PDA

View Full Version : Μοτοσυκλετιστής καταδικάζεται σε δύο χρόνια φυλάκιση για επικίνδυνη οδήγηση.

ptc
23/01/2016, 21:43
https://www.youtube.com/watch?v=bsQEOyHyeWk&feature=youtu.be

http://www.sussex.police.uk/whats-happening/latest/news-stories/2016/01/22/jailed-selsey-motorcyclist-who-filmed-his-own-dangerous-driving

Ο 60χρονος αναβατης καταδικαστηκε σε 2 χρονια φυλακισης και θα εκτισει τουλαχιστον το μισο της ποινης συμφωνα με την αποφαση του βρετανικου δικαστηριου.Οι αστυνομικοι που τον σταματησαν για επικινδυνη οδηγηση βρηκαν στην καρτα μνημης της καμερας του τα στιγμιοτυπα που περιεχονται στο παραπανω βιντεο, τα οποια και χρησιμοποιηθηκαν εις βαρος του κατηγορουμενου και οδηγησαν στην παραδειγματικη καταδικη του.

Συμπερασμα, οδηγαμε συμφωνα με τον ΚΟΚ (ή αν δεν το κανουμε κλεινουμε την καμερα)...

Μανολης67
23/01/2016, 21:56

http://www.sussex.police.uk/whats-happening/latest/news-stories/2016/01/22/jailed-selsey-motorcyclist-who-filmed-his-own-dangerous-driving

Ο 60χρονος αναβατης καταδικαστηκε σε 2 χρονια φυλακισης και θα εκτισει τουλαχιστον το μισο της ποινης συμφωνα με την αποφαση του βρετανικου δικαστηριου.Οι αστυνομικοι που τον σταματησαν για επικινδυνη οδηγηση βρηκαν στην καρτα μνημης της καμερας του τα στιγμιοτυπα που περιεχονται στο παραπανω βιντεο, τα οποια και χρησιμοποιηθηκαν εις βαρος του κατηγορουμενου και οδηγησαν στην παραδειγματικη καταδικη του.

Συμπερασμα, οδηγαμε συμφωνα με τον ΚΟΚ (ή αν δεν το κανουμε κλεινουμε την καμερα)...

1 χαρά ο Λεβεντόγερος! μακάρι και εμείς ετσι στα ηντα!

aetomenios
23/01/2016, 21:57
Η νέα τεχνολογία θελει μεγαλη προσοχή (καμένος κι εγω).

ptc
23/01/2016, 22:01
Παντως σκεφτομαι τη συνομιλια στη φυλακη.

-Εσυ για τι εισαι μεσα;
-Ληστεια τραπεζων, οπλοχρησια και οπλοκατοχη, αντισταση κατα της αρχης. Εσυ;
-Σουζες.

alexzafeir
23/01/2016, 22:32
Παντως σκεφτομαι τη συνομιλια στη φυλακη.

-Εσυ για τι εισαι μεσα;
-Ληστεια τραπεζων, οπλοχρησια και οπλοκατοχη, αντισταση κατα της αρχης. Εσυ;
-Σουζες.
- Oχι ρε φιλαρακι και σου εισαι μεσα 30 χρονια για σουζες;
350796

ptc
23/01/2016, 22:45
...

Μαστερ οφ Φοτοσοπ! :a23:

Μηπως μπορεις να μου φτιαξεις και αυτην την φωτογραφια της συχωρεμενης της γιαγιας μου μιας και βλεπω πως το κατεχεις το προγραμμα;

350798

:lol:

BLiTzER
23/01/2016, 23:09
Έτοιμη.

350801

teogtp
23/01/2016, 23:40
Έτοιμη.

350801

Ρε τσαπατσουλη................βαλε σελοτεηπ στο σκισιμο!

350804

:tooth:

ptc
23/01/2016, 23:48
Ασε, το εκανα μονος μου στο paint. :smokin:

350805

petros1479
24/01/2016, 00:02
Ρε μήπως δεν προφέρεται Σάσεξ αλλά Σουζεξ???!!!! Αν είναι να αθωωθεί ο άνθρωπας!!!!!!!

teogtp
24/01/2016, 00:06
Ασε, το εκανα μονος μου στο paint. :smokin:

350805

Ρε συ λες και υπηρετησε στα βατραχια την εκανες την γιαγια........
Το μισο προσωπο εχει φουμο......

sniper
24/01/2016, 00:13

fixed

350808

ptc
24/01/2016, 00:14

350809

SHOOTER045
24/01/2016, 08:04
350809

Αυτή ειναι σειρα του major ρε
Αφήστε την ήσυχη

Τόπο στα νιάτα

350810

vaska
24/01/2016, 08:53
Εγώ πάντως τον χάρηκα τον μαγκίτη, λαμπάδα συνέχεια, τραμπάλα με τις αλλαγές. Πολύ τον χάρηκα.

amyroukai
24/01/2016, 09:06
Σαν να βλέπω τον παπ μετά 20 χρόνια...

cosgili
24/01/2016, 10:39
Σαν να βλέπω τον παπ μετά 20 χρόνια...
Ρε Γιάννη... την ίδια ακριβώςσκέψη έκανα με το που το είδα!!!!:bawl:

bruno
24/01/2016, 11:51
Εγώ πάντως τον χάρηκα τον μαγκίτη, λαμπάδα συνέχεια, τραμπάλα με τις αλλαγές. Πολύ τον χάρηκα.

Το λες μαλλον ειρωνικα,δεν το λες σοβαρα.Να τα εκανε σε καμια πιστα να βλεπαν και τα εγγονια του,σουζες πανω σε στροφη χωρις ορατητα 60 χρονων μ@@κας...

skylaros
24/01/2016, 13:06
Παίδες ένας χρόνος στη μπουζού δε βγαίνει εύκολα... όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε!

Billymuse
24/01/2016, 13:22
Ωραίοι οι Αγγλοι σαν τους δικους μας εδω, έχουν πιάσει του κόσμου ποδοσφαιρτιστές της premier leauge που ήταν στουπί απο τα ποτά και την γλιτώνουν με πρόστιμο
ο άλλος έκανε ότι κάνουν αρκετοί εδω (καλα το γάμαγε σε καποια σημεία) αλλα την πλήρωσε για τα καλα τη νύφη..

GFawkes
24/01/2016, 14:55
Διαπιστωση Α

Πολυ μαγκας ο μπαρμπας να σουζαρει με 250....
Β.
Με αυτα που κανουμε εδω, εκει θα μου ειχαν παρει το διπλωμα στα πρωτα τριαντα δευτερα!!!

byron
24/01/2016, 16:20
Τι έκανε δλδ και τον χώσανε μέσα? :confused:

congate7
24/01/2016, 16:24

Την πλήρωσε και γι' αυτούς που δεν πιάσανε μάλλον.

:beer::beer: στο μπάρμπα αν και δεν επιτρέπονται μέσα

Pan (dvs)
24/01/2016, 17:08

Ρε Βυρωνα εκανε ενα σκασμο προσπερασεις και δεν εβγαλε φλας ουτε μια φορα .

ggs
24/01/2016, 17:12
Ρε δεν τον μπουζουριασανε για παραβάσεις του ΚΟΚ...

Τον μπουζουριασανε γιατί στα 60 του είχε χιλιάρι μηχανάκι και ξοδευε το εφαπαξ σε λάστιχα και αξεσουάρ... Αντί να πάρει ένα μτχ βεστρομ με μπαγαζιερα να χωράει και τα ψώνια απ την λαϊκή...

BLiTzER
24/01/2016, 17:14
A policewoman who repeatedly denied that she was talking on her mobile phone to her lesbian lover when she caused a fatal crash has escaped prosecution.
Despite a police investigator saying that Collette Carpenter ‘very likely contributed’ to the accident, the Crown Prosecution Service said there was no evidence she had committed an offence because the phone was on her lap and set to loudspeaker.
Miss Carpenter, 23, a special constable who has handed out at least six fixed penalty fines to motorists for using their mobile phones while driving, was talking to girlfriend Rosemary Bonny when she drove into the path of David Bartholomew’s motorcycle, an inquest heard.
The father of two died hours later of horrific head injuries and multiple fractures.
When interviewed by police, Miss Carpenter repeatedly lied and said she was not on her phone.
She later said she briefly took a call before admitting she had been on the phone for the entire journey, but had had it on the loudspeaker in her lap.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2278048/Collette-Carpenter-Death-crash-policewoman-escapes-prosecution-mobile-phone--lap.html

Justice served ^^

DrEvil
24/01/2016, 17:15
Μαλλον για μολυνση του περιβαλλοντος τον χωσανε στην ψειρου.

Τοσο που κλασανε οι προσπεραζομενοι, γιομισε μεθανιο η ατμοσφαιρα στην περιοχη του Suck-Ex

teogtp
24/01/2016, 17:17
Ρε δεν τον μπουζουριασανε για παραβάσεις του ΚΟΚ...

Τον μπουζουριασανε γιατί στα 60 του είχε χιλιάρι μηχανάκι και ξοδευε το εφαπαξ σε λάστιχα και αξεσουάρ... Αντί να πάρει ένα μτχ βεστρομ με μπαγαζιερα να χωράει και τα ψώνια απ την λαϊκή...

Καραβρουμ λεμε!!!!!!!!

bruno
24/01/2016, 17:27
Ρε συνταξη στα 80 λεμε...

duke200
24/01/2016, 19:41
A policewoman who repeatedly denied that she was talking on her mobile phone to her lesbian lover when she caused a fatal crash has escaped prosecution.
Despite a police investigator saying that Collette Carpenter ‘very likely contributed’ to the accident, the Crown Prosecution Service said there was no evidence she had committed an offence because the phone was on her lap and set to loudspeaker.
Miss Carpenter, 23, a special constable who has handed out at least six fixed penalty fines to motorists for using their mobile phones while driving, was talking to girlfriend Rosemary Bonny when she drove into the path of David Bartholomew’s motorcycle, an inquest heard.
The father of two died hours later of horrific head injuries and multiple fractures.
When interviewed by police, Miss Carpenter repeatedly lied and said she was not on her phone.
She later said she briefly took a call before admitting she had been on the phone for the entire journey, but had had it on the loudspeaker in her lap.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2278048/Collette-Carpenter-Death-crash-policewoman-escapes-prosecution-mobile-phone--lap.html

Justice served ^^

μηπως φταιει οτι ήταν les και την γλύτωσε? Γιατι μας έχει πιάσει και μια υπερβολική συμπάθεια τώρα τελευταία... Σε μερικά χρόνια το βλέπω να ξεκινάνε τα κινήματα εναντίον του ρατσισμού των straight.

amyroukai
24/01/2016, 19:50
μηπως φταιει οτι ήταν les και την γλύτωσε? Γιατι μας έχει πιάσει και μια υπερβολική συμπάθεια τώρα τελευταία... Σε μερικά χρόνια το βλέπω να ξεκινάνε τα κινήματα εναντίον του ρατσισμού των straight.

Είναι πολύ πιθανό να το γύριζε εκεί μόνη της για να γλυτώσει, στο στυλ "με διώκετε γιατί είμαι γκέι" κλπ γλαφυρά. Το ότι δεν της έκοψαν τον κώλο, αλητεία.

Νομίζω και στην μπανανία το ίδιο δεν κάνουμε σε αντίστοιχα περιστατικά που έχουν γίνει;

LogOutGoRide
25/01/2016, 08:53
Για όλα φταίμε οι ανώμαλοι οι strait.
Δεν κατάλαβα τον ρόλο της κυρίας από πάνω. Αυτή έκανε την "σύλληψη";

BLiTzER
25/01/2016, 09:00
Όχι. Είναι παλαιότερη υπόθεση. Έπαιζε με το κινητό της, βγήκε από στοπ και σκότωσε έναν μοτοσυκλετιστή. Παρ'όλα αυτά αφέθηκε ελεύθερη λόγω "έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων". Αλλά ο τύπος που έκανε σούζες θα μπει φυλακή.

teogtp
25/01/2016, 09:13
Όχι. Είναι παλαιότερη υπόθεση. Έπαιζε με το κινητό της, βγήκε από στοπ και σκότωσε έναν μοτοσυκλετιστή. Παρ'όλα αυτά αφέθηκε ελεύθερη λόγω "έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων". Αλλά ο τύπος που έκανε σούζες θα μπει φυλακή.

Φημες λενε οτι ο αλητης εκανε και μπαλακι απο κακαδι πριν ξεκινήσει. ......

sniper
25/01/2016, 09:44
Είναι παλιά ιστορία η οδηγική παιδεία στο ΗΒ.

Εχω ακούσει ιστορίες φρίκης για το πως οδηγούσαν (οποιοδήποτε όχημα) μέχρι τη δεκαετία του 80, οπότε κι αποφάσισαν να είναι ανελέητοι στις πονές.

Σήμερα αυτό, πριν λίγα χρόνια άλλοι 2 (μηχανικοί μηχανών κι οι 2) με Κ5 τους τσίμπησαν να πηγαίνουν με 300+, τους πήραν δια βίου το δίπλωμα οδήγησης και τους αναγκασαν να δημοσιεύσουν στον τύπο τη συγγνώμη τους για την συμπεριφορά τους.

Άδικο/δίκαιο δεν ξέρω. Το να πηγαίνεις με 150 σε δρομάκι που το όριο είναι 30, οι περισσότερο τουλάχιστον από εμάς θα το λέγαμε ανοησία, αν πεταγόταν και κανένα παιδάκι στο δρόμο θα λέγαμε άλλα.
Οπότε, ας αφήσουμε τους λεονταρισμούς κι ας μάθουμε να οδηγούμε σαν άνθρωποι...

LogOutGoRide
25/01/2016, 09:51
Αν επιτέλους εφαρμόσουν και εδώ τους νόμους. Γιατί από μόνοι μας... πόσοι από μας τον εφαρμόζουν πάντα; Ούτε οι ίδιοι τον εφαρμόζουν πάντα, ούτε και κανείς πουθενά. Τέλος πάντων, καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Η συμπεριφορά όλων αυτών, φαίνεται όταν βγουν την χώρα τους.
Εμείς (τολμάω να πω) γινόμαστε καλύτεροι και αυτοί χειρότεροι.

BLiTzER
25/01/2016, 09:51
Ο τύπος έκανε μαλακίες και, μάλιστα, τις βιντεοσκοπούσε κιόλας, οπότε καλώς τιμωρήθηκε. Εγώ, τουλάχιστον, δεν τον υποστήριξα ποτέ. Αλλά μάλλον η ποινή του ήταν κάπως αυστηρή, όταν άνθρωποι σαν την παραπάνω σκοτώνουν και αφήνονται ελεύθεροι.

sniper
25/01/2016, 09:57
Ο τύπος έκανε μαλακίες και, μάλιστα, τις βιντεοσκοπούσε κιόλας, οπότε καλώς τιμωρήθηκε. Εγώ, τουλάχιστον, δεν τον υποστήριξα ποτέ. Αλλά μάλλον η ποινή του ήταν κάπως αυστηρή, όταν άνθρωποι σαν την παραπάνω σκοτώνουν και αφήνονται ελεύθεροι.

Ε καλά, από γεννήσεως της ανθρωπότητας, η ζωή δεν είναι δίκαιη...

Sapadak
25/01/2016, 10:02

Μπορεί και να μην ήταν η πρώτη του, γιαυτό

Vice
25/01/2016, 10:13
Σίγουρα οι περισσότεροι απο εμάς έχουμε κάνει τέτοιες μαλακίες σε κάποια φάση της ζωής μας. Μετά καταλάβαμε οτι ήταν μαλακίες και τα κόψαμε. Ήμασταν και τυχεροί που δεν σκοτώσαμε κανέναν και δεν σκοτωθήκαμε και εμείς οι ίδιοι οπότε όλα καλα.

Ο συσκεκριμένος μάλλον ήταν το ακριβώς αντίθετο και είχε απωθημένα.

nicksior
25/01/2016, 10:31

Ευτυχώς για τον 60χρονο πρόλαβε και μάσησε-κατάπιε το ημερολόγιο που κρατούσε 40 χρόνια πριν.. (τότε που δεν υπήρχαν κάμερες)
Προσωπικά δεδομένα τέλος...
Είδα το βίντεο και ορκίζομαι ότι ποτέ δεν έχω προσπεράσει όπως αυτός.. Με πιστεύετε ? Ευχαριστώ! Γιατι μια τέτοια παραδοχή θα μπορούσε να με στείλει σε διπλανό κελί..

O tempora o mores

stynikop
25/01/2016, 10:54
Πάντως, εμένα για km/h μου κάνουν παρά m/h οι σκηνές που είδα...

devil's animal
25/01/2016, 12:03
και σιγα τις σουζες που εκανε δλδ...
2-3 σουζακια ενος δευτερολεπτου την ωρα που προσπερνουσε..και κανα 2 αλλα 3-4 δευτερων σε κλειστο αυτοκινητοδρομο 2 λωριδων...

πιο πολυ για τις προσπερασεις και τις παραβιασεις της διπλης διαχωριστικης τον πηγαν μεσα...
που εδω στο Ελλαντα, αυτα ειναι κυριολεκτικα ψιχουλα...η διπλη απλα δεν υπαρχει και οι προσπερασεις γινονται με τα οσα σε επαρχιακους...

pipe_smoker
25/01/2016, 12:57
Με το μπαρδόν κιόλας, δεν το λέω εξυπναδίστικα, πραγματική απορία είναι...

Η όλη ιστορία γίνεται για το βιντεάκι του 1 λεπτού που βλέπουμε ή έχετε βρει κάπου και το ολόκληρο?
(οκ οι μπάτσοι προφανώς και θα έχουν όλο το footage, αλλά μιλάω για εμάς)

Το λέω γιατί δε βλέπω και τίποτα το τρομερό στο συγκεκριμένο βίντεο. (δεν το λέω για να δικαιολογήσω τίποτα)
Μπορεί να πρέπει να το ξαναδώ γιατί ίσως δε με είχε πιάσει ο καφές, αλλά έχω δει τραγικομάρες είτε ντόπιες είτε απ'όξω, που κάνουν αυτό το βίντεο να μοιάζει βόλτα για να πάρει αέρα.

Τέσπα.

Έκανε μαλακία, τον τσιμπήσανε, θα κάνει φυλακή είτε ό,τι διάλο κάνει.
Ας πρόσεχε.

Το έχουμε χιλιοπεί.

Don't do the crime if you can't do the time (unless you know you can get away with it).

BLiTzER
25/01/2016, 13:02
Φαντάζομαι ότι είναι μια μίνι "περίληψη" του κανονικού βίντεο, οπότε ό,τι χρειάζεται να δεις, είναι εκεί. Δεν υπάρχει τίποτα τρομέρο, τίποτα που δεν κάνουμε καθημερινά σχεδόν όλοι εδώ. Εκτός ίσως από την παραβίαση κάποιων ορίων ταχύτητας.

Αλλά εκεί είναι Αγγλία.

sniper
25/01/2016, 13:15
...

Αλλά εκεί είναι Αγγλία.

Εκεί που γράφουν κλήσεις σε υπουργούς οι οποίοι παραιτούνται όταν κάνουν μ@λακία...

Μπορεί να μην τους χωνεύω καθόλου τους Άγγλους, αλλά σε κάποια πράγματα είναι απίστευτα καλύτεροι από εμάς.

BLiTzER
25/01/2016, 13:17
Όλοι είναι καλύτεροι από εμάς σε αυτά τα πράγματα :lol: Εγώ άνετα ζούσα Αγγλία. Απλά δε θα είχα μοτοσυκλέτα.

sniper
25/01/2016, 13:20
..... Εγώ άνετα ζούσα Αγγλία. ....

Δεν μας τα 'πες αυτά Γιωργάκη.... :bawl:

BLiTzER
25/01/2016, 13:23
Στον straight Νότο. Brighton μεριά.

Γελάω λίγο, γιατί, αν και έχω ζήσει 3 χρόνια εκεί και είναι πανέμορφο, είναι πιο gay κι από τον Πάτρικ.

pipe_smoker
25/01/2016, 13:37
:bawl:

nikma
25/01/2016, 20:10
Μια χαρά το πάει το μηχανάκι. Σιγά τα γκάζια και τις παραβάσεις. Καλά τον καταδίκασαν με βάση το βίντεο; είναι αποδειχτικό στοιχείο ένα προσωπικό βίντεο το οποίο μπορεί να είναι ότι νάναι ; αυτοί οι Άγγλοι ανώμαλοι σε όλα τους βρε παιδί μου.
Με εκπλήσσει η σεμνοτυφία και η υποκρισία κάποιων..

Vagelis26b
25/01/2016, 22:57
ατιθασα νιατα;)

Hayate
25/01/2016, 23:08
Όλοι είναι καλύτεροι από εμάς σε αυτά τα πράγματα :lol: Εγώ άνετα ζούσα Αγγλία. Απλά δε θα είχα μοτοσυκλέτα.

Και μπιτσικλέτ θα είχες και στο Brands Hatch για TD θα πήγαινες κύριε μλκ μου....άσταφτα τα σάπια..Ωστόσο συμφωνώ με το γιώργο και εγώ θα ζούσα Αγγλία.Πολλές φορές το έχω πεί κ δε μετανοιώνω όσα κουσούρια κ αν έχουν έχουν κ τα καλά τους όπως παντού απλά υπερισχύουν τα υπέρ κατ'εμέ.

Μια χαρά το πάει το μηχανάκι. Σιγά τα γκάζια και τις παραβάσεις. Καλά τον καταδίκασαν με βάση το βίντεο; είναι αποδειχτικό στοιχείο ένα προσωπικό βίντεο το οποίο μπορεί να είναι ότι νάναι ; αυτοί οι Άγγλοι ανώμαλοι σε όλα τους βρε παιδί μου.
Με εκπλήσσει η σεμνοτυφία και η υποκρισία κάποιων..

Τον σταματήσανε του κατασχέθηκε η κάμερα με την κάρτα μνήμης και μετά του την ρίξανε με αποδεικτικό στοιχείο την ίδια του την κάμερα οπότε καλά του κάμανε...μη λέμε ότι θέλουμε...ας βάλουμε την "ταύλα" λίγο πιο κάτω απο την λογική....

vaska
26/01/2016, 02:38
Το λες μαλλον ειρωνικα,δεν το λες σοβαρα.Να τα εκανε σε καμια πιστα να βλεπαν και τα εγγονια του,σουζες πανω σε στροφη χωρις ορατητα 60 χρονων μ@@κας...

Μπα δεν το λέω καθόλου ειρωνικά, τον θαύμασα άσχετα με το πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό που έκανε, γιατί είναι 60άρης και δείχνει να γουστάρει ακόμα. Τώρα το υπόλοιπο περί ευθύνης του κλπ κλπ κλπ για ενδεχόμενη άσχημη αναλύθηκε από όλους τους άλλους εδώ και με βρίσκει σύμφωνο. Αλλά θα γούσταρα να πάω μια γρήγορη βόλτα μαζί του. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Έκανε μαλακία (και προφανώς δεν είναι η πρώτη ή η μόνη) και θα τιμωρηθεί αλλά ότι το γουστάρει και το πάει το μηχανάκι είναι κι αυτό γεγονός.

toyar
26/01/2016, 05:58
στον δρομο δεν τολμας να κανεις χαζομαρες γιατι αν δεν σε πιασει η απανταχου καμερα θα σε καρφωσει ο οποιοσδηποτε ρουφιανος
γι αυτο κρατιουνται και τις κανουν μαζεμενες το καλοκαιρι στις διακοπες στην Ελλαδα:D
η νομιμοτητα δεν ειναι απο επιλογη ειναι απο εξαναγκασμο

nikma
26/01/2016, 05:59
Αν η κάρτα μνήμης αποτελεί αποδειχτικό στοιχείο τότε μπορεί κάποιος να έχει καταγράψει ένα βίντεο που να πηγαίνει εντελώς νορμάλ και να το έχει στη κάμερα που υποτίθεται καταγράφει live και κάθε φορά που πηγαίνει π.χ στη δουλειά του τάπα να το προσκομίζει και να βγάζει τρελό το όργανο που τον σταμάτησε. :P

Για το αν έκανε κάποια σοβαρή παρανομία ο Άγγλος στο βίντεο θα δώσω ένα παράδειγμα για να φανεί το πως το βλέπω εγώ: Είσαι στη πόλη και φτάνεις σε διασταύρωση με κόκκινο σηματοδότη. Ουρά τα αυτοκίνητα σταματημένα και από το αντίθετο ρεύμα έρχονται αυτοκίνητα γιατί είναι πράσινο από εκεί. Δηλαδή μια πολύ κλασσική εικόνα στις πόλεις. Εσύ αποφασίζεις να τους παράσεις όλους και να βρεθείς πρώτος στο φανάρι. Υπάρχει και όργανο στη διασταύρωση που παρατηρεί. Αν είσαι με μηχανή μπορεί να μη σου δώσει σημασία καν, αν είσαι με αυτοκίνητο θα σε γράψει επιτόπου κι αν είσαι με φορτηγό θα σε αλυσοδέσει. Θέλω να πω ότι το μηχανάκι έχει μία αναγνωρίσιμη ευελιξία και αυτό είναι ένας από τους πολλούς λόγους που το προτιμάμε. Γιαυτό ξεκολλάτε ορισμένοι ;)

lykourgi
26/01/2016, 09:06
το μηχανάκι έχει μία αναγνωρίσιμη ευελιξία
Ναι, το προσέξαμε.
Η ευελιξία του αναγνωρίστηκε και με το παραπάνω από το δικαστήριο. Γι' αυτό και η τιμητική "άδεια". :lol:

Pan (dvs)
26/01/2016, 14:09
Και λεβεντης και λαλακας λοιπον.

Δεινόσαυρος
26/01/2016, 14:24
Χεχε, μου φαίνεται ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα θα χάνατε το δίπλωμα σε 5'.

ΑΝ έκανε σοβαρή παρανομία ο παππούς;; Αλήθεια; Εδώ θα γελάγαν!

Ακόμα και προσπέραση από την λάθος πλευρά (αριστερά εδώ) θεωρείται κολάσιμη. Σούζα αβέρτα δεν κάνει κανείς εκτός από τσαβο-πιτσιρικάδες με σκούτερ και πιθανώς χωρίς δίπλωμα. Θεωρείται και επικίνδυνο και @επίδειξη@, αν έχει στρβογαμήσει ο δικαστής άνετα σου παίρνει το δίπλωμα. Πάω με 180 και είμαι 1000% στη τσίλια για κανα περιπολικό. Στον αυτοκινητόδρομο!!! Στα 210 σου αφαιρούν το δίπλωμα για κανα-δυο χρονάκια (πρέπει να ξανακάτσεις εξέταση, ενίοτε ιδιαίτερα αυστηρη). Παίζει και κανα τρίμηνο τούφα. Και πάλι καλά λέμε. Τουλάχιστον δεν είμαστε Αυστραλία. Εκεί απαγορεύονται και οι διηθύσεις!

ΟΚ, υπερβολικά τα δύο χρόνια (αν ήταν ένα, κανεις δεν θάλεγε τίποτα! :p), αλλά είπαμε... αν... ο δικαστής...

Αμ, έχει και τα καλά του το Ελληνικό αναρχομπουρδέλλο.

Αν η κάρτα μνήμης αποτελεί αποδειχτικό στοιχείο τότε μπορεί κάποιος να έχει καταγράψει ένα βίντεο που να πηγαίνει εντελώς νορμάλ και να το έχει στη κάμερα που υποτίθεται καταγράφει live και κάθε φορά που πηγαίνει π.χ στη δουλειά του τάπα να το προσκομίζει και να βγάζει τρελό το όργανο που τον σταμάτησε. :P

Σωστή σκέψη...

===

Το κακό είναι οτι με την καινούργια μόδα έχει και η τελευταία γιαγιούλα GoPro και δεν ξέρεις ποιός άλλος wannabe-χαφιες σε παίρνει.

BLiTzER
26/01/2016, 14:30
Σωστά. Επειδή τα αρχεία δε διατηρούν ημερομηνίες και λοιπά στοιχεία. Σίγουρα η αστυνομία δε γνωρίζει από τέτοια !!111 Ευτυχώς που είμαστε παμπόνηροι οι Έλληνες.

bruno
26/01/2016, 16:04
Μπα δεν το λέω καθόλου ειρωνικά, τον θαύμασα άσχετα με το πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό που έκανε, γιατί είναι 60άρης και δείχνει να γουστάρει ακόμα. Τώρα το υπόλοιπο περί ευθύνης του κλπ κλπ κλπ για ενδεχόμενη άσχημη αναλύθηκε από όλους τους άλλους εδώ και με βρίσκει σύμφωνο. Αλλά θα γούσταρα να πάω μια γρήγορη βόλτα μαζί του. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Έκανε μαλακία (και προφανώς δεν είναι η πρώτη ή η μόνη) και θα τιμωρηθεί αλλά ότι το γουστάρει και το πάει το μηχανάκι είναι κι αυτό γεγονός.

Η τιμωρια του ισως να είναι παραδειγματικη,σκεψου να εισαι 20 χρονων και να βλέπεις τον παππου να κανει τετοια.Θα λυσσαξεις...:lol:Παντος εγω χαιρομαι 81χρονο να παλευει με την τεχνολογια του κακου:D,που με δυσκολια εβγαλε το δημοτικο.:beer: