View Full Version : Netflix και στην Ελλαδα
zannisvel
07/01/2016, 10:06
Επιτελους....
Απο το τε που εχω γυρισει στην Ελλαδα αυτο που μου μου την δινει πιο πολυ ειναι η τηλεόραση (ακομα και η συνδρομητικη).
Για καποιο περιεργο λογο μου δουλευει τωρα τελευταια και το Pandora.
:a25::a25::a25:
https://www.netflix.com/getstarted?locale=en-GR
AristidisZ
07/01/2016, 10:18
και τι προσφέρει δαύτο ;;;
zannisvel
07/01/2016, 10:36
Με 2 καφεδες το μηνα, εχεις σχεδον τα παντα απο σειρες και απο ταινιες.
Μπορει να ειναι υπερβολη αλλα με ειχε βολεψει πολυ.
Κραταει και αρχειο στις σειρες σου για να μη χανεσαι, εχει διαφορετικα profil για καθε ατομο που βλεπει.
Με 7.99 εχεις αδεια για μια οθονη
και με 9.99 μεχρι 4 ταυτοχρονα.
Δεν έχει ακόμα υπότιτλους και δεν έχει μεγάλη ποικιλία σε σειρές εκτός παραγωγές του netflix.
Με 2 καφεδες το μηνα, εχεις σχεδον τα παντα απο σειρες και απο ταινιες.
Μπορει να ειναι υπερβολη αλλα με ειχε βολεψει πολυ.
Κραταει και αρχειο στις σειρες σου για να μη χανεσαι, εχει διαφορετικα profil για καθε ατομο που βλεπει.
Με 7.99 εχεις αδεια για μια οθονη
και με 9.99 μεχρι 4 ταυτοχρονα.
Mάλλον θα διακόψω OTETV και να πάρω MotoGp Pass και NetFlix....πιο φτηνά έρχεται το χρόνο με βάση τις προτιμήσεις μου....Ειδικά μετά το καπέλο που πήγε και εβαλε ο ΟΤΕ με το έτσι θέλω (λόγω Ch.League).Το μόνο φάουλ είναι πως δεν έχει σειρές του HBO γιατί έχουν ξεχωριστό streaming μπουκέτο αυτοί.
Επίσης 7.99€ είναι για SD και 9.99€ για HD, αν δεν κάνω λάθος. Και δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους (ακόμα), για όσους τους θεωρούν απαραίτητους.
Εγώ προτιμώ να κατεβάζω ^^
AristidisZ
07/01/2016, 10:42
Δεν έχει ακόμα υπότιτλους και δεν έχει μεγάλη ποικιλία σε σειρές εκτός παραγωγές του netflix.
αυτό σκεφτόμουν και εγώ, οκ το δίνεις το δεκάρικο, αλλά υπότιτλοι ;;;
zannisvel
07/01/2016, 10:43
Η αληθεια ειναι οτι υποτιτλους δε χρειαζομαι αλλα καταλαβαινω πως μπορει να ειναι προβλημα. Εχει βεβαια υποτιτλους στα αγγλικα.
Τωρα για σειρες νομιζω οτι εχει μεγαλη ποικιλια.
Παιδια δε κανω διαφημιση ουτε χρηματα βγαζω απο τις συνδρομες απλα ενημερωσα για μια υπηρεσια που τυχαινει να με ειχε βολεψει στο παρελθον και δεν την ειχα εδω.
Το αναφερω για να μην εχουμε τιποτα παρεξηγησεις!!
:beer:
AristidisZ
07/01/2016, 10:59
Η αληθεια ειναι οτι υποτιτλους δε χρειαζομαι αλλα καταλαβαινω πως μπορει να ειναι προβλημα. Εχει βεβαια υποτιτλους στα αγγλικα.
Τωρα για σειρες νομιζω οτι εχει μεγαλη ποικιλια.
Παιδια δε κανω διαφημιση ουτε χρηματα βγαζω απο τις συνδρομες απλα ενημερωσα για μια υπηρεσια που τυχαινει να με ειχε βολεψει στο παρελθον και δεν την ειχα εδω.
Το αναφερω για να μην εχουμε τιποτα παρεξηγησεις!!
:beer:
Σιγά ρε μη παίρνεις και ποσοστά :P
Προφανώς επειδή φαίνεται πολύ ενδιαφέρον ρωτάμε για το τι & πως :beer:
nikos_abel
07/01/2016, 11:06
Πάντως ο 1ος μήνας ειναι δωρεάν από ότι βλέπω, οπότε ένα τεστ δε βλάπτει.
zannisvel
07/01/2016, 11:20
Ο πρωτος μηνας ειναι δωρεαν αλλα εμενα τη καρτα τη χρεωσαν...
Τωρα λογικα αν το διακοψω πρεπει να τα πιστωσουν τα χρηματα πισω στη καρτα.
Θα ενημερωσω
7.99 SD 1 οθονη
9.99 HD 2 οθονες ταυτοχρονα 4 χρηστες
11.99 Ultra HD 4 οθονες ταυτοχρονα
Διαλεξα το plan με τα 9.99€/μηνα
zannisvel
07/01/2016, 11:25
Τωρα για τους χρηστες να πω λιγο τι παιζει γιατι ειναι καινουριο.
Οταν ειχα Netflix και εβλεπα σειρες και κραταγε το αρχειο μου και μου προτεινε σειρες και ταινιες συμφωνα με τα γουστα μου. Ολα ωραια μεχρι εδω.
Μετα μεγαλωσε η ανιψια μου και αρχισε να βλεπει Dora the explorer και αλλα κινουμενα σχεδια και το Netflix μου προτεινε οτι εβγαζε η Disney. Τωρα με τους Χρηστες ο καθενας βλεπει οτι θελει και δε μπερδεύεται.
MG-KTiNoS
07/01/2016, 14:55
αυτό σκεφτόμουν και εγώ, οκ το δίνεις το δεκάρικο, αλλά υπότιτλοι ;;;
καλά βρε παιδί μου... τσόντα με υπότιτλους θες κι εσύ???
Τι να γράφει δηλαδή???
ΑΧ ΒΑΧ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΑΝΑ ΜΟΥ????
καλά βρε παιδί μου... τσόντα με υπότιτλους θες κι εσύ???
Τι να γράφει δηλαδή???
ΑΧ ΒΑΧ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΓΛΑΡΕ ΜΟΥ????
fix :D
Μανολης67
07/01/2016, 15:44
Εχει τσοντα? η τζαμπα θα πληρώσω?
MG-KTiNoS
07/01/2016, 15:55
fix :D
:rotflmao:
Δε γκζέρω... :lol:
UHD streaming με τις γραμμες της 4rthnet και του πΟΤΕ...... κλαμααααααα
BoSS_Man*
07/01/2016, 16:26
Εδώ έχεις ολόκληρο greek-team τι να το κάνεις το netflix; :D
Το netflix δεν θα έχει Ελληνικούς υπότιτλους για κάποιο καιρό
Οι υπότιτλοι μυρίζομαι να είναι κλασσικά ως εξης:Septicemia, n3kr4, punked 666
LogOutGoRide
08/01/2016, 08:30
Όταν θα μπουν ελληνικοί υπότιτλοι, εννοείτε πως θα κάνω την μηνιαία συνδρομή. Θα λυθούν όμως αρκετές σειρές που δεν θα υπάρχουν γιατί προβάλλονται από κανάλια εδώ. Μιλάμε για Big Bang Theory, game of thrones, the walking dead και ίσως και άλλες που δεν έχω ψάξει ακόμη. Σε κάθε περίπτωση, με 10€ τον μήνα είσαι κύριος και βλέπεις νόμιμα.
zannisvel
08/01/2016, 08:39
Τσοντες δεν έχει.
Τελικά για μένα ο πρώτος μήνας δεν ήταν δωρεάν γιατί είχα Netflix και στο παρελθόν. Τώρα με χτύπησε.
Από σειρές δεν έχει ούτε το house of cards που είναι του Netflix γιατί το έχει ο ΟΤΕ.
Ότι δοκιμασία εχθες είχε αγγλικούς υπότιτλους.
Ή βιβλιοθήκη του δεν έχει ούτε το 1\100 από τη βιβλιοθήκη που έχει στη Αμερική.
Επίσης δεν έχει καμία αγγλική σειρά που επίσης στη Αμερική τις είχε όλες.
Τη συνδρομή θα τη κρατήσω και θα ενημέρωσω και με ότι άλλο παρατήρησω.
Από σειρές δεν έχει ούτε το house of cards που είναι του Netflix γιατί το έχει ο ΟΤΕ.
Ότι δοκιμασία εχθες είχε αγγλικούς υπότιτλους.
Ή βιβλιοθήκη του δεν έχει ούτε το 1\100 από τη βιβλιοθήκη που έχει στη Αμερική.
Επίσης δεν έχει καμία αγγλική σειρά που επίσης στη Αμερική τις είχε όλες.
Τη συνδρομή θα τη κρατήσω και θα ενημέρωσω και με ότι άλλο παρατήρησω.
ΑΑ καλαάάάά
Μπορείς να βάλεις κανα screenshot απο τη βιβλιοθήκη που έχει?
zannisvel
08/01/2016, 09:33
350040
350041
350042
zannisvel
08/01/2016, 09:38
350043
350044
350045
zannisvel
08/01/2016, 09:39
350046
350047
argiris34
08/01/2016, 10:28
Να πω και γω την Μπουστια που μου ήρθε
πληρώνω εδω, πάω αμερική για διακοπές μπορω να μπω με τον λογαριασμό μου? και αν ναι γιατι να μην χρησιμοποιήσω proxy με αμερικανικη ip και να εχω τον εκει καταλογο εδω?
πληρώνω εδω, πάω αμερική για διακοπές μπορω να μπω με τον λογαριασμό μου? και αν ναι γιατι να μην χρησιμοποιήσω proxy με αμερικανικη ip και να εχω τον εκει καταλογο εδω?
Αν μπορείς να στιμάρεις μέσω πρόξυ, μια χαρά μπορείς, αλλά βάλε και το επιπλέον κόστος που θα έχεις για τον προξυ
zannisvel
08/01/2016, 10:34
Για καποιους μηνες μεσω hidemyass εκανα το ιδιο για να μπορω να μπαινω στο Netflix αλλα οι ταχυτητες ηταν εξωπραγματικα αργες και καθολου reliable.
Οταν εκανα το ιδιο απο Αμερικη για τα ελληνικα webtv δεν ειχα προβλημα.
Για το αν το ελληνικο Netflix δουλευει στην Αμερικη, θα σου πω το απογευμα που θα μιλησω με τον αδελφο μου.
PortisHead
08/01/2016, 11:02
Το οτι η υπηρεσια προσφέρεται μεσω Ιντερνετ (δλδ.της δισυρματης γραμμης του ΟΤΕ που καταληγει στα σπιτια μας)
το εχουμε καταλαβει ολοι, ναι ?
(HD και UHD) :lol:
argiris34
08/01/2016, 11:33
Το οτι η υπηρεσια προσφέρεται μεσω Ιντερνετ (δλδ.της δισυρματης γραμμης του ΟΤΕ που καταληγει στα σπιτια μας)
το εχουμε καταλαβει ολοι, ναι ?
(HD και UHD) :lol:
τουλαχιστον εχεις ένα μηνα δοκιμής ωστε να δεις πρακτικα στο σπιτι σου αν και τι σηκωνει
άμα το μοδέμι λέει κάπου 15 και κατεβάζεις με 1.2 MB/s - 1.3 MB/s, βλέπεις uhd... ιδανικά θες 1.5 ΜΒ/s και κατώτατο όριο υποτίθεται 1.1 MB/s
αλλά... να πληρώνω για να βλέπω τηλεόραση; :rotflmao: :moutza:
προτιμώ να δίνω 10 € παραπάνω βενζίνη το μήνα για τη μηχανή...
πλακα πλακα ποσο τρωει σε bandwith to NETFLIX?
Εγω θα σας ελεγα να δοκιμασετε το KODI, τα εχει ολα streaming και ειναι free, αν εχεις και καλουτσικη γραμμη παιζει και hd, αλλα και στο hq μια χαρα εικονα εχει...
Απλα επειδη θελει στησιμο ειναι μανουρα. Οποιος θελει εχω backup τις ρυθμισεις για windows kai android....
AristidisZ
08/01/2016, 12:44
Εγω θα σας ελεγα να δοκιμασετε το KODI, τα εχει ολα streaming και ειναι free, αν εχεις και καλουτσικη γραμμη παιζει και hd, αλλα και στο hq μια χαρα εικονα εχει...
Απλα επειδη θελει στησιμο ειναι μανουρα. Οποιος θελει εχω backup τις ρυθμισεις για windows kai android....
Μου το έχει περάσει ένας φίλος στο tablet
Αν θέλω να δω κανένα ματς πρέπει ή να ξεκινήσω 2 μέρες πριν να βρω που το δείχνει ή αν αρχίσω να ψάχνω εκείνη την ώρα ούτε τις καθυστερήσεις δε προλαβαίνω...
Ο ορισμός της λέξης "ΔΥΣΧΡΗΣΤΟ"
Μου το έχει περάσει ένας φίλος στο tablet
Αν θέλω να δω κανένα ματς πρέπει ή να ξεκινήσω 2 μέρες πριν να βρω που το δείχνει ή αν αρχίσω να ψάχνω εκείνη την ώρα ούτε τις καθυστερήσεις δε προλαβαίνω...
Ο ορισμός της λέξης "ΔΥΣΧΡΗΣΤΟ"
Στα αθλητικα σου σπαει τα @ρχιδια, στις ταινιες ομως νομιζω οτι ειναι πολυ απλο και ευκολο...
Αν σας φαίνεται δύσχρηστο το KODI μπορείτε να δοκιμάσετε το strem.io (http://www.strem.io/) (τύπου popcorntime)
Έχεις βρει λύση για υποτίτλους στο kodi?
Ναι κανονικα παιζουν, και επιλεγεις και οποια γλωσσα θες, αν θυμαμαι καλα οδηγιες απο youtube ειχα ακολουθησει...
Έχεις βρει λύση για υποτίτλους στο kodi?
Στις ταινίες παίζει υποτιτλους.
LogOutGoRide
08/01/2016, 16:28
Εννοείτε πως το Kodi δεν το αφήνω με τίποτα. Απλά θα ήθελα να έχω και το Netflix, αν φυσικά συμπεριλάβουν ελληνικούς υπότιτλους και όλες τις σειρές.
Μανολης67
08/01/2016, 18:31
Γατάκια ο παλιός εχει X box αρα και HD........:)
http://www.skai.gr/news/technology/article/303769/netflix-apo-to-xbox-one-kai-to-xbox-360-kai-stin-ellada/
αν και δες το δοκίμασα ακόμη για να είμαι ειλικρινής....
:lol::lol::lol:
https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t34.0-12/12516573_998603193539167_906500409_n.jpg?oh=38a2de7f9842f2ff7d084c7e99339d5e&oe=56934490
nikos_abel
14/01/2016, 18:15
Λοιπόν, ξεκίνησα το τράιαλ.
Εχει πολύ μικρή ποικιλία ή μου φαίνεται;
Στο sci fi βλέπω όλες κι όλες 62 ταινίες.
Ψάχνω stand up από αγγλία (που γουσταρω) και βρίσκω ελάχιστα.
nikos_abel
14/01/2016, 20:36
απο σειρες τι λεει;
Ε, έχει η αλήθεια είναι αρκετές, αλλά και πάλι μικρή ποικιλία βλέπω
LogOutGoRide
14/01/2016, 22:33
Είπαμε, δεν έχει σειρές που έχουν αγοραστεί από ελληνικά κανάλια.
nikos_abel
15/01/2016, 05:08
και οι ταινίες;
LogOutGoRide
15/01/2016, 07:56
Δεν έχει νομίζω φετινές. Με ταινίες δεν ασχολήθηκα πολύ.
Είναι πολύ πίσω σαν εμπειρία σε σχέση με την Αμερική. Τουλάχιστον ξεκίνησε και από εδώ και πέρα, μόνο βελτίωση μπορεί να έχει. Μέχρι τότε όμως, θα περιμένουν να δουν τα λεφτά μου.
nikos_abel
15/01/2016, 12:51
Καθώς λατρεύω τα αγγλικά stand up, έλπιζα ότι θα έχει. Στην απελπισία μου όμως κάθησα και δεν το μετάνιωσα και είδα αυτό
Πόνεσα από τα γέλια, πραγματικά πόνεσα.
(http://www.imdb.com/title/tt3295244/)
zannisvel
15/01/2016, 14:48
Καθώς λατρεύω τα αγγλικά stand up, έλπιζα ότι θα έχει. Στην απελπισία μου όμως κάθησα και δεν το μετάνιωσα και είδα αυτό
Πόνεσα από τα γέλια, πραγματικά πόνεσα.
(http://www.imdb.com/title/tt3295244/)
O Παπακαλιατης κραταει το σπαθι του Ρεν?
Για εξηγησε το λιγο γιατι δε το πιανω...
Το νετφλιξ, μας χαλάει τα σχέδια για τους προξιες (http://www.windowscentral.com/after-going-global-netflix-starts-cracking-down-proxy-users?utm_source=wpc&utm_medium=twitter)
nikos_abel
15/01/2016, 15:34
O Παπακαλιατης κραταει το σπαθι του Ρεν?
Για εξηγησε το λιγο γιατι δε το πιανω...
Το έβαλα για να εκνευρίσω όσους δεν τους άρεσε το άβαταρ με τον Καρέλεν.
Θα το αλλάξω όμως τώρα γιατί έκανα εχθρούς.
To netflix έχει δώσει από σήμερα όλα τα επεισόδια του House Of Cards Season 4.
zannisvel
04/03/2016, 16:37
Υπαρχει καποιο καλο hdmi box ή media player που να ειναι plug and play και να εχει ενσωματομενο το netflix. Θελω να το κανω δωρο σε καποιον που δεν το εχει καθολου με τη τεχνολογια.
Εχει κανεις καμια προταση?
zannisvel
04/03/2016, 20:00
Chromecast έχω και εγώ αλλά πρεπει να το βάλεις στο κινητό και να το κανεις cast στη TV. Μπορεί για εμας να μην είναι τίποτα αλλά φαντασου καποιον που με το ζόρι στέλνει μήνυμα απο το κινητό του.
Τελικά πήγα και αγορασα το Apple TV 3 απο Κωτσοβολο για 80€, είχα το 2 καο νομιζω θα τον βολεψει.