View Full Version : Καφεδακι Σαββατο 30/01
dimmie_72
30/01/2016, 15:55
Για να μην ανησυχήσουν τα ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ μου.
Και επειδή είμαι ατένσιον χωρ.
Έχω τον Ωμ σε βιντεάκι.
Αν υπάρχουν λάθη, είμαι από κινητό.
μια ανησυχία ΑΝ τη είχανε,
να παρακαλάς να μην είναι για τη συμβολή σου στην ορθογραφία :lol:
αυτό που μερικοί πάνε μία μέχρι το σούνιο ίσα ίσα για να αεριστούν τα @@ τους και μετά μπαίνουν στο θρεντάκι και γράφουν back to base....:rolleyes:
(μη μου δίνετε σημασία, έχω σκάσει από τη ζήλεια)
spyrakos35
30/01/2016, 16:37
αυτό που μερικοί πάνε μία μέχρι το σούνιο ίσα ίσα για να αεριστούν τα @@ τους και μετά μπαίνουν στο θρεντάκι και γράφουν back to base....:rolleyes:
(μη μου δίνετε σημασία, έχω σκάσει από τη ζήλεια)
Τα φαγες ολα εκει; σε τσικουλατες;
μπύρες, βάφλες, σοκολάτες, πατάτες τηγανιτές, λουκάνικα.
γάμα τα.
back to base από σιδερόκωλη :p
Eversman
30/01/2016, 17:40
Έχω καλύτερο .....
Base to base :D
Ζηλεύω και έχω φάει τα λυσσακα μου! Θα παρω ρεβάνς αύριο, ρε ρεμαλια της Φωκίωνος Νέγρη:wave2:
stynikop
30/01/2016, 17:42
Έχω καλύτερο .....
Base to base :D
Ζηλεύω και έχω φάει τα λυσσακα μου! Θα παρω ρεβάνς αύριο, ρε ρεμαλια της Φωκίωνος Νέγρη:wave2:
Κι εγώ το ίδιο!
Billymuse
30/01/2016, 18:48
Πφφφφ στεεε ωραίοι. Καμια πτώση είχαμε αυτη τη φορά?
amyroukai
30/01/2016, 19:31
Δεν ειδες; Είχε αλλά ήταν ξένος, τη γλίτωσαν.
κάποιος πήγε να με αντιγράψει στο ίδιο σημείο... αλλά αυτός δεν βγήκε απλά από τον δρόμο... μάλλον.
Ξέρει κανείς αν ήταν κανένας που συχνάζει στο φόρουμ;
skylaros
30/01/2016, 19:50
Τελικά δε τον δείρατε τον Ohm ? :p
Ετοιμάζω το βιντεάκι. Δυστυχώς τέλειωσε η μπαταρία κάποια στιγμή και βαριόμουν να αλλάξω, οπότε δεν υπάρχουν τα "καλά" κομμάτια της διαδρομής, αλλά κουβέντα να γίνεται. Επίσης μπορούμε να κράξουμε όλοι μαζί τον ΣΟΝΟΝΕ, ο οποίος σταματάει σε ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ φανάρι και παραλίγο να τον περάσω από πάνω. Μα είναι δυνατόν;!
amyroukai
30/01/2016, 20:34
Κραααααααα Γιώργη....
Τελικά ποιος είναι ο ohm, αυτός που κρυώνει το κεφαλάκι του για ο άλλος στην κεφαλή του τραπεζιού;
sotostzav
30/01/2016, 20:37
Επίσης μπορούμε να κράξουμε όλοι μαζί τον ΣΟΝΟΝΕ, ο οποίος σταματάει σε ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ φανάρι και παραλίγο να τον περάσω από πάνω. Μα είναι δυνατόν;!
Πρεπει να του κανουμε μια ενεση 5 ml καγκουρινης σε συνδυσμο με 1 ml αρουγκαλισμου μπας και συνελθει!
Κραααααααα Γιώργη....
Τελικά ποιος είναι ο ohm, αυτός που κρυώνει το κεφαλάκι του για ο άλλος στην κεφαλή του τραπεζιού;
Ο σκουφάτος για.
A δε σας είπα. Φτάνω στο ραντεβού. Λίγο μετά συστηνόμαστε.
- Εσύ ποιος είσαι.
- O BLiTzER.
- Ε; Εσύ είσαι ο BLiTzER;
- Ναι, γιατί;
- Σε έκανα για πολύ γηραιότερο.
Σοφία, ωριμότητα και σοβαρότητα ξεχειλίζουν, οκ, αλλά όχι κι έτσι.
SHOOTER045
30/01/2016, 20:40
Το παγωσατε το παλικάρι
skylaros
30/01/2016, 20:47
Ποιος ήταν πιο γΛήγορος ?
spyrakos35
30/01/2016, 21:12
O pektis
sotostzav
30/01/2016, 21:13
o bocaros
spyrakos35
30/01/2016, 21:21
o bocaros
Tolis....
Συστηνει τα παιδια στον lykourgi που ηρθε να μας βρει.....
"Ο ταδε που γραφει ως ετσι" κλπ
Φτανει στον αλεξανδρο (alexis_d).... "Ο αλεξης καρρινγκτον"....
Φτανει στον bocaro.... "O bocaros δεν εχει ονομα οποτε τον φωναζουμε ετσι"
:lol:
amyroukai
30/01/2016, 21:27
Ρε, το σκούφο του ωμ τον ψαξατε μήπως έχει επένδυση από το μαγικό ύφασμα του Λιακόπουλου που σταματάει τις ακτινοβολίες;
Και το κουίζ της ημέρας.
Ποιός είναι...
Καφρομεταλάς κιθαρίστας που κατέληξε να μαθαίνει τύμπανα, λάτρης των μοτοσυκλετών και της ορθογραφίας.
blitzer ή ohm ?
amyroukai
30/01/2016, 21:36
Το κουίζ της ημέρας είναι ποιόν τσάκισε η τηλεγραφική που έλεγε ο σονόνες.
πρέπει να έχω χάσει επεισόδια :|
Το κουίζ της ημέρας είναι ποιόν τσάκισε η τηλεγραφική που έλεγε ο σονόνες.
1) ήθελα να δω ιδίοις όμμασι αν το drz φρεναρει απο τα 100χλμ στα 30 μετρα. αλλα αν δεν φρεναρε για να μην σκωτωθει πανω σε καναν αγνωστο, μπηκα μπροστα! τελικα δεν ειδα γιατι ημουν μπροστα :rolleyes:
2) και για να δειτε οτι ειστε κακεντρεχείς(ή δεν με πιανει τπτ) και μηχανακια αλαξαμε με τον pekti και μια χαρα πηγαμε ηρθαμε και φαγαμε. (τωρα αμα του χρωσταω τπτ λεφτα απο βενζινες δεν ξερω θα με εχει γραψει στο τεφτερι?) επίσης ωραιο το VFR.
3) αμα αρχησει να διορθώνει τα ορθογραφικά και ο Ohm δεν θα την γλυτώσει θα τις φαει. :p (αν και το παιδι με εχει για θεο , οδηγαρα αλα Καλιφόρνια στυλ. και αλλα τετια που ουδεμια σχεση εχουν με την κουλαμαρα μου).
αα και πισω στην βαση! :D
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη...
αλλά σύντροφε SONone... δεν γίνεται να γράφεις όπως γράφεις... και να έχεις την υπογραφή :rtr: που έχεις...
Επίσης, απ'ότι φαίνεται είμαι πολύ πιό αργός από όλους σας :pipila:
(αν και το παιδι με εχει για θεο , οδηγαρα αλα Καλιφόρνια στυλ. και αλλα τετια που ουδεμια σχεση εχουν με την κουλαμαρα μου).
:kiss: (διάλεξε συ ποιός είναι ποιός)
Τέλος, στη βόλτα πέρασα υπέροχα, αν και στην επιστροφή ήμουν μόνος μου. Τουλάχιστο δεν είχα το άγχος.
Ο Zizou
amyroukai
31/01/2016, 07:14
Ο Αλέκος καρινγκτον
spyrakos
pektis
Ο zizou με klr!!!!!!!!!!!
Σφαιρα!!!!
spyrakos35
31/01/2016, 09:07
Ο Λόρδος Αλέκος Καρινγκτον
fixed
spyrakos35
31/01/2016, 09:11
Ο zizou με klr!!!!!!!!!!!
Σφαιρα!!!!
ΚΑΙ δικάβαλος
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη...
αλλά σύντροφε SONone... δεν γίνεται να γράφεις όπως γράφεις... και να έχεις την υπογραφή :rtr: που έχεις...
κατσε θα την αλαξω! :D
κατσε θα την αλαξω! :D
Μα τι μλκς εισαι ρε!!!!:lol:
SHOOTER045
31/01/2016, 13:17
351154
Εκείνο πισω στο βάθος
Fjr ειναι?
taisteal
31/01/2016, 13:18
Ωραιοι
:beer::beer::beer:
spyrakos35
31/01/2016, 16:02
351154
Ρε δε σου χω πει δε θελω το μηχανακι μου φωτο στο φορουμ;
Παντελώς ανούσιο και βαρετό βίντεο, αλλά πάρτε το: https://www.youtube.com/watch?v=1vU4PFuIlz8
7.40: ΣΟΝΟΝΕ και πορτοκαλί φανάρι.
14.19: Τεστ φρένων για τον Τόλη, από τα 80 km/h όμως.
360p ανάλυση εν έτει 2016.
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Έχει και 1080 ρε μάστορα γιατί το κράζεις; Ο σουλήνας τομπερνει 1 ώρα Loading....
να κραξω τον μπλιτζ; αυτον που τον πειραζω κ με πειραζει; αυτον τον μπλιτζ κραζω;
μπλιτζ ζητάω συγνώμη που έβγαλα όλη την πικρία και τη χολή μου πάνω σου αφορμούμενος από την καθυστέρηση ενός μέσου κοινωνικής δικτύωσης.
Παντελώς ανούσιο και βαρετό βίντεο, αλλά πάρτε το: https://www.youtube.com/watch?v=1vU4PFuIlz8
Ειναι οντως βαρετο, μα μου εδωσε την ευκαιρια να δω και "περπατησω" δρομους που εχω πολλα χρονια να περασω (και δεν προβλεπεται για το μελλον).
Επισης το chest mount χρησιμοποησες;
Μια χαρα ειναι!
351165
:shrugs::shrugs::tooth::tooth:
Sorry φιλε... ξεχαστηκα...:rolleyes::bawl:
SHOOTER045
31/01/2016, 19:03
Έπιασε όλο το πλάνο το μπουρδέλο :D
spyrakos35
31/01/2016, 20:04
lol
και ο θεόφιλος θα έπαιρνε τον κωστάκη παραμάζωμα αλλά σε κοκκινο φανάρι
spyrakos35
31/01/2016, 20:05
ναι, αλλά γιατί;
351166
χμ, ναι, μουτζώνεις τον ταρίφα?
Τσαμπα τακακι...:lol:
χμ, ναι, μουτζώνεις τον ταρίφα?
εκεί που μπαστακώθηκε...
ναι ε? αφου ηξερα οτι γραφει. και ποιος μου εγγυάται οτι ο shooter ή κανας αλλος δεν θα μου εστελνε κληση ταχυδρομικά αν το εσφαζα? :D ειμαι καλο παιδι εγω ρε. :cool:
Billymuse
31/01/2016, 20:55
Γιώργο εισαι χάρος που σταμάτησες έτσι πάντως στο περτικαλι. Να τα λέμε αυτα :P
ρε σοβαρα τωρα? πατε καλα? στα 35 μετρα ηταν το φαναρι και πηγαινα με 70.
βασικα οχι. βελεπε υπογραφή!
σασ αιχο χαισμαινουσ :D
theofilos888
31/01/2016, 21:16
lol
και ο θεόφιλος θα έπαιρνε τον κωστάκη παραμάζωμα αλλά σε κοκκινο φανάρι
Εγω θα τον εφτιαχνα καλα!!!! Θα εβαζα δευτερο μοτερ στο cb!!! Χαχαχαχαχχα (μονο εγω γελαω, ο κωστας ακομη το θυμαται και ανατριχιαζει!)
spyrakos35
31/01/2016, 21:23
Εγω θα τον εφτιαχνα καλα!!!! Θα εβαζα δευτερο μοτερ στο cb!!! Χαχαχαχαχχα (μονο εγω γελαω, ο κωστας ακομη το θυμαται και ανατριχιαζει!)
χμ, και γω να σου πω που το έβλεπα λαιβ..... ενα κατιτίς με επιασε εκείνη την ώρα...... :lol:
amyroukai
31/01/2016, 21:40
Αυτά συζητάτε και θ'αρχίσω να ψάχνω 4έμβολες και μεγαλύτερο δίσκο για το μονοκύλινδρο...
spyrakos35
31/01/2016, 21:54
εκεί που μπαστακώθηκε...
δεν είναι και η σοφότερη κίνηση πάντως
σκέψου το
εντ οφ ντισκάσιον
amyroukai
31/01/2016, 22:07
Κοίτα, μπαστακώθηκε μεν, αλλά τέρμα δεξιά και είχες μισή λωρίδα να περάσεις άνετα. Και σε σημείο με ορατότητα... Λίγο εξτρίμ το φάσκελο.
μπλιτζ ζητάω συγνώμη που έβγαλα όλη την πικρία και τη χολή μου πάνω σου αφορμούμενος από την καθυστέρηση ενός μέσου κοινωνικής δικτύωσης.
Συγχωρεμένος!
Ειναι οντως βαρετο, μα μου εδωσε την ευκαιρια να δω και "περπατησω" δρομους που εχω πολλα χρονια να περασω (και δεν προβλεπεται για το μελλον).
Επισης το chest mount χρησιμοποησες;
Μια χαρα ειναι!
Ναι, chest mount. Ανέβασα την κάμερα λίγο πιο ψηλά από την τελευταία φορά. Νομίζω θέλει ένα κλικ ακόμα.
Γιώργο εισαι χάρος που σταμάτησες έτσι πάντως στο περτικαλι. Να τα λέμε αυτα :P
Πέρα από την πλάκα, προφανώς δεν κινδυνέψαμε ποτέ. Υπερέβαλα απλά για το show-off (και ίσως για τον τρομάξω λίγο που σταμάτησε έτσι!) :p
ρε σοβαρα τωρα? πατε καλα? στα 35 μετρα ηταν το φαναρι και πηγαινα με 70.
Εεεε... τη στιγμή που ανάβει το πορτοκαλί, είσαι το πολύ 10-12 μέτρα από το φανάρι. Κι εγώ άλλα τόσα πίσω σου. Φυσικά, πολύ καλά έκανες και σταμάτησες, αφού έτσι ένιωσες, απλά δεν ήταν απαραίτητο.
Κοίτα, μπαστακώθηκε μεν, αλλά τέρμα δεξιά και είχες μισή λωρίδα να περάσεις άνετα. Και σε σημείο με ορατότητα... Λίγο εξτρίμ το φάσκελο.
Ναι, δεν υπήρχε κανένας λόγος. Δε μας ενόχλησε ποτέ.
spyrakos35
01/02/2016, 11:05
Ναι, chest mount. Ανέβασα την κάμερα λίγο πιο ψηλά από την τελευταία φορά. Νομίζω θέλει ένα κλικ ακόμα.
θέλει να βρεις κόλπο να ανέβει ένα κλικ και ΑΝ είναι εφικτό να φαίνεται πιο καθαρά το κοντέρ....
κατά τα αλλα, αρκετά καλή ποιότητα για τα λεφτά της
Άχρηστοι, σας δώθηκε η ευκαιρία να πνίξετε τον Ohm σε λιμάνι κι εσείς τίποτα, μιλάτε για τους ματρακάδες σας και τον ταρίφα...
zannisvel
01/02/2016, 12:33
Ζηλεψα...
Pan (dvs)
01/02/2016, 13:48
:beer:
RaGe_Raptor
01/02/2016, 14:53
Μπράβο ρε πάντα τέτοια :beer:
Άχρηστοι, σας δώθηκε η ευκαιρία να πνίξετε τον Ohm σε λιμάνι κι εσείς τίποτα, μιλάτε για τους ματρακάδες σας και τον ταρίφα...
αφού ξέρεις ότι δεν πνίγομαι
τί τους ζητάς;
αφού ξέρεις ότι δεν πνίγομαι
τί τους ζητάς;
Μη μου βάζεις στόχους, είμαι καλός.
πιθανότατα, αλλά τα ψάρια δεν πνίγονται στο νερό
Κατσε να βλεπεις πρωτα......
:D