PDA

View Full Version : Monster 620

Kostas156
21/01/2016, 00:23
Καλησπερα σε ολους!!Εχω εδω και 1.5 χρονο ενα Yamaha xt 600 σε αριστη κατασταση αν και τον τελευταιο καιρο με εχει ταλαιπωρησει λιγο αλλα δεν πειραζει...Ο λογος που γραφω στο φορουμ ειναι γιατι εγινε κατι το οποιο εχει ταραξει την ζωη μου τα τελευταια 24ωρα..Ημουν για ποτο στο μικρολιμανο και οπως με τους φιλους μου πιναμε την μπυρα μας...λεγαμε καμια λαλακια..καπνιζαμε...ξαφνικα ολα γυρω μου μπηκαν στο mute και το ματι μου επεσε σε ενα απιστευτο πλασμα το οποιο καθοταν εξω απο το μαγαζι με την πλατη αλλα το προσωπο της ηταν στραμμενο στην θαλασσα...φορουσε κοκκινο φορεμα με ασημενιες λεπτομερειες...Το ονομα αυτης ducati monster 620 του 2002-2003...Απο κεινο το βραδυ ενα διαολακι πεταγετε απο μεσα μου και φωναζει... '' ρε δωσε το ΧΤ και μαζεψε λιγα παραπανω και παρε αυτο το κουκλι'' με αποτελεσμα να κοπαναω σφαλιαρες στον εαυτο μου!Αυτος ειναι ο λογος που σας γραφω...θελω αποψεις...Aξιζει???ειναι πολυ παλια???εχει θεματα???συντηρηση???Ευχαριστω εκ των προτερων!!

taisteal
21/01/2016, 01:16
Χτυπα το αφου το ειδες και σου αρεσε..
Σιγουρα καμμια σχεση με το ΧΤ

toyar
21/01/2016, 07:06
αμα σου αρεσε παρτο
αλλα σε κανα τριμηνο θα σου κοπαναει σφαλιαρες ο μαστορας:D

duke200
21/01/2016, 07:18
εφοσον βρεθει καλοσυντηρημένο εργαλείο (με βιβλίο service, κλπ) και ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες συντηρησης του κατασκευαστη, δεν θα έχεις πρόβλημα.

Τα ανταλλακτικά είναι λίγο ακριβούλια.

kachius
21/01/2016, 07:40
Aξιζει???ειναι πολυ παλια???εχει θεματα???συντηρηση???Ευχαριστω εκ των προτερων!!
Όλα τα έχει (δλδ και αξίζει και την προσοχή της θα τη θέλει :D ),
πάρτη, μην το πολυσκέφτεσαι!!!
:)

lykourgi
21/01/2016, 07:50
το ματι μου επεσε σε ενα απιστευτο πλασμα το οποιο καθοταν εξω απο το μαγαζι με την πλατη αλλα το προσωπο της ηταν στραμμενο στην θαλασσα...φορουσε κοκκινο φορεμα με ασημενιες λεπτομερειες...
Καλά το ξεκίνησες............

Το ονομα αυτης ducati monster 620 του 2002-2003...
Τώρα το χάλασες.

με αποτελεσμα να κοπαναω σφαλιαρες στον εαυτο μου!
Συνέχισε έτσι, θα σου περάσει.

.θελω αποψεις...Aξιζει???ειναι πολυ παλια???εχει θεματα???συντηρηση???
Πέρα από την πλάκα, είναι πολύ όμορφο, (όταν είχε βγει το πρώτο 900, είχα πάθει πλάκα),
πρόκειται για ένα από τα πιο αξιόπιστα Ducati χωρίς ιδιαίτερη πολυπλοκότητα,
σε σχέση με το ΧΤ θα σου φανεί και δυνατό.

Από την άλλη,
ξεχνάς τους χωματόδρομους,
ξεχνάς το "άθραυστο" και την πρακτικότητα του ΧΤ.

lykourgi
21/01/2016, 07:51
σε κανα τριμηνο θα σου κοπαναει σφαλιαρες ο μαστορας:D
Σιγά μην τον κοπανάει, στα ώπα - ώπα θα τον έχει. :lol:

Cpt. Haddock
21/01/2016, 10:06
Ειναι κουκλι το άτιμο, παντα μου άρεσε.

Αν σε παιρνει και βρεις ενα σε καλη κατασταση (με καλη κι ευλαβικη συντηρηση), ιδανικα καποιο "καφετέριας", παρτο.

ΠΡιν προλαβει και γραψει ο Τερενς :lol:

Panos76
21/01/2016, 10:21
Μιλώντας για το 620 έτσι; Το 2004, την είχε από καινούρια ένα συνάδελφος στη παλιά μου δουλειά.

Θυμάμαι μετά από λίγες εβδομάδες να βρίζει για την ποιότητα κατασκευής της σε ψιλολόγια (κάτι κρεμούσε, κάτι ξεβιδωνόταν, κλπ) και σκυμμένος, μαστορεύοντας στα διαλείμματά μας με το τσιγάρο στο στόμα, να λέει, ''Ιταλικά ρε πστμ, τι περιμένεις'', το κλισέ δηλ. που λέω και εγώ :lol:

Ωστόσο, κάτι σοβαρό στον ένα χρόνο κατοχής (όσο έμεινα στη δουλειά δηλ.) που το έβλεπα καθημερινά, δεν είχε βγάλει κάτι το μηχανάκι. (και έκανε Km καθημερινά αρκετά).

Κατά τα λοιπά, του άρεσε το κράτημα και τα φρένα.

Αυτά θυμάμαι, μια 10ετία + πως περνούν τα χρόνια; :uplate:

devil's animal
21/01/2016, 10:27
παρ'το μωρε...

αλλωστε χωρις περιπετεια η ζωη δεν εχει γουστο...
τρου αντβεντσουρ και ετσι φαση...:lol:

maniatiakos
21/01/2016, 12:52
Δεν βγάζει τίποτα, εκτός αν νομίζεις ότι έχεις glx (δεν αλλάζεις λάδια ποτέ, συμπληρώνεις κλπ).
Από κει και πέρα γκάζι δεν έχει (νταξ' του xt του ρίχνει στα αυτιά), κατανάλωση νορμάλ.

Κράτημα καλό, φρένα τέλεια, το χωροδικτύωμα είναι ίδιο με του s4.
Προτίμησε με 2 δισκόφρενα μπροστά, εξάρι κιβώτιο (μετά το '04 αν δεν κάνω λάθος) και να έχει και εξατμίσεις.
Για ένα προσεγμένο μια καλή τιμή είναι στα 2,5κ.
Koίτα να έχει book service.

MG-KTiNoS
21/01/2016, 17:16
Σιγά μην τον κοπανάει, στα ώπα - ώπα θα τον έχει. :lol:

μπορεί να κουμπαρΓιάσουν και στο τέλος....
(μια ιστορία βγαλμένη απ τη ζωή...)

lykourgi
21/01/2016, 17:59
μπορεί να κουμπαρΓιάσουν και στο τέλος....
(μια ιστορία βγαλμένη απ τη ζωή...)
Αυτό είναι που λένε "σχέση ζωής";

:lol:

Tycho Moon
21/01/2016, 18:09
Καλησπερα σε ολους!!Εχω εδω και 1.5 χρονο ενα Yamaha xt 600 σε αριστη κατασταση αν και τον τελευταιο καιρο με εχει ταλαιπωρησει λιγο αλλα δεν πειραζει...Ο λογος που γραφω στο φορουμ ειναι γιατι εγινε κατι το οποιο εχει ταραξει την ζωη μου τα τελευταια 24ωρα..Ημουν για ποτο στο μικρολιμανο και οπως με τους φιλους μου πιναμε την μπυρα μας...λεγαμε καμια λαλακια..καπνιζαμε...ξαφνικα ολα γυρω μου μπηκαν στο mute και το ματι μου επεσε σε ενα απιστευτο πλασμα το οποιο καθοταν εξω απο το μαγαζι με την πλατη αλλα το προσωπο της ηταν στραμμενο στην θαλασσα...φορουσε κοκκινο φορεμα με ασημενιες λεπτομερειες...Το ονομα αυτης ducati monster 620 του 2002-2003...Απο κεινο το βραδυ ενα διαολακι πεταγετε απο μεσα μου και φωναζει... '' ρε δωσε το ΧΤ και μαζεψε λιγα παραπανω και παρε αυτο το κουκλι'' με αποτελεσμα να κοπαναω σφαλιαρες στον εαυτο μου!Αυτος ειναι ο λογος που σας γραφω...θελω αποψεις...Aξιζει???ειναι πολυ παλια???εχει θεματα???συντηρηση???Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Αφού σου αρέσει, πάρτο! Κατά τη γνώμη μου αξίζει. Δεν είναι παλιά. Υπάρχουν καλομεταχειρισμένες που είναι σαν καινούργιες. Έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και αν είσαι σχετικά τυπικός στη συντήρησή της, δεν θα έχεις θέματα. Έχει απίστευτο στήσιμο και πολύ καλά φρένα. Ο κινητήρας δεν είναι ιδιαίτερα δυνατός αλλά όπως και να έχει είναι δυνατότερη από το ΧΤ. Με λίγα λεφτά, αγοράζεις "πολύ" μοτοσυκλέτα. Αν μένεις στην περιοχή του Πειραιά ή γενικά προς τα νότια προάστια, μπορώ να σου συστήσω συνεργείο.

ΥΓ Αν βρεις κανά 900αρι σε καλή κατάσταση, χτύπα το. Η διαφορά στα λεφτά δεν είναι πολύ μεγάλη αλλά στην αίσθηση και στην οδήγηση, είναι.

MG-KTiNoS
21/01/2016, 21:08
Αυτό είναι που λένε "σχέση ζωής";

:lol:
άμα σε βλέπει κάθε βΔομάδα...

giannis113
21/01/2016, 23:11
Κοιτα για το 800αρι monster στα συν και το διπλο συστημα φρενων μπροστα.

toyar
22/01/2016, 05:44
καπως ετσι ερχεται και το συμφωνο συμβιωσης:smokin:

πυξιδας990
22/01/2016, 07:55
Αξιόπιστο και οικονομικό για ducati

Nostradamus
22/01/2016, 16:51
Κοιτα για το 800αρι monster στα συν και το διπλο συστημα φρενων μπροστα.

+600... το ειχα δοκιμασει στο ducati weekend στις Σερρες την χρονια που κανανε τεστ ραιντ εκτος πιστας... κουκλια τα ατιμα, και εξαιρετικη αισθηση δεμενου συνολου..

leo1964
22/01/2016, 16:56

Ακόμα εδώ είσαι;;;

Μανολης67
22/01/2016, 19:12
Αν με το ΧΤ εχεις προβλημα πάρε το Τερας...θα δικαιωθείς:evil:

giannis113
22/01/2016, 21:14
Το 600αρι ειναι πολυ light γιαυτο και ενας δισκος μπροστα.

Οταν ειχα το aprilia shiver 750 ετυχε να οδηγησω ενα monster 800 s2r του 2004 νομιζω. 100% εργοστασιακο οπως και το δικο μου.

Περιμενα περισσοτερα σε επιδοσεις, το σιγουρο ειναι οτι τα πνιγουν οι μαμα εξατμισεις κλπ κλπ.

Φανταζομαι τις επιδοσεις σε ενα 600αρι.

Ενα καλο στοιχειο που εχουν ειναι οτι για μια δεκαετια μεχρι που αλλαξε καπως, οτι μοντελο και να παρεις εμφανισιακα τουλαχιστον μικρες ειναι οι διαφορες.

miscelano
24/01/2016, 23:37
πολυ ομορφο μηχανακη!!!πολυ καλα φρενα, τρομερη θεση οδηγησης και ποιο δυνατο απ το χτ...εμενα το μονο που δεν μου αρεσε ειναι το σκορτσαρισμα που εχει στα χαμηλα...

Desperado
26/01/2016, 08:15
Αν σου αρέσει χτύπα το, είναι πιο όμορφο, πιο δυνατό, πολύ πιο καλοστημένο και πιο μουράτο από το ΧΤ. Άλλη μηχανή εντελώς, η αλήθεια είναι ότι ένα φεγγάρι το ζαχΑρωνα και εγώ....Βέβαια θέλει άλλη συντήρηση από το ΧΤ....αλλά χαλάλι....

SHOOTER045
26/01/2016, 08:18
Να το πάρεις

https://youtu.be/Z-2nN7A8Vy0

Black Mamba
26/01/2016, 09:20
Παρτο λεμε...
Ειχα για λιγο διαστημα ενα 620 σε κιτρινακι και ητανε μουρλια!
Το μονο κακο που ειχε ητανε οτι δεν εκοβε το τιμονι πολυ...
Γκαζια τρελλα δεν εχει αλλα ειναι γλυκο και ροπατο.
Σηκωνει πειραγματακια και customising.
Old time classic.
:wave2:

Cpt_Slow
06/02/2016, 21:18
μονο απο αυτα που λες θα κανεις λαθος αμα δεν την παρεις

Kostas156
06/02/2016, 22:10
Μωρε καλα τα λεμε απλα με αγχωνει η αξιοπιστια τους γτ ακουω συνεχως διαφορα και αυτο με κολλαει... :/

sapila racing
07/02/2016, 11:10
Μωρε καλα τα λεμε απλα με αγχωνει η αξιοπιστια τους γτ ακουω συνεχως διαφορα και αυτο με κολλαει... :/

Aν κάνει τα service του οταν πρέπει δεν έχει πρόβλημα.
Μια χαρα αξιόπιστα ειναι όλα τα 2βαλβιδα Ducati και χωρίς τρελλές απαιτήσεις συντήρησης.

Το θέμα είναι να παρεις ένα που να είναι σωστά συντηρημένο.

giannis113
08/02/2016, 14:06
Να το πάρεις

https://youtu.be/Z-2nN7A8Vy0

Εν το μεταξυ ειχανε γραψει τολη λεξη παρεις με Η.
Τυπογραφικο λαθος; Καθαρευουσα;