View Full Version : Αλλαγη moto
Χρόνια πολλα στο Forum !!!
Σκέπτομαι να αλλάξω το GSR 600 09’ ABS με το versys 650 15’-16’ABS ειμαι fun του γυμνού και απόλυτα ικανοποιημένος από συμπεριφορα και επιδόσεις της μοτο μου αλλα αντικειμενικά δεν είναι πρακτικη για κάθε μερα στη δουλεια (πολη) και ταξιδακια Σ/Κ που το θελω εγω.!!! ασε που τρως πολυ αερας και δεν μπορεις να το φορτώσεις ουτε τα απαραίτητα. :mad: Το χάρηκα πολύ κυριακάτικες βόλτες με στροφιλικα ,μονος παντα.!!:evil: :D
Τι λετε θα ξενερωσω με το γκαζι από το δικύλινδρο και την συμπεριφορα σε στροφες??:confused: :confused:
spyrakos35
02/01/2016, 07:21
Τι λετε θα ξενερωσω με το γκαζι από το δικύλινδρο και την συμπεριφορα σε στροφες??:confused: :confused:
Ναι
ολα οσα ειχες δεν θα τα εχεις (μαζι και τον φοβο του πλαισιου του GSR) η επιλογη δικη σου.
Χρόνια πολλα στο Forum !!!
Σκέπτομαι να αλλάξω το GSR 600 09’ ABS με το versys 650 15’-16’ABS ειμαι fun του γυμνού και απόλυτα ικανοποιημένος από συμπεριφορα και επιδόσεις της μοτο μου αλλα αντικειμενικά δεν είναι πρακτικη για κάθε μερα στη δουλεια (πολη) και ταξιδακια Σ/Κ που το θελω εγω.!!! ασε που τρως πολυ αερας και δεν μπορεις να το φορτώσεις ουτε τα απαραίτητα. :mad: Το χάρηκα πολύ κυριακάτικες βόλτες με στροφιλικα ,μονος παντα.!!:evil: :D
Εγω δεν βγαζω ακρη ετσι οπως το τοποθετεις..φαν του γυμνου αλλα σε ενοχλει ο αερας;δεν ειναι πρακτκ,η στην πολη ενα τοσο δα μηχανακι αλλα θελεις και ταξιδακια;..φιλε δεν γινονται ολα..αποφασισε τι πραγματικα θελεις..
giannis113
02/01/2016, 10:15
Ειχα hornet 600. Μετα απο δυο χρονια sv 650. Το καθενα εχει τη χαρη του.
Παντως δε θα δεις και τη μεγαλη διαφορα σε ευελιξια.
Θα σου λειψει το γκαζι του GSR...... και τιποτα αλλο....
devil's animal
02/01/2016, 10:35
αναλογως πως δουλευες το τετρακυλινδρο στις εκτος πολης εξορμησεις σου με στροφιλικια...
αν οντως το εστιβες και το δουλευες ψηλα, με το versys θα ξενερωσεις...
αν ομως ησουν μεσαιες ή χαμηλομεσαιες, δεν θα αντιμετωπισεις κανενα προβλημα..ισα..ισα..θα ειναι και καλυτερα...
εννοειται οτι το ταξιδι πλεον θα ειναι αλλιως με τα μπαγκαζια και την προστασια του αερα...
και ισως σε βολεψει και περισσοτερο στην πολη λογω ροπης δικυλινδρου και ευκολια ανεβασματος πεζοδρομιων...
δεν ξερω τι κοψιμο τιμονιου εχει το ενα ή το αλλο, αλλα μονο το οτι το versys οδηγειται σαν motard και εισαι πιο ψηλα, εχει πλεονεκτημα στην κινηση...
στα μειον, οι ταχυτητες των εθνικων οδων, αττικης οδου, εγνατιας, κλπ..
Αισθητικά και στο ματι μου αρεσουν τα γυμνά !!! αλλα με ξενερώνει ο αερας και ότι δεν φορτώνετε.
Στη πολη χρειαζομαι βαλιτσα λογο δουλειας στο γυμνο ειναι χαλια !!
Και δεν ειμαι και κανενασ πιλοτος να το παω στο βαθμο που μπορει να παει το gsr
pipe_smoker
04/01/2016, 13:34
Αισθητικά και στο ματι μου αρεσουν τα γυμνά !!!
Σημαντικό.
Πολύ σημαντικό θα έλεγα...
...αλλα με ξενερώνει ο αερας...
Με πόσα πας και σε ξενερώνει ο αέρας?
Σε ξενερώνει ο αέρας στις καθημερινές σου μετακινήσεις? (εκτός κι αν οι καθημερινές σου μετακινήσεις περιλαμβάνουν 160-180άρες και για ώρα κιόλας)
Ανέβα σε κανά βέρσυς αν δεν έχεις ανέβει. Ή κάποιο άλλο παρόμοιο τέλος πάντων.
Μη νομίζεις οτι θα εξαφανιστεί ο αέρας λες και μπήκες σε αυτοκίνητο.
Αν αναφέρεσαι στα ταξίδια, το δέχομαι, αλλά κι εκεί ανάλογα το μπόι σου πιθανόν να χρειαστείς after market ζελατίνα στο βέρσυς.
...και ότι δεν φορτώνετε.
Τί δεν κάνει?
Οκ η βαλίτσα είναι κακάσχημη, αλλά γιατί θες βαλίτσα συγκεκριμένα?
Έχεις δοκιμάσει tankbag, ή tailbag και έχεις καταλήξει ότι δε χωράνε αυτά που θες ή ότι δε σε βολεύουν?