορολογούνται εδώ.
:bawl: :lol::rotflmao:
Πριν από 2 χρόνια είχαμε κάνει την ίδια ακριβώς παραγγελία 3 άτομα. Ήταν κάτι αθλητικά είδη από Ιαπωνία.
Όταν έφτασαν μας πήραν τηλέφωνο από το τελώνιο στο Βενιζέλος. "Θέλετε να τα εκτελωνίσουμε εμείς και να τα στείλουμε στην πόρτα σας;" "Κόστος εκτελωνισμού +αμοιβή υπαλλήλου κλπ"
"Όχι θα έρθουμε να το κάνουμε μόνοι μας, ευχαριστώ"
Αποτέλεσμα, έχασα μια μέρα στην όλη διαδικασία, και πληρώσαμε 3 διαφορετικά ποσά. Τον ένα τον έγδαραν κανονικά :eek::cry:
Το μικρότερο ποσό το πλήρωσε η κοπέλα της παρέας :a13:
Συμπέρασμα Α, Το πράγμα παίρνει διαπραγμάτευση, εξαρτάται και σε ποιόν θα πέσεις
Συμπέρασμα Βου, Το μίνι βοηθάει, βέβαια δεν ξέρω και τις αναλογίες σου, αλλά λέμε τώρα :lol:
PetranGR
27/11/2015, 16:48
εγώ σε είπα στείλε μου ,δεν έστειλες γιατί ήμουν από κινητό ,να σου εξηγούσα μέσω τηλ. όλη η διαδικασία παρότι μπορεί να την έκαναν πολλά άτομα, υπάρχει μια τρυπούλα στο θέμα,αλλά αν το γράψω 1/10 μην μαθευτεί . Για αυτό σε είπα ΡΜ ,για να φας μικρό τελωνείο.
Έφερα πλαστικά και κουτί , περίπου 1,5 μέτρο μήκος και πλάτος κανά μέτρο ,και ύψος περίπου 80 πόντους και ζύγιζε ,περίπου 25-30 κιλά.
Με κόστος σύνολο 600€ , από Ιαπωνία,σκέψου λίγο αν το πάμε με βάση ΦΠΑ 138€ μόνο ΦΠΑ ,και 6.5% επί της αξίας δασμός +50€ , και +20€ αμοιβή ΕΛΤΑ. Όχι courrier και εγώ πλήρωσα 70€. ;)
SHOOTER045
27/11/2015, 17:23
εγώ σε είπα στείλε μου ,δεν έστειλες γιατί ήμουν από κινητό ,να σου εξηγούσα μέσω τηλ. όλη η διαδικασία παρότι μπορεί να την έκαναν πολλά άτομα, υπάρχει μια τρυπούλα στο θέμα,αλλά αν το γράψω 1/10 μην μαθευτεί . Για αυτό σε είπα ΡΜ ,για να φας μικρό τελωνείο.
Έφερα πλαστικά και κουτί , περίπου 1,5 μέτρο μήκος και πλάτος κανά μέτρο ,και ύψος περίπου 80 πόντους και ζύγιζε ,περίπου 25-30 κιλά.
Με κόστος σύνολο 600€ , από Ιαπωνία,σκέψου λίγο αν το πάμε με βάση ΦΠΑ 138€ μόνο ΦΠΑ ,και 6.5% επί της αξίας δασμός +50€ , και +20€ αμοιβή ΕΛΤΑ. Όχι courrier και εγώ πλήρωσα 70€. ;)
Είσαι μία μαλαγάνα εσύ...
Εγω εδωσα 3 ευρω για ολα αυτα
Εμένα, μαζί με το δέμα μου, μου έδωσαν 50€ μετρητά και μια ολόσωμη Arrow δώρο.
notakos600
27/11/2015, 17:51
Εμένα, μαζί με το δέμα μου, μου έδωσαν 50€ μετρητά και μια ολόσωμη Arrow δώρο.
Τελικά μόνο εγώ πιάστηκα κορόιδο....:lol:
notakos600
01/12/2015, 10:08
Τελευταία εξέλιξη:
Αξία δέματος...360
Δασμοί....107,70
Το παρέλαβα σήμερα από ΕΛΤΑ Κολωνού.
Καλημέρα και καλό μήνα. :beer:
Ένα πίσω χαζοφτερό puig έχει για το cbr και κάτι ψιλομαλ@κίτσες.
Αξία δέματος...360
Μεγειές ^^
notakos600
01/12/2015, 10:14
Μεγειές ^^
Νταξ...και κάτι άλλα ψιλολόγια...να'σαι καλά και σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας. :beer:
Τελευταία εξέλιξη:
Αξία δέματος...360
Δασμοί....107,70
Η λυση
346586
notakos600
01/12/2015, 10:56
Η λυση
346586
PetranGR
01/12/2015, 11:20
Τελευταία εξέλιξη:
Αξία δέματος...360
Δασμοί....107,70
άρα πλήρωσες ΦΠΑ + Δασμοί Αερολιμένα + διεκπαιρέωση ελτα
notakos600
01/12/2015, 11:22
Ναι....ένα πιτόγυρο με απ'όλα.....
spyrakos35
01/12/2015, 11:38
Ναι....ένα πιτόγυρο με απ'όλα.....
https://www.youtube.com/watch?v=2MAmvjedngU
Αούτς.... μου θυμίζει την περίπτωση την δική μου που είχα παραγγείλει παπούτσια για το bowling, αξίας εδώ 190 ευρώ το ζευγάρι (είχα πάρει 2) και εκεί είχαν 110 δολάρια (το 2006 όλο αυτό)
και κατέληξα με τους δασμούς κ.λ.π να τα πληρώσω 200 ευρώ το ζευγάρι :cry:
Τουλάχιστον όμως για 2 χρόνια είχα τα μοναδικά κομμάτια που υπήρχαν στην Ελλάδα και όλοι ψαχνόντουσαν που τα βρήκα :D
Έτσι και εγώ, ένα λουράκι ρολογιού μου βγήκε χρυσό τελικά με ΑΠΕΙΡΕΣ χαμένες ώρες σε ένα δαιδαλώδες σύστημα ακατανόητης γραφειοκρατίας (αισθανόμουν σαν το Ψάλτη).
Στο τέλος και αισθανόμενος ωσάν νικητής μαραθωνοδρόμος με ένα πλήθος χαρτιών στο χέρι, περιμένω να παραλάβω το λουράκι.
Εκεί ακούω το μαγικό:
-Μήπως (ήταν δερμάτινο το λουράκι) είναι από άγριο ζώο; Διότι ΑΝ είναι, πρέπει να το στείλουμε χημείο και έχει άλλη διαδικασία :uplate:
-Καλέ τι λέτε; Από μουσκάρι είναι 346593 και του το παίρνω από το χέρι με έκδηλη την αγωνία στα μάτια μου.
Δεν έμαθε ποτέ κανείς ότι ήταν χορχόδειλας :D
spyrakos35
01/12/2015, 12:31
Δεν έμαθε ποτέ κανείς ότι ήταν χορχόδειλας :D
και δε ζήταγες από τον μπλίτζερ ένα δακτυλάκι???
ά είναι κολασμένος σαν το μπίλλυ, θα μου το μαγάριζε το ρολογάκι :lol:
MG-KTiNoS
01/12/2015, 17:14
Τελευταία εξέλιξη:
Αξία δέματος...360
Δασμοί....107,70
30%????
κι αποτι καταλαβαινω παλι συμφερει νοτακο να το παρεις απεξω;
notakos600
01/12/2015, 18:25
30%????
37% παρακαλώ....
κι αποτι καταλαβαινω παλι συμφερει νοτακο να το παρεις απεξω;
Αν γύριζα τον χρόνο πίσω...πάλι το ίδιο θα έκανα...
Δεν είναι μόνο το αν συμφέρει, για μένα παίζει ρόλο πολύ και η ποικιλία.
για μένα παίζει ρόλο πολύ και η ποικιλία.
Μερακλης;
Ε δείξε μας ντε και τι πήρες