PDA

View Full Version : τελικα προστασια απο την υγρασια με κουκουλα υπαρχει?

JOHNNYSUEDE
06/01/2016, 14:33
να μην παρεξηγηθω εχω διαβασει παλαιοτερα ποστ, αλλα μεσα απο προτασεις των συμφορουμιτων απαντηση δεν πηρα. Εγω σταθμευω τη μηχανη σε ενα χαμηλο υποστεγο με τοιχο αποτη μια μερια, δηλαδη θεμα με βροχη δεν εχω κ φοραω και μια μετρια κουκουλα.σημερα λογω ομιχλης ξεσκεπασα την μηχανη κ ηταν λες κ την ειχα στη βροχη απο την υγρασια..βρεγμενη μεχρι το κοκκαλο που λενε…Αν παρω μια καλη ακριβη κουκουλα θα ξεπερασω το προβλημα της υγρασιας? δηλαδη οταν την ξεκουκουλωνω να μην τρεχει νερο? ευχαριστω

Pan (dvs)
06/01/2016, 14:42
Aκριβως το ιδιο πραγμα διαπιστωσα και εγω σημερα το πρωι στη μηχανη μου,την οποια παρκαρω ακριβως οπως και εσυ.

Νομιζω οτι κακως τις φασκιωνουμε τις μηχανες μας.Απο τη μια μερια την αφησα ανοιχτη για να παιρνει αερα και να φευγει η υγρασια.

toyar
06/01/2016, 14:49
η κουκουλα προστατευει απο το νερο της βροχης οχι απο την υγρασια του περιβαλλοντος
αν η μηχανη ειναι σε στεγασμενο χωρο δεν χρειαζεται να κουκουλωνεται γιατι ετσι η υγρασια μενει μεσα και δεν στεγνωνει

motoexelixis
06/01/2016, 18:13
να τραβηξεις να βγαλεις κουκουλα, και να βγει και το χρωμα μαζι...μη σου τυχει....

Μανολης67
06/01/2016, 18:39
Ακριβώς τα ιδια και εγω. χρησιμοποιώ κάλυμμα για να προστατέψω κυρίως τα όργανα- καντράν και τον κεντρικό διακόπτη, την πλεξούδα δηλαδή,

Grafton 505
06/01/2016, 20:13
Όχι.

Bob_o_mastoras
07/01/2016, 00:55
Οχι, στην υγρασια καλυτερα να ειναι ξεσκεπαστη, οσο περιεργο και αν ακουγεται.
Ο αερας που μεταφερει την υγρασια περναει απο την κουκουλα και ολη η υγρασια που μεταφερει επικαθεται εκει μιας και δεν μπορει να εξατμιστει ευκολα.
Trust me το εχω μελετησει.

leo1964
07/01/2016, 07:07
Κουκούλα μόνο στη βροχή βάζω

zandesiro
07/01/2016, 07:34
να μην παρεξηγηθω εχω διαβασει παλαιοτερα ποστ, αλλα μεσα απο προτασεις των συμφορουμιτων απαντηση δεν πηρα. Εγω σταθμευω τη μηχανη σε ενα χαμηλο υποστεγο με τοιχο αποτη μια μερια, δηλαδη θεμα με βροχη δεν εχω κ φοραω και μια μετρια κουκουλα.σημερα λογω ομιχλης ξεσκεπασα την μηχανη κ ηταν λες κ την ειχα στη βροχη απο την υγρασια..βρεγμενη μεχρι το κοκκαλο που λενε…Αν παρω μια καλη ακριβη κουκουλα θα ξεπερασω το προβλημα της υγρασιας? δηλαδη οταν την ξεκουκουλωνω να μην τρεχει νερο? ευχαριστω

Εδω εισαι..... https://www.louis.de/en/artikel/vci-corrosion-protection-folding-garage/10008312?list=129530002 :)

JOHNNYSUEDE
11/01/2016, 10:56
ψιλοχαζη ερωτηση αλλα "πενια τεχνας κατεργαζεται"...με ενα απλο συλλεκτη υγρασιας τυπου http://www.texnomarket.gr/6F99D509.el.aspx κατω απο την κουκουλα να μαζευει την υγρασια, μηπως γινει η δουλεια μας?

toyar
11/01/2016, 11:05
εχεις καποιον ιδιαιτερο λογο να εχεις τη μηχανη σκεπασμενη;
στο λεω γιατι σε λιγο καιρο θα βαρεθεις το βαλε βγαλε και μαζι με τα λεφτα της κουκουλας θα πεταξεις και τα λεφτα του συλλεκτη ο οποιος σημειωτεον σε ανοιχτο χωρο θα θελει ανταλλακτικο καθε 3 ωρες:D

JOHNNYSUEDE
11/01/2016, 11:17
ναι το φανταζομαι αλλα θεωρησα οτι κατω απο την κουκουλα θα ηταν και καλα σαν κλειστος χωρος