View Full Version : Η εκδίκηση των πεζών
basilis_k6
09/12/2015, 15:01
Καί κάποια στιγμή πρέπει να νομοθετηθει συνυπαιτιοτητα σε ατυχημα σε αυτόν τον πάπαρο που παρκάρει ακριβώς στη γωνία και λίγο πιο εξω! βγάζεις 2 μέτρα μουρη για να δεις αν έρχετε κανείς και άν πέσουν πανω σου τους πληρωνεις γιατι δεν εισαι ο σουπερμαν να δεις μεσα απο το κωλάμαξο του άλλου.
και.... το σήμα απαγορέυεται η σταση και η σταθμευση πρεπει να καταργηθεί. είναι ανέκδοτο πλεον.
dimmie_72
09/12/2015, 15:11
Αθήνα, οι γερανοί της ΕΛΑΣ σηκώνουν μόνο τα χαλασμένα υπηρεσιακά.
έτσι εξηγείται... που να προλάβουν! :D
Για πείτε...ένα αμπαλάρισμα με duck tape είναι υπερβολή ας πούμε?
348021
Εγώ θα κλείδωνα τις ζάντες του στο πλέγμα του γηπέδου.
skylaros
11/12/2015, 22:39
Ρε μη με βάζετε να τους υποστηρίζω! Το δρόμο τον ξέρω λίγο πιο πίσω δεν έχει πεζοδρόμιο έχει κάτσει όλο ! Τα πεζοδρόμια είναι γεμάτο ράμπες και πεζούλια για να μπαίνουν μέσα σε πυλωτές και γκαράζ οχήματα, πάνω σε ράμπες είναι κολώνες και κάγκελα έτσι και αλλιώς σχεδόν πουθενά δε μπορείς να περπατήσεις πεζοδρόμιο! ok εγώ δε θα το έκανα γιατί θα είχα ζόρι μπας και ενοχλήσω αλλά εγώ είμαι και τίγκα ενοχικός.
Δεν ξερεις ποσο θέλω να το καψει καποιο καλοπαιδο.....
ένα αμπαλάρισμα με duck tape είναι υπερβολή ας πούμε?
Επίσης, σόρρυ αλλά δεν άντεξα.
348024
348024
Τι εγινε;
Επεσε για υπνο ο sniper;
:lol:
nikos_abel
12/12/2015, 08:49
Καί κάποια στιγμή πρέπει να νομοθετηθει συνυπαιτιοτητα σε ατυχημα σε αυτόν τον πάπαρο που παρκάρει ακριβώς στη γωνία και λίγο πιο εξω! βγάζεις 2 μέτρα μουρη για να δεις αν έρχετε κανείς και άν πέσουν πανω σου τους πληρωνεις γιατι δεν εισαι ο σουπερμαν να δεις μεσα απο το κωλάμαξο του άλλου.
και.... το σήμα απαγορέυεται η σταση και η σταθμευση πρεπει να καταργηθεί. είναι ανέκδοτο πλεον.
Έχω την αίσθηση ότι υπάρχει.
Η γυναίκα μου έβγαλε μούρη από στοπ επειδή υπήρχε φορτηγό παράνομα παρκαρισμένο (για την ιστορία ο παπόβιος
τρόμαξε, έχασε τον έλεγχο, έφαγε τα μούτρα του και τελικά σερνόμενος με το παπί έπεσε πάνω μας. Ευτυχώς φόραγε κράνος και γλίτωσε με μώλωπες και γρατσουνιές)
Ο ασφαλιστής όταν ήρθε, της είπε πως έπρεπε να το πάρει φωτογραφία πριν το πάρει ο φορτηγατζής.
Δεν ξέρω τι θα είχε γίνει αν είχαμε φωτογραφία και αν θα είχαμε γλιτώσει κάτι, αλλά κάναμε δήλωση στο παληκάρι χωρίς χρονοτριβή.
Πες το πλάκα... (http://duckbrand.com/products/duck-tape)
lleonidas
05/01/2018, 19:04
Από ανάρτηση φίλης στο fb...Κορυδαλλάρα, ένα στενό πριν από την πλ.Ελευθερίας.
391870