View Full Version : Βραδιά Ταξιδιωτικών
Σχεδόν όλα έτοιμα για την Βραδιά Ταξιδιωτικών,
Ημερομηνία έχουμε Δευτέρα 8/02/16 20:00
Χώρο έχουμε Λέσχη Moto Guzzi, Πραβίου 21 & Μεγάλου Βασιλείου Ρουφ, Αθήνα
Καιρός λοιπόν να δούμε και τα ταξίδια που έχουμε :)
Ιρλανδία. Ο Γιώργος taisteal θα επιχειρήσει να μας δώσει μια πιο λεπτομερή περιγραφή του ταξιδιού του στην χώρα της πικρής μπύρας και των ποιητών. Απίστευτα τοπία, φιλόξενοι άνθρωποι, λάστιχα που διαλύονται στα εξ ων συνετέθη. Ένα ταξίδι 16 ημερών, 10500χλμ δικάβαλο σε ένα Dakar 650
Βολιβία Περού Ένα ταξίδι χωρίς μοτοσυκλέτα από έναν πολύ έμπειρο αναβάτη. Ο Αλέξης Juohmaru έχοντας συμπληρώσει ένα σημαντικό κύκλο μοτο-ταξιδιών χρησιμοποιεί, αυτήν τη φορά, ένα άλλο μέσο, το σακίδιο του backpacker. Μαθαίνει την γλώσσα σε χρόνο ρεκόρ, και αναχωρεί για ένα μήνα για Λατινική Αμερική. Φτηνά καταλύματα, ντόπια κουζίνα, σόλο πεζοπορία προς απομονωμένους ναούς των Ίνκας, κ.α. Και επειδή ένας μηχανόβιος που σέβεται τον εαυτό του δεν μπορεί να μείνει τόσο καιρό χαρμάνης, διάσχιση της salar de uyuni με νοικιάρικο XR400.
Βαλκάνια. Ο δικός τους, δικός μας MG-KTiNoS Νίκος θα παρουσιάσει με τον δικό του πληθωρικό τρόπο γειτονιές στα βόρεια σύνορα μας.
Η κάθε παρουσίαση θα διαρκέσει περίπου 45 λεπτά συν 10 λεπτά για ερωτήσεις οπότε γύρο στις 3 ώρες σύνολο.
Θερμή παράκληση. είμαστε φιλοξενούμενοι στον πολύ ωραίο χώρο που έχουν φτιάξει τα παιδιά εκεί. Θεωρώ αυτονόητο ότι θα τον σεβαστούμε. Όσο για φαγητό που αναφέρθηκε, η περιοχή είναι γεμάτη επιλογές, το γκάζι είναι δίπλα, μετά το τέλος της βραδιάς μπορούμε να πάμε να τσακίσουμε ότι γουστάρετε.
Σε πρώτη φάση βάζω εδώ την ιδέα και αν υπάρξει συμμετοχή το κάνουμε. (όποια βοήθεια δεκτή)
Βραδιά Ταξιδιωτικών
Μέσα στο 2015 γίνανε πολλά ωραία ταξίδια. Κάποια γράφτηκαν στο moto.gr, κάποια είναι άγνωστα. Τι θα λέγατε λοιπόν να κάναμε μια βραδιά με ταξιδιωτικά. Το concept είναι απλό, ορίζουμε μια ημερομηνία (μια σκέψη είναι για Κυριακή 10/01/16), βρίσκουμε ένα χώρο, βάζουμε ένα προτζέκτορα και ένα λαπτοπ, και περνάμε μια ωραία βραδιά με ταξίδι, μπύρες κλπ.
Ποιος θα παρουσιάσει τι; Στο χρονικό περιθώριο μιας βραδιάς είναι δύσκολο να παίξουν πάνω από 4 το πολύ 5 ταξίδια. Εγώ έχω ήδη κάποια στο μυαλό μου, το ένα μάλιστα είναι άγνωστο στο μοτο. Αλλά θα ήθελα και τις δικές σας προτάσεις, αποκλειστικά με π.μ., για ταξιδιωτικά που θα θέλατε να παίξουν εκείνη τη βραδιά. Επίσης αν κάποιος έχει κάνει ένα ενδιαφέρον ταξίδι και θέλει να μας το παρουσιάσει ας στείλει π.μ. για να συνεννοηθούμε. Θα έρθω σε επαφή με τους ανθρώπους για το αν έχουν το κέφι και το χρόνο να τα μοιραστούν μαζί μας, και ότι γίνετε οριστικό θα ανακοινώνεται εδώ.
Φυσικά ΌΛΑ αυτά αν υπάρχει ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο. :)
Έτσι λοιπόν αν κάνετε κέφι για μια Βραδιά Ταξιδιωτικών με πολύ μοτοσυκλέτα, μπύρες, γέλιο κλπ δηλώστε εδώ ;):beer::beer:
taisteal
10/12/2015, 14:33
Ενδιαφερον..
Νομιζω δεν θα ειχε και ιδιαιτερη σημασια οτι ταξιδιωτικο και να παιξει,αφου το να πινεις μπυρες με καλη παρεα και να μιλας για
ταξιδακια ειναι ωραια φαση
πολυ καλη ιδεα αντωνη να πιεις μπυρα με ουσια :beer:
το παρακολουθω!!!
Πολύ καλή ιδέα! Στηρίζω! :)
Αντουαν παρακολουθώ, αλλά δεν δηλώνω γιατί
στη δουλειά γ@μιουνται!!
Αν βγαίνει πάντως θα έρθω!
MG-KTiNoS
10/12/2015, 17:58
παρίσταται και ευλογώ
:p
μπορούμε πάντα να φορτώθουμε στους γκουτσαίους
:D
akis_trevor
10/12/2015, 19:23
βαζω την αυλη,Pc εχω,εναν προτζεκτορα φερτε!!:lol:
πολυ καλη ιδεα φιλε...να το προχωρησετε...:beer:
Δεκτά όλα. Κάτσε να το κάνουμε πρώτα εδώ, και στο επόμενο το συνδυάζουμε και με βόλτα :D::beer::beer:
Ο πρώτος ταξιδευτής βρέθηκε, μένει να αποφασίσει τι θα μας παρουσιάσει :D
Καλά γουστάρω φάση.............................
Α Υ Λ Η !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και καμμιά δεκαριά μαντραχαλαίοι με σκούφους και γάντια προσπαθώντας
να ζεσταθούν, να μιλήσουν, να πιούνε μπύρες κλπ κλπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα καλύτερα χάνω........................
xarisiero
11/12/2015, 15:00
Παρα πολυ ομορφη ιδεα...θα χει πολυ ενδιαφερον και θα ταξιδεψουμε και εμεις σιγουρα εστω και με το μυαλο....
akis_trevor
11/12/2015, 15:10
Καλά γουστάρω φάση.............................
Α Υ Λ Η !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και καμμιά δεκαριά μαντραχαλαίοι με σκούφους και γάντια προσπαθώντας
να ζεσταθούν, να μιλήσουν, να πιούνε μπύρες κλπ κλπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα καλύτερα χάνω........................
βαζω και σπιτι αλλα πανω απο 10 ατομα δεν χωραμε μεσα ρε φιλε..
εσυ αν εισαι εδω βαλε την μπανιερα...:bawl:
στον κηπο,θα το κανουμε τρου αντβε που λεει και ο σπυρετος...σκηνες,προβολες,ψητουρες κλπ...:D
MG-KTiNoS
11/12/2015, 15:25
βαζω και σπιτι αλλα πανω απο 10 ατομα δεν χωραμε μεσα ρε φιλε..
εσυ αν εισαι εδω βαλε την μπανιερα...:bawl:
στον κηπο,θα το κανουμε τρου αντβε που λεει και ο σπυρετος...σκηνες,προβολες,ψητουρες κλπ...:D
Ρε πάμε στους γκουτσαίους... έχουν απ όλα...
:a014::beer: πολυ καλη ιδεα..για να δουμε...
taisteal
11/12/2015, 18:53
Ρε πάμε στους γκουτσαίους... έχουν απ όλα...
Ελεος ρε Κτηνε με τους γκουτσαιους δηλαδη...
Υπάρχει ένα ταξιδιωτικό που προσωπικά γουστάρω πολύ, αλλά δεν είναι μοτοσυκλετιστικό.
Περού, Βολιβία, ένα μήνα backpacking. Διαμονή στα φτηνά, ταξίδι με τα χαμηλού κόστους λεοφωρεία (αυτά που πας μαζί με τα κοτόπουλα :lol: ), φαγητό όπου και οι ντόπιοι.
Πενθήμερη solo πεζοπορία με πλήρες σακίδιο όπου καταλήγει σε ναό επιπέδου Μάτσου Πίτσου, αλλά χωρίς τους τουρίστες, λόγο πρόσβασης.
Και για κερασάκι, πέρασμα της uyuni με νοικιάρικο XR400.
Ρωτάω αυτούς που θα ήθελαν να συμμετέχουν, μιας και δεν έχει μοτοσυκλέτα, τι λέτε;
taisteal
11/12/2015, 20:10
Υπάρχει ένα ταξιδιωτικό που προσωπικά γουστάρω πολύ, αλλά δεν είναι μοτοσυκλετιστικό.
Περού, Βολιβία, ένα μήνα backpacking. Διαμονή στα φτηνά, ταξίδι με τα χαμηλού κόστους λεοφωρεία (αυτά που πας μαζί με τα κοτόπουλα :lol: ), φαγητό όπου και οι ντόπιοι.
Πενθήμερη solo πεζοπορία με πλήρες σακίδιο όπου καταλήγει σε ναό επιπέδου Μάτσου Πίτσου, αλλά χωρίς τους τουρίστες, λόγο πρόσβασης.
Και για κερασάκι, πέρασμα της uyuni με νοικιάρικο XR400.
Ρωτάω αυτούς που θα ήθελαν να συμμετέχουν, μιας και δεν έχει μοτοσυκλέτα, τι λέτε;
Ας μην εχει μοτοσυκλετα,θα ειναι σιγουρα πολυ ενδιαφερον
George_M.
11/12/2015, 21:09
αμα γινει ας ειναι καπως νωρις να προκαμουμε κ μεις οι περιφεριακοι....
MG-KTiNoS
11/12/2015, 22:05
Ελεος ρε Κτηνε με τους γκουτσαιους δηλαδη...
γιατί ρε?
Έχουν προτζέκτορα
καρέκλες μπαρ απ όλα!
Θα γουστάρουν άμα πάμε.
Eversman
12/12/2015, 08:03
Κατ' αρχήν, πολύ ωραία ιδέα Αντώνη :beer:
Υπάρχουν και κάποιοι σαν και του λόγου μου, που ίσως δεν αξιωθουν να βγούν ποτέ με μοτό από την Ελλάδα.
Θα είναι πολύ όμορφο να δούμε τόπους μακρινούς και να "ζήσουμε" τις εμπειρίες ενός τέτοιου ταξιδιού.
Εγώ θα έλεγα να μην γίνει Κυριακή - κυρίως βράδυ. Θα πρότεινα είτε Παρασκευή, είτε Σάββατο.
Επίσης ή "λύση" που προτείνει ο Νίκος δεν ακούγεται άσχημη. Έχεις δηλαδή ήδη έναν στεγασμένο και κλειστό μοτοχωρο, με όλες τις υποδομές για μια τετοια βραδιά, φροντισμένος από ανθρώπους που αγαπούν την μοτοσυκλέτα, όσο και οι υπόλοιποι. Γιατί όχι? ;)
taisteal
12/12/2015, 08:11
Επίσης ή "λύση" που προτείνει ο Νίκος δεν ακούγεται άσχημη. Έχεις δηλαδή ήδη έναν στεγασμένο και κλειστό μοτοχωρο, με όλες τις υποδομές για μια τετοια βραδιά, φροντισμένος από ανθρώπους που αγαπούν την μοτοσυκλέτα, όσο και οι υπόλοιποι. Γιατί όχι? ;)
Γιατι εκει δεν θα μιλησουμε για ταξιδια,αλλα για το πως επισκευαζεις την μοτο που εμεινε στο ταξιδι
:lol::lol::lol:
Αμα θετε παμε κι εκει ;)
+1 για Παρασκευη η Σαββατο
Eversman
12/12/2015, 09:14
Γιατι εκει δεν θα μιλησουμε για ταξιδια,αλλα για το πως επισκευαζεις την μοτο που εμεινε στο ταξιδι
Αμα θετε παμε κι εκει ;)
Χαλάνε τα Μοτογκουτσι ? :D
MG-KTiNoS
12/12/2015, 09:44
Χαλάνε τα Μοτογκουτσι ? :D
:nono:
MG-KTiNoS
12/12/2015, 09:45
οκ θα τους το πω και θα ενημερώσω...
:)
Κατ' αρχήν, πολύ ωραία ιδέα Αντώνη :beer:
Υπάρχουν και κάποιοι σαν και του λόγου μου, που ίσως δεν αξιωθουν να βγούν ποτέ με μοτό από την Ελλάδα.
Θα είναι πολύ όμορφο να δούμε τόπους μακρινούς και να "ζήσουμε" τις εμπειρίες ενός τέτοιου ταξιδιού.
Εγώ θα έλεγα να μην γίνει Κυριακή - κυρίως βράδυ. Θα πρότεινα είτε Παρασκευή, είτε Σάββατο.
Αμα θετε παμε κι εκει ;)
Έχετε δίκιο για την Κυριακή, πάμε για Παρασκευή ή Σάββατο 8-9/01/16
οκ θα τους το πω και θα ενημερώσω...
Νίκο πες τους την ιδέα, μπορεί να θέλουν να συμμετέχουν και με κάποιο ταξιδιωτικό που δεν ξέρουμε και αξίζει να ακούσουμε.
Για χώρο υπάρχουν ακόμα κάποιες επιλογές στα υπ' όψιν ;)
Σου στέλνω κινητό με π.μ.
GhostDog
13/12/2015, 20:51
subscribed, πολύ καλή ιδέα! :beer::beer:
MG-KTiNoS
13/12/2015, 21:44
Έχετε δίκιο για την Κυριακή, πάμε για Παρασκευή ή Σάββατο 8-9/01/16
Νίκο πες τους την ιδέα, μπορεί να θέλουν να συμμετέχουν και με κάποιο ταξιδιωτικό που δεν ξέρουμε και αξίζει να ακούσουμε.
Για χώρο υπάρχουν ακόμα κάποιες επιλογές στα υπ' όψιν ;)
Σου στέλνω κινητό με π.μ.
Την είπα και την είδα θετικά....
Μετά όμως γίναμε ντιρλα στα κρασά και παίζει να το ξεχάσουν
:lol:
Οπότε αυριο θα σου πω θετικά !
Πάρε κόσμε, και Ιρλανδία έχω!!! :sun::vroum:
Για μέρος υπάρχει κάτι στην Φιλαδέλφεια, αλλά λέω να μιλήσω και με τον Γιώργο από το amos club
Πάρε κόσμε, και Ιρλανδία έχω!!! :sun::vroum:
Για μέρος υπάρχει κάτι στην Φιλαδέλφεια, αλλά λέω να μιλήσω και με τον Γιώργο από το amos club
κατι σε πιο κοντινο? σε foxvillage? :D
κατι σε πιο κοντινο? σε foxvillage? :D
Define foxvillage?
Αλεποχωρι αλλα το ειπα στον χαβαλε.
σοβαρα ομως και δεν ξερω αν θα συμφωνήσουν και αλλοι ειναι δύσκολο για εμενα να παρακολουθησω οτιδήποτε εχει να κανει με χιόνια και κρύο οταν ειναι χειμώνας.
ωραια η Ιρλανδία αλλα ας την δουμε πχ τον μαρτιο. κατι σε πιο ζεστο plz!
Kawalover
18/12/2015, 22:57
Για ποια περιοχή μιλάμε?
Εκδηλώνουμε ενδιαφέρον για ταξιδιωτικές συζητήσεις και καταθέτουμε την πρόταση ΑΘΗΝΑ / ΝΟΡΒΗΓΙΑ 9000 χμ!
Για ποια περιοχή μιλάμε?
Εκδηλώνουμε ενδιαφέρον για ταξιδιωτικές συζητήσεις και καταθέτουμε την πρόταση ΑΘΗΝΑ / ΝΟΡΒΗΓΙΑ 9000 χμ!
Καλημέρα,
Η συνάντηση θα γίνει στην Αθήνα. Για μέρος δεν έχουμε ακόμα κάτι τελικό. Τα παιδιά από το γκούτσι-κλαμπ που μίλησα ήταν πολύ θετικοί, αν και προσανατολίζονται για Δευτέρα βράδυ, όπου έχουν και την καθιερωμένη τους συνάντηση. Αλλά πιστεύω θα βόλευε καλύτερα Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ.
Θα δούμε, έχω και ένα μέρος ακόμα στο μυαλό μου.
Για το ταξίδι έχεις π.μ. ;)
taisteal
19/12/2015, 15:02
:beer::beer::beer:
Λοιπόν έχουμε νέα :D
Μετά από συνεννοήσεις με τα παιδιά από το Guzzi club Η βραδιά ταξιδιωτικών θα γίνει στις 8/02/16 Δευτέρα 20:00 στην λέσχη τους.
Τα παιδιά εκεί έχουν ένα πολύ ωραίο χώρο, κατάλληλο για κάτι τέτοιο, με προτζέκτορα, και (το βασικότερο) ΜΠΑΡ. :a33: βάλτε τις μπύρες να κρυώνουν
Πρότειναν να κρατήσουμε τη βραδιά λίγο "κόμπακτ" για να μην κουράσει, οπότε θα παρουσιαστούν 3 ταξιδιωτικά. Τα δυο θα είναι από αξιότιμα μέλη του moto και ένα δικό τους.
Περιμένω να κλείσουν κάποιες λεπτομέρειες προκειμένου να ανακοινώσουμε τα ταξίδια.
@Ktinos ευχαριστώ για την επαφή :beer::beer:
akis_trevor
11/01/2016, 21:32
αντωνη....:beer::beer::beer:
George_M.
11/01/2016, 21:38
αψογα,εχω ρεπο κ θα ειμαι εκει!
ωραια πρωτοβουλια!!:beer:
Eversman
11/01/2016, 22:05
Εύχομαι να μπορεσω να έρθω, καθώς οπότε λέω να κάνω κάτι Δευτέρα βράδυ, όλα συντελούν στο αντίθετο.
Ωραίος Αντώνη :beer:
MG-KTiNoS
11/01/2016, 23:48
Σήμερα μου είπαν ότι θα παρουσιάσω εγώ το θέμα τους.... Βαλκανιζατέρ....
:cool:
:beer:
Cpt. Haddock
12/01/2016, 09:31
Μετά από συνεννοήσεις με τα παιδιά από το Guzzi club Η βραδιά ταξιδιωτικών θα γίνει στις 8/02/16 Δευτέρα 20:00 στην λέσχη τους.
Τα παιδιά εκεί έχουν ένα πολύ ωραίο χώρο, κατάλληλο για κάτι τέτοιο, με προτζέκτορα, και (το βασικότερο) ΜΠΑΡ. :a33: βάλτε τις μπύρες να κρυώνουν
Πρότειναν να κρατήσουμε τη βραδιά λίγο "κόμπακτ" για να μην κουράσει, οπότε θα παρουσιαστούν 3 ταξιδιωτικά. Τα δυο θα είναι από αξιότιμα μέλη του moto και ένα δικό τους.
Περιμένω να κλείσουν κάποιες λεπτομέρειες προκειμένου να ανακοινώσουμε τα ταξίδια.
Αντώνη, δεν ανοιγεις αλλο θρεντ με το event ωστε να μη χαθει εδω;
θα είμαι εκεί
alexxxcbr
12/01/2016, 10:00
Μεσα.:beer:
amyroukai
12/01/2016, 11:07
ο κτήνος θα παρουσιάσει τους χειρότερους κωλοι του πρώην ανατολικού μπλοκ; νταξ, δεν χάνεται αυτό.
Αντωνη, πολυ καλη προταση... (+1):a18:
Άρα και οι 3 είναι δικοί μας :p:smokin:
taisteal
12/01/2016, 14:48
Άρα και οι 3 είναι δικοί μας :p:smokin:
Το βλεπω να'ρχεται.. :tomates:
:lol::lol:
Αντώνη, δεν ανοιγεις αλλο θρεντ με το event ωστε να μη χαθει εδω;
Μόλις έχω όλες τις λεπτομέρειες σουλουπώνουμε αυτό, μην σας γεμίζω θρεντάκια για το ίδιο θέμα ;)
MG-KTiNoS
12/01/2016, 16:36
ο κτήνος θα παρουσιάσει τους χειρότερους κωλοι του πρώην ανατολικού μπλοκ; νταξ, δεν χάνεται αυτό.
alexis_d
12/01/2016, 17:25
Εδω δεν ρωτάς το πιο σημαντικό.....ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ; Αυτού του είδους άι παρουσιάσεις ανοίγουν την όρεξη...
Πλάκα θα έχει!
amyroukai
13/01/2016, 07:05
Αυτοί οι γκουτσαίοι όλο με ένα παϊδάκι στο στόμα είναι, ξέρω'γω, το πολύ παραγγέλνουμε κάτι.
Αν και δε καταλαβαίνω το λόγο συζήτησης του, (ελπίζω να είναι οτι χάνω κάποιου είδους αστείο) η λέσχη δεν είναι Ταβερνα. Εχει 2-3 ποτά για τα μέλη και κανά φυστικακι για να πάει κάτω. Προφανώς ομως παίζουν συνέχεια παραγγελίες απ έξω
Pan (dvs)
13/01/2016, 08:03
Αυτοί οι γκουτσαίοι όλο με ένα παϊδάκι στο στόμα είναι, ξέρω'γω, το πολύ παραγγέλνουμε κάτι.
Υπερβαλεις.Την τελευταια φορα τους αφησαμε με φασολαδα.;)
Μετα την παρουσιαση,για ενημερωστε μας ρε παλικαρια να ζηλεψουμε.
Desperado
13/01/2016, 08:05
Πολύ ωραία! Θα προσπαθήσω να έρθω κι εγώ.....
Σχεδόν όλα έτοιμα για την Βραδιά Ταξιδιωτικών,
Ημερομηνία έχουμε Δευτέρα 8/02/16 20:00
Χώρο έχουμε Λέσχη Moto Guzzi, Πραβίου 21 & Μεγάλου Βασιλείου Ρουφ, Αθήνα
Καιρός λοιπόν να δούμε και τα ταξίδια που έχουμε :)
Ιρλανδία. Ο Γιώργος taisteal θα επιχειρήσει να μας δώσει μια πιο λεπτομερή περιγραφή του ταξιδιού του στην χώρα της πικρής μπύρας και των ποιητών. Απίστευτα τοπία, φιλόξενοι άνθρωποι, λάστιχα που διαλύονται στα εξ ων συνετέθη. Ένα ταξίδι 16 ημερών, 10500χλμ δικάβαλο σε ένα Dakar 650
Βολιβία Περού Ένα ταξίδι χωρίς μοτοσυκλέτα από έναν πολύ έμπειρο αναβάτη. Ο Αλέξης Juohmaru έχοντας συμπληρώσει ένα σημαντικό κύκλο μοτο-ταξιδιών χρησιμοποιεί, αυτήν τη φορά, ένα άλλο μέσο, το σακίδιο του backpacker. Μαθαίνει την γλώσσα σε χρόνο ρεκόρ, και αναχωρεί για ένα μήνα για Λατινική Αμερική. Φτηνά καταλύματα, ντόπια κουζίνα, σόλο πεζοπορία προς απομονωμένους ναούς των Ίνκας, κ.α. Και επειδή ένας μηχανόβιος που σέβεται τον εαυτό του δεν μπορεί να μείνει τόσο καιρό χαρμάνης, διάσχιση της salar de uyuni με νοικιάρικο XR400.
Βαλκάνια. Ο δικός τους, δικός μας MG-KTiNoS Νίκος θα παρουσιάσει με τον δικό του πληθωρικό τρόπο γειτονιές στα βόρεια σύνορα μας.
Η κάθε παρουσίαση θα διαρκέσει περίπου 45 λεπτά συν 10 λεπτά για ερωτήσεις οπότε γύρο στις 3 ώρες σύνολο.
Θερμή παράκληση. είμαστε φιλοξενούμενοι στον πολύ ωραίο χώρο που έχουν φτιάξει τα παιδιά εκεί. Θεωρώ αυτονόητο ότι θα τον σεβαστούμε. Όσο για φαγητό που αναφέρθηκε, η περιοχή είναι γεμάτη επιλογές, το γκάζι είναι δίπλα, μετά το τέλος της βραδιάς μπορούμε να πάμε να τσακίσουμε ότι γουστάρετε.
@Cpt. Haddock. Αντιγράφω το παρόν και στο πρώτο ποστ. Αν νομίζεις ότι θέλει κόψιμο-ράψιμο πράξε κατά βούληση ;)
Τώρα είδα ότι δεν μπορώ να επεξεργαστώ το πρώτο μου μήνυμα :confused: Οπότε φροντίστε οι αρμόδιοι το νοικοκύρεμα ;)
MG-KTiNoS
16/01/2016, 13:40
Θερμή παράκληση. είμαστε φιλοξενούμενοι στον πολύ ωραίο χώρο που έχουν φτιάξει τα παιδιά εκεί. Θεωρώ αυτονόητο ότι θα τον σεβαστούμε.
Ναι ρε μη γράψει κανένας με μαυρο σπρέι στο ντοίχο...
ΧΟΝΤΑ ΡΕ ΜΟΥ..Α!!!!
Δεν το εκτιμήσουν !
:rotflmao:
amyroukai
31/01/2016, 15:33
Ναι ρε μη γράψει κανένας με μαυρο σπρέι στο ντοίχο...
ΧΟΝΤΑ ΡΕ ΜΟΥ..Α!!!!
Δεν το εκτιμήσουν !
:rotflmao:
Εδώ προειδοποιούνται οι συμμετέhondες ότι το φαγητό είναι αμαρτία, προσβολή και ασέβεια προς τους λαδιεραίους, τι μου λες για χόντες και αιδοία...
:a014::beer: Μια βδομαδουλα...
MG-KTiNoS
31/01/2016, 18:07
ωχ πρέπει να βιαστώ να δω τι θα κ΄'ανω....
:rolleyes:
amyroukai
31/01/2016, 18:26
ωχ πρέπει να βιαστώ να δω τι θα κ΄'ανω....
:rolleyes:
Στην ανάγκη βάλε ελληνικούς κώλους μωρέ
Εδώ προειδοποιούνται οι συμμετέhondες ότι το φαγητό είναι αμαρτία, προσβολή και ασέβεια προς τους λαδιεραίους, τι μου λες για χόντες και αιδοία...
Εσύ δεν θες ταξιδιωτικά, χάνι Ρέρεσι θες αλλά δεν το λες :p (το τελευταίο στιφάδο ακόμα το θυμάμαι... τούμπανο :a32: )
amyroukai
01/02/2016, 18:57
Εσύ δεν θες ταξιδιωτικά, χάνι Ρέρεσι θες αλλά δεν το λες :p (το τελευταίο στιφάδο ακόμα το θυμάμαι... τούμπανο :a32: )
Αν είναι βόλτα το Σούνιο/Λαύριο/Λουτράκι/Χαλκίδα, ε το χάνι δεν το λες ταξίδι χαλαρότατα; Και άμα πας ταξίδι, δεν θα πεινάσεις; :bawl:
Οι άνθρωποι της λέσχης είναι μερακλήδες και έχουν πιάσει το νόημα.
Πικρή μπύρα Ιρλανδίας για αρχή.
Πληθωρικός τρόπος (για να μην πει πληθωρικοί κώλοι) του Νικολάκη.
Ντόπια κουζίνα και επιδόρπιο για το τέλος (μόνο στα λόγια).
Άμα είναι κοιλιόδουλος και οφθαλμολάγνος ο γραφίστας... :lol:
MG-KTiNoS
01/02/2016, 18:58
Η φωτογραφία δεν φαίνεται καλά κι έτσι δεν αποδίδει σωστά το νόημα ....
Για αυτό πρέπει να την ξαναποστάρω.
351225
amyroukai
01/02/2016, 18:59
Εξέταση προστάτη θέλουν να σου κάνουν;
Η φωτογραφία δεν φαίνεται καλά κι έτσι δεν αποδίδει σωστά το νόημα ....
Για αυτό πρέπει να την ξαναποστάρω.
351225
Ποιον χαιρετάς ρε Νικόλα;
μιλα του λιιιιγο πιο δυναΤΑΑ :p
Pan (dvs)
04/02/2016, 09:16
Πλησιάζουμε κύριοι :D
Τα παιδιά από το Guzzi Club ετοίμασαν και αφίσα
351221
Τα παιδια απο το Guzzi Club κανουνε πολυ σοβαρη δουλεια και μπραβο τους.
Πλησιάζουμε κύριοι :D
Τα παιδιά από το Guzzi Club ετοίμασαν και αφίσα
351221
Μια και τώρα το είδα αυτό...
Δεν μου λες ρε φίλε, ποιος έβαλε το λογότυπο του φόρουμ στην ανακοινωση, ποιος απο την ομάδα διαχείρησης του moto.gr ρωτήθηκε ή παίρνει μέρος στην διοργάνωση της βραδιάς, ποιος μας ρώτησε;
Το οποιοδήποτε μέλος του moto.gr δεν το εκπροσωπεί και προφανώς δεν εχει το δικαιωμα να χρησιμοποιεί τα λογότυπα και το όνομά του χωρίς την σαφή άδειά μας.
Αναμένω εξηγήσεις και απο την ΕΛΜG.
Μια και τώρα το είδα αυτό...
Δεν μου λες ρε φίλε, ποιος έβαλε το λογότυπο του φόρουμ στην ανακοινωση, ποιος απο την ομάδα διαχείρησης του moto.gr ρωτήθηκε ή παίρνει μέρος στην διοργάνωση της βραδιάς, ποιος μας ρώτησε;
Το οποιοδήποτε μέλος του moto.gr δεν το εκπροσωπεί και προφανώς δεν εχει το δικαιωμα να χρησιμοποιεί τα λογότυπα και το όνομά του χωρίς την σαφή άδειά μας.
Αναμένω εξηγήσεις και απο την ΕΛΜG.
Λυπάμαι πολύ. Δεν είχα καμία πρόθεση να οικειοποιηθώ το σήμα ή να εκπροσωπήσω το moto.gr με οποιονδήποτε τρόπο. Θα ενημερώσω προκειμένου να αφαιρεθεί από την σχετική ανακοίνωση. Επίσης να αναφέρω ότι κανείς δεν ωφελείται οικονομικά ή με όποιον άλλο τρόπο από το συγκεκριμένο event.
Edit: Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να διαγράψω την ανακοίνωση από αυτό το θρεντ, παρακαλώ πράξτε τα δέοντα ._
Λυπάμαι πολύ. Δεν είχα καμία πρόθεση να οικειοποιηθώ το σήμα ή να εκπροσωπήσω το moto.gr με οποιονδήποτε τρόπο. Θα ενημερώσω προκειμένου να αφαιρεθεί από την σχετική ανακοίνωση. Επίσης να αναφέρω ότι κανείς δεν ωφελείται οικονομικά ή με όποιον άλλο τρόπο από το συγκεκριμένο event.
Edit: Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να διαγράψω την ανακοίνωση από αυτό το θρεντ, παρακαλώ πράξτε τα δέοντα ._
ΟΚ, το θέμα θεωρείται λήξαν.
Ας γραφτεί ως "φράξια moto.gr" χωρίς logo και λοιπά για να μην υπάρχει θέμα με "δικαιώματα" και trademarks...
Κατά τη γνώμη μου, επιτυχημένο είναι το forum (και ένα εγχείρημα γενικότερα) που σε κάνει να αισθάνεσαι κομμάτι του και όχι "πελάτης"
του. Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης με αφορμή την αξιέπαινη προσπάθεια των παιδιών που βρήκε και αρκετή
ανταπόκριση εδώ μέσα... Προφανώς, δεν τέθηκε ποτέ θέμα οικονομικής εκμετάλλευσης του forum ή των μελών του ή του λογότυπου.
Νομίζω ότι τα χαρακτηριστικά της εκδήλωσης ήταν ξεκάθαρρα και εμφανή. Δεν καταλαβαίνω αν και γιατί προσβλήθηκε κανείς από τους
διαχειριστές. Μπορεί κάποιος/α να αναπτύξει λίγο περισσότερο; :)
Δεν προσβλήθηκε κανένας, ήταν θέμα αρχής.
Κι εφόσον το θέμα λύθηκε δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να το συνεχίσουμε. Δεν είμαστε πρωινάδικο εδώ.
Δεν προσβλήθηκε κανένας, ήταν θέμα αρχής.
Κι εφόσον το θέμα λύθηκε δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να το συνεχίσουμε. Δεν είμαστε πρωινάδικο εδώ.
Δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο αλλά whatever
ΝIKOLTSOS
05/02/2016, 14:54
Τέλεια φάση παιδιά...!!!
Γουστάρω...!!!
Για εμάς που δεν μπορούμε να έρθουμε θα παίξει τίποτα....???
Κανένα video ή κατι...?:look:
:a13::a01:
taisteal
06/02/2016, 18:06
Τι να παιζει αραγε με τα μπλοκα;;
Ελπιζω να μην εχω θεμα τη Δευτερα..
alexxxcbr
08/02/2016, 15:09
Με παρκιν τι παιζει εκει στη λεσχη?Τα βλεπουμε τα μηχανακια?
Με παρκιν τι παιζει εκει στη λεσχη?Τα βλεπουμε τα μηχανακια?
γενικά η γειτονιά είναι ψαρωτική και δεν εμπνέει πολύ εμπιστοσύνη. Η λέσχη πάντως έχει βάλει κάμερες για να βλέπεις live τι γίνεται.
MG-KTiNoS
08/02/2016, 15:46
γενικά η γειτονιά είναι ψαρωτική και δεν εμπνέει πολύ εμπιστοσύνη. Η λέσχη πάντως έχει βάλει κάμερες για να βλέπεις live τι γίνεται.
Από εκεί που πίνεις τη μπύρα σου.... ΜΕΓΚΛΑΑΑΑΑ......
xarisiero
08/02/2016, 23:44
Σπίτι απο εμένα λίγο νωρίτερα λόγω δουλειάς.....Πολύ όμορφη βραδιά Πολυ όμορφος χώρος και όμορφα ταξίδια απο τα παιδιά που τα παρουσίασαν για να ταξιδέψουμε μαζί τους....
back to base :D
πολυ ωραια η βραδυα και τα παιδια που παρουσιασαν τα ταξιδια τους σουπερ!!!!!!!
αντε και στην επομενη βραδυα :beer:
Χάρηκα πολύ για τους νέους που γνώρισα!
Τα λέμε και στο επόμενο, πρέπει να ξαναγίνει!
Μια όμορφη βραδυά.Να ευχαριστήσω και εγώ για τη φιλοξενία,πλήρης χώρος και ζεστός,στέκι.
Ομορφες εικόνες και διαφορετικές νοοτροπίες.
amyroukai
09/02/2016, 02:40
Μας γαμησε με την Ουγιούνι ο Τζουμαρού. Αϊ ματσουπιτσου και εσύ και τα plawres...
Ωραία ήταν. Πολύ όμορφες γυναίκες φωτογράφισε ο Νίκος, όπως πάντα μας (απο)γοήτευσε. Σε αντίθεση με τα κτίρια και τα τοπία.
Πολύ βροχή η Ιρλανδία. Οι χίλιες αποχρώσεις του πράσινου δεν είναι τυχαίες...
Και σε άλλα με υγεία. Δεν λέω και στα δικά μας, ύβρις.
Μπρε Αλεξ γλυκό μου, πες ότι βρίσκεται ο κλέφτης. Τα χρεπια μας θα παει να σηκώσει; δεν κινδυνεύουν τα φτηνά μονοκύλινδρα.
Μιλ μερσί γκουτσι Μπόις. Να είστε καλά, κεφάτοι, ζωηροί, χαβαλέδες. Είθε να σμίξουμε ξανά συνοδεία ψητού χοίρου, προβατίνας και λοιπών λιπών.
Billymuse
09/02/2016, 06:39
Ωραία βραδία χθες παίδες :beer:. Ο χώρος ήταν φανταστικός όπως και η λέσχη γενικότερα πολυ προσεγμένη και με εντυπωσίασε η οραγάνωση σας (γκουτσέϊ). Δυστηχώς δε πρόλαβα το ταξιδιωτικό του Κτήνου γιατί ως γνωστόν ξυπνάμε πολυ πρωί.. τα αλλα 2 ταξιδιωτικά είχε το καθένα τη μαγεία του. Πολλά μπράβο σε όλους :beer:
MG-KTiNoS
09/02/2016, 08:52
τρε φανταστικ....
gardelis_
09/02/2016, 10:28
Τι να πρωτοπώ, για τα ταξιδιωτικά, δεν έχω λόγια.
Με αρρωστήσατε μάγκες!
Ευχαριστούμε! Άντε εις τα επόμενα :beer:
Πολύ ωραία βραδιά!
Πολύς κόσμος ! πολλοί φίλοι που είχα καιρό να τους δω!
Κάθε ταξιδιωτικό μου έδωσε κάτι διαφορετικό και κάθε ταξιδιώτης με έκανε να δω λίγο με τα δικά του μάτια τις εικόνες.
Ευχαριστώ κα τους τρεις για την παρουσίαση . ένα ταξίδι τελικά δεν τελειώνει όταν φτάσεις σπίτι σου…θα το έχεις πάντα μέσα σου και είναι πολύ ωραίο όταν το μοιράζεσαι..
Ένα μεγάλο μπράβο στον Αντώνη για την πρωτοβουλία και το στήσιμο της εκδήλωσης .
Ένα μεγαλο μπράβο στα παιδιά της λέσχης moto guzzi που έχουν πολύ μεράκι και αγάπη για την μοτοσυκλέτα , τους μοτοσικλετιστές και τα ταξίδια και που παρείχαν απλόχερα τις υποδομές τους και την οργάνωση τους για τις παρουσιάσεις αυτές…
Είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες παρουσιάσεις …
Είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες παρουσιάσεις …
Ε πρέπει!
Να ευχαριστήσω κι εγώ τη λέσχη για τη φιλοξενία.Το ζήλεψαμέ το στέκι σας μάγκες
Joyrider
09/02/2016, 10:57
Ναι μπράβο μπράβο, ούτε ένα λαιβ στρίμινγκ πφφφ :a57:
Κωλόφαρδοι :cry:
Με το καλό η επόμενες παρουσιάσεις :beer::beer:
Eversman
09/02/2016, 11:35
Τελικά, τα ταξίδια και οι εμπειρίες, γίνονται καλύτερα όταν τα μοιράζεσαι.
Μπορώ να καταλάβω την κούραση από την ανάβαση στο θερινό παλάτι των Ίνκας. Μπορώ σχεδόν να γευτώ τα φαγητά στο Κούσκο. Μπορώ να φανταστώ το χαμόγελο του σύντροχου, από την διάσχιση της αλατοπίστας με τα νησάκια των κάκτων.
Μπορώ επίσης να φανταστώ την ταλαιπωρία του έτερου σύντροχου, με ρούχα που δεν στεγνώνουν ποτέ, τον ίλιγγο μπροστά από γκρεμούς, που καταλήγουν πολλές εκατοντάδες μέτρα παρακάτω, την ευγνωμοσύνη για την απλόχερη βοήθεια των ντόπιων, την μυρωδιά της μαύρης μπύρας, την αγωνία για το κουρελιασμένο λάστιχο.
Νίκο μου, συγγνώμη που δέν έκατσα στο δικό σου ταξιδιωτικό, αλλά δεν άντεχα άλλο, ήμουν πτώμα. Ευχαριστούμε σύντροχοι. Προσωπικά, "ταξίδεψα" σε μέρη, που ποτέ μου δεν θα βρεθώ με μοτό. Να είστε καλά και να μοιράζεστε συχνότερα τις εμπειρίες σας μαζί μας :beer:
Ομορφιές! Ευχαριστούμε όλους όσους ασχολήθηκαν με το event και τρέξανε/παρουσιάσανε για να περάσουμε μια όμορφη βραδιά :)
Ελπίζουμε η επόμενη να έρθει σύντομα
:beer: :beer: :beer: :beer:
Εγω στο μάτσου πίτσου στις φωτό περίμενα να δω τον taisteal απο πουθενά με κανα σκουρτερ βρεγμένο και άυπνο πάντως.
alexxxcbr
09/02/2016, 12:08
Πολυ ωραια βραδια.Μπραβο παιδια.:beer::beer:
amyroukai
09/02/2016, 12:12
Εγω στο μάτσου πίτσου στις φωτό περίμενα να δω τον taisteal απο πουθενά με κανα σκουρτερ βρεγμένο και άυπνο πάντως.
Ε και από Ιρλανδία πεταγόμαστε μιά Αλάσκα που τι είναι τώρα ένα τσιγάρο δρόμος με το φέρι που κουνούσε κιόλας το άτιμο και επειδή χάσαμε την διανυκτέρευση στο Τέξας αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μωρέ και να κοιμηθούμε όταν περάσουμε την Νικαράγουα γιατί είναι και επικίνδυνα εκεί με τόσα που γίνονται, αλλά είχαμε και μιά υπερένταση οπότε τελικά βγήκαμε γη του πυρός και την πέσαμε για μιά μισάωρη σιέστα εκεί που είναι τα γιγάντια κεφάλια πριν γυρίσουμε πίσω.
Billymuse
09/02/2016, 12:40
Καπου εκει πιο εξω μας ληστεψαν, ηταν τρεις με κρυμμενο το προσωπο, αντι για οπλα Καπου εκει πιο εξω μας ληστεψαν, ηταν τρεις με κρυμμενο το προσωπο, αντι για οπλα κρατουσαν τυρια..εκει δεν ηξερα τι να κανω τελικα τους εδωσα το μπε εμ βε . Και απο τοτε ειμαι ο πιο χαρουμενος ανθρωπος της Λαμιας..κρατουσαν τυρια..εκει δεν ηξερα τι να κανω τελικα τους εδωσα το μπε εμ βε . Και απο τοτε ειμαι ο πιο χαρουμενος ανθρωπος της Λαμιας..
amyroukai
09/02/2016, 12:51
Καπου εκει πιο εξω μας ληστεψαν, ηταν τρεις με κρυμμενο το προσωπο, αντι για οπλα κρατουσαν ΦΕΤΑ..εκει δεν ηξερα τι να κανω τελικα τους εδωσα το μπε εμ βε . Και απο τοτε ειμαι ο πιο χαρουμενος ανθρωπος της Λαμιας...
φιξτ