View Full Version : Track day για "κοινωφελή" σκοπό.
Bladerunner
02/12/2015, 09:25
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η οικονομική ενίσχυση του Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων στην προσπάθεια του για την αγορά ασθενοφόρου. (https://www.facebook.com/LEMOT-68351161814/)
346641 (https://www.facebook.com/LEMOT-68351161814/)
Εντάξει, το τερματίσανε. Να κάνω κι εγώ ένα σεμινάριο για την οικονομική ενίσχυση της δικής μου επιχείρησης; Ανήθικο; Μα γιατί; Αφού με τα νέα μηχανήματα που θα αγοράσω θα μπορώ να σας εξυπηρετώ καλύτερα!
Υπάρχει φυσικά και το ενδεχόμενο να είναι αγνές οι προθέσεις τους. Και να θέλουν όντως να αγοράσουν οι πελάτες τα απαραίτητα εργαλεία στον επιχειρηματία, που εκείνος με τη σειρά του θα τα αξιοποιήσει για καλύτερες υπηρεσίες που θα χρεώνει στους ίδιους πελάτες. :bawl:
sapila racing
02/12/2015, 09:29
Εντάξει, το τερματίσανε. Να κάνω κι εγώ ένα σεμινάριο για την οικονομική ενίσχυση της δικής μου επιχείρησης; Ανήθικο; Μα γιατί; Αφού με τα νέα μηχανήματα που θα αγοράσω θα μπορώ να σας εξυπηρετώ καλύτερα!
Υπάρχει φυσικά και το ενδεχόμενο να είναι αγνές οι προθέσεις τους. Και να θέλουν όντως να αγοράσουν οι πελάτες τα απαραίτητα εργαλεία στον επιχειρηματία, που εκείνος με τη σειρά του θα τα αξιοποιήσει για καλύτερες υπηρεσίες που θα χρεώνει στους ίδιους πελάτες. :bawl:
Απίστευτο μου φαίνεται, αλλά θα έπρεπε να το περιμένουμε...
Μετά θα κανουν και trackday για οικονομική ενίσχυση της πίστας (του Αναστασιάδη δηλαδή) ωστε να βελτιώσει τον ταπητα, τις εξόδου ςδιαφυγής κλπ... :lol:
Δεν το βρισκω και τοσο περιεργο ή μεμπτο. Απλα διευκρινιζει πού θα χρησιμοποιηθουν τα χρηματα που θα βγουν απο τη συγκεκριμενη δραστηριοτητα. Οσο να πεις ειναι καλυτερο να ξερεις πως τα λεφτα που θα δωσεις θα επιστρεψουν παλι σε εσενα με τη μορφη εξτρα ή καλυτερων υπηρεσιων αντι να μπουν στην τσεπη του επιχειρηματια (που και αυτο βεβαιως ειναι απολυτως θεμιτο, δεν ειναι ΜΚΟ η πιστα). Μου θυμιζει λιγο τα fundme ή τα kickstarter που γινονται στο εξωτερικο με μεγαλη συμμετοχη.
spyrakos35
02/12/2015, 09:36
οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να προσέλθουν πλυμένοι......
spyrakos35
02/12/2015, 09:37
Δεν το βρισκω και τοσο περιεργο ή μεμπτο. Απλα διευκρινιζει πού θα χρησιμοποιηθουν τα χρηματα που θα βγουν απο τη συγκεκριμενη δραστηριοτητα. Οσο να πεις ειναι καλυτερο να ξερεις πως τα λεφτα που θα δωσεις θα επιστρεψουν παλι σε εσενα με τη μορφη εξτρα ή καλυτερων υπηρεσιων αντι να μπουν στην τσεπη του επιχειρηματια (που και αυτο βεβαιως ειναι απολυτως θεμιτο, δεν ειναι ΜΚΟ η πιστα). Μου θυμιζει λιγο τα fundme ή τα kickstarter που γινονται στο εξωτερικο με μεγαλη συμμετοχη.
θα κάνω και γω μία για την χρηματοδότηση για το νέο φουζουρού που θέλω....
Οπότε, να αναμένουμε και μια σειρά άλλων TD για την πρόσληψη Ιατρικού προσωπικού και ανέγερση Νοσοκομείου;
EYΛΟΓΗCΟΝ
θα κάνω και γω μία για την χρηματοδότηση για το νέο φουζουρού που θέλω....
Αν γκουγκλαρεις το fundme που εγραψα θα δεις πως ειναι αυτο ακριβως το πραγμα παντως. Πχ ενα fundme που ειχα δει και ειχε μεγαλη επιτυχια ηταν ενα παιδι που ειχε κανει βαριατρικη επεμβαση στο στομαχι και αφου εχασε τα κιλα που ηθελε δεν ειχε λεφτα για να κανει πλαστικη επεμβαση για το παραπανισιο δερμα. Η ιστορια συγκινησε τον κοσμο και ουσιαστικα μαζευτηκαν τα λεφτα που ηθελε.
ΥΓ:ειναι "gofundme" αν θες οντως να το γκουγκλαρεις
spyrakos35
02/12/2015, 09:42
Αν γκουγκλαρεις το fundme που εγραψα θα δεις πως ειναι αυτο ακριβως το πραγμα παντως. Πχ ενα fundme που ειχα δει και ειχε μεγαλε επιτυχια ηταν ενα παιδι που ειχε κανει επεμβαση στο στομαχι και αφου εχασε τα κιλα που ηθελε δεν ειχε λεφτα για να κανει πλαστικη επεμβαση για το παραπανισιο δερμα. Η ιστορια συγκινησε τον κοσμο και ουσιαστικα μαζευτηκαν τα λεφτα που ηθελε.
τι συγκρίνεις ακριβώς?
sapila racing
02/12/2015, 09:42
Εφ όσον σε καποιους φαίνεται φυσιολογικό, καλά (μας) κανουν τελικα...
Εφ όσον σε καποιους φαίνεται φυσιολογικό, καλά (μας) κανουν τελικα...
Να κανω μια ερωτηση γιατι ισως δεν καταλαβα καλα. Η τιμη θα ειναι πιο ακριβη απ'ο,τι συνηθως; Αν ναι αλλαζει το πραγμα. Αν οχι δεν βλεπω το προβλημα, Θα ειναι ενα TD σαν ολα τα αλλα (θα παρεις την υπηρεσια που παντα πληρωνεις) και επιπλεον θα εχεις και ενα εξτρα οφελος με τη μορφη καλυτερων μελλοντικων υπηρεσιων.
Να κανω μια ερωτηση γιατι ισως δεν καταλαβα καλα. Η τιμη θα ειναι πιο ακριβη απ'ο,τι συνηθως; Αν ναι αλλαζει το πραγμα. Αν οχι δεν βλεπω το προβλημα, Θα ειναι ενα TD σαν ολα τα αλλα (θα παρεις την υπηρεσια που παντα πληρωνεις) και επιπλεον θα εχεις και ενα εξτρα οφελος με τη μορφη καλυτερων μελλοντικων υπηρεσιων.
Είναι δεν είναι ακριβοτερο το κόστος, αν θέλει η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ να αγοράσει ένα ΠΑΓΙΟ ώστε να βελτιώσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες, τότε μπορεί να το κάνει από μόνη της.
Το να χρησιμοποιείται αυτό ως μέσο διαφήμισης είναι απαράδεκτο...
Νομίζω το "παρακαλώ ενισχύστε για την αποκατάσταση της υγείας μου" ή "βοηθήστε με να κατασκευάσω ένα χρήσιμο προϊόν" είναι κάπως διαφορετικό από το "πληρώστε για να σας παρέχω τις υπηρεσίες, τις οποίες είμαι υποχρεωμένος να παρέχω και τις οποίες θα (ξανά)πληρώσετε για να έχετε".
Λοιπον λογω της δουλειας μου θα πω δυο λογια στα γρηγορα,
απο την ελληνικη νομοθεσια οποιο ασθενοφορο υπαρχει στην ελληνικη επικρατεια θα πρεπει να υπαγεται σε καποιο νοσοκομειο/κλινικη/διαγνωστικο κεντρο/κεντρο αποκαταστασης. γιαυτο και βλεπετε ΟΛΑ να εχουν φιρμα επανω. ενα το κρατουμενο,
το πληρωμα του ασθενοφορου κατα τις τελευταιες αλλαγες του νομου θα πρεπει να εχουν τελειωσει το ιεκ του ΕΚΑΒ, δυο τα κρατουμενα
εως τωρα η δουλεια γινοταν, αγοραζες ενα μεταχειρο ασθενοφορο (απο γερμανια συνηθως) εκανες και μια συμφωνια με ενα διανγωστικο (πληρωνεις 3000-4000 ενοικιο στο διαγνωστικο) και το δουλευες.
ενα ασθενοφορο κομπλε εχει κανα 100αρικο (θα βγαλουν τοσα πολλα?) ή απλα θελουν να μαζεψουν τα λεφτα που κοστιζει η ενοικιαση τον χρονο.
και αντε πες πως το περνουν, ποιος θα το δουλευει? εγω και ο paramedic? ή θα πρεπει να πληρωνουμε και το πληρωμα και γιατρο και αναλλωσιμα???
εγω λεω να μην παρουν ασθενοφορο και να αγορασουν την clinica mobile και ασ μην παρουν και τον Dr. Costa, θα κανω εγω τον γιατρο.
και ενα τελευταιο γιατι σας κουρασα, ο ιδιοκτητης της πιστας ΔΕΝ θελει να δωσει λεφτα (τα κραταει για την συλλογη κλασσικων του και το μουσειο που θα φτιαξει) και στην τελικη γιατι να δωσει? αφου εχει χαιβανια που πληρωνουν, χαζος ειναι???
Παλικαρια ελατε μια ολοι μαζι απο το μαγαζι μου, να σας πουλησω καφεδακι στην χουφτα η και στην τσεπη σας (δεν με πειραζει) για να μπορεσω να παρω επιτελους σακουλακια για να τον βαζω μεσα........
Bladerunner
02/12/2015, 09:55
Να κανω μια ερωτηση γιατι ισως δεν καταλαβα καλα.
H τιμή είναι χαμηλότερη από τον μέσο όρο. Τα έσοδα ενός track-day που οργανώνει μια εταιρία σαφώς και δεν με ενδιαφέρει πώς κατανέμονται από τη στιγμή που αγόρασα ό,τι πλήρωσα.
Αλλά να μου λέει ευθαρσώς "πλήρωσε για να βελτιώσω το προϊόν που σου πουλάω", και να το παρουσιάζει ως "οικονομική ενίσχυση για την ...προσπάθεια ( ; )". Ε, όχι ρε φίλε.
Αλήθεια, πόσα θα περισσέψουν από τα 40 ευρώ ανά συμμετοχή; Πόσες συμμετοχές περιμένουν; Πόσο κάνει ένα ασθενοφόρο; Πόσα track-day θα γίνουν; Πόσα έχουν ήδη γίνει; Και αγώνες; Και μαθήματα; Και λοιπές εκδηλώσεις;
κανένα πρόβλημα...
Ίσα ίσα που μου έδωσε μια ιδέα, να κάνω ένα χριστουγενιάτικο μπαζάρ στους πελάτες μου, για να μου χρηματοδοτήσουν την αγορά ενός πακέτου σκί στο Chamonix. Όσο πιο χαλαρός και ξεκούραστος είμαι τόσο καλύτερες υπηρεσίες θα παρέχω.
Νομίζω το "παρακαλώ ενισχύστε για την αποκατάσταση της υγείας μου" ή "βοηθήστε με να κατασκευάσω ένα χρήσιμο προϊόν" είναι κάπως διαφορετικό από το "πληρώστε για να σας παρέχω τις υπηρεσίες, τις οποίες είμαι υποχρεωμένος να παρέχω και τις οποίες θα (ξανά)πληρώσετε για να έχετε".
Αυτο ακριβως!!!
amyroukai
02/12/2015, 10:02
Δηλαδή, έτσι για να καταλάβω...
Από τα άλλα τρακ ντέιΖ τα έσοδα πάνε σε ότι κρίνει ο επιχειρηματίας ΕΚΤΟΣ από το να γίνεται μιά σχετική αποταμίευση για την λειτουργία και βελτίωση της παρεχόμενης υπηρεσίας της επιχείρησης και ΜΟΝΟ από αυτό το τρακ ντέι θα πάνε για το μέσο με το οποίο εργάζεται η επιχείρηση; ΛΟΛ και άπειρα Ο-Μι-Τζι... :)
Ναι μπορείς να το δεις "ρομαντικά" και να πεις ότι είναι για καλό σκοπό... Μπορείς πάλι να πεις "πας καλά ρε τύπε" γιατί αφού έχεις επιχείρηση που εργάζεται (με όσα έχουμε όλοι διαβάσει εδώ μέσα κατά καιρούς) φρόντισε τα κουμάντα σου ώστε να δουλεύει όπως πρέπει σε όλα τα επίπεδα. Να μου το θυμηθείτε, οικονομική διαχείριση στο ΠΑΣΟΚ και στο ΣΥΡΙΖΑ έμαθε αυτός. Είναι και μονοπώλιο πρακτικά...
Είναι δεν είναι ακριβοτερο το κόστος, αν θέλει η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ να αγοράσει ένα ΠΑΓΙΟ ώστε να βελτιώσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες, τότε μπορεί να το κάνει από μόνη της.
Το να χρησιμοποιείται αυτό ως μέσο διαφήμισης είναι απαράδεκτο...
Θα αναφερω μια πραγματικη ιστορια και θα κλεισω τη συμμετοχη μου στη συζητηση γιατι δε βλεπω το νοημα. Περα απο το να εκφρασω κι εγω την οπτικη μου γωνια, δε θελω να πεισω κανεναν, αλλωστε οποιος νομιζει πως τα πραγματα ειναι μονο ασπρα ή μαυρα ειναι μαλλον λαθος.
Πριν κανενα μηνα ημασταν στην πιστα του Ν.Ρυσιου με τον devil's animal και ετυχε εκεινη τη μερα να εχει αρκετα καρτ μεσα στην πιστα. Αυτο βεβαια σημαινε πως επρεπε να περιμενουμε αρκετη ωρα καθε φορα που θελαμε να μπουμε για το επομενο "session" μας. Ενω καθομασταν διπλα στην πιστα και βλεπαμε τα καρτ να περνανε ειπα κατι του στυλ "κριμα που εχει τοσα καρτ σημερα, αλλες φορες ηταν πιο ησυχα". Το ακουσε αυτο ο ιδιοκτητης της πιστας που ηταν πιο διπλα και μου απαντησε εμφανως ενοχλημενος "Να ευχεσαι να εχει πιο συχνα τοσα καρτ και να περιμενεις να μπεις, γιατι αλλιως μπορει και να κλεισουμε οπως πανε τα πραγματα και μετα να μην εχεις καθολου πιστα". Δαγκωθηκα κατευθειαν και του ζητησα και συγγνωμη αν ακουστηκε ασχημα αυτο που ειπα.
Ποιος ο λογος που τα γραφω αυτα και ποια σχεση με το θεμα; Απλα, αυτο το περιστατικο με εκανε να δω την ολη φαση και απο την οπτικη γωνια των αλλων. Ειδικα με τις οικονομικες συνθηκες του σημερα, πολλες επιχειρησεις περνανε δυσκολες ωρες. Φυσικα ως καταναλωτης εχεις το δικαιωμα να απαιτεις ο,τι καλυτερο αλλα απο την αλλη μηπως πρεπει και εμεις να ριχνουμε λιγο νερο στο κρασι μας πού και πού; Μπορει ο τυπος οντως να μην βγαζει αρκετα για να στρωσει καινουρια ασφαλτο ή να ανανεωσει τον απαραιτητο εξοπλισμο για την ευρυθμη λειτουργια της πιστας. Εφοσον δε θα μου στοιχισει κατι παραπανω(το ξανατονζω αυτο) και με αυτον τον τροπο βοηθαω μια επιχειρηση που μου παρεχει μια πολυτιμη για μενα υπηρεσια, δε θα δισταζα να συμμετεχω κι εγω.
:wave2:
spyrakos35
02/12/2015, 10:15
Θα αναφερω μια πραγματικη ιστορια .....
κακώς ένοιωσες άσχημα (και μαλιστα του είπες και συγνώμη)... εσύ σχολίασες τη στιγμή όχι τη γενικότερη οικονομική/λειτουργική κατάσταση της πίστας
Η ΛΕΜΟΤ θα κρίνει που θα χρησιμοποιείται το ασθενοφόρο μετά την αγορά του?
ή θα το παρέχει δωρεάν σε όλους τους επιχειρηματίες που διοργανώνουν τρακντείζ?
Μήπως θα τους δώσει το ασθενοφόρο δωρεάν με την υποχρέωση του εκάστοτε διοργανωτή να παρέχει πλήρωμα και συντήρηση του εξοπλισμού όποτε απαιτείται?
amyroukai
02/12/2015, 10:23
ptc δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις, αλλά το παράδειγμα του teogtp νομίζω κλείνει κάθε άλλο επιχείρημα για το θέμα.
Είναι άλλο πράγμα να μην έχεις δουλειά, άλλο πράγμα να είσαι μονοπώλιο για την μισή ελλάδα, να έχεις τακτικά δουλειά, προφανώς να μην κάνεις σωστά κουμάντα (ή τα έσοδα να τα ξοδεύεις αλλού) και να αφήνεις το μέσο εργασίας σου ρημάδι γιατί οι πελάτες αναγκαστικά (λόγω μονοπωλίου) πλερώνουν.
και να αφήνεις το μέσο εργασίας σου ρημάδι γιατί οι πελάτες αναγκαστικά (λόγω μονοπωλίου) πλερώνουν.
Τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει , α ναι τη Ελληνική πραγματικότητα σε όλο της το μεγαλείο, ανεξάρτητα αντικειμένου
ptc δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις, αλλά το παράδειγμα του teogtp νομίζω κλείνει κάθε άλλο επιχείρημα για το θέμα.
Είναι άλλο πράγμα να μην έχεις δουλειά, άλλο πράγμα να είσαι μονοπώλιο για την μισή ελλάδα, να έχεις τακτικά δουλειά, προφανώς να μην κάνεις σωστά κουμάντα (ή τα έσοδα να τα ξοδεύεις αλλού) και να αφήνεις το μέσο εργασίας σου ρημάδι γιατί οι πελάτες αναγκαστικά (λόγω μονοπωλίου) πλερώνουν.
Ευχαριστω πολυ!
Αλλα δεν βλεπω να μαζευετε κοσμος για να με ενισχυσει.......
Παλιανθρωποι ρπστμ.......:mad:
amyroukai
02/12/2015, 10:29
Ευχαριστω πολυ!
Αλλα δεν βλεπω να μαζευετε κοσμος για να με ενισχυσει.......
Παλιανθρωποι ρπστμ.......:mad:
Άντε να τελειώνουμε με εσένα, για να πάρουν σειρά και όλοι στο φόρουμ, υπάρχουν true ανάγκες :bawl:
Πλάκα πλάκα το έχω ξανακούσει αυτό, έλεγε κάποιος "ρε σεις είναι τριάντα χιλιάδες μέλη, τι στο καλό, μισό ευρουδάκι θέλω από τον κάθε έναν -που σιγά μην του λείψει το ποσόν- και παίρνω καινούριο μηχανάκι".
Πλάκα πλάκα το έχω ξανακούσει αυτό, έλεγε κάποιος "ρε σεις είναι τριάντα χιλιάδες μέλη, τι στο καλό, μισό ευρουδάκι θέλω από τον κάθε έναν -που σιγά μην του λείψει το ποσόν- και παίρνω καινούριο μηχανάκι".
Μου έδωσες ιδέα
30 χιλιαδαί δίσκοι, εε 30 χιλιάδες μέλη είμαστε, τσοντάρετε απο 10 σεντ ο καθένας για να μπορούμε να σας παρέχουμε καλύτερες υπΕρεσίες.
Μισό να μιλήσω με μαγκαϊβερ να φτιάξει τη φόρμα
Αυτό θα το κάναμε γιατί τόσα χρόνια δεν έχετε ζητήσει τίποτα. Αν πληρώναμε συνδρομή, όμως, μάντεψε ποια θα ήταν η αντίδραση :p
Αυτό θα το κάναμε γιατί τόσα χρόνια δεν έχετε ζητήσει τίποτα. Αν πληρώναμε συνδρομή, όμως, μάντεψε ποια θα ήταν η αντίδραση :p
Δε ξέρω ποια θα ήταν η αντίδραση, αλλά ξέρω οτι θα είχαμε μοτοσακά όλοι μας και θα μας βοηθούσε να ξελαμπικάρουμε και να σας παρέχουμε καλύτερες υπΕρεσίες
Οσοι πατε στο Ηβεντ,αφηστε και κανα εξτραδακι παραπανω απο οτι σας ζητηθει,για να μπορεσουν να γεμισουν και το ντεποζιτο του ασθενοφορου με καυσιμο.
Τι;
Ετσι αδειο θα το παρουν;
Αν το σκεφτειτε θα γλυτωσετε και τα εξοδα του περα δωθε στην πιστα σε περιπτωση νεου ηβεντ για να ανεφοδιαστει με καυσιμο.
HelenKoR
02/12/2015, 10:38
Θα αναφερω μια πραγματικη ιστορια και θα κλεισω τη συμμετοχη μου στη συζητηση γιατι δε βλεπω το νοημα. Περα απο το να εκφρασω κι εγω την οπτικη μου γωνια, δε θελω να πεισω κανεναν, αλλωστε οποιος νομιζει πως τα πραγματα ειναι μονο ασπρα ή μαυρα ειναι μαλλον λαθος.
Πριν κανενα μηνα ημασταν στην πιστα του Ν.Ρυσιου με τον devil's animal και ετυχε εκεινη τη μερα να εχει αρκετα καρτ μεσα στην πιστα. Αυτο βεβαια σημαινε πως επρεπε να περιμενουμε αρκετη ωρα καθε φορα που θελαμε να μπουμε για το επομενο "session" μας. Ενω καθομασταν διπλα στην πιστα και βλεπαμε τα καρτ να περνανε ειπα κατι του στυλ "κριμα που εχει τοσα καρτ σημερα, αλλες φορες ηταν πιο ησυχα". Το ακουσε αυτο ο ιδιοκτητης της πιστας που ηταν πιο διπλα και μου απαντησε εμφανως ενοχλημενος "Να ευχεσαι να εχει πιο συχνα τοσα καρτ και να περιμενεις να μπεις, γιατι αλλιως μπορει και να κλεισουμε οπως πανε τα πραγματα και μετα να μην εχεις καθολου πιστα". Δαγκωθηκα κατευθειαν και του ζητησα και συγγνωμη αν ακουστηκε ασχημα αυτο που ειπα.
Ποιος ο λογος που τα γραφω αυτα και ποια σχεση με το θεμα; Απλα, αυτο το περιστατικο με εκανε να δω την ολη φαση και απο την οπτικη γωνια των αλλων. Ειδικα με τις οικονομικες συνθηκες του σημερα, πολλες επιχειρησεις περνανε δυσκολες ωρες. Φυσικα ως καταναλωτης εχεις το δικαιωμα να απαιτεις ο,τι καλυτερο αλλα απο την αλλη μηπως πρεπει και εμεις να ριχνουμε λιγο νερο στο κρασι μας πού και πού; Μπορει ο τυπος οντως να μην βγαζει αρκετα για να στρωσει καινουρια ασφαλτο ή να ανανεωσει τον απαραιτητο εξοπλισμο για την ευρυθμη λειτουργια της πιστας. Εφοσον δε θα μου στοιχισει κατι παραπανω(το ξανατονζω αυτο) και με αυτον τον τροπο βοηθαω μια επιχειρηση που μου παρεχει μια πολυτιμη για μενα υπηρεσια, δε θα δισταζα να συμμετεχω κι εγω.
:wave2:
Όχι σε θέματα ασφαλείας :nono:
Πραγματικά, θα θελα να ξερα τι σκέφτονται...
Να συμπληρώσω μόνο πως είμαι από Θεσσαλονίκη, οπότε δεν έχω προσωπική εικόνα για την κατάσταση στην πίστα. Η πιο κοντινή μου επαφή με τα Μέγαρα ήταν μια φορά που πέρασα από την Αθηνών-Κορίνθου πηγαίνοντας για Ναύπλιο. :p
Μάλλον τα πράγματα δεν είναι καλά για να υπάρχει τέτοιο μένος...
dimmie_72
02/12/2015, 10:42
Mπορεί να φταίει η ΛΕΜΟΤ. ;)
amyroukai
02/12/2015, 10:44
Μου έδωσες ιδέα
30 χιλιαδαί δίσκοι, εε 30 χιλιάδες μέλη είμαστε, τσοντάρετε απο 10 σεντ ο καθένας για να μπορούμε να σας παρέχουμε καλύτερες υπΕρεσίες.
Μισό να μιλήσω με μαγκαϊβερ να φτιάξει τη φόρμα
Το "καλύτερες υπηρεσίες" δεν το καταλαβαίνω, αλλά το "κρίση και βοηθήστε αν και όσο θέλετε με τα έξοδα του σέρβερ, για νέο λογισμικό" πχ, δεν θα ήταν άκυρο. Ή έτσι το βλέπω εγώ, τα νομικά του ζητήματος και του καταστατικού λειτουργίας δεν τα ξέρω.
Όταν μιλάμε για κερδοσκοπική επιχείρηση όπως η πίστα όμως, αλλάζει το πράγμα.
spyrakos35
02/12/2015, 10:44
Να συμπληρώσω μόνο πως είμαι από Θεσσαλονίκη, οπότε δεν έχω προσωπική εικόνα για την κατάσταση στην πίστα. Η πιο κοντινή μου επαφή με τα Μέγαρα ήταν μια φορά που πέρασα από την Αθηνών-Κορίνθου πηγαίνοντας για Ναύπλιο. :p
δεν έχει να κάνει με το αν είναι ή όχι καλά τα πράγματα
εχει να κάνει με τις υποχρεώσεις που έχει η πίστα....
τόσο νομικές όσο και ηθικές
amyroukai
02/12/2015, 10:51
ptc μένος δεν υπάρχει.
Υπάρχει ένας επιχειρηματίας. Με ας πούμε όχι τόσο καθαρό προϊόν. Ζητάει λεφτά για να τοποθετήσει τα εκ του νόμου προαπαιτούμενα για την λειτουργία της επιχείρησης; Έχεις πάει σε ταβέρνα και να δεις "Ελάτε να φάτε σήμερα για να βάλουμε πυροσβεστήρες που απαιτούνται από την άδεια λειτουργίας μας"; Όχι. Οι πυροσβεστήρες είναι εκεί, οφείλουν να λειτουργούν, ελέγχονται (έστω στην θεωρία), το εστιατόριο έχει περάσει υγειονομικό, έχει ξεκάθαρη άδεια λειτουργίας με υπεύθυνους που έχουν ευθύνες για κάθε τι.
Στην πίστα πέθανε άνθρωπος και δεν άνοιξε ρουθούνι κανενός, έμειναν μόνο κάτι κραυγές στο φέισμπουκ. Και συνεχίζει να δουλεύει όπως και πριν, τα σχετικά που έχουν γράψει πολλοί υπάρχουν σε νήμα στο φόρουμ (ή τουλάχιστον υπήρχαν, δεν έχω δει αν το νήμα ζει ακόμα). Οπότε πραγματικά, όλο αυτό είναι μιά μαλακία και μισή. Δώρο σε έναν ιδιώτη για να κάνει την δουλειά του όπως πρέπει (σε έναν τομέα, γιατί αν το πιάσουμε συνολικά σαν εικόνα και παρεχόμενη υπηρεσία)...
προσθήκη: τελευταίο track day που είχα μπει, ήταν τότε που η φουρκέτα μετά την μεγάλη ευθεία είχε λάσπες και κώνους. Τόσα χρόνια, μιά βελτίωση στην αποχέτευση των ομβρίων δεν... Κάπως να πλύνουν το σημείο, δεν... Απλά είχαν μπει κώνοι και υπήρχε η σύσταση "κόβετε ταχύτητα και περνάτε έξω από τους κώνους". Ε πιά...
Το όλο πράγμα και η όλη σύλληψη ξεπερνάει τα όρια της λογικής. Τουλάχιστον της δικής μου.
Και ειδικά για αυτόν τον λόγο, δεν θα πάω. Αν γινότανε ενα τρακ ντέι με τιμή 100 ευρώ, για να δοθούν τα έσοδα σε κοινοφελή σκοπό, θα πήγαινα. Σε αυτό, δεν θα πάω.
ptc μένος δεν υπάρχει.
Υπάρχει ένας επιχειρηματίας. Με ας πούμε όχι τόσο καθαρό προϊόν. Ζητάει λεφτά για να τοποθετήσει τα εκ του νόμου προαπαιτούμενα για την λειτουργία της επιχείρησης; Έχεις πάει σε ταβέρνα και να δεις "Ελάτε να φάτε σήμερα για να βάλουμε πυροσβεστήρες που απαιτούνται από την άδεια λειτουργίας μας"; Όχι. Οι πυροσβεστήρες είναι εκεί, οφείλουν να λειτουργούν, ελέγχονται (έστω στην θεωρία), το εστιατόριο έχει περάσει υγειονομικό, έχει ξεκάθαρη άδεια λειτουργίας με υπεύθυνους που έχουν ευθύνες για κάθε τι.
Στην πίστα πέθανε άνθρωπος και δεν άνοιξε ρουθούνι κανενός, έμειναν μόνο κάτι κραυγές στο φέισμπουκ. Και συνεχίζει να δουλεύει όπως και πριν, τα σχετικά που έχουν γράψει πολλοί υπάρχουν σε νήμα στο φόρουμ (ή τουλάχιστον υπήρχαν, δεν έχω δει αν το νήμα ζει ακόμα). Οπότε πραγματικά, όλο αυτό είναι μιά μαλακία και μισή. Δώρο σε έναν ιδιώτη για να κάνει την δουλειά του όπως πρέπει (σε έναν τομέα, γιατί αν το πιάσουμε συνολικά σαν εικόνα και παρεχόμενη υπηρεσία)...
προσθήκη: τελευταίο track day που είχα μπει, ήταν τότε που η φουρκέτα μετά την μεγάλη ευθεία είχε λάσπες και κώνους. Τόσα χρόνια, μιά βελτίωση στην αποχέτευση των ομβρίων δεν... Κάπως να πλύνουν το σημείο, δεν... Απλά είχαν μπει κώνοι και υπήρχε η σύσταση "κόβετε ταχύτητα και περνάτε έξω από τους κώνους". Ε πιά...
Η πιστα δλδ δεν εχει καθολου ασθενοφορο τωρα; Δλδ γινονται TD χωρις την παρουσια του; :eek:
Εγω φανταστηκα πως απλα μιλαμε για ανανεωση εξοπλισμου, σε κατι πιο συγχρονο.
spyrakos35
02/12/2015, 11:00
Η πιστα δλδ δεν εχει καθολου ασθενοφορο τωρα; Δλδ γινονται TD χωρις την παρουσια του; :eek:
αυτό λέμε, δεν έχει
στο Νέο Ρύσιο έχει?
ακόμη και για ανανέωση να ήταν, είναι μη αποδεκτή κίνηση
sapila racing
02/12/2015, 11:05
αυτό λέμε, δεν έχει
στο Νέο Ρύσιο έχει?
Ασθενοφόρο δεν εχει ούτε η πίστα των Σερρών, ο διοργανωτής το πληρώνει και το φέρνει μαζί με γιατρό και το προσωπικό που θα το λειτουργήσει οταν γινετοα οργανωμένο trackday.
Ειναι ενας από τους λόγους που σε open day οπως λέγεται στις Σερρες με κόστος 50 Ευρω την ημέρα εγω δεν παω.
Σιγα μην εχει ασθενοφόρο στο Ρυσσιο. Είμαι σίγουρος οτι ούτε άδεια για να μπαίνουν μοτοσυκλέτες θα εχει. Αδεια για καρτ θα εχει και μόνο.
ptc εχεις δει λειτουργικό ασθενοφόρο με γιατροό στο Ρυσσιο οταν πας?
Γιατί και στις Σερρες εχει ενα παροπλισμένο που δεν εχει τιποτα μεσα.
αυτό λέμε, δεν έχει
στο Νέο Ρύσιο έχει?
:eyepop:
Α, ΟΚ... Τωρα εξηγουνται ολα...
Δε μου λετε τωρα, πώς σβηνουμε παλια μας μηνυματα; Ρωταω για εναν φιλο που μιλουσε για κατι που δεν ηξερε σε ενα αλλο φορουμ... :sweat:
Στο Ρυσιο δεν εχει ασθενοφορο, αλλα ειναι πιστα καρτ, δεν ειναι και Σερρες. Ολη η πιστα με δευτερα βγαινει.
Οσοι διοργανώνουνε TD, φέρνουνε (και πληρώνουνε) εξωτερικό ασθενοφόρο με πλήρωμα. Τουλάχιστον στα TD που πηγαίνω εγώ. Αυτό με τα αυτοκίνητα που παίζει και στη Ζούγκλα και δεν είχε ασθενοφόρο, δεν έχω ιδέα ποιος και πως το οργάνωσε και δεν είχε ασθενοφόρο...
devil's animal
02/12/2015, 11:22
Στο Ρυσιο δεν εχει ασθενοφορο, αλλα ειναι πιστα καρτ, δεν ειναι και Σερρες. Ολη η πιστα με δευτερα βγαινει.
δεν εχει να κανει Πετρο...και με πρωτη να εβγαινε η στραβη παραμονευει...και δεν ξερεις ποτε πως θα πεσεις και ποσο ασχημα θα χτυπησεις...εστω και με ελαχιστα χλμ...
ασθενοφορο, νομιζω δεν υπηρχε ουτε στον αγωνα με τις βεσπες και τα παπια...και ας γυριζε ο αλλος στο 1,05 ξερο...
απλα αν καταλαβα καλα, ο ιδιοκτητης των Μεγαρων θελει να παρει ασθενοφορο που θα ειναι της πιστας και με μια συμβαση με μια ιδιωτικη κλινικη, να μπορει να κανει open days χωρις να υπαρχει ενδιαμεσος διοργανωτης...
οπως ακριβως κανει το αυτοκινητοδρομιο των Σερρων αλλα ΧΩΡΙΣ ασθενοφορο...μονο που εκει το Νοσοκομειο ειναι διπλα και απ'οτι καταλαβα μπορει να ερθει σχετικα ευκολα και γρηγορα...
αρα, μαλλον, ολα γινονται για να δουλευουν τα Μεγαρα με ελευθερες προπονησεις καθημερινες μερες, κλπ...:winka:
amyroukai
02/12/2015, 11:29
αρα, μαλλον, ολα γινονται για να δουλευουν τα Μεγαρα με ελευθερες προπονησεις καθημερινες μερες, κλπ...:winka:
Δηλαδή την επένδυση που θα πρέπει να κάνει ο επιχειρηματίας για να δουλέψει περισσότερο, του την προμοτάρει άλλος ιδιώτης και την εμφανίζει ως "καλό σκοπό".
Κοίτα να δεις που το επόμενο βήμα θα είναι να κάνει απεργία η πίστα για να εξαναγκαστεί ο πισταδόρος να βελτιώσει εγκαταστάσεις και τάπητα. Do it like Alexis :bawl:
spyrakos35
02/12/2015, 11:48
Δηλαδή την επένδυση που θα πρέπει να κάνει ο επιχειρηματίας για να δουλέψει περισσότερο, του την προμοτάρει άλλος ιδιώτης και την εμφανίζει ως "καλό σκοπό".
Κοίτα να δεις που το επόμενο βήμα θα είναι να κάνει απεργία η πίστα για να εξαναγκαστεί ο πισταδόρος να βελτιώσει εγκαταστάσεις και τάπητα. Do it like Alexis :bawl:
η λεμοτ εννοείς???
Το ίδιο ακριβώς γίνεται εδώ και χρόνια με την είσπραξη των διοδίων στην Ολυμπία και την Ιόνια οδό (πριν τις κατασκευάσουν), αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο ακολουθείται μάλλον.
Mea culpa.
RaGe_Raptor
02/12/2015, 11:56
ΠροΠληρώστε μου όλοι από μια τυρόπιτα για να ανοίξω τυροπιτάδικο....και μετά ξέρετε τι μπορείτε να κάνετε με μια τυρόπιτα! Πονηρούληδες!!!! :lol:
Ο Θεός να σας φυλάει απο πολλά πληρώματα ασθενοφόρων.Ειδικά προς τα μέγαρα και ειδικότερα στην επαρχία.
Παλικαρια ελατε μια ολοι μαζι απο το μαγαζι μου, να σας πουλησω καφεδακι στην χουφτα η και στην τσεπη σας (δεν με πειραζει) για να μπορεσω να παρω επιτελους σακουλακια για να τον βαζω μεσα........
Αυτό εννοείς; :D
346651
spyrakos35
02/12/2015, 12:31
Αυτό εννοείς; :D
346651
ο "χουφτάτος"
:lol:
fazerakis
02/12/2015, 15:16
Αν σε κάποιους τους φαινοταν λογικό να πληρώνουν €60 συμμετοχή σε διαφορες διοργανώσεις στα Μεγαρα και τώρα τους φαινεται απαράδεκτο να πληρώσουν €40 για κοινοφελή σκοπο, εε...αυτο ειναι πραγματικά περιεργο. :rolleyes:
Ενα τρακ ντει σαν ολα τα άλλα...μονο φτηνοτερο και με θεωρητικό στόχο...
Αντε και στον επομενο έρανο να φτιαξουν και τα ρευματα γιατί αυτος ο ρευματάς με το φορτηγό που ζητάει άλλα 15 πάνω στα 60 για να εχεις ρεύμα για τις κουβέρτες δεν μου εχει κατσει καθόλου καλά. :look:
amyroukai
02/12/2015, 15:25
Δηλαδή ως σήμερα, τα 60 που δίνεις δεν πάνε σε κανένα έργο, ούτε ρεύμα δεν πληρώνουν.. Αλλά τα 40 θα πάνε...;
Επίσης να μαθουμε λίγο γλώσσα. Κοινωφελές έργο δεν είναι η αύξηση της περιουσίας ενός ατομου-επιχειρηματία.
spyrakos35
02/12/2015, 15:28
Επίσης να μαθουμε λίγο γλώσσα. Κοινωφελές έργο δεν είναι η αύξηση της περιουσίας ενός ατομου-επιχειρηματία.
δεν είναι θέμα γλώσσας θαρρώ αλλά δε γαμιέ
πάρε να χεις
+1300
amyroukai
02/12/2015, 15:29
Τα έβαλε τα εισαγωγικά ο άνθρωπος αλλά δεν περνάει το μήνυμα...
Bladerunner
02/12/2015, 15:30
Η λέξη "κοινωφελές" δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΛΕΜΟΤ. Εγώ την έβαλα στον τίτλο και γι αυτό ακριβώς είναι σε εισαγωγικά.
Αν σε κάποιους τους φαινοταν λογικό να πληρώνουν €60 συμμετοχή σε διαφορες διοργανώσεις στα Μεγαρα και τώρα τους φαινεται απαράδεκτο να πληρώσουν €40 για κοινοφελή σκοπο, εε...αυτο ειναι πραγματικά περιεργο. :rolleyes:
ΑΝ ήτανε κοινωφελής ο σκοπός, είπαμε, εγώ και 100 θα πλήρωνα. Νομίζω μπορείς να καταλάβεις την διαφορά.
Επίσης, αν πίστα έβγαινε και έλεγε "καταργούμε τους μεσάζοντες, εδώ τα φτηνά και καλά τρακ ντέι", διαφορετική θα ήτανε η αντιμετώπισή μου πάλι, και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες που δε θα εξηγήσω γιατί βαριέμαι.
Το να ντύνουμε όμως τον λύκο πρόβατο ...
fazerakis
03/12/2015, 06:35
ΑΝ ήτανε κοινωφελής ο σκοπός, είπαμε, εγώ και 100 θα πλήρωνα. Νομίζω μπορείς να καταλάβεις την διαφορά.
Επίσης, αν πίστα έβγαινε και έλεγε "καταργούμε τους μεσάζοντες, εδώ τα φτηνά και καλά τρακ ντέι", διαφορετική θα ήτανε η αντιμετώπισή μου πάλι, και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες που δε θα εξηγήσω γιατί βαριέμαι.
Το να ντύνουμε όμως τον λύκο πρόβατο ...
Δεν παύει να είναι το φτηνότερο track day. Παρόλα αυτά εμείς κράζουμε τη ΛΕΜΟΤ
Δεν παν να λέγαν ότι είναι για τη διάσωση της αλογόμυγας του θεσσαλικού κάμπου;;;
Όσο για τους μεσάζοντες, περίμενε εσύ να τη λειτουργήσει την πίστα ο πολυεκατομυριουχος ιδιοκτήτης. Καρφί δεν του καίγεται. Να χαίρεσαι που υπάρχουν έστω κι αυτοί οι μεσάζοντες διαχειριστές. Ίσως το μόνο στο οποίο ελπίζω είναι λίγος ανταγωνισμός μεταξύ τους για να ανέβει η ποιότητα και να μειωθεί η κοροϊδία των €60 + €15 που ανέφερα παραπάνω.
spyrakos35
03/12/2015, 07:58
Τη λεμοτ την κραζω γιατι ενω θα επρεπε να βγει πρωτη μπροστα και να τραβηξει το αυτακι του ιδιοκτητη πιστας που δεν πληροι τα βασικα, αντιθετως, με τετοιες ενεργειες τον σιγονταρει....
amyroukai
03/12/2015, 08:00
Και βλέπεις Σπυράκο και το γιατί ακριβώς από πάνω σου. Δεν ενδιαφέρει ρε παιδί μου, την φάση μας να κάνουμε και όλα ρημαδιό.
spyrakos35
03/12/2015, 08:15
Και βλέπεις Σπυράκο και το γιατί ακριβώς από πάνω σου. Δεν ενδιαφέρει ρε παιδί μου, την φάση μας να κάνουμε και όλα ρημαδιό.
ναι μωρέ, το Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός να κερδάνε.....
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ
fazerakis
03/12/2015, 09:10
Παιδια εσεις πρέπει να κανετε αίτηση για οργανωτική επιτροπή. Δεν εχει σημασια που. Οπουδήποτε, γιατι η σοφία σας ειναι κοσμική.
Αφου μικρή εως ανυπαρκτη σχεση εχετε με την οδηγηση στην πιστα, αλλα εχετε σαφή και αδιάλακτη αποψη για αυτή, ετσι μονο εξηγήται. ...χαραμιζεστε εδω περα με εμας τους ανεκτικους που δεν θέλουμε το καλο μας.
spyrakos35
03/12/2015, 09:15
Παιδια εσεις πρέπει να κανετε αίτηση για οργανωτική επιτροπή. Δεν εχει σημασια που. Οπουδήποτε, γιατι η σοφία σας ειναι κοσμική.
Αφου μικρή εως ανυπαρκτη σχεση εχετε με την οδηγηση στην πιστα, αλλα εχετε σαφή και αδιάλακτη αποψη για αυτή, ετσι μονο εξηγήται. ...χαραμιζεστε εδω περα με εμας τους ανεκτικους που δεν θέλουμε το καλο μας.
το ξερα οτι χαραμίζομαι
ευχαριστώ για την επιβεβαίωση
:beer:
Bladerunner
03/12/2015, 09:17
Δεν παύει να είναι το φτηνότερο track day. Παρόλα αυτά εμείς κράζουμε τη ΛΕΜΟΤ
Σεβαστή η άποψή σου. 40 ευρώ για ολοήμερο track-day είναι όντως καλή τιμή. Σε σχέση φυσικά με τον ανταγωνισμό.
Αν ΔΕΝ με κορόιδευαν ΤΟΣΟ φανερά αναφέροντας πού θα πάνε τα κέρδη, μάλλον δεν θα έχανα την ευκαιρία. Αλλά δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν.
Επειδή πρέπει να έχεις σχέση με την πίστα, για να καταλάβεις τα αυτονόητα. Όπως πρέπει να έχεις PhD Φυσικής, για να καταλάβεις ότι το μήλο θα πέσει.
Απορία. Αν ξέρετε δλδ. Αν ζητηθεί από το έκαβ να καλύψει μια διοργάνωση εγγράφως πάντα, συνήθως ανταποκρίνεται. Που το πρόβλημα με το ασθενοφόρο;Διάβασα πως δεν υπάρχει πάντα. Θέλω να πω γιατί οι υπεύθυνοι των διοργανώσεων δεν ζητάνε απλά από το έκαβ να καλύψει όταν:Καλύπτει πχ λαμπαδηδρομια της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και διάφορα άλλα κουλά ως προς τον βαθμό επικινδυνότητας;
spyrakos35
03/12/2015, 09:35
Σεβαστή η άποψή σου. 40 ευρώ για ολοήμερο track-day είναι όντως καλή τιμή. Σε σχέση φυσικά με τον ανταγωνισμό.
να πω κύριε? να πω?
δε νομίζω οτι είναι τόσο απλά τα πράγματα.... αντιθέτως είναι πιο πολύπλοκα
αν η τιμή είναι τόσο ελκυστική, φανταστείτε πόσοι (ενδεχομένως) θα αδράξουν της ευκαιρίας και θα πάνε, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται, τόσο για το πόσα σεσσιον τελικά θα μπορέσεις να κάνεις, όσο και για το πόσο ασφαλής μπορεί να είναι η πίστα με τον πολλαπλάσιο απο συνήθως κόσμο....
μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος
Όσο για τους μεσάζοντες, περίμενε εσύ να τη λειτουργήσει την πίστα ο πολυεκατομυριουχος ιδιοκτήτης. Καρφί δεν του καίγεται. Να χαίρεσαι που υπάρχουν έστω κι αυτοί οι μεσάζοντες διαχειριστές. Ίσως το μόνο στο οποίο ελπίζω είναι λίγος ανταγωνισμός μεταξύ τους για να ανέβει η ποιότητα και να μειωθεί η κοροϊδία των €60 + €15 που ανέφερα παραπάνω.
Μάλλον καθόλου δεν με κατάλαβες. Επαναλαμβάνω : "διαφορετική θα ήτανε η αντιμετώπισή μου πάλι, και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες που δε θα εξηγήσω γιατί βαριέμαι". Προφανώς δεν έχω τίποτα με τους διαχειριστές, προφανώς πάλι καλά που υπάρχουνε. Δεν περιμένω να την τρέξει αποτελεσματικά ο ιδιοκτήτης, αλλά μήπως αυτό θέλει να κάνει, με άλλο ντύσιμο όμως;
Τωρα στο άλλο που λες, τι ανταγωνισμός για το 60ρι μπορεί να γίνει οταν το μεγαλύτερο μέρος από αυτό πάει στον πολυεκατομμυριούχο όπως λες ιδιοκτήτήτη δε ξέρω... Η το 15ρι, και αυτό σε τρίτο πρόσωπο πηγαίνει...
Bladerunner
03/12/2015, 09:46
αν η τιμή είναι τόσο ελκυστική, φανταστείτε πόσοι (ενδεχομένως) θα αδράξουν της ευκαιρίας και θα πάνε, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται, τόσο για το πόσα σεσσιον τελικά θα μπορέσεις να κάνεις, όσο και για το πόσο ασφαλής μπορεί να είναι η πίστα με τον πολλαπλάσιο απο συνήθως κόσμο....
Δεν μπορώ να ξέρω αν και τι όριο πλήθους συμμετοχών έχουν βάλει. Ούτε μπορώ να προδικάσω πώς θα είναι οργανωτικά το track-day.
spyrakos35
03/12/2015, 09:48
Δεν μπορώ να ξέρω αν και τι όριο πλήθους συμμετοχών έχουν βάλει. Ούτε μπορώ να προδικάσω πώς θα είναι οργανωτικά το track-day.
σαφώς, μια σκέψη έκανα που μπορεί να είναι και εντελώς ακυρη καθώς μπορεί να έχουν όλα κάπως προβλεφθεί....
(σκεψεις, διαφορες...)
Η Λεμοτ γιατι μπηκε στη διαδικασια? Για να αγορασει ασθενοφορο που θα χρησιμοποιει στις δικες της εκδηλωσεις? Για να το δωρισει στον ιδιοκτητη της πιστας? Για να το παραχωρει σε οποιον θελει να κανει ενα event? στα μεγαρα? Για να το νοικιαζει σε οποιον θελει να κανει ενα event?
:confused:
Cpt. Haddock
04/12/2015, 10:41
Αντε και μαζευονται χρηματα για το ασθενοφορο (που βρισκεις απο 10κ ως οσο θες), αντε και παιρνεις το φτηνο.
Ποιος θα το συντηρει και - κυριως - ποιος θα το επανδρωνει; Εκτος αν δε μιλαμε για ασθενοφόρο, αλλα απλα για ενα οχημα διαμετακομισης με ενα φορειο μεσα... :rolleyes:
άμα έχεις το μονοπώλιο στα παπάκια σου όλα.
Akis.kal
04/12/2015, 19:48
Το παράδοξο και αστείο ταυτόχρονα της υπόθεσης είναι οτι κανένας της ΛΕΜΟΤ δεν έχει απαντήσει σε αυτό το θέμα..έτσι ευθαρσώς βρε παιδί μου για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους...να λύσει μερικές απορίες...να κλείσει μερικά στόματα βρε αδερφέ...! Ακόμα και στο σαϊτ ή στο fb της ΛΕΜΟΤ δεν υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση που να διευκρινίζει την κατάσταση και να απαντάει στα διάφορα που ακούγονται...
Μόνο σε αντίστοιχη κουβέντα στο mybike βγήκε κάποιος να απαντήσει επίσημα και απλά τους ανέβαζε όλους άσχετους το έπαιξε λίγο ο γκουρού της μοτο-κοινότητας στην Ελλάδα και επι της ουσίας δεν είπε τίποτα...
Πολύ το θελα ενα τρακ ντει την Κυριακή αλλά δε θα κάνω το κορόιδο..
fazerakis
05/12/2015, 16:02
Το παράδοξο και αστείο ταυτόχρονα της υπόθεσης είναι οτι κανένας της ΛΕΜΟΤ δεν έχει απαντήσει σε αυτό το θέμα..έτσι ευθαρσώς βρε παιδί μου για
Πολύ το θελα ενα τρακ ντει την Κυριακή αλλά δε θα κάνω το κορόιδο..
Δηλαδή αν πας γιατί εισαι κορόιδο με €40 συμμετοχή???
Οταν πας και δινεις €60 για να μπεις και αλλα €15 για ρευμα τι εισαι?:bawl: :uplate:
dimmie_72
05/12/2015, 16:06
Παρακολουθώ ότι τώρα τελευταία γύρισε vs ΛΕΜΟΤ ενώ μέχρι τώρα κράζεται ο πιθανόν ανυποψίαστος επιχειρηματίας.
:a014:
Δηλαδή αν πας γιατί εισαι κορόιδο με €40 συμμετοχή???
Οταν πας και δινεις €60 για να μπεις και αλλα €15 για ρευμα τι εισαι?:bawl: :uplate:
Αν πας για να χαρείς την πίστα με 40, δεν είσαι καθόλου κορόιδο.
Αν όμως πας για να ενισχύσεις... δεν ξέρω τι και ποιον, ε ναι τότε είσαι κορόιδο.