View Full Version : fjr 1300..... 2016
Ναι αλλα για τα κυβικά του σε κομάτια εκτος έχει τρομερα χαμηλή κατανάλωση (ισως βοηθαει και στο βαρος οτι δεν εχει μαλια )
Tο μπουσα εχει πιο χαμηλη και δεν εχει αξονα.
Billymuse
30/11/2015, 20:48
Ισως εκει να έπαιζε ρόλο και η μια σχέση που έλειπε απο το FJR, αλλα κάτι θα ξέρεις καλυτερα
Ισως εκει να έπαιζε ρόλο και η μια σχέση που έλειπε απο το FJR, αλλα κάτι θα ξέρεις καλυτερα
Δε λειπει καμια σχεση απο το fjr, η 5η του ειναι πιο μακρια απο την 6η του μπουσα. Αλλα το ζουκι εχει καλλιτερη αεροδυναμικη, δεν εχει αξονα και σε γενικες γραμμες ειναι γαμω τα μοτερακια. Πας με 200 και νομιζεις οτι δουλευει ρελαντι.
Αν το fjr δεν ειχε αξονα και ειχε μοτερ κλωνο μπουσα θα το ειχα ηδη αγορασει.
pipe_smoker
30/11/2015, 21:10
Αν το fjr δεν ειχε αξονα και ειχε μοτερ κλωνο μπουσα θα το ειχα ηδη αγορασει.
Τόσα πολλά μειονεκτήματα έχει ο άξονας?:confused:
Τόσα πολλά μειονεκτήματα έχει ο άξονας?:confused:
Σε ευρωπαικους δρομους ειναι φαιν, σε οτιδηποτε αλλο νοιωθεις το πισω να κλωτσαει. Πολυ μεγαλο μη αναρτωμενο βαρος. Αυτα παντα σε ορους περφεξιονισμου βεβαια.
Billymuse
30/11/2015, 21:22
Υπάρχουν ''βελτιώσεις'' για τον άξονα,η ακομα καλύτερα after market..?
Υπάρχουν ''βελτιώσεις'' για τον άξονα,η ακομα καλύτερα after market..?
Μονο καλη αναρτηση. Εχω παρει μια βολτα το μοτο του σπυρου (που εχει ολινς) και η διαφορα με το μπουσα ηταν αισθητη σε κακο δρομο. Αισθητη μεν αλλα αυτο δε σημαινει οτι μου ηταν δυσαρεστο. Γενικα βρισκω πως δεν υπαρχει λογος να αυξανεις τοσο την περιπλοκοτητα το βαρος και το κοστος, την στιγμη που μια αλυσιδα σε τετρακυλινδρο βγαζει ανετα 50Κ κμ. Αντε και λιγοα καθαρισμα μια στις τοσες.
Τρένο.……… ������������������ :D
346549
Ναι καλύτερα τρένο, εχει και καντίνα :p
Bob_o_mastoras
01/12/2015, 03:22
Nα πω και 'γω την πιπ@ μου...
Καλο, χρυσο το fjr αλλα για Ελλαδα δεν κανει επ' ουδενι..
Το μηχανακι αυτο ειναι για ανθρωπους που μενουν Γερμανια πχ, δουλευουν ολη την εβδομαδα και τα Σ/Κ γουσταρουν να κανουν touring oπως και τα καλοκαιρια στην αδεια τους, γυριζωντας τας Ευρωπας..
Για τους ελληνικους μικρους σε μηκος και ελεεινους σε ποιοτητα καροδρομους ειναι απλα εξω απο τα νερα του και ταλαιπωρειται τζαμπα..
Κατα τα αλλα, ναι, και γ@μω τα μηχανακια ειναι για τη δουλεια του.. Ειναι η περιπτωση (για να πω και 'γω το θαλασσινο μου) που ο γυαλος μας ειναι στραβος, η Yamaha μια χαρα αρμενιζει.. ;)
spyrakos35
01/12/2015, 03:56
Nα πω και 'γω την πιπ@ μου...
Καλο, χρυσο το fjr αλλα για Ελλαδα δεν κανει επ' ουδενι..
Το μηχανακι αυτο ειναι για ανθρωπους που μενουν Γερμανια πχ, δουλευουν ολη την εβδομαδα και τα Σ/Κ γουσταρουν να κανουν touring oπως και τα καλοκαιρια στην αδεια τους, γυριζωντας τας Ευρωπας..
Για τους ελληνικους μικρους σε μηκος και ελεεινους σε ποιοτητα καροδρομους ειναι απλα εξω απο τα νερα του και ταλαιπωρειται τζαμπα..
Κατα τα αλλα, ναι, και γ@μω τα μηχανακια ειναι για τη δουλεια του.. Ειναι η περιπτωση (για να πω και 'γω το θαλασσινο μου) που ο γυαλος μας ειναι στραβος, η Yamaha μια χαρα αρμενιζει.. ;)
αν θες να το πάρουμε ψυχρά, όλοι θα έπρεπε να έχουμε ον - οφφ
αν βέβαια πράτταμε με βάση την ψυχρή λογική, δε θα κυκλοφορούσε αράρ, μπούσα, πανιγκάλε, υπερτουμπανιασμένα ον οφφ, και γενικά μηχανάκια που πάνε πάνω από τα όρια κυκλοφορίας....
ο άξονας μια χαρά δουλεύει, αν ποτέ οδηγήσετε, ελάτε να γράψετε εντυπώσεις μετά.... οτι μπορεί να μην δουλεύει το ίδιο καλά η ανάρτηση κλπ κλπ ναι, οκ, μπορεί να ισχύει και μπορεί και το κακό το χάλι των ελληνικών δρόμων να επιδεινώνει την κατάσταση αλλά τότε - όπως είπα παραπάνω - ας τα πουλήσουμε όλοι τα μηχανάκια μας και ας πάρουμε ον οφφ....
όσο για την ευκολία του άξονα? ε, βάζεις 200 μλ βαλβολίνη και για 10.000 χλμ δεν ξαναασχολείσαι.... και δεν λερώνει και τπτ.....
καλό θα ήταν, ο, αρτέμης-μάτσας-της-χόνΔα-του-φόρουμ (aka KORDIX :lol:) να μας γράψει για την μεταβασή του σε άξονα και τις εντυπώσεις του γενικότερα (αν και έχει πάει σε μάπα άξονα αλλά τεσπα :p)
τωρα για τα περι βάρους κλπ κλπ, μπορεί να είναι μία πραγματικότητα, αλλά εγώ τα ακούω βερεσέ.... μια χαρά κυκλοφορεί το παπόρι και στην αθήνα μέσα, αν το συνηθίσεις είναι αστείο.... δλδ ο πιπάκιας ή ο θεόφιλος με τα γυμνά τους πάνε πιο ανετα? τα βαρκαντέρο πάνε σαν παπιά? ή τα αράρ? ή τα μπούσα πάνε σαν τις σαύρες??? μην τρελαθούμε τωρα.... έχετε σκαλώσει στον άξονα, αν ήταν με αλυσίδα, θα μιλάγατε αλλιώς ;)
τέλος, όταν οδηγός του επιπέδου μου (πάτος δλδ), μπορεί και ξύνει μαρσπιέδες σε δημόσιο δρόμο, ε ρε μάγκες, στραβός ο γυαλός δεν είναι, μάλλον στραβά αρμενίζετε.... αλλά είπαμε, είστε στεριανοί, δεν ξέρετε από θάλασσα :lol:
σας αγαπώ όλους :kiss: και κατανοώ τη ζήλια σας, γράφτε κι άλλα, γελάω τρελά με τις ατάκες σας :lol:
Bob_o_mastoras
01/12/2015, 04:11
Oχι ρε Σπυρο, δεν κρινω το fjr.. Αλλωστε δεν το εχω οδηγησει και κανενα του ειδους του οποτε δεν μπορω να το κανω..
Απλα λεω οτι με τους σκατοδρομους που εχουμε εγω θα το λυπομουν. Ειναι too much.. Θελουν autobahn κλπ τα μηχανακια αυτα για να αναδειξουν το ταλεντο τους..
Δε λεω να παρουμε ολοι on-off (αλλωστε οι περισσοτεροι ηδη on off εχουν στο Ελλαντα και δεν ειναι τυγχαιο) απλα τονιζω οτι κανουμε συμβιβασμους για να απολαμβανουμε αυτο που θελουμε, λογω συνθηκων..
Τη χωρα κραζω, το fjr μια χαρα ειναι..
υ.γ. Για τους μαρσπιεδες μην παινευεσαι... Τερμα κατω τους εχει... :lol::lol::p
Δεινόσαυρος
01/12/2015, 04:30
To βινδεο που πόσταρε ο bulmont στο #84 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=147289&page=6&p=2669538&viewfull=1#post2669538) δεν είδα να το σχολιάζει κανείς...
(Στα πέριξ του 8:10 να πάρουν μια ιδεα οι βιαστικόι... :D )
amyroukai
01/12/2015, 06:53
Γιατί, εκεί στο τέλος που του πέφτει; παλαβός ο τζαπανέζος...
pipe_smoker
01/12/2015, 08:46
αν θες να το πάρουμε ψυχρά, όλοι θα έπρεπε να έχουμε ον - οφφ
Ρε δε μπα να κοψεις το λαιμό σου λεω γω :moutza::lol:
ΥΓ.Εγω με τη γυμνή νταλίκα μου μόνο να την κάνω καμια όπισθεν για να ξεπαρκαρω κλπ ζοριζομαι και μου πέφτουν τα νεφρά.
Κατα τα αλλα αιλουρος!
Κι εμένα εντύπωση μου κάνει.
Το fjr έχει αλλο όγκο, αλλα θέμα συνήθειας νομίζω ειναι. Το μαθαίνεις και το πας.
Εδώ βλέπεις goldwing και πηγαίνουν σαν παπια, τα φουζουρου θα ζοριστουνε?
spyrakos35
01/12/2015, 08:50
Ρε δε μπα να κοψεις το λαιμό σου λεω γω :moutza::lol:
ΥΓ.Εγω με τη γυμνή νταλίκα μου μόνο να την κάνω καμια όπισθεν για να ξεπαρκαρω κλπ ζοριζομαι και μου πέφτουν τα νεφρά.
Κατα τα αλλα αιλουρος!
Κι εμένα εντύπωση μου κάνει.
Το fjr έχει αλλο όγκο, αλλα θέμα συνήθειας νομίζω ειναι. Το μαθαίνεις και το πας.
Εδώ βλέπεις goldwing και πηγαίνουν σαν παπια, τα φουζουρου θα ζοριστουνε?
αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο....
για να φανταστείς, ανέβηκα εχτες στο R6 συμφορουμίτη και δε μπορούσα να βολευτώ με τίποτα..... και κατευθείαν ήρθε στο μυαλό μου ο σαπίλας που μπορεί και να μου ρίχνει και ένα κεφάλι.... πως διάολο βολεύεται ο μπσηλός, δεν το κατάλαβα....
να πω τώρα οτι το R6 είναι άχρηστο?
Σαφώς τα πάντα είναι θέμα συνήθειας. Απλά όλα γίνονται ευκολότερα με το κατάλληλο εργαλείο. Όποιος υποστηρίζει ότι "μηχανάκια" 600 κιλών είναι παιχνιδάκι μέσα στην πόλη, απλά κοροϊδεύει τον εαυτό του.
Βρε αν το πάρουμε ψυχρά, ολοι βεσπακια πρέπει να πάρουμε. ........
Αυτος ο φουστης ο τυρεμπορας μας εχει ξεφτιλίσει. ....
RaGe_Raptor
01/12/2015, 08:59
ΡΕ ΔΕ ΜΠΑ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΕΊΤΕ,που σας έπιασε κρίση Τερενσίτιδας πρωί-πρωί.... καβαλάμε για την υπερβολή ρεεεεεεεεεεεεεεε....
0-200km/h σε 7,2sec :smokin:
Ακριβώς. Οπότε αφήστε τις παπαριές για το πόσο βολικά είναι τα μηχανάκια σας σε αντισυμβατική χρήση, γιατί ΔΕΝ είναι και βολευτείτε με "το πήρα γιατί έτσι γουστάρω".
Κάποιος πόσταρε προχτές ένα R1 με τριβάλιτσο. Ο Τζόνης πόσταρε πώς να κάνεις ένα superbike πολιτικό λολ. Σοβαρευτείτε.
spyrakos35
01/12/2015, 09:03
Ακριβώς. Οπότε αφήστε τις παπαριές για το πόσο βολικά είναι τα μηχανάκια σας σε αντισυμβατική χρήση, γιατί ΔΕΝ είναι και βολευτείτε με "το πήρα γιατί έτσι γουστάρω".
Κάποιος πόσταρε προχτές ένα R1 με τριβάλιτσο. Ο Τζόνης πόσταρε πώς να κάνεις ένα superbike πολιτικό λολ. Σοβαρευτείτε.
εγώ πάντως δεν είπα "πάρτε φουζουρού για να βολτάρετε στο κέντρο"
είπα οτι "απαξ και το συνηθίσεις στο βάρος του, είναι πιο εύκολο από όσο νομίζετε"....
RaGe_Raptor
01/12/2015, 09:04
<=κάποιος
spyrakos35
01/12/2015, 09:08
<=κάποιος
μλκ ξεπέρασες και τον αρτέμη μάτσα εσύ....
δίνεσαι μόνος σου
:lol:
Cpt. Haddock
01/12/2015, 09:09
Λοιπον, κανονικα σαν μοντ στην ενοτητα, θα έπρεπε να ριξω ενα γερο σφουγγάρισμα. Ειναι ομως διαμαντια τα σχόλια, οποτε τα αφηνω.
:beer:
Σπυράκo, δεν αναφερόμουν προσωπικά σε σένα, προφανώς, αφού ανέφερα κι άλλους ονομαστικά (ναι, Τζώρτζιο, εσύ ήσουν :p). Ήταν γενικότερο σχόλιο. Το να ξέρουμε τι έχουμε και γιατί, είναι πάντα μια καλή αρχή. Από κει και πέρα, το πόσο μακρυά θα το πας (όχι εσύ, πάλι γενικά), ναι, είναι θέμα συνήθειας και αν(τ)οχής. Εγώ πχ έχω το τέλειο εργαλείο πόλης, αλλά αν χρειαστεί να κάνω ευθεία πάνω από 50 χλμ, βάζω τα κλάματα. Έχω κάνει και 500 χλμ αυθημερόν με τέτοιο μηχανάκι, ναι, αλλά δε διαλαλώ ότι γίνεται εύκολα :p
RaGe_Raptor
01/12/2015, 09:28
και 6η και slipper clutch!!!!??? ουάου λέμε!:p
dimmie_72
01/12/2015, 09:47
Μπα; κι από πότε τα βεσπάκια είναι καλύτερα στην πόλη απ τα παπιά δλδής;
υπερέχουν σε κατανάλωση;
σε παθητική ασφάλεια;
σε κόστος συντήρησης;
σε ευελιξία;
σε αναρτήσεις-φρένα;
........................................
:p:p:p:a22:
και για να μην ανοίγω και άλλο ποστ.... μην τρελαθούμε, το R1 σαμάρια φορούσε.
δεν ξέρω τι γίνεται στην Αθήνα, αλλά στο Πήλιο μια χαρά βλέπω τα Σ/Κ δικάβαλα SS απόλη την Ελλάδα και δεν τους βλέπω και να πολυζορίζονται! δεν είπαμε να γυρίσουν και τον κόσμο αλλά τόοοοοσο ασύμβατο είναι δλδ 1 πολιτικό SS να κάνει 1 ταξιδάκι με 1-2-3-4 διανυκτερεύσεις;
RaGe_Raptor
01/12/2015, 09:51
και για να μην ανοίγω και άλλο ποστ.... μην τρελαθούμε, το R1 σαμάρια φορούσε.
δεν ξέρω τι γίνεται στην Αθήνα, αλλά στο Πήλιο μια χαρά βλέπω τα Σ/Κ δικάβαλα SS απόλη την Ελλάδα και δεν τους βλέπω και να πολυζορίζονται! δεν είπαμε να γυρίσουν και τον κόσμο αλλά τόοοοοσο ασύμβατο είναι δλδ 1 πολιτικό SS να κάνει 1 ταξιδάκι με 1-2-3-4 διανυκτερεύσεις;
γκόμενα>1.55=>πρόβλημα
γκόμενα>1.55=>πρόβλημα
Γιατι ρε Αρτεμη;:D
Την βαζεις στο τανκ μπαγκ και ολα καλα!
To θυμάστε το χερούλι που είχα φτιάξει;Μια χαρά ταξιδευεις με ss και ούτε αέρας ουτε κουνήματα ούτε τίποτα.Μην είστε βελουδόκωλοι.
spyrakos35
01/12/2015, 10:24
To θυμάστε το χερούλι που είχα φτιάξει;Μια χαρά ταξιδευεις με ss και ούτε αέρας ουτε κουνήματα ούτε τίποτα.Μην είστε βελουδόκωλοι.
γιατί λες στις εκδρομές μου πάω μόνος???
spyrakos35
01/12/2015, 13:01
http://www.yamaha-motor.eu/uk/products/motorcycles/sport-touring/fjr1300a.aspx?view=featurestechspecs
289 κιλάκια πλήρες υγρών (μπενζίνα και λάδια = 30 λίτρα, ναι?) μόνον....
14 ροπή στις 7000
γατάκια
ερχόμαστε λέμε
Πηρε κανα αλογο, η εμεινε με τα 125?
Maximum power
107.5 kW (146.2PS) @ 8,000 rpm
spyrakos35
01/12/2015, 14:21
127 τροχό ;)
40 παραπάνω από το άφρικα :lol:
Και ένα άφρικα ακόμα σε βάρος.
127 τροχό ;)
40 παραπάνω από το άφρικα :lol:
Και εκατο πανω απο το wr250r.
Ετσι ακουγεται καλλιτερα.
spyrakos35
01/12/2015, 14:28
ή ένα drz με fcr και κάτι ακόμα επιπλέον του άφρικα....
:a17:
Billymuse
01/12/2015, 14:28
Aπο τι διάβασα τα χρησιμοποιούν οι μπάτσοι στο Βέλγιο (ναι γιατί ειναι τεράστια χώρα με τρομερες ευθείες στις εθνικές)
346598
ή ένα drz με fcr και κάτι ακόμα επιπλέον του άφρικα....
:a17:
Πλάκα-πλάκα ζυγίζει ακριβώς όσο 2 μηχανάκια μου.
spyrakos35
01/12/2015, 14:30
Aπο τι διάβασα τα χρησιμοποιούν οι μπάτσοι στο Βέλγιο (ναι γιατί ειναι τεράστια χώρα με τρομερες ευθείες στις εθνικές)
346598
επειδή είσαι γατάκι μικρό
και στην ελβετία
και στην γαλλία
Billymuse
01/12/2015, 14:31
Αλλα και η Ολλανδία επίσης μεγαλη χώρα ...τςςςςςς πολυ κακο το μαυροοοοο
346599
Billymuse
01/12/2015, 14:32
Αλλα ξέρουν τι κάνουν στην Ολλανδία, επειδή η χώρα ειναι κάτω απο το νερό αμα λιώσουν οι πάγοι και πλημμυρίσει η χώρα θα βγούνε με τα FJR
και θα τους σώσουν :lol:
ΣΠΥΡΑΚΟ πρέπει να σε εχω παει γυρω στο 5-1 στο σκορ
dimmie_72
01/12/2015, 14:43
289 κιλάκια πλήρες υγρών
ε, με τόσα υγρά αποκλείεται να κουνάει.
Θα γεμίζουν τις σεντίνες... :D
Cpt. Haddock
01/12/2015, 14:43
ε, με τόσα υγρά αποκλείεται να κουνάει.
Θα γεμίζουν τις σεντίνες... :D
:lol::moutza::lol:
spyrakos35
01/12/2015, 14:45
Συκοφαντηστε ολο και κατι θα μεινει......
Bob_o_mastoras
01/12/2015, 14:58
346598
Αλλα και η Ολλανδία επίσης μεγαλη χώρα ...τςςςςςς πολυ κακο το μαυροοοοο
346599
To Bελγιο ειναι η χωρα με το αναλογικα μεγαλυτερο δικτυο αυτοκινητοδρομων (φακτ). Επισης σχεδον δεν κυκλοφορουν αυτοκινητα στο δρομο.
Στην Ολλανδια επισης το μποτιλιαρισμα ειναι αγνωστη λεξη.
Σε χωρες ομως οπως η Ιταλια ή η Ισπανια εχουν σκουτερ.. ;)
Αλλωστε δεν εχει να λεει κατι.. Με αυτη τη λογικη, μιας και ειμαστε Ελλαδα, θα επρεπε να εχουμε μονο Transalp, Vstrom, Versys και οι μερακληδες gsx750..
Cpt. Haddock
01/12/2015, 15:00
Στην Ολλανδια επισης το μποτιλιαρισμα ειναι αγνωστη λεξη.[...]
Πολύ θα ήθελαν οι Ολλανδοι να ειναι αληθεια αυτο :wave2:
τωρα για τα περι βάρους κλπ κλπ, μπορεί να είναι μία πραγματικότητα, αλλά εγώ τα ακούω βερεσέ.... μια χαρά κυκλοφορεί το παπόρι και στην αθήνα μέσα, αν το συνηθίσεις είναι αστείο.... δλδ ο πιπάκιας ή ο θεόφιλος με τα γυμνά τους πάνε πιο ανετα? τα βαρκαντέρο πάνε σαν παπιά? ή τα αράρ? ή τα μπούσα πάνε σαν τις σαύρες??? μην τρελαθούμε τωρα.... έχετε σκαλώσει στον άξονα, αν ήταν με αλυσίδα, θα μιλάγατε αλλιώς ;)
σπυράκο μου άμα πάρεις τα γυμνά του θεόφιλου ή του πιπάκια και τα πας στο κέντρο θα νομίζεις ότι καβαλάς μοτάρντ σε σχέση με το φουζουρου.
κι όταν λέω κέντρο εννόω πχ πανεπιστημίου μεσημέρι καθημερινής.
τα ss πάλι περνάνε αέρα σε σχέση με το δικό σου γτ τα κλιπόν είναι χαμηλότερα από τους καθρέφτες και το τιμόνι του βαραντέρο ψηλότερα.
εγώ πρόβλημα με τον άξονα δεν έχω. έχω ταξιδέψει δικάβαλο με 1200gs και είναι μεγάλη ευκολία να μην είσαι κάθε 500 με το σπρέυ στο χέρι.
αλλά αυτά τα 300 σχεδόν κιλά ρε φίλε δεν παλεύονται και δεν χωνεύονται με τίποτα
Γεπ. Δεν ισχύει. Πριν 2 μήνες, όσες ώρες έκανα από Brussels μέχρι έξω από Amsterdam, έκανα για να μπω Amsterdam :P
σπυράκο μου άμα πάρεις τα γυμνά του θεόφιλου ή του πιπάκια και τα πας στο κέντρο θα νομίζεις ότι καβαλάς μοτάρντ σε σχέση με το φουζουρου.
κι όταν λέω κέντρο εννόω πχ πανεπιστημίου μεσημέρι καθημερινής.
τα ss πάλι περνάνε αέρα σε σχέση με το δικό σου γτ τα κλιπόν είναι χαμηλότερα από τους καθρέφτες και το τιμόνι του βαραντέρο ψηλότερα.
εγώ πρόβλημα με τον άξονα δεν έχω. έχω ταξιδέψει δικάβαλο με 1200gs και είναι μεγάλη ευκολία να μην είσαι κάθε 500 με το σπρέυ στο χέρι.
αλλά αυτά τα 300 σχεδόν κιλά ρε φίλε δεν παλεύονται και δεν χωνεύονται με τίποτα
Εμενα παντως το φουζουρου μου φανηκε πανευκολο μηχανακι στην οδηγηση. Απλα καποια πραγματα τα κανεις πιο αργα στη κινηση αλλα αυτο δε σημαινει οτι σε ταλαιπωρει. Η ορθια θεση οδηγησης τα συγχωρει ολα.
pipe_smoker
01/12/2015, 15:09
Εμένα το μεκανάκι με αρέσει.
Ναί είναι βαρύ, είναι ογκώδες, σίγουρα δε θα ήταν η πρώτη επιλογή μου για μετακινήσεις στο κέντρο κλπ.
Αλλά δε φτιάχτηκε γι'αυτό.
Φτιάχτηκε για να το καβαλάς και να ξεχνάς να κατέβεις.
Κι αυτό νομίζω το κάνει άψογα.
Από κει και πέρα μπλέκουμε με τα προσωπικά γούστα και τις κ@υλες καθενός, που άκρη δε βγαίνει και αυτό έλειπε κιόλας.
pipe_smoker
01/12/2015, 15:10
Εμενα παντως το φουζουρου μου φανηκε πανευκολο μηχανακι στην οδηγηση. Απλα καποια πραγματα τα κανεις πιο αργα στη κινηση αλλα αυτο δε σημαινει οτι σε ταλαιπωρει. Η ορθια θεση οδηγησης τα συγχωρει ολα.
Εγώ τον όγκο του δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα.
Κάθε φορά που το βλέπω από κοντά, θυμάμαι γιατί το λένε βαπόρι:lol:
Αλλά πραγματικά πιστεύω ότι είναι θέμα συνήθειας.
dimmie_72
01/12/2015, 15:12
To Bελγιο ειναι η χωρα με το αναλογικα μεγαλυτερο δικτυο αυτοκινητοδρομων (φακτ). Επισης σχεδον δεν κυκλοφορουν αυτοκινητα στο δρομο.
άμα βγαίνει παγανιά η αστυνομία δεν χωράνε αφού.
spyrakos35
01/12/2015, 15:18
Από κει και πέρα μπλέκουμε με τα προσωπικά γούστα και τις κ@υλες καθενός, που άκρη δε βγαίνει και αυτό έλειπε κιόλας.
καλά, δε θίγομαι, δεν έχω μετοχές και ούτε υποστηρίζω οτι είναι το καλύτερο μηχανάκι του κόσμου
κάνει όμως πολλά πράγματα πολύ καλύτερα απ ότι φαντάζεται ο κόσμος (που η πλειονότητα δεν το έχει οδηγήσει κιόλας)... σε κάποια από αυτά σαφώς και με παραχωρήσεις.... ποιος δεν κάνει???
το θέμα είναι να ξέρεις τι αγοράζεις και γιατί....
εγώ πάντως για την κίνηση στο κέντρο σχολίασα.
στα ταξίδια πρέπει να είναι ταμάμ κ μακάρι κάποτε να αξιωθώ να το διαπιστώσω.
πχ είχαμε πάει κάποτε χαλκίδα κ ο σπυράκος έπαιρνε χαλαρά κάτι καμπές στην εθνική με 200 ξέρω γω με αέρα πλάγιο
που εγώ πάλευα με το γυμνό να το πιάσω το ρυθμό του στο ίδιο κομμάτι
Bob_o_mastoras
01/12/2015, 15:27
:uplate: Εγω γιατι σχεδον δεν ειδα αμαξια στην Ολλανδια...;;;
Σας πιστευω και ισως να ετυχε..
Μαλλον τα fjr φταιγαν για το μποτιλιαρισμα!! :p
spyrakos35
01/12/2015, 15:28
εγώ πάντως για την κίνηση στο κέντρο σχολίασα.
αν βγει ποτέ κανείς να πει οτι το καράβι είναι παπί στην κίνηση, πρώτος εγώ θα τον βαρέσω :lol:
ωστόσο είναι σε πολλές περιπτώσεις πιο εύκολο απ ότι φαίνεται
γι αυτό είπα "να ξέρουμε τι παίρνουμε"
αν φερειπείν, είχες έρθει πίνδο, ναι, στην εθνική ενδεχομένως να τράβαγες ζόρι αλλά στα στροφιλίκια θα ήσουν με σαφώς πιο μεγάλο χαμόγελο από μας ;)
που εγώ πάλευα με το γυμνό να το πιάσω το ρυθμό του στο ίδιο κομμάτι
Μλκ Ζεύκα, πιο μαντάμ πεθαίνεις....:moutza:
Μλκ Ζεύκα, πιο μαντάμ πεθαίνεις....:moutza:
σε εκείνο το κομμάτι που είχε πλαγίους ανέμους λέω.
για να δείξω πόση διαφορά έχει υπέρ του ένα βαρύτερο και με καλύτερη αεροδυναμική μηχανάκι.
αλλά γενικά πάω σαν κυρία στην εθνική έχεις δίκιο :(:p
Στο Red Light District δεν έχει αμάξια, είναι όλο πεζόδρομους.
peterTHErider
01/12/2015, 16:12
οπως λεει και ο σπυρακος οποιος πει οτι ειναι παπια αυτες οι μοτο λεει ψεμματα ΑΛΛΑ ειναι πολυ πιο ευκολες στην κινηση απο οτι φανταζετε κανεις απο τον ογκο και το βαρος τους!
amyroukai
01/12/2015, 16:13
Hash brownies και κανένα μανιτάρι και έβλεπες μόνο μπλε δράκους;
Τα μανιτάρια έχουν απαγορευθεί στην Ολλανδία από το 2008 :p
Bob_o_mastoras
01/12/2015, 16:50
Στο Red Light District δεν έχει αμάξια, είναι όλο πεζόδρομους.
:nono: Never!
Hash brownies και κανένα μανιτάρι και έβλεπες μόνο μπλε δράκους;
Κιτρινοι ηταν αν θυμαμαι καλα... :lol:
Εγω πηγα το '07.. :p
:lol::lol:
Υ.Γ. Περα απο την πλακα, αυτοκινητα ειδα λιγα.. Και στο Βελγιο σχεδον καθολου μεσα στις πολεις.
devil's animal
01/12/2015, 17:09
5 εκατομμυρια αλλαγες και ξεχασαν τις 2 επιπλεον ροδες οι μαλακες...:moutza:
Billymuse
01/12/2015, 17:39
Αληθεια? Και τι βαζουνε τωρα μονο καγκελα και καρινα ? :-Ρ
el_hymador
01/12/2015, 20:13
Το μηχανάκι το είχα δανειστεί πριν κάποια χρόνια για μια μέρα. Το απόγευμα τις ίδιας μέρας, χειμώνα καιρό, μια καθημερινή σαν όλες τις άλλες και μετά από τη μιζέρια της δουλειάς, λέω με βαριά καρδιά, άντε ας πάω μια μέχρι Σείριο και πίσω να δω τι κάνει...
...έφτασα Πελασγία και γύρισα πίσω μόνο και μόνο γιατί δεν ήξερα αν θα με έβγαζαν τα χρήματα που είχα μαζί μου για βενζίνες.
Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η μοτοσικλέτα!!!
spyrakos35
01/12/2015, 20:29
Το μηχανάκι το είχα δανειστεί πριν κάποια χρόνια για μια μέρα. Το απόγευμα τις ίδιας μέρας, χειμώνα καιρό, μια καθημερινή σαν όλες τις άλλες και μετά από τη μιζέρια της δουλειάς, λέω με βαριά καρδιά, άντε ας πάω μια μέχρι Σείριο και πίσω να δω τι κάνει...
...έφτασα Πελασγία και γύρισα πίσω μόνο και μόνο γιατί δεν ήξερα αν θα με έβγαζαν τα χρήματα που είχα μαζί μου για βενζίνες.
Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η μοτοσικλέτα!!!
Ποτε βγαζεις μελι να παρω ειπαμε;
Σπυρο γραψε κανα 2 αραδες για το μοτορι σου,τα συν,τα μειονεκτηματα, να ξερουμε και εμεις οι στεριανοι τη λεει.
εχει κανει κοιλια το θρεντ και πρεπει να το "σηκωσουμε" λιγακι :D
SHOOTER045
01/12/2015, 22:01
Σπυρο γραψε κανα 2 αραδες για το μοτορι σου,τα συν,τα μειονεκτηματα, να ξερουμε και εμεις οι στεριανοι τη λεει.
εχει κανει κοιλια το θρεντ και πρεπει να το "σηκωσουμε" λιγακι :D
Εσύ όχι μόνο στεριανος, χωματερος θα λεγα.
Αφού σκέφτομαι μετά την υπουργοποιηση...
Σορυ
Μοντερετοποιηση τού σουπιά, να εισηγηθώ να γίνεις Μοντ στο χωματινο τερέν.
Τόση γνώση είναι κρίμα να πάει χαμένη
el_hymador
01/12/2015, 22:07
Νταξ... το έχουμε τερματίσει... γίνονται ολόκληρες συζητήσεις και γράφουμε σεντόνια προσπαθώντας να επαινέσουμε τις "αρετές" των mega κλαν - off θερμοσιφώνων και κράζουμε το FJR 1300 το οποίο έχει κιλά και εκτόπισμα για πολύ συγκεκριμένους λόγους, εκπληρώνοντας στο ακέραιο και ακόμα περισσότερο τα καθήκοντα του.
Μακράν το πιο understatement μηχανάκι της πιάτσας. Οδηγείστε ένα με την πρώτη ευκαιρία που θα σας δοθεί και μετά καλές κωλοτούμπες. :D
Το ο,τι κάνει σιδηρόκωλες ο Σπύρος,μάλλον παίζει ρόλο και το μηχανάκι.Επίσης στην ίδια κατηγορία το οποιο γουστάρω να παρατηρώ είναι και το gtr kawasaki.Ακλόνητα στον δρόμο.Αν θα ήθελα να κάνω μεγάλη διαδρομή,κάτι τέτοιο θα διάλεγα για να πίνω και τον φραπέ μου ξεκούραστα.
Pan (dvs)
02/12/2015, 08:49
Νταξ... το έχουμε τερματίσει... γίνονται ολόκληρες συζητήσεις και γράφουμε σεντόνια προσπαθώντας να επαινέσουμε τις "αρετές" των mega κλαν - off θερμοσιφώνων και κράζουμε το FJR 1300 το οποίο έχει κιλά και εκτόπισμα για πολύ συγκεκριμένους λόγους, εκπληρώνοντας στο ακέραιο και ακόμα περισσότερο τα καθήκοντα του.
Μακράν το πιο understatement μηχανάκι της πιάτσας. Οδηγείστε ένα με την πρώτη ευκαιρία που θα σας δοθεί και μετά καλές κωλοτούμπες. :D
Το οτι κουρδιζουμε τον Σπυρο,δεν θα πει οτι ειμαστε ηλιθιοι.;)
spyrakos35
05/01/2016, 05:43
349924
349925
Στον Καναδα, προ φορων.....
giannis113
05/01/2016, 05:57
Και κατι για την ιστορια..
Εγω με hornet 600 '04.
Φιλος με fjr διπλος.
Ρολαριστα εγω με 2α μεσα γεματες στροφες πηγαιναμε μαζι μεχρι τα 180 μετα ειπα καληνυχτα.
Μη βιαστειτε να με κρινετε εγινε στην εγνατια.. :lol:
giannis113
05/01/2016, 06:00
Το ωραιο ηταν οταν πουλησα το hornet γυρισαμε με το fjr μια ωρα δρομος με πολυ βροχη, δε βραχηκα. Κυριως λογω ζελατινας που την ειχαμε σηκωσει καραβοπανο.
Ειναι απολαυση ειδικα σε ταξιδι.
το βελγιο που δεν εχει κινηση? στις βρυξελες ? :lol:
amyroukai
05/01/2016, 09:24
Στον Καναδα, προ φορων.....
Σπάιρε και στον Καναδά και στις ΗΠΑ είναι πιο φτηνές οι μοτοσικλέτες από 'δώθε (να μην συγκρίνω και αναλογία με τους μισθοί και κλάΠΣουμε).
Δεν λες κάτι φρέσκο...
Δε με λες, το τιμόνι (φαίνεται) να είναι πιο ψηλά από το δικό σου ή ξεγελάει η φωτογραφία;
spyrakos35
05/01/2016, 11:49
Δεν ξερω..... πολλοι παντως βαζανε risers για να το φερουν πιο ψηλα
Δεινόσαυρος
05/01/2016, 22:44
Σπάιρε και στον Καναδά και στις ΗΠΑ είναι πιο φτηνές οι μοτοσικλέτες από 'δώθε (να μην συγκρίνω και αναλογία με τους μισθοί και κλάΠΣουμε).
Καλή Χρονιά!
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με ερεθίζει αυτό, ιδίως στην Αγγλία, που πληρώνουμε κι ένα 10%-20% παραπάνω από Ελλάδα.
Και όχι μόνο στις μηχανές, σε πολλά άλλα επίσης, ακόμα και σε βιβλία!
Κάνει κάτι $20 στο ΓιουΕσΕῖ; £21.99 εδώ. $100; £101.50! $1000; £990.85 (τιμή ευκαιρίας).
Και υπάρχουν και χειρότερα παραδείγματα...
Σαν να μας λένε: αφού είσαστε μ@λ@κες ρε Ευρωπέοι, πλερώνετε...
Εαν δεν κανω λαθος στο αμερικα εχουν πολυυυυυ πιο ακριβες ασφαλειες.
spyrakos35
05/01/2016, 23:44
Παντως εγω εδω το περιμενω κανα 17αρι..... Το πολυ δλδ.....
Bob_o_mastoras
06/01/2016, 00:02
Εγινε η καθελκυση..;;;
:p
Παντως εγω εδω το περιμενω κανα 17αρι..... Το πολυ δλδ.....
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
Ξέρεις την τιμή αυτού που ήδη υπάρχει..??
18+ το κανονικό 15500 το ξεβράκωτο...!!!
Εγώ το κόβω μεταξύ 18500 και 19000+
υγ. Οι αντιπροσωπείες δεν στοκάρουν πλέον μετα τα κάπιταλ ειδικά
ολόκληρη Γιαμάχα είχε ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ XTZ1200-ZE και
αυτό ανοιγμένο σε κάποια αντιπροσωπεία και αταξινόμητο..!!!
Οπότε μην περιμένετε χαμηλές τιμές,ένα για δείγμα και αν δεν
το πάρει κάποιος σε 2-3 χρόνια τότε κατεβάζουμε,καληνύχτα...!!!
spyrakos35
11/01/2016, 05:44
Αμερικα τιμες
350176
ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΠΑ ΜΟΝΟ..............
Και κάνε πρόσθεση,τα αμερικανά δεν έχουν ΦΠΑ...!!!
δεν παρατηρήσατε που τραβήχτηκε η διαφήμιση ή μόνο σε μένα έκανε εντύπωση επειδή είμαι νιούφης;
amyroukai
11/01/2016, 08:33
δεν παρατηρήσατε που τραβήχτηκε η διαφήμιση ή μόνο σε μένα έκανε εντύπωση επειδή είμαι νιούφης;
Αν εννοείς ότι θυμίζει το δρόμο Ιτέας Ναυπάκτου ναι, αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος γιατί τέτοια "τούνελ" έχει και αλλού.
headbanger
11/02/2016, 05:09
Παιδιά 18 χιλιάδες καναδικά κάνει ήτη 11500 euro. το καβάλισα σήμερα. βάρκα ξεβαρκα μια χαρά μου φαίνεται εμένα και σε μισή τιμή (30 χιλιάδες πάει η glide που ψήνω)
Πραγματικά με έπιασε μια κατάθληψη
351896
vs
351897
Την περασμένη εβδομάδα οδήγησα και εγω ένα τέτοιο.Βελούδινος κινητήρας,δυναμη παντού.Ομαλή απόκριση και ο δρόμος έγινε χαλί να περπατάς με πασουμάκι ξέρω γω.Το όποιο βάρος εξαφανίζεται μόλις ξεκινήσει και δεν με προβλημάτισε πουθενά.Τη σέλλα θα ήθελα λίγο πιο στενή αλλά με τέτοια φερινγκάρα η προστασία απο τον αέρα είναι δεδομένη.Μου άρεσε πάρα πολύ!
spyrakos35
11/02/2016, 05:51
Παιδιά 18 χιλιάδες καναδικά κάνει ήτη 11500 euro. το καβάλισα σήμερα. βάρκα ξεβαρκα μια χαρά μου φαίνεται εμένα και σε μισή τιμή (30 χιλιάδες πάει η glide που ψήνω)
351896
vs
351897
Καλοριζικο λοιπον....
:beer:
351896
vs
351897
sorry κιολας, αλλα σου αρεσει η glide ? :confused:
pipe_smoker
11/02/2016, 11:46
sorry κιολας, αλλα σου αρεσει η glide ? :confused:
Κι εμένα μου αρεσει:D
Αλλο το οτι δε θα έδινα 25-30-δεν ξέρω ποσο κάνει, για να την πάρω.
Δηλαδή θα έδινες 10; Ή έστω 5; :p
pipe_smoker
11/02/2016, 11:49
Δηλαδή θα έδινες 10; Ή έστω 5; :p
Ξέρω γω?
Αμα είχα χώρο στο γκαράζ μπορει:p
Κι εμένα μου αρεσει:D
Αλλο το οτι δε θα έδινα 25-30-δεν ξέρω ποσο κάνει, για να την πάρω.
Φιλε, να το κοιταξεις αυτο, μη το αφησεις ετσι ...
Εγω προτεινω την αποπομπή του pipe απο την διοίκηση του φορουμ.....
:D
pipe_smoker
11/02/2016, 12:58
Φιλε, να το κοιταξεις αυτο, μη το αφησεις ετσι ...
Δεν το έκρυψα ποτές:D
Τις κάνω κέφι τις χαρχάλεϋ.
Απλά θα ήταν το 5ο-6ο μηχανάκι που θα έπαιρνα, έτσι για να το βγάζω καμιά βόλτα να ακούω το "μπουρμπουρμπουρμπουρ", σαν την τράτα που βγήκε να θερίσει:lol:
Εγω προτεινω την αποπομπή του pipe απο την διοίκηση του φορουμ.....
:D
Πού να μάθεις με τί έχουν ονειρώξεις οι υπόλοιποι....:tooth:
Δεν το έκρυψα ποτές:D
Τις κάνω κέφι τις χαρχάλεϋ.:
Από συμπαθεια και κατανόηση μιας και είναι οι μονοι που τσαγιάζεις? :(