Σύνδεση

View Full Version : Αγορας μηχανης on/off

TrObAs
06/01/2016, 19:17
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε ολους. Θα ήθελα την βοήθεια σας πουλησα πρόσφατα ενα ktm duke 690 2009 και θέλω να πάω σε ενα on/off κοντά στα 800 αλλά αν βρεθεί κάτι καλό ίσως και 1000. Τώρα είμαι αναμεσα σε μερικά αλλά στα μισά δεν έχει service στις Κυκλάδες που είμαι και αυτό με προβληματίζει αρκετά. Γενικά είμαι αναμεσα σε μεταχειρισμένα παντα bmw gs800 / triumph tiger 800 / tiger 800 xc / honda crossrunner 800 το v strom δεν μου αρέσει καθόλου. Τι προτείνεται εσείς ? ( σχετικα με τα tiger έχω διαβάσει οτι είναι καλες μηχανές αλλά έχουν κάποια μικροπροβλήματα ) διαθετω μέχρι 9500-10000 αν είναι καλη περιπτωση μόνο.

Ευχαριστώ για την βοήθεια σας

lmb990
06/01/2016, 19:28
Μεταχειρισμένο η καινουριο;; Γιατί σε μεταχειρισμένο θα πάρεις τούμπανο!!

Επίσης με 10000 δεν βρίσκεις Vstrom... Ούτε καινουριο ούτε μεταχειρισμένο... Χαχαχα

Μανολης67
06/01/2016, 19:35
διαθετω μέχρι 9500-10000 αν είναι καλη περιπτωση μόνο.
με τόσα μόνο καλή περίπτωση θα είναι! με τόσα παιρνεις και καινουργιο!

Pan (dvs)
06/01/2016, 20:02
Ολες αυτες που λες θελουνε τον μαστορακο τους.

Αν δεν υπαρχει εκει κοντα,δεν θα ητανε ασχημη ιδεα να κοιτας κατα κει που ανατελει ο ηλιος.

TrObAs
06/01/2016, 20:02
Για καινούργιομπορω να ππάω μονο honda η yamaha που έχω εξουσιοδοτημένο σέρβις εδώ που είμαι . Αλλιως πάω σε μεταχειρισμένα αλλά με λιγα χιλιομετρα έχω βρει tiger xc 2014 με 6000 στα 8500-9000 αλλά φοβάμαι το θέμα αξιοπιστίας / κοστους χρήσης αν βγάλει κανένα πρόβλημα όπως η μίζα

TrObAs
07/01/2016, 12:02
Το κακό είναι ότι απο ιάπωνα μου αρέσει τοafrica το καινούργιο αλλα πάει εκτός budget!!!!

MiltiadisK.D
07/01/2016, 14:40
GS 800 F 5000$-6000$ βρίσκεις ελαφρώς μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση και έκλεισες,τέλος.Τα υπόλοιπα $ που σου μένουν καλοφάγωτα στα γούστα;)
και στο budget σου να ήταν η AFRICάνα θα σου πρότεινα να κυκλοφορήσει κάνα χρόνο πρώτα και βλέπουμε.

TrObAs
07/01/2016, 17:05
GS 800 F 5000$-6000$ βρίσκεις ελαφρώς μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση και έκλεισες,τέλος.Τα υπόλοιπα $ που σου μένουν καλοφάγωτα στα γούστα;)
και στο budget σου να ήταν η AFRICάνα θα σου πρότεινα να κυκλοφορήσει κάνα χρόνο πρώτα και βλέπουμε.

Σε αυτά τα λεφτά βλέπω ότι έχει μηχανές με 25000+ χιλιομετρα και μοντλεά του 2008 θα ήθελα να πάω σεκάτι πιο καινούργιο και με λιγότερα χιλιόμετρα αλλά δεν βρήσκω στο car κάτι .

zopas
07/01/2016, 17:30
Υπαρχουν εξιδικευμενα σερβς για μπεμπες στις κυκλαδες;;;..μην τρελαθουμέεεε...εδω ολοκληρη αθηνα και ο μονος πραγματικα μη κλεφτης και καλο συνεργειο για γερμανιδες βρισκεται στο γερακα....

Ακου φιλε επειδη και εγω καταγομαι απο κυκλαδες και τα εχω δει...

Πηγαινε και συζητησε με το τοπικο μαγαζι συνεργειο του νησιου που ζεις να συ πει τι μπορεινα υποστηριξει...συνηθως τα ντοπια μαστορια εχουν εμπειρια σε γιαπωνεζικα και οχι ευρωπαικα ον οφ..

Οποτε..κοιτα να συζητησεις για τρανσαλπ 700.....γιαμαχα χτ 600...κλε 500 , αφρικα 750 ολα παμθηνα μεταχειρισμενα γυρω στα 3-5 χιλιαρικα, εδω που τα λεμε δεν χρειαζεσαι κατι αλλο στα ξερονησια, οσο πιο ελαφρυ τοσο καλυτερο για σενα, αντε στην καλυτερη περιπτωση ενα ncx 750...

Mην παρασυρθεις απο το μαρκετινγκ με τα απειρα ηλεκτρονικα καλουδια γιατι σε κακοτραχαλα εδαφη η τσεπη ποναει ασε δεν την ταλαιπωρια να τα φερνεις αθηνα..

Νησι σημαινει απλοτητα μηχανης και αξιοπιστια...για τα νευρα σου βασικα και οχι για την τσεπη σου...

Μανολης67
07/01/2016, 17:37
Πάντως στην Μυτιλήνη, που ειναι και μεγάλο νησί...τα στέλνουν στην Χιο....με το Φέρι...

TrObAs
07/01/2016, 17:45
Υπαρχουν εξιδικευμενα σερβς για μπεμπες στις κυκλαδες;;;..μην τρελαθουμέεεε...εδω ολοκληρη αθηνα και ο μονος πραγματικα μη κλεφτης και καλο συνεργειο για γερμανιδες βρισκεται στο γερακα....

Ακου φιλε επειδη και εγω καταγομαι απο κυκλαδες και τα εχω δει...

Πηγαινε και συζητησε με το τοπικο μαγαζι συνεργειο του νησιου που ζεις να συ πει τι μπορεινα υποστηριξει...συνηθως τα ντοπια μαστορια εχουν εμπειρια σε γιαπωνεζικα και οχι ευρωπαικα ον οφ..

Οποτε..κοιτα να συζητησεις για τρανσαλπ 700.....γιαμαχα χτ 600...κλε 500 , αφρικα 750 ολα παμθηνα μεταχειρισμενα γυρω στα 3-5 χιλιαρικα, εδω που τα λεμε δεν χρειαζεσαι κατι αλλο στα ξερονησια, οσο πιο ελαφρυ τοσο καλυτερο για σενα, αντε στην καλυτερη περιπτωση ενα ncx 750...

Mην παρασυρθεις απο το μαρκετινγκ με τα απειρα ηλεκτρονικα καλουδια γιατι σε κακοτραχαλα εδαφη η τσεπη ποναει ασε δεν την ταλαιπωρια να τα φερνεις αθηνα..

Νησι σημαινει απλοτητα μηχανης και αξιοπιστια...για τα νευρα σου βασικα και οχι για την τσεπη σου...

Δεν έχει service ούτε bmw / ktm / triumph / έχει yamaha / honda / suzuki / kawasaki ο μάστορας μου είπε θα την βρούμε την άκρη ότι και να πάρεις εκτός αν χρειαστεί να μπεί σε διαγνωστικό για κάτι πιό σοβαρό.

Φίλε μου αν πήγαινα με την λογική δεν θα έπαρνα κανένα από αυτά που λές θα έπαιρνα ένα παπί και θα είχα το κεφάλι μου ήσυχο. Αλλα μου αρέσουν οι μεγάλες μηχανές και ίσως καταφέρνω και κάνω και κανένα ταξίδι, τα μοντέλα που λές είναι βολικά αλλά πολύ παλιά και αδιάφορα πλέον στα μάτια μου (οπως και να το κάνουμε αν δεν σου λέει κάτι στην εικόνα το μηχανάκι δε το παίρνεις). Φαντάσου ότι έδωσα ένα ktm duke 690 του 2009 και θέλω να πάω σε κάτι πιο καινούργιο. Το honda ncx 750 είναιμια καλή μηχανη "αθάνατη" αλλά αδιάφορη......

SHOOTER045
07/01/2016, 18:11
TRANSALP 700

karellen
07/01/2016, 21:59
Από αυτά που ανέφερες Crossrunner δαγκωτό.Άψογη ποιότητα κατασκευής,πιο πάνω από τα 'ρηχά CBX-NC κλπ,γραμμικό μοτέρ σε όλο το φάσμα στροφών και Ανατολίτικη αξιοπιστία.
Και βεβαίως με 10.000 παίρνεις κούτα το Tracer.

lmb990
07/01/2016, 22:19
το duke ποιος στο εφτιαχνε?? αυτος θα σου φτιαχνει και το επομενο...

πως θα αλλαζει λαδια φιλτρα και μπουζι?? δεν ειναι και μαθηματικα... εδω το κανουμε πολλα ατομα απο εδω μεσα που δεν ειμαστε μαστορια... αυτος που το σπουδασε κιολας δεν θα το κανει.. αυτο για το διαγνωστικο σωστο, δεν μπορω να πω κατι...

omega
07/01/2016, 22:29
...
Και βεβαίως με 10.000 παίρνεις κούτα το Tracer.Αυτό!!!Aν πραγματικά σκέφτεσαι να πάρεις εργαλείο στο νησί και είσαι διατεθειμένος να φτάσεις στα λεφτά που αναφέρεις... Καλοτάξιδο..

DAYMAN
07/01/2016, 23:33
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε ολους. Θα ήθελα την βοήθεια σας πουλησα πρόσφατα ενα ktm duke 690 2009 και θέλω να πάω σε ενα on/off κοντά στα 800 αλλά αν βρεθεί κάτι καλό ίσως και 1000. Τώρα είμαι αναμεσα σε μερικά αλλά στα μισά δεν έχει service στις Κυκλάδες που είμαι και αυτό με προβληματίζει αρκετά. Γενικά είμαι αναμεσα σε μεταχειρισμένα παντα bmw gs800 / triumph tiger 800 / tiger 800 xc / honda crossrunner 800 το v strom δεν μου αρέσει καθόλου. Τι προτείνεται εσείς ? ( σχετικα με τα tiger έχω διαβάσει οτι είναι καλες μηχανές αλλά έχουν κάποια μικροπροβλήματα ) διαθετω μέχρι 9500-10000 αν είναι καλη περιπτωση μόνο.

Ευχαριστώ για την βοήθεια σας

παπαδες παιρενις με τα χρηματα αυτα σημερα.

TrObAs
08/01/2016, 00:52
παπαδες παιρενις με τα χρηματα αυτα σημερα.

Το θέμα είναι ποιον παπα απο ολους !!! Το tracer το έχει πάρει φίλος μου μπορω να το πάρω βόλτα αλλά μου φαίνεται πολύ street στήσιμο το ήθελα λίγο πιο on/off

MiltiadisK.D
08/01/2016, 00:55
Για κοίτα στο car ένα 800 λευκό του 2011 μπάς αξίζει(τώρα το είδα).
Πάρε μοτό που να κ@υλώνεις μιάς και είχες και ΚΤΜ και μην ακούς βλακείες.

TrObAs
08/01/2016, 11:09
Για κοίτα στο car ένα 800 λευκό του 2011 μπάς αξίζει(τώρα το είδα).
Πάρε μοτό που να κ@υλώνεις μιάς και είχες και ΚΤΜ και μην ακούς βλακείες.

Σίγουρα αυτό είναι ένας μεγάλος παράγοντας αν δεν σου αρέσει η μηχανή θα το μετανιώνεις συνέχεια , το ktm εγώ δεν το πήγαινα όπως θα έπρεπε γιατί δεν είμαι τελείως τρελός αλλά το πηγαινα πολύ περισσότερο από αυτό που φαντοζόμουν πριν το πάρω.... :-)

MiltiadisK.D
08/01/2016, 14:34
Μην τρελαίνεσαι,ΛΙΓΟΙ είναι αυτοί που πάνε την έκαστη μοτό όπως της αρμόζει,οι περισσότεροι όμως καυαλάνε αυτή που ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ;)
Κατεμέ λοιπόν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ επιλογή στα μεσαία on-off(για την ώρα)είναι το 800 f(και είμαι και αντιbmwδάκιας):lol:,καίει όσο ένα 650 on-off,έχει τα γκάζια του,πάς παντού και έχει ξεπεράσει τις παιδικές μ@λ@κιούλες που έβγαλε όταν κυκλοφόρησε.
Καλή επιλογή:beer:

TrObAs
08/01/2016, 18:46
Μην τρελαίνεσαι,ΛΙΓΟΙ είναι αυτοί που πάνε την έκαστη μοτό όπως της αρμόζει,οι περισσότεροι όμως καυαλάνε αυτή που ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ;)
Κατεμέ λοιπόν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ επιλογή στα μεσαία on-off(για την ώρα)είναι το 800 f(και είμαι και αντιbmwδάκιας):lol:,καίει όσο ένα 650 on-off,έχει τα γκάζια του,πάς παντού και έχει ξεπεράσει τις παιδικές μ@λ@κιούλες που έβγαλε όταν κυκλοφόρησε.
Καλή επιλογή:beer:

Αυτό ήταν μια από τις πρώτες επιλογές αλλά ακόμα και μεταχειρισμένο του 11 ζητάνε πολλά για μοντέλο 4ετίας. Παρακολουθώ τις αγγελίες μπας και βρώ κάτι καλό!

MiltiadisK.D
08/01/2016, 18:54
Αυτό ήταν μια από τις πρώτες επιλογές αλλά ακόμα και μεταχειρισμένο του 11 ζητάνε πολλά για μοντέλο 4ετίας. Παρακολουθώ τις αγγελίες μπας και βρώ κάτι καλό!

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7416889/ ας πούμε(δεν το ξέρω),ίσως αξίζει.Φίλος καλός(εδώ Κρήτη)πήρε του 2009 ένα με 14.000χλμ,ΑΣΤΕΡΙ στα 6000$.
Υπομονή και με το καλό όποια και αν αποφασίσεις:beer:

TrObAs
08/01/2016, 18:57
Αυτό προσπαθώ να έχω υπομονή γιατί στην αρχή με είχε πιάσει να πάρω το συντομότερο!!!! Ψάχνω κάτ γύρω στο 2011 και πανω αλλά θη ήθελα να μην έχει και 35000km εκτος και εάν ειναι κανένα καλή περιπτωση!!!

Pan (dvs)
08/01/2016, 19:17
Φιλε μου δεν ειμαι ακομη σιγουρος αν καταλαβα καλα.Πας για μεταχειρισμενο των 9500-1000 ευρω?

Εχει τοσα καινουργια σε αυτες τις τιμες,με τις εγγυησεις τους,τα καινουργια λαστιχακια τους κλπ.Σε νησι εισαι,βολτουλες αντε και καναδυο ταξιδακια το χρονο,αρα δυσκολο να κανεις πολλα χλμ.Παρε ενα καινουργιο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Εγω τουλαχιστον αυτο θα εκανα.

lleonidas
08/01/2016, 20:56
Καλησπέρα και από εμένα φίλε μου!
Πέρα από το οικονομικό,έχω μπερδευτεί λίγο και με την κατηγορία...στο αρχικό post και στον τίτλο αναφέρεσαι σε on/off αλλά στη συνέχεια γίνεται λόγος για crossrunner και tracer.Είναι και οι (ψηλές)street μηχανές στο μυαλό σου ή μόνο τα on/off;
Αν έμενες Αθήνα,θα σου πρότεινα κάποιο tiger 800..είναι αξιολογότατο μηχανάκι και πιθανότατα θα σε καλύψει πλήρως.Το πρόβλημα όμως με τη συγκεκριμένη εταιρεία(και όχι μόνο) είναι το πάρα πολύ μικρό δίκτυο(αξιόπιστων) συνεργείων εντός και εκτός Αττικής.
Συνεπώς στο νησί δυσκολεύομαι να προτείνω κάτι τέτοιο.Υπάρχει κάποια μηχανή από αυτές που σ'ενδιαφέρουν την οποία ο πιο έμπιστος μηχανικός σου εκεί να ξέρει άριστα να τη δουλεύει;Ρωτώ διότι νομίζω πως όσο κι αν θέλεις να κάνεις το γούστο σου κ να πάρεις το σουπερ-ντουπερ εργαλείο,μια μικρή ή μεγάλη αναπάντεχη ζημιά μία οποιαδήποτε στιγμή είναι πιθανό να σε αναγκάσει να ταξιδέψεις,να αγχωθείς,να χάσεις χρόνο και χρήμα για να λύσεις το πρόβλημα.
Αυτός ο κίνδυνος βέβαια μειώνεται αισθητά σε περίπτωση που οδηγηθείς στη λύση της καινούριας μηχανής...εκεί απλά προγραμματίζεις τα ταξίδι για το πρώτο service και είσαι κύριος,εκτός απροόπτου!
Μία λύση λοιπόν είναι αυτή (http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7098105/) ,ολοκαίνουρια.Υπάρχουν φυσικά και πολλές μεταχειρισμένες.Το ίδιο και για τις 800άρες bmw.
Αν πάλι ψάξεις για ελαφρώς μεταχειρισμένες,μπορείς να δεις και για 990 (http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7390171/) ή vstrom 1000 (http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7248004/) .
Αλλιώς βρες μια καλοσυντηρημένη varaderάρα να'χεις το κεφάλι σου ήσυχο :p

DAYMAN
08/01/2016, 21:29
Το θέμα είναι ποιον παπα απο ολους !!! Το tracer το έχει πάρει φίλος μου μπορω να το πάρω βόλτα αλλά μου φαίνεται πολύ street στήσιμο το ήθελα λίγο πιο on/off

οχι αυτο.Ανθρακες ο θησαυρος.

freco
08/01/2016, 21:44
Εγώ θα σου έλεγα το 990 που λέει ο lleonidas. Επείδη όμως όταν πηγαίνω στη Χίο το λυπάμαι τελικά δεν θα στο πρότεινα. Ακόμα και τα 800cc είναι πολλά.
Το on/off γιατί το σκέφτεσαι; Θα πηγαίνεις χώμα ή απλά επειδή έχει χάλια δρόμους το νησί;

TrObAs
08/01/2016, 23:11
Όχι δεν με καιει το χωμα πολυ απλα παντα μου άρεσαν αυτου του στυλ οι μηχανές , οι πιο ψηλές . Δεν λέω όχι και σε πιο όρθιες street .

freco
09/01/2016, 08:27
Εδώ είσαι. Yamaha tracer κούτα 9900 ευρώ.

350105

TrObAs
09/01/2016, 09:19
Εδώ είσαι. Yamaha tracer κούτα 9900 ευρώ.

350105

Θα το πάρω βολτα από ένα φίλο που το έχει αλλά φοβάμαι ότι θα είναι πολύ street για τα γούστα μου!

anavatis19
16/01/2016, 00:36
το tracer και το crossrunner θεωρουνται street μηχανες? εγω γιατι τις βλεπω πιο τουριστικες και on/off? και επισης ποιες ειναι οι διαφορες που τις διαφοροποιουν σε αυτες τις κατηγοριες?