Σύνδεση

View Full Version : Αγορα VFR800 Crossrunner '16

Σελίδες : [1] 2

anavatis19
23/01/2016, 01:58
Την επομενη εβδομαδα παραλαμβανω κουτατο το Crossrunner μου επιτελους! Το παρηγγειλα σε μαυρο ματ που ουσιαστικα ειναι γκρι ματ αφου το κοκκινο και ειδικα το λευκο δεν ηταν και τοσο ωραια. Λεω επανω να του βαλω 3-4 εξτρας. Αρχικα σκεφτομαι για καγκελο προστασιας Givi διοτι το χοντα ειναι 100ευρω πανω χωρις κανενα λογο(να βαλω και μανιταρια η θα ναι υπερβολη??). επισης μπαγκαζιερα ειδα και μου αρεσαν πιο πολυ της Givi η trekker η μαυρη και η κλασικη πλαστικη επισης μαυρη. Στα 47-52λιτρα αυτες για να παιρνουν 2 κρανοι μεσα. Απο συναγερμο δεν εχω ιδεα εδω θελω βοηθεια αλλα οχι να δωσω και 300-400ευρω εννοειται! και τελος 2 χουφτες για προστασια απο αερα και πετραδακια της Givi.(προμοτιον εκανα!! χααχαχ)
Ακουω γνωμες και προτασεις για το τι αλλο θα χρειαζομουν διοτι ειμαι νεος ουσιαστικα μοτοσυκλετιστης ανεκαθεν ημουν αυτοκινητακιας και ξαφνικα μου κολλησε το μικροβιο της μηχανης!

Ευχαριστω!

7Tolis
23/01/2016, 04:57
Καλώς ήλθες :beer:
Με το καλό να παραλάβεις και με το καλό να το χαρείς.
Απο εξοπλισμο,γάντια μπουφάν παντελόνι,κράνος απο τα συμφραζόμενά σου καταλαβαίνω έχεις.Μιας και αναφέρεις 2 κράνη,μια ενδοεπικοινωνία σε δευτερο χρόνο δε θα σε χάλαγε στις εκδρομές σου εκτός αν παίζει μουρμούρα οπότε άσ'το να πάει :D
Ένα σχολείο θα σε έβαζε πιο καλά στο κλίμα λένε για να καταλάβεις τι παίζει με την οδήγηση της μηχανής.
Συναγερμό έχεις διάφορες επιλογές αλλά μη περιμένεις και πολλά.Καλύτερα να ψαχτείς για gps tracker πιστεύω ή για πεινασμένο ντοπερμαν. ("χιούμορ")
Μιας και μπαίνεις τώρα στον χώρο,σεβασμό στον δεξί σου καρπό.Να προσέχεις τα αυτοκίνητα γιατί θα είσαι πλέον φτερό στον άνεμο.

irinia
23/01/2016, 05:07
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...........

Η Givi έχει όντως πολύ καλά προιόντα και καλές τιμές,όμως
δεν ξέρω αν η 47 λίτρων χωράει 2 κράνη.
Συναγερμό επειδή έβαλα πριν λίγες μέρες μετά από
αρκετό ψάξιμο Scorpio 800 γύρω στα 230-250 ευρώ με ογκομετρικό,
ένας αισθητήρας που προστατεύει γύρω -γύρω πριν ακουμπήσεις
ρυθμιζόμενος εύκολα από εσένα,πολύ χρήσιμος περίπου 50 κάνει ,αλλιώς
υπολόγισε 170-200 ευρώ.Δεν θα σου έλεγα τον 900 διότι και ξεφεύγει
οικονομικά,στα 400 περίπου ευρώ αλλά και η τηλεειδοποίηση που έχει είναι
αμφιλεγόμενης χρησιμότητας σε πολλές περιπτώσεις,άσε που εξαντλεί
και τη μπαταρία πιο εύκολα άν δεν κινείσαι συχνά με τη μοτό.
Μέχρι τώρα για χρόνια έβαζα Μέτα,για μένα όμως έμειναν πίσω στις μοτό.
Για καμμιά ζελατίνα ψάξε αν δεν καλύπτεσαι MRA η μάρκα, οι καλύτερες.
Κατά τα άλλα το μηχανάκι σου είναι ΣΟΥΠΕΡ .

spyrakos35
23/01/2016, 06:22
Με το καλο να παραλαβεις

:beer:

LogOutGoRide
23/01/2016, 08:47
Αυτά είναι ωραία πράγματα!
Σου εύχομαι να την χαρείς όσο έχεις φανταστεί.

RaGe_Raptor
23/01/2016, 09:13
Καταπληκτικό συναίσθημα!!! Να το χαρείς όσο δεν πάει!!!

zannisvel
23/01/2016, 09:13
Καλοταξιδο να είναι.
Τα κάγκελα που ειπες νομιζω είναι πολύ χρήσιμα σε περίπτωση απροσεξίας.
Στη θέση σου δε θα εβαζα και μανιτάρια θα ήταν too mucb.
H 47L της Givi τα χωράει και τα 2 κράνη και είναι αρκετά καλης ποιότητας. Απλά επειδή είναι μεγάλη μπορεί να αλλάξει ή αίσθηση της μοτοσυκλέτας κατά την οδήγηση. Αυτό το βλέπεις και αν είναι τη βγάζεις και τη βάζεις όταν θες να πας λίγο πιο μακρυά.
Για συναγερμό αν και δεν ξέρω πολλά, scorpion θα σου πρότεινα και γω.
Επίσης επειδή ακούγονται πολλά αν είσαι Αθήνα και σκοπεύεις να την αφήνεις έξω, μια ασφάλεια κλοπής δε θα ήταν πεταμενα λεφτά.
Καλως ηρθες, Καλές βολτες και περιμένουμε photos.

xaotikos
23/01/2016, 09:42
Καλοριζικη και να την ευχαριστηθεις!! Εχω διαβάσει πολυ καλά σχόλια.
Για κάγκελα κλπ δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά συμφωνώ με τον scorpio. Έχω τον 900 και τον εμπιστεύομαι.
Αν η μηχανή μένει έξω μονη της (εστω και για ένα ποτο) ασφάλεια κλοπής!

theofilos888
23/01/2016, 10:09
Κρατα λεφτα και καντα ταξιδια!!!!!!

SYRAMO
23/01/2016, 11:57
Με γεια ,με πολλα και ομορφα ταξιδια .
Εχω εδω και ενα μηνα την ιδια μηχανη -αλλα ασπρομαυρη - την βρηκα με 1000 χλμ και την συνελαβα..
Δυστυχως την εχω σε νησι οπου η μεγαλυτερη ευθεια ειναι 300μ οποτε εχω φτασει στην υπερηχητικη ταχυτητα των 100χλμ και στις 5000 στροφες ..Σαν υπερωκεανειο σε λιμνη ειναι !
Ειναι απιστευτο ποσο αναλαφρη ,ευελικτη και στριφτερη ειναι.
Φιλος που τη δοκιμασε στοιχηματιζε οτι δεν ειναι δυνατο να ζυγιζει 240 κιλα.
Μεση καταναλωση σε δρομους νησιου ,χωρις ευθειες ,με ταχυτητες συνηθως 60 -80 χλμ ,μετρημενη στο τεποζιτο ειναι γυρω στα 6,5 λιτρα /100χλμ.
Εβαλα τη μπαγκαζιερα V 47 GIVI - παιρνει δυο κρανη - και νομιζω οτι της ταιριασε οπτικα πολυ καλα .
Τα σχολια απο τριτους για τη μηχανη ειναι κατι παραπανω απο κολακευτικα .
Ακομα και αντιπροσωπος αλλης εταιρειας μηχανων τη χαζευε για ωρα .
Εκανες εξαιρετικη επιλογη .. θα το διαπιστωνεις καθε μερα απο την επομενη εβδομαδα και μετα ..

notakos600
23/01/2016, 12:02
Καλορίζικη, καλοτάξιδη και πάντα όρθιος. :beer::beer:

kyo
23/01/2016, 12:04
καλοριζικο καλες βολτες:beer:

amyroukai
23/01/2016, 13:21
Πέτυχα χτες ένα λευκό στην ΕΟ, βγήκε στην έξοδο Βαρυμπόμπης. Ομορφούλι είναι.
Και μου άρεσε και στην έκθεση πέρυσι στο Γκάζι η θέση οδήγησης...

Τελικά η τιμή έπεσε κοντά στα 11000, όπως είχε πει ο Μουρίκης στο τεστ;

Καλοτάξιδο όπως και να έχει!!!:beer:

zopas
23/01/2016, 13:31
καλοταξιδη και μηην ξεχνας τα βραδια το κακυτερο αντικλκεπτικο: κουκουλα!..καλα χιλιομετρα φιλε μου, θα την καταευχαριστηθεις..χοντα ειναι...

anavatis19
23/01/2016, 14:33
Καλώς ήλθες :beer:
Με το καλό να παραλάβεις και με το καλό να το χαρείς.
Απο εξοπλισμο,γάντια μπουφάν παντελόνι,κράνος απο τα συμφραζόμενά σου καταλαβαίνω έχεις.Μιας και αναφέρεις 2 κράνη,μια ενδοεπικοινωνία σε δευτερο χρόνο δε θα σε χάλαγε στις εκδρομές σου εκτός αν παίζει μουρμούρα οπότε άσ'το να πάει :D
Ένα σχολείο θα σε έβαζε πιο καλά στο κλίμα λένε για να καταλάβεις τι παίζει με την οδήγηση της μηχανής.
Συναγερμό έχεις διάφορες επιλογές αλλά μη περιμένεις και πολλά.Καλύτερα να ψαχτείς για gps tracker πιστεύω ή για πεινασμένο ντοπερμαν. ("χιούμορ")
Μιας και μπαίνεις τώρα στον χώρο,σεβασμό στον δεξί σου καρπό.Να προσέχεις τα αυτοκίνητα γιατί θα είσαι πλέον φτερό στον άνεμο.

Η ενδοεπικοινωνια μπαινει σε ολα τα κρανοι? προτινε μου κατι για να δω γιατι εχω δει πολλα.ευτυχως μουρμουρα δεν εχω παλι καλα!! και αυτο με το gps καλο ακουγεται θα μο τρωει ομος μπαταρια? οδηγω σκουτερ εδω και 1 χρονο οποτε δεν βγαινω πρωτη φορα εξω διτροχος οποτε ξερω απο πρωτο χερι ευτυχως τι παιζει!

anavatis19
23/01/2016, 14:36
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...........

Η Givi έχει όντως πολύ καλά προιόντα και καλές τιμές,όμως
δεν ξέρω αν η 47 λίτρων χωράει 2 κράνη.
Συναγερμό επειδή έβαλα πριν λίγες μέρες μετά από
αρκετό ψάξιμο Scorpio 800 γύρω στα 230-250 ευρώ με ογκομετρικό,
ένας αισθητήρας που προστατεύει γύρω -γύρω πριν ακουμπήσεις
ρυθμιζόμενος εύκολα από εσένα,πολύ χρήσιμος περίπου 50 κάνει ,αλλιώς
υπολόγισε 170-200 ευρώ.Δεν θα σου έλεγα τον 900 διότι και ξεφεύγει
οικονομικά,στα 400 περίπου ευρώ αλλά και η τηλεειδοποίηση που έχει είναι
αμφιλεγόμενης χρησιμότητας σε πολλές περιπτώσεις,άσε που εξαντλεί
και τη μπαταρία πιο εύκολα άν δεν κινείσαι συχνά με τη μοτό.
Μέχρι τώρα για χρόνια έβαζα Μέτα,για μένα όμως έμειναν πίσω στις μοτό.
Για καμμιά ζελατίνα ψάξε αν δεν καλύπτεσαι MRA η μάρκα, οι καλύτερες.
Κατά τα άλλα το μηχανάκι σου είναι ΣΟΥΠΕΡ .

αυτο με το ογκομετρικο πως λειτουργει?? ο 900 ειναι πανακριβος το εχω δει! η ζελατινα η MRA ειναι αυτες που εχουν πανω το εξτραδακι?? αυτο δεν μπορω να το βαλω στη μαμα ζελατινα?

anavatis19
23/01/2016, 14:39
Καλοταξιδο να είναι.
Τα κάγκελα που ειπες νομιζω είναι πολύ χρήσιμα σε περίπτωση απροσεξίας.
Στη θέση σου δε θα εβαζα και μανιτάρια θα ήταν too mucb.
H 47L της Givi τα χωράει και τα 2 κράνη και είναι αρκετά καλης ποιότητας. Απλά επειδή είναι μεγάλη μπορεί να αλλάξει ή αίσθηση της μοτοσυκλέτας κατά την οδήγηση. Αυτό το βλέπεις και αν είναι τη βγάζεις και τη βάζεις όταν θες να πας λίγο πιο μακρυά.
Για συναγερμό αν και δεν ξέρω πολλά, scorpion θα σου πρότεινα και γω.
Επίσης επειδή ακούγονται πολλά αν είσαι Αθήνα και σκοπεύεις να την αφήνεις έξω, μια ασφάλεια κλοπής δε θα ήταν πεταμενα λεφτά.
Καλως ηρθες, Καλές βολτες και περιμένουμε photos.

το καγκελο σε περιπτωση πτωσης απο μονο του θα προστατευσει 100% την μηχανη δλδ? ακομα και το πισω μερος? Αθηνα ειμαι και ναι θα κανω ασφαλεια κλοπης αν και τα βραδια θα ειναι σε κλειστο γκαραζ!

anavatis19
23/01/2016, 14:41
Πέτυχα χτες ένα λευκό στην ΕΟ, βγήκε στην έξοδο Βαρυμπόμπης. Ομορφούλι είναι.
Και μου άρεσε και στην έκθεση πέρυσι στο Γκάζι η θέση οδήγησης...

Τελικά η τιμή έπεσε κοντά στα 11000, όπως είχε πει ο Μουρίκης στο τεστ;

Καλοτάξιδο όπως και να έχει!!!:beer:

η τιμη ανεβηκε βασικα στα 12.000 για την ακριβεια..εγω μετα απο πιεση και πολλες προσφορες που ζητησα την εκλεισα στα 11! τρομερα μεγαλη εκπτωση αν σκεφτεις οτι οι περισσοτεροι κανουν κανα 600αρι το πολυ!

anavatis19
23/01/2016, 14:42
καλοταξιδη και μηην ξεχνας τα βραδια το κακυτερο αντικλκεπτικο: κουκουλα!..καλα χιλιομετρα φιλε μου, θα την καταευχαριστηθεις..χοντα ειναι...

τι εννοεις οτι η κουκουλα ειναι το καλυτερο αντικλεπτικο? πως θα διωξει καποιον? επειδη δεν θα φαινεται τι ειναι απο κατω το λες??

zopas
23/01/2016, 15:33
εξαρταται τι ζητας...αποψη μου μην παρεις καποια ενδοεπικοινωνια πριν την τεσταρεις ο ιδιος και δεις οτι σου ταιριαζει στα δικα σου στανταρ...διοτι ειναι και ακριβες ...εγω την επαθα με την μιντλαντ τουιν πακ 220 ευρω, ελπιζω να μην την παθεις και εσυ...ισως να επιλεξεις για αρχη μια φθηνη κινεζικη...

Gps για μοτο υπαρχουν αδιοβροχα στις 3,5 ιντσες οθονη ενα τομ-τομ ειναι οτι πρεπει εγκατεστημενο με αποσπωμενη μονιμη βαση στην μηχανη σου...πιο ακριβη λυση το γκαρμιν ζουμο 660 αλλα μην το παρεις αν και καλυτερο..η διαφορα στα χρηματα ειναι πολυ μεγαλη..

YianPep
23/01/2016, 16:43
Καλοτάξιδο φιλε:beer:
πολυ το γουσταρω το Crossrunner
περιμενουμε με το καιρο τις εντυπωσεις σου για τη μηχανη

irinia
23/01/2016, 17:11
αυτο με το ογκομετρικο πως λειτουργει?? ο 900 ειναι πανακριβος το εχω δει! η ζελατινα η MRA ειναι αυτες που εχουν πανω το εξτραδακι?? αυτο δεν μπορω να το βαλω στη μαμα ζελατινα?

ΤΟ ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ ΤΗΣ MRA.............

Μπαίνει σε όλες τις ζελατίνες που έχουν το ανάλογο φάρδος,κάνει 90-100 ευρώ
ενώ όλόκληρη ζελατίνα της mra με το εξτραδάκι κάνει περίπου 120-130,
διαλέγεις και παίρνεις,πολύ καλό σύστημα δοκιμασμένο σε πολλές μου μοτό..!!
Το ογκομετρικό έχει επάνω αισθητήρα και όταν κάποιος πλησιάσει στη μοτό
παραπάνω από όσο είναι ρυθμισμένο είναι σαν να την κουνάει και να την παραβιάζει
γενικά ,οπότε δε χρειάζεσαι ούτε παγίδες σε σέλλα κ.λ.π.,πολύ καλό και ρυθμιζόμενο.
Η διαφορά με τον 900 είναι η τηλεειδοποίηση πράγμα που χρειάζεται σε
συγκεκριμμένες περιπτώσεις και τρώει ρεύμα που δεν ενδείκνυται για μοτό που δεν κινείται
σχεδόν καθημερινά.

anavatis19
23/01/2016, 17:31
εξαρταται τι ζητας...αποψη μου μην παρεις καποια ενδοεπικοινωνια πριν την τεσταρεις ο ιδιος και δεις οτι σου ταιριαζει στα δικα σου στανταρ...διοτι ειναι και ακριβες ...εγω την επαθα με την μιντλαντ τουιν πακ 220 ευρω, ελπιζω να μην την παθεις και εσυ...ισως να επιλεξεις για αρχη μια φθηνη κινεζικη...

Gps για μοτο υπαρχουν αδιοβροχα στις 3,5 ιντσες οθονη ενα τομ-τομ ειναι οτι πρεπει εγκατεστημενο με αποσπωμενη μονιμη βαση στην μηχανη σου...πιο ακριβη λυση το γκαρμιν ζουμο 660 αλλα μην το παρεις αν και καλυτερο..η διαφορα στα χρηματα ειναι πολυ μεγαλη..

α τετοιο gps λες! εγω νομιζα σε περιπτωση κλοπης να δω που την εχουν παει!! χαχαχα! η ενδοεπικοινωνια πως λειτουργει? ειναι μονιμα ανοιχτη η οποτε θελω την κλεινω? και αν θελω να πω κατι στον συνεπιβατη του κανω κληση ας πουμε???

anavatis19
23/01/2016, 17:33
ΤΟ ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ ΤΗΣ MRA.............

Μπαίνει σε όλες τις ζελατίνες που έχουν το ανάλογο φάρδος,κάνει 90-100 ευρώ
ενώ όλόκληρη ζελατίνα της mra με το εξτραδάκι κάνει περίπου 120-130,
διαλέγεις και παίρνεις,πολύ καλό σύστημα δοκιμασμένο σε πολλές μου μοτό..!!
Το ογκομετρικό έχει επάνω αισθητήρα και όταν κάποιος πλησιάσει στη μοτό
παραπάνω από όσο είναι ρυθμισμένο είναι σαν να την κουνάει και να την παραβιάζει
γενικά ,οπότε δε χρειάζεσαι ούτε παγίδες σε σέλλα κ.λ.π.,πολύ καλό και ρυθμιζόμενο.
Η διαφορά με τον 900 είναι η τηλεειδοποίηση πράγμα που χρειάζεται σε
συγκεκριμμένες περιπτώσεις και τρώει ρεύμα που δεν ενδείκνυται για μοτό που δεν κινείται
σχεδόν καθημερινά.

της MRA ειδα ειναι απλα πανω το κομματι..εχω και μια αλλη παραλλαγη του εξτρα που μπαινει μπροστα ουσιαστικα και ανεβοκατεβαινει και γενικως μπορεις να του κανεις πολλες μετατροπες για το πως θα κοιταει

xaotikos
24/01/2016, 01:16
Ενδοεπικοινωνια πολυ καλα τα sena .

MG-KTiNoS
24/01/2016, 10:10
Εγώ θα σου έλεγα να μην απολυθείς στην αγορά και να σηκώσεις τη μισή Καλλιρρόης...
Καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό αλλά σιγά σιγά θα δεις και μόνος τι θες και τι δε θες.
Ξεκίνα απ το συναγερμό και τη βαλίτσα, κάνε καμιά βόλτα και μετά κρίνε μόνος σου
αν και τι χρειάζεσαι...

anavatis19
24/01/2016, 11:52
Εγώ θα σου έλεγα να μην απολυθείς στην αγορά και να σηκώσεις τη μισή Καλλιρρόης...
Καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό αλλά σιγά σιγά θα δεις και μόνος τι θες και τι δε θες.
Ξεκίνα απ το συναγερμό και τη βαλίτσα, κάνε καμιά βόλτα και μετά κρίνε μόνος σου
αν και τι χρειάζεσαι...

καταλαβα πως το λες αλλα μην ανησυχεις ειμαι και 29 χρονων! εγω για αρχη ηθελα τα βασικα βαλιτσα να εχω χωρο, συναγερμο και καγκελα για προστασια! τα υπολοιπα απλα θελω ιδεες.

zopas
24/01/2016, 17:35
Η κουκουλα αποθαρρυνει τον επιδοξο κλεφτη να ασχοληθει με την μηχανη σου γιατι τον χρονοτριβει, ποσο μαλλον που καθε προσπαθεια να την βγαλει καποιος θα σου κτυπησει εγκαιρα το περιμετρικο και θα προλαβεις καταστασεις...μαζι με τη κουκουλα και μια κουλουρα 1.70μ για να την δενεις απο σταθερο σημειο..

Gps αν δεν πας ταξιδια δε το χρειαζεσαι..αλλιως θα αου ειναι χρησιμο ενα 3,5 αδιαβροχο οπως σου ειπα..

ενδοεπικοινωνια πονεμενη ιστορια..η καλυτερη λενε ειναι η interphone 5 αλλα προσωπικα θα τη τεσταρα..ξερεις οταν σου υποσχονται στερεοφωνικη αποδοση μουσικης και δεν συμβαινει τσαντιζεσαι γιατι εχεις σκασει ενα σωρο χρηματα..αν δεν εχεις απαιτησεις ακουστικης ποιοτητας παρε μια φθηνη τουλαχιστον να μην κλαις τα χρηματα σου..

Pan (dvs)
24/01/2016, 18:21
Την επομενη εβδομαδα παραλαμβανω κουτατο το Crossrunner μου επιτελους! Το παρηγγειλα σε μαυρο ματ που ουσιαστικα ειναι γκρι ματ αφου το κοκκινο και ειδικα το λευκο δεν ηταν και τοσο ωραια. Λεω επανω να του βαλω 3-4 εξτρας. Αρχικα σκεφτομαι για καγκελο προστασιας Givi διοτι το χοντα ειναι 100ευρω πανω χωρις κανενα λογο(να βαλω και μανιταρια η θα ναι υπερβολη??). επισης μπαγκαζιερα ειδα και μου αρεσαν πιο πολυ της Givi η trekker η μαυρη και η κλασικη πλαστικη επισης μαυρη. Στα 47-52λιτρα αυτες για να παιρνουν 2 κρανοι μεσα. Απο συναγερμο δεν εχω ιδεα εδω θελω βοηθεια αλλα οχι να δωσω και 300-400ευρω εννοειται! και τελος 2 χουφτες για προστασια απο αερα και πετραδακια της Givi.(προμοτιον εκανα!! χααχαχ)
Ακουω γνωμες και προτασεις για το τι αλλο θα χρειαζομουν διοτι ειμαι νεος ουσιαστικα μοτοσυκλετιστης ανεκαθεν ημουν αυτοκινητακιας και ξαφνικα μου κολλησε το μικροβιο της μηχανης!

Ευχαριστω!

Tα μαμα εκτος των αλλων λυγισουνε πανευκολα.Τα ειδα μετα απο στατικη πτωση να στραβωνουνε σαν τσιγαροχαρτο.Αφου εισαι νεος στο χωρο,δεν θα ητανε ασχημη ιδεα να βαλεις και μανιταρια,μια ψιλοπτωση ακομη και στατικη,θα σου κοστισει πανακριβα.

Οι μπαγαζιερες πανω απο 46 λιτρα συνηθως χωρανε δυο κρανη.Καλο ειναι ομως να την κανεις δοκιμη,γιατι καποιες 46-47-48 lt ψιλοζοριζονται.

Και οι χουφτες ειναι καλες για το κρυο,αλλα οχι απαραιτητες,μπορεις να τις βαλεις αργοτερα.

Μιας και δεν το εχω δει σε ματ,μολις το παρεις ανεβασε καμμια φωτο,να διευρηνω τους οριζοντες μου.

Καλοταξιδο.:beer:

mfk700
24/01/2016, 18:41
Καλοτάξιδη η μοτο.
Είμαι και εγώ κάτοχος της ίδιας 2 εβδομάδες τώρα και έχω πάθει πλάκα με το εργαλείο που είναι, πάντα ονειρευόμουν ένα v4 βλέπεις. Θα την ευχαριστηθείς όσο τίποτα φίλε.
Απο έξτρα τώρα.....
Εγώ έχω βάλει 2πλο σταντ κάγκελα μπρίζα συναγερμό και πίσω φτεράκι όλα honda κια givi trekker 52. Όλα αυτά με την αγορά και ήδη θεωρώ πως είναι αρκετά για αρχή. Μελλοντικά θα δω ίσως για ζελατίνα και χουφτες μάλλον honda όταν βγάλει γιατί αυτά που ήδη κυκλοφορουν δεν με εντυπωσιάζουν και πάντα προτιμώ θα εργοστασιακά αξεσουάρ με εξαίρεση τις πανάκριβες και άσχημες βαλίτσες της honda. Αν άλλαζα κάτι ίσως θα ήταν ο συναγερμός της honda που ενώ πλήρωσα 200 ευρώ δεν ξέρω την αποτελεσματικοτητα του, βέβαια έχει το καλό ότι μπαίνει στη φίσα χωρίς κανένα κόψιμο-πολύ σημαντικό με τα ηλεκτρονικά και led που φέρει η μοτό. Αυτά ..... ελπίζω να σε βοήθησα .. και πάλι καλοτάξιδος και πάντα όρθιος.

anavatis19
24/01/2016, 19:07
Καλοτάξιδη η μοτο.
Είμαι και εγώ κάτοχος της ίδιας 2 εβδομάδες τώρα και έχω πάθει πλάκα με το εργαλείο που είναι, πάντα ονειρευόμουν ένα v4 βλέπεις. Θα την ευχαριστηθείς όσο τίποτα φίλε.
Απο έξτρα τώρα.....
Εγώ έχω βάλει 2πλο σταντ κάγκελα μπρίζα συναγερμό και πίσω φτεράκι όλα honda κια givi trekker 52. Όλα αυτά με την αγορά και ήδη θεωρώ πως είναι αρκετά για αρχή. Μελλοντικά θα δω ίσως για ζελατίνα και χουφτες μάλλον honda όταν βγάλει γιατί αυτά που ήδη κυκλοφορουν δεν με εντυπωσιάζουν και πάντα προτιμώ θα εργοστασιακά αξεσουάρ με εξαίρεση τις πανάκριβες και άσχημες βαλίτσες της honda. Αν άλλαζα κάτι ίσως θα ήταν ο συναγερμός της honda που ενώ πλήρωσα 200 ευρώ δεν ξέρω την αποτελεσματικοτητα του, βέβαια έχει το καλό ότι μπαίνει στη φίσα χωρίς κανένα κόψιμο-πολύ σημαντικό με τα ηλεκτρονικά και led που φέρει η μοτό. Αυτά ..... ελπίζω να σε βοήθησα .. και πάλι καλοτάξιδος και πάντα όρθιος.

καλα ειναι δυνατον να μην εχει εργοστασιακα στανταρ το διπλο σταντ? το πισω φτερακι ποσο σου κοστισε? φωτο μπορεις να βαλεις να δω την βαλιτσα? γιατι ειναι απο τις πιο ωραιες θεωρω. Οι βαλιτσες της χοντα GIVI ειναι..ολα η GIVI τα φτιαχνει βασικα εχω καταλαβει.

mfk700
24/01/2016, 19:54
100 ευρώ για το πίσω φτερό, 200 το 2πλο σταντ και το σετ βαλίτσα με πλτη και βάση 380. Οι τιμές αυτές είναι οι εμπορικές , από το κατάστημα που πήρα τη μοτό είχα κάποια έκπτωση.
Η βαλίτσα της honda μπορεί να είναι givi αλλά στο λευκό της μηχανής μου είναι ασχημη, εύκολη στα σημαδια και πάει 600 ευρώ (ήμαρτον). Το μόνο καλό με την εργιστασιακή είναι η βάση της που είναι ιδίου σχεδιου με τις υπάρχουσες χειρολαβές και είναι όμορφηωσε αντίθεση με την σωληνωτή της givi . Αυριο με το φως της ημέρας και οι φωτο....

SYRAMO
24/01/2016, 19:59
Θα προσπαθησω να σου στειλω φωτο με τη GIVI V47 στη δικη μου μηχανη..

anavatis19
24/01/2016, 20:28
τελεια θα περιμενω της φωτο και γενικως οτιδηποτε αλλη προταση

SYRAMO
24/01/2016, 21:00
350840

SYRAMO
24/01/2016, 21:14
..μη βαλεις πιο μεγαλη κατα τη γνωμη μου..350841350841

amyroukai
24/01/2016, 21:31
Ρε παιδιά... 6.5λ/100χλμ με ταχύτητες "χελώνας"... Έχω πάθει ένα σοκ, τόσο βλέπετε και οι άλλοι;

SYRAMO
24/01/2016, 21:44
Ρε παιδιά... 6.5λ/100χλμ με ταχύτητες "χελώνας"... Έχω πάθει ένα σοκ, τόσο βλέπετε και οι άλλοι;

Μια επεξηγηση για να μη προκυπτει παρεξηγηση .. το 1/3 περιπου των 800 χλμ που εχω κανει ειναι μεσα σε κινηση αστικη με 1η ,2α και 3η ταχυτητα..

anavatis19
24/01/2016, 23:26
τουμπανο αδερφε! πολυ μου αρεσει! με την συκγεκριμενη της GIVI εισαι οκ με 2 κρανοι μεσα? με την ζελατινα τι λεει? εχεις καλη προστασια απο τον αερα? γιατι με το μπεβερλυ που οδηγω εχω πολυ ειδικα αν βαλω και το κρανος. ποσο την πηρες αυτη? στο σκρουτζ εχω δει οτι παιζει γυρω στα 205ευρω η GIVI. και οντως η καταναλωση μου φαινεται καπως ανεβασμενη

Specialized
25/01/2016, 10:17
Συγνώμη αλλά βγάζει μάτι! Είναι το κράνος, τα κράνη.

http://www.lexigram.gr/lex/newg/%CE%BA%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%B7#Hist1

SYRAMO
25/01/2016, 12:14
τουμπανο αδερφε! πολυ μου αρεσει! με την συκγεκριμενη της GIVI εισαι οκ με 2 κρανοι μεσα? με την ζελατινα τι λεει? εχεις καλη προστασια απο τον αερα? γιατι με το μπεβερλυ που οδηγω εχω πολυ ειδικα αν βαλω και το κρανος. ποσο την πηρες αυτη? στο σκρουτζ εχω δει οτι παιζει γυρω στα 205ευρω η GIVI. και οντως η καταναλωση μου φαινεται καπως ανεβασμενη
Μη ξεχνας και τη σχαρα της..ολα μαζι γυρω στα 310 ευρω τοποθετημενα απο το μαγαζι που πηρα τη μοτο ..
Χωραει ανετα δυο κρανη XL .
Καταναλωση : σε οτι εγραψα να προσθεσω οτι κανω συνηθως διαδρομες των 10 χλμ που λογω χειμωνα στα πρωτα 2 3 χλμ οδηγω σε στυλ προθερμανσης . Απο αλλους κατοχους της εχω διαβασει :
Σε εθνικες ,οχι πανω απο 120 , γυρω στα 5 λιτρα/100χλμ . Μεση καταναλωση πολης 6,4 με 6,7 . Αθηνα Πατρα με πανω απο 160/ωρα
ειχε 8,8 λιτρα /100 χλμ.
Για ζελατινα δεν εχω αποψη λογω ταχυτητων '' χελωνας'' αλλα μαλλον θα χρειαζεται αλλαγη σε πολυωρα ταξιδια εθνικων οδων .

amyroukai
25/01/2016, 13:53
Με συγχωρείτε για την "χελώνα", απλά μου φάνηκε πολύ το καύσιμο.

anavatis19
25/01/2016, 17:34
Συγνώμη αλλά βγάζει μάτι! Είναι το κράνος, τα κράνη.

http://www.lexigram.gr/lex/newg/%CE%BA%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%B7#Hist1

AXAXAAX! συγνωμμη μου το αλλαζει το λεξικο για καποιο λογο! εννοειται ετσι ειναι με η στο τελος

anavatis19
25/01/2016, 17:41
Μη ξεχνας και τη σχαρα της..ολα μαζι γυρω στα 310 ευρω τοποθετημενα απο το μαγαζι που πηρα τη μοτο ..
Χωραει ανετα δυο κρανη XL .
Καταναλωση : σε οτι εγραψα να προσθεσω οτι κανω συνηθως διαδρομες των 10 χλμ που λογω χειμωνα στα πρωτα 2 3 χλμ οδηγω σε στυλ προθερμανσης . Απο αλλους κατοχους της εχω διαβασει :
Σε εθνικες ,οχι πανω απο 120 , γυρω στα 5 λιτρα/100χλμ . Μεση καταναλωση πολης 6,4 με 6,7 . Αθηνα Πατρα με πανω απο 160/ωρα
ειχε 8,8 λιτρα /100 χλμ.
Για ζελατινα δεν εχω αποψη λογω ταχυτητων '' χελωνας'' αλλα μαλλον θα χρειαζεται αλλαγη σε πολυωρα ταξιδια εθνικων οδων .

ελεος μια περιουσια θες για 2-3 πραματα! γιατι τοσο ακριβα στις μηχανες αυτα τα αξεσουαρ?

SYRAMO
25/01/2016, 17:56
Με συγχωρείτε για την "χελώνα", απλά μου φάνηκε πολύ το καύσιμο.

Κανένα πρόβλημα. Κατανοητός ο προβληματισμος σου , έδωσε την ευκαιρία για πιο πλήρη εικόνα της κατανάλωσης.

mfk700
25/01/2016, 22:44
Μιλώντας για κατανάλωση εγώ μετράω σε μικτή χρήση 50-50 κεντρο Αθήνας και εκτός με σταθερό γκάζι 140-150 χαω 7 λίτρα στο βενζινάδικο ενώ το trip μου λέει 7.5 περίπου. Κατ εμε για 800cc και vtec είναι σούπερ. Εδώ το transalp καίει 6.5. Από την άλλη όταν δίνεις σχεδόν 13χιλ με τα εξτρά για μοτό δεν κολλάς στο αν καει 6 ή 7 στα 100. Τέλος πατημένη από 7000 rpm και ανω δηλαδή ταχύτητες 160 και άνω με vtec να χορεύει βλέπεις κατανάλωση 10 και βάλε, όπως και σε όλες τις μοτό.

anavatis19
26/01/2016, 00:24
και ακομα μια απορια επειδη παρατηρω οτι το crossrunner εχει σχετικα μικρη ζελατινα και φοβαμαι μηπως με ενοχλει ο αερας τι θα προτεινατε? κατι σε σποιλερ οπως αυτο
http://www.bikerspoint.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=1&view=productdetails&virtuemart_product_id=2145&virtuemart_category_id=65

ή κατι σε αλλαγη ζελατινας πιο τουριστικη οπως αυτο
http://www.bikerspoint.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=1&view=productdetails&virtuemart_product_id=3288&virtuemart_category_id=65

αυτη μηπως χαλαει τη μηχανη?
http://www.motorshop.gr/p.ZELATINA-HONDA-Crossrunner-800-15-D1139ST-GIVI.1189111.html

αυτη εδω θηλυκωνει πανω στην ζελατινα επισης?
https://www.motorparts.com.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=5383&virtuemart_category_id=41

σορρυ για το πρηξιμο

lykourgi
26/01/2016, 09:35
Κάνε λίγο υπομονή. Οδήγησε το μηχανάκι σε διάφορες συνθήκες και ταχύτητες και θα καταλάβεις αν χρειάζεσαι ζελατίνα.
Μην βιάζεσαι.

Με 'γειά και καλούς δρόμους να έχεις.

spyrakos35
26/01/2016, 09:54
Κάνε λίγο υπομονή. Οδήγησε το μηχανάκι σε διάφορες συνθήκες και ταχύτητες και θα καταλάβεις αν χρειάζεσαι ζελατίνα.
Μην βιάζεσαι.

+απο κρανος πως παμε;

GiorgosLa
26/01/2016, 10:00
Μην βιάζεσαι.

+ 1000

Cpt. Haddock
26/01/2016, 10:17
και ακομα μια απορια επειδη παρατηρω οτι το crossrunner εχει σχετικα μικρη ζελατινα και φοβαμαι μηπως με ενοχλει ο αερας τι θα προτεινατε? κατι σε σποιλερ οπως αυτο

Αδερφε, μη βιάζεσαι. Μηχανη έχεις, θα τρως αέρα. Θα "ενοχλεί" με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, γι'αυτο παιρνουμε μηχανες, αλλιως κλεινομαστε σε κλουβια. Οδήγησέ το, αρκετα, σε διαφορετικές συνθηκες για να δεις. Τέτοια σπόιλερ σαν αυτο που έβαλες δε μου εμπνέουν εμπιστοσυνη και να ξέρεις οτι ο αέρας ερχεται με στροβιλισμους οποτε ψηλωνοντας τη ζελατινα μπορει να έχεις το αντιθετο αποτέλεσμα τελικα.

Χούφτες μη βάλεις, προστασια απο το κρυο δε προσφέρουν στην ουσια, παρε ενα ζευγαρι καλα γάντια, επισης ουτε πετρες θα φας στα χέρια.

Οι βαλιτσες απο 46 λιτρα και πανω χωρανε δύο κράνη, το ένα όρθιο, το αλλο πλαγιαστο (εκτος αν εχεις πολυ μεγαλο κεφάλι ή εχεις ανοιγόμενα κρανη).

Γενικώς, επενδυσε καλυτερα στο δικο σου εξοπλισμο (και του συνεπιβάτη) και άσε τη μηχανη για αργότερα.

Καλές βόλτες :beer:

amyroukai
26/01/2016, 10:45
Ένσταση, οι χούφτες μια χαρά κρύο γλιτώνουν, η μη άμεση έκθεση στη ροή του κρύου αέρα αυξάνει κατακόρυφα τον χρόνο μέχρι να νιώσεις κρύο μέσα από το γάντι.

DrBig
26/01/2016, 10:49
Μιλώντας για κατανάλωση εγώ μετράω σε μικτή χρήση 50-50 κεντρο Αθήνας και εκτός με σταθερό γκάζι 140-150 χαω 7 λίτρα στο βενζινάδικο ενώ το trip μου λέει 7.5 περίπου. Κατ εμε για 800cc και vtec είναι σούπερ. Εδώ το transalp καίει 6.5. Από την άλλη όταν δίνεις σχεδόν 13χιλ με τα εξτρά για μοτό δεν κολλάς στο αν καει 6 ή 7 στα 100. Τέλος πατημένη από 7000 rpm και ανω δηλαδή ταχύτητες 160 και άνω με vtec να χορεύει βλέπεις κατανάλωση 10 και βάλε, όπως και σε όλες τις μοτό.

Όχι ακριβώς. Στα 160-180 το Hayabusa καίει κάτω από 7.

Cpt. Haddock
26/01/2016, 10:53
Ένσταση, οι χούφτες μια χαρά κρύο γλιτώνουν, η μη άμεση έκθεση στη ροή του κρύου αέρα αυξάνει κατακόρυφα τον χρόνο μέχρι να νιώσεις κρύο μέσα από το γάντι.

Δεν παιρνω και όρκο, αλλα οταν τις εβγαλα απο το tiger 1050 δεν καταλαβα διαφορα, αλλα μπορει να κανω και λαθος.

Παντως, η καταναλωση που γραφετε οι κάτοχοι, μου φαινεται αρκετα ψηλη, θα περιμενα απο συγχρονο μηχανακι να καιει λιγοτερο.

spyrakos35
26/01/2016, 11:16
Παντως, η καταναλωση που γραφετε οι κάτοχοι, μου φαινεται αρκετα ψηλη, θα περιμενα απο συγχρονο μηχανακι να καιει λιγοτερο.

α. Χοντα ειναθ
β. Συγχρονο το βε εφ αρ;

nicksior
26/01/2016, 11:25
Όλα τα μηχανάκια καίνε περισσότερη βενζίνη τώρα που έχει φτηνύνει.. :lol:

Cpt. Haddock
26/01/2016, 11:27
β. Συγχρονο το βε εφ αρ;

Λαθος μου, νομιζα οτι αφορουσε το κροσρανερ

anavatis19
26/01/2016, 14:16
Αδερφε, μη βιάζεσαι. Μηχανη έχεις, θα τρως αέρα. Θα "ενοχλεί" με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, γι'αυτο παιρνουμε μηχανες, αλλιως κλεινομαστε σε κλουβια. Οδήγησέ το, αρκετα, σε διαφορετικές συνθηκες για να δεις. Τέτοια σπόιλερ σαν αυτο που έβαλες δε μου εμπνέουν εμπιστοσυνη και να ξέρεις οτι ο αέρας ερχεται με στροβιλισμους οποτε ψηλωνοντας τη ζελατινα μπορει να έχεις το αντιθετο αποτέλεσμα τελικα.

Χούφτες μη βάλεις, προστασια απο το κρυο δε προσφέρουν στην ουσια, παρε ενα ζευγαρι καλα γάντια, επισης ουτε πετρες θα φας στα χέρια.

Οι βαλιτσες απο 46 λιτρα και πανω χωρανε δύο κράνη, το ένα όρθιο, το αλλο πλαγιαστο (εκτος αν εχεις πολυ μεγαλο κεφάλι ή εχεις ανοιγόμενα κρανη).

Γενικώς, επενδυσε καλυτερα στο δικο σου εξοπλισμο (και του συνεπιβάτη) και άσε τη μηχανη για αργότερα.

Καλές βόλτες :beer:

και ομως αυτο ακριβως κανει το σποιλερ, να μειωνει εντελως σχεδον τους στροβιλισμους. Οι χουφτες κανουν πολυ δουλεια και αυτο γτ το καλοκαιρι εχει τυχει να φαο πολλα πετραδακια στα δαχτυλα και επισης σε συνδυασμο με τα εργοστασιακα θερμαινομενα γκριπ ουτε γαντια θα χρειαζομαι. Τα κρανη που εχω ειναι small kai Xsmall. σε κατι βιντεο που ειδα στο youtube με ανησυχησε που σε μια 47αρα givi δεν μπορουσε να βαλει 2 φουλ face.

Cpt. Haddock
26/01/2016, 14:25
και ομως αυτο ακριβως κανει το σποιλερ, να μειωνει εντελως σχεδον τους στροβιλισμους. Οι χουφτες κανουν πολυ δουλεια και αυτο γτ το καλοκαιρι εχει τυχει να φαο πολλα πετραδακια στα δαχτυλα και επισης σε συνδυασμο με τα εργοστασιακα θερμαινομενα γκριπ ουτε γαντια θα χρειαζομαι. Τα κρανη που εχω ειναι small kai Xsmall. σε κατι βιντεο που ειδα στο youtube με ανησυχησε που σε μια 47αρα givi δεν μπορουσε να βαλει 2 φουλ face.

Τα γάντια τα χρειάζεσαι ΠΑΝΤΑ, δεν ειναι μονο για το κρυο, τα θελεις και το καλοκαιρι*, τα φορας για να μη σου διαλυθουν τα χερια σε πτωση, ασχετως χουφτων που ξαναλεω, δε θεωρω οτι προστατευουν απο το κρυο (ουτε απο πετρες εκτος αν πας σε μερη εκτος δρομου). Επισης, ουτε τα γκριπ θα σε γλυτωσουν απο γαντια σε σοβαρα κρυα και - φυσικα - οθτε απο πτωση (δες παραπανω)

*φυσικα το καλοκαιρι εχεις αλλα γαντια, καλοκαιρινα

Επισης, ειχα μπαγκαζιερα Γκιβι 46αρα και χωραγε δυο φουλ φέις κρανη.

Για το σποιλερ κλπ τα ειπα, δες πως εισαι πανω στο μηχανακι, κανε βολτες και μετα αποφάσισε. Προέχει ο δικος σου εξοπλισμος

lykourgi
26/01/2016, 14:26
και ομως αυτο ακριβως κανει το σποιλερ, να μειωνει εντελως σχεδον τους στροβιλισμους.
Ναι, αυτή είναι η δουλειά του.
Δεν είναι όμως απαραίτητο, σε όλες τις μηχανές και όλες τις συνθήκες. Αναλόγως αεροδυναμικής μοτοσυκλέτας, ζελατίνας, σωματότυπου αναβάτη, κράνους, ρούχων κλπ μπορεί να είναι από αναγκαίο εώς περιττό.

Οι χουφτες κανουν πολυ δουλεια και αυτο γτ το καλοκαιρι εχει τυχει να φαο πολλα πετραδακια στα δαχτυλα και επισης σε συνδυασμο με τα εργοστασιακα θερμαινομενα γκριπ ουτε γαντια θα χρειαζομαι.
Οι χούφτες και τα θερμαινόμενα κάνουν δουλειά, αλλά τα γάντια χρειάζονται πάντα. Χειμώνα - καλοκαίρι.

anavatis19
26/01/2016, 15:02
συμφωνω 100% για τη χρηση γαντιων. τροπος του λεγεις οπως το ειπα. το πα λογω του οτι αν δεν τα φορας για καποιο λογο αυτα τα 2 απο μονα τους κανουν εξαισια δουλεια

mfk700
28/01/2016, 21:06
Και να θες δεν μπορείς να την οδηγήσεις χωρίς γάντια .... και φταίει το υλικό των grip που τρίβεται και βάφει τα χέρια.

anavatis19
28/01/2016, 21:10
καλα αυτο μπορει να μην ισχυει σε ολες τις μηχανες..ειναι αναλογα το υλικο που στην συγκεκριμενη φαινεται αριστο. στο σκουτερ 7ετιας που εχω ποτε δεν εχω δει κατι πανω στα χερια μου

mfk700
28/01/2016, 22:04
Μιλάω πάντα για τα grip του crossrunner. Βέβαιω μπορεί να φταίει το γεγονός ότι εγώ οδηγώντας σφίγγω πολύ τα grip που στην προκειμένη θα τα ήθελα και 1 ποντο μεγαλύτερα. Αυτό είναι το μόνο μελανό σημείο που έχω βρει στη μοτό. Τα grip... Τόσο super είναι.

mfk700
28/01/2016, 22:08
Ααααα... και το άλλο super είναι πως δεν θα κυκλοφορήσει πολύ... για διάφορους λόγους. Αυτό ίσως μου αρέσει περισσότερο από όλα.

amyroukai
28/01/2016, 23:04
Λαθος μου, νομιζα οτι αφορουσε το κροσρανερ

Το crossrunner είναι ένα vfr ψηλό.
Ίδιο μοτέρ, ίδιο σασί, φρένα, τροχοί, βάρος, πλαστικά και αναρτήσεις άλλαξαν.

Ναι το ότι δεν θα γίνει σούπα είναι ωραίο κίνητρο.

anavatis19
28/01/2016, 23:14
δεν το ηξερα καν οτι θα βγει σε λιγα κομματια! απο που το ξερεις? πολυ καλο οντως για καλη μεταπωλητικη αξια στο μελλον

amyroukai
28/01/2016, 23:37
Δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο. Απλά δεν θα πουλήσει όσο το tracer, ας πούμε.

anavatis19
29/01/2016, 00:00
Μιλάω πάντα για τα grip του crossrunner. Βέβαιω μπορεί να φταίει το γεγονός ότι εγώ οδηγώντας σφίγγω πολύ τα grip που στην προκειμένη θα τα ήθελα και 1 ποντο μεγαλύτερα. Αυτό είναι το μόνο μελανό σημείο που έχω βρει στη μοτό. Τα grip... Τόσο super είναι.

το πιστευεις οτι διαπιστωσα ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο πραγμα? απλα εμενα μου φανηκαν πολυ σκληρα και υποθετω οτι ο λογος ειναι αυτος προς το παρων οτι το εσφιγγα πολυ θεωρω λογω αγχους

SYRAMO
29/01/2016, 17:43
το πιστευεις οτι διαπιστωσα ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο πραγμα? απλα εμενα μου φανηκαν πολυ σκληρα και υποθετω οτι ο λογος ειναι αυτος προς το παρων οτι το εσφιγγα πολυ θεωρω λογω αγχους

Συντροχοι crossrunners, ετριβα σήμερα επι πεντε λεπτα με ασετον τα grips αλλα ματαια.. δεν εβγαλαν τιποτα .

Γαντια παντως να φοραμε χειμωνα καλοκαίρι ε ?

Για τα σκληρά grips ..Πρωτο ταξιδι ετυχε ναυλος για τον Πειραιά ... στα πρωτα εικοσι λεπτα που καθισα πανω της
επρεπε να περασω τη μιση Αθήνα και να προλάβω το καράβι για το νησι . Αγχος και χαρα ...
Να προσεχεις ,να τρεχεις ,να σφηνωνεσαι ,να καμαρωνεις ,να κοιτας σαν περισκοπιο μη σε ακουμπησει κανεις ,να χεις
το νου σου στα φαναρια που δεν εχει στο νησι ,να βαλεις και βενζινα γιατι την αγορασα με το τεποζιτο αδειο, να κοιτας
αγνωστο ταμπλω γεματο νουμερα και να ψαχνεις ποσα χρονο εχεις ακομα ,να κοιτας αν σε κοιτανε ... ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ..

Οταν στο παρα ενα εφτασα στο λιμανι καταλαβα οτι τα χερια μου ηταν σαν ταναλιες ..
Τετοιο αθελητο σφιξιμο δεν μου ειχε ξανά τύχει.

Λοιπον , χαλαρωνουμε και με τον σωστο εξοπλισμο γνωριζομαστε σιγα σιγα με μια εξαιρετικη -απο οτι φαινεται - μηχανη 106 HP...

7Tolis
29/01/2016, 17:51
Καλορίζικη και κσλοτάξιδη. Να τη χαρείς εύχομαι. Με Γειά!
:beer:

anavatis19
30/01/2016, 02:40
καλοριζιρικη αδερφε! και εγω λογω χαρτουρας την παραλαμβανω μεσα στη βδομαδα! δυνατο μηχανημα και πολυ αξιοπιστο λογω ονοματος. για μουρη δεν το συζητω απο τα πιο ομορφα και ψαρωτικα

mfk700
30/01/2016, 21:42
Νομίζω πως χρειαζόμαστε φτεράκι για τον εμπρός τροχό. Δεν το βλέπω καλά το ψυγείο. Σήμερα που πάταγα χώμα είδα πολύ λάσπη μαζεμένη στο πλαστικο κάλυμμα του ψυγείου. Το ίδιο γινεται και με τα βρόχινα νερά. Εχει βάλει καποιος κατι τέτοιο ποτέ?http://www.motoraid.eu/mymoto/honda/ext-fenda-crossrunner-2015-

mfk700
30/01/2016, 21:48
Να ρωτήσω εαν επιτρέπεται.... τις παραγγελίες σας για τη μοτό πότε τις είχατε κάνει?
Εγώ παρήγγειλα αρχές Ιουνίου και παρέλαβα αρχες Γενάρη....
Δε λέω άξιζε η αναμονή....

anavatis19
30/01/2016, 23:44
Εγώ κάνα 3βδομαδο περίμενα. Αλλά από ότι ξέρω είχαν εξαλειφθεί γτ πήγε πολύ καλά εμπορικά. Για το φτεράκι και εγώ συμφωνώ. Αλλά όχι το μαμά

taisteal
31/01/2016, 04:46
Καλοβολτη :)

:beer::beer:

SYRAMO
31/01/2016, 09:24
Νομίζω πως χρειαζόμαστε φτεράκι για τον εμπρός τροχό. Δεν το βλέπω καλά το ψυγείο. Σήμερα που πάταγα χώμα είδα πολύ λάσπη μαζεμένη στο πλαστικο κάλυμμα του ψυγείου. Το ίδιο γινεται και με τα βρόχινα νερά. Εχει βάλει καποιος κατι τέτοιο ποτέ?http://www.motoraid.eu/mymoto/honda/ext-fenda-crossrunner-2015-

Νομίζω ότι θα μείωνε ελάχιστα τη ρύπανση του ψυγείου το πρόσθετο φτερακι ..

Ότι πετάει ο τροχός , το εκτινάσσει στην κατεύθυνση της εφαπτομενης του κυκλου του
οπότε τη βρωμιά την πετάει κυρίως το κατω τμήμα του τροχού που παραμένει ακάλυπτο .

Τη μηχανή την πηρα σε δυο μέρες γιατι τη βρηκα μεταχειρισμενη με 1000 χλμ μεσα στην εγγυηση της.

mfk700
03/02/2016, 12:23
Συμφωνω με αυτό που λες για το κατω τμήμα του τροχού. Η λασπη ομως φτάνει πολύ ψηλότερα του ψυγείου....δεν ξέρω για αυτό και ρώτησα αν κάποιος το είχε χρησιμοποιησει σε καποια μοτό του. Εγώ πάντως σε όσες μηχανές κατείχα δεν αντιμετώπισα ίδιο θέμα...ίσως το φτερο του cross είναι κοντυτερο...ίσως είναι θέμα ελαστικών...ισως πρεπει να μη συμπεριφερομαι στη μοτο σαν on off αλλα μόνο σαν on...(καλά .... δεν περνάω και χαντακια).

mfk700
03/02/2016, 12:28
Να επισυμάνω ότι η givi trekker 52 δημιουργεί κοσκίνισμα (το βλέπεις μόνο αν αφησεις τιμόνι) στο τιμόνι στα 50 με 70 χαω. Φταίει σίγουρα η βαλίτσα χωρις να ξερω αν το κανουν και άλλες καθώς αυτήν έχω και το λέω για τυχόν υποψήφιους αγοραστες.

SYRAMO
03/02/2016, 17:10
Συμφωνω με αυτό που λες για το κατω τμήμα του τροχού. Η λασπη ομως φτάνει πολύ ψηλότερα του ψυγείου....δεν ξέρω για αυτό και ρώτησα αν κάποιος το είχε χρησιμοποιησει σε καποια μοτό του. Εγώ πάντως σε όσες μηχανές κατείχα δεν αντιμετώπισα ίδιο θέμα...ίσως το φτερο του cross είναι κοντυτερο...ίσως είναι θέμα ελαστικών...ισως πρεπει να μη συμπεριφερομαι στη μοτο σαν on off αλλα μόνο σαν on...(καλά .... δεν περνάω και χαντακια).

Με 25 Ευρώ νομίζω ότι το τοποθετείς και βλέπεις τα αποτελέσματα ...μη περιμένεις όμως πολλά πράγματα.

Για τη βαλίτσα νομίζω οτι οσο μεγαλώνει το εκτόπισμα της τόσο θα επηρεάζει τη συμπεριφορά της μηχανης .
Γι αυτο ισως είναι αρκετά συμμαζεμενη η βαλίτσα της Χοντα .
Εγω έβαλα τη V47 της GIVI και δεν έχω αντιληφθεί κάτι σε ταχύτητες κάτω από 100χλμ.

anavatis19
04/02/2016, 17:08
Δυστυχως την ακυρωσα την μηχανη λογω μιας παρεξηγησης χρηματικης και κακης συννενοησης με τον εμπορο. Την μηχανη την εκλεισα στα 11.000ευρω. με 2000 προκαταλαβολη εβαλα δανειο 9000ευρω. την εβαλα τυπικα 72 δοσεις.Θα την ξεχρεωνα πολυ νωριτερα απλα να εχω ασφαλεια χαμηλης δοσης αν καποια μηνα δεν εχω. Με τα πολλα οι τοκοι βγαινουν 5200 και μαζι με ασφαλειες δανειου και εξοδα τραπεζας ακουμπησα τα 6000 και κατι. το μηχανακι με λιγα λογια θα εφτανε τα 17.000ευρω με την ασφαλειες και τα εξτρα! το θεωρησα μεγαλη κοροιδια και πιστευω εκανα το σωστο!

taisteal
04/02/2016, 17:09
Δυστυχως την ακυρωσα την μηχανη λογω μιας παρεξηγησης χρηματικης και κακης συννενοησης με τον εμπορο. Την μηχανη την εκλεισα στα 11.000ευρω. με 2000 προκαταλαβολη εβαλα δανειο 9000ευρω. την εβαλα τυπικα 72 δοσεις.Θα την ξεχρεωνα πολυ νωριτερα απλα να εχω ασφαλεια χαμηλης δοσης αν καποια μηνα δεν εχω. Με τα πολλα οι τοκοι βγαινουν 5200 και μαζι με ασφαλειες δανειου και εξοδα τραπεζας ακουμπησα τα 6000 και κατι. το μηχανακι με λιγα λογια θα εφτανε τα 17.000ευρω με την ασφαλειες και τα εξτρα! το θεωρησα μεγαλη κοροιδια και πιστευω εκανα το σωστο!

Να γιατι BMW...

anavatis19
04/02/2016, 17:15
Να γιατι BMW...

τι εννοεις??

Cpt. Haddock
04/02/2016, 17:49

Η παρεξηγηση δεν κατάλαβα που είναι :confused:

taisteal
04/02/2016, 17:52
Η παρεξηγηση δεν κατάλαβα που είναι :confused:

Απο 11.000 παει στα 17.000 λογω δανειου και ειναι υπερβολη,αυτο μαλλον εννοει.
Οποτε πας bmw με το χρηματοδοτικο που σπερνει,και ξεμπερδευεις

Cpt. Haddock
04/02/2016, 17:55
Αυτο δεν ειναι παρεξηγηση. Ετσι δουλεύουν τα δάνεια αιώνες τωρα. Επισης, αν ειχε σκοπο να πληρωνει περισσοτερα ή να την αποπληρώσει νωριτερα, δε θα πληρωνε τοσους τόκους.

anavatis19
04/02/2016, 18:56
το θεμα ειναι οτι δεν με ενημερωσε σωστα και αλλα βγηκαν τελικα απο αυτα που υπολογιζα..το λαθος μου ειναι που δεν ρωτησα επακριβως την δοση γιατι εκανα δικους μου υπολογισμους. ενω οι τραπεζες εχουν και αλλους συντελεστες που προσαυξανουν την αξια του δανειου κατα πολυ..το ξερω πως δουλευουν φιλε χαντοκ αλλα ειπαμε οχι και ετσι. ο ταιστιλ μια χαρα το καταλαβε δεν ειναι επιστημη αυτο που ειπα

Cpt. Haddock
05/02/2016, 10:18
Προφανως, δεν έκανες τους σωστους υπολογισμους, δεν ειναι θεμα συντελεστων, ειναι θεμα αποπληρωμης με σταθερη δοση. Αν ομως οπως λες ειχες σκοπο να πληρωνεις περισσοτερα, τελικα θα πληρωνες λιγοτερους τοκους.

Ετσι κι αλλιως, 6 χρονια αποπληρωμη για μηχανακι που στα 3 χρονια θα το βαρεθεις, ειναι παρα πολυ.

pektis
05/02/2016, 10:50
Αυτο το εχει δει κανεις;:look:351518

zannisvel
05/02/2016, 12:58
Δε το ειχα δει, αλλα νομιζω οτι πρεπει να γινει νομος της EU τα μονο-μπτρατσα να εχουν ςξατμιση στην ουρα.
Προσωπικα πιστευω οτι ειναι πανεμορφο!!!

Cpt_Slow
05/02/2016, 13:15
5200 τοκοι δεν ειναι υπερ υπερβολικο?

amyroukai
05/02/2016, 13:41
Για 6 χρόνια; Μάλλον όχι. Η BMW που αναφέρθηκε έχει χαμηλό επιτόκιο μεν, στην 3ετία όμως και με το 1/3 της τιμής μπροστά και το 1/3 στο τέλος (ναι υπό διαπραγμάτευση σε δόσεις, αλλά δεν γράφουν με τι επιτόκιο). Σε κάθε περίπτωση, είναι μεγάλο μπουκιά στη φάση που είσαι, οπότε υπομονή.

Είδα ένα μαύρο ματ σήμερα, Λαμπράκη και Πειραιώς στο φανάρι. Ωραίο είναι και αυτό το χρώμα! Ο χοντρούλης μεσήλιξ οδηγός φαινόταν λίγο ταλαιπωρημένος, με ζελατίνα ανοιχτή να μην θολώνει στο κράνος από παλαιολιθική εποχή, άνευ γαντιών κλπ.

Cpt_Slow
05/02/2016, 13:43
μαλλον εχω μεινει στα παλια χρηματοδοτικα των αυτοκινητων!!
για ενα φιλο που πηρε beverly προσφατα ηταν παντως πολυ καλυτερη η χρηματοδοτηση.. αλλα θα μ πεις αλλο 4grand και αλλο 11..

anavatis19
05/02/2016, 16:44
παω για kawasaki versys και εγω γιατι το ειδα απο κοντα και ειναι και κοντα στο στυλ που θελω. και πιο οικονομικο σαν μηχανη απο το χοντα(μισα χρηματα ακριβως), αποπληρωμη σε 2,5 χρονια εναντι του χοντα στα 6, καλυτερη καταναλωση και εχω ακουσει καλα λογια γενικα..Τι λετε????

mfk700
05/02/2016, 17:02
Καλο και τιμιο το kawasaki αλλα κατώτερο απο το crossrunner στους περισσοτερους τομείς. Υπερτερεί μόνο σε τιμή και κατανάλωση κατα την αποψη μου. Αν δεν μπορεις να καλυψεις τα 3000 ευρώ της διαφοράς τους ειναι μια καλή εναλλακτική. Εκτός βεβαια εαν μιλας για το 1000.

anavatis19
05/02/2016, 17:47
ναι ειναι κατωτερο σιγουρα αλλα τελικα την δουλεια μου θα την κανω. το χοντα θα το επαιρνα γιατι το θεωρω και εγω τοπ. οχι μιλαω για το 650 το 1000αρι θα καιει πιο πολυ και απο το κροςραννερ!

SYRAMO
05/02/2016, 18:15
Συμπαθέστατο το versys .. αν μου αρεσαν ο ηχος και το ταμπλό του ισως να το ειχα επιλεξει .

Το επιπλεον κόστος του crossrunner σε σχεση με τα συγκρίσιμα με αυτο μηχανακια νομιζω οτι ειναι πανω του και με το παραπανω..

Οποιος μπορει να το καλυψει δε θα βγει χαμενος , ουτε οικονομικα ουτε ταξιδιαρικα ..

Specialized
05/02/2016, 18:52
ναι ειναι κατωτερο σιγουρα αλλα τελικα την δουλεια μου θα την κανω. το χοντα θα το επαιρνα γιατι το θεωρω και εγω τοπ. οχι μιλαω για το 650 το 1000αρι θα καιει πιο πολυ και απο το κροςραννερ!

Χωρίς να θέλω να μπω στη τσέπη σου ή στη ζωή σου, δεν αξίζει να χρεωθείς για μια μοτοσυκλέτα. Όσο φτάνουν τα χέρια σου. Υπάρχουν χιλιάδες μεταχειρισμένα να επιλέξεις. Το να πάρεις ένα ακριβό μαραφέτι το οποίο:

- Είναι εύκολο στην κλοπή
- Είναι εύκολο στην ζημιά (πχ πτώση)
- Είναι κυρίως εξάρτημα διασκέδασης (για την μεταφορά υπάρχουν φτηνότερα ίδια μέσα)

Τότε δεν αξίζει να δουλεύεις γι αυτό σαν τον σκύλο. Όσοι έχουν τα γένια, ΠΡΕΠΕΙ να έχουν και τα χτένια! Οι άλλοι κοιτάμε και ΑΝ και ΟΤΑΝ μπορέσουμε , βλέπουμε.

anavatis19
05/02/2016, 21:21
Χωρίς να θέλω να μπω στη τσέπη σου ή στη ζωή σου, δεν αξίζει να χρεωθείς για μια μοτοσυκλέτα. Όσο φτάνουν τα χέρια σου. Υπάρχουν χιλιάδες μεταχειρισμένα να επιλέξεις. Το να πάρεις ένα ακριβό μαραφέτι το οποίο:

- Είναι εύκολο στην κλοπή
- Είναι εύκολο στην ζημιά (πχ πτώση)
- Είναι κυρίως εξάρτημα διασκέδασης (για την μεταφορά υπάρχουν φτηνότερα ίδια μέσα)

Τότε δεν αξίζει να δουλεύεις γι αυτό σαν τον σκύλο. Όσοι έχουν τα γένια, ΠΡΕΠΕΙ να έχουν και τα χτένια! Οι άλλοι κοιτάμε και ΑΝ και ΟΤΑΝ μπορέσουμε , βλέπουμε.

δεν μπλεκεις πουθενα. ακριβως ετσι σκεφτηκα. δεδομενου οτι ανοιγω και σπιτι φετος σιγα σιγα δεν αξιζει να δωσω μια περιουσια για μια μηχανη με ολους αυτους τους κινδυνους..και το καβασακι που λεω ειναι καπως τσιμπημενο αλλα βγαινει ανετα απο μερους μου και στην τελικη παντα ημουν υπερ του καινουργιου.

GFawkes
09/02/2016, 11:00
5200 τοκοι δεν ειναι υπερ υπερβολικο?

Για Σαρακακη ειναι κοψοχρονια...
:moutza:
(η μουτζα παει στο Σαρακακη οχι σε εσενα!!)