View Full Version : Γ@#$%^&να χιπστεροκράνη
ΨΩΦΟΣ ΣΤΙΣ ΡΕΤΡΟ ΧΙΠΣΤΕΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ
346372
346373
ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα.
Πες και την τιμη ρε Μπαμπη...
να μαθει ο κοσμοζ.....
giannis113
27/11/2015, 12:54
Μου αρέσει
LogOutGoRide
27/11/2015, 12:56
Απαίσιο
Καλα
βγαλτε καμια 500αρα ευρωπουλα +++
να γουσταρετε
346374
γγγγγρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
νιαουυυυυυυυ
Λευκάδιος
27/11/2015, 13:01
Προτιμώ την έκδοση Dualsport :p
346375
el_hymador
27/11/2015, 13:07
Ψάξτε VEMAR CIKIQUI
Ψάξτε VEMAR CIKIQUI
Ασε γιατι θα με κυνηγαει η μανα μου με το ΤΕΖΑ!!!
LogOutGoRide
27/11/2015, 13:17
Ψάξτε VEMAR CIKIQUI
Παναγία μου! Ακόμη χειρότερο!!!
amyroukai
27/11/2015, 13:27
Ένα VEMAR με τις powerpuff girls ήταν χαριτωμένο πάντως.
Ψάξτε VEMAR CIKIQUI
Εγώ τα είδα και θα έλεγα να μην είσαι τόσο απόλυτος. Το γούστο είναι κάτι το υποκειμ....ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σόρυ δεν άντεξα άλλο :lol:
Πες και την τιμη ρε Μπαμπη...
να μαθει ο κοσμοζ.....
άσε με.
κράνη του κώλου 500-600.
τζάκετ του κώλου 800-1000.
γάντια του κώλου 200.
Προσφορά και ζήτηση. Δεν είναι ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο substandard, overpriced προϊόν.
άσε με.
κράνη του κώλου 500-600.
τζάκετ του κώλου 800-1000.
γάντια του κώλου 200.
Tουλαχιστον λεει τιποτε ο κωλος ή ειναι σαν το Ε.Βενιζελος;
CustomBoy
27/11/2015, 13:42
θα προτιμουσα να ξαναεβγαιναν στην κυκλοφορία παλαιου τυπου κράνη,οπως αυτο για παραδειγμα (και αρκετα MX) 346377
ΚΑΠΟΥ εχω ενα τετοιο κιτρινο,απο τον πατερα μου..ζελατινα που κουμπωνε με ''κουμπια'' και ιστορίες...
ΧΙΠΣΤΕΡ=ΕΜΕΤΟΣ
Μου θύμησες Βουτσά :lol:
346378
@Panos: Είσαι θεούλης χαχαχαχ
Γενικά με τη hipster culture δεν έχω πρόβλημα.
Και τα χιπστερόμπαρα μ'αρέσουν
και τα χιπστερόσπιτα
και τα χιπστερομηχανάκια
αλλά όταν βλέπω χιπστερά, με σουέντ άρβυλο, σκίνι τζιν αναδιπλωμένο, τιράντα,
καρώ πουκάμισο, μούσι με τσιγκελωτό μουστάκι, κοτσίδα και μανίκια τατού κάτι με πιάνει.
έχουν βγει κάτι αξεσουάρ για μηχανόβιο χιπστερά (θυμήθηκαν όλοι και πήραν μηχανές τρομάρα τους)
με ΜΗΔΕΝ ίχνος προστασίας απλά με πρίμιουμ υλικά και τιμές στο Θεό που λες:
ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;;;
στην τελική αφού ρε μαλάκες μαζεύεστε και πάτε σαν κότες τσουκου τσουκου τι τα θέλετε και τα παίρνετε;
να πέσετε με 40χλμ σε άδειο δρόμο (γτ μόνο Κυριακές κυκλοφορούν με τις μηχανές, κάθε μέρα έχουν Fiat500)
Το μόνο που τους παραδέχομαι είναι ότι κάνουν ένα καλό: Αναπαλαιώνουν και συντηρούν παλιά μηχανάκια.
Αυτοί και οι τσατσάδες που συντηρούν τα νεοκλασικά του κέντρου.
taisteal
27/11/2015, 14:06
Για πολυ ντοματα :lol:
:tomates:
el_hymador
27/11/2015, 14:12
@Panos: Είσαι θεούλης χαχαχαχ
και τα χιπστερόσπιτα
και τα χιπστερομηχανάκια
καρώ πουκάμισο, μούσι με τσιγκελωτό μουστάκι, κοτσίδα και μανίκια τατού κάτι με πιάνει.
έχουν βγει κάτι αξεσουάρ για μηχανόβιο χιπστερά (θυμήθηκαν όλοι και πήραν μηχανές τρομάρα τους)
ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;;;
στην τελική αφού ρε μαλάκες μαζεύεστε και πάτε σαν κότες τσουκου τσουκου τι τα θέλετε και τα παίρνετε;
να πέσετε με 40χλμ σε άδειο δρόμο (γτ μόνο Κυριακές κυκλοφορούν με τις μηχανές, κάθε μέρα έχουν Fiat500)
Το μόνο που τους παραδέχομαι είναι ότι κάνουν ένα καλό: Αναπαλαιώνουν και συντηρούν παλιά μηχανάκια.
Έλα αφιερωμένο: https://www.youtube.com/watch?v=_xX8FAzMSUM
και το site του δημιουργού: http://www.itsbetterinthewind.com/book
μπες εδώ (http://hipsterbikevideos.com/) για ούμπερ χιπστερολιώσιμο
Κώστα είμαι σίγουρος, μπορείς να φτιάξεις καλύτερο κράνος :bawl:
346383
el_hymador
27/11/2015, 14:25
To παράδοξο είναι ότι τώρα που έγινε της μόδας το hipster, δεν είναι πια hipster, καθότι hipster είναι η επιφανειακή και φαίνεσθαι υιοθέτηση ξεχασμένων -εκτός του mainstream- life style προτύπων, με μόνο σκοπό την διαφοροποίηση. Ως εκ τούτου, mainstream είναι πλέον το hipster και hipster είναι όλοι οι υπόλοιποι. Μπέρδεμα...
MG-KTiNoS
27/11/2015, 14:46
και τα χιπστερόσπιτα
και τα χιπστερομηχανάκια
Εμένα μ ενοχλεί αφάνταστα που κακοποιούν τα παλιά μηχανάκια.
Κυρίως όταν βουτάνε το τροχό και κόβουν τα πλαίσια.
Τα έχω ξαναπεί με τα παλιά μηχανάκια και δεν θέλω να επαναλάβω.
Λίγος σεβασμός όμως δεν βλάπτει.
Το 99% από δαύτους είναι φυσικά κλασικοί παρκαδόροι και ζήτημα αν κάνουν 5000χλμ το χρόνο.
υγ αν δεν υπήρχαν μαλάκες πως θα ζούσαν οι ξύπνιοι
(όπου μαλάκες βάλε και δήθεν)
el_hymador
27/11/2015, 14:56
Τώρα για να λέμε και του στραβού το δίκιο και ο κάγκουράς που έχει πάρει XT550, το έχει ψηλώσει, με νίκελα στα ψαλίδια και στα πιρούνια και ετς, δεν το σέβεται ακριβώς το μηχανάκι... το ίδιο και ο καφετεριακός supersportας που έχει όλη την Puig και την Rizoma πάνω στο έρμο το ss το οποίο κάνει 5 χλμ. την εβδομάδα. Να μη μιλήσουμε για τον μεγάλο ευεργέτη της Wunderlich και της Τouratech o οποίος πάει στο γραφείο με το αλουμινένιο τριβάλιτσο και τον φουλ αντβέντσουρ εξοπλισμό.
MG-KTiNoS
27/11/2015, 14:58
Τώρα για να λέμε και του στραβού το δίκιο και ο κάγκουράς που έχει πάρει XT550, το έχει ψηλώσει, με νίκελα στα ψαλίδια και στα πιρούνια και ετς, δεν το σέβεται ακριβώς το μηχανάκι... το ίδιο και ο καφετεριακός supersportας που έχει όλη την Puig και την Rizoma πάνω στο έρμο το ss το οποίο κάνει 5 χλμ. την εβδομάδα. Να μη μιλήσουμε για τον μεγάλο ευεργέτη της Wunderlich και της Τouratech o οποίος πάει στο γραφείο με το αλουμινένιο τριβάλιτσο και τον φουλ αντβέντσουρ εξοπλισμό.
δεν ξέρω τι κάνουν αυτοί που λες αλλά να κόψεις το πλαίσιο από ένα φορ είναι για μπουφλες....
:D
Βγάζετε οφφ ένα ολόκληρο και τεράστιο τομέα των οχημάτων: αυτόν των μετατροπών κ βελτιώσεων.
δεν ξέρω τι κάνουν αυτοί που λες αλλά να κυκλοφορείς με ΤΔΜ είναι για μπουφλες....
:bawl::bawl::bawl::bawl:
sapila racing
27/11/2015, 15:14
Βγάζετε οφφ ένα ολόκληρο και τεράστιο τομέα των οχημάτων: αυτόν των μετατροπών κ βελτιώσεων.
Οχι ολόκληρο.
Η μαγική λέξη εδώ είναι 'αναστρεψιμότητα'. ;)
Αμα ειναι κανενα παλιομηχανακι χωρίς τιποτα ιδιαίτερο ΟΚ, αλλά αν ειναι αξιόλογο δεν ειναι για να το κόψεις ρε φίλε!
Έλα αφιερωμένο: https://www.youtube.com/watch?v=_xX8FAzMSUM
και το site του δημιουργού: http://www.itsbetterinthewind.com/book
Εγώ περίμενα να εμφανιστεί από κάπου ο byron με το SRX αλλά δυστυχώς..
Οχι ολόκληρο.
Η μαγική λέξη εδώ είναι 'αναστρεψιμότητα'. ;)
Αμα ειναι κανενα παλιομηχανακι χωρίς τιποτα ιδιαίτερο ΟΚ, αλλά αν ειναι αξιόλογο δεν ειναι για να το κόψεις ρε φίλε!
γούστα είναι αυτά.
τον κώλο ενός παλιού bmw άνετα τον έκοβα. μιας 916 για κανένα λόγο.
τέσπα ξεφεύγουμε
ορίστε Σαπίλα και το χιπστεροmotobecane μου
346390
sapila racing
27/11/2015, 15:33
γούστα είναι αυτά.
τον κώλο ενός παλιού bmw άνετα τον έκοβα. μιας 916 για κανένα λόγο.
τέσπα ξεφεύγουμε
Mπαμπη όλα τα κλασσικά BMW απο το 1970 και μετα εχουν αφαιρούμενο υποπλαίσιο. :)
sapila racing
27/11/2015, 15:36
ορίστε Σαπίλα και το χιπστεροmotobecane μου
346390
Δεν είσαι hipster ρε!
Aπλά θελεις να το παίξεις fixas, αλλά εβαλες κι ενα φρενο βλέπω. Εχεις και 2ο γραναζι αμα βρεις ανηφόρα βλέπω, πονηρός!
To χρώμα τροχών/ελαστικών εσυ το διάλεξες? :confused:
Το καλύτερο αντικλεπτικό.
.
τον κώλο ενός παλιού bmw άνετα τον έκοβα.
Δεν χρειάζεται..........................
346391
Δεν είσαι hipster ρε!
Aπλά θελεις να το παίξεις fixas, αλλά εβαλες κι ενα φρενο βλέπω. Εχεις και 2ο γραναζι αμα βρεις ανηφόρα βλέπω, πονηρός!
single speed το έχω εξ ου κ το φρένο. δεν το μπορώ το fix.
οι τροχοί ήταν λαχανί με άσπρα ελαστικά αλλά τον χειμώνα γινόντουσαν καφέ από τις λάσπες και έβαλα πράσινα.
και μένα μου αρέσει και δεν πατε να λέτε ότι θέτε :a37:
el_hymador
27/11/2015, 15:52
Aπό πουθενά δεν πιάνεστε ρ.π.μ.... βγάζουν οι εταιρείες hipsterομοντέλα σωρηδών, μαλακία. Παίρνει ο hipster το μηχανάκι και το κάνει όπως του γουστάρει, μαλακία. Kόβαν και ράβαν παλιότερα μηχανάκι για να τα κάνουν cafe racer, γαμάτο!
sapila racing
27/11/2015, 16:10
single speed το έχω εξ ου κ το φρένο. δεν το μπορώ το fix.
οι τροχοί ήταν λαχανί με άσπρα ελαστικά αλλά τον χειμώνα γινόντουσαν καφέ από τις λάσπες και έβαλα πράσινα.
και μένα μου αρέσει και δεν πατε να λέτε ότι θέτε :a37:
Ωραίο είναι ρε! :)
Αφού δεν ειναι fix, τα fix τα σιχαίνομαι! Ειναι hipsteroποδήλατα!! :lol:
Γουστάρω ξυλικη με τους χιπστεραδες όπως παλιά τα πανκια με μεταλλαδες και καρεκλαδες.
RizlaPlusPlus
27/11/2015, 16:45
Γενικα δε ντη γουσταρω τη γκουλτουρα τους. Γιατι δεν ειναι κιολας. οχι τιποταλλο.
Αλλα για να τα κανουμε και πιο σοβαρα τα πραματα, ειχαμε κιτς κρανη και αφτερμαρκετ παπαριτσες και πριν τους χιπστερ.
346392
Απλα οι δικες τους παπαριτσες ειναι πιο ακριβες... :cry:
Bob_o_mastoras
27/11/2015, 16:53
Eγω που θελω να παρω αυτο το κρανος ειμαι καλα ή να το κοιταξω..;;; :look:
346394
dimmie_72
27/11/2015, 17:32
θα προτιμουσα να ξαναεβγαιναν στην κυκλοφορία παλαιου τυπου κράνη,οπως αυτο για παραδειγμα (και αρκετα MX)
ΚΑΠΟΥ εχω ενα τετοιο κιτρινο,απο τον πατερα μου..ζελατινα που κουμπωνε με ''κουμπια'' και ιστορίες...
ω ρε φίλε το έχω απ το 98! Ιταλικό αν θυμάμαι καλά, με ροδέλα από κάτω που ανεβοκατεβάζει τη ζελατίνα. επίσης ίδιου έτους κατασκευής SHOEI που από τότε συγκρινόμενο είναι 3 κλάσεις πάνω.
devil's animal
27/11/2015, 17:35
γιατι τους κοροϊδευετε ρε τους hipsters?
θα θελατε να εισασταν σαν και αυτους?:a029:
να μασατε με, και να πληρωνετε ακριβα, οτι αχρηστη παπαρια σας πλασαρει η καθε εταιρεια...
να ακολουθειτε την μοδα οσο παπαρια και αν ειναι...ακου τσιγκελωτο μουστακι...:rotflmao:
and so on...
SHOOTER045
27/11/2015, 17:35
Γενικα δε ντη γουσταρω τη γκουλτουρα τους. Γιατι δεν ειναι κιολας. οχι τιποταλλο.
Αλλα για να τα κανουμε και πιο σοβαρα τα πραματα, ειχαμε κιτς κρανη και αφτερμαρκετ παπαριτσες και πριν τους χιπστερ.
346392
Απλα οι δικες τους παπαριτσες ειναι πιο ακριβες... :cry:
Να φοράς κράνος, με μ@@νοχειλο στο σαγόνι, πρέπει να είναι πολύ χιπστερ εμπειρία
θα θελατε να εισασταν σαν και αυτους?:a029:
να μασατε με, και να πληρωνετε ακριβα, οτι αχρηστη παπαρια σας πλασαρει η καθε εταιρεια...
να ακολουθειτε την μοδα οσο παπαρια και αν ειναι...ακου τσιγκελωτο μουστακι...
Τι εννοείς; To μισό φόρουμ είναι τέτοιοι τύποι, απλά όχι με τσιγκελωτό μουστάκι.
devil's animal
27/11/2015, 18:01
Τι εννοείς; To μισό φόρουμ είναι τέτοιοι τύποι, απλά όχι με τσιγκελωτό μουστάκι.
μην κρινεις εξ ιδιων τ'αλλοτρια ρε...:p
Δε λέω για μένα. Εγώ έχω ΚΑΙ μουστάκι!
Eγω που θελω να παρω αυτο το κρανος ειμαι καλα ή να το κοιταξω..;;; :look:
346394
Δεν περιμέναμε να μας δείξεις το κράνος για να καταλαβουμε οτι ΔΕΝ εισαι καλά. ......
Προς το φίλο που στο βρουμ του δεν κατάλαβε τι εννοώ με τις τσατσάδες:
Το κέντρο της Αθήνας παλιότερα ήταν όλο νεοκλασικά κτήρια που με τον "εθνάρχη-πράκτορα της CIA" και την αντιπαροχή
η συντριπτική πλειοψηφία τους γκρεμίστηκε για να φτιαχτούν τα εκτρώματα οι πολυκατοικίες. Με τα χρόνια
η μεσαία και η μεγαλομεσαία τάξη που είχε παραμείνει στα νεοκλασικά είτε μετακόμισε προς βόρεια/νότια προάστια
και ανατολική αττική ή απεβίωσε και οι απόγονοι τους τα νοίκιαζαν/πούλησαν. πάρα πολλά νεοκλασικά (Φυλής, Λιοσίων
Μεταξουργείο και πέριξ) μετατράπηκαν σε μπουρδέλα και διασώθηκαν επειδή οι τσατσάδες τα συντηρούν.
Έτσι και οι χιπστεράδες. Μπορεί να τους αντιπαθώ (όπως και τη βιομηχανία του αγοραίου έρωτα) αλλά δεν μπορώ
να μη παραδεχτώ ότι πολλοί έριξαν λεφτά σε κάτι χρέπια παλιοσίδερα και τα ανέστησαν. Και όπως μ'αρέσει να τριγυρνώ
στα σοκάκια της Αθήνας και να ανακαλύπτω καλοσυντήρημενα νεοκλασικά έτσι μ'αρέσει να βλέπω και κάτι αρχαία
cb750 ή r51 ή xt 400 που είναι στην πένα κι ας έχουν νίκελα ή κομμένους κώλους. από τα να σιγοτρώει η σκουριά
χίλιες φορές έτσι όπως κυκλοφορούν.
μιας και το εφερε η κουβέντα
http://www.hln.be/hln/nl/17541/Het-leukste-van-het-web/article/detail/2537611/2015/11/26/Gin-tonic-2005-vs-2015-zelfde-drankje-maar-wereld-van-verschil.dhtml
amyroukai
27/11/2015, 19:33
Ε σόρι, με την τραβελοποιηση των μηχανακίων ως δηθεν διάσωση διαφωνώ. Ειδικά με τον τρόπο που γίνεται εδώ. Έξω τουλάχιστον ο ψυχοπαθής με τον τροχό περνάει και ένα κτεο, εδώ η κάθε πικραμένη έχει γίνει πλαισιας, αναρτησας, μοτερας, εξατμισας και κλαπ κλαπ το φιλοθεαμον...