View Full Version : Προβληματισμός (μου)
Nik0s_Dk
11/01/2016, 23:29
Καλησπέρα παίδες, ανοίγω ένα θέμα κυρίως για να γράψω τι σκέφτομαι μπας και το ξαναδιαβάσω και συνειδητοποιήσω τι θέλω αλλά και για μια φιλική γνώμη μήπως βοηθήσει..
Βρίσκομαι σε αναζήτηση αγοράς μηχανής (εδω και κάτι μήνες αλλά λόγω αστάθμιτων παραγόντων πήγε λιγο πίσω). Με τα τώρα δεδομέμενα μου υπολόγιζα γύρω στο Μαη να υπάρχει ένα σημαντικό ποσό (περί τις 4000 συνθηκών επιτρέποντος) είτε για αγορά καινούριας (υπάρχει η δυνατότητα μέσω τράπεζας) είτε μεταχειρισμένης. Η σκέψη μου γυρόφερνε μηχανές τύπου fazer ή v-strom ή κάτι τέλος πάντων να έχει δυνατότητα να καλύπτει μακρινές αποστάσεις (ταξίδια πιθανόν και εκτός Ελλάδας (τουλάχιστον σαν σκέψη αυτό έχω)) και να υπάρχει ως δεύτερη γιατί υπάρχει και πάπιος για καθημερινή χρήση.
Το λοιπόν ένας φίλος πουλάει Cbr600rr του 05 σε λεφτά που μπορώ να τα καλύψω (3000-3200 πάνω κάτω) και (δεν τα θέλει άμεσα ολα 3 4 μήνες δεν έχει πρόβλημα). Σαν μηχανή ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που σκεφτόμουν. ΑΛΛΑ δε κρύβω πως είναι και λίγο παιδικό/νεανικό απωθημένο ένα ss που μειωνόταν όσο μεγάλωνα (29 τώρα) αλλά δεν έπαψε να υπάρχει.
Σαν ιδέα μου αρέσει αλλά επίσης με φοβίζει.. ΔΕΝ εχω εμπειρία από τέτοιου τύπου μηχανές. Η οδηγική μου εμπειρία σε μεγάλου κυβισμού περιορίζεται σε λίγες βόλτες με ένα fazer 04 και ένα cb400 του κάποτε.
Ελέω δουλειάς είμαι ΑΠΕΙΡΕΣ ωρες στον δρόμο με ένα σκούτερ (citycom300) και το παπί μου (wave110), οπότε εμπειρία στον δρόμο θεωρώ πως έχω αποκτήσει σε ικανοποιητικό επίπεδο. Θεωρώ επίσης πως μπορώ με υπομονή, css, υπομονή και υπομονή να την μάθω..
Πραγματικά έχω προβληματιστεί. Ακόμα που λέει ο λόγος και αν με δυσκολέψει ή δε μου κάτσει καλά σε περίπτωση μεταπώλησης δεν θα χάσω πολλά χρήματα αλλά μια εμπειρία σε ΜΗΧΑΝΗ θα την αποκτήσω.. Το σκέφτομαι λάθος? Βιάζομαι? Να περιμένω μέχρι τον Μάη όπως υπολόγιζα? Η αξίζει αν μη τι άλλο η δοκιμή?
Δεκτή κάθε άποψη όπως σας είπα το έγραψα για να το γράψω και για να ακούσω.. Ευχαριστώ και σορυ αν σας ζάλισα.
SHOOTER045
11/01/2016, 23:33
Αν δεν το κάνεις τώρα.
Πότε?
Nik0s_Dk
11/01/2016, 23:45
Shooter lες? Και να μη το φοβάμαι? (αν και οι περισσότεροι φόβοι είναι στο μυαλό δε παυει όμως ναναι φόβοι).. Δε ξέρω αν με καταλαβαίνεις, έχει χιλιογραφεί εδώ μέσα.. Μετάβαση, ομαλή και απότομη. Πας από παπι kai skoyter στο ss? Χρειάζεται κάτι ενδιάμεσο? Πολλοί που ξέρω πιο μεγάλης ηλικίας (πιθανολογώ και απο δω) από τα 50αρια πηγαίναν στα 1000ρια.. Μυαλά στο κεφάλι ή στα κάγκελα. Φυσικά αν πίστευα πως είμαι οτι ναναι δεν θα το σκεφτόμουν καν. Εσκασε σε φάση που δε το περίμενα και έχω πάθει ένα κοκομπλόκο.. Το καλό είναι πως ο φίλος δε βιάζεται οπότε και δε θα το βάλει αγγελια άμεσα αλλά μου το ειπε γιατί ήξερε οτι ψαχνομουν..
SHOOTER045
11/01/2016, 23:48
Το Γκάζι είναι στο μυαλό, οχι στο χέρι.
Πάνε σε σχολεία ασφαλούς οδήγησης ,πάνε σε css και θα αναθεώρησεις
Για μένα πιο πολύ αυτό που πρέπει να σκεφτείς είναι τι χρήση θες να κάνεις. Ξέρεις πολύ καλά πως αυτά τα μηχανάκια είναι φτιαγμένα για κάτι πολύ συγκεκριμένο.
Δεν είμαι της λογικής πως επειδή μια μηχανή έχει Χ άλογα ντε και καλά θα σκοτωθείς. Άλλωστε δεν είσαι και κάνας πιτσιρικάς να έχεις τα μυαλά σου πάνω απ'το κεφάλι σου.
Πάντως η τιμή είναι μάλλον καλή, οπότε μπορείς να την πάρεις και σαν δοκιμή. Αν δε σου κάνει την πουλάς και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω.
Nik0s_Dk
11/01/2016, 23:56
Να σου πω τι σκεφτόμουν. Αρχικά ευχαριστώ για το χρόνο σου! :beer: Σκεφτόμουν που λές να του πω να πάμε μια μέρα πχ στο ΣΕΦ σάββατο απόγευμα ήρεμα και ωραια να κάνω καμιά βόλτα. Και να δούμε. Μηπως που φύγει από η οποια φοβία ή μήπως το ακυρώσω σαν σκέψη. Απλά και με άλλους φίλους που μίλησα μου είπαν πως τα ss είναι ιδιαίτερα μηχανάκια, είναι "απολυτα" μηχανάκια, δεν συγχωρούν εύκολα λάθη κλπ κλπ ξέρεις και με βάλανε σε δεύτερες σκέψεις.. Βέβαια ο φίλος μου είπε πως θα με φοβίσει σαν μηχανη και γιαυτό θα προσέχεις και θα την μάθεις. To css το έχω υπόψιν μου ότι μηχανή και να πάρω και όποτε..
Nik0s_Dk
11/01/2016, 23:59
Για μένα πιο πολύ αυτό που πρέπει να σκεφτείς είναι τι χρήση θες να κάνεις. Ξέρεις πολύ καλά πως αυτά τα μηχανάκια είναι φτιαγμένα για κάτι πολύ συγκεκριμένο.
Δεν είμαι της λογικής πως επειδή μια μηχανή έχει Χ άλογα ντε και καλά θα σκοτωθείς. Άλλωστε δεν είσαι και κάνας πιτσιρικάς να έχεις τα μυαλά σου πάνω απ'το κεφάλι σου.
Πάντως η τιμή είναι μάλλον καλή, οπότε μπορείς να την πάρεις και σαν δοκιμή. Αν δε σου κάνει την πουλάς και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω.
Ναι αυτό σκεφτόμουν ακριβώς.Δοκιμη και δε χάνω και (σχεδόν) τίποτα.. Κοίτα σαν χρήση δεν θα κάνω αυτό που θέλω, ή τουλάχιστον όλα όσα θέλω.. Αλλά από καπου ξεκινάς.. Αλλωστε μπορεί να θέλω να γυρισω τον κόσμο, δε μπορώ να το κάνω με την πρώτη μηχανή που θα πάρω.. Αλλα ένα ναυπλιο εναν βολο μια θεσσαλονίκη μπορείς να πας!
Να σου πω τι σκεφτόμουν. Αρχικά ευχαριστώ για το χρόνο σου! :beer: Σκεφτόμουν που λές να του πω να πάμε μια μέρα πχ στο ΣΕΦ σάββατο απόγευμα ήρεμα και ωραια να κάνω καμιά βόλτα. Και να δούμε. Μηπως που φύγει από η οποια φοβία ή μήπως το ακυρώσω σαν σκέψη. Απλά και με άλλους φίλους που μίλησα μου είπαν πως τα ss είναι ιδιαίτερα μηχανάκια, είναι "απολυτα" μηχανάκια, δεν συγχωρούν εύκολα λάθη κλπ κλπ ξέρεις και με βάλανε σε δεύτερες σκέψεις.. Βέβαια ο φίλος μου είπε πως θα με φοβίσει σαν μηχανη και γιαυτό θα προσέχεις και θα την μάθεις. To css το έχω υπόψιν μου ότι μηχανή και να πάρω και όποτε..
Καλά, άμα την καβαλήσεις η ζημιά θα γίνει...;)
Καλοτάξιδο!..
Να σου πω μόνο πως η θέση οδήγησης, που θα σε ξενίσει απίστευτα όταν πρωτοανέβεις, τελικά συνηθίζεται πολύ γρήγορα.
Nik0s_Dk
12/01/2016, 00:12
Και συ λες δλδ just do it? Ομορφα και ωραία λοιπόν.. Για αρχή για να μου φύγουν οι ενδιασμοί θέλω να την καβαλήσω ως οδηγός. (ως συνοδηγός όλες ίδιες είναι!!). Παίδες thnx για το χρόνο σας. Αν και κανείς άλλος έχει καμιά ένσταση καμιά πρόταση κανα μπινελίκι βρε αδερφέ, ευπρόσδεκτα.. Προς ώρας, καλό βράδυ!
taisteal
12/01/2016, 00:15
Τι να τον κανεις τον λυκο ρε φιλε;;
Αυτο ειναι για αλλα γουστα.
Παρε v-strom να κανεις βολτες ανετες και ταξιδακια
:)
SHOOTER045
12/01/2016, 00:54
Τι να τον κανεις τον λυκο ρε φιλε;;
Αυτο ειναι για αλλα γουστα.
Παρε v-strom να κανεις βολτες ανετες και ταξιδακια
Γιώργο
Το καλοκαίρι φίλος απο εδώ ανέβηκε οδικώς βόρεια Ευρώπη με R1
Αυτο δεν είναι ταξίδι? Αν δεν πάρει το ss στα 29 τότε πότε?
taisteal
12/01/2016, 00:57
Γιώργο
Το καλοκαίρι φίλος απο εδώ ανέβηκε οδικώς βόρεια Ευρώπη με R1
Αυτο δεν είναι ταξίδι? Αν δεν πάρει το ss στα 29 τότε πότε?
Ολα ταξιδευουν,μην το λες σε μενα.
Αλλα ΠΡΕΠΕΙ να παρει v-strom :lol:
Δηλαδη ο Νοτακος που χτυπησε το cbr1000 σε ωριμη ηλικια,του κακοπεσε;
SHOOTER045
12/01/2016, 01:38
Αυτός περνάει κλιμακτηριο
το τελευταίο που θα έπρεπε να σε απασχολεί είναι το γκάζι
το στρίβεις λίγο, γκαζώνει λίγο. Το στρίβεις παραπάνω, γκαζώνει παραπάνω.
εκτός αν έχεις πάρκινσον ή σου λείπει αυτοσυγκράτηση, όλα θα πάνε καλά.
Pan (dvs)
12/01/2016, 08:13
Λαβε σοβαρα υποψιν σου τους φοβους σου,θα τους βρεις μπροστα σου.
Μη βιαζεσαι.
notakos600
12/01/2016, 08:20
Ευχαριστώ Γιώργο. :beer:
Αυτός περνάει κλιμακτηριο
Μήτσο...γ@μιέσαι. :beer:
Νίκο, πάρε το ss, σου το γράφει ένας ομοιοπαθής (με 1000cc όμως), θα βγάλεις τρελά γούστα αλλά θα κάνεις και τις βόλτες σου και τα ταξιδάκια σου. Ερωτεύτηκα ξανά στα 50 και γουστάρω απίστευτα....
Να πω κι εγώ τα δικά μου 2 cents. Αν κατάλαβα καλά κοίταζες για κάτι άλλο και προέκυψε το ss από φίλο. Το ξέρεις το μηχανάκι, το θεωρείς καλή περίπτωση και είχες και μια καψούρα με τα ss από μικρός. ΑΝ ΔΕΝ πουλούσε ο φίλος σου το ss θα κοίταγες να αγοράσεις κάτι τέτοιο ; Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Γνώμη μου, εφόσον το παλικάρι δεν βιάζεται, πηγαίνετε κανα δυο βόλτες μαζί να οδηγήσεις κι εσύ τη μηχανή, να δεις αν θα σε βολέψει και να σκεφτείς καλά τι θέλεις από τη μηχανή σου. Ότι κι αν αποφασίσεις πάντως πάρε το να το γουστάρεις κιόλας :)
Α, και καλύτερα μτχ παρά να μπλέξεις με δάνεια και τράπεζες αυτόν τον καιρό.
SHOOTER045
12/01/2016, 08:28
Ευχαριστώ Γιώργο. :beer:
Μήτσο...γ@μιέσαι. :beer:
Νίκο, πάρε το ss, σου το γράφει ένας ομοιοπαθής (με 1000cc όμως), θα βγάλεις τρελά γούστα αλλά θα κάνεις και τις βόλτες σου και τα ταξιδάκια σου. Ερωτεύτηκα ξανά στα 50 και γουστάρω απίστευτα....
Το εχει ξάδερφος
Το ζαχαρωνω
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΩ....
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7411037/
notakos600
12/01/2016, 08:38
Το εχει ξάδερφος
Το ζαχαρωνω
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΩ....
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7411037/
Αν το θέλεις.....τα ''δεν βγαίνω'' τα ακούω βερεσέ...
Δεν είναι για εσάς αυτό. "Μόνο γνόστες". Και 2 ορθογραφικά σε μια λέξη. Του αξίζει τουλάχιστον μετάλλιο.
Αν το καβαλήσεις, θα το πάρεις. Απλά ενημερώνω :)
SHOOTER045
12/01/2016, 08:48
Δεν είναι για εσάς αυτό. "Μόνο γνόστες". Και 2 ορθογραφικά σε μια λέξη. Του αξίζει τουλάχιστον μετάλλιο.
Αν το καβαλήσεις, θα το πάρεις. Απλά ενημερώνω :)
350211
Το έχω κανει ήδη :D
Αχχχχχ κουλα...
lykourgi
12/01/2016, 08:48
Να πω κι εγώ τα δικά μου 2 cents. Αν κατάλαβα καλά κοίταζες για κάτι άλλο και προέκυψε το ss από φίλο. Το ξέρεις το μηχανάκι, το θεωρείς καλή περίπτωση και είχες και μια καψούρα με τα ss από μικρός. ΑΝ ΔΕΝ πουλούσε ο φίλος σου το ss θα κοίταγες να αγοράσεις κάτι τέτοιο ; Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Γνώμη μου, εφόσον το παλικάρι δεν βιάζεται, πηγαίνετε κανα δυο βόλτες μαζί να οδηγήσεις κι εσύ τη μηχανή, να δεις αν θα σε βολέψει και να σκεφτείς καλά τι θέλεις από τη μηχανή σου. Ότι κι αν αποφασίσεις πάντως πάρε το να το γουστάρεις κιόλας :)
Συμφωνώ σε όλα.
Νίκο πρόσεξε, την πρώτη φορά θα σου φανεί πολύ περίεργη η θέση οδήγησης.
Δώσε του λίγο χρόνο, ώστε να ξέρεις αν μπορείς να το συνηθίσεις ή όχι.
amyroukai
12/01/2016, 11:04
Το έχω κανει ήδη :D
Αχχχχχ κουλα...
Πόσο κοντός είσαι ρε μαλέα; Ντάνι κι ετς; σαν 10χρονο φαίνεσαι!
Nik0s_Dk
12/01/2016, 14:14
Τα ξαναπάμε με τον φίλο, στην πρώτη ευκαιρία που θάχουμε χρόνο πάμε για τεστ ντραιβ.. επιπλέον η μηχανή είναι του 6 όχι του 5.. άντε να δούμε...
Τα ξαναπάμε με τον φίλο, στην πρώτη ευκαιρία που θάχουμε χρόνο πάμε για τεστ ντραιβ.. επιπλέον η μηχανή είναι του 6 όχι του 5.. άντε να δούμε...
Αρα ειναι σιγουρα το μοντελο με τα usd, που σημαινει πως αν δεν εχει καποιο αλλο θεμα η τιμη που σου λεει ειναι και καλη. Το λεω επειδη προσφατα εψαχνα στην κατηγορια(600αρι ss).
Αν το ξερεις κι ολας το μηχανακι ακομα καλυτερα.
Nik0s_Dk
12/01/2016, 14:31
Ναι με τα usd είναι.το επιβεβαίωσα σήμερα.
Nik0s_Dk
12/01/2016, 14:34
V storm θα είναι το επόμενο αν εν τέλει προχωρήσει αυτό..!!!
Φιλε μου καλη η λογικη αλλα η μηχανη ειναι και θεμα καψουρας παρε οτι ζηταει η καρδια σου.Αν δεν την βλεπεις στο παρκινγκ αραγμενη να σου ζηταει βολτα δεν κανει για σενα
Μυαλο εχεις προφανως και διαθεση να μαθεις για να θελεις να το συζητησεις οποτε εγω προτεινω το εξης :
Παρε σβαρνα τα μεταχειρισμενα δες οσα μπορεις ανεξαρτητου τυπου και κυβισμου.Καθως ψαχνεις το ματι θα πεσει σε αυτην την μια ..θα σου κανει κλικ..αυτην θα ειναι η εκλεκτη :)
καλοταξιδος οτι και να παρεις :beer:
Φιλε μου καλη η λογικη αλλα η μηχανη ειναι και θεμα καψουρας παρε οτι ζηταει η καρδια σου.Αν δεν την βλεπεις στο παρκινγκ αραγμενη να σου ζηταει βολτα δεν κανει για σενα
Μυαλο εχεις προφανως και διαθεση να μαθεις για να θελεις να το συζητησεις οποτε εγω προτεινω το εξης :
Παρε σβαρνα τα μεταχειρισμενα δες οσα μπορεις ανεξαρτητου τυπου και κυβισμου.Καθως ψαχνεις το ματι θα πεσει σε αυτην την μια ..θα σου κανει κλικ..αυτην θα ειναι η εκλεκτη :)
Αμα ειναι ο καθενας να παιρνει ο,τι του αρεσει, το κλεισαμε το μαγαζι εδω περα.
Τι θα συζηταμε στο MOTO.gr αμα ειναι να διαλεγει μονος του ο αγοραστης; Ακου πραγματα... :tooth:
χαχαχα μου χαλασες το συναισθημα ρε !
οκ λοιπον..
φιλε θα παρεις VFR τελος η κουβεντα.οτι σου πουνε οι αλλοι ειναι πατατα
SHOOTER045
12/01/2016, 14:52
Έτσι
Nik0s_Dk
12/01/2016, 14:58
χαχαχα μου χαλασες το συναισθημα ρε !
οκ λοιπον..
φιλε θα παρεις VFR τελος η κουβεντα.οτι σου πουνε οι αλλοι ειναι πατατα
Στον υποθετικό κόσμο που όλα είναι ιδανικά και ρόδινα θα είχα ΗΔΗ πάρει το vfr crossrunner χωρίς να εχω ρωτησει.. Αλλά για την ώρα Ας κλείσουμε ενα ενα απωθημένα ΑΝ γίνεται..
Nik0s_Dk
12/01/2016, 18:17
Αδερφέ, και το παπί μου βλέπω και μου ζητάει βόλτα.. Δεν είναι θέμα η μηχανή αυτή καθ' αυτή. Εϊναι το γεγονός πως δεν υπάρχει.. Σηκώθηκα πριν λίγο καιρό Κυριακή πρωί πήρα το παπί και πήγα Σούνιο γιατί ετσι.. Αλλά μηχανή δεν είναι.. Καψούρα... Ολα είναι καψούρα.. Εσύ μόνο μία γυναίκα αγάπησες? Και το CBR καψούρα είναι.. Μόλις το οδηγήσω θα σου πω αν έγινε και αγάπη και τι μέλλον θα έχει αυτή η σχέση!
Nik0s_Dk
12/01/2016, 18:21
Καλά κατάλαβες και καταλαβαίνω τι λες. Οχι δεν κοίταζα ss.. To πλησιέστερο που έριχνα ματιές ήταν (σε καινούριο 8600 με ΑΒS) το cbr660f που το θεωρώ πανέμορφο. Αλλά γενικά στις αναζητήσεις μου σε μεταχειρισμένα Δεν ήταν στις επιλογές μου κάτι τέτοιο. Μπήκε στο παιχνίδι ακριβώς επειδή είναι φίλου, καλή τιμή με εξυπηρέτηση κιόλας (που να βρεις ιδιώτη να του δίνει σπαστά λεφτά). Και ΄όπως έγραψα κανόνισα να πάμε βόλτα να το πάρω και γω.. Για το δάνειο συμφωνώ αν και σου λέω με παίρνει, παρόλα αυτά δεν είναι η πρώτη επιλογή/. :beer:
Nik0s_Dk
12/01/2016, 18:22
Λαβε σοβαρα υποψιν σου τους φοβους σου,θα τους βρεις μπροστα σου.
Μη βιαζεσαι.
Είσαι η φωνή της ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΜΟΥ!! :evil: χαχαχαχα !! :beer:
notakos600
12/01/2016, 18:24
Αδερφέ, και το παπί μου βλέπω και μου ζητάει βόλτα.. Δεν είναι θέμα η μηχανή αυτή καθ' αυτή. Εϊναι το γεγονός πως δεν υπάρχει.. Σηκώθηκα πριν λίγο καιρό Κυριακή πρωί πήρα το παπί και πήγα Σούνιο γιατί ετσι.. Αλλά μηχανή δεν είναι.. Καψούρα... Ολα είναι καψούρα.. Εσύ μόνο μία γυναίκα αγάπησες? Και το CBR καψούρα είναι.. Μόλις το οδηγήσω θα σου πω αν έγινε και αγάπη και τι μέλλον θα έχει αυτή η σχέση!
Πόσα likes, πόσα vrooms και πόσες μπύρες να σε κεράσω....
Μέσα σε τρεις αράδες έγραψες την ιστορία της ζωής μου.....
Nik0s_Dk
12/01/2016, 18:27
Πόσα likes, πόσα vrooms και πόσες μπύρες να σε κεράσω....
Αν με το καλό την πάρω ή όταν πάρω ότι πάρω κάπου θα βρεθούμε να κεραστούμε! Ετσι πάει! :beer:
notakos600
12/01/2016, 18:29
Αν με το καλό την πάρω ή όταν πάρω ότι πάρω κάπου θα βρεθούμε να κεραστούμε! Ετσι πάει! :beer:
Εννοείται. :beer:
να το κανεις αδερφε!!
ηταν το μεγαλο μου απωθημενο!
παντα ηθελα να οδηγησω ενα ss
τελικα το καταχωνιασα στο βαθος του μυαλο μου..:lol:
τους ζηλευω ομως οσους εχουν!
Nik0s_Dk
12/01/2016, 18:38
να το κανεις αδερφε!!
ηταν το μεγαλο μου απωθημενο!
παντα ηθελα να οδηγησω ενα ss
τελικα το καταχωνιασα στο βαθος του μυαλο μου..:lol:
τους ζηλευω ομως οσους εχουν!
Προς τα κει τεινω.. επεξεργάζομαι στο μυαλό μου τα συν τα πλην και στο τέλος λέω, μαλακίες όπως λέει ο SHOOTER αν όχι τώρα πότε.. Αλλά σκάει και ένας PAN (DVS) και σου λεει "Λαβε σοβαρα υποψιν σου τους φοβους σου" και με κρατάει λίγο! Κάτσε να το καβαλήσω και κει θα γίνει ταμείο.. Τώρα γράφω και γράφεται ο καθένας με τις δικές του εμπειρίες και γω με τα ιδεατά μου θέλω.. Με βοηθάτε όμως η αλήθεια είναι αυτή! :beer:
περιμενουμε να δουμε αν θα το κανετε επισημο τοτε :)
SHOOTER045
12/01/2016, 19:32
Προς τα κει τεινω.. επεξεργάζομαι στο μυαλό μου τα συν τα πλην και στο τέλος λέω, μαλακίες όπως λέει ο SHOOTER αν όχι τώρα πότε.. Αλλά σκάει και ένας PAN (DVS) και σου λεει "Λαβε σοβαρα υποψιν σου τους φοβους σου" και με κρατάει λίγο! Κάτσε να το καβαλήσω και κει θα γίνει ταμείο.. Τώρα γράφω και γράφεται ο καθένας με τις δικές του εμπειρίες και γω με τα ιδεατά μου θέλω.. Με βοηθάτε όμως η αλήθεια είναι αυτή! :beer:
Αν το καβαλήσεις θα κολησετε σαν τά σκυλιά
lykourgi
12/01/2016, 20:10
Έχεις πάει κι εσύ στο Σούνιο;
:D
Έχεις πάει κι εσύ στο Σούνιο;
:D:lol:
Εφοσόν είσαι καψούρης πάρτο.
Αν τελικά δε κολλήσετε το δίνεις και τέλος, έτσι απλά.
Ισως χάσεις μερικά φράγκα, ίσως όχι , αλλά αν όλες οι απαφάσεις μας ήταν ορθολογιστικές τότε λογικά δε θα κυκλοφορούσαν Ιταλικά :lol:
Καλησπέρα παίδες, ανοίγω ένα θέμα κυρίως για να γράψω τι σκέφτομαι μπας και το ξαναδιαβάσω και συνειδητοποιήσω τι θέλω αλλά και για μια φιλική γνώμη μήπως βοηθήσει..
Βρίσκομαι σε αναζήτηση αγοράς μηχανής (εδω και κάτι μήνες αλλά λόγω αστάθμιτων παραγόντων πήγε λιγο πίσω). Με τα τώρα δεδομέμενα μου υπολόγιζα γύρω στο Μαη να υπάρχει ένα σημαντικό ποσό (περί τις 4000 συνθηκών επιτρέποντος) είτε για αγορά καινούριας (υπάρχει η δυνατότητα μέσω τράπεζας) είτε μεταχειρισμένης. Η σκέψη μου γυρόφερνε μηχανές τύπου fazer ή v-strom ή κάτι τέλος πάντων να έχει δυνατότητα να καλύπτει μακρινές αποστάσεις (ταξίδια πιθανόν και εκτός Ελλάδας (τουλάχιστον σαν σκέψη αυτό έχω)) και να υπάρχει ως δεύτερη γιατί υπάρχει και πάπιος για καθημερινή χρήση.
Το λοιπόν ένας φίλος πουλάει Cbr600rr του 05 σε λεφτά που μπορώ να τα καλύψω (3000-3200 πάνω κάτω) και (δεν τα θέλει άμεσα ολα 3 4 μήνες δεν έχει πρόβλημα). Σαν μηχανή ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που σκεφτόμουν. ΑΛΛΑ δε κρύβω πως είναι και λίγο παιδικό/νεανικό απωθημένο ένα ss που μειωνόταν όσο μεγάλωνα (29 τώρα) αλλά δεν έπαψε να υπάρχει.
Σαν ιδέα μου αρέσει αλλά επίσης με φοβίζει.. ΔΕΝ εχω εμπειρία από τέτοιου τύπου μηχανές. Η οδηγική μου εμπειρία σε μεγάλου κυβισμού περιορίζεται σε λίγες βόλτες με ένα fazer 04 και ένα cb400 του κάποτε.
Ελέω δουλειάς είμαι ΑΠΕΙΡΕΣ ωρες στον δρόμο με ένα σκούτερ (citycom300) και το παπί μου (wave110), οπότε εμπειρία στον δρόμο θεωρώ πως έχω αποκτήσει σε ικανοποιητικό επίπεδο. Θεωρώ επίσης πως μπορώ με υπομονή, css, υπομονή και υπομονή να την μάθω..
Πραγματικά έχω προβληματιστεί. Ακόμα που λέει ο λόγος και αν με δυσκολέψει ή δε μου κάτσει καλά σε περίπτωση μεταπώλησης δεν θα χάσω πολλά χρήματα αλλά μια εμπειρία σε ΜΗΧΑΝΗ θα την αποκτήσω.. Το σκέφτομαι λάθος? Βιάζομαι? Να περιμένω μέχρι τον Μάη όπως υπολόγιζα? Η αξίζει αν μη τι άλλο η δοκιμή?
Δεκτή κάθε άποψη όπως σας είπα το έγραψα για να το γράψω και για να ακούσω.. Ευχαριστώ και σορυ αν σας ζάλισα.
ΤΟ ΧΟΝΤΑ...............
Είναι ένα μηχανάκι που δεν έχει καμμία σχέση με κάποιο από αυτά που ήθελες να πάρεις.
Άλλη φάση,γρήγορο παιχνίδι,για μετρίου ύψους αναβάτη,για μια γρήγορη βόλτα.
Θα σε κουράσει αφάνταστα στο ταξίδι,είναι για να το βγάζεις το Σάββατο και να φεύγεις
για μια βόλτα.Αν είσαι πάνω από 35 θα το παρατήσεις πιο γρήγορα.
Δεύτερον δεν παίρνει κάθεται στον αέρα,καμμία σχέση με τουρισμό και δεν κάνει για πόλη,
πέφτει το βάρος μπροστά στους καρπούς των χεριών και σε 10 λεπτά πονάνε..!!
Μόνο για έξω,μόνο για γρήγορες βόλτες,είναι πύραυλος,μόνο για έναν...!!
Εννοείται και για πίστα.
Η επιλογή δική σου,μην πεις ότι δεν σου τα γράψαμε.
Το Γκάζι είναι στο μυαλό, οχι στο χέρι.
Πάνε σε σχολεία ασφαλούς οδήγησης ,πάνε σε css και θα αναθεώρησεις
ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ.............
Που να είχε γκάζι στο χέρι του και να μην το δοκίμασε....!!!
Nik0s_Dk
13/01/2016, 21:41
ΤΟ ΧΟΝΤΑ...............
Είναι ένα μηχανάκι που δεν έχει καμμία σχέση με κάποιο από αυτά που ήθελες να πάρεις.
Άλλη φάση,γρήγορο παιχνίδι,για μετρίου ύψους αναβάτη,για μια γρήγορη βόλτα.
Θα σε κουράσει αφάνταστα στο ταξίδι,είναι για να το βγάζεις το Σάββατο και να φεύγεις
για μια βόλτα.Αν είσαι πάνω από 35 θα το παρατήσεις πιο γρήγορα.
Δεύτερον δεν παίρνει κάθεται στον αέρα,καμμία σχέση με τουρισμό και δεν κάνει για πόλη,
πέφτει το βάρος μπροστά στους καρπούς των χεριών και σε 10 λεπτά πονάνε..!!
Μόνο για έξω,μόνο για γρήγορες βόλτες,είναι πύραυλος,μόνο για έναν...!!
Εννοείται και για πίστα.
Η επιλογή δική σου,μην πεις ότι δεν σου τα γράψαμε.
Τέρενς η άποψη σου έχει βαρύνουσα σημασία καθότι είσαι ΑΕΚτζης και τους συμπαθώ τους ΑΕΚτζήδες (παρότι δεν είμαι ΑΕΚ) γιατί είναι καλά παιδιά. Στα του ποστ, είμαι 29, ντερέκι δε με λες 182 με 84 κιλά (δε μου φαίνεται :-p ) (η φωτό που έχω αβαταρ είμαι εγώ, εε εχω κάποια κιλακια παραπανω). Να κάνω μεγάλο ταξίδι παρότι το ονειρεύομαι θαρρώ πως είναι κομματάκι δύσκολο τώρα χωρίς ΚΑΜΙΑ εμπειρία με μηχανή. Οπότε αυτό που είπες βόλτα το ΣΚ νομίζω για αρχή είναι καλό. Στην πόλη έχω το wave που το χεις προτείνει σε όποιον ζητά άποψη για παπί και φυσικά δεν το αλλάζω ούτε το πετάω, για κάθε μέρα είναι ιδανικό. Το ξέρω πως δεν είναι σαν αυτό που σκεφτόμουν, αλλά όπως προείπα μόνο επειδή είναι φίλου, ευκαιρία και δεν θέλει όλα τα χρήματα μαζί το σκέφτομαι (και για να φύγει ίσως ένα απωθημένο).. Αυτά και ευχαριστώ για τον χρόνο σου!
notakos600
14/01/2016, 04:59
Το ss θα σε κουράσει μόνο στους δρόμους της πόλης και όχι πάντα, όλα τα αλλα είναι μύθοι. Με τα γάντια που όλοι φοράμε εξαφανίζεται το προβλημα του πόνου στις παλάμες, λόγω θέσης οδήγησης. Πήγα πριν κάτι ημέρες Θήβα και ξαναγύρισα, από την παλιά Εθνική. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο είχα κουμπώσει τόσο πολύ επάνω στη μοτοσυκλέτα που μετα δεν ήθελα να κατέβω. Το έκανα non stop για να δω αν υπάρχει κόπωση σε ορεινά στροφιλίκια.
Θέλω να καταλήξω πως έχει μεγάλη σημασία στο πως κουμπώνεις επάνω σε μια μοτοσυκλέτα, καμία άποψη δεν μπορεί να είναι εντελώς αντικειμενική γιατι ο κάθε αναβάτης είναι διαφορετικός από καποιον άλλον.
Το ss θα σε κουράσει μόνο στους δρόμους της πόλης και όχι πάντα, όλα τα αλλα είναι μύθοι. Με τα γάντια που όλοι φοράμε εξαφανίζεται το προβλημα του πόνου στις παλάμες, λόγω θέσης οδήγησης. Πήγα πριν κάτι ημέρες Θήβα και ξαναγύρισα, από την παλιά Εθνική. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο είχα κουμπώσει τόσο πολύ επάνω στη μοτοσυκλέτα που μετα δεν ήθελα να κατέβω. Το έκανα non stop για να δω αν υπάρχει κόπωση σε ορεινά στροφιλίκια.
Θέλω να καταλήξω πως έχει μεγάλη σημασία στο πως κουμπώνεις επάνω σε μια μοτοσυκλέτα, καμία άποψη δεν μπορεί να είναι εντελώς αντικειμενική γιατι ο κάθε αναβάτης είναι διαφορετικός από καποιον άλλον.
ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ..??
Εντάξει τότε να βλέπουμε ποιος κουμπώνει στα cbr,τα gsx-r τα ΖΧ και τα R1
και να πετάξουμε τα ταξιδιάρικα δε μας χρειάζονται...!!!
Ρε φίλε αν η τρέλλα είναι τόση που γουστάρεις μη παρασύρεις με την άποψη σου
τους άλλους στο να βγάλουν λάθος συμπεράσματα.
Όλα τα παραπάνω μηχανάκια που ανέφερα είναι για μια γρήγορα βόλτα για τη γκαύλα
και τίποτε παραπάνω...!!
Ούτε δεύτερον παίρνουν πίσω ,ούτε τουρισμό κάνεις με αυτά τα μηχανάκια.
Μόνο γούστα βγάζεις...!!Είναι για μια ώρα,ανέβα στρίψε ξεκαύλωσε στο γκαράζ τέλος...!!
Το αν μερικοί τα έχουν κάνει βαραντέρο και βεστρόμ επειδή δεν έχουν την πολυτέλεια
να έχουν και ένα δεύτερο ταξιδιάρικο,
ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ,ας μη το πιάσουμε.
υγ. Είναι δυνατόν να καβαλάς μηχανάκι που ο κώλος κοιτάει το φεγγάρι
και τα μάτια σου την άσφαλτο και να λες δεν έχει πρόβλημα στην πόλη πάντα..??
notakos600
14/01/2016, 07:31
ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ..??
Εντάξει τότε να βλέπουμε ποιος κουμπώνει στα cbr,τα gsx-r τα ΖΧ και τα R1
και να πετάξουμε τα ταξιδιάρικα δε μας χρειάζονται...!!!
Ρε φίλε αν η τρέλλα είναι τόση που γουστάρεις μη παρασύρεις με την άποψη σου
τους άλλους στο να βγάλουν λάθος συμπεράσματα.
Όλα τα παραπάνω μηχανάκια που ανέφερα είναι για μια γρήγορα βόλτα για τη γκαύλα
και τίποτε παραπάνω...!!
Ούτε δεύτερον παίρνουν πίσω ,ούτε τουρισμό κάνεις με αυτά τα μηχανάκια.
Μόνο γούστα βγάζεις...!!Είναι για μια ώρα,ανέβα στρίψε ξεκαύλωσε στο γκαράζ τέλος...!!
Το αν μερικοί τα έχουν κάνει βαραντέρο και βεστρόμ επειδή δεν έχουν την πολυτέλεια
να έχουν και ένα δεύτερο ταξιδιάρικο,
ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ,ας μη το πιάσουμε.
Μην είναι τόσο σίγουρος πως κατέχεις το αλάθητο...
Η μηχανή είναι καύλα, αλλιώς αγοράζεις ένα σμαρτάκι και κόβεις βόλτες....
Κι όπως είναι γνωστόν...οι καύλες δεν αποθνήσκουν.
Καλημέρα μας.
επειδή εσύ ή εγώ δεν βολευόμαστε, δεν πάει να πει ότι αποκλείεται κάποιος άλλος να βολεύεται, λόγω ύψους, συνήθειας ή ξέρω γω τι άλλο.
Μην είναι τόσο σίγουρος πως κατέχεις το αλάθητο...
Η μηχανή είναι καύλα, αλλιώς αγοράζεις ένα σμαρτάκι και κόβεις βόλτες....
Κι όπως είναι γνωστόν...οι καύλες δεν αποθνήσκουν.
Καλημέρα μας.
ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΑΘΗΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΕΧΩ...........
Μακρυά από εμένα,όμως να μη γράψω τις εμπειρίες μου..??
Αν τώρα ενοχλεί το ύφος μου,ε μάλλον το απρόσωπο του διαδικτύου φταίει.
notakos600
14/01/2016, 08:49
ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΑΘΗΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΕΧΩ...........
Μακρυά από εμένα,όμως να μη γράψω τις εμπειρίες μου..??
Αν τώρα ενοχλεί το ύφος μου,ε μάλλον το απρόσωπο του διαδικτύου φταίει.
Δεν έγραψα κάτι για το ύφος σου, με τις απόψεις σου διαφώνησα.
επειδή εσύ ή εγώ δεν βολευόμαστε, δεν πάει να πει ότι αποκλείεται κάποιος άλλος να βολεύεται, λόγω ύψους, συνήθειας ή ξέρω γω τι άλλο.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ..........
Άλλη ερμηνεία,ο άνθρωπος είπε ότι είναι 1,82.
Σε εξακοσάρι SS πάνω από 1,80 είσαι σαν σαλιγκάρι..!!
Επίσης να πω ότι αυτή η κατηγορία είναι η πιο κουραστική.
Ελάχιστοι χώροι για τον αναβάτη,και το μηχανάκι δουλεύει
σε ψηλές στροφές με ότι αυτό συνεπάγεται.
notakos600
14/01/2016, 09:11
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ..........
Άλλη ερμηνεία,ο άνθρωπος είπε ότι είναι 1,82.
Σε εξακοσάρι SS πάνω από 1,80 είσαι σαν σαλιγκάρι..!!
Επίσης να πω ότι αυτή η κατηγορία είναι η πιο κουραστική.
Ελάχιστοι χώροι για τον αναβάτη,και το μηχανάκι δουλεύει
σε ψηλές στροφές με ότι αυτό συνεπάγεται.
Μην εκτίθεσαι άλλο και μην κάνεις τον παντογνώστη...
Φιλικά πάντα.
Δεν έγραψα κάτι για το ύφος σου, με τις απόψεις σου διαφώνησα.
ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ...........
Λες σε κάποιον μην είσαι σίγουρος ότι κατέχεις το αλάθητο
ΑΠΛΑ διαφωνείς..?? Οκ. τότε παρερμήνευσα.
Όσο για το να διαφωνείς,ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ,αυτό σημαίνει υγεία..!!
Μην εκτίθεσαι άλλο και μην κάνεις τον παντογνώστη...
Φιλικά πάντα.
ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Της διαφωνίας..??
Άσε με να εκτίθεμαι,κοίτα εσύ τον εαυτό σου.
Μιλάω για αυτά που ξέρω και έχω ζήσει.
Με είδες ποτέ να γράψω σε τεχνικά θέματα για παράδειγμα..??
Σταμάτα λοιπόν να προσβάλλεις με φιλικό τρόπο.
Άσε με να γράψω την άποψη μου για μία κατηγορία που την έχω
φάει στη μάπα για χρόνια.
[...]
οκ...
ο ρόσι είναι ακριβώς το ίδιο ύψος, 6'0" = 1.83μ
μια χαρά βολεύεται απ'ότι έχω δει
και τέλος πάντων, λες και το παιδί εδώ είναι ο μοναδικός άντρας που θέλει 600άρι ss
όσο για τις ψηλές στροφές, τετράχρονο είναι, με πολύ ελαστικό κινητήρα: δίνει κάπου το μισό της μέγιστης ροπής από τις 3500 στροφές, που είναι μια χαρά για να κινηθείς ήρεμα.
τωρα αυτο με τα ss ειναι καθαρα υποκειμενικο!
αλλοι οδηγανε χρονια!αλλοι δεν τα βολευονται..
τι να ειπεις..:cool:
οκ...
ο ρόσι είναι ακριβώς το ίδιο ύψος, 6'0" = 1.83μ
μια χαρά βολεύεται απ'ότι έχω δει
και τέλος πάντων, λες και το παιδί εδώ είναι ο μοναδικός άντρας που θέλει 600άρι ss
όσο για τις ψηλές στροφές, τετράχρονο είναι, με πολύ ελαστικό κινητήρα: δίνει κάπου το μισό της μέγιστης ροπής από τις 3500 στροφές, που είναι μια χαρά για να κινηθείς ήρεμα.
ΜΜΜΜΜΜ........ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
Του κάνουν 3 ώρες την ημέρα γυμναστική,του δίνουν 7 κιλά χάπια και βιταμίνες,
τον κρατάνε στα 60 κιλά,του κάνουν παραγγελιά το κάθισμα κ.λ.π. και τον βάζουν
να κάνει και για μισή ώρα γύρους,επομένως συμπέρασμα όποιος είναι ψηλός
βολεύεται άνετα σε ένα SS 600σάρι που είναι σαν πορδή για πάντα,πάει
και Σαββατοκύριακο με τη φιλενάδα του εκδρομή...!!
ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ εδώ..??
ωραία, ξέχνα το παράδειγμα
στα υπόλοιπα συμφωνείς;
στα υπόλοιπα συμφωνείς;
....
Εγώ διαφωνώ. Δεν έχεις ιδέα για τι μιλάς και τι λες.
Μα εντελώς καμία ιδέα.
στα τελευταία 2 σχόλιά σου, μόνο μπιχτές και σαρκασμό κάνεις προς εμένα, αλλά από ουσία 0. Δεν σε υποχρεώνει κανείς να μου απαντήσεις σώνει και καλά, οπότε γιατί να μπεις στον κόπο μόνο και μόνο για να μου κάνεις μπιχτές; Περίεργος είσαι.
στα τελευταία 2 σχόλιά σου, μόνο μπιχτές και σαρκασμό κάνεις προς εμένα, αλλά από ουσία 0. Δεν σε υποχρεώνει κανείς να μου απαντήσεις σώνει και καλά, οπότε γιατί να μπεις στον κόπο μόνο και μόνο για να μου κάνεις μπιχτές; Περίεργος είσαι.
Δεν έχεις καβαλήσει ποτέ cbr600rr (το αν το πήρες μια φορά για 10' δεν μετράει) και δίνεις συμβουλές αν μπορεί κάποιος να το πάει και με τι στροφές....
Μάθε καταρχάς το δικό σου μηχανάκι κι άσε τις συμβουλές για όταν θα είσαι σε θέση να τις δώσεις. Δεν αγοράζουμε παπούτσια, μηχανές είναι και κοστίζουν κι είναι κι επικίνδυνες.
Μα Hornet και CBR φοράνε το ίδιο μοτέρ :lol:
Μα Hornet και CBR φοράνε το ίδιο μοτέρ :lol:
Είσαι αστείος :moutza:
DoctoR_k6
14/01/2016, 13:19
Δεν έχεις καβαλήσει ποτέ cbr600rr (το αν το πήρες μια φορά για 10' δεν μετράει) και δίνεις συμβουλές αν μπορεί κάποιος να το πάει και με τι στροφές....
Μάθε καταρχάς το δικό σου μηχανάκι κι άσε τις συμβουλές για όταν θα είσαι σε θέση να τις δώσεις. Δεν αγοράζουμε παπούτσια, μηχανές είναι και κοστίζουν κι είναι κι επικίνδυνες.
Καλα αυτο το οτι δινουν κ συμβουλες μερικοι χωρις να εχουνε καβαλησει ποτε ενα μοτο κ να κοιτανε τα specs...κλαιω απο τα γελια!!
Ιδεα δεν εχουν...
Δεν χρειαζεται να απαντατε ολοι ρε μαγκες...
Χαρα στο κουραγιο σου sniper!!:cry:
Ρε παιδια τζαμπα τρωγομαστε. Ο Νικος το εχει κανονισει το ραντεβου για να το καβαλησει το cbr ηδη. Και ολοι ξερουμε τι θα γινει οταν ανεβει πανω.:a03: :a8::a07:
Σε τετοια ζητηματα πρεπει να καταλαβαινουμε πως πολυ απλα δεν υπαρχει αντικειμενικα σωστο. Αυτο που ισχυει για τον εναν δεν ισχυει και για τον αλλον. Τωρα αμα εγω πω στον Terens πως ειμαι 1,90 και το zx-6r που πηρα με εχει βολεψει μια χαρα θα μου πει πως λεω μαλακιες. Δεν εχει σημασια ομως, το μονο που μετραει ειναι τι μας φερνει το χαμογελο στο προσωπο οταν το καβαλαμε. Για αλλον αυτο ειναι το ss, για αλλον το gs, για αλλον καμια ψωλη (βλ. ιδιοκτητης σκουτερ). :lol:
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
στα υπόλοιπα συμφωνείς;
ΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
Είναι ότι ένα 600 SS μπορεί να κινηθεί και με χαμηλές στροφές ήρεμα,
ΝΑΙ συμφωνώ,και στο ότι δεν θα είναι επίσης ο μοναδικός και πάλι συμφωνώ.
Εσύ όμως γιατί διαφωνείς ότι το 600SS είναι μηχανάκι για συγκεκριμμένη χρήση
και ότι από ανάγκη και μόνο γίνεται ΓΕΝΙΚΗΣ χρήσεως..??
Αλλιώς οι εταιρίες δεν θα έβγαζαν ούτε εκδόσεις δρόμου,ούτε σπορ τουρισμού,
ούτε τούρινγκ,ούτε on off...!!
Όταν λοιπόν κάποιος λέει ψάχνομαι για βεστρομ αλλά μου έπεσε ενός φίλου μια ευκαιρία
σε SS δεν πρέπει να τον ενημερώσουμε το τι θα βρει μπροστά του..??
Και όχι να τον παροτρύνουμε λέγοντας εγώ τώρα με το SS βρήκα τη νιότη μου κ.λ.π...??
Καλή η ευκαιρία και αν είναι από φίλο ακόμα καλύτερα,είναι όμως αυτό που ψάχνει..??
Η πάρτο εσύ και είμαι σίγουρος ότι θα τη βρεις με αυτό το μηχανάκι,επειδή έτυχε να το
ευχαριστηθούμε εμείς..??
Φίλε μου το άσπρο μαύρο δεν μπορεί να γίνει,και ένα εξακοσάρι SS είναι από τα μηχανάκια
με τους περισσότερους συμβιβασμούς που πρέπει να κάνει κάποιος που δεν το θέλει μόνο
για γρήγορες εξορμήσεις μοναχικές σε διαδρομές τύπου Μπράλου.
Αυτή είναι η γνώμη μου,κι αν διαφωνούμε δεν θα μαλώσουμε,γράψε και εσύ την δική σου.
Nik0s_Dk
14/01/2016, 14:03
Όταν λοιπόν κάποιος λέει ψάχνομαι για βεστρομ αλλά μου έπεσε ενός φίλου μια ευκαιρία
Ο τερενς έχει ενα δίκιο από δικιά μου παράλειψη. Γράφω στην αρχή v storm το επόμενο αν ΔΕΝ προχωρήσει αυτο. Λείπει το ΔΕΝ. Κοίταζα και v storm και άλλα για να καταλήξω τι θελω να κάνω τι μπορώ να διαθέσω κλπ. . Και ναι ΔΕΝ κοίταζα ss ΑΛΛΑ oπως έγραψα κάπου παραπάνω δεν είναι Η τρέλα μου όμως είναι ενα μικρο απωθημένο. Και ακριβώς επειδη είναι φίλου κλπ είπα ότι είναι ευκαιρία για μένα να το δοκιμάσω και αν κάτσει έκατσε.. Επίσης έχω βρεθεί πανω σε ss πολλές φορές αλλά μονο ως συνοδηγός. Ξέρω σαφώς δεν είναι το ίδιο αλλά τη δύναμη με τον έναν ή τον αλλο τρόπο τη νιώθεις. Οπότε κατανοώ πλήρως τι βήμα παω να κάνω. Και όντως όπως αναφέρθηκε δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε μεταξύ μας.
Και τέλος όπως γράφει ο ptc το ραντεβού έχει κλειστεί. Όταν με το καλο ολοκληρωθεί θα σας πω!
@terens πολύ καλά τα λες
και προσωπικά δεν καταλαβαίνω αυτούς που παίρνουν 600/1000 ss χωρίς να έχουν σκοπό να μπαίνουν συχνά σε πίστα
έχει λιγότερο νόημα από το να πάρεις παπί για να πηγαίνεις ξέρω γω αθήνα-κόρινθο
Μια χαρά ταξιδεύεις με ss και μια χαρά ξεκούραστος είσαι και μια χαρά πάει και με χαμηλές στροφές και μια χαρά μηχανάκια είναι. Τέλος.
free rider
14/01/2016, 14:41
Μια χαρά ταξιδεύεις με ss και μια χαρά ξεκούραστος είσαι και μια χαρά πάει και με χαμηλές στροφές και μια χαρά μηχανάκια είναι. Τέλος.
τι τέλος?
δεν θα γράψει κανείς τίποτε άλλο?
οχι ρε γμτ...
πάνω που άρχισε το καλόοο
Oχι τελος
Μια χαρά ταξιδεύεις με ss και μια χαρά ξεκούραστος είσαι και μια χαρά πάει και με χαμηλές στροφές και μια χαρά μηχανάκια είναι, ΚΑΙ χωμα πανε.
τωρα τέλος
Nik0s_Dk
16/02/2016, 13:52
Εστω και λίγο καθυστερημένα...
Αποφάσισα μετά απο (πιστεύω) ώριμη σκέψη πως ΔΕΝ είναι έτοιμος για SS... Είναι ιδιαίτερα "ιδιότροπο" για να το μάθεις χωρίς να έχεις την προαπαιτούμενη εμπειρία.. Επίσης δε θα κρύψω πως το φοβήθηκα και γενικότερα δεν μου εβγαζα εμπιστοσυνη.. Θα προτιμούσα οταν ανέβω σε μηχανή να νιώθω χαρά και όχι άγχος.. Οπότε για την ώρα ακυρώνεται η αγορά SS (Αν ο φίλος εν τέλει τη βάλει αγγελία θα ενημερώσω και εδω μήπως κάποιος ενδιαφερθεί) και κοιτάζω σε εναλλακτικές πιο κοντά στα θέλω μου και σε ότι νομίζω θα αντέξω! Θα ξαναενημερώσω όταν με το καλό φτάσω σε σημείο κοντά στην απόκτηση. Εχω πράγματα στο νου μου, θα το συζητήσουμε εκ νέου για γνωμες οταν πλησιασει η ώρα.. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τις προτροπές σας.. Καλά χιλιόμετρα σε όλους!! :beer:
notakos600
17/02/2016, 08:15
Εστω και λίγο καθυστερημένα...
Αποφάσισα μετά απο (πιστεύω) ώριμη σκέψη πως ΔΕΝ είναι έτοιμος για SS... Είναι ιδιαίτερα "ιδιότροπο" για να το μάθεις χωρίς να έχεις την προαπαιτούμενη εμπειρία.. Επίσης δε θα κρύψω πως το φοβήθηκα και γενικότερα δεν μου εβγαζα εμπιστοσυνη.. Θα προτιμούσα οταν ανέβω σε μηχανή να νιώθω χαρά και όχι άγχος.. Οπότε για την ώρα ακυρώνεται η αγορά SS (Αν ο φίλος εν τέλει τη βάλει αγγελία θα ενημερώσω και εδω μήπως κάποιος ενδιαφερθεί) και κοιτάζω σε εναλλακτικές πιο κοντά στα θέλω μου και σε ότι νομίζω θα αντέξω! Θα ξαναενημερώσω όταν με το καλό φτάσω σε σημείο κοντά στην απόκτηση. Εχω πράγματα στο νου μου, θα το συζητήσουμε εκ νέου για γνωμες οταν πλησιασει η ώρα.. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τις προτροπές σας.. Καλά χιλιόμετρα σε όλους!! :beer:
Κι εγώ όταν πρωτοκαβάλησα το 1000 ένιωθα κάπως....λίγο ο φόβος του καινούριου...λίγο η επιθετική θέση οδήγησης...λίγο μην μου πέσει και την κάνω σαν τα μούτρα μου....
Τελικά μετά την δεύτερη-τρίτη βόλτα την ένιωθα σαν 125 κάτω από τα πόδια μου.
Υπομονή και σύνεση χρειάζονται.
Ότι αποφασίσεις καλόβολτο και καλοτάξιδο να είναι. :beer:
Nik0s_Dk
17/02/2016, 11:47
Κι εγώ όταν πρωτοκαβάλησα το 1000 ένιωθα κάπως....λίγο ο φόβος του καινούριου...λίγο η επιθετική θέση οδήγησης...λίγο μην μου πέσει και την κάνω σαν τα μούτρα μου....
Τελικά μετά την δεύτερη-τρίτη βόλτα την ένιωθα σαν 125 κάτω από τα πόδια μου.
Υπομονή και σύνεση χρειάζονται.
Ότι αποφασίσεις καλόβολτο και καλοτάξιδο να είναι. :beer:
Υποθέτω όμως δεν πήγες στο 1000 από το 110 παπι και το 300 σκουτερ.. Θέλω να πω (φαντάζομαι) πως θα είχες και κάποια εμπειρία στον δρόμο με κάτι διαφορετικό, πιο ήρεμο πιο εύκολο αν το θες. Ναι με υπομονή κλπ ολα μαθαίνονται, αλλα φαντάζομαι πως ο φόβος (που είχα από την αρχή) θα ήταν κατασταλτικός παράγοντας. Και όπως είπα καλό θα ήταν να οδηγάς και να γουστάρεις παρά να οδηγάς και να "τρέμεις".. Νομίζω πως η σύνεση στην προκειμένη περίπτωση είναι να μην πάω προς το κει.. Εξάλλου καλά ναμαστε εχουμε χρόνια μπροστά μας πολλά.. :beer:
notakos600
17/02/2016, 12:19
Σόρυ δεν το είδα το 110cc παπί...
Αναθεωρώ και σου συστήνω να αποφύγεις το ss (μέχρι να αποκτήσεις την εμπειρία).
Οδηγούσα 600άρι τετρακύλινδρο πριν το 1000 και ΧΤ600 στην αρχή. Βέβαια τα έχω όλα στην κατοχή μου, αλλά σαν το 1000 SS δεν υπάρχει άλλο.
Υπομονή και συχνή οδήγηση προσφέρουν την εμπειρία.
Nik0s_Dk
17/02/2016, 12:29
Υπομονή και συχνή οδήγηση προσφέρουν την εμπειρία.
Thats the point!! Ειδάλλως όχι δε θα το συζήταγα, όχι δε θα το σκεφτόμουνα ήδη θα το είχα!! Απλά στην προκειμένη είπα να του δώσω μια ευκαιρία μήπως μπας και αλλά ... δεν!!
απο τη στιγμη που το φοβασαι για 1002 δικους σου λογους καλα κανεις και δεν το παιρνεις. υπαρχουν πολλα μηχανακια που δε θα σε ταλαιπωρησουν καθολου και θα αποκτησεις εμπειρια πολυ πιο γρηγορα, γιατι ειναι πιο φιλικα.
για μενα ενα μηχανακι για αρχαριο (αν εξαιρεσουμε τα μονοκυλινδρα) ειναι το hornet 600. ειναι με διαφορα απο τα πιο φιλικα μηχανακια προς τον οδηγο, αν οχι το πιο φιλικο.
Nik0s_Dk
18/02/2016, 18:57
απο τη στιγμη που το φοβασαι για 1002 δικους σου λογους καλα κανεις και δεν το παιρνεις. υπαρχουν πολλα μηχανακια που δε θα σε ταλαιπωρησουν καθολου και θα αποκτησεις εμπειρια πολυ πιο γρηγορα, γιατι ειναι πιο φιλικα.
για μενα ενα μηχανακι για αρχαριο (αν εξαιρεσουμε τα μονοκυλινδρα) ειναι το hornet 600. ειναι με διαφορα απο τα πιο φιλικα μηχανακια προς τον οδηγο, αν οχι το πιο φιλικο.
Μου αρέσει εμφανισιακά πολύ το hornet και η το χάζευα σε αγγελιες κλπ. Επίσης εχω βρεθεί ως συνεπιβάτης και ήταν συμπαθητικά άνετο. ΑΛΛΑ προσανατολίζομαι σε κάτι πιο on-off ικανό για ταξίδι χωρίς ταλαιπωρία από αέρα, οχι πολύ δυνατό ώστε να μην παρασύρει, ικανό να το χρησιμοποιείς και στην πόλη αν χρειαστεί,(κυρίως για το "ψώνιο" καθότι το παπί δεν θα το δώσω και θα παραμείνει το βασικό μεταφορικό μέσο). ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ V-Strom η πρώτη μου σκέψη (για εσάς που το αγαπάτε!!!) (είναι η δεύτερη ωστόσο!!!). Για χόνΔα μιλάω αν και διαβάζω εδώ μέσα ότι δεν είναι καλά! :lol:
Nik0s_Dk
13/01/2017, 14:49
Ένα χρόνο ακριβώς μετά, δεν υπάρχει πλέον προβληματισμός δεν υπάρχει σύγχυση δεν υπάρχει απορία.. Υπάρχει αρραβώνας.. Το πως το τι και τα λοιπά με τις φωτογραφίες του γάμου πιθανότατα εντός της εβδομάδας που έρχεται. Σύντομα λοιπόν!!! To be continued!!! :beer:
Ps: Sorry που επανέφερα το παλιο θρεντ αλλά δεν ήθελα να ανοίξω νέο!!
Αντε Nick με το καλο φιλε τραβηξε αρκετα αλλα ολα τα καλα αργουν..με το καλο και μετα βολτα παρεα ρεε:beer:
Nik0s_Dk
21/01/2017, 12:47
rossonera αγάπη μου... Συντομα στους δρόμους.. Thanx ολους για τις (περσινές αλλά πάντα χρήσιμες) συμβουλές!! Ελπίζω και σε μελλοντικές βόλτες μαζί σας!!
377790
https://www.youtube.com/watch?v=ZYAqczBjpU0
:beer::beer:μπράβο νικ καλή επιλογή...καλορίζικο και καλοστριφτο να ναι και πάντα ορθιος
astrapogiannos7
21/01/2017, 17:13
Καλορίζικο :beer::beer::beer:
Πές μας την εμπειρία σου :) Πώς έγινε το βήμα τελικά και πήγες σε ss?
Δε το λες ss....sport touring είναι το μηχανάκί για να μάστε ακριβεις:p
Θεωρώ πολύ πιο φιλικό απ τα rr...άλλη θέση οδήγησης...μια χαρά :)
Ωραίος. Καλοτάξιδο και καλόστριφτο!
macedonas
21/01/2017, 19:05
Καλορίζικο καλοτάξιδο και πάντα όρθιος....
Ωραία επιλογή !!!
Μέχρι και τα αυτιά χαμογελάν !!!!!!
:beer:
Nik0s_Dk
21/01/2017, 19:51
Να στε καλά παιδιά για τις ευχές!! Αν και δεν είναι ss οπως εξηγειται παραπάνω πολύ ωραια οι λογοι ήταν αυτοί!
Ενας γεμάτος οδηγικά χρόνος σε όλες τις συνθηκες κάτι που σημαίνει περισσότερη "εμπειρία" στο δρόμο και κυρίως στην καθημερινή μετακίνηση. Από την περισσότερη εμπειρία έρχεται και η περισσότερη αυτοπεποίθηση οτι δεν εχεις κατι να φοβάσαι, σιγά προσεχτικά και ώριμα θα το μαθεις θα σε μαθει θα συνηθίσετε και θα περάσετε καλά εσυ και αυτή και τέλος μεγάλωσε πολύ η ακατάσχετη επιθυμία να "ανέβω στη μηχανή και να κάψω βενζίνη χωρίς λόγο" αλλά και η εσωτερική ανάγκη να χαλαρώσει το μυαλο με μικρές ή και μεγάλες βολτες! Επέτρεψαν και τα οικονομικά ήταν και καλή περιπτωση δεν ήθελε πολύ!!! :beer: :beer::beer::beer::beer::beer::beer:
lleonidas
21/01/2017, 20:37
Καλορίζικο φίλε μου,καλή επιλογή :)
Καλορίζικο,καλοτάξιδο και πάντα ορθιος :beer:
ωραιο μηχανακι!!να το χαιρεσαι!!:beer:
zannisvel
23/01/2017, 07:51
Κούκλα είναι φίλε!!!
Καλοταξιδη!!!
:beer::beer:
καλοταξιδο!!!
:beer::beer::beer: