View Full Version : HABEMUS PAPA(RIA)M 5
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
18
19
20
kalgeorge
10/02/2016, 13:27
Ρε παίδες ολα καλα ειναι. Οκ είπαμε μια τώρα που μας ήρθε μην το κάνουμε τσόντα το θέμα χαχαχχ
Δεν την πάτησαν καθόλου. Το επεδίωξαν αυτό, καθώς συνεπάγεται πολύ υψηλές προμήθειες, πού ανεβάζουν τα κέρδη, τα bonus κοκ. Η συνολική κυκλοφορία (ως ονομαστική αξία) των παράγωγων προιόντων είναι κάπου στα 600 ΤΡΙΣ €. Η Deutche πρέπει να έχει καμμιά 50αριά από αυτά και εκτός της ίδιας και της Bundesbank δεν νομίζω κανείς άλλος να γνωρίζει τι είναι, εφόσον είναι OTC συναλλαγές.
http://europa.eu/rapid/press-release_MEMO-12-232_en.htm
Υποτίθεται πως η ΕΕ προσπαθεί να ελέγξει αυτή την αγορά, αλλά σε μια γερμανοκρατούμενη ευρωπαική οικονομία, χλωμό το βλέπω να γίνεται.
Στην ουσια εχουμε ένα κτηνος σε μέγεθος το οποιο κυκλοφορει ένα απιστευτο ποσο σε κατευθύνσεις που ουσιαστικα δεν γνωρίζουμε (νταξ όχι εγω κι εσυ αυτοι που λογικα θα επρεπε)
ΑΝ κανει μπαμ αυτό το πραμα, το σωζεις όπως σωσαμε (μουχαχαχαχαχαχα και καλα) τις δικες μας τράπεζες ασουμ..... ή καθεσε σε μια γωνια και λες "Ριχτο Ηλια" και φευγεις κατά το ηλιοβασίλεμα πηδώντας από κλαδακι σε κλαδακι?
Στην ουσια εχουμε ένα κτηνος σε μέγεθος το οποιο κυκλοφορει ένα απιστευτο ποσο σε κατευθύνσεις που ουσιαστικα δεν γνωρίζουμε (νταξ όχι εγω κι εσυ αυτοι που λογικα θα επρεπε)
ΑΝ κανει μπαμ αυτό το πραμα, το σωζεις όπως σωσαμε (μουχαχαχαχαχαχα και καλα) τις δικες μας τράπεζες ασουμ..... ή καθεσε σε μια γωνια και λες "Ριχτο Ηλια" και φευγεις κατά το ηλιοβασίλεμα πηδώντας από κλαδακι σε κλαδακι?
Παραείναι μεγάλη για να σκάσει. Και ένας απ΄τους λόγους που έχει τόσο ισχυρή παρουσία και έκθεση παντού, οφείλεται και στο όνομα που κουβαλάει.
Η Γερμανία, είναι Γερμανία και οι ανα τον κόσμο επενδυτές και συναλλασόμενοι την θεωρούν πρότυπο ισχυρής οικονομίας. Το νο1 καταφύγιο, όταν υπάρχει αστάθεια δεν είναι ο χρυσός ή το ελβετικό φράγκο αλλά το Γερμανικό ομόλογο. Και αυτή την στιγμή που μιλάμε, η απόδοση του ομολόγου των 5 ετών της Γερμανίας είναι -0,30%. Που σημαίνει πως τους πληρώνουν για να τους δανείσουν.
Όσο ισχύει αυτό, το πράγμα θα είναι υπο έλεγχο και σταθερό. Ξέρουν πως αν πάει κάτι στραβά, θα βάλει πλάτη ο Σόιμπλε (που αντιθέτως με ότι πιστεύουμε,χαίρει τεράστιας εμπιστοσύνης στο εξωτερικό).
AristidisZ
10/02/2016, 13:56
θα βάλει πλάτη ο Σόιμπλε (που αντιθέτως με ότι πιστεύουμε,χαίρει τεράστιας εμπιστοσύνης στο εξωτερικό).
Που είναι εξάλλου φημισμένος για την άμεμπτη ηθική του...
Pan (dvs)
10/02/2016, 14:05
Ενω οι δικοι μας ειναι παραδειγμα προς μιμηση.
Η D.B. σε περιπτωση που βυθιστει,θα παρει και πολυ κοσμο και αρκετα κρατη μαζι της.Ο Σοιμπλε για κανενα λογο δεν θα αφησει να συμβει αυτο και καλα θα κανει,αφου απλα μπορει.
Βλεπω ομως οτι σε καποιους κακοφαινεται που ενας υπουργος στηριζει τα συμφεροντα των επιχειρησεων της χωρας του.
AristidisZ
10/02/2016, 14:09
Ενω οι δικοι μας ειναι παραδειγμα προς μιμηση.
Η D.B. σε περιπτωση που βυθιστει,θα παρει και πολυ κοσμο και αρκετα κρατη μαζι της.Ο Σοιμπλε για κανενα λογο δεν θα αφησει να συμβει αυτο και καλα θα κανει,αφου απλα μπορει.
Βλεπω ομως οτι σε καποιους κακοφαινεται που ενας υπουργος στηριζει τα συμφεροντα των επιχειρησεων της χωρας του.
Είπα εγώ ότι οι δικοί μας είναι παράδειγμα προς μίμηση ;
Όμως με ενοχλεί να κρέμεται η υφήλιος από τα @@@ ενός τύπου που αποδεδειγμένα τα έχει αρπάξει...
Η ηθική είναι αλληλένδετη με την εμπιστοσύνη Άριστείδη. Τα πάντα στην ζωή, θέμα εμπιστοσύνης δεν είναι? Πως χαρακτηρίζεις δλδ κάποιον παρλαπίπα που πουλάει φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες? Ηθικό?
Όμως με ενοχλεί να κρέμεται η υφήλιος από τα @@@ ενός τύπου που αποδεδειγμένα τα έχει αρπάξει...
Και μένα με ενοχλεί να με ξεζουμίζουν τα @@@ 20 ηλιθίων που άρπαξαν μια καρέκλα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Αν περιμένεις απ΄τους άλλους να σε σώσουν βάζοντας τα δικά τους συμφεροντα σε δεύτερη μοίρα, καληνύχτα...:lol:
Μην το παίρνεις και τόσο κατάκαρδα όμως. Από καταβολής ανθρωπότητας, η υφήλιος από κάποιου τα @@ κρέμεται. Και συνήθως αυτός ο κάποιος ήταν αμφιβόλου ηθικής.
Pan (dvs)
10/02/2016, 14:18
Τα αρπαξε αλλα η χωρα του βγαινει παντα κερδισμενη.Σε εμας τα αρπαξανε και τα αρπαζουνε και μασ στελνουν στα Ταρταρα.
Φυσικα και καταλαβαινω τι λες αλλα προτιμοτερο να εχεις τετοιους υπουργους,απο το να εχεις μαριονετες,οι οποιες καθε φορα που τις φτυνουνε νομιζουν οτι βρεχει.
Bladerunner
10/02/2016, 14:30
Η ηθική είναι αλληλένδετη με την εμπιστοσύνη
Καθαρά για το θεωρητικό - φιλοσοφικό κομμάτι της παραπάνω πρότασης:
Είχα έναν πελάτη ο οποίος πούλαγε "υπηρεσίες ασφαλείας". Πάρα πολύ πετυχημένος στον τομέα του, με πεδίο "ευθύνης" όλη την Κηφισίας και το μεγαλύτερο μέρος της παραλιακής.
Ο πελάτης αυτός λοιπόν, μου είχε δώσει το προσωπικό του κινητό και το ελεύθερο να τον καλέσω όποτε θέλω. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την φράση του...
"Ό,τι και να χρειαστείς, πάρε με, και σε ελάχιστο χρόνο κάποιος θα είναι κοντά σου και θα δώσει λύση"
Ήταν όντως άνθρωπος που μπορούσες να εμπιστευτείς ότι θα κάνει αυτό που έλεγε. Ηθικός όμως; Ούτε κατά διάνοια.
Καλα φιλοσοφια εντελως αλλα.....
Το ηθικο είναι και λιγο Point of view.....
Ηθικη υπηρχε και στην ιταλικη μαφια στις ΗΠΑ.... με βαση το δικο τους point of view....
Μια χαρα κανει ο Σοιμπλε που προστατευει την DB και κατ επεκταση τον εαυτο του....
ε ναι εννοείτε, εμπιστοσύνη μπορεί να υπάρξει μεταξύ κλεφτών που θα κάνουν μια δουλειά μαζί, ηθική προς το σύνολο όμως δεν υπάρχει.
Ο Βύρωνας κάνει αναφορά προφανώς στο πολιτικό κομμάτι και την σχέση των πολιτικών με τους πολίτες.
Ξέρω δηλ. πολιτικούς ηθικούς και τους εμπιστεύομαι (και όμως έχω γνωρίσει 1-2! )
AristidisZ
10/02/2016, 14:42
Και μένα με ενοχλεί να με ξεζουμίζουν τα @@@ 20 ηλιθίων που άρπαξαν μια καρέκλα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Αν περιμένεις απ΄τους άλλους να σε σώσουν βάζοντας τα δικά τους συμφεροντα σε δεύτερη μοίρα, καληνύχτα...:lol:
Μην το παίρνεις και τόσο κατάκαρδα όμως. Από καταβολής ανθρωπότητας, η υφήλιος από κάποιου τα @@ κρέμεται. Και συνήθως αυτός ο κάποιος ήταν αμφιβόλου ηθικής.
Μωρέ εγώ μαζί σου
Αλλά είναι μαλακία να κάνει κήρυγμα κατά της διαφθοράς ένας αποδεδειγμένα διεφθαρμένος, όπως και να το κάνουμε...
[/I]Ήταν όντως άνθρωπος που μπορούσες να εμπιστευτείς ότι θα κάνει αυτό που έλεγε. Ηθικός όμως; Ούτε κατά διάνοια.
Το "you can count on me" σχετίζεται με την εμπιστοσύνη που νοιώθεις πως θα σε βγάλει απ΄την δύσκολη θέση, και όχι για τον τρόπο που θα ακολουθήσει.
Για τον πραγματικό κόσμο μιλάμε, δεν μιλάμε για την Μητέρα Τερέζα. Και πιθανολογώ πως αν είχες να επιλέξεις μεταξύ της δικής σου ασφάλειας, και της αξιοπρέπειας του ληστή (για να μπω στο παράδειγμα σου) θα αδιαφορούσες αν του έβαζε ένα κουμπούρι στον πρωκτό (που θα ήταν ανήθικο).:lol:
ε ναι εννοείτε, εμπιστοσύνη μπορεί να υπάρξει μεταξύ κλεφτών που θα κάνουν μια δουλειά μαζί, ηθική προς το σύνολο όμως δεν υπάρχει.
Ο Βύρωνας κάνει αναφορά προφανώς στο πολιτικό κομμάτι και την σχέση των πολιτικών με τους πολίτες.
Ξέρω δηλ. πολιτικούς ηθικούς και τους εμπιστεύομαι (και όμως έχω γνωρίσει 1-2! )
Δεν μιλάω μόνο για τους πολιτικούς. Η δουλειά των πολιτικών, είναι μία. Να βελτιώσουν το οικονομικό επίπεδο ζωής των συμπολιτών τους (τα άλλα έπονται). Αν μπορούν να το κάνουν, χέστηκε η φοράδα με ποιό τρόπο θα το κάνουν.
Αν διαφωνεί κανείς, ας επιχειρηματολογήσει περί ηθικής του δυτικού κόσμου, επί του βιασμού του τρίτου κόσμου προκειμένου να εξασφαλιστεί η ευημερία τους.
Το έχω ξαναπεί, το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία αλλά όταν φύγει την παίρνει μαζί του.
nikos_abel
10/02/2016, 14:58
(για να πω και την "in" έκφραση της εποχής)
Αυτό που δικαιολογούμε κάθε τι πούστικο με την ατάκα ότι δεν ζούμε σε αγγαλικό κόσμο, με ξεπερνάει.
MG-KTiNoS
10/02/2016, 15:00
351867
Αυτό που δικαιολογούμε κάθε τι πούστικο με την ατάκα ότι δεν ζούμε σε αγγαλικό κόσμο, με ξεπερνάει.
Αφου πλεον υπαρχει συμφωνο λεμε!!
το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία αλλά όταν φύγει την παίρνει μαζί του.
Μια χαρα την φερνει, εστω στρωνει το χαλι για να ερθει.
Γιατι το αρνουμαστε;
Η τέχνη τους τούμπας σε άλλο επίπεδο (http://www.athensvoice.gr/article/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC-%CF%83%CE%B1%CF%82)... δεν θυμαμαι να έχω κλάψει έτσι από τα γέλια ποτέ πριν...
MG-KTiNoS
10/02/2016, 15:06
Μια χαρα την φερνει, εστω στρωνει το χαλι για να ερθει.
Γιατι το αρνουμαστε;
Γιατί είναι λάθος....
:)
Γιατί είναι λάθος....
:)
Ηθικα η πραγματικα;
Ηθικα η πραγματικα;
Δεν την φέρνει, η έλλειψη των χρημάτων όμως στρώνει το δρόμο στη δυστυχία.
Δεν ζούμε στο 1922 που είχαν μάθει να ζουνε στην φτώχεια, ευτυχώς ζήσαμε μέρες ΠΑΣΟΚ και μεταΠΑΣΟΚ ΝΔ στη χλιδή και κακομάθαμε.
RaGe_Raptor
10/02/2016, 15:12
εμένα πάντως μια χαρά ευτυχισμένο με κάνει...
Στο οτι δεν την φερνει, μου επιτρεπεις να εχω μια αντιρρηση, ακριβως γι' αυτο που περιγραφεις στην 2η προταση σου.
Οκ, κόντρα στην εποχή του αμοραλισμού (pipe ®) προτείνω μια νύχτα ξεΓνοιασιάς και αθωοτητας που θα μας κάνει όλους καλύτερους ανθρώπους.
Την πίτα να την κόψουμε στο στρουμφοχωριό με τον MG-Ktino να διαβάζει Κοέλιο.
Οκ, κόντρα στην εποχή του αμοραλισμού (pipe ®) προτείνω μια νύχτα ξεΓνοιασιάς και αθωοτητας που θα μας κάνει όλους καλύτερους ανθρώπους.
Την πίτα να την κόψουμε στο στρουμφοχωριό με τον MG-Ktino να διαβάζει Κοέλιο.
Σπίτι σου υποθέτω...
AristidisZ
10/02/2016, 15:18
Σπίτι σου υποθέτω...
Δεν αφήνει η γάτα :tooth:
nikos_abel
10/02/2016, 15:31
Το χρήμα απλά είναι το μέσο για να κάνεις / πάρεις / ζήσεις πράγματα που θέλεις.
Για αυτό δεν καταλαβαίνω πια για ποιο λόγο η "ανάπτυξη" έχει καταντήσει να σημαίνει κέρδος.
Είμαστε λάθος, έχουμε λάθος, είναι όλα λάθος.
kalgeorge
10/02/2016, 15:41
Την πίτα να την κόψουμε στο στρουμφοχωριό .
κουφαλα κατάφερες και βρήκες το χωριο??
καλα μα ποσο μλκ είναι αυτος ο δρακουμελ τελος παντων?
Το χρήμα απλά είναι το μέσο για να κάνεις / πάρεις / ζήσεις πράγματα που θέλεις.
Για αυτό δεν καταλαβαίνω πια για ποιο λόγο η "ανάπτυξη" έχει καταντήσει να σημαίνει κέρδος.
Είμαστε λάθος, έχουμε λάθος, είναι όλα λάθος.
Ανάπτυξη σημαίνει κάτι πολύ απλό. Αύξηση παραγωγής προϊόντων, υπηρεσιών, διαθέσιμου εισοδήματος, δουλειές κ.ο.κ. Το αντίθετο είναι ύφεση. Ο κόσμος χάνει εισόδημα, απολύσεις, κέφι, όνειρα.
Αυτό το καταβαίνεις ή όχι ?
Αν το καταλαβαίνεις, καλώς. Αν όχι, μάλλον κάτι έχεις λάθος στην κοσμοθεωρία σου.
Ανάπτυξη σημαίνει κάτι πολύ απλό. Αύξηση παραγωγής προϊόντων, υπηρεσιών, διαθέσιμου εισοδήματος, δουλειές κ.ο.κ. Το αντίθετο είναι ύφεση.
Paulo Coelho de Souza
Paulo Coelho de Souza
Είμαστε υπεύθυνοι για το σύμπαν επειδή είμαστε το σύμπαν. Τράβα και ένα χτένισμα στα χρυσάνθεμα, δώσε μια αγκαλιά σε έναν άγνωστο και χαμογέλα. Ν’ ακούς την καρδιά σου. Εκείνη τα ξέρει όλα . .
Αυτό είναι λογοτεχνία, αυτό είναι Κοέλιο. :moutza:
pipe_smoker
10/02/2016, 16:11
Είμαστε υπεύθυνοι για το σύμπαν επειδή είμαστε το σύμπαν. Τράβα και ένα χτένισμα στα χρυσάνθεμα, δώσε μια αγκαλιά σε έναν άγνωστο και χαμογέλα. Ν’ ακούς την καρδιά σου. Εκείνη τα ξέρει όλα . .
Αυτό είναι λογοτεχνία, αυτό είναι Κοέλιο. :moutza:
Θέλω να σου χακαρω το λογαριασμό ρε πστη και να βάλω το παραπάνω κειμενάκι για υπογραφή σου:tooth:
Θέλω να σου χακαρω το λογαριασμό ρε πστη και να βάλω το παραπάνω κειμενάκι για υπογραφή σου:tooth:
Αμα θα ήταν ο ohm εδώ θα ήξερε να σε κατευθύνει αλλά τον φάγατε μπαμπέσικα.
Μια χαρά είναι η υπογραφή μου. Κλεμμένη απ΄τον φίλο τον dimdoc, αλλά την γουστάρω τόσο πολύ...
nicksior
10/02/2016, 16:57
Όταν δεν βολεύει το αυτονόητο εφευρίσκεις μια συνομωσία.
MG-KTiNoS
10/02/2016, 17:02
Αυτός είναι ο Kurt.
Δεν ζήτησε απόδειξη ούτε για το λουκάνικο ούτε και για την μπύρα
κι έτσι κατέρρευσε η DeutscheBank
Μη γίνεις σαν τον Kurt
351871
:lol:
taisteal
10/02/2016, 17:07
Η πλακα ηταν οτι στη Γερμανια που εσκασα μυτη με το σκουτερ τους ειπα οτι δεν ειχα λεφτα για μηχανη και
γι'αυτο πηγα με οτι ειχα :lol:
Λεγανε οτι δεν μπορουν να μας πληρωνουν αλλο και να παμε να μαμηθουμε εμμεσως πλην σαφως
Και οταν εκαναν διακοπες στο Ελ-λαντα εβλεπαν ολη την ωρα καινουργια R1200GS ενω αυτοι εχουν ολο παλια.
Και το πιο ωραιο,ολοι αγαπουσαν τον Τσιπρα
:cry:
nicksior
10/02/2016, 17:12
Αυτός είναι ο Kurt.
Δεν ζήτησε απόδειξη ούτε για το λουκάνικο ούτε και για την μπύρα
κι έτσι κατέρρευσε η DeutscheBank
Μη γίνεις σαν τον Kurt
351871
Αν ισχύει το "πέταγμα της πεταλούδας"
Γιατί να μην ισχύει το "λουκάνικο του Kurt"
?
thunder ace
10/02/2016, 17:16
Η πλακα ηταν οτι στη Γερμανια που εσκασα μυτη με το σκουτερ τους ειπα οτι δεν ειχα λεφτα για μηχανη και
γι'αυτο πηγα με οτι ειχα :lol:
Λεγανε οτι δεν μπορουν να μας πληρωνουν αλλο και να παμε να μαμηθουμε εμμεσως πλην σαφως
Και οταν εκαναν διακοπες στο Ελ-λαντα εβλεπαν ολη την ωρα καινουργια R1200GS ενω αυτοι εχουν ολο παλια.
Και το πιο ωραιο,ολοι αγαπουσαν τον Τσιπρα
:cry:
ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΓΑΠΑΝΕ και τον σαμαρα αγαπανε και τον μητσοτακη αγαπανε,μη σκας...την δουλεια τους κανουν,γιατι να μη τους αγαπανε;
MG-KTiNoS
10/02/2016, 17:17
Αν ισχύει το "πέταγμα της πεταλούδας"
Γιατί να μην ισχύει το "λουκάνικο του Kurt"
?
Για πεταλούδες δεν ξέρω!
Για το ποιός θα πληρώσει τη νύφη, έχω μια υποψία...
:D
Μανολης67
10/02/2016, 17:17
taisteal
γι'αυτο πηγα με οτι ειχα
Με το σκούτερ πήγες Γερμανία?? :(
afortistos
10/02/2016, 17:23
Το μπόλικο χρήμα φέρνει την ευτυχία και όχι απλά το χρήμα.Αν παλεύεις κάθε μέρα με τον Α ή Β τρόπο για να μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου και να σου μείνει και κάτι για να πεις ότι έχω να πάω έξω κ για μια μπύρα (ή οτι αντίστοιχο) δεν έχεις ευτυχία. Ή μάλλον πιο σωστα έχεις ευτυχία ως ένα σημείο (ας ορίσει ο καθένας το σημείο αυτό αναλογα με το πως έχει συνηθήσει).
Από την άλλη αν έχεις μπόλικο χρημα βοηθάει στο να είσαι ευτυχισμένος. Αυτό το καταφέρνεις αγοράζοντας χρόνο πληρώνοντας άλλους να κάνουν δουλειές που πρέπει να κάνεις εσύ και κατα συνέπεια εξοικονομείς χρόνο, τον οποίο μπορείς να αφιερώσεις σε ανθρώπους και ασχολίες που αγαπάς και σε κάνουν ευτυχισμένο.
Το να μην υπάρχει χρήμα είναι κ αυτό μια περίπτωση και εκεί βλέπεις τι σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο.
Βέβαια αυτό η γνώμη μου κ μόνο(κ ξέρετε τι λένε για τις γνώμες..) :beer:
Έξαλλος επέστρεψε απ' το Ιράν ο Αλέξης Τσίπρας, αναρωτιέται γιατί δεν τον πήγαν να δει την Περσία
http://www.tokoulouri.com/politics/irank/
Η τέχνη τους τούμπας σε άλλο επίπεδο (http://www.athensvoice.gr/article/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC-%CF%83%CE%B1%CF%82)... δεν θυμαμαι να έχω κλάψει έτσι από τα γέλια ποτέ πριν...
Τι μου θυμίζεις... Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω με ποια λογική και ποιός αρρωστημένος χαρτογιακάς είχε αποφασίσει τότε να βάλει 2 τεράστιους άντρες που μαζί με τον εξοπλισμό ξεπερνάνε τα 200 κιλά να κάνουν μηχανικίνητες περιπολίες πάνω σε ταλαίπωρα παπιά... Δεν υπήρχε πιο γελοίο θέαμα από το να τους βλέπεις στριμωγμένους να σούρνονται στο κέντρο της Αθήνας πάνω στις τερματισμένες αναρτήσεις και στην παραμικρή ανηφόρα να τους κορνάρουν τα ταξί... Τα μάτια τους πρόδιδαν το πόσο ταλαίπωροι και ρεζίληδες αισθάνονταν...
Μιλάμε ότι αυτοί που το αποφάσισαν ή ήταν διανοητικά για τον φούτσο κλαίγανε, ή πήραν μεγάλη μίζα προκειμένου να σπρωχθεί το απούλητο στοκ από παπάκια.... :rolleyes:
xristos x
10/02/2016, 20:09
Τι μου θυμίζεις... Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω με ποια λογική και ποιός αρρωστημένος χαρτογιακάς είχε αποφασίσει τότε να βάλει 2 τεράστιους άντρες που μαζί με τον εξοπλισμό ξεπερνάνε τα 200 κιλά να κάνουν μηχανικίνητες περιπολίες πάνω σε ταλαίπωρα παπιά... Δεν υπήρχε πιο γελοίο θέαμα από το να τους βλέπεις στριμωγμένους να σούρνονται στο κέντρο της Αθήνας πάνω στις τερματισμένες αναρτήσεις και στην παραμικρή ανηφόρα να τους κορνάρουν τα ταξί... Τα μάτια τους πρόδιδαν το πόσο ταλαίπωροι και ρεζίληδες αισθάνονταν...
Μιλάμε ότι αυτοί που το αποφάσισαν ή ήταν διανοητικά για τον φούτσο κλαίγανε, ή πήραν μεγάλη μίζα προκειμένου να σπρωχθεί το απούλητο στοκ από παπάκια.... :rolleyes:
Ενταξει η δουλεια γινεται! Οσο να πεις απο εναν πεζο πανε πιο γρηγορα!Ματ πανω σε παπακια ειναι!
Ενταξει η δουλεια γινεται! Οσο να πεις απο εναν πεζο πανε πιο γρηγορα!Ματ πανω σε παπακια ειναι!
Ναι, γίνεται, τι να σου πω... γιαυτό μετά από τα πρώτα ταρατατζούμ και μερικές βόλτες μπροστά στις κάμερες για το θεαθήναι κατάλαβαν πόσο μεγάλη μαλακία είναι και όλα αυτά τα όλοκαίνουργια παπιά αποσύρθηκαν κακήν κακώς και από τότε σαπίζουν έξω από τα τμήματα ή στα γκαράζ-αποθήκες...
Αυτοί να δεις γέλιο και κλάμα μαζί. Δεν φτάνει που κάνουν ακριβώς ότι και οι προηγούμενοι, πρέπει να καταπιούν πως οι προηγούμενοι το έκαναν καλύτερα.
Εδώ τι έχουμε;
http://www.thepressproject.gr/article/88915/TRR-LIVE-Sundesi-me-Berolino-gia-to-kinima-DiEM25-stis-730mm
Έξαλλος επέστρεψε απ' το Ιράν ο Αλέξης Τσίπρας, αναρωτιέται γιατί δεν τον πήγαν να δει την Περσία
Για τις αποζημιωσεις απο την εισβολη του Ξερξη τους ειπε τιποτα;
tsompanis
10/02/2016, 21:32
Ρίξε μια να τελειωνουμε μάστορα...
https://www.youtube.com/watch?v=aXMHzgJDWRU
skylaros
10/02/2016, 22:00
Θέλω να σου πως πως κάνεις λάθος, λογικά δεν έχεις δει εφορμήσεις αυτής της ομάδας. Είναι ταχύτατη για τη δουλειά που την έχουν (αν και η αρχική σχεδίαση ήταν άλλη και καλά) δεν είναι "αμυντική" όπως τα ΜΑΤ (που θεωρητικά θα έπρεπε να είναι) και γι αυτό δεν έχουν ασπίδες, κάνουν περιορισμένη χρήση χημικών και δέρνουν περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα. Το μηχανάκι είναι μικρό για να το πλαγιάζουν και να πέφτουν με αυτό πάνω σε πλήθος. Η ομάδες τους συνήθως ήταν 12 μηχανάκια. Το ότι δεν έχουν υπάρξει νεκροί από τη δράση τους πιστεύω πως είναι τυχαίο γεγονός. Αυτή η ομάδα για μια περίοδο ήταν η αιχμή του δόρατος όπως θα έλεγαν και στο "Με αρετή και τόλμη". Προσωπικά θα μου άρεσε η ιδέα δεμένοι μαζί με τα μηχανάκια τους να ρίχνονται στον κρατήρα κάποιου ηφαιστείου. Δε ξέρω αν έπαιρναν τίποτα ή το μίσος τους ήταν πηγαίο, αλλά είχαν πιο θολό βλέμμα και από πτώμα μιας βδομάδας.
Για τις αποζημιωσεις απο την εισβολη του Ξερξη τους ειπε τιποτα;
Δυστυχως συμφωνησε για πολεμικες αποζημειωσεις και για τους 2 περσικους πολεμους!!!!
Χρωσταμε κι'αλλα!!!
Εδώ τι έχουμε;
http://www.thepressproject.gr/article/88915/TRR-LIVE-Sundesi-me-Berolino-gia-to-kinima-DiEM25-stis-730mm
«Ας ταρακουνήσουμε την Ευρώπη, με συμπόνοια, απαλά αλλά με στιβαρή χείρα».
με μια εικονα.....:a31:
Ρίξε μια να τελειωνουμε μάστορα...
https://www.youtube.com/watch?v=aXMHzgJDWRU
πορωθηκες...ε!:p
MG-KTiNoS
10/02/2016, 22:59
Συντάκτης:
Δημήτρης Κανελλόπουλος
Να το διευκρινίσουμε ευθύς εξαρχής ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή απορία: σύμφωνα με το νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση αύριο στη Βουλή, τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας θα είναι συνολικά μόνο 4 (ολογράφως: τέσσερα).
Προσοχή, συνολικά λέμε, αυτά μόνο και τελείωσε. Ούτε ένα παραπάνω. Υπάρχει μία μεγάλη ανάτροπή σε σχέση με όσα γνωρίζαμε μέχρι χθες που πιστεύαμε πως τέσσερα θα είναι μεν τα κανάλια γενικού περιεχομένου, αλλά θα υπήρχαν κι άλλα, ειδικού ενδιαφέροντος, ψυχαγωγικά, αθλητικά και άλλα. Ο ΑΝΤ1 ας πούμε ήθελε να μετατραπεί σε ψυχαγωγικό.
Μεγάλη και ζόρικη απόφαση, ανοίγει ο ασκός του Αιόλου, μαθαίνω πως ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών βρίσκονται ήδη σε... παράκρουση. Είναι απόφαση casus belli. Κανάλια από τα υπάρχοντα θα κλείσουν, άλλα καινούργια θα ανοίξουν, το τοπίο θα είναι εντελώς διαφορετικό το αμέσως προσεχές διάστημα.
Η τιμή εκκίνησης για τη δημοπρασία των αδειών που θα γίνει, όπως είπε ο υπουργός Νίκος Παππάς, σε λίγες μόλις εβδομάδες, θα είναι κάτω από 3,5 εκατομμύρια ευρώ.
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Nostradamus
10/02/2016, 23:08
Συντάκτης:
Δημήτρης Κανελλόπουλος
Να το διευκρινίσουμε ευθύς εξαρχής ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή απορία: σύμφωνα με το νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση αύριο στη Βουλή, τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας θα είναι συνολικά μόνο 4 (ολογράφως: τέσσερα).
Προσοχή, συνολικά λέμε, αυτά μόνο και τελείωσε. Ούτε ένα παραπάνω. Υπάρχει μία μεγάλη ανάτροπή σε σχέση με όσα γνωρίζαμε μέχρι χθες που πιστεύαμε πως τέσσερα θα είναι μεν τα κανάλια γενικού περιεχομένου, αλλά θα υπήρχαν κι άλλα, ειδικού ενδιαφέροντος, ψυχαγωγικά, αθλητικά και άλλα. Ο ΑΝΤ1 ας πούμε ήθελε να μετατραπεί σε ψυχαγωγικό.
Μεγάλη και ζόρικη απόφαση, ανοίγει ο ασκός του Αιόλου, μαθαίνω πως ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών βρίσκονται ήδη σε... παράκρουση. Είναι απόφαση casus belli. Κανάλια από τα υπάρχοντα θα κλείσουν, άλλα καινούργια θα ανοίξουν, το τοπίο θα είναι εντελώς διαφορετικό το αμέσως προσεχές διάστημα.
Η τιμή εκκίνησης για τη δημοπρασία των αδειών που θα γίνει, όπως είπε ο υπουργός Νίκος Παππάς, σε λίγες μόλις εβδομάδες, θα είναι κάτω από 3,5 εκατομμύρια ευρώ.
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Αυτο μπορει καποιος να μου το σπασει σε ταληρα?? γιατι μονο 4??
amyroukai
10/02/2016, 23:22
Αυτο μπορει καποιος να μου το σπασει σε ταληρα?? γιατι μονο 4??
Γιατί αυτό είπε το πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας (ή κάτι τέτοιο Ιταλικό) στο οποίο είχαν πληρώσει κάποια μελέτη σχετικά με το πόσα κανάλια "πρέπει" να έχουμε. Και πριν ρωτήσεις γιατί αυτό το συγκεκριμένο μπουρδέλο πλήρωσαν, η επίσημη απάντηση που άκουσα στο ραδιόφωνο ήταν ότι "εκεί είχαν απευθυνθεί στο παρελθόν οι προηγούμενοι".
Εκεί που λέω ότι έχουμε πιάσει ταβάνι στην μαλακία, κάνουν ότι μπορούν για να διαψεύσουν. Κρίμα, πραγματικά.
MG-KTiNoS
10/02/2016, 23:37
Γιατί αυτό είπε το πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας (ή κάτι τέτοιο Ιταλικό) στο οποίο είχαν πληρώσει κάποια μελέτη σχετικά με το πόσα κανάλια "πρέπει" να έχουμε. Και πριν ρωτήσεις γιατί αυτό το συγκεκριμένο μπουρδέλο πλήρωσαν, η επίσημη απάντηση που άκουσα στο ραδιόφωνο ήταν ότι "εκεί είχαν απευθυνθεί στο παρελθόν οι προηγούμενοι".
Εκεί που λέω ότι έχουμε πιάσει ταβάνι στην μαλακία, κάνουν ότι μπορούν για να διαψεύσουν. Κρίμα, πραγματικά.
Εμένα δε με χαλάει καθόλου πάντως....
Nostradamus
10/02/2016, 23:38
ναι οκ... αλλα..τι θα πει μονο 4?? εδω δεν φωναζουμε να μπει τελος στα κλειστα επαγγελματα, ελευθερη αγορα κτλ κτλ?? τα καναλια γιατι μονο 4?? αν εγω γουσταρω να εχω καναλι, και να δωσω δουλεια και σε 5 τεχνικους και καμεραμαν και δημοσιογραφους κτλ κτλ ομορφα και ωραια γιατι να μην μπορω ??
MG-KTiNoS
10/02/2016, 23:45
ναι οκ... αλλα..τι θα πει μονο 4?? εδω δεν φωναζουμε να μπει τελος στα κλειστα επαγγελματα, ελευθερη αγορα κτλ κτλ?? τα καναλια γιατι μονο 4?? αν εγω γουσταρω να εχω καναλι, και να δωσω δουλεια και σε 5 τεχνικους και καμεραμαν και δημοσιογραφους κτλ κτλ ομορφα και ωραια γιατι να μην μπορω ??
Γιατί είσαι μαλάκας?
Γιατί τόσα χρόνια χρόνια έλεγες ψέματα και μαλακίες?
Γιατί τα κανάλια δεν βγάζουν τα λεφτά τους
αλλά χρηματοδοτούνται για να κάνουν άλλες μπίζνες τ αφεντικά από δίπλα?
(κρατικά έργα κλπ κλπ)
Γιατί τα ΜΕΕ διαπαιδαγωγούν.....
Εμένα δεν με χαλάει καθόλου να κλείσει ο ΣΚΑΙ πχ
και δεν με στεναχωρεί να τους πετάξουν στο ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ
Ας βρουν να κάνουν μια πιο έντυμη δουλειά στην τελική.
Ας ανοίξουν ρεμπετάδικο.
υγ
τώρα φυσικά όλα αυτά θα ήταν του γκουντ το μπι τρου...
οπότε μπορεί να πάιξει και το ΑΝ πληρώσεις μπορείς να σώσεις!!!
MG-KTiNoS
10/02/2016, 23:48
υγ2
Μπορεί φυσικά να τα θέλουν και οι ξένοι και να πάνε άκλαφτα όπως ταροδρόμια....
Ποιός ξέρει????
Πάντως πραγματικά γουστάρω να βλέπω να τρέμει ο κώλος τους
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ
(κι αυτό το λέω σοβαρά)
:mad:
skylaros
10/02/2016, 23:55
υγ2
Μπορεί φυσικά να τα θέλουν και οι ξένοι και να πάνε άκλαφτα όπως ταροδρόμια....
Ποιός ξέρει????
Πάντως πραγματικά γουστάρω να βλέπω να τρέμει ο κώλος τους
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ
(κι αυτό το λέω σοβαρά)
:mad:
Πιστεύεις πως κάποιος άλλος εκτός από εργαζόμενους και ειδικά χαμηλόμισθους θα τρέμει? Έχουν και τα γένια και τα χτένια ...
nick_VFR
10/02/2016, 23:58
Γιατί είσαι μαλάκας?
Τότε να κλείσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ εδώ και τώρα!! :evil:
(κρατικά έργα κλπ κλπ)
Ενώ τώρα που θα είναι μόνο 4 τα κανάλια, αυτά δεν θα συμβαίνουν;
Ίσα-ίσα, που εμένα μου φαίνεται και πιο εύκολο: άλλο πράγμα να ελέγξεις και να χειραγωγήσεις 4 κανάλια και άλλο 44!
Άσε που είναι αρκετά πιθανό να είναι και οι 4 μαλάκες και να λένε ψέμματα. Πόσο πιθανό είναι (στατιστικά) να είναι και οι 44;
Ας βρουν να κάνουν μια πιο έντιμη* δουλειά στην τελική.
Ας ανοίξουν ρεμπετάδικο.
Και κάποιος άλλος θα βρεθεί να πει "δεν με χαλάει να κλείσει το MEGA ή η ΕΡΤ ή..."... πού μας οδηγεί αυτή η κουβέντα;
Μήπως να καταργήσουμε την τηλεόραση να ησυχάσουμε; :p
*blitzer mode :D
MG-KTiNoS
11/02/2016, 00:05
Πιστεύεις πως κάποιος άλλος εκτός από εργαζόμενους και ειδικά χαμηλόμισθους θα τρέμει? Έχουν και τα γένια και τα χτένια ...
Ναι το πιστεύω.
skylaros
11/02/2016, 00:08
Ναι το πιστεύω.
ok και εγώ αλλά ήταν προβοκατόρικη η ερώτηΞη μου :p
MG-KTiNoS
11/02/2016, 00:13
Τότε να κλείσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ εδώ και τώρα!! :evil:
κλπ κλπ κλπ
Φίλε μου το επάγγελμα του καναλάρχη δεν ήταν ποτέ ανοιχτό.
Δεν άνοιγες έτσι απλά κανάλι εθνικής εμβέλειας, ούτε στην Ελλάδα ούτε πουθενά.
Εγώ τα έχω κλείσει εδώ και χρόνια και δεν δίνω δεκάρα.
Όπως λοιπόν όλοι αυτοί οι διαπλεκόμενοι (γιατί τέτοιοι είναι)
πήραν τις άδειες τσαμπουκά, τώρα ήρθε ο Γερμανός και τις παίρνει πίσω με πιο πολύ τσαμπουκά.
(οκ ας πούμε ο ΣΥΡΙΖΑΣ)
Δεν τους λυπάμαι και δεν μου καίγεται καρφάκι.
Μακάρι να τους πετάξουν όλους στο δρόμο (αν και δεν το βλέπω μεταξύ μας)
Για μια φορά να πάρουν ότι τους αξίζει.
υγ
Τι έλεγαν πριν λίγες μερες για τις επιχειρήσεις των άλλων?
Να τις κλείσουν και να πάνε υπάλληλοι....
Ε ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΙΔΙΑ !!! !
https://youtu.be/UapQIcgOTYI
:rolleyes:
amyroukai
11/02/2016, 02:40
Μωρά, έχετε καταλάβει ότι δεν θα κλείσει κανάλι σωνει και καλά, απλά θα περιοριστεί το που εκπέμπει;
nicksior
11/02/2016, 06:56
Υπάρχει βέβαια και το INERNET..
Και οι smart-tv
πχ εδω μέσα θα μπορούσε να ανεβαίνουν βιντεάκια "τα νέα της πίστας" ή της πιάτσας ή της π@@τσας ή ... , τίτλο θα βρούμε τέλος πάντων!
Α! και παρουσιαστές θα βρούμε..
Τους πιο όμορφους , έξυπνους, εύστοχους..
Πω....πω....
ποσοι γκεμπελισκοι κυκλοφορουν τελικα κρυμμενοι στον μανδια της "διαφορετικοτητας"!!!!
Γιατι δεν θα γίνουμε πολιτισμένοι ποτε!!!
βλέπετε διάφορα νοοτροπίας;
Άρση ασυλίας κύπριου βουλευτή για να δικαστεί για τροχαίες παραβάσεις .
«Συνελήφθη να τρέχει με 173 χλμ. την ώρα»
http://www.lifo.gr/now/world/89454
μπράβο στους κύπριους.
για τα κανάλια τώρα...
μέσα σε αυτή τη λίστα περιλαμβάνονται και τα τρία κρατικά, ή τα 4 αφορούν σε ιδιωτικά?
έχουμε ΝΕΤ1 ΝΕΤ2 ΕΡΤ3 MEGA, STAR, ANT1, SKAI, ALPHA, από τα μεγάλα, και μετά είναι κάτι εψιλον και κάτι άλλα.. σωστά?
εγώ έχω μείνει στις προεκλογικές εξαγγελίες του πρωθυπουργού μας πέρυσι πριν τις εκλογές του Γενάρη που ήρθε η μεγαλειώδης νίκη της αριστεράς και της προόδου, ότι οι καναλάρχες θα πρέπει να πληρώσουν τα χρωστούμενα για να συνεχίσουν να δουλεύουν. Ισχύει αυτό, ή όχι? Θα τα πληρώσουν τελικά?
εγώ έχω μείνει στις προεκλογικές εξαγγελίες του πρωθυπουργού μας πέρυσι πριν τις εκλογές του Γενάρη που ήρθε η μεγαλειώδης νίκη της αριστεράς και της προόδου, ότι οι καναλάρχες θα πρέπει να πληρώσουν τα χρωστούμενα για να συνεχίσουν να δουλεύουν. Ισχύει αυτό, ή όχι? Θα τα πληρώσουν τελικά?
Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις;
Γιατί είσαι μαλάκας?
Αν θέλουμε να λέμε πως έχουμε δημοκρατία, τότε πρέπει να έχεις και το δικαίωμα να είσαι μαλάκας.
Και αυτός που εσύ τώρα λες πως καλά κάνει, με ψέματα και μαλακίες τον έκαναν εξουσία (https://www.youtube.com/watch?v=__bayJ4ySqA).
Αυτό αφορά μόνο αυτούς που βάζουν τα λεφτά τους και κανέναν άλλον. Ούτε σε εμένα, ούτε σε εσένα πέφτει λόγος.
(κρατικά έργα κλπ κλπ)
Ε, και; Αν κάνουν παράνομα μπίζνες, τότε να σαπίσουν στη φυλακή. Αν τις κάνουν νόμιμα, ας κάνουν όσες θέλουν. Πού είναι το δικό σου πρόβλημα;
Εδώ όμως είναι το ζουμί...
Ας βρουν να κάνουν μια πιο έντυμη δουλειά στην τελική.
Ας ανοίξουν ρεμπετάδικο.
υγ
τώρα φυσικά όλα αυτά θα ήταν του γκουντ το μπι τρου...
οπότε μπορεί να πάιξει και το ΑΝ πληρώσεις μπορείς να σώσεις!!!
Αν και δεν ξέρω τι είναι τα ΜΕΕ, τα ΜΜΕ όντως διαπαιδαγωγούν.
Τόσα χρόνια λοιπόν, η διαπαιδαγώγησή τους ήταν να γεμίζουν άτομα σαν και σένα με μίσος και θυμό για οποιονδήποτε έδειχναν με το δάχτυλο (αυτό επίτηδες) αλλά και για οποιονδήποτε απέφευγαν να δείξουν (αυτό από αντίδραση).
Έπεισαν τόσα χρόνια άτομα σαν και σένα πως για ό,τι κακό μας συμβαίνει φταίνε απλώς 5-10 άτομα, αποκρύβοντας το απλό γεγονός πως αυτά τα 5-10 άτομα απλά έπαιζαν καλύτερο ξύλο στο γήπεδο μιας και σκοτώσαμε τον διαιτητή και τους επόπτες.
Έπεισαν επίσης άτομα σαν και σένα πως αυτό που πρέπει να γίνει δεν είναι να ξαναβάλουμε διαιτητή και επόπτες, αλλά απλώς να αλλάξουμε αυτά τα 5-10 άτομα με 5-10 άλλα που υποτίθεται πως θα βαράνε λιγότερο...
Κατ' αυτή την οπτική λοιπόν, ένα δίκιο το έχεις (μη σου πω και δύο). Αφού αυτό έσπειραν, αυτό θα θερίσουν και αυτό είναι κατά κάποιον τρόπο δίκαιο.
Το σωστό βέβαια για μια δημοκρατία είναι να υπάρχουν όσα περισσότερα κανάλια γίνεται και να μπορούν να εκφράζουν όσο περισσότερες απόψεις γίνεται.
Για παράδειγμα, θα έπρεπε να μπορείς και εσύ να πάρεις ένα κανάλι και να ζητάς να κλείσουν τον ΣΚΑΪ. Και αν δεν μπορείς να πληρώνεις 500 άτομα προσωπικό, να τα κάνεις όλα μόνος σου. Και αν μπαίνεις μέσα με το κανάλι, να μπορείς να βάζεις τα λεφτά που βγάζεις από το φαρμακείο στο κανάλι για να μπορείς να εκφράζεις την άποψή σου. Και να παίρνεις και δανεικά αν και πάλι δεν φτάνουν. Και εγώ να μπορώ να ανοίξω ένα άλλο και να ζητάω όχι μόνο να μην κλείσει κανείς, αλλά να ανοίξουν άλλοι χίλιοι. Αυτό σημαίνει δημοκρατία. Να μπορούν να μιλάνε όλοι.
Αφού όμως τα κανάλια τόσα χρόνια σας έπεισαν πως δημοκρατία είναι να κλείνεις το στόμα του απέναντι, τότε αυτό θα λάβουν.
Ας πρόσεχαν.
Κι ας προσέχαμε κι εμείς μαζί τους.
amyroukai
11/02/2016, 09:36
Περιμένουν στο ταμείο ήδη με την επιταγή στο χέρι, παρέα με τους λαθρέμπορους καυσίμων, τα τρωκτικά των νοσοκομείων και άλλες ευπο... συγγνώμη ευπαθείς ομάδες πληθυσμού ήθελα να γράψω.
Εδώ δεν έχουν πάρει ακόμα τα -βεβαιωμένα- χρωστούμενα από την ρευματοκλοπή του τριςμέγιστου καναλίου.
Εδώ δεν έχουν πάρει ακόμα τα -βεβαιωμένα- χρωστούμενα από την ρευματοκλοπή του τριςμέγιστου καναλίου.
Eιναι κυβερνητικο-συστημικο τωρα και δεν πειραζει το χρεος...
αναμενει την παραγραφη σαν την ευδαπ του Φρεντακια στην Αιγινα
να κάνω μία μικρή παύση και σιγή εδώ, για τρεις αδικοχαμένους συνανθρώπους μας που χάθηκαν τα ξημερώματα σε άσκηση κοντά στα Ίμια από πτώση ελικοπτέρου...
:(
Αιωνία τους η μνήμη...
(οι αντιπαραγωγικοί που λέγαμ(ν)ε...)
amyroukai
11/02/2016, 09:54
Eιναι κυβερνητικο-συστημικο τωρα και δεν πειραζει το χρεος...
αναμενει την παραγραφη σαν την ευδαπ του Φρεντακια στην Αιγινα
Ήταν διαρροή αφού και νόμιμος και ηθικός επειδή.
Tελικα αυτο το "νομιμοηθικο" στα νευρα μου την δινει αφου....
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ. ΒΑΣΤΗΞΤΕ ΓΕΡΑ.
351908
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ. ΒΑΣΤΗΞΤΕ ΓΕΡΑ.
351908
Τι λε ρε φίλαι,ποιος θα δουλευει για να μας πληρώνει μετά;
nicksior
11/02/2016, 11:39
Δεν είναι δικό μου , απο Inernet είναι ..
" Bλέπουμε σε εξέλιξη τον τρίτο, απεγνωσμένο εκβιασμό του θιάσου :
1) Βαρουφάκης : θα καταστρέψω το ευρωπαϊκό οικονομικό σύστημα, ο λογαριασμός ήρθε σε εμάς
2) Προσφυγικό : θα πλημμυρίσω την Ευρώπη τζιχαντιστές, το πρόβλημα και ο λογαριασμός γύρισε σε εμάς
3) Δώστε κάτι, οτιδήποτε να επιβιώσουμε σαν κυβέρνηση ή ΡΙΞΤΕ ΜΑΣ για να έχουμε άλλοθι και να επανέλθουμε
Tο υποκείμενο είμαστε εμείς και η χώρα, κούγκι σε κάθε επίπεδο
Δεν είναι αποφασισμένοι, αυτό θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί
Είναι βλαμμένοι και εκβιάζουν να αλλάξει η πραγματικότητα.. Για να μην παραδεχτούν ότι λένε αρλούμπες "
Red Rider
11/02/2016, 11:45
να κάνω μία μικρή παύση και σιγή εδώ, για τρεις αδικοχαμένους συνανθρώπους μας που χάθηκαν τα ξημερώματα σε άσκηση κοντά στα Ίμια από πτώση ελικοπτέρου...
Αιωνία τους η μνήμη...
(οι αντιπαραγωγικοί που λέγαμ(ν)ε...)
Γειά σας ρε παλικαρια, καλό ταξίδι.
MG-KTiNoS
11/02/2016, 11:54
παν τ παιδάκια... γ.. το ....
υγ
Περί ΜΕΕ μη σκάτε κάτι λεφτουδάκια θα σκάσουν κι όλα καλά....
Επανάστα γιοκ, τΖάμπα η χαρά μας
Δε πέφτουν έτσι ευκολα τα Agusta.Θεωρώ απο ανθρώπινο λάθος θα έγινε.Θα το δείξει το μέλλον αυτό.Κρίμα οι άνθρωποι.Vae victis.
Δε πέφτουν έτσι ευκολα τα Agusta.Θεωρώ απο ανθρώπινο λάθος θα έγινε.Θα το δείξει το μέλλον αυτό.Κρίμα οι άνθρωποι.Vae victis.
Όλα πέφτουν Τόλη, κι άσε τα πορίσματα για τους ειδικούς σε παρακαλώ.
Ο συγκυβερνήτης ήταν απο το Ναύπλιο, με ένα παιδάκι κι η γυναίκα του έγγυος στο 2ο...
Θα πάρει τώρα ένα επίδομα (ΕΛΧΑΟΙΑ) κουτσουρεμένο απο το ΜΤΝ, μια σημαία κι ένα μετάλλειο και θα ζητιανεύει για να θρέψει τα παδιά της...
Βρε παίδες μπορείτε να μου πείτε αυτό που κολλάει;
Στο μεταξύ, ΝΟΤΑΜ εξέδωσε η Τουρκία, ζητώντας να απευθύνονται σε εκείνη όσοι διεξάγουν έρευνα στην περιοχή…...
Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/episimos-agnooumeni-i-tris-axiomatiki-tou-elikopterou-tou-polemikou-naftikou-pou-sinetrivi-stin-kinaro-anatolika-tis-amorgou-sto-plesio-askisis/
Τι χωρικά ύδατα είναι εκεί;
Βρε παίδες μπορείτε να μου πείτε αυτό που κολλάει;
Τι χωρικά ύδατα είναι εκεί;
Πάνο, για να μην κάνεις τέτοιες ερωτήσεις και σου λέει ο καθένας ό,τι γουστάρει, διάβασε το Δίκαιο των Θαλασσών.
Έχει να κάνει με την υφαλοκριπίδα, τα 12μ που είναι 6 και τις από παλιά διεκδικήσεις της Τουρκίας, βλ Ιμια.
Οι αγρότες με εκπλήσσουν. Κάθε μέρα πιό πάτο.
Χύνουν γάλα που κάποιοι είναι τόσο φτωχοί που δεν μπορούν να αγοράσουν ένα μπουκάλι για το παιδί τους.
Κάνουν μπλόκα και δεν αφήνουν γιατρούς να πάνε στις εφημερίες τους (αλλά για το supercar του Μπερμπάτωφ ανοίγουν σαν το Μυωσή το μπλόκο)
Το 85% δηλώνει έως 5000 το χρόνο και μένει σε σπιταρόνες με αμαξάρες
Καίνε δάση για να φυτέψουν ελιές
Καταπατούν τα οικόπεδα του διπλανού
Δηλώνουν δέντρα μέχρι τη Λιβύη
Αχχ και το τελευταίο τους κατόρθωμα...
351933
...
351933
Δημοσκόπηση; Προηγείται ο Συριζα κι ακολουθεί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ;
Οι αγρότες με εκπλήσσουν. Κάθε μέρα πιό πάτο.
Χύνουν γάλα που κάποιοι είναι τόσο φτωχοί που δεν μπορούν να αγοράσουν ένα μπουκάλι για το παιδί τους.
Κάνουν μπλόκα και δεν αφήνουν γιατρούς να πάνε στις εφημερίες τους (αλλά για το supercar του Μπερμπάτωφ ανοίγουν σαν το Μυωσή το μπλόκο)
Το 85% δηλώνει έως 5000 το χρόνο και μένει σε σπιταρόνες με αμαξάρες
Καίνε δάση για να φυτέψουν ελιές
Καταπατούν τα οικόπεδα του διπλανού
Δηλώνουν δέντρα μέχρι τη Λιβύη
351933
Κάνω βουτιές σε βόθρο με εικόνες
φουσκώνω τα βυζιά μου με ορμόνες
θέλω να γίνω σαν Αμερικάνος,
μ’ αρέσει στα κρυφά κι ο Μητροπάνος
Έλληνας νεοέλληνας
Μαράθηκε η λουλουδιασμένη ιτιά
και ψήλωσε η κοντούλα λεμονιά.
στα Σάλωνα δε σφάζουνε αρνιά
δεν πάει το παπάκι στην Ποταμιά.
Κι η παπαλάμπραινα γυμνή
χαϊδεύει δώρο συσκευή
σ’ ένα τηλεπαιχνίδι πουλημένο
Πουλάκι ξένο
πουλί χαμένο
μου τρώει τα σπλάχνα
δεν βγάζω άχνα.
Καίω τα δέντρα χτίζω μεζονέτες
θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες σ’ ένα κλουβί γραφείο σαν αγρίμι
παίζω ατέλειωτο βουβό ταξίμι.
Δημοσκόπηση; Προηγείται ο Συριζα κι ακολουθεί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ;
Αν θες λεπτομέρειες μπορείς να δεις το μπακστείτζ (https://www.youtube.com/watch?v=ecR1sC0IzoU)
Εγώ πάντως ήξερα ότι τα γουρουνάκια κτλ τα είχαμε για να εκτρέφουμε να τα σφάζουμε για να ζήσουμε.
Όχι για να ικανοποιούμε τις καύλες μας. Βέβαια εγώ έχω χαμηλό IQ, είμαι από την πόλη, δεν ξέρω.
Αν θες λεπτομέρειες μπορείς να δεις το μπακστείτζ (https://www.youtube.com/watch?v=ecR1sC0IzoU)
Εγώ πάντως ήξερα ότι τα γουρουνάκια κτλ τα είχαμε για να εκτρέφουμε να τα σφάζουμε για να ζήσουμε.
Όχι για να ικανοποιούμε τις καύλες μας. Βέβαια εγώ έχω χαμηλό IQ, είμαι από την πόλη, δεν ξέρω.
Πες ρε φιλε Ρεθυμνο απο την αρχη....
εχουν παραδοση στην προστασια και τον σεβασμο των ζωων εκει..
tsompanis
11/02/2016, 15:22
Εγώ πάντως σήμερα πήρα ταξί.
Ήθελα να μάθω από πρώτο χέρι τι γίνεται με την Ντοιτσε μπανκ!
Εγώ πάντως σήμερα πήρα ταξί.
Ήθελα να μάθω από πρώτο χέρι τι γίνεται με την Ντοιτσε μπανκ!
Τι; απάντησε κτηνοτρόφος και δεν ψάρωσε από τα ειρωνικά μου σχόλια;
Τι; δεν θα κάνουμε αντιπαράθεση; :(
tsompanis
11/02/2016, 15:37
@ Ζεύκας
θα το πιστέψεις αν σου πω πως μέσες άκρες συμφωνώ μαζί σου?
Βέβαια λίγη σημασία έχει πλέον
H δικιά μου άποψη ειναι οτι έτσι που τα κατάφεραν όλοι τους τόσα χρόνια και με τις απανωτές μαλακίες που κάνει ο "αριστερίστικος" θίασος του Τσίπρα μόνο η δραχμή μας απομένει ή ξανά εκλογές και χάος. Το χρηματιστήριο βούλιαξε, οι όποιοι επενδυτές πήραν των οματιών τους και την κάνανε κι η κάθε εργατική τάξη πιστεύει οτι άμα κλείσει δρόμους τελωνεία μεταφορές κλπ θα διαπραγματευτεί από ...μηδενική βάση και θα βρει την ευημερία!! Απλώς θα τα κάνουμε ακόμα μια φορά όλα πουτάνα για χαβαλέ, και μετά θα περιμένουμε έναν νέο Τσίπρα που θα μας βγάλει απ την κρίση δίχως μνημονια, δίχως περικοπές μισθών και συντάξεων αλλά με αυξήσεις και προσλήψεις!! Ούτε για ανέκδοτο δεν είμαστε πλέον!
MG-KTiNoS
11/02/2016, 17:15
@ Ζεύκας
θα το πιστέψεις αν σου πω πως μέσες άκρες συμφωνώ μαζί σου?
Βέβαια λίγη σημασία έχει πλέον
H δικιά μου άποψη ειναι οτι έτσι που τα κατάφεραν όλοι τους τόσα χρόνια και με τις απανωτές μαλακίες που κάνει ο "αριστερίστικος" θίασος του Τσίπρα μόνο η δραχμή μας απομένει ή ξανά εκλογές και χάος. Το χρηματιστήριο βούλιαξε, οι όποιοι επενδυτές πήραν των οματιών τους και την κάνανε κι η κάθε εργατική τάξη πιστεύει οτι άμα κλείσει δρόμους τελωνεία μεταφορές κλπ θα διαπραγματευτεί από ...μηδενική βάση και θα βρει την ευημερία!! Απλώς θα τα κάνουμε ακόμα μια φορά όλα πουτάνα για χαβαλέ, και μετά θα περιμένουμε έναν νέο Τσίπρα που θα μας βγάλει απ την κρίση δίχως μνημονια, δίχως περικοπές μισθών και συντάξεων αλλά με αυξήσεις και προσλήψεις!! Ούτε για ανέκδοτο δεν είμαστε πλέον!
Το χειρότερο όλων όμως είναι ότι οι πιο καλοί άνθρωποι
πήραν τα μάτια τους και έφυγαν.
Γέμισαν τα ξένα πα.μια Έλληνες επιστήμονες, τα ξένα νοσοκομεία Έλληνες γιατρούς, χώρες ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ με Ελληνικές βιοτεχνίες και βιομηχανίες και σιγά σιγά την κάνει και το εμπόριο.... Και σα να μην έφταναν όλα αυτά έχεις και ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ακόμα κι εδώ μέσα να λέει να κλείσουν.... όσοι με νύχια και με δόντια προσπαθούν να μείνουν ανοιχτοί και να μην απολύσουν κλπ κλπ....
amyroukai
11/02/2016, 17:18
Παίδες όταν από το 1981 το μοτίβο είναι απεργία για ψύλλου πήδημα, περιμένουμε τόσα χρόνια μετά, τι;
Παίδες όταν από το 1981 το μοτίβο είναι απεργία για ψύλλου πήδημα, περιμένουμε τόσα χρόνια μετά, τι;
Αυτό που αποτυπώνεται στην έρευνα. Είμαστε μάγκες και καραμπουζουκλήδες, και τους έχουμε όλους για τα @@ μας.
http://www.protagon.gr/wp-content/uploads/2016/02/ekthesi_moschona_single_Pages.pdf
351957