Σύνδεση

View Full Version : Χαρίζεται σκύλος

BoSS_Man*
03/12/2015, 01:17
346736
Γεια σου!

Το όνομά μου είναι Σκούμπι! Αν θέλεις έναν πιστό και αφοσιωμένο σύντροφο, ένα παντοτινό φίλο δίπλα σου, να σου φτιάχνει τη διάθεση όταν είσαι λυπημένος και να χαίρεται μαζί σου στις χαρές σου, εγώ είμαι για σένα! Είμαι γλυκός, τρυφερός, δραστήριος και εκδηλωτικός! Μ` αρέσουν οι βόλτες και τα παιχνίδια και είμαι έτοιμος να προσφέρω την αγάπη και την αφοσίωσή μου σε σένα που θα με κάνεις πραγματικό μέλος στην οικογένειά σου! Έχω περάσει «διά πυρός και σιδήρου», γι αυτό θέλω υπεύθυνο ιδιοκτήτη.

Ήμουν 7 μηνών κουτάβι όταν μ` εγκατέλειψαν στο δρόμο, ένοιωσα πολλές φορές τον κίνδυνο από αυτοκίνητα και ανθρώπους, με κακοποίησαν, με κυνήγησαν ανελέητα, μα το χειρότερο απ` όλα είναι ότι βρέθηκα στο ΔΙΚΕΠΑΖ, όχι μία, αλλά δύο φορές!!! Η ζωή μου διέτρεχε άμεσο κίνδυνο εκεί μέσα… Βρέθηκα θετικός στο καλααζάρ και επί πλέον, κάποιοι με έκριναν επιθετικό (!) Σήμερα βρίσκομαι ασφαλής σε πανσιόν, χάρη στις κοινοποιήσεις σας και χάρη στην αγάπη και υποστήριξη των εικονικών γονιών μου! Και το καλύτερο; όλα δείχνουν ότι νίκησα το καλααζάρ, πράγμα που επιβεβαιώνεται από τις τελευταίες εξετάσεις μου!!!

Είμαι ένα χαμογελαστό ημιαιμάκι 1,5 έτους, μεσαίο μέγεθος, στειρωμένο και λαχταράω ένα σπιτάκι!

ΣΚΟΥΜΠΗ - Ο ΑΓΚΑΛΙΤΣΑΣ!!!

Τον εγκατέλειψαν 7 μηνών κουτάβι σε κεντρική λεωφόρο του Κερατσινίου. Ο Σκούμπι μας, θα ήθελε να έχει μία φυσιολογική ζωή σαν όλα σκυλάκια που έχουν σπιτάκι... Δεν ζητάει τίποτα παραπάνω, μόνο την ΑΓΑΠΗ σας!!! Είναι ένα ημίαιμο μεσαίου μεγέθους, στειρωμένο, πολύ γλυκό και τρυφερό πλασματάκι περίπου 1,5 έτους. Αυτή την στιγμή εκπαιδεύεται για να είναι έτοιμος για τον μπαμπά-μαμά που θα έρθουν να τον πάρουν σπίτι τους για πάντα!!! Μοιράζει άπειρες αγκαλιές και φιλάκια σε όποιον του δώσει την ευκαιρία!!! Γιατί να μην είστε εσείς αυτός ο άνθρωπος???

Φωτογραφίες και τηλ. επικοινωνίας εδώ (https://www.getpet.gr/%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%91%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%82/18379/%CE%A7%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%BA%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%82).

Υ.Γ. Είναι ο σκύλος που σώθηκε εδώ το θέμα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146396) που είχα ανοίξει, όποιος μπορεί ας προωθήσει την αγγελία και αλλού.

BoSS_Man*
20/12/2015, 01:15
Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΣΚΟΥΜΠΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!
Γεια σου!
Το όνομά μου είναι Σκούμπι! Αν θέλεις έναν πιστό και αφοσιωμένο σύντροφο, ένα παντοτινό φίλο δίπλα σου, να σου φτιάχνει τη διάθεση όταν είσαι λυπημένος και να χαίρεται μαζί σου στις χαρές σου, εγώ είμαι για σένα! Είμαι γλυκός, τρυφερός, δραστήριος και εκδηλωτικός! Μ` αρέσουν οι βόλτες και τα παιχνίδια και είμαι έτοιμος να προσφέρω την αγάπη και την αφοσίωσή μου σε σένα που θα με κάνεις πραγματικό μέλος στην οικογένειά σου! Έχω περάσει «διά πυρός και σιδήρου», γι αυτό θέλω υπεύθυνο ιδιοκτήτη.

Ήμουν 7 μηνών κουτάβι όταν μ` εγκατέλειψαν στο δρόμο, ένοιωσα πολλές φορές τον κίνδυνο από αυτοκίνητα και ανθρώπους, με κακοποίησαν, με κυνήγησαν ανελέητα, μα το χειρότερο απ` όλα είναι ότι βρέθηκα στο ΔΙΚΕΠΑΖ, όχι μία, αλλά δύο φορές!!! Η ζωή μου διέτρεχε άμεσο κίνδυνο εκεί μέσα… Βρέθηκα θετικός στο καλααζάρ και επί πλέον, κάποιοι με έκριναν επιθετικό (!) Σήμερα βρίσκομαι ασφαλής σε πανσιόν, χάρη στις κοινοποιήσεις σας και χάρη στην αγάπη και υποστήριξη των εικονικών γονιών μου! Και το καλύτερο; όλα δείχνουν ότι νίκησα το καλααζάρ, πράγμα που επιβεβαιώνεται από τις τελευταίες εξετάσεις μου!!!

Δείτε την ιστορία μου:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.363250833845657.1073741917.100004822294566&type=3

Βίντεο: https://www.facebook.com/100004822294566/videos/o.491854777640944/392233704280703/?type=2&theater

https://www.facebook.com/100004822294566/videos/o.491854777640944/397852460385494/?type=2&theater

Είμαι ένα χαμογελαστό ημιαιμάκι 1,5 έτους, μεσαίο μέγεθος, στειρωμένο και λαχταράω ένα σπιτάκι! Αριθμός microchip: 941000017544122. Θα δοθώ με συμβόλαιο υιοθεσίας μέσω ΖωΣυΠε εντός Αττικής.

BoSS_Man*
03/03/2016, 22:45
Όποιος σκέφτεται να αποκτήσει σκύλο ας δει και αυτό το τοπικ!

BoSS_Man*
23/05/2016, 19:52
Ισχύει ακόμα η αγγελία, όποιος σκέφτεται να αποκτήσει σκύλο ας επικοινωνήσει.

skylaros
23/05/2016, 20:48
Καλή τύχη στο σκυλάκο!

tsompanis
23/05/2016, 21:15
Μεγάλη φάτσα! Πρέπει να είναι καπετάν φασαριας:lol:

BoSS_Man*
18/09/2016, 12:53
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥΤΡΑΚΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Ο Σκούμπι είναι ένα πλασματάκι που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ στη ζωούλα του…

Έχει περάσει ένας χρόνος πια από τη διάσωσή του και ακόμα περιμένει υπομονετικά να συναντήσει τον άνθρωπό του…
Πρόκειται για ένα πολύ γλυκό και τρυφερό πλάσμα, πανέξυπνο, δραστήριο και εκδηλωτικό, απόλυτα εκπαιδεύσιμο και υπάκουο! Ο Σκούμπι είναι ένας σκύλος με δυνατή προσωπικότητα! Εκείνος/η που θα τον επιλέξει θα ανακαλύψει ένα πιστό και αφοσιωμένο παρεάκι, ένα τέλειο φύλακα και προστάτη, ένα αξιολάτρευτο φίλο!

Ο Σκούμπι είναι ένα χαμογελαστό ημιαιμάκι 2,5 ετών, μεσαίου μεγέθους, στειρωμένος και εμβολιασμένος. Έχει κάνει θεραπεία για καλααζάρ η οποία πήγε εξαιρετικά καλά!

Αριθμός microchip: 941000017544122

Video:
http://www.youtube.com/watch?v=gkdoRPs9Pp8&feature=share

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ:
Ο Σκούμπι σώθηκε κυριολεκτικά στο παραπέντε!
Τον εγκατέλειψαν 7 μηνών κουτάβι σε κεντρική λεωφόρο του Κερατσινίου. Ο Σκούμπι δε γνώριζε από δρόμους, ανά πάσα στιγμή κινδύνευε από τα αυτοκίνητα. Τον περιμάζεψε ιδιοκτήτης περιπτέρου, όμως ο Σκούμπι μας, σαν κουτάβι που ήταν ήθελε να παίξει, έτρεχε στους περαστικούς, μερικοί φοβόντουσαν, άλλοι απειλούσαν και κάποιος του επιτέθηκε με σιδερολοστό…!
Στη συνέχεια τον περιμάζεψε το ΔΙΚΕΠΑΖ, του έκαναν εξετάσεις και βρέθηκε θετικός σε καλααζάρ με τίτλο 1/400. Έκανε θεραπεία, στειρώθηκε, εμβολιάστηκε και κατόπιν υιοθετήθηκε… Ήταν μια αποτυχημένη υιοθεσία δύο μόλις εβδομάδων η οποία τον οδήγησε για δεύτερη φορά στο κυνοκομείο. Τότε πια ο χρόνος άρχισε να μετρά αντίστροφα… Με πρόσχημα την ταμπέλα του επιθετικού και καλαζαρικού ζώου, ο γλυκός Σκουμπάκος οδηγείτο γραμμή για ευθανασία…

…ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!

Μέσα σ` ένα βράδυ στήθηκε η «Ομάδα Διάσωσης του Σκούμπι», ενώ η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική! Ξεπέρασε μακράν τις προσδοκίες μας! Ήταν πολλοί εκείνοι που θέλησαν να υποστηρίξουν το Σκούμπι και να γίνουν εικονικοί γονείς του. Αμέτρητα τα μηνύματα συμπαράστασης! Την επόμενη κιόλας εργάσιμη μέρα, ο Σκούμπι έκλεινε πίσω του μια για πάντα την πόρτα του ΔΙΚΕΠΑΖ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ:
https://www.facebookcorewwwi.onion/media/set/?set=a.388398341330906.100004822294566&type=3

Σήμερα βρίσκεται ασφαλής σε πανσιόν, δεν είναι πια μόνος, έχει μια ομάδα ανθρώπων που τον νοιάζονται, τον αγαπούν και τον στηρίζουν.
ΤΟΥΣ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ!!!

Ο Σκούμπι αναζητά την οικογένεια που θα τον υιοθετήσει για πάντα ως ισότιμο μέλος της. Θα δοθεί σε υπεύθυνο και φιλόζωο κηδεμόνα με συμβόλαιο υιοθεσίας.

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ καλέστε στο 694 482 89 60.

BoSS_Man*
02/12/2016, 13:08
Ισχύει η αγγελία ακόμα, όποιος ενδιαφέρεται ας το κοιτάξει.