View Full Version : Σταύρο...
Σταύρο , με λίγη προπόνηση παλμού πόσο λες να πηδήσει μήκος ο πιτσιρικάς ???
https://www.youtube.com/watch?v=31QULyMTtLc
Σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί με το μήκος....αλλού είναι τα λεφτά :winka:
Παντως με δεδομενο οτι η γραμμη των βολων ειναι στα 5,80μ, το συγκεκριμενο αλμα ειναι γυρω στα 5 μετρα. Αν προσθεσουμε και την προσπαθεια για να παρει το απαιτουμενο υψος...
Λογικα με προπονηση μιας μερας, να βρει τα βηματα για να του βγαινει το σωστο ποδι στη γραμμη πιστευω πως παιζει να πλησιαζει τα 7 ο τυπος.
Παντως με δεδομενο οτι η γραμμη των βολων ειναι στα 5,80μ, το συγκεκριμενο αλμα ειναι γυρω στα 5 μετρα. Αν προσθεσουμε και την προσπαθεια για να παρει το απαιτουμενο υψος...
Λογικα με προπονηση μιας μερας, να βρει τα βηματα για να του βγαινει το σωστο ποδι στη γραμμη πιστευω πως παιζει να πλησιαζει τα 7 ο τυπος.
Ρητορικό ήταν ,σιγά μην ασχοληθεί με το μήκος (για τον bowleno)
To λοιπόν ,πολλά ταλέντα στην Αμερική που έχουν πάει φούτμπολ ή μπάσκετ θα μπορούσαν να έχουν κάνει στο στίβο σπουδαία πράγματα.
Κατά καιρούς όσοι μπασκετμπολίστες στο high school είχαν κάποια επαφή δοκίμαζαν αργότερα δρόμους και άλματα για διάφορους λόγους διαφημιστικούς, επιστημονικούς κλπ.
Βέβαια ήταν πια υπερπροπονημένοι και κακά τα ψέματα φουλ ντοπαρισμένοι.
Θυμάμαι στην εποχή μου ο Norm Nixon που νεαρός είχε δοκιμάσει ύψος και 400ρι έτρεχε 100ρι γύρω στο 10.40 και μήκος 7.90...
Ρητορικό ήταν ,σιγά μην ασχοληθεί με το μήκος (για τον bowleno)
To λοιπόν ,πολλά ταλέντα στην Αμερική που έχουν πάει φούτμπολ ή μπάσκετ θα μπορούσαν να έχουν κάνει στο στίβο σπουδαία πράγματα.
Κατά καιρούς όσοι μπασκετμπολίστες στο high school είχαν κάποια επαφή δοκίμαζαν αργότερα δρόμους και άλματα για διάφορους λόγους διαφημιστικούς, επιστημονικούς κλπ.
Βέβαια ήταν πια υπερπροπονημένοι και κακά τα ψέματα φουλ ντοπαρισμένοι.
Θυμάμαι στην εποχή μου ο Norm Nixon που νεαρός είχε δοκιμάσει ύψος και 400ρι έτρεχε 100ρι γύρω στο 10.40 και μήκος 7.90...
Ναι μωρε, κουβεντα να γινεται.
Ειδικα οι αθλητες του american football εχουν πολυ δυνατα σπριντ.
https://www.youtube.com/watch?v=LWc3tpafspY
devil's animal
18/12/2015, 16:09
Σταύρο , με λίγη προπόνηση παλμού πόσο λες να πηδήσει μήκος ο πιτσιρικάς ???
https://www.youtube.com/watch?v=31QULyMTtLc
2 λεξεις μονο "χολι φακ"...:uplate::eek:
το βλεπω και το ξαναβλεπω και δεν πρεπει να ειναι 2μετρος ο πιτσιρικος...στο 1,90 κατι (χαμηλα) τον κοβω...
αλλα το μηκος με ταυτοχρονο υψος, ειναι κατι αδιανοητο σ'αυτο το υψος...
τοτε το ειχε κανει ο Air Jordan και ειχαμε παθει κοκομπλοκ ολοι...
αργοτερα το επαναλαβαν πολλοι αλλοι, αλλα η κλασικη φιγουρα που μοστραρεται πλεον παντου και τον ακολουθει ειναι αυτη...
σε μηκος ανετα θα παει στα 7,5 αν ασχοληθει σοβαρα...το οποιο ειναι ερασιτεχνικο πλεον με τις ντοπες που πεφτουν...:rolleyes:
αλλα ειναι αδιανοητο (https://www.youtube.com/watch?v=EEiAwPbhpIs) που μπορει να φτασει το ανθρωπινο σωμα αν εχει την καταλληλη δομη και προπονηθει...
:beer::beer:
Λευκάδιος
18/12/2015, 17:12
Πρωτος NBAer που κάρφωσε απο την γραμμή των βολών ήταν ο Julius Erving(Dr.J) αλλά με μεγάλη υπερέκταση .Ο Jordan το έκανε με την χαρακτηριστική κίνηση που γράφει ο Devils αλλά ο πιτσιρικάς το πήγε ακόμη παραπέρα.Ειμαι σίγουρος ότι και άλλοι αθλητές της καλαθόσφαιρας(sic) μπορούσαν να το κάνουν αυτό στο παρελθον.πχ το κάρφωμα με τα δυο χέρια του (αρκετά ψηλότερου) Tom Chambers που πέρασε πάνω απ'τον Jackson φανερώνει ότι ο τύπος το 'είχε' άνετα(αν και ο ίδιος είχε λάθος χρωμα δέρματος :lol: ).
Πρωτος NBAer που κάρφωσε απο την γραμμή των βολών ήταν ο Julius Erving(Dr.J) αλλά με μεγάλη υπερέκταση .Ο Jordan το έκανε με την χαρακτηριστική κίνηση που γράφει ο Devils αλλά ο πιτσιρικάς το πήγε ακόμη παραπέρα.Ειμαι σίγουρος ότι και άλλοι αθλητές της καλαθόσφαιρας(sic) μπορούσαν να το κάνουν αυτό στο παρελθον.πχ το κάρφωμα με τα δυο χέρια του (αρκετά ψηλότερου) Tom Chambers που πέρασε πάνω απ'τον Jackson φανερώνει ότι ο τύπος το 'είχε' άνετα(αν και ο ίδιος είχε λάθος χρωμα δέρματος :lol: ).
True story.
https://m.youtube.com/watch?v=UDyBSTQDwH8
Πρωτος NBAer που κάρφωσε απο την γραμμή των βολών ήταν ο Julius Erving(Dr.J) αλλά με μεγάλη υπερέκταση .Ο Jordan το έκανε με την χαρακτηριστική κίνηση ....
Μάλιστα τη βραδυά που το έκανε ο mj κοίταξε πρώτα τον Θεό (ένας είναι ο Θεός, που ήταν παρόν εκείνη τη βραδυά) και έκανε ακριβώς την ίδια χαρακτηριστική κίνηση με το μέτρημα των βημάτων ανάποδα απο τη γραμμή όπως το είχε κάνει και εκείνος πριν αρκετά χρόνια
Μάλιστα τη βραδυά που το έκανε ο mj κοίταξε πρώτα τον Θεό (ένας είναι ο Θεός, που ήταν παρόν εκείνη τη βραδυά) και έκανε ακριβώς την ίδια χαρακτηριστική κίνηση με το μέτρημα των βημάτων ανάποδα απο τη γραμμή όπως το είχε κάνει και εκείνος πριν αρκετά χρόνια
Ένας και μοναδικός λέμε.
348451
348452
https://www.youtube.com/watch?v=HAqpkjFPbVY
devil's animal
19/12/2015, 17:07
δεν ξερω τι λετε εσεις, αλλα οταν ενας κοντος καρφωνει ειναι πολυ πιο εντυπωσιακο...
enjoy (https://www.youtube.com/watch?v=mSlPLO-tNNM)..
edit: απομονωμενο (https://www.youtube.com/watch?v=RjDmyW4RJ64)...ο 1,75 Nate Robinson πανω απο τον 2.11 Dwight Howard...
δεν ξερω τι λετε εσεις, .......
ασχολείσαι και με το μπάσκετ τρομάρα σου. δεν είναι τι λέμε εμείς είναι το τι σήμαινε αυτός ο ημίθεος για το παγκόσμιο στερέωμα του μπάσκετ όπως το γνωρίζουμε σήμερα. Η μορφή που έχει πάρει το μπάσκετ ευθύνεται κατα πολύ σε αυτόν. είναι ο σοβαρότερος λόγος γιατί τελικά κυριάρχησε το NBA και όχι κάποια άλλη διοργάνωση στην Αμερική.
ήταν ο πρώτος αφροαμερικάνος για τον οποίον λευκές μαμάδες και λευκοί πατεράδες στην Αμερική, έλεγαν οτι όταν μεγαλώσει το παιδί τους θέλουν να γίνει σαν τον Dr J!
https://www.youtube.com/watch?v=diKGxzmhIIY
τόση μεγάλη διαφορά σε ποιότητα με τους υφιστάμενους παίχτες τριγύρω του δεν έχει ξαναυπάρξει και δε νομίζω να ξανα υπάρξει. και ναι ούτε με τον Jordan. Προσοχή δε συγκρίνω παίχτες διαφορετικής εποχής. όπως είναι αδύνατο να συγκρίνεις και οδηγούς διαφορετικής εποχής.
[QUOTE=Λευκάδιος;2679497]Πρωτος NBAer που κάρφωσε απο την γραμμή των βολών ήταν ο Julius Erving(Dr.J)
πιπινι εισαι και εσυ βλεπω! Julious Erving;Τι θυμηθηκες.:lol::eek:
Μην ξεχνάτε επίσης ότι ο Ντόκτορ πρόλαβε και ενηλικιώθηκε στα 60s με ότι αυτό συνεπάγεται ...
devil's animal
21/12/2015, 16:50
ασχολείσαι και με το μπάσκετ τρομάρα σου. δεν είναι τι λέμε εμείς είναι το τι σήμαινε αυτός ο ημίθεος για το παγκόσμιο στερέωμα του μπάσκετ όπως το γνωρίζουμε σήμερα. Η μορφή που έχει πάρει το μπάσκετ ευθύνεται κατα πολύ σε αυτόν. είναι ο σοβαρότερος λόγος γιατί τελικά κυριάρχησε το NBA και όχι κάποια άλλη διοργάνωση στην Αμερική.
ρε φιλε, ειναι πολυ παλιος για μενα ο erving...
εγω με Jordan μεγαλωσα...
πως λεμε τωρα rossi και doohan?
ε, ποιος 30αρης ξερει τι εχει κανει ο doohan και σε τι ηλικια τα εκανε? τον rossi ξερουν ολοι...
'νταξει μπορεις να διαβασεις, να δεις, να ενημερωθεις, αλλα την αισθηση που σου εδινε οταν τον εβλεπες να κανει αυτα που κανει, δεν μπορει να στην δωσει κανενα βιντεακι, περιοδικο ή βιβλιο...
αντε πες τωρα σε καποιο 15χρονο οτι ο Jordan τοτε πηδαγε, απεφευγε εναν, αλλαζε χερι στον αερα, περνουσε κατω απο αλλους 2 αντιπαλους και αφηνε λεϊ απ...
αντε να εχει δει λιγο απο Cobe, αλλα δεν ειναι ιδιο...
δεν μπορεις να του το μεταφερεις αυτο...:shrugs:
ε, ποιος 30αρης ξερει τι εχει κανει ο doohan και σε τι ηλικια τα εκανε? τον rossi ξερουν ολοι...
'νταξει μπορεις να διαβασεις, να δεις, να ενημερωθεις, αλλα την αισθηση που σου εδινε οταν τον εβλεπες να κανει αυτα που κανει, δεν μπορει να στην δωσει κανενα βιντεακι, περιοδικο ή βιβλιο...
αντε πες τωρα σε καποιο 15χρονο οτι ο Jordan τοτε πηδαγε, απεφευγε εναν, αλλαζε χερι στον αερα, περνουσε κατω απο αλλους 2 αντιπαλους και αφηνε λεϊ απ...
Ευτυχώς δηλαδή που πρόλαβες και Nick the Greek.
ναι ρε τρελέ, αλλά εγω απευθύνομαι σε εσένα που δεν είσαι πιτσιρικάς. και εγώ με τον MJ μεγάλωσα αλλά στη πορεία ενδιαφέρθηκα να μάθω απο ξεκίνησαν όλα.
devil's animal
21/12/2015, 18:31
Ευτυχώς δηλαδή που πρόλαβες και Nick the Greek.
αυτος μαζι με τον Γιαννακη και τα αλλα "παιδια" του '87 ηταν το εναυσμα και η αφορμη, οπως και για ολη την γενια αυτη...5 ετων τοτε ο μικρος devil's animal...:blush:
ναι ρε τρελέ, αλλά εγω απευθύνομαι σε εσένα που δεν είσαι πιτσιρικάς. και εγώ με τον MJ μεγάλωσα αλλά στη πορεία ενδιαφέρθηκα να μάθω απο ξεκίνησαν όλα.
μια χαρα πιτσιρικας ειμαι...σε παρακαλω..:evil:
ακομα και οταν παιζαμε σαν τρελοι στα 15-25 δεν υπηρχε ρε συ τοσο ενδιαφερον για πληροφορηση με ιντερνετ και τα ρεστα...
δεν μπαιναμε στο τριπακι να δουμε βιντεακια απο youtube και αλλα τετοια ομορφα...
οτι διαβαζαμε σε εφημεριδες, περιοδικα και καμια εκπομπη στην t.v....
ξεραμε για jordan και για bulls επειδη ηταν Ο! jordan και ΟΙ! bulls...
μετα ενδιαφερον για orlando magic και Σακ Ατακ...
και σιγα σιγα βλεπαμε τι γινοταν στον μαγικο κοσμο του ΝΒΑ...
ο erving δεν υπηρχε τοτε...
αντε να ξεραμε τους harlems...και μεχρι εκει...
αυτος μαζι με τον Γιαννακη και τα αλλα "παιδια" του '87 ηταν το εναυσμα και η αφορμη, οπως και για ολη την γενια αυτη...5 ετων τοτε ο μικρος devil's animal...:blush:
ακομα και οταν παιζαμε σαν τρελοι στα 15-25 δεν υπηρχε ρε συ τοσο ενδιαφερον για πληροφορηση με ιντερνετ και τα ρεστα...
δεν μπαιναμε στο τριπακι να δουμε βιντεακια απο youtube και αλλα τετοια ομορφα...
Το παίρνω πίσω αυτό για το Γκάλη τότε ρε ,μια πιπίλα στο παιδί λέμεεεεεεεε.
Να μαθαίνεις ρε.
https://www.youtube.com/watch?v=WqQWnHgjB6s
....
:bawl:
Λευκάδιος
21/12/2015, 21:59
πιπινι εισαι και εσυ βλεπω! Julious Erving;Τι θυμηθηκες.:lol::eek:Στα τελειώματα τού τον πρόλαβα(40άρης) βλέποντας τον απο βιντεοκασέτες τών '80ς.Νοικιάζαμε πιτσιρικάδες τις κασέτες(All Star's Games και καποιους αγώνες) μαζευόμασταν και χαζευαμε τους μάγους.
Εγώ πάνω απ'ολους είχα τον Magic αλλά περνώντας τα χρόνια εκτίμησα την μπασκετική ιδιοφυία του 'Πουλιού' https://youtu.be/ULvo7__wwBU?t=32s
O Jordan είναι πολύ 90s.
https://www.youtube.com/watch?v=BJ49oFHyZ94
Στα τελειώματα τού τον πρόλαβα(40άρης) βλέποντας τον απο βιντεοκασέτες τών '80ς.Νοικιάζαμε πιτσιρικάδες τις κασέτες(All Star's Games και καποιους αγώνες) μαζευόμασταν και χαζευαμε τους μάγους.
Εγώ πάνω απ'ολους είχα τον Magic αλλά περνώντας τα χρόνια εκτίμησα την μπασκετική ιδιοφυία του 'Πουλιού' https://youtu.be/ULvo7__wwBU?t=32s
Στα highlights και οι τσαμπουκάδες του ...Ποτέ δεν τον χώνεψα μπασκετμπολίστας που να μην πηδάει ούτε εφημερίδα ταμπλόιντ δε μου λέει.
ΥΓ Νικ (από κάτω) σαν πρωταγωνιστής χωρίς όσκαρ...
http://www.contra.gr/Basketball/World/o-gkalhs-ypopshfios-gia-to-hall-of-fame-toy-pagkosmioy-mpasket.3828971.html?ref=yfp
Λευκάδιος
22/12/2015, 11:40
Στα highlights και οι τσαμπουκάδες του ...Ποτέ δεν τον χώνεψα μπασκετμπολίστας που να μην πηδάει ούτε εφημερίδα ταμπλόιντ δε μου λέει.
ΥΓ Νικ (από κάτω) σαν πρωταγωνιστής χωρίς όσκαρ...
http://www.contra.gr/Basketball/World/o-gkalhs-ypopshfios-gia-to-hall-of-fame-toy-pagkosmioy-mpasket.3828971.html?ref=yfp
Μα γι'αυτό τον γουστάρω.Με το πλαδαρό κορμί του όχι μόνο επιβίωσε ανάμεσα σε καλύτερους αθλητές αλλά κατάφερε να κυριαρχήσει με το μυαλό και το πάθος που είχε.Και ο Magic δεν είχε μεγάλο άλμα αλλά είχε άλλα χαρίσματα.
Το trash talking είναι (για κάποιους) μέρος του παιχνιδιού.Αν δε πέφτει και πολύ ξύλο στο μαρκάρισμα, καμιά φορά τα πράγματα ξεφευγουν λίγο παραπάνω όπως στον ομηρικό καυγά του Bird με τους Dr.J, M.Malone και Barkley
devil's animal
22/12/2015, 11:54
συνηθως ο καυγας ξεσπαει μεταξυ αυτου που "μπορει" και του αλλου που δεν "μπορει" και απλα κανει σκληρο φαουλ...
ειναι το εκνευριστικοτερο πραγμα που μπορουν να σου κανουν, αν και εφοσον το κανουν επιτηδες... και συνηθως αυτοι που το κανουν ειναι μικροτερης κλασης...:mad:
εχω τσακωθει απειρες φορες για σκληρα φαουλ που μου εχουν κανει ενω ξερουν οτι δεν μπορουν "νομιμα" να με σταματησουν...
μα θα μου πει καποιος "αυτο ειναι το παιχνιδι"...ναι θα του απαντησω, "αλλα αν μιλαμε για σωματικη ακεραιοτητα, δεν πρεπει να λογαριζονται παιχνιδια"...
το σωστο ειναι, αν ο αλλος ειναι αλλης κλασης, να κανεις οτι μπορεις για να τον μαρκαρεις και αν το βαλει, το εβαλε...
να τον κατεδαφισουμε για να μην το βαλει, το θεωρω απαραδεκτο και δεν το εχω κανει ποτε...
καπως ετσι ειναι και στο NBA...βλεπεις αμπαλους να κανουν σκληρα φαουλ στους παικταραδες, απλα επειδη δεν μπορουν να τους μαρκαρουν σωστα...και εκει ξεκιναει ο καυγας...
γιατι ναι μεν παιζουν για δοξα και εκατομμυρια, αλλα αν ειναι να τραυματισουν, αυτα δεν θα'πρεπε να μετρανε...
εχει πολλα βιντεακια το youtube απο τους καυγαδες του "μαγικου κοσμου"...
Μα γι'αυτό τον γουστάρω.Με το πλαδαρό κορμί του όχι μόνο επιβίωσε ανάμεσα σε καλύτερους αθλητές αλλά κατάφερε να κυριαρχήσει με το μυαλό και το πάθος που είχε.Και ο Magic δεν είχε μεγάλο άλμα αλλά είχε άλλα χαρίσματα.
Το trash talking είναι (για κάποιους) μέρος του παιχνιδιού.Αν δε πέφτει και πολύ ξύλο στο μαρκάρισμα, καμιά φορά τα πράγματα ξεφευγουν λίγο παραπάνω όπως στον ομηρικό καυγά του Bird με τους Dr.J, M.Malone και Barkley
Εννοείται ότι περί ορέξεως ...σου λέει ψηλός είμαι, χεράς είμαι, ΛΕΥΚΟΣ είμαι ! σιγά μη δουλέψω να φτιάξω και άλμα...
Λευκό "ψηλό" προτιμώ Mc Hale .
Σόρρυ αλλά βλαχομπεκρή μου θύμιζε .
Εννοείται ότι περί ορέξεως ...σου λέει ψηλός είμαι, χεράς είμαι, ΛΕΥΚΟΣ είμαι ! σιγά μη δουλέψω να φτιάξω και άλμα...
Λευκό "ψηλό" προτιμώ Mc Hale .
Σόρρυ αλλά βλαχομπεκρή μου θύμιζε .
παρα είσαι σκληρός. καταρχήν το άλμα δε μπορεί να δουλευτεί τόσο πολυ. ή το χεις σωματικά ή δε το χεις. δευτερον για να είσαι τόσο καλός τόσα χρόνια σε αυτό το επίπεδο μάλλον έχεις ξεσκιστεί στη δουλειά. ο Πουλής χαίρει τον σεβασμό πάρα πολλών στην ιστορία του NBA. πρόσφατα μεταξύ αυτων προστέθηκε και ο Kobe που του έπλεξε το εγκώμιο
παρα είσαι σκληρός. καταρχήν το άλμα δε μπορεί να δουλευτεί τόσο πολυ. ή το χεις σωματικά ή δε το χεις. δευτερον για να είσαι τόσο καλός τόσα χρόνια σε αυτό το επίπεδο μάλλον έχεις ξεσκιστεί στη δουλειά. ο Πουλής χαίρει τον σεβασμό πάρα πολλών στην ιστορία του NBA. πρόσφατα μεταξύ αυτων προστέθηκε και ο Kobe που του έπλεξε το εγκώμιο
Σε διαβεβαιώνω για το αντίθετο ,όχι ότι στα χρόνια που έπαιζα δεν είδα παίχτες με φυσικό άλμα αλλά το 90% είναι θέμα δουλειάς.Στα 70- κιλά που ήμουν τότε με 180 ύψος κανονικό άνοιγμα χεριών και "βαθύ" 190 κιλά κάρφωνα και με συμπαίχτη ένα φίλο 170 ύψος που ήταν σπρίντερ στον Εθνικό είχαμε γελάσει με πολύ κόσμο στο γήπεδο...
Τον Γιούρι Βαρτανιάν τον έχεις υπ όψιν σου ? Από τους "μέγιστους" για μένα.
Σόρρυ με το Μπιρντ μπορεί να ήμουν υπερβολικός.
Λευκάδιος
22/12/2015, 18:38
Παίδες για να φτάσει κάποιος σε αυτά τα επίπεδα πρέπει να ξημεροβραδιάζεται με την μπάλα στα χέρια για πολλά χρόνια .Ταλέντα υπήρξαν και θα υπάρχουν αλλά χωρίς δουλειά δεν πρόκειται να φτασουν ψηλά.Συμφωνώ με τον Σπυρο για το άλμα,η προπόνηση σίγουρα το βελτιώνει αλλά παίζει ρόλο και η κατασκευή του καθενός.
Κάποια στιγμή είχαν ρωτήσει τον Παναγιώτη Γιαννάκη πόσες θυσίες έκανε για να φτάσει εκεί που έφτασε και απάντησε 'τι θυσίες ρε παιδιά,εγώ απλώς έκανα αυτό που γούσταρα να κάνω στην ζωή μου'.
Ασχετο/σχετικό,πριν απο λίγο με πήραν τηλέφωνο ότι αρχές 2016 θα γίνει για πρώτη φορά αγώνας παλαιμάχων της ομάδας στην οποία αγωνιζόμουν.Λέτε να αποσύρουν και την φανέλα μου? :lol:
έλα και στο τοπικό hall of fame ο George
:a25:
PS. κανα μπασκετάκι θα παίξουμε εμείς τα γερόντια?
devil's animal
22/12/2015, 19:02
PS. κανα μπασκετάκι θα παίξουμε εμείς τα γερόντια?
και εμεις τα νεουδια τιποτα δλδ??:a35:
και εμεις τα νεουδια τιποτα δλδ??:a35:
εκτός έδρας τσάγια δε κερνάμε φίλος ...
:smokin:
devil's animal
22/12/2015, 19:22
εκτός έδρας τσάγια δε κερνάμε φίλος ...
:smokin:
μην βγαζεις γλωσσα γιατι θα κατεβω μια βδομαδουλα τωρα τις γιορτες Αθηνα...
αν εχεις ακομα ανασες και το λεει η καρδουλα σου, πες γηπεδο και ωρα και ελα με χρημα στο (κοντο) παντελονι σου...:a021:
μην βγαζεις γλωσσα γιατι θα κατεβω μια βδομαδουλα τωρα τις γιορτες Αθηνα...
αν εχεις ακομα ανασες και το λεει η καρδουλα σου, πες γηπεδο και ωρα και ελα με χρημα στο (κοντο) παντελονι σου...:a021:
It just got interesting.
Δεν θα χω τσέπες να βάλω τα κερδισμένα αλλά δε βαριέσαι. :)
Για να δώσουν οι λοιποί καμία ιδέα για γήπεδο
Buckley και Λευκαδιος διαιτητές
devil's animal
23/12/2015, 07:20
It just got interesting.
:smokin::smokin:
It just got interesting.
Τσιρλίντερς θέλω για να κατέβω ρε.Τώρα θυμήθηκα τον Τσίλντερς ,παίζει ακόμα αυτός ο κομήτης ?
Ειδοποιήστε ,λέτε να βρω το παλικάρι που παίζαμε μαζί (άθροισμα ηλικιών μας 100+ ) να ξηγηθούμε καμμιά φάση παλαιμάχων ???
Τσιρλίντερς θέλω για να κατέβω ρε.Τώρα θυμήθηκα τον Τσίλντερς ,παίζει ακόμα αυτός ο κομήτης ?
Ειδοποιήστε ,λέτε να βρω το παλικάρι που παίζαμε μαζί (άθροισμα ηλικιών μας 100+ ) να ξηγηθούμε καμμιά φάση παλαιμάχων ???
το μόνο που μας λείπει είναι το γήπεδο. αν βρεθεί είμαι σίγουρος οτι θα ακολουθήσουν και άλλοι απο εδω μέσα. αν βρήσκαμε και κανένα κλειστό ακόμα καλύτερα. είπαμε μπορούμε να παίξουμε ακόμα αλλά δε λεει να μας κοπούν και τα δάχτυλα απο το κρύο μερες που είναι :D
Λευκάδιος
23/12/2015, 09:41
Εγω σε ανοιχτό πάω στην 'γούβα' της Παλατιανής,κλειστό υπάρχει αυτό στο Ιλιον το οποίο είναι καινούργιο http://www.salasportclub.com/gammaetapiepsilondeltaomicron.html
Εχω θέμα με την μέση μου τον τελευταίο καιρό αλλά αν το κανονίσουμε count me in
devil's animal
23/12/2015, 09:41
το μόνο που μας λείπει είναι το γήπεδο. αν βρεθεί είμαι σίγουρος οτι θα ακολουθήσουν και άλλοι απο εδω μέσα. αν βρήσκαμε και κανένα κλειστό ακόμα καλύτερα. είπαμε μπορούμε να παίξουμε ακόμα αλλά δε λεει να μας κοπούν και τα δάχτυλα απο το κρύο μερες που είναι :D
αφου ειστε Αθηνα καντε μια ερωτηση και στο κλειστο του Ταυρου, που ειναι πανω στην Πειραιως, μετα την Πετρου Ραλλη, εκει που ηταν παλια το Σαραφειο κολυμβητηριο...
devil's animal
23/12/2015, 09:47
Εγω σε ανοιχτό πάω στην 'γούβα' της Παλατιανής,κλειστό υπάρχει αυτό στο Ιλιον το οποίο είναι καινούργιο http://www.salasportclub.com/gammaetapiepsilondeltaomicron.html
Εχω θέμα με την μέση μου τον τελευταίο καιρό αλλά αν το κανονίσουμε count me in
μια χαρα φαινεται...
ειναι με χρεωση και αν ναι ποσο η ωρα?
επισης υπαρχει και το κλειστο του ΚΕΒΟΠ στο Χαϊδαρι...
οπως και το Καρβουνο (Κλειστο Γυμναστηριο Ανθουπολης) στο Περιστερι...
devil's animal
23/12/2015, 10:03
ελα να βλεπω συμμετοχες (https://www.youtube.com/watch?v=DLIpFW8CLBo)...:p
ελα να βλεπω συμμετοχες (https://www.youtube.com/watch?v=DLIpFW8CLBo)...:p
Εσείς να πάτε στη γούβα ,εγώ θα πάω με τις κυρίες...
devil's animal
23/12/2015, 10:27
Εσείς να πάτε στη γούβα ,εγώ θα πάω με τις κυρίες...
α,τωρα δεν εισαι παλαιμαχος ε??:lol:
μια χαρα φαινεται...
ειναι με χρεωση και αν ναι ποσο η ωρα?
επισης υπαρχει και το κλειστο του ΚΕΒΟΠ στο Χαϊδαρι...
οπως και το Καρβουνο (Κλειστο Γυμναστηριο Ανθουπολης) στο Περιστερι...
Δεύτερα - Τετάρτη απόγευμα κατα τις 7 είναι καλά? για να πάρω κανα τηλ
devil's animal
23/12/2015, 11:38
Δεύτερα - Τετάρτη απόγευμα κατα τις 7 είναι καλά? για να πάρω κανα τηλ
αν εννοεις με τον καινουργιο χρονο (4,5,6), ναι...νωριτερα θα ειμαι Σαλονικα ακομα...
αν εννοεις με τον καινουργιο χρονο (4,5,6), ναι...νωριτερα θα ειμαι Σαλονικα ακομα...
φτουυ ... θα μου ρθει και προπονημένος το πουλάκι μου
καλά θα το κοιτάξω για τότε
ΩΩΩΩΩΩΩ !!!
http://www.contra.gr/Basketball/USA/NBA/paraxena/tromeros-pitsirikas-mimeitai-ton-kari.3857935.html
Στην ιστορία ήθελα να το βάλω αλλά θα το κοβε ο Σαπίλας μάλλον...
http://www.sport24.gr/Files/o-paikths-poy-allakse-to-mpasket.3886885.html?utm_source=News247&utm_medium=DiabasteAkoma_article&utm_campaign=24MediaWidget
351335
devil's animal
02/02/2016, 11:36
Στην ιστορία ήθελα να το βάλω αλλά θα το κοβε ο Σαπίλας μάλλον...
http://www.sport24.gr/Files/o-paikths-poy-allakse-to-mpasket.3886885.html?utm_source=News247&utm_medium=DiabasteAkoma_article&utm_campaign=24MediaWidget
351335
πολυ ενδιαφερον...
:beer::beer::beer:
Λευκάδιος
29/12/2016, 13:47
Τα 2-3 πρώτα είναι για ζέσταμα,στο 3:05 :eek: https://www.youtube.com/watch?v=OZEm_2rv9BY
Στο All Star Game του 2016(απ'οπου και η φωτό) τρέλανε τους NBAers με τα καρφώματα του
376896
Βέβαια, "αυτός ο νεαρός" είναι επαγγελματίας dunker. Αυτό κάνει.
Λευκάδιος
29/12/2016, 14:03
Και μόνο αυτό αλλά το κάνει πάρα πολύ καλά.
Και μόνο αυτό αλλά το κάνει πάρα πολύ καλά.
Πολύ καλό πάτημα έχει, να μου πεις δεν γίνεται αλλιώς να πας ψηλά (δράση-αντίδραση) και τα τζην που φοράει φαντάζομαι να είναι ελαστικά.
ΥΓ Αυτό που θυμίζει μια παλιά ιστορία.Πριν αρχίσω την ενασχόληση με το μπάσκετ πήγαινα και χάζευα τον ξάδελφο https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=128256&p=2187615&viewfull=1#post2187615 που έπαιζε βόλευ τότε στον Εθνικό Αθηνών.Πρέπει να ήταν λοιπόν χειμώνας του 79 που είμασταν στο ανοιχτό γηπεδάκι του μπάσκετ του Εθνικού.Θερμοκρασία έξω μονοψήφια και μια παρέα να παίζει στη μια μπασκέτα.Σκάει φίλος και συναθλητής του ξάδερφου και αρχίζουν τα πειράγματα 20ρηδες αυτοί στα 14 εγώ.Ο τύπος φόραγε στενά-στενά τζην και μπότες και ήταν σκάρτο 190."Λοιπόν σε πάω ένα στοιχηματάκι ότι όπως είσαι δεν καρφώνεις ρε" του λέει ο ξάδερφος."Ακούω τι χάνεις για να δω αν αξίζει τον κόπο" του λέει ο "καουμπόυ".Λοιπόν είδα μπροστά μου άνθρωπο κάτω από 190 κρύο με τζην και μπότες να καρφώνει χαλαρά.
Μετά βέβαια έμαθα ότι τον λέγανε Διαμαντάρα και πήδαγε ύψος στον Εθνικό...
SHOOTER045
29/12/2016, 17:00
Λοιπόν είδα μπροστά μου άνθρωπο κάτω από 190 κρύο με τζην και μπότες να καρφώνει χαλαρά.
Μετά βέβαια έμαθα ότι τον λέγανε Διαμαντάρα και πήδαγε ύψος στον Εθνικό...
Ηθικον δίδαγμα
<δεν μετράει το ύψος που έχεις,μετράει να πηδάς> :D