PDA

View Full Version : ποσοι την φαγατε και δουλευτε σημερα? 27/12/15

SONone
27/12/2015, 14:21
βασικα ποσοι την φαγατε και δουλευετε σημερα σε μια δουλεια που δεν εχει κοσμο. πχ εγω βαραω μυγες γιατι το μαγαζι στο οποιο εργαζομαι δεν εχει κίνηση, δεν ειναι ουτε διασκεδαση (φαγητο, ποτο) ουτε εμπορικο, ενδυση ή παιχνιδια. οποτε ειναι αναμενόμενο να μην μπενει ανθρωπος μεσα γιατι προσφέρω μια υπηρεσία που κυριακατικα δεν νοιαζετε κανεις να βγαλει φωτοτυπίες ή να γεμισει μελάνια.

teogtp
27/12/2015, 14:30
ΠΑΑΑΑΑΡΩΝ!
:D

SHOOTER045
27/12/2015, 14:31
Γατάκια
Χτες βράδυ ποιος δούλευε?
Σημερα βράδυ ποιος δουλεύει?

Road Pirat
27/12/2015, 14:55
Και εγώ εδώ

SONone
27/12/2015, 15:02
Γατάκια
Χτες βράδυ ποιος δούλευε?
Σημερα βράδυ ποιος δουλεύει?

την ηξερες την επιλογη σου. αλλα καθαρα οικονομικα το 99% των καταστηματων δεν τους συμφερει, μπενουν μεσα. ουτε το μεροκαματο μου δεν εχω κανει σε τζιρο , ποσο μαλλον για τα παγια εξοδα σαν μαγαζι.

SHOOTER045
27/12/2015, 15:48
Οου γιες
Φυσικά και ηταν επιλογή μου.Δεν μπόρεσα να γίνω δάσκαλος ρπσμ...
Όσο για τα καταστήματα τι να πω.
Αν πω να μένανε ανοιχτά τα sm μόνο θα ήμουν κακός?
Τωρα να το δούμε συγκεκριμένα σε μαγαζί με φωτοτυπίες εργάζεσαι ε?
Το μυαλό μου πάει σε συμβόλαια, τέλη κυκλοφορίας, κλπ.
Με εφορεία κλειστή ποιός ο λόγος να είσαστε ανοικτά?
Ανοιχτά ε?
Ανοιχτά όλα, τράπεζες δημ υπηρεσίες κλπ.
Α έχω και το καλύτερο
Φίλος και γείτονάς του χάλασε ο λέβητας πετρελαίου, παίρνει μπροστά και σβήνει, (πριν βγούνε έξυπνοι,έχει πετρελαιο,είδαμε φίλτρο ,καναμε εξαέρωση)
Μάλλον μπεκ.
ΑΛΛΑ
Βρήκαμε-επικοινωνησαμε εδώ και τρεις μέρες με διάφορους τεχνίτες και δεν μπορεί κανείς πριν την Δευτερά, αύριο δηλαδή.
Άρα
Η έχουν τόσο πολύ δουλειά που δεν προλαβαίνουν
Η
Τα κονομησαν ΟΛΟΙ και το κάνουν τετρα-πεντα ήμερο

omega
27/12/2015, 15:55
Η μία μέρα τον χρόνο δεν λέει κάτι.Το κάθε επάγγελμα,λειτούργημα,ασχολία κλπ έχει τα δικά του ζόρια σε συνθήκες κι ωράριο.

Το κάθε Κυριακή που θέλουν να επιβάλουν στον εμπορικό τομέα είναι για εμένα στραβό κι ανάποδο.Ας δουλεύω ΣΚ κάποιες φορές στον δικό μου τομέα.
Ισοπέδωση παντού..

SONone
27/12/2015, 16:19
το θεμα εχει 2 παραμετρους. ο ενας ειναι η δουλεια σαν αμοιβη και ο αλλος ειναι σαν "παραγωγη". (δεν ξερω να το πω καλυτερα)

το κοματι της αμοιβής ειναι αυτο που πανε να επιβαλουν γιατι οι νομοι υπηρχαν. δουλευες σκ , αργιες, κτλπ επερνες τα αντιστοιχα λεφτα περισοτερα απο τωρα. αλλα καπιοι ακομα υπαρχουν. πχ για σημερα ειναι η ωρα σου βαση της συμβασης που εχεις υπογραψει + 0,75%.. ελενχος δεν υπαρχει αν θα το τηρήσουν..

το δευτερο ειναι η αποδοση της εργασιας. σημερα ειναι φύρα στο μαγαζι. τελος. εχω κανει εισπραξη 2€ ολη μερα. το ρευμα δεν ειναι τοσο.

skylaros
27/12/2015, 18:04
Όπως ορθά αντιλαμβάνεσαι η καθιέρωση της εργασίας την Κυριακή ευνοεί μακροπρόθεσμα μόνο τους μεγάλους εμπορικούς ομίλους. Όταν μιλάμε για εταιρείες με 1-3 άτομα προσωπικό, μόνο επιπλέον κόστος λειτουργίας θα επιφέρει, αντίθετα εταιρείες με σημαντικό αριθμό εργαζόμενων μπορούν να λειτουργήσουν αρκετά ελαστικά. Τα μαγαζάκια θα την πληρώσουν θα κλείσουν και θα αυξηθεί ο τζίρος στα μεγάλα εμπορικά. Έτυχε κλάδοι απλά να τύχουν μέσα σε αυτό το σκηνικό και να ζορίζονται γιατί απλά δε γίνετε αλλιώς, κάποια στιγμή θα εξαιρεθούν από τη νομοθεσία.

MG-KTiNoS
27/12/2015, 18:14
Σήμερα θα μπορούσα να πάω να δουλέψω...
Δεν πήγα γιατι η δουλειά την Κυριακή είναι πουστιά.
Νέτα σκέτα.
Την Κυριακή πρέπει ο άνθρωπος να βλέπει τα παιδιά του.
Κι αν δεν έχει παιδιά να τραβάει μανίκια στη γκόμενα του...
Κι αν δεν έχει ούτε γκόμενα να το μπαίζει στο γιου πορν
και να μη σπάει @@ σ αυτούς έχουν.
:wave2:
υγ
ΑΝ κάποιος με χρειαστεί την Κυριακή θα πάω....
ή άν έχω εφημερία πάλι θα πάω.

DAYMAN
27/12/2015, 18:23
Κυριακη!Ημερα φορτισης των μπαταριων της ψυχης του ανθρωπου σε οτι κανει εκτος απο το να δουλευει.Σεβασμος σε αυτο.

McTalas
27/12/2015, 21:37
Εγω παντως πηγα μαρκετ και γινοταν της κακομοιρας.
Και ευτυχώς που ηταν ανοιχτα γιατι δεν ειχα τιποτα στο ψυγείο για τα μικρα

AristidisZ
27/12/2015, 22:37
Εγω παντως πηγα μαρκετ και γινοταν της κακομοιρας.
Και ευτυχώς που ηταν ανοιχτα γιατι δεν ειχα τιποτα στο ψυγείο για τα μικρα

γιατί κακώς, δεν είχες φροντίσει να πας νωρίτερα...

εγώ πάντως που έχω κάνει μια λίστα "να" με το συμπάθειο, γιατί από λαλακία μου δε πήγα τη προηγούμενη βδομάδα για ψώνια, απλά το ανέβαλα για αύριο

και γάλα που ήθελα, έσκασα ένα 2ευρω στο περίπτερο, βρίζοντας και το πήρα

δε νομίζω τα μικρά να παθαιναν κάτι αν πήγαινες αύριο για ψώνια...

:wave2:

McTalas
27/12/2015, 22:46
Μαγκες χαλαρωστε λιγο. Δουλευω κυριακες 15 χρονια τωρα. Δεν επαθα κατι. Μονο που δεν προλαβαινω να πιγαινω εκκλησία...

LogOutGoRide
28/12/2015, 03:13
Οου γιες
Φυσικά και ηταν επιλογή μου.Δεν μπόρεσα να γίνω δάσκαλος ρπσμ...
Όσο για τα καταστήματα τι να πω.
Αν πω να μένανε ανοιχτά τα sm μόνο θα ήμουν κακός?
Τωρα να το δούμε συγκεκριμένα σε μαγαζί με φωτοτυπίες εργάζεσαι ε?
Το μυαλό μου πάει σε συμβόλαια, τέλη κυκλοφορίας, κλπ.
Με εφορεία κλειστή ποιός ο λόγος να είσαστε ανοικτά?
Ανοιχτά ε?
Ανοιχτά όλα, τράπεζες δημ υπηρεσίες κλπ.
Α έχω και το καλύτερο
Φίλος και γείτονάς του χάλασε ο λέβητας πετρελαίου, παίρνει μπροστά και σβήνει, (πριν βγούνε έξυπνοι,έχει πετρελαιο,είδαμε φίλτρο ,καναμε εξαέρωση)
Μάλλον μπεκ.
ΑΛΛΑ
Βρήκαμε-επικοινωνησαμε εδώ και τρεις μέρες με διάφορους τεχνίτες και δεν μπορεί κανείς πριν την Δευτερά, αύριο δηλαδή.
Άρα
Η έχουν τόσο πολύ δουλειά που δεν προλαβαίνουν
Η
Τα κονομησαν ΟΛΟΙ και το κάνουν τετρα-πεντα ήμερο

Εφόσον τα κάνατε αυτά, καθάρισε και το φωτοκύτταρο, μπας και...

Pan (dvs)
28/12/2015, 08:51
Μην νομιζετε και μεις που δεν δουλευαμε δεν ειχαμε πως να σκοτωσουμε την ωρα μας.

:hunter::hunter::hunter:

devil's animal
28/12/2015, 09:45
ως γνωστον η αληθεια ειναι καπου στην μεση...
αν τα ρεπο δινονται κανονικα μεσα στην εβδομαδα, δεν υπαρχει κανενας λογος φωνων και καταρων...
απειρος κοσμος δουλευει γιορτες και αργιες και Κυριακες και..και..και...

να λετε ΝΑΙ στις ημερες ξεκουρασης ανεξαρτητα ποτε ειναι αυτες και μην το πατε μονο με τις Κυριακες...

ΜΑΚΑΡΙ να ειχα την ευκαιρια να (ξανα)δουλευω Κυριακες και γιορτες και να εχω τα ρεπο μου μεσα στην εβδομαδα, ανεξαρτητως μερας...
ολα ειναι πολυ καλυτερα τοτε...
εχετε πιαστει σε μια Κυριακη που πανε ΟΛΟΙ σαν τα προβατα στα εμπορικα και στα παρκα και στις ταβερνες και..και..και...

και στο τελος εχεις κινηση χειροτερη απο καθημερινη, δυσκολια παρκαρισματος, βαβουρα, εκνευρισμο, δεν εξυπηρετεισαι σωστα λογο ογκου δουλειας και πολλα αλλα δεινα...

οποιοι εχουν τα ρεπο τους μεσοβδομαδα και μπορει να κρινουν ορθως, ξερουν ποσο καλυτερα ειναι...

δυστυχως εχει επικρατησει το σ/κ, και κυριως Κυριακη γιατι πολλοι δουλευουν εξαημερο, να ειναι μερα βολτας, οικογενειας κλπ...
π@παρια θα πω εγω...

και ολα αυτα γιατι οι περισσοτεροι δουλευουν σε γραφεια...
αν ολοι δουλευαν ολες τις μερες και επαιρναν τα ρεπο τους οποιαδηποτε μερα οριζοταν απο το εκαστοτε προγραμμα θα αποφορτιζοταν ολος αυτος ο χαμος που γινεται τα σ/κ...

αλλα βεβαια, θελουμε να δουμε και κοσμο...δεν μπορουμε να παμε καπου και να απολαυσουμε το καφεδακι μας ή να φαμε με ησυχια χωρις να υπαρχει ψυχη γυρω γυρω...θελουμε να μας δουν και να δουμε...:rolleyes:

amyroukai
28/12/2015, 09:51
Όπως επίσης κάποιοι που έχουν δική τους δουλειά, γελάνε με τα περί ωραρίου, Κυριακών κλπ.

BLiTzER
28/12/2015, 09:54
H διάθεση για δουλειά είναι ανάλογη των απολαβών. Αν τα λεφτά ήταν αρκετά, οι περισσότεροι δε θα είχαν πρόβλημα να δουλεύουν και 7ήμερο. Η γκρίνια πηγάζει, συνήθως, από το ότι δεν είναι.

devil's animal
28/12/2015, 10:00
H διάθεση για δουλειά είναι ανάλογη των απολαβών. Αν τα λεφτά ήταν αρκετά, οι περισσότεροι δε θα είχαν πρόβλημα να δουλεύουν και 7ήμερο. Η γκρίνια πηγάζει, συνήθως, από το ότι δεν είναι.

οι μερες ξεκουρασης χρειαζονται...οποιος νομιζει οτι μπορει να δουλεψει 7ημερο για ολη του την ζωη ειναι πολυ γελασμενος...
και ας παιρνει και 1 εκατομμυριο ευρω την μερα...
και μιλαω για δουλεια, οχι να εισαι εισοδηματιας...

λογικα να το παρεις, αν δουλευεις 7ημερο δεν θα εχεις χρονο να χαλασεις τα λεφτα που βγαζεις...

για ρωτα και τους ναυτικους που μπαρκαρουν για μηνες...πως κανουν οταν ειναι να γυρισουν και να πιασουν λιμανι...
και παιρνουν (ακομα) πολυ καλα λεφτα...

BLiTzER
28/12/2015, 10:10
Γι'αυτό έγραψα "οι περισσότεροι" :p Μην κολλάς στο 7ήμερο. Ήταν ενδεικτικό. Όπου 7ήμερο, βάλε 6ήμερο ή οποιουδήποτε είδους υπερωρία.

Εγώ διαφωνώ με αυτή τη λογική. Δε θα δούλευα διπλάσιες ώρες για τα τριπλάσια λεφτά. Προτιμώ να έχω τον χρόνο μου. Αλλά ο περισσότερος κόσμος, τουλάχιστον από προσωπικές συζητήσεις που είχα, σκέφτεται έτσι.

SHOOTER045
28/12/2015, 10:15
Απο το 97 δουλεύω 6ημερο
Η 5ημερο
Δεύτερα- Σάββατο-κυριακη ρεπό
Δευτερα- παρασκευή - Σάββατο ρεπό
Το έχω συνηθίσει τόσο που μια αλλαγή μου φαίνεται αλλόκοτη

devil's animal
28/12/2015, 10:17
Γι'αυτό έγραψα "οι περισσότεροι" :p Μην κολλάς στο 7ήμερο. Ήταν ενδεικτικό. Όπου 7ήμερο, βάλε 6ήμερο ή οποιουδήποτε είδους υπερωρία.

Εγώ διαφωνώ με αυτή τη λογική. Δε θα δούλευα διπλάσιες ώρες για τα τριπλάσια λεφτά. Προτιμώ να έχω τον χρόνο μου. Αλλά ο περισσότερος κόσμος, τουλάχιστον από προσωπικές συζητήσεις που είχα, σκέφτεται έτσι.

ειναι απλα ηλιθια ατομα...
δεν αντεχει το σωμα...και να μπουν καποια στιγμη σε "safe mode" και το πανε ετσι για ολη τους την ζωη, θα ειναι ηλιθια ζομπι...

ο χρονος και η υγεια, δεν αντικαθιστονται με ολα τα λεφτα του κοσμου...

BLiTzER
28/12/2015, 10:20
Απο το 97 δουλεύω 6ημερο
Η 5ημερο

Μιλάμε για δουλειές, στις οποίες κάνεις κάτι :p

AristidisZ
28/12/2015, 10:22
Απο το 97 δουλεύω 6ημερο
Η 5ημερο
Πες και πόσες μέρες άδεια τον χρόνο έχεις...
Συν αδιάθετα κλπ κλπ ;)

devil's animal
28/12/2015, 10:25
Συν αδιάθετα κλπ κλπ ;)

και να τις βαλει ολες...μακροχρονιες...γονικες......βραχυβιες...αμφιβιες...

kostasagk
28/12/2015, 10:26
οι μερες ξεκουρασης χρειαζονται...οποιος νομιζει οτι μπορει να δουλεψει 7ημερο για ολη του την ζωη ειναι πολυ γελασμενος...
και ας παιρνει και 1 εκατομμυριο ευρω την μερα...
και μιλαω για δουλεια, οχι να εισαι εισοδηματιας...

λογικα να το παρεις, αν δουλευεις 7ημερο δεν θα εχεις χρονο να χαλασεις τα λεφτα που βγαζεις...

για ρωτα και τους ναυτικους που μπαρκαρουν για μηνες...πως κανουν οταν ειναι να γυρισουν και να πιασουν λιμανι...
και παιρνουν (ακομα) πολυ καλα λεφτα...

ετσι είναι, δουλευεις 10-15 ωρες καμμια φορα και πολύ παραπανω και πας για υπνο και ξυπνάς και παλι τα ιδια-ζητας το απλο κατι, μια σοκολατα και δινεις λες 100ευρω, αλλα δεν υπαρχη-ποσο μαλλον να βλέπεις την οικογενεία... οποτε συνηθως τα χρηματα σπαταλωνονται για αυτά που εχουν λειψη..κλπ κλπ ..τελικα κανενας δεν είναι ευχαριστημένος...

toyar
28/12/2015, 10:35
το θεμα δεν ειναι ποσα βγαζεις αλλα ποσα χαλας
οταν μαθεις να περνας πραγματικα καλα με λιγα τοτε θα εχεις τον χρονο και το κεφι να περασεις καλα
αν βλεπεις μονο το εκαστοτε τυρακι που σου μοστραρουν τοτε γινεσαι το χαμστερακι στον τροχο
φυσικα το συστημα σε κανει προτυπο ωστε να στρατολογει νεα χαμστερακια και καπως ετσι προκυπτουν οι ατυπες κοντρες για το καλυτερο κινητο αυτοκινητο σπιτι εξοχικο κλπ
οπως ειχα διαβασει καπου: ''νικητης ειναι αυτος που θα πεθανει με τα περισσοτερα''

SHOOTER045
28/12/2015, 10:42
Συν αδιάθετα κλπ κλπ ;)

45 μερες άδεια
Αδιαθετα - αλλαγή δεν έχω
Το νυχτερινό μου ειναι μέχρι της 01:00
Στα περιπολικά που τελειώνουν νυχτερινό στις 06:00 το υπόλοιπο της μέρας λογίζεται ως αδισθετο - αλλαγή
Αλλά δεν συνεπάγεται πάντα και ρεπό

devil's animal
28/12/2015, 11:35
45 μερες άδεια

που αν το μεταφρασουμε με το 6ημερο που δουλευεις, μας κανει 7,5 εβδομαδες τον χρονο...
εν αντιθεσει με ολους τους αλλους που εχουν 4 ή 5...

AristidisZ
28/12/2015, 11:40
που αν το μεταφρασουμε με το 6ημερο που δουλευεις, μας κανει 7,5 εβδομαδες τον χρονο...
εν αντιθεσει με ολους τους αλλους που εχουν 4 ή 5...

Στην ΔΙΑΣ πάντως στο λεκανοπέδιο είναι δύο βραδινά, δύο απογευματινά, δύο πρωινά και δύο ρεπό

Κάνουν 6ώρο, όχι 8ώρο

Δε θυμάμαι στο 100 πως ήταν, νομίζω όμως ότι πηγαίνουν πρωί / απόγευμα / νύχτα / αδιάθετο / ρεπό

συν τις 45 μέρες άδειας φυσικά

Μην μπούμε στη κουβέντα αν είναι δύσκολη / επικίνδυνη ή οτιδήποτε άλλο η δουλειά

Σαφώς και είναι

Άλλο συζητάμε εδώ πέρα

toyar
28/12/2015, 11:40
οι αστυνομικοι κανουν κωλοδουλεια........
ο κουνιαδος μου ομως που ειναι στον στρατο καθε 3 φορες που τον βλεπω τις 2 εχει μια βδομαδα αδεια:a13:

congate7
28/12/2015, 14:22
Εγώ που θα αλλάξω χρόνο στη δουλειά μπορώ να κλάψω ελεύθερα?

Pan (dvs)
28/12/2015, 14:25
Εγώ που θα αλλάξω χρόνο στη δουλειά μπορώ να κλάψω ελεύθερα?

Μην εισαι χαζος,πες μας που θα εισαι να στειλουμε ομαδα υποστηριξης.

congate7
28/12/2015, 14:28
Μην εισαι χαζος,πες μας που θα εισαι να στειλουμε ομαδα υποστηριξης.

Ε εντάξει δε θέλω και τόσους ώμους να κλάψω :p

McTalas
28/12/2015, 14:32
Πωπω κλαψα...
Στανταρ το μηνα τουλαχιστον μια φορα θα δουλευω 15-23 και την αλλη μερα 7- 15 το λεγομενο απογευμα πρωι ή το αλλο το θεικο οπου κανω 4 νυχτες σερι εχω ενα ρεπο αυτο απο νυχτα και μετα πρωι 7-15. Και πολλες φορες απο τις συνεχομενες νυχτες δεν μπορεις να κοιμηθεις και πας το πρωι με 2 ωρες υπνο.
Ενταξει δεν ειναι και το καλυτερο μου αλλα δεν κλαιγομαι και γιαυτο. Ορισμενοι δουλευουνε 7 κυριακες τον χρονο και μας ζαλιζουνε τον ερωτα τον υπολοιπο.

Pan (dvs)
28/12/2015, 14:33
Ε εντάξει δε θέλω και τόσους ώμους να κλάψω :p

Με παρεξηγησες,αλλο ειχα στο μυαλο μου.:cool:

http://sfirikse-to.blogspot.gr/2013/12/131-hot-photos.html

SHOOTER045
28/12/2015, 14:38
Στην ΔΙΑΣ πάντως στο λεκανοπέδιο είναι δύο βραδινά, δύο απογευματινά, δύο πρωινά και δύο ρεπό

Κάνουν 6ώρο, όχι 8ώρο

Δε θυμάμαι στο 100 πως ήταν, νομίζω όμως ότι πηγαίνουν πρωί / απόγευμα / νύχτα / αδιάθετο / ρεπό

συν τις 45 μέρες άδειας φυσικά

Μην μπούμε στη κουβέντα αν είναι δύσκολη / επικίνδυνη ή οτιδήποτε άλλο η δουλειά

Σαφώς και είναι

Άλλο συζητάμε εδώ πέρα

Δεν ξέρω τι κάνουν εκεί, και πως ρυθμίζουν τις βάρδιες τους.αλλά δεν έχουν δυο ρεπό οι της Δίας,από την ομάδα οι μισοί παίρνουν Σάββατο και οι άλλοι μισοί Κυριακή κάπως έτσι
Παλαιότερα εκεί που ήμουν παλι σε μηχανάκια, δούλευα απόγευμα πρωί νύχτα και ξανά το ίδιο, χαλαγα μόνο το Σάββατο όπου έπαιρνα ξανά νύχτα για να έχω ρεπό την Κυριακή να βγαινω εντουραδες.
Μέχρι που έκανα οικογένεια. Τοτε σιγά σιγά μειώθηκαν οι εντουραδες,και άφησα το πρόγραμμα όπως πάει.
Εδώ που είμαι είμαστε λίγοι και το πρόγραμμα παει όπως είπα ποιό πάνω.

Αν και ξεφυγαμε ο λόγος που το ανέφερα ηταν ότι δεν με χαλάνε τα σκ οι αργίες οι γιορτές οι παρελάσεις,που δεν κάνω πλέον, αλλά κάνουν τα παιδιά μου και τα έχω δει ελάχιστες φορές.

congate7
28/12/2015, 14:42
Με παρεξηγησες,αλλο ειχα στο μυαλο μου.:cool:

http://sfirikse-to.blogspot.gr/2013/12/131-hot-photos.html

Που να στείλω τη διεύθυνση?

argy_kap
28/12/2015, 18:07
Όπως επίσης κάποιοι που έχουν δική τους δουλειά, γελάνε με τα περί ωραρίου, Κυριακών κλπ.

χχααχαχαχαχχααχχααχαχχαχαχαχααχαχαχ

το άλλο με τα ρεπό το ξέρεις???

χααχαχαχαχαχαχα!!!

:beer:

AristidisZ
28/12/2015, 18:18
ok, αλλά κάθε φορά τα ίδια

λέμε για τις πωλήτριες που αντί να κάτσουν σπίτι με τα παιδάκια τους μια Κυριακή τις βάζουν να δουλεύουν τη μεθεπόμενη των Χριστουγέννων και πετάγεται ο ένας και λέει:

Μα εγώ είμαι μπάτσος, ξέρεις πόσες Κυριακές έχω δουλέψει ;

Πετάγεται ο άλλος και λέει:

Εγώ που είμαι σε νοσοκομείο, ξέρετε τι ξενύχτι έχω ρίξει ;

Πετάγεται και ο τρίτος, και λέει:

Εγώ που έχω δικό μου μαγαζί, ούτε αργίες ούτε τίποτα

Ναι ρε συ Γιάννη, αλλά εσύ που έχεις δικό σου μαγαζί ένα πρωί αν γουστάρεις το κλείνεις και 20 μέρες και πας για τρέλλες στις Σευχέλες να ουμ

Και άμα σε ζαλίσει ο άλλος του λες και ένα άι μαμήσου και έξω από την πόρτα

Και αν δε γουστάρεις, του κλείνεις το τηλέφωνο στη μάπα, και Κυριακή παίρνεις τον φτερωτό και πας στα βουνά

δεν είναι όλα το ίδιο ρε παιδιά...

amyroukai
28/12/2015, 18:31
Ναι αλλά αν το κλείσω δεν πληρώνομαι, ενώ τρέχουν όλα τα χρέη σε ταμεία κλπ. Ασε που πληρώνομαι οπότε έχει κέφι ο πελάτης να πληρώσει και δεν υπάρχει επιθεώρηση εργασίας να παραπονεθώ ας πούμε. Και αν δεν κάνεις το χατίρι στον κάθε περίεργο για το που, πότε και πώς βολεύεται, την επόμενη φορά πάει αλλού.

Την ημέρα που ο υπάλληλος σταματάει την δουλειά και παει ένα μήνα τρελίτσα δεν έχει πια υποχρέωση για ΙΚΑ κλπ, αναλόγως και το πόσο δούλευε δικαιούται και κάποιο χρόνο ΟΑΕΔ, αν τον διώξουν παίρνει και αποζημίωση.

Είναι το ίδιο;

Βέβαια αυτό που συζητάμε δεν έχει σχέση.με τους πωλητές...

Δεύτερο ιδιο νήμα σε λίγες μέρες, σαν το "μαγαζάκια στον καιρό.της.κρίσης" η νομίζω;

Pan (dvs)
28/12/2015, 18:39
.....
Πετάγεται και ο τρίτος, και λέει:

Εγώ που έχω δικό μου μαγαζί, ούτε αργίες ούτε τίποτα

Ναι ρε συ Γιάννη, αλλά εσύ που έχεις δικό σου μαγαζί ένα πρωί αν γουστάρεις το κλείνεις και 20 μέρες και πας για τρέλλες στις Σευχέλες να ουμ

Και άμα σε ζαλίσει ο άλλος του λες και ένα άι μαμήσου και έξω από την πόρτα

Και αν δε γουστάρεις, του κλείνεις το τηλέφωνο στη μάπα, και Κυριακή παίρνεις τον φτερωτό και πας στα βουνά

δεν είναι όλα το ίδιο ρε παιδιά...

Ωπα Αριστειδη,παρτο αλλιως.:D

AristidisZ
28/12/2015, 18:51
Ναι αλλά αν το κλείσω δεν πληρώνομαι, ενώ τρέχουν όλα τα χρέη σε ταμεία κλπ. Ασε που πληρώνομαι οπότε έχει κέφι ο πελάτης να πληρώσει και δεν υπάρχει επιθεώρηση εργασίας να παραπονεθώ ας πούμε. Και αν δεν κάνεις το χατίρι στον κάθε περίεργο για το που, πότε και πώς βολεύεται, την επόμενη φορά πάει αλλού.

Την ημέρα που ο υπάλληλος σταματάει την δουλειά και παει ένα μήνα τρελίτσα δεν έχει πια υποχρέωση για ΙΚΑ κλπ, αναλόγως και το πόσο δούλευε δικαιούται και κάποιο χρόνο ΟΑΕΔ, αν τον διώξουν παίρνει και αποζημίωση.

Είναι το ίδιο;

Βέβαια αυτό που συζητάμε δεν έχει σχέση.με τους πωλητές...

Δεύτερο ιδιο νήμα σε λίγες μέρες, σαν το "μαγαζάκια στον καιρό.της.κρίσης" η νομίζω;

Σε μένα τα λες ;

Θες καλύτερο επιχείρημα κατά του ΕΕ από το γεγονός ότι ενώ ήμουν προτίμησα να πάω υπάλληλος ; :tooth:

ptc
28/12/2015, 19:30

Θα συμφωνησω πως η κουβεντα εχει παρεκτραπει απο το αρχικο θεμα και παει προς τα εκει.

Ολες οι δουλειες του κοσμου εχουν τα καλα και τα κακα τους. Αλλιως ολοι θα ημασταν στρατιωτικοι, ή σερβιτοροι, ή αστυνομικοι, κοκ...

amyroukai
28/12/2015, 19:40
Α Όχι, οι μηχανικοί του δημοσίου πλέον δικαιούνται να ιδιωτεύουν μαθαίνω, οπότε η "τέλεια" δουλειά υπάρχει, να τα παίρνεις και από το κράτος και από ιδιώτες νόμιμα. Κεγαμο τις φάσεις, μπράβο στο ΤΕΕ...

LogOutGoRide
28/12/2015, 20:44
Για περάστε και από το εργοστάσιο, που οι αγελάδες και τα πρόβατα δεν ξέρουν από Κυριακή, χριστούγεννα ή πρωτοχρονιά.
Και πάλι όμως, τι να πουν και αυτοί που έχουν τις μονάδες, αυτοί που κάθε μέρα μαζεύουν και και και. Δεν έχει τελειωμό.
Για την ιστορία, κάθομαι τώρα τρεις εβδομάδες και πριν δύο εβδομάδες καθόμουν άλλες δύο. Ρεπό που μάζεψα από υπερωρίες.
Και πάλι δόξα τον γιαραμπί.

andreaspetr
28/12/2015, 22:50
Εμεις οι ανεργοι να μιλησουμε...?

congate7
28/12/2015, 23:23
Κάντε ρε παιδιά μια δέηση μπας και επαναληφθεί το περσινό σκηνικό.

Εννοώ να χιονίσει και να κάνω πρωτοχρονιά σπίτι και ας είμαι αποκλεισμένος.