PDA

View Full Version : Βραδιά Ταξιδιωτικών

Σελίδες : 1 [2]

Pan (dvs)
09/02/2016, 13:26
Το σχεδιο του Κτηνου να αρχισει να σας μπολιαζει με Ιταλικο αιμα,βλεπω παει καλα.

Σε λιγο καιρο οποιος κατηγορει τα Ιταλικα θα τον κρεματε.

akis_trevor
09/02/2016, 14:53
μια :beer: για τον αντσοαρ και την ιδεα του...
πολλες :beer::beer::beer: για τους ταξιδιαρηδες.
πολυ θα ηθελα να ειμαι εκει.ελπιζω το επομενο(εστω το μεθεπομενο) με σκηνες,στο....οπου να ναι....:wave2:

MG-KTiNoS
09/02/2016, 15:38
Τι να πρωτοπώ, για τα ταξιδιωτικά, δεν έχω λόγια.

Με αρρωστήσατε μάγκες!

Ευχαριστούμε! Άντε και καλό μου ταξίδι

ΤΩΡΑ μιλάμε....
:D

MG-KTiNoS
09/02/2016, 15:42
μια :beer: για τον αντσοαρ και την ιδεα του...
πολλες :beer::beer::beer: για τους ταξιδιαρηδες.
πολυ θα ηθελα να ειμαι εκει.ελπιζω το επομενο(εστω το μεθεπομενο) με σκηνες,στο....οπου να ναι....:wave2:

τι σκηνές και μλκιες....
ΜΕΧΡΙ ΡΑΤΖΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 36ωρίτες από επαρχία....
:rotflmao:

(άσε που έχουμε και σπίτια για να ρθεις....)

akis_trevor
09/02/2016, 15:49
τι σκηνές και μλκιες....
ΜΕΧΡΙ ΡΑΤΖΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 36ωρίτες από επαρχία....
:rotflmao:

(άσε που έχουμε και σπίτια για να ρθεις....)

καλη φαση...
φιλε για να ερθω μονο σ/κ και υπο προυποθεσεις.
εψες την ωρα που ξεκιναγατε εγω σχολαγα απτην δουλεια οποτε ηταν πρακτικα αδυνατο να ερθω.
στην επομενη το βλεπουμε ;) θενξ...

Juohmaru!
09/02/2016, 16:32
Πολύ ωραία βραδιά ήταν πράγματι!!!
Κόσμος πολύς διψασμένος για ταξίδι!
Τα 3 ταξιδιωτικά ήταν η αφορμή για γνωριμίες, ανταλλαγή απόψεων, χαμόγελα, όνειρα...
Και ήταν μόνο η αρχή...

Μπράβο στον Αντώνη για την ωραία ιδέα που έδωσε την ευκαιρία σε όλους μας να ταξιδέψουμε!
Ευχαριστούμε τους Γκουζαίους για τη φιλοξενία στο όμορφο μοτοσυκλετιστικό τους σκέκι!
Στο επανιδείν!
:beer::beer::beer:

amyroukai
09/02/2016, 18:28
Σε λιγο καιρο οποιος κατηγορει τα Ιταλικα θα τον κρεματε.

Τι σε λίγο καιρό, ήδη το σκέφτομαι :p

antsoar
09/02/2016, 19:01
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συμμετείχαν στη χθεσινή βραδιά, ξεκινώντας από τα παιδιά που παρουσίασαν τα ταξίδια τους. Τον Αλέξη, τον Γιώργο και τον Νίκο. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται απ' έξω το να βγεις και να εκτεθείς μπροστά στον κόσμο. Ελπίζω η ανταμοιβή τους να ήταν ότι και εκείνοι ξανά έζησαν τα ταξίδια τους μέσα από την διήγηση.

Αλέξη αν και είχαμε μιλήσει πολλές φορές για το ταξίδι σου εχθές έμαθα πτυχές που δεν ήξερα. Όπως το κομμάτι με την κατάβαση στο ορυχείο. Ξέρω ότι έχεις τσαγανό αλλά αυτό με εντυπωσίασε :eyepop::beer:

Γιώργο τώρα που το έκανες και αυτό δεν σε φοβίζει πια ούτε θάλασσα ούτε φουρτούνα. Ετοιμάσου για ElephanTrefen ;)

Νίκο το κοινό σου περίμενε να πέσεις σε εύκολους εντυπωσιασμούς με καλλίγραμμες υπάρξεις προκειμένου να κρατήσεις το ενδιαφέρον. Αλλά αν και προχωρημένη ώρα τα κατάφερες χωρίς τέτοια φτηνά κόλπα. (η παρουσίαση με τις πραγματικές φωτό την Παρασκευή στο γνωστό μέρος) :a13:

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά από την λέσχη MotoGuzzi που έβαλαν χώρο, εξοπλισμό και θετική διάθεση για γίνει η Βραδιά Ταξιδιωτικών πραγματικότητα. (φίλε Κώστα χάρηκα που τα είπαμε και από κοντά) Θα έχουμε και συνέχεια...

...Ήδη έμαθα για ένα ταξίδι του μακρινού 86' με πολύ εντυπωσιακές λεπτομέρειες!!!

Μια ωραία γιορτή ήταν αυτό εχθές, έτσι το ένιωσα. Παντού φίλοι και χαμογελαστές φάτσες. Περίπου όπως είναι τα πρωινά πριν τη βόλτα στο περίπτερο, μόνο που "βγάλαμε" περισσότερα χιλιόμετρα απ' ότι συνήθως ;):beer::beer::beer:

ακολουθούν σκοτεινές φωτό από κινητό...

351810

351811

351812

Kawalover
09/02/2016, 19:05
Έχω ένα προαίσθημα ότι η "Βραδιά Ταξιδιωτικών" θα γίνει θεσμός και αυτό θα οφείλεται σ' εσάς Αντώνη και Γκουτσαίοι!!!
Υπηρετήσατε με τον πιο ποιοτικό και ουσιαστικό τρόπο την παραγματική αποστολή της μοτοσυκλέτας.
Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

antsoar
09/02/2016, 19:06
351813

:beer: :beer: :beer:
351816

akis_trevor
09/02/2016, 19:18
πολλες μοτο φατσες βλεπω στις φωτο και μαρεσει...:beer:

taisteal
09/02/2016, 19:20
Ειναι τελικα τοσο δυσκολο οσο το φανταζομουν το να βγεις μπροστα σε ενα γεματο χωρο απο ανθρωπους που καποιους τους
γνωριζεις,και καποιους τους βλεπεις πρωτη φορα,και να μοιραστεις μια εμπειρια.
Ενω ειχα προετοιμασει δυο λογια σαν προλογο,τα ξεχασα και ευτυχως το γελιο και η συμμετοχη ολων στην παρουσιαση
με εβγαλαν λιγο απο τη δυσκολη θεση.
Αλεξη,τι ταξιδαρα εκανες..
Οι εικονες με εκαναν να θελω να γυρισω Λαμια,να παρω το Γιαμαχα και να φυγω χωρις αυριο..
Τα σεβη μου για το θαρρος σου και τον τσαμπουκα σου :a23:
Κτηνε,δεν χρειαζεται να πω πολλα,οι εικονες σου σε συνδυασμο με τα σχολια σου ηταν απολαυση.
Πολυ ποιοτητα μαζεμενη σε ενα μισαωρο.
Να εισαι καλα :)
Ευχαριστω και εγω τα παιδια της λεσχης που κανονισαν,συμμετειχαν και παραχωρησαν τον πολυ ωραιο χωρο τους
για να πραγματοποιηθει η κατα τη γνωμη μου πολυ πετυχημενη βραδια,μιας και ο κοσμος ηταν αναπαντεχα πολυς.
Και φυσικα στον Αντωνη,με τις πολυ ωραιες ιδεες του,μπραβο ρε φιλε :beer:
Και χαρηκα που ξαναειδα ολα τα γνωστα ρεμαλια :D

Με ευχες να γινει θεσμος,πολλες και παγωμενες σε ολους

:beer::beer::beer::beer:

o_gavros
09/02/2016, 21:36
πέρα από τα μπράβο και λοιπα αυτονόητα, να σας μπασουμελίγο στο κλίμα.
περιγράφει τον άθλο του ο άνθρωπος εκεί χάμου στα Περά και τις Βολιβιες και σε κάποιο σημείο αναφέρει κάποιον τιτλουχο(τώρα βασιλιάς ήταν αυλικοςήταν συμπαθάτε με ΔΕ θυμάμαι) ονόματι Πατσακουτα.
και έχουμε τον εφτατολη από πίσω να μας ψιθυρίζει στ'αυτί πως αυτό του θυμιζει επώνυμο από το Δομοκό.
"ασουμε Ο Παναγιώτης ο Πατσακουτας Ο χασάπης "...και δώστου κλάμα η ομήγυρη.

amyroukai
09/02/2016, 21:54
Ξ καλύτερη ατάκα της βραδιάς και δεν ξέρω ποιός την είπε πίσω μου:

Ρε ο άλλος έκανε δυο χιλιάδες χιλιόμετρα χωρίς στάση και εμείς πάμε Λαύριο και λέμε ότι κάτι κάναμε

Eversman
09/02/2016, 21:59

Ρε ο άλλος έκανε δυο χιλιάδες χιλιόμετρα χωρίς στάση και εμείς πάμε Λαύριο και λέμε ότι κάτι κάναμε

Μα κι εμείς χωρίς στάση πάμε στο Λαύριο! :bawl:

ggs
09/02/2016, 22:00
-ρε, συ.. Τα Λαμα τρωγονται ;

-ε,ξερω γω.. Μάλλον..

(εκείνη την ώρα βγάζει μια φωτογραφία με ένα Λαμα μισό άσπρο μισό καφε)

-Να, αυτό είναι κρέμα σοκολάτα...
:bawl:

amyroukai
09/02/2016, 22:02
Μα κι εμείς χωρίς στάση πάμε στο Λαύριο! :bawl:

Τρου σιδεροκωλοι. :)

7Tolis
09/02/2016, 22:03

Τον γιακά σου πισω στο φλις τονε είδες;
Ο γαυρος το πέταξε αυτό με ττο Λαυριο.

teo_g7
09/02/2016, 22:16
Αυτό το είχα ξεχασει. Σβερκος Αμυρου
351835

taisteal
10/02/2016, 02:57
..."ασουμε Ο Παναγιώτης ο Πατσακουτας Ο χασάπης "...

:lol::lol::lol:

Teo-g7
Σβησε την υπογραφη ρε φιλε...
Ανακαλω

:tooth:

spyrakos35
10/02/2016, 05:49
Teo-g7
Ανακαλω

Οοοοοοοοοχι φιλαρακ....

Εκει θα μεινει να φαινονται οι κωλοτουμπες μας....

Μεχρι να φας φετα

:lol:

MG-KTiNoS
10/02/2016, 07:46
Μεχρι να φας φετα

Η να μπει σε βαπόρι με φουρτούνα....
ή να κοιτάξει κάτω απ το βνο

:a43:

amyroukai
10/02/2016, 07:54
Και μετά θα έρθει και η ανάπτυξη;

teo_g7
10/02/2016, 07:57
:lol::lol::lol:

Teo-g7
Ανακαλω

:a44:

:vroum:

amyroukai
10/02/2016, 08:53
Τον γιακά σου πισω στο φλις τονε είδες;
Ο γαυρος το πέταξε αυτό με ττο Λαυριο.

Τώρα τονε είδα.

Ωραίο μεν, όχι πολύ ευανάγνωστο δε. Πιθανώς ολίγο μεγαλύτερο μέγεθος να βοηθούσε. Με αρέζει.

skylaros
10/02/2016, 09:36
Ωραία βραδιά, με ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Ευχαριστούμε τα παιδιά που εξέθεσαν μέρος του εαυτού τους στον κόσμο.

Taisteal Τα έχουμε πει, είναι υπέροχος προορισμός η Ιρλανδία για τα τοπία αλλά και για τους υπέροχους κατοίκους της. Ποιος ξέρει ίσως κάποτε όχι πολύ μακριά ίσως να μπορέσεις να επισκεφτείς ξανά το μέρος και σου εύχομαι αν το κάνεις να μην έχεις άλλες υποχρεώσεις πίσω και να τη ζήσεις την περιοχή για όσο γουστάρεις.

MG. Είσαι ιδιαίτερος άνθρωπος, ιδιαίτερη και η προσέγγισή σου στην παρουσίαση, είχε κομμάτια που μπορούσαν να συγκινήσουν και σίγουρα με έβαλες σε σκέψεις και ψάξιμο, όχι απαραίτητα για ταξίδι αλλά για τις ίδιες τις περιοχές. Να είσαι πάντα καλά εσύ και οι ευαισθησίες σου.

Juohmaru Επένδυσες ώρες προφανώς προετοιμασίας στο πολύ σπάνιο ταξιδιωτικό σου για να μας το παρουσιάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα! Το κράτησες σε δύο βάρκες κατάφερες να μας παρέχεις πληροφορίες για το μέρος και τις όλες διαδικασίες αλλά και για το μέσα σου και το πως βίωνες το κάθε τι. Δύσκολο, αλλά τα κατάφερες περίφημα! Δε πρόλαβα να σε ευχαριστήσω εκεί το κάνω από εδώ.

ps1: Taisteal, θέλω πολύ να επισκεφτώ το ξενοδοχείο που δε γνωρίσατε ποτέ την ξενοδόχο. Ελπίζω μια μέρα παρέα από εδώ ανάμεσα σε αυτούς και εγώ να το κάνουμε το ταξιδάκι για Ιρλανδία!

ps2: MGKτήνος, ψάχνω τα οικονομικά στοιχεία των Βαλκανίων από χθες. Το χάρτη με τα στρατόπεδα εξόντωσης δε τον έχω βρει πουθενά, νομίζω θα ήταν ωραίο να ανοιγόταν ένα θέμα στα γενικά για κουβέντα μόνο και μόνο με αυτόν το χάρτη, όχι έχοντας ρατσιστικό χαρακτήρα, αλλά θα ήθελα να δω απόψεις. (επίσης ναι θα ήθελα να έχω και το χάρτη :p)

ps3: Juohmaru, ένας από τους καλύτερους φίλους μου θα κάνει το ταξίδι σου (σε ένα μέρος του) μαζί με τη συμβία του αυτό το καλοκαίρι. Μια βδομάδα λιγότερη από εσένα με πεζοπορία, χωρίς γρουπ φυσικά και αυτοί. Θέλω να ελπίζω αν χρειαστούμε καμιά πληροφορία να μπορέσεις να μας τη δώσεις. :) Οι εικόνες από τους αρχαιολογικούς χώρους μέσα στα βουνά, από τα λατρεμένα μου παζάρια με τα χρώματα τους, το ταξίδι σου στην αλυκή και φυσικά οι εικόνες και οι σκέψεις σου στο ορυχείο θα μου μείνουν χαραγμένες!!!

Pan (dvs)
10/02/2016, 18:22
Καλα ρε παιδια ενα βιντεακι δεν τραβηξε κανεις?

antsoar
10/02/2016, 18:48
Καλα ρε παιδια ενα βιντεακι δεν τραβηξε κανεις?

Άμα το κάνετε κέφι, το επόμενο το οργανώνουμε στας επαρχίας με σκηνές και τα ρέστα, καιρού επιτρέποντος

Ένα πράγμα όμως ζήλεψα ρε παιδιά.
Όλη τη βραδιά ακούσαμε για φοβερά μέρη, είδαμε απίστευτα τοπία αλλά αυτό που μπήκε στη λίστα επιθυμιών μου είναι αυτό που έκανε ο Αλέξης στην salar de uyuni

Για ένα λεπτό τέρμα γκάζι με τα μάτια κλειστά :evil::alien::vroum:

Ζητείται αλάνα στο μέγεθος της Πελοποννήσου :lol::bawl::lol:

Pan (dvs)
10/02/2016, 19:02
Άμα το κάνετε κέφι, το επόμενο το οργανώνουμε στας επαρχίας με σκηνές και τα ρέστα, καιρού επιτρέποντος

Ένα πράγμα όμως ζήλεψα ρε παιδιά.
Όλη τη βραδιά ακούσαμε για φοβερά μέρη, είδαμε απίστευτα τοπία αλλά αυτό που μπήκε στη λίστα επιθυμιών μου είναι αυτό που έκανε ο Αλέξης στην salar de uyuni

Για ένα λεπτό τέρμα γκάζι με τα μάτια κλειστά :evil::alien::vroum:

Ζητείται αλάνα στο μέγεθος της Πελοποννήσου :lol::bawl::lol:

Για τετοια πραγματα παντα κανουμε κεφι.Τον Κτηνο που τον πειραζει η υγρασια,να δω πως θα τον φερεις.

MikeG
10/02/2016, 19:03
Μπράβο παιδιά. Μια αξιόλογη πρωτοβουλία από συμφορουμίτες.

:beer: :beer:

Juohmaru!
10/02/2016, 19:42
Ωραία βραδιά, με ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Ευχαριστούμε τα παιδιά που εξέθεσαν μέρος του εαυτού τους στον κόσμο.
...........................................................................

Juohmaru Επένδυσες ώρες προφανώς προετοιμασίας στο πολύ σπάνιο ταξιδιωτικό σου για να μας το παρουσιάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα! Το κράτησες σε δύο βάρκες κατάφερες να μας παρέχεις πληροφορίες για το μέρος και τις όλες διαδικασίες αλλά και για το μέσα σου και το πως βίωνες το κάθε τι. Δύσκολο, αλλά τα κατάφερες περίφημα! Δε πρόλαβα να σε ευχαριστήσω εκεί το κάνω από εδώ.
...........................................................................

ps3: Juohmaru, ένας από τους καλύτερους φίλους μου θα κάνει το ταξίδι σου (σε ένα μέρος του) μαζί με τη συμβία του αυτό το καλοκαίρι. Μια βδομάδα λιγότερη από εσένα με πεζοπορία, χωρίς γρουπ φυσικά και αυτοί. Θέλω να ελπίζω αν χρειαστούμε καμιά πληροφορία να μπορέσεις να μας τη δώσεις. :) Οι εικόνες από τους αρχαιολογικούς χώρους μέσα στα βουνά, από τα λατρεμένα μου παζάρια με τα χρώματα τους, το ταξίδι σου στην αλυκή και φυσικά οι εικόνες και οι σκέψεις σου στο ορυχείο θα μου μείνουν χαραγμένες!!!

Ευχαριστώ για τα καλά σου (σας) λόγια!!!

Ήταν ένα πολυεπίπεδο ταξίδι, που σκέφτηκα πολύ πως θα στριμώξω σε μία ώρα (και κάτι παραπάνω) όλα αυτά που θα θελα να σας πω...
Ελπίζω να το κατάφερα χωρίς να γίνω κουραστικός!

Όσο για τους φίλους σου, χαρά μου είναι να προσφέρω όποια πληροφορία πιστεύετε ότι θα βοηθήσει...
Άλλωστε η αφήγηση ενός ταξιδιού αυτόν ακριβώς το σκοπό έχει για μένα... να "σπρώξω" και άλλους να το κάνουν!

gardelis_
10/02/2016, 23:15
Δημοσιεύθηκε αρχικά από gardelis_
Τι να πρωτοπώ, για τα ταξιδιωτικά, δεν έχω λόγια.

Με αρρωστήσατε μάγκες!

Ευχαριστούμε! Άντε και καλό μου ταξίδιΤΩΡΑ μιλάμε....
:D

Ναι τα λες ωραία.

Και υπάρχει στα σκαριά ταξιδάκι Σκόπια-Αλβανία-Μαυροβούνιο-Κροατία-Βοσνία και τούμπαλιν για καλοκαιράκι :D

Προς το παρόν επειδή θα είναι το πρώτο μου βρίσκομαι στο στάδιο προμήθειας εξομπλισμού!

7Tolis
11/02/2016, 04:40
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ειναι πως δεν κάναμε φασαρία και πολύ ψου ψου την ώρα που μιλούσαν οι άνθρωποι,κατι το οποίο σε εμένα τουλάχιστον δηλώνει σέβας.

Ζεύκας
11/02/2016, 10:00
μπράβο. και στα επόμενα :beer:

foogr01
11/02/2016, 12:44
:beer: για όλους, εμπνευστές, οικοδεσπότες, guests και προπάντων ταξιδιώτες !
Και στο επόμενο !

SONone
12/02/2016, 16:18
να πω μπραβω για το "ταξίδι" που μας πήγατε, να πω ευχαρτουμε για την φιλοξενία και ειναι λιγα!!!.

αλλα επειδή σε καποιο διάλειμμα δώσαμε κατι αυτοκόλλητα για την "βόλτα των χαμένων" χεχε ο τολης το εκφράζει καλύτερα, καποιοι αυτόχθονες γκουτσεοι μας ρώτησαν περι τινος πρόκειται και αν ειναι καποια συμμετοχή. θα με χαροποιούσε ιδιαίτερα αν καπιος ηθελε να γνωριζει οτι ειναι μια βολτα φιλων και φυσικα αμα γουστάρει να ερθει κατι το οποιο εκεινο το βραδυ δεν το είπαμε μιας και δεν ηταν αυτος ο λογος της συνάντησης.

οποτε κτηνε διαδώστε !

MG-KTiNoS
12/02/2016, 16:29
οκ....
:)

Juohmaru!
19/10/2016, 20:01
Έτσι που σφίγγει σιγά-σιγά ο καιρός, μήπως είναι ώρα να μαζευτούμε γύρω απ' το "τζάκι" να πούμε καμιά ιστορία...;;;:D:a55:

Θυμάμαι την επιτυχία που είχε η πρώτη μάζωξη στους Γκουτζαίους, τις χαρούμενες φάτσες, τα πηγαδάκια και τις ενθουσιώδεις ανταλλαγές απόψεων...!
Επίσης έμαθα για τόσα ωραία και ιδιαίτερα ταξίδια που έχουν γίνει και που οι ταξιδευτές τους θέλουν να παρουσιάσουν, για να μην σχολιάσω μόνο τα πολύ ενδιαφέροντα του 2016 που ήδη (και άλλα δεν) γνωρίσαμε τελευταία στις σελίδες του φόρουμ! :a013:

Επίσης διαβάζω στο παρόν thread πολλά "Αντε στο επόμενο", Σύντομα το επόμενο" κλπ, μήπως ήρθε λοιπόν η ώρα για τη 2η βραδιά ταξιδιωτικών;;;

Και όχι "να χαμε να λέγαμε"... σύντομα λέμε!!! :beer::beer:

ggs
19/10/2016, 20:46
Έτσι που σφίγγει σιγά-σιγά ο καιρός, μήπως είναι ώρα να μαζευτούμε γύρω απ' το "τζάκι" να πούμε καμιά ιστορία...;;;:D:a55:

Θυμάμαι την επιτυχία που είχε η πρώτη μάζωξη στους Γκουτζαίους, τις χαρούμενες φάτσες, τα πηγαδάκια και τις ενθουσιώδεις ανταλλαγές απόψεων...!
Επίσης έμαθα για τόσα ωραία και ιδιαίτερα ταξίδια που έχουν γίνει και που οι ταξιδευτές τους θέλουν να παρουσιάσουν, για να μην σχολιάσω μόνο τα πολύ ενδιαφέροντα του 2016 που ήδη (και άλλα δεν) γνωρίσαμε τελευταία στις σελίδες του φόρουμ! :a013:

Επίσης διαβάζω στο παρόν thread πολλά "Αντε στο επόμενο", Σύντομα το επόμενο" κλπ, μήπως ήρθε λοιπόν η ώρα για τη 2η βραδιά ταξιδιωτικών;;;

Και όχι "να χαμε να λέγαμε"... σύντομα λέμε!!! :beer::beer:

Εσύ κάτι ξέρεις.. :smokin:

antsoar
19/10/2016, 21:13
Το σκέφτομαι καιρό τώρα, και περισσότερο όσο βλέπω τα ταξιδιωτικά να πληθαίνουν στο φόρουμ. Είχαμε καλή σοδειά φέτος :D

Έχω όμως και σκέψεις μήπως είναι λίγο διαφορετικό κόνσεπτ. Επίσης αυτή την φορά δεν θα ήθελα να το οργανώσω μόνος μου, αλλά αν γινόταν να συμμετείχαν και 1-2 δραστήρια άτομα ακόμα.

Τεςπα, τρέχω με κάτι δουλειές και έχω πνιγεί λίγο, αλλά θα προσπαθήσω να επανέλθω σύντομα. :beer:

akis_trevor
19/10/2016, 21:35
Εγώ λέω φέτος να γίνει σε περιοδεία φάση....ζηλευουμε ρεεεε...:wave2:

o teos
19/10/2016, 22:05
Εγώ λέω φέτος να γίνει υπό την παρουσία τσιπουρου προς τα βόρεια με τους βόρειους...;)

amyroukai
19/10/2016, 22:29
Εγώ λέω φέτος να γίνει υπό την παρουσία τσιπουρου προς τα βόρεια με τους βόρειους...;)

στη Μόσχα αδέρφια, στη Μόσχα.

o teos
20/10/2016, 08:40
στη Μόσχα αδέρφια, στη Μόσχα.

ΒΟΝΤΚΑ λοιπον χατηρια δε χαλαμε...νταβαι?:a33:

MG-KTiNoS
20/10/2016, 09:56

Μέσα... Με τους κωλώστρες όλους...
ταξιδευτές λέει και στο Ρουφ.
Λαμία να έρθουν όλοι κανένας

o teos
20/10/2016, 09:59
Μέσα... Με τους κωλώστρες όλους...
ταξιδευτές λέει και στο Ρουφ.
Λαμία να έρθουν όλοι κανένας

:lol: εε μα ειναι Βινταλσασουν γουος εντ γκο η φαση δυο σε ενα..και 2ημερο και βραδια τσιπουροταξιδιωτικων:D

taisteal
20/10/2016, 15:20

Οι πιό πολλοί βρίσκονται Αθήνα,οπότε είναι λίγο κουλό να φύγουν όλοι για να πάνε στους λίγους.
Το λογικό είναι ότι όποιος θέλει είτε Βόρειος είτε Νότιος παίρνει το μηχανάκι του και έρχεται.

MG-KTiNoS
20/10/2016, 15:42
Α και κάτι ακόμα...
Πέρσι είπα να μεσολαβήσω για την αίθουσα και βρέθηκα κατηγορούμενος (από 1ο χέρι)
Φέτος λεω να είμαι απλός ακροατής
:wave2:

akis_trevor
20/10/2016, 16:12
Οι πιό πολλοί βρίσκονται Αθήνα,οπότε είναι λίγο κουλό να φύγουν όλοι για να πάνε στους λίγους.
Το λογικό είναι ότι όποιος θέλει είτε Βόρειος είτε Νότιος παίρνει το μηχανάκι του και έρχεται.

Αν γίνει σου κου,εχουμε ελπίδα....:wave2:

o teos
20/10/2016, 16:16

Ναι λες και θα πανε ολοι...anyway εγω μια ιδεα εριξα..εμενα θα μ αρεσε το κλιμα τσιπουρο φαι φωτια και καποιος να κανει παρουσιαση το ταξιδιωτικο του..οκ ναι ειναι μακρια και δε βολευει αλλα...αλλο mood ρε παιδι μου..:wave2:

amyroukai
20/10/2016, 16:57
Ναι λες και θα πανε ολοι...anyway εγω μια ιδεα εριξα..εμενα θα μ αρεσε το κλιμα τσιπουρο φαι φωτια και καποιος να κανει παρουσιαση το ταξιδιωτικο του..οκ ναι ειναι μακρια και δε βολευει αλλα...αλλο mood ρε παιδι μου..:wave2:

αυτό που λες, σε κανένα βουνό Ιούλιο μήνα να έχει δροσιά το καταλαβαίνω.

τώρα έχει 9 βαθμούς *το βράδι* στα υπερβόρεια της αττικής που είμαι εγώ. Ποιά φωτιά και ποιό τσίπουρο στα κορφοβούνια; Ταξιδιωτικό είπαμε να ακούσουμε, όχι να ζήσουμε το έπος του '40 μέρες που είναι.

o teos
20/10/2016, 17:04
αυτό που λες, σε κανένα βουνό Ιούλιο μήνα να έχει δροσιά το καταλαβαίνω.

τώρα έχει 9 βαθμούς *το βράδι* στα υπερβόρεια της αττικής που είμαι εγώ. Ποιά φωτιά και ποιό τσίπουρο στα κορφοβούνια; Ταξιδιωτικό είπαμε να ακούσουμε, όχι να ζήσουμε το έπος του '40 μέρες που είναι.

Τςτς φλώροι ρε...:bawl::bawl:

Juohmaru!
20/10/2016, 18:01

Καλώς ή κακώς έτσι είναι, μια συγκέντρωση εδώ θα είχε το περισσότερο κοινό...
Και αφού το κόνσεπτ του Φεβρουαρίου είχε επιτυχία, γιατί να μην ακολουθήσουμε τη δοκιμασμένη συνταγή;;; :D

Α και κάτι ακόμα...
Πέρσι είπα να μεσολαβήσω για την αίθουσα και βρέθηκα κατηγορούμενος (από 1ο χέρι)

Γιατί ρε Κτίνε κατηγορούμενος; Από ποιόν;
Και για τους Γκουτζαίους δεν ήταν μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση που έλαβε χώρα στη λέσχη τους;
...έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται...:hmm:

antsoar
20/10/2016, 20:01
Ναι και εγώ δεν είχα ακούσει κάτι. Αντιθέτως είχαμε πει με τα παιδιά εκεί να το επαναλάβουμε.

taisteal
20/10/2016, 20:12
Α και κάτι ακόμα...

Σεβαστό Νίκο.
Τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία.
Χώρο θα βρούμε,διάθεση έχουμε βλέπω άρα μένουν τα διαδικαστικά.