Σύνδεση

View Full Version : Ηρθε η ωρα....ή μπα.....

Christos ktm R
13/01/2016, 01:10
Καλημέρα σε ολους!πανευτυχής κατοχος κτμ με μολις 20000χλμ. ωρες σκέφτομαι να το αλλαξω αλλα μετα σκέφτομαι οτι αν το μετανιώσω δεν θα μπορεσω να βρω ιδιο σε τετοια κατασταση.το μηχανακι που γλυκοκοιτάζω ειναι το καινούργιο multi pikes peak.απο τα καινουργια τα κτμ δεν με τραβαει κανενα εμφανισιακα.ολοι μου οι φιλοι λενε να μην την κανω την αλλαγη!α υψος 1 95.καμια γνωμη?

taisteal
13/01/2016, 01:15
Κρατα το εργαλειο..
Αφου το λες και εσυ,πανευτυχης..
Βεβαια το ντουκι δεν το εχω καβαλησει,αλλα στα ματια μου ειναι κακασχημο..

Christos ktm R
13/01/2016, 01:28
Το εχω παρει κουτα κ εχει πανω κ ακραπες!

spyrakos35
13/01/2016, 05:46
Κρατα τον κατιμα λεμεεεεεε

duke200
13/01/2016, 06:53
20.000 είναι λίγα.

εφοσον το έχεις συντηρ'ησει προσεκτικά, κρατα το, δεν θα βρεις και πολλά μηχανάκια να κάνουν τα ίδια πράγματα με το 990R.

amyroukai
13/01/2016, 07:07
Ναι.

Ρε παιδάκια αν το R το πήρε γιατί του άρεσε σαν μηχανάκι, αλλά χώμα δεν είχε/έχει σκοπό να το βάλει, τότε αν θέλετε, μου εξηγείτε που είναι το κακό με το να πάρει ένα καθαρά ασφάλτινο μηχανάκι, της ίδιας υψηλής κατηγορίας;

Άμα σου μπήκε η ιδέα, προχώρα το... Θα σε "τρώει" μέχρι να το δοκιμάσεις.

xaotikos
13/01/2016, 07:53
Τελειως διαφορετικα μηχανακια. Περα απο την εξωτερικη εμφανιση δες τι σε τραβαει στο 990 και τι θα ηθελες απο ενα dream bike.
Περισσοτερο νευρο, περισσοτερη ροπη χαμηλα, μεγαλυτερη ανεση, περισσοτερα γκαζια και τελικες, περισσοτερη πολη;; Βαλε στο μυαλο σου το τι θελεις, πηγε κανε και μερικα test ride και καταληγεις. Το 990 το ξερεις. Αν θες παραπανω γκαζι μπορεις να το βελτιωσεις με φιλτροκουτι χαρτη κλπ.

Προσωπικα το παλιοτερο pikes peak μου αρεσε εμφανισιακα, τα καινουρια με χαλανε στη μουρη αλλα αυτο ειναι η δικια μου εικονα (ουτε το 1190 μαρεσει εμφανισιακα)

devil's animal
13/01/2016, 08:08
πας ξεκαθαρα για το 1290..
μενεις στην οικογενεια ΚΤΜ και παιρνεις ενα καθαρα ασφαλτινο μηχανακι με περισσοτερα αλογα...
για μενα απεφυγε το ducati...
εναλλακτικα μπορεις να πας στο XR1000...

GFawkes
13/01/2016, 08:15
Εγω λεω να το δωσει

20.000 διχως βλαβες, νομιζω εξαντλησε ολη την τυχη του ...

πυξιδας990
13/01/2016, 09:10
καμια σχεση το ενα με το αλλο......

lykourgi
13/01/2016, 09:21
Δηλαδή, θα κάνεις ότι σου πούμε εμείς;
Οι οποίοι "εμείς" δεν ξέρουμε ούτε τι κάνεις με τη μηχανή σου, ούτε τα γούστα σου;

Οκέι ............................................................................................... πάρε vstrom. :lol:

GFawkes
13/01/2016, 09:23
Δηλαδή, θα κάνεις ότι σου πούμε εμείς;
Οι οποίοι "εμείς" δεν ξέρουμε ούτε τι κάνεις με τη μηχανή σου, ούτε τα γούστα σου;

Οκέι ............................................................................................... πάρε vstrom. :lol:

οχι ΑΦΡΙΚΑ!!!!;;;;;;;
:uplate:

BLiTzER
13/01/2016, 09:24
Κράτα το ΚΤΜ ή πάρε άλλο ΚΤΜ.

RaGe_Raptor
13/01/2016, 09:54
Κάνε ότι σε φωτίσει η τσέπη σου...

xaotikos
13/01/2016, 10:30
Πλακα πλακα θες να μου το δωσεις εμενα γιατι η γυναικα στο smt δεν βολευεται καλα για ταξιδια σε σχεση με το adv. Να κανω τραμπα και ανταλλακτικα αν χρειαστει :p να μεινει και σε πορτοκαλι οικογενεια :)

Παντως το 1290 που αναφερθηκε το οδηγησα στις σερρες ...εχει τελειως διαφορετικη αισθηση...εμενα δεν με τρελανε η αισθηση αλλα σιγουρα ειναι γαματο για αυτα που κανει.

Christos ktm R
13/01/2016, 14:32
Κ ταξιδια που εχω παει πολυ ευχαριστημενος ειμαι.κ ανετο ειναι κ δεν εχει κανει κιχ.το 1290 δεν μαρεσει καθολου εμφανισιακα.μολις ειχε βγει το 1190R ημουν παλι ετοιμος να το παρω αλλα σε σχέση με το δικο μου φαινόταν πολυ άσχημο οποτο παλι εκατσα στα αυγα μου.ο λογος που σκέφτομαι για την αλλαγη ειναι καθαρα θεμα δυμανης.οχι πως εχω παραπανο μιας κ εχει φιλτρο πρόγραμμα εξατμισεις κ γενικα πολυ νευρο.αλλα απλα για το λιγο παραπανω.βεβαια ξερω οτι το λιγο παραπανω κοστιζει 15000+ χιλιαδες...

Christos ktm R
13/01/2016, 19:45
Εχω ακουσει οτι το 1290 εχει απιστευτο γκαζι...το καλοκαίρι θα το οδηγησω για τα συμπερασματα,αλλα πολυ κουμουτσα..varadero μου θυμίζει οταν το βλεπω

amyroukai
13/01/2016, 20:11
Ναι είναι λίγο ογκώδες, από την άλλη είναι τριάντα κιλά λιγότερα από την βάρκα και έχει και πολύ σωστές αναρτήσεις και ζύγισμα.
Έχει βέβαια και το κούνημα, μας το έλεγε και ένας ιδιοκτήτης σε άλλο νήμα, αλλά αν δεν το φορτώσεις τριβάλιτσο δεν θα σου συμβεί.

Christos ktm R
14/01/2016, 20:01
Οποτε το συμπερασμα ειναι: κραταω το ktmακι μου μεχρι να οδηγησω το1290.αν τρελαθω απο το γκαζι του αφηνω στην αντιπροσωπεια το 990 κ τσιμπαω το αλλο κ ας μην μαρεσει καθολου εμφανισιακα...(πραγμα πολυ σημαντικο για τα δικα μου κριτηρια)αλλιως....περιμενω να δω απο κοντα κ το 1290 gt που λενε οτι θα ειναι 180+ αλογατα.
Σωστά???

dimmie_72
14/01/2016, 20:03
Οποτε το συμπερασμα ειναι: κραταω το ktmακι μου μεχρι να οδηγησω το1290.αν τρελαθω απο το γκαζι του αφηνω στην αντιπροσωπεια το 990 κ τσιμπαω το αλλο κ ας μην μαρεσει καθολου εμφανισιακα...(πραγμα πολυ σημαντικο για τα δικα μου κριτηρια)αλλιως....περιμενω να δω απο κοντα κ το 1290 gt που λενε οτι θα ειναι 180+ αλογατα.
Σωστά???

έτοιμος για το καινούργιο pikes peak ήσουνα τελικά! :bawl:

Christos ktm R
14/01/2016, 21:52
Ρε dimi 72 αν δεις ολοι μου λενε μακρια απο multi.δες ουτε ενας δεν μου λεει παρτο με κλειστα τα ματια.ολοι λενε ή κρατα το ή ξαναπαρε ktm

lookylook
14/01/2016, 21:58
Ρε dimi 72 αν δεις ολοι μου λενε μακρια απο multi.δες ουτε ενας δεν μου λεει παρτο με κλειστα τα ματια.ολοι λενε ή κρατα το ή ξαναπαρε ktm

Στην ομάδα που ρωτάς τι θέλεις να σου πουν? :lol:

lookylook
14/01/2016, 22:03
Κ ταξιδια που εχω παει πολυ ευχαριστημενος ειμαι.κ ανετο ειναι κ δεν εχει κανει κιχ.το 1290 δεν μαρεσει καθολου εμφανισιακα.μολις ειχε βγει το 1190R ημουν παλι ετοιμος να το παρω αλλα σε σχέση με το δικο μου φαινόταν πολυ άσχημο οποτο παλι εκατσα στα αυγα μου.ο λογος που σκέφτομαι για την αλλαγη ειναι καθαρα θεμα δυμανης.οχι πως εχω παραπανο μιας κ εχει φιλτρο πρόγραμμα εξατμισεις κ γενικα πολυ νευρο.αλλα απλα για το λιγο παραπανω.βεβαια ξερω οτι το λιγο παραπανω κοστιζει 15000+ χιλιαδες...

Επίσης το Ducati δεν έχει γκάζι λίγο παραπάνω..Έχει πολύ παραπάνω..

ggs
14/01/2016, 22:07
Αφού πας για καινούργιο και γουστάρεις το multi... Τότε multi!
Γκάζια έχει, στήσιμο έχει και είναι πανέμορφο!!! Καμία σχέση με το γελάδι το 1290...

Να πας να δώσεις τόσα λεφτά και να μην πάρεις αυτό που γουστάρεις να βλέπεις είναι κρίμα...

lookylook
14/01/2016, 22:28
Έχοντας πουλήσει το 950 Adv στις αρχές του καλοκαιριού, συμβίωσα ένα δίμηνο με Multi 1200s του 13' (του γαμπρού μου). Οι μοτοσυκλέτες δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους. Εντάξει το 950 ήταν 10 χρόνια παλιότερο και δεν συγκρίνεται αλλά το στήσιμο του multi ήταν το κάτι φανταστικό. Έχοντας οδηγήσει αρκετές φορές και 990 (το απλό) θα έλεγα και εκεί ισχύουν περίπου τα ίδια. Άσε το φινίρισμα και την ποιότητα κατασκευής. Η μοτοσυκλέτα ήταν πύραυλος εδάφους. Όλα έλεγαν πόσο καλή μοτοσυκλέτα είναι. Οι αναρτήσεις, το χωρίς κενά μοτέρ του, το ατελείωτο γκάζι του, το στρίψιμό του, το χρώμα του, οι ζάντες του, η μούρη του...Βέβαια πρέπει να γνωρίζεις ότι: Έχει άλλο "κάθισμα" (μέσα στη μηχανή), μικρότερη χρηστικότητα (το 950 μου πήγε όπου πάει μηχανή, ήταν σύντροφος, το multi δεν είναι ούτε κατά διάνοια για τέτοια), είναι χορεύτρια όχι παλαιστής, ταξιδεύει πολύ καλύτερα, δεν κάνει καθόλου για πόλη (και ας λένε ότι θέλουν), έχει ακριβά ανταλλακτικά, και την Ducati την έχει αγοράσει η Audi με αποτέλεσμα να έχει ανεβάσει πάρα πολύ την αξιοπιστία της αλλά και το κόστος συντήρησης..Αν έχεις 5500-6000 χιλιάρικα να δώσεις ακόμα πουλώντας το R, και όλα τα παραπάνω τα αποδέχεσαι, τότε θα αγοράσεις μια πολύ όμορφη μοτοσυκλέτα,που θα κάνει λιγότερα από το R αλλά δεν θα πιστεύεις πόσο καλά τα κάνει.

Christos ktm R
14/01/2016, 22:30
Πραγματικα δεν παιζεται απο ομορφια το multi!μονο που το βλεπω μου σηκωνετε η τριχα.το ποιο ομορφο μηχανακι....

teogtp
14/01/2016, 22:31
Πραγματικα δεν παιζεται απο ομορφια το multi!μονο που το βλεπω μου σηκωνετε η τριχα.το ποιο ομορφο μηχανακι....

Μεγεια!
;)

Christos ktm R
14/01/2016, 22:37
Lookylook καταρχιν ευχαριστώ πολυ!αν παω για το pikes peak οπως λεω πιστευω να μου το κρατησουν ενα 10αρικο στην κατασταση που ειναι(πενα),κ με τριβαλιτσο κ ακραπες.οποτε θελω 15500 ακομα πες 16000 για να εισαι μεσα.αν παω για το απλο θελω κανα 9000.ξαναλεω ειμαι υπερευχαριστημενος με το Rακι μου.κ γουστα κ ταξιδια μετα τις συζηγου κ γενικα α π ρ ο β λ η μ α τ ι σ τ ο.ειπαμε αυτο το κατι παραπανω που μου λειπει πότε πότε

lookylook
14/01/2016, 22:42
..Αν έχεις 5500-6000 χιλιάρικα να δώσεις ακόμα πουλώντας το R, και όλα τα παραπάνω τα αποδέχεσαι, τότε θα αγοράσεις μια πολύ όμορφη μοτοσυκλέτα,που θα κάνει λιγότερα από το R αλλά δεν θα πιστεύεις πόσο καλά τα κάνει.

Τώρα είδα πως ενδιαφέρεσαι για καινούργιο. Άρα όχι Multi 15000+ τελική, αλλά...το 990R +15000...Όχι φιλαράκο..15χιλιάρικα καλύτερο από το R δεν είναι με καμία παναγία..Ένα του 13' με 5-6 χιλιάρικα αρκεί..Πήγαινε πρώτα εκεί και μετά βλέπεις. Φιλικά πάντα. Κουμάντο στα λεφτά σου κάνεις εσύ.

Christos ktm R
14/01/2016, 22:42
Αν κ να σου πω την αληθεια το καλύτερο θα ηταν να ειχα κ εγω εναν τετοιο γαμπρο.θα τα καναμε τραμπα κ οταν τα βαριομασταν ξανα,κ το μηχανακι θα εμενε κ στην οικογενεια αν μου ξινυζε το multi

GFawkes
15/01/2016, 11:33

To εχει φιλος μου.

Η μηχανη ειναι μ@υναρα τι να λεμε τωρα...

Στημενη, φρεναρες και γκκκκααααααζζζζιιιιιι

απ οπου και να την κοιταξεις δεν μοιαζει με καμια αλλη απο τις μπανιερες της κατηγοριας...

Παρτην, νεος εισαι, εχεις καιρο για επιλογες λογικης.....

Υ.Γ.

Δεν ειμαι ντουκατακιας, αν και στο παρελθον ειχα μια 1198

πυξιδας990
15/01/2016, 11:53
παρε ενα μεταχειρω P.P............................

amyroukai
16/01/2016, 08:14
μην κάνετε τη ΜΑΛΑΚΙΑ να στερείστε για το παραμύθι...!!!

Κάπου το είχα ξαναγράψει, είχαμε γνωρίσει σε εκδρομή έναν τύπο που είχε πάρει GS-ADV. Πολύ του άρεσε, αλλά δεν είχε λεφτά για σέρβις και σκεφτόταν αν θα περιμένει το ετήσιο ή το προγραμματισμένο για τα χιλιόμετρα και ποιό θα είναι πιο φτηνό και δεν την κυκλοφορούσε για να μην περάσει το όριο. Ο ίδιος τύπος, μας την είπε για τα Dainese και πόσο κορόιδα είμαστε που μας πιάνουν οι Ιταλοί τον κώλο πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες και γιατί δεν πάμε στον τάδε που έχει φτηνά "ημιάγνωστης" μάρκας μπουφάν. Ο ακριβός στα λάχανα και φτηνός στα πίτουρα αυτοπροσώπως.
Δεν τον ζήλεψα, αντιθέτως τον θεωρώ ακόμα το καλύτερο παράδειγμα προς αποφυγή.

Από την άλλη, δεν χρειάζεσαι ένα δις ετήσιο εισόδημα για να χαρείς μιά καλή μοτοσικλέτα. Και για να κάνει τέτοια συζήτηση το παιδί που άνοιξε το νήμα, προφανώς δεν είναι υπάλληλος 4ωρος για 375 ευρώ το μήνα, οπότε θα ξαναπώ με το καλό να το ψωνίσει και να το χαρεί.

Christos ktm R
16/01/2016, 21:36
Καταρχιν ευχαριστώ για τις γνωμες ολους σας..
2ον θα συμφωνήσω οτι οταν περνεις ενα τετοι μηχανακι ξερεις τι σε περιμενει απο θεμα servise.Σιγουρα για εμενα παιζει πρωταρχικο ρολο ο καλος εξοπλισμος.κ εχει δικιο ο amyroukai για την δουλεια μου.ειμαι ναυτικος.στερουμε πολλα πραγματα 8 νε 10 μηνες τον χρονο(οικογενεια,φιλους,την μοτο μου και παρα πολλα αλλα κ αυτονοητα)κ για τους 3 με 4 μηνες που ειμαι στην ελλαδα κοιταζω να κανω κατι κ για τον εαυτο μου(οπως π.χ ενα μηχανακι ή ενα ταξιδι)για αυτο ρωταω γνωμες..γιατι οποιος γνωριζει απο γνωστους ή φιλους τα λεφτα της θαλασσας ειναι αλμυρα κ δυσκολα!

spyrakos35
16/01/2016, 21:57
εχτές επινα καφέ με κάποιον μεγάλης ηλικίας που εχει το μουλτι εδώ και δύο μήνες

μου είπε οτι "τόσα χρόνια γιαπωνέζικα, δύο μήνες με το ντουκάτι νοιώθω οτι οδηγάω πολύ καλύτερα".....

οπότε, αν μπορείς, πάρτο

:beer:

υγ.... αν βλέπατε το cb1300 που είχε...... :eek:

notakos600
17/01/2016, 08:34
Τέρενς, η φωνή της λογικής...:lol:
Γειά σου ρε σύντροχε.:beer:

MiltiadisK.D
17/01/2016, 08:50
Χρηστάρα γνωρίζω ΚΑΛΑ περί βαποριών(ταξίδευα έως το 2004)θα σου πρότεινα μιάς και την ΚΤΜάρα την "ψιλοβαρέθηκες"(με την καλή έννοια,θέλεις μια αλλαγή δλδ)χτύπα το Multi,μια ζωή την έχουμε και σύντομη μάλιστα.Κάνε τη γκ@υλ@ σου όπως έκανες με το R.Είμαι σίγουρος πως δεν στερείται κανείς απο σένα και την οικογένεια σου το παραμικρό οπότε βούρ για multi:beer:

devil's animal
17/01/2016, 10:43
Καταρχιν ευχαριστώ για τις γνωμες ολους σας..
2ον θα συμφωνήσω οτι οταν περνεις ενα τετοι μηχανακι ξερεις τι σε περιμενει απο θεμα servise.Σιγουρα για εμενα παιζει πρωταρχικο ρολο ο καλος εξοπλισμος.κ εχει δικιο ο amyroukai για την δουλεια μου.ειμαι ναυτικος.στερουμε πολλα πραγματα 8 νε 10 μηνες τον χρονο(οικογενεια,φιλους,την μοτο μου και παρα πολλα αλλα κ αυτονοητα)κ για τους 3 με 4 μηνες που ειμαι στην ελλαδα κοιταζω να κανω κατι κ για τον εαυτο μου(οπως π.χ ενα μηχανακι ή ενα ταξιδι)για αυτο ρωταω γνωμες..γιατι οποιος γνωριζει απο γνωστους ή φιλους τα λεφτα της θαλασσας ειναι αλμυρα κ δυσκολα!

αφου ειναι ετσι τα πραγματα, τοτε παρ'το το multi...
αφου το γουσταρεις τοσο, παρ'το...

ουτως ή αλλιως, θα δουλευει πολυ λιγο και θ'αργησει να χαλασει...

Christos ktm R
17/01/2016, 17:56
Milvas αφου το εχεις το ναυτικο φυλαδιο με καταλαβαινεις απολυτα.τερενς πολυ σωστα το εχεις θεσει.μπορει να κοιταξω κ για μεταχειρισμενο μιας κ ειναι δυσκολες εποχες κ αν με ρωτησει κανεις ποσο το πηρα κ του πω 26000 θα με κοιταει σαν ηλιθιος(οχι που με ενδιαφερει αλλα λεμε)απλα τετοιο μηχανακι καλο θα ειναι να το βρεις απο γνωστο κ να το ξερεις για να το παρεις μεταχειρισμενο.εκτος κ αν βρω σε καμια αντιπροσωπια κ μου κρατησουν κ το Rακι μου.Ξαναλεω για να μην παρεξηγουμε οτι κ το Rακι μου το γουσταρω το αγαπαω ακομα κ οταν το βλεπω ακομα μαρεσει πολυ,αφου λογω επαγγελματος κ οικογενειακων υποχρεωσεων δεν το εχω πολυ χαρει(20000χλμ απο το 2012 μεχρι σημερα).αλλα οταν το βλεπω αυτο το pikes peak με τις ohlins κ την akrapa με πιανει πυρετος κ μπαινω στις συγκρισεις...τοmulti ειναι ρουκετα ναι αλλα τοR κανει αλλα ναι αλλα το multi ειναι καλονη...ναι αλλα R κυκλοφορουν στα δαχτυλα....κ αυτο συνεχισει για παρα πολυ..για αυτο ανοιξα κ το θεμα κ σας ευχαριστώ για την βοηθεια..το σιγουρο ειναι με οποιο μηχανακι κ να ειμαι αν συναντηθουμε ποτε χρωσταω κερασμα!

bulmont
17/01/2016, 18:26
Ναυτικός δεν είμαι, έχω κι' εγώ όμως ένα μηχανάκι που το χαίρομαι ελάχιστα.......Δυό - τρία
δεκαπενθήμερα τον χρόνο......... Το αγόρασα σε μεγάλη ηλικία ξέροντας ότι ελάχιστες από τις
δυνατότητες του, θα εκμεταλευτώ........ Ηταν όμως μιά αγορά που έγινε χωρίς να στερηθώ κάτι
εγώ ή η οικογενειά μου......Μιά αγορά που έκανα γιά μένα, γιά την τρέλα μου, γιά την ηδονή της
στιγμής που πατάς την μίζα, καβαλάς και ξεκινάς......(καλά όχι και μ' αυτήν την σειρά......)..........

Ειναι η ψυχοθεραπεία μου τις λίγες στιγμές που δραπετεύω από την τρέλα και την παράνοια
της ερήμου (πολλά νέα δεν μαθαίνονται καν από την κατάσταση που επικρατεί αυτήν την στιγμή
εδώ και το πολεμικό κλίμα που υπάρχει.......) και τα καταφέρνει αρκετά καλά σ' αυτό..........

Στο κάτω - κάτω της γραφής είναι ένα έξοδο που το έχω ''εξοικονομήσει'' στην ζωή μου, μιάς
και δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν έχω πάει ποτέ μου σε μπουζούκια...................

peterTHErider
17/01/2016, 20:35
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙΣ............

Τέτοια μηχανάκια ελαφρώς μεταχειρισμένα ίσως κρύβουν πολλές παγίδες.
Παράδειγμα να το έχει στουκάρει κάποιος και να είναι ξαναφτιαγμένο.
Να το έχουν σκίσει σε τεστ ράιντ δημοσιογράφοι ή υποψήφιοι αγοραστές
κ.λ.π.Αφού πας σε τόσο ακριβό μηχανάκι,πάρε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ με την εγγύηση του.
Εφόσον θέλεις ρουκέττα υπάρχει και το 1290 και γαμώ τα μηχανάκια,και
πολύ φθηνότερο και πιο αξιόπιστο και πιο γερό μηχανάκι λόγω ονόματος.
Η ΚΤΜ έχει και μια παράδοση....

ναι αλλα με βαλιτσες δεν πας πανω απο 150 γιατι γινεται επικινδυνο απο τις ταλαντωσεις...

Christos ktm R
17/01/2016, 23:46
Εμφανισιακα δεν μου αρεσει προτιμω το δικο μου...εκτος κ αν το οδηγησω κ παθω ζημια γιατι ακουω για πολυυυυυυυ γκαζι.κ αυτο με τις βαλιτσες κ τα 150 με κολλαει παλι,αν κ λενε οτι παιζει ανακληση για την μπροστινη ζαντα κ μετα λύνεται το προβλημα..ειπαμε 160 ειναι μια χαρα για ταξιδι με βαλιτσες..αλλα που κ που στην βαραει η γουσταρεις να ριξεις κ μια γκαζια μεχρι τα 200,αν ειναι να κοσκινιζουν τα τιμονια...αστο καλυτερα μεχρι να τ φτιαξουν το 1390

Nostradamus
18/01/2016, 13:06
ρε παλικαρε... Αν εχεις την δυνατοτητα να κανεις την κ@υλα σου πηγαινε παρε το μοτορι που γουσταρεις... καιει, κοστιζει στα σερβις, πεταμενα λεφτα,θα σου πιασουν τον κωλο, θυμα του μαρκετινγκ μπλα μπλα μπλα...

μπορεις να το κανεις και θελεις να το κανεις πηγαινε παρτο... δεν μπορεις και θες να δωσεις ενα νεφρο για να το κανεις? παλι παρτο και μετα προσεχε το αλλο σου νεφρο... τι καθεσαι και ψαχνεις ??

ΑΝ η απορια σου ειναι τι κοστος εχουν τα σερβις, τοτε πιθανα δεν εισαι γι αυτο... Αν θελεις να μαθεις απλα αν ξερει κανεις για αξιοπιστια κτλ κτλ τοτε κανεις την ερωτηση σου αναλογα και πρατεις αναλογως...

Christos ktm R
19/01/2016, 23:06
Mostadamos..δυστηχως δεν μενω στα βορεια προαστια αλλα σε νησι του ιονιου.
Φιλε τερενς πολυ καλα τα λες..
11ον.το μηχανακι χρησιμοποιειται μονο για ταξιδια κ αντε το πολυ πολυ οταν σηκωνω πιεση το περνω κ παω σε κανα βουνο να ηρεμησω.
2ον συμφωνω οτι για τα μεταχειρισμενα ζητανε πτι θελουνε κ συμφωνω μαζι σου οτι για τετοιο μηχανακι προτιμω να το παρω καινούργιο κ ας περιμενω λιγο παραπανω.
3ον mostadamos δεν εχω κανενα προβλημα να σε φιλοξενησω στο νησι αρκει βεβαια να εχεις multi για να το κανω test ride

Christos ktm R
20/01/2016, 17:47
Τερενς με επεισες. .θα βαλω καμια αφισα στο δωματιο κ στο γκαραζ θα αφησω το Rακι μου!!!αν ειναι να παρω 26000 μηχανακι κ να μου κανει κ σχεδια...αστο καλυτερα!δεν θα ξεχασω στα 1000χλμ το ktmακι μου ειχε γδαρμενο ένα καλωδιο μεσα απο το ντεποζιτο απο τον αισθητήρα της πιεσης λαδιου κ εκανε σωμα στο σκελετο κ το μηχανακι εσβηνε.δεν θα ξεχασω τι στενοχωρια περασα.ασε που πηγα σε κανα 2 εξουσιοδοτημενα κ δεν μπορούσαν να βρουν τι ειναι κ το ανακαλυψα εγω..(μην αναφερω ονοματα γιατι τους εχουν κ για γαμω τους μαστορους),δεν θα θελα να το ξαναπερασω

p@nos
20/01/2016, 18:20
christos o terens ειναι ισως, το πιο καμενο μελος στο φορουμ...γενικα μη παιρνεις στα σοβαρα αυτα που γραφει :lol:

για να καταλαβεις συγκρινει σταθεροτητα μπουσα με κτμ 1190 σε τελικες...παρε και καταλαβε...

στα του θεματος σου τωρα...και τα δυο μηχανακια που κοιτας, ειναι φοβερα, ειναι πολλα κιλα πιο εξεληγμενα απο το 990, θα νιωθεις σα να καβαλας διαστημοπλοιο...ειναι πολυ αξιοπιστα, και σιγουρα η αλλαγη, αν την σηκωνει η τσεπη σου, αξιζει με το παραπανω...αν δεν εχεις την πολυτελεια να κανεις μακρα συμβιωση με μια μοτο, αλλα θες κατι που οταν βγαινεις απο το καραβι να σε τρελαινει και να ευχαριστιεσαι και το τελευταιο χιλιομετρο που θα κανεις, κανε την αλλαγη με τα 1000...

η αληθεια ειναι οτι οντως το ντουκατι εχει παρακριβυνει, το κατεμ ομως σε σχεση με το πακετο ηλεκτρονικων που εχει ειναι αρκετα καλο σε τιμη...μη ξεχνας οτι εχεις και εσυ μια μοτο που παλιωνει και χανει αξια συνεχως...

Christos ktm R
20/01/2016, 18:29
Panos σιγουρα οτι χανει αξια ειναι αναμενωμενο.δεν εχω παρακολουθησει πολυ τον τερενς αλλα γενικα απο τις απαντησεις του στο θεμα ειδα οτι τα λεει καλα.εχω ακουσει για το multi οτι ειναι απιστευτο.δεν ειναι οτι μου περισσευουν αλλα ουτε οτι θα στερηθω με τα φραγκα.ισως για αυτο εχω αποφυγει ακομα να το κανω test ride γιατι αν ειναι ετσι οπως τα λετε την ιδια στιγμη θα κανω την τραμπα . Τώρα αντιπρωσοπειες για τετοια ανταλλαγη μου έρχονται μονο 2.μια στην πατρα κ αλλη στην αθηνα

p@nos
20/01/2016, 19:25
κανε ενα test ride πρωτα τα μηχανακια, μετα θα ξερεις αν πας για αλλαγη η οχι...

Christos ktm R
20/01/2016, 19:55
Σιγουρα πρεπει πρωτα να το οδηγησω..θυμαμαι οταν ειχα οδηγησει πρωτη φορα το adventure 950 του 2004 ειχα παθει πλακα,ειπα αυτο το μηχανακι καποια στιγμη θα το παρω.βεβαια περασαν 8 χρόνια.κ τότε θυμαμαι ειχα σαν επιλογη το multi αλλα ολοι μου ειχαν πει μακρια.θυμαμαι στο 500 μου ελεγαν οτι ειχαν δωσει μερικα κ ειχαν μπλεξει ασχημα λογω εγγυήσεων

Christos ktm R
21/01/2016, 01:22
Ειπαμε...φιλε μου τερενς με εχεις πεισει...πέρνω υποψιν ολες τις γνωμες κ ευχαριστω για τον χρονο ολων να μου απαντησουν αμεσα...για εμενα φιλε τερενς τα λες πολυ λογικα..αν κ μικροτερος ακουω κ κρινω,κ βλεπω οτι εχεις πολλα δικια με το μερος σου!εννοείται πρωτα απο ολα η οικογενεια....ηδη φετος που εγινα μπαμπας οι βολτες εχουν μειωθει παρα πολυ,λογω χρονου κ το ktm ηρθε σε 2τερη μοιρα.1 έρχεται η κορη μου τωρα!!!

Christos ktm R
21/01/2016, 15:58
Ευχαριστω πολυ παιδες!Ετσι ειναι..ακριβως οπως τα λες τερενς.πλεον υπερισχυει η λογικη.

peterTHErider
21/01/2016, 20:06
ο τερενς γενικα γινεται γραφικος στο θεμα τζαπαν vs ευρωπαικα και στη χολη που βγαζει για bmw και ντουκ καθως και σε οτι ακριβο.οχι οτι εχει απολυτο αδικο αλλα κατανταει κουραστικος που λεει τα ιδια και τα ιδια σε οποιο καημενο θεμα τυχει και μπει.πχ,αγορα μιξερ,τερενς:ευρωπαικο ειναι η τζαπαν?παιδια εβαλα σπιτι μου τεντες,τερενς:μεγαλη μαπα και πανακριβες οι ευρωπαικες τεντες,πληρωνεις μονο το σχεδιο κλπ κλπ...
ΑΛΛΑ στο θεμα παιδια και πως αλλαζουν οι προτεραιοτητες εχει ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο.χωρις να θελω να εμβαθυνω στο θεμα αλλα οταν κανεις παιδια ΠΡΩΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΟΡΘΙΟΣ.ναι μηχανες,ναι βολτες αλλα παντα με λογικη...αν για καποιους δεν ειναι αυτονητο να πανε να κοιταχτουν...

notakos600
21/01/2016, 20:13
Η αιώνια πάλη του ανθρώπου...λογική Vs συναίσθημα.
Από την στιγμή που είμαι αρκετά τρελός για να αγοράσω αυτό που γουστάρω και αρκετά λογικός ώστε να γυρίζω στην οικογένειά μου όρθιος....who gives a fuck....
Καλό μας βραδάκι και ονειρευτείτε....τους κάνει να ανησυχούν...:beer:

lmb990
22/01/2016, 01:41
παντως αμα θες να το πουλησεις τελικα εγω μπορω να σου δωσω ΔΩΡΕΑΝ τις μαμισιες εξατμισεις και τις χαμηλες αναρτησεις σε ανταλαγη με τις δικες σου... :D αντε να με κερασεις ενα καφε...

zopas
22/01/2016, 07:55
Ο τερενς εχει δικιο...μεταξωτοι πωποι θελουν αναλογα εσωρουχα..αυτοι που αιωνιως ειναι χαμενοι ειναι αυτοι που χρεωνονται του κερατα για να κανουν το κεφι τους και μολις τους περασει κλαινε και φταιει η ατιμη κοινωνια..κοινως...

Το κεφι και το παθος πληρωνονται..(και με κατσθλιψη λογω χρεων)..

zopas
22/01/2016, 09:24
Προκαλει δεν προκαλει εχει δικιο σε πολλα πο τερενς και ας εχω διαφωνησει μαζι του..πραγμαρικα δεν το καταλαβαινω..ποσταρει καποιος δημοσια ενα θεμα για γνωμες και οταν γινεται κριτικη και αξιολογηση συμφωνα με τα πιστευω του καθενα ειναι..μιζερος;;

Δηλαδη αν συμβουλευαμε ολοι ..ναιιιι..σκασε 25 χιλιαρικα ..παρε αυτο που γουσταρεις..μην σκεπτεσαι το μελλον...τοτε θα ειμαστε καλοι;;

Προσωπικα βλεπω σε μερικους και σε αυτο το φορουμ κρυφες προσωπικες δπιθυμιες που δεν ικανοποιουνται και λταν βγαινουν παρομοια θεματα τσιγκλιζονται ασχημα..κοινως οσα δεν φθανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...

Σορρυ αλλα ζουμε για να απολαμβανουμε το μοτοσυκλετισμο και οχι αυτος να μας καταπιεζει...

Τερενς προχωρα...

notakos600
22/01/2016, 09:29
Προκαλει δεν προκαλει εχει δικιο σε πολλα πο τερενς και ας εχω διαφωνησει μαζι του..πραγμαρικα δεν το καταλαβαινω..ποσταρει καποιος δημοσια ενα θεμα για γνωμες και οταν γινεται κριτικη και αξιολογηση συμφωνα με τα πιστευω του καθενα ειναι..μιζερος;;

Δηλαδη αν συμβουλευαμε ολοι ..ναιιιι..σκασε 25 χιλιαρικα ..παρε αυτο που γουσταρεις..μην σκεπτεσαι το μελλον...τοτε θα ειμαστε καλοι;;

Προσωπικα βλεπω σε μερικους και σε αυτο το φορουμ κρυφες προσωπικες δπιθυμιες που δεν ικανοποιουνται και λταν βγαινουν παρομοια θεματα τσιγκλιζονται ασχημα..κοινως οσα δεν φθανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...

Σορρυ αλλα ζουμε για να απολαμβανουμε το μοτοσυκλετισμο και οχι αυτος να μας καταπιεζει...

Τερενς προχωρα...

Δεν είχα σκοπό να ξαναγράψω αλλά αυτή η πουτ@να η πρόκληση....
Έσκασα 18 χιλιάρικα χωρίς να τα στερηθώ, όχι γιατί είμαι πλούσιος αλλά γιατί αφού έχω εξασφαλισμένη την οικογένειά μου, μπορώ να πάρω αυτό που με κ@υλώνει.
Σου επιστρέφω με τον ίδιο αγενή τρόπο την ''μιζέρια'', τις ''αλεπούδες'' και τα ''κρεμαστάρια''.
Και τέλος πάντων, ας αγοράσουμε όλοι από ένα vstrom, ίδιο χρώμα, να κλείσουμε όλα τα forums και να απαγορεύσουμε τα όνειρα.

pektis
22/01/2016, 09:44
Ρε 'σεις μην παρεξηγείτε καταστάσεις...!
Ο ανθρωπος απλα ανοιξε ενα θεμα να παρει γνωμες και εσεις ''τρωγεστε''
Ο καθε ενας κανει οτι καταλαβαινει και ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του!! Τοσο απλα...:beer:

p@nos
22/01/2016, 09:54

Τερενς προχωρα...

εντελως οξυμωρη η τοποθετηση σου...απο τη μια λες να προτεινεις για μελος, να αποτρεψεις καποιον να σκασει 25κ...και απο την αλλη για ανικανοποιητες επιθυμιες και αποθυμενα και για αλεπουδες που οσα δε φτανουν τα κανουν κρεμασταρια (οσοι δηλαδη δε μπορουν να αγορασουν λενε οτι χαλανε ειναι μπουρδελα και τα παιρνουν ηλιθιοι τα μηχανακια)

εδω μεσα ειναι φορουμ για μοτο, οχι για συμβουλες ζωης...ο ανθρωπος μπηκε να ρωτησει για ενα μηχανακι αν αξιζει να το παρει σαν εξελιξη αυτου που εχει ηδη, η να προτιμησει κατι αλλο απο τον ανταγωνισμο...και αρχισαν οι πιπες, τα 25 χιλιαρικα και οι αξιοπιστιες...

α)η μαμα η η γυναικα του ειστε και θα του πειτε αν ειναι σωστο να δωσει 25κ για το μηχανακι που καβλαντιζει?μερικοι δε λετε να καταλαβαιτε....ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΛΕΦΤΑ...και επειδη μερικοι δεν αντεχετε να βλεπετε τους αλλους με κατι καλυτερο απο εσας, δε θελετε να δειτε κανεναν να παιρνει κατι καινουριο, επειδη το δικο του παιχνιδι θα γυαλιζει περισσοτερο απο το δικο σας...οι μοτο ειναι ενα παιχνιδι και μια πολυτελεια, οποιος συζηταει να παρει μοτο το κανει απο το περισσευμα του, και οχι απο το υστερημα του (σιγουρα παντως οχι απο το δικο σας υστερημα, για να σας νοιαζουν τα 25 χιλιαρικα)

β)ο ανθρωπος ειπε ειναι ναυτικος...πραγμα που πρωτον επιβεβαιωνει το πρωτο οτι προφανως δεν εχει μισθο 700ε για να του φαινεται βουνο οπως στην πλειοψηφια εδω μεσα τα 25κ...και δευτερον ειναι ναυτικος...δηλαδη θα ειναι 6 μηνες και οταν θα βγει εξω θα θελει να κανει κατι για τον εαυτο του...να κανει τη βολτα του....να παρει το καινουριο μηχανακι του και να το παει μια εκδομη....πραγματα δηλαδη που μπορει να κανουν καλο στην ψυχικη του υγεια...εσεις λοιπον του λετε βλακειες βασισμενες ΣΤΗ ΔΙΚΗ σας πραγματικοτητα...

γ)επειδη αναφερθηκε και το παιδι...αλλα ειναι ελεεινο να αναφερετε ενα τετοιο πραγμα επειδη απλα οπως ειπα, δε θελετε το παιχνιδι του αλλου να γυαλιζει περισσοτερο απο το δικο σας...η αποφαση ειναι οδηγαω μοτο ενω κανω παιδια η οχι...ειναι ενα διλλημα, του να αφησεις την μοτοσυκλετα για να εξασφαλισεις τη σωματικη σου ακεραιοτητα...αν λοιπον αποφασισεις πως θα οδηγας...το αν θα εχεις καινουρια η παλια, δεν παιζει κανενα ρολο...ισα ισα, αν παμε παλι πισω...πιθανοτατα να βοηθησει στην ζωη σου σαν ψυχολογικη εκτονωση, απο τα ξενυχτια τις φασαριες και τους τσακωμους...

θα μπορουσα να γραψω παρα πολλα πραγματα, αλλα πραγματικα δεν εχει νοημα...μερικοι πρεπει να βγειτε απο τη νοοτροπια του μιζερου...οκ ειναι δυσκολα τα πραγματα, αλλα μη προσπαθητε με τη μιζερια, να κανετε τη συγκριτικη διαφορα με τους υπολοιπους μικροτερη....υποβαθμιζοντας ολα τα υπολοιπα...αν καποιος μπορει να παρει ενα μηχανακι ας το παρει...αν του προσφερει ικανοποιηση να καψει 50 χιλιαρικα ας το κανει...σταματηστε λοιπον τη μιζερια με τα λεφτα...οι πραγματικες απολαυσεις τις ζωης ειναι αλλου...επικεντροθειτε εκει...και μην κλαιγεστε αν καποιος αλλος μπορει να βαλει και γαρνιτουρα στις απολαυσεις αυτες...

byron
22/01/2016, 10:19

Τερενς προχωρα...

Ο Τέρενς καλώς ή κακώς, αναλύει την αγορά μιας μοτοσυκλέτας με τα ίδια κριτήρια που θα αγόραζε ένα ψυγείο.
Η αγορά μιας μοτό για τα όνειρα και όχι για την μεταφορά απ΄το Α -> Β δεν εμπίπτει σε τέτοια οικονομοτεχνικά κριτήρια. Αν το "μοτό-όνειρο που θα αγοραστεί (οποιαδήποτε), δεν σε λιγώνει όταν την βλέπεις, δεν αξίζει να την πάρεις. Και γιαυτό είμαι κατά των συμβουλών σε τέτοιες ερωτήσεις.

Την καύλα σου, δεν την διαπραγματεύεσαι, δεν ρωτάς αριστερά και δεξιά. Κανέναν δεν ρωτάς, εκτός και αν υπάρχει κάποιος που την ξέρει και τον εμπιστεύεσαι. Ο κάτοχος συνήθως θα στα πει όλα ρόδινα, ο άσχετος θα σου πει ιστορίες για αρκούδες που έχει ακούσει, και συνήθως δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα.

Η πιο σοφή κίνηση που πήρα στα 30+ χρόνια που καβαλάω και αγοράζω μοτοσυκλέτες, ήταν όταν είδα/αποφάσισα/αγόρασα σε χρόνο 0 το Tuono. Ούτε ρώτησα, ούτε ψείρισα.Αν άρχιζα τις ερωτήσεις, ο καθένας (και εδώ μέσα) θα μου έλεγε το μακρύ του και το κοντό του...και θα ξενέρωνα.Σαν να καψουρεύεσαι μια γκόμενα και αντί να αφεθείς στην καύλα, να ρωτάς τον καθένα αν την έχει πηδήξει.

amyroukai
22/01/2016, 10:25
Σαν να καψουρεύεσαι μια γκόμενα και αντί να αφεθείς στην καύλα, να ρωτάς τον καθένα αν την έχει πηδήξει.
Δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό, σίιιιγουρα :bawl:

Για τα λοιπά, +φωνώ.
Αλλά τον βλέπεις δεν είναι και σίγουρος ότι θέλει multi.

DoctoR_k6
22/01/2016, 10:28
εντελως οξυμωρη η τοποθετηση σου...απο τη μια λες να προτεινεις για μελος, να αποτρεψεις καποιον να σκασει 25κ...και απο την αλλη για ανικανοποιητες επιθυμιες και αποθυμενα και για αλεπουδες που οσα δε φτανουν τα κανουν κρεμασταρια (οσοι δηλαδη δε μπορουν να αγορασουν λενε οτι χαλανε ειναι μπουρδελα και τα παιρνουν ηλιθιοι τα μηχανακια)

εδω μεσα ειναι φορουμ για μοτο, οχι για συμβουλες ζωης...ο ανθρωπος μπηκε να ρωτησει για ενα μηχανακι αν αξιζει να το παρει σαν εξελιξη αυτου που εχει ηδη, η να προτιμησει κατι αλλο απο τον ανταγωνισμο...και αρχισαν οι πιπες, τα 25 χιλιαρικα και οι αξιοπιστιες...

α)η μαμα η η γυναικα του ειστε και θα του πειτε αν ειναι σωστο να δωσει 25κ για το μηχανακι που καβλαντιζει?μερικοι δε λετε να καταλαβαιτε....ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΛΕΦΤΑ...και επειδη μερικοι δεν αντεχετε να βλεπετε τους αλλους με κατι καλυτερο απο εσας, δε θελετε να δειτε κανεναν να παιρνει κατι καινουριο, επειδη το δικο του παιχνιδι θα γυαλιζει περισσοτερο απο το δικο σας...οι μοτο ειναι ενα παιχνιδι και μια πολυτελεια, οποιος συζηταει να παρει μοτο το κανει απο το περισσευμα του, και οχι απο το υστερημα του (σιγουρα παντως οχι απο το δικο σας υστερημα, για να σας νοιαζουν τα 25 χιλιαρικα)

β)ο ανθρωπος ειπε ειναι ναυτικος...πραγμα που πρωτον επιβεβαιωνει το πρωτο οτι προφανως δεν εχει μισθο 700ε για να του φαινεται βουνο οπως στην πλειοψηφια εδω μεσα τα 25κ...και δευτερον ειναι ναυτικος...δηλαδη θα ειναι 6 μηνες και οταν θα βγει εξω θα θελει να κανει κατι για τον εαυτο του...να κανει τη βολτα του....να παρει το καινουριο μηχανακι του και να το παει μια εκδομη....πραγματα δηλαδη που μπορει να κανουν καλο στην ψυχικη του υγεια...εσεις λοιπον του λετε βλακειες βασισμενες ΣΤΗ ΔΙΚΗ σας πραγματικοτητα...

γ)επειδη αναφερθηκε και το παιδι...αλλα ειναι ελεεινο να αναφερετε ενα τετοιο πραγμα επειδη απλα οπως ειπα, δε θελετε το παιχνιδι του αλλου να γυαλιζει περισσοτερο απο το δικο σας...η αποφαση ειναι οδηγαω μοτο ενω κανω παιδια η οχι...ειναι ενα διλλημα, του να αφησεις την μοτοσυκλετα για να εξασφαλισεις τη σωματικη σου ακεραιοτητα...αν λοιπον αποφασισεις πως θα οδηγας...το αν θα εχεις καινουρια η παλια, δεν παιζει κανενα ρολο...ισα ισα, αν παμε παλι πισω...πιθανοτατα να βοηθησει στην ζωη σου σαν ψυχολογικη εκτονωση, απο τα ξενυχτια τις φασαριες και τους τσακωμους...

θα μπορουσα να γραψω παρα πολλα πραγματα, αλλα πραγματικα δεν εχει νοημα...μερικοι πρεπει να βγειτε απο τη νοοτροπια του μιζερου...οκ ειναι δυσκολα τα πραγματα, αλλα μη προσπαθητε με τη μιζερια, να κανετε τη συγκριτικη διαφορα με τους υπολοιπους μικροτερη....υποβαθμιζοντας ολα τα υπολοιπα...αν καποιος μπορει να παρει ενα μηχανακι ας το παρει...αν του προσφερει ικανοποιηση να καψει 50 χιλιαρικα ας το κανει...σταματηστε λοιπον τη μιζερια με τα λεφτα...οι πραγματικες απολαυσεις τις ζωης ειναι αλλου...επικεντροθειτε εκει...και μην κλαιγεστε αν καποιος αλλος μπορει να βαλει και γαρνιτουρα στις απολαυσεις αυτες...

+1000

Cpt. Haddock
23/01/2016, 16:47
Τι εγινε εδω ρε παιδια; :smokin:

peterTHErider
23/01/2016, 17:06
Τι εγινε εδω ρε παιδια; :smokin:

απο οτι φαινεται....φασινα...

zopas
23/01/2016, 17:21
[QUOTE=byron;2695664]Ο Τέρενς καλώς ή κακώς, αναλύει την αγορά μιας μοτοσυκλέτας με τα ίδια κριτήρια που θα αγόραζε ένα ψυγείο.
Η αγορά μιας μοτό για τα όνειρα και όχι για την μεταφορά απ΄το Α -> Β δεν εμπίπτει σε τέτοια οικονομοτεχνικά κριτήρια. Αν το "μοτό-όνειρο που θα αγοραστεί (οποιαδήποτε), δεν σε λιγώνει όταν την βλέπεις, δεν αξίζει να την πάρεις. Και γιαυτό είμαι κατά των συμβουλών σε τέτοιες ερωτήσεις.

Την καύλα σου, δεν την διαπραγματεύεσαι, δεν ρωτάς αριστερά και δεξιά. Κανέναν δεν ρωτάς, εκτός και αν υπάρχει κάποιος που την ξέρει και τον εμπιστεύεσαι. Ο κάτοχος συνήθως θα στα πει όλα ρόδινα, ο άσχετος θα σου πει ιστορίες για αρκούδες που έχει ακούσει, και συνήθως δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα.

θα συμφωνουσα μαζι σου αν η απορια ηταν ιδιωτικη μεταξυ φιλων και οχι δημοσια...Για να βαλει ο υποψηφιος κατοχος( μουλτι?) ερωτημα και να ζηταει ΔΗΜΟΣΙΑ τη γνωμη του καθενα το ειχε αναγκη να το κανει γιατι ετσι εκρινε οτι βοηθιεται καλυτερα..

Αυτος που εχει την κ@λα που λες, δεν ποσταρει δημοσιες ερωτησεις απλα το κανει και το ανακοινωνει...η κ@λα δεν συζητιεται, γινεται..

Απο εκει και περα στο δημοσιο διαλογο υπαρχουν ετεροκλητες αποψεις και γωνιες θεασης..ειναι λυπηρο να γινεται ενα ατυπο μπουλινγκ σε καποιον επειδη δεν συμφωνει μαζι σου ή επειδη ο καθε φιλος τερενς θεωρει οτι καθε αποψη εκτος της δικιας του ειναι ανεμαρτιστη..δικαιωμα του να το πιστευει οπως και δικαιωμα μας να μην συμμεριζομαστε τις αποψεις του αλλα μεχρι εκει...

Να την πεφτουμε ομαδικα σε καποιον με ειρωνιες και τρολαρισματα επειδη εχει αλλη αντιληψη το θεωρω απαραδεκτο και αυτο εγραψα..

Με τον Τερενς εχω διαφωνησει σε πολλα αλλα σεβομαι την αποψη του την συντηρητικη, οπως και του καθενα εδω μεσα αλλα δεν μπορω να μην σχολιασω αυτο το πεσιμο γιατι στο φιναλε μας προσβαλλει ολους μας..

Τη συγκεκριμενη τακτικη την εχω βιωσει και σε αλλα αναλογα σαιτ οπου τα πιστευω μερικων ειναι νομοι του μωυση και οποια αλλη αποψη τρολαρεται κανονικατατα..

αμα φθασουμε εκει ολοι μας χανουμε...

duke200
23/01/2016, 18:10
πολύ θρεντ για το τίποτα...

παγια αλήθεια:

Αμα δεν έχεις λεφτά δεν χρεώνεσαι για να κάνεις την αυλα σου, ποσο μαλλον αμα τα στερήσεις απο τα παιδιά σου, κλπ. Παίρνεις την μπακατέλα και πληρώνεις τα μαστόρια (όποτε καλύτερα να παρεις παπί) ή γίνεσαι εσύ μάστορας.

Αμα έχεις, παιρνεις καινουργιο για να το συντηρήσεις σωστα και να μην σου βγαλει προβλήματα.

byron
23/01/2016, 22:58
θα συμφωνουσα μαζι σου αν η απορια ηταν ιδιωτικη μεταξυ φιλων και οχι δημοσια...Για να βαλει ο υποψηφιος κατοχος( μουλτι?) ερωτημα και να ζηταει ΔΗΜΟΣΙΑ τη γνωμη του καθενα το ειχε αναγκη να το κανει γιατι ετσι εκρινε οτι βοηθιεται καλυτερα..

Αυτος που εχει την κ@λα που λες, δεν ποσταρει δημοσιες ερωτησεις απλα το κανει και το ανακοινωνει...η κ@λα δεν συζητιεται, γινεται..

Απο εκει και περα στο δημοσιο διαλογο υπαρχουν ετεροκλητες αποψεις και γωνιες θεασης..ειναι λυπηρο να γινεται ενα ατυπο μπουλινγκ σε καποιον επειδη δεν συμφωνει μαζι σου ή επειδη ο καθε φιλος τερενς θεωρει οτι καθε αποψη εκτος της δικιας του ειναι ανεμαρτιστη..δικαιωμα του να το πιστευει οπως και δικαιωμα μας να μην συμμεριζομαστε τις αποψεις του αλλα μεχρι εκει...

Να την πεφτουμε ομαδικα σε καποιον με ειρωνιες και τρολαρισματα επειδη εχει αλλη αντιληψη το θεωρω απαραδεκτο και αυτο εγραψα..

Με τον Τερενς εχω διαφωνησει σε πολλα αλλα σεβομαι την αποψη του την συντηρητικη, οπως και του καθενα εδω μεσα αλλα δεν μπορω να μην σχολιασω αυτο το πεσιμο γιατι στο φιναλε μας προσβαλλει ολους μας..

Τη συγκεκριμενη τακτικη την εχω βιωσει και σε αλλα αναλογα σαιτ οπου τα πιστευω μερικων ειναι νομοι του μωυση και οποια αλλη αποψη τρολαρεται κανονικατατα..

αμα φθασουμε εκει ολοι μας χανουμε...

Αυτό με το μπουλινγκ έχει γίνει αστείο. Πάντα υπήρχε και θα υπάρχει χώσιμο, αν γίνεσαι δογματικός σε κάτι, πολύ περισσότερο αν δεν είναι και βιωματικό.
Αυτό κάνει ο Terens και μερικές φορές καταντάει κουραστικό. Όπως όταν αφήνει ξεκρέμαστες απαντήσεις σε βαρύγδουπες δηλώσεις, που το κάνει συχνά (Τέρενς εν προκειμένου, για τις εργατοώρες μιλάω).

Όταν είσαι λοιπόν τόσο δογματικός στις απόψεις σου, ακόμα και όταν μιλάς με κάποιον που έχει ιδία άποψη, ή τα φράγκα να κάνει την κάβλα του και προσπαθείς να ακυρώσεις όσα επιχειρήματα ή καύλα έχει, επειδή "αυτός ξέρει", έ...την τρως την καραμούζα.

Αγαπάμε Terens, ακόμα και όταν μας τα κάνει zeppelin με την προσέγγιση λογιστή σε όνειρα. Θυμίζει πατέρα που προσπαθεί να προφυλάξει απ΄τις μαλακίες τα παιδιά του, αλλά τα παιδιά αγαπάνε τις μαλακίες γιατί ονειρεύονται.

Δεν είναι μπούλινγκ ή τραμπουκισμός, άλλωστε δεν παίρνει χαμπάρι από τέτοια, είναι σκύλος μαύρος και στο βάθος βάθος ονειροπόλος μοτοσυκλετιστής γιαυτό ψάχνεται και με ΚΤΜ...:lol:
Κάποιες φορές οι διδακτικές του εκνευρίζουν, όπως και το ότι ποτέ δεν παραδέχεται πως μπορεί να κάνει λάθος. Terens, ακόμα ονειρεύομαι να σου δώσω το scooter για να δεις τι ωραίο αεράκι φέρνει στο πιπί μου, μιας και το θυμήθηκα.

Επί καύλας σε τέτοιες μοτοσυκλέτες, συμφωνούμε. Κάποιος που ρωτάει για το αν θα πάρει κάτι ακριβό που ξεφεύγει απ΄την πεπατημένη συνήθως δεν ξέρει γιατί ακριβώς το θέλει, φοβάται μήπως κάνει μαλακία και καταλήγει να το λιγουρεύεται στα φανάρια καβάλα σε TransAlp.

byron
24/01/2016, 00:39
Βρε τα είπαμεεεεε λέμε!!!! 40€ χρεώνουν....ετσι λένε επίσημα, εκτός και σου έδωσε τιμή πριν 30 χρόνια ο ίδιος ο Tamburini και έπαθες ντουζλαμά :lol:

Καλό βράδυ, υποθέτω πως θα αρχίσει ένας "πολιτισμένος διάλογος" αργότερα...το κληρονομικό χάρισμα μΕ το λέει. :D

indianos950
24/01/2016, 09:23
Απο τη μεριά μου , εχω χαζέψει σε βιτρίνες και τα δυο. Θα τα εκανα μια βολτα και οποίο μου καθόταν καλυτερα θα το τσιμπαγα. Φίλος πηγε απο 990 σε 1290 και μου ειπε πως δεν υπάρχει πουθενα μα πουθενα. Το 990r του το κρατησαν για 10,000€ σε αντιπρόσωπια κοντα σου

MG-KTiNoS
24/01/2016, 09:57
Αγαπάμε Terens, ακόμα και όταν μας τα κάνει zeppelin με την προσέγγιση λογιστή σε όνειρα. Θυμίζει πατέρα που προσπαθεί να προφυλάξει απ΄τις μαλακίες τα παιδιά του, αλλά τα παιδιά αγαπάνε τις μαλακίες γιατί ονειρεύονται.

Ενδιαφέρουσα άποψη... Αλλά δεν προσδιορίζει το όνειρο.
Έχω δει μούλτι στον Άγιο να ξύνουν.... τ αυτιά
Έχω δει και μούλτι να πουλιούνται στα καρ 6 χρόνια μετά
φούλ κάρμπον και 20000χλμ

Έχω διαβάσει για BMW που ήρθαν απ την Κορέα.
Ξέρω 100άδες άλλα γεμάτα αξεσουάρ που αράζουν
από γκαράζ σε γκαράζ.

Το να ΕΧΕΙΣ ένα καλό μηχανάκι είναι ένα όνειρο
Το να ζήσεις με το μηχανάκι είναι ένα κι αυτό ένα όνειρο
αλλά κάπως πιο προχό....
Φαντάσου ότι έχεις μια πορνοστάρ γκόμενα αλλά δε γαμείς ένα πράμα... :D
Όλοι λένε ωωω το μπούστη τι μ..άρα (οκ διαβάζουν και γυναίκες σόρι)
αλλα εσύ γιοκ... :nono:
Ούτε με βιάγκαρα μη χαλάσει η σιλικόνη.
Ο απέναντι όμως με τη Μαριγούλα όλη μέρα... γκαζμά... :rotflmao:
Κι ας το έχει και λίγο πεζμένο η Μαριγούλα κι ας έχει και ψωμάκια στο μπισινό...
Κοινώς απ τ ολότελα ε???
:a08:

Διάβαζα κάπου πριν κανά 2 χρόνια το ότι σε κάποια βόλτα του μοτό,
μερικοί φίλοι δυσκολεύονταν να βρούνε λεφτά για φαί και κουβαλούσαν τα παιδιά
ταπεράκι.Αναρωτήθηκες μήπως κάποιοι από αυτούς έφαγαν την παπάρα..??
Το ταπεράκι είχε και μια άλλη χάρη.
Δεν ήταν μόνο τα λεφτά.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ, ότι κάποιος ήρθε κι είχε φέρει μαζί
το μισό σουπερ μαρκερτ....
Φρόντισε τους άλλους σαν να ήταν παιδιά του.
:a013:
υγ
Αν το όνειρο είναι να πας στη Μογγολία θα γίνεις και λογιστής
και λίγη σημασία θα έχει με ΤΙ θα πας....
ΑΝ δεν συμβεί αυτό, απλά δεν θα πας!
:D

η αλήθεια είναι κάπου στη μέση

Christos ktm R
25/01/2016, 06:26
ινδιανος 950 μαλλον εχουμε τον ιδιο φιλο!

indianos950
25/01/2016, 07:07
ινδιανος 950 μαλλον εχουμε τον ιδιο φιλο!

Χρησταρα εσυ εισαι ρε μλκ. παρτο το μηχανακι, ρε ντουκατι και π@π@ριες.

Το Κτμ του Χρήστου ειναι καινουριο παρεπιπτόντως

Christos ktm R
25/01/2016, 07:18
Α ρε φιλε...εκει οδηγουν ολοι οι δρομοι τελικα..

toyar
25/01/2016, 07:22
εγω παντως αμα μου αρεσε κατι και μπορουσα να το αγορασω σχετικα ανετα δεν θα ρωταγα ουτε γυναικες ουτε παιδια ουτε forum:D
σιγουρα θα εψαχνα κριτικες και εμπειριες ΜΟΝΟ απο κατοχους αλλα μεχρι εκει

MG-KTiNoS
25/01/2016, 07:50

Έχεις δει κανένα "κατοχο" να λέει τι μλκ μηχανάκι πήρα????
:lol:

toyar
25/01/2016, 07:55
εχω δει κατοχους να εκθειαζουν τα μηχανακια ή αυτοκινητα τους θεωρωντας λεπτομερειες 3 καμενες φλατζες κεφαλης και αλλους να τα θαβουν γιατι δεν τους αρεσει το χρωμα στο ταμπλω
καθε κριτικη ειναι χρησιμη αν ξερεις τι ζητας;)

dimmie_72
25/01/2016, 09:57
εγω παντως αμα μου αρεσε κατι και μπορουσα να το αγορασω σχετικα ανετα δεν θα ρωταγα ουτε γυναικες ουτε παιδια ουτε forum:D

μπα μη το λες, ξέρες πόσοι πήραν vfm αφυγραντές, subwoofer, τηλεοράσεις και μεταχειρισμένα αμάξια από δω μέσα; :lol: