View Full Version : Υπερβολική ταχύτητα Αττική οδός
devil's animal
03/02/2016, 00:48
Αυτό το pollitically correct attitude σπάει κοκκαλα από μερικούς ..
Κ εσύ ρε devil δεν χρειάζεται να είσαι προκλητικός.
Όσοι έχουμε εμπλακεί σε αυτό το "μοτίβο" οδήγησης καταλαβαίνουμε τι εννοείς.
Δεν πρόκειται να κάνεις ποτέ κάποιον που δεν σκέφτεται/οδηγεί το ίδιο με εσένα να συμφωνήσει.
Καλώς ή κακώς κάποιος τράβηξε μια γραμμή κ έθεσε τα όρια.
Αν θες κ θέλω να την περνάς/ω, δεν χρειάζεται να κάνεις όλους τους pollitically correct να συμφωνήσουν με αυτό.
Γιατί κατά κανόνα/γραμμής/Νομοθεσία έχουν δίκιο.
Από εκεί Κ πέρα κανείς την πλάκα σου, το κέφι σου, με όσο μεγαλύτερη ασφάλεια μπορείς κ τους τις άλλες γνώμες τις αφήνεις παρα πέρα.
Ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να συμφωνήσετε ποτέ .
σε ολα δικιο...
και πραγματικα ισως εκανα μ@λακια που ασχοληθηκα...απλα το εκανα, οχι για την προκληση και το flame, αλλα για να φαινεται και η αλλη "πλευρα"...
lonerider
03/02/2016, 00:52
συμφωνουμε απολυτα, και ο καθενας κανει τις επιλογες του...χροοονια τωρα...
τελος, παλι δεν καταλαβατε που δεν βαζουμε την πινακιδα...στην Συγγρου την βαζουμε...και μην νομιζεις...και μπαμ να κανει η μηχανη, δεν λιωνει τοσο ευκολα ο γ@μιολης ο τσιγκος...:lol:
Συμφωνουμε απολυτα τυπε μου :)απλά εγώ όταν κάνω κάποια επιλογή προσπαθώ το κακό αποτέλεσμα της επιλογής μου να επιριασει μόνο εμένα και κανέναν άλλο. ...και οι πινακίδες αν δεν λιώνουν πετάνε και μπορεί να κόψουν το λαιμό από κάναν κακομοίρη :)
ειναι εκπληξη βρε κουτο...
δεν θες να κρατηθεις σε αγωνια?
αρκετές αγωνίες έχει η ζωή από μόνη της, δεν χρειάζεται να φορτωθώ και άλλες.
συμπλήρωσε τη φράση σου σε παρακαλώ, ξεκάθαρα, για να ξέρω τι να περιμένω.
Καλά τα λέει ο V-TEC.
απλά εγώ όταν κάνω κάποια επιλογή προσπαθώ το κακό αποτέλεσμα της επιλογής μου να επιριασει μόνο εμένα και κανέναν άλλο.
Καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες είναι κάπως άκυρο ε; Κανείς δε θέλει να πάρει κανέναν στο λαιμό του. Αλλά όταν έχεις ατύχημα, ποτέ δεν ξέρεις. Γι'αυτό λέγεται "ατύχημα". Ας αφήσουμε τις μεγάλες κουβέντες για κάποιο άλλο φόρουμ, που δεν έχει να κάνει με μοτοσυκλετιστές.
lonerider
03/02/2016, 01:12
Καλά τα λέει ο V-TEC.
Καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες είναι κάπως άκυρο ε; Κανείς δε θέλει να πάρει κανέναν στο λαιμό του. Αλλά όταν έχεις ατύχημα, ποτέ δεν ξέρεις. Γι'αυτό λέγεται "ατύχημα". Ας αφήσουμε τις μεγάλες κουβέντες για κάποιο άλλο φόρουμ, που δεν έχει να κάνει με μοτοσυκλετιστές.
Άκυρο? Ατύχημα? Για ξεκαθάρισε μέσα στο μυαλό σου πότε είναι ατύχημα και πότε δολοφονία. ....γιατί στο δικό μου μυαλό τα 200 χλμ μέσα στον αστικό ιστό με χιλιάδες άλλους χρήστες είναι δολοφονία. ...
Στο δικό σου μυαλό και τα δικά σου χέρια, μπορεί. Δεν είναι όλοι το ίδιο.
Αυτό που εννοούσα είναι ότι ΣΙΓΟΥΡΑ δε μπορείς να ελέγξεις "το κακό αποτέλεσμα της επιλογής μου να επιριασει μόνο εμένα και κανέναν άλλο". Είναι εξίσου πιθανό να σκοτώσεις εσύ κάποιον, που κινείσαι σε νορμάλ ρυθμούς. Όπως είπα, αφήστε τα μεγάλα λόγια για κάναν άλλον.
lonerider
03/02/2016, 01:19
Στο δικό σου μυαλό και τα δικά σου χέρια, μπορεί. Δεν είναι όλοι το ίδιο.
Ήμουν τόσο σίγουρος από τα γραφόμενα σου οτι είσαι ξάδελφος του ροσσι...τι κάθομαι και ασχολούμαι. ... η μαλακια πάει σύννεφο. ...
Ήμουν τόσο σίγουρος από τα γραφόμενα σου οτι είσαι ξάδελφος του ροσσι...τι κάθομαι και ασχολούμαι. ... η μαλακια πάει σύννεφο. ...
Δεν είμαι ξάδερφος του Rossi, δεν αναφέρθηκα ποτέ στο πρόσωπό μου και να μιλάς καλύτερα.
Η λύση για τα πρόστιμα είναι μια:
Πάρτε αφρικα (το παλιό).
spyrakos35
03/02/2016, 08:35
Η λύση για τα πρόστιμα είναι μια:
Πάρτε αφρικα (το παλιό).
Δε Μπαει δε χαλαει;
Δε Μπαει δε χαλαει;
οταν δενμπαιει, χαλαει
οποτε παντα αργα βαδιζεις....
Καλημέρα σε όλους
Δεν σας απασχολεί αλλά τα σχόλιά μου για το συγκεκριμένο θέμα τα διέγραψα.
Εγώ απλά ανέφερα μία προσωπική μου εμπειρία κι από αυτή ο καθένας θα μπορούσε εάν ήθελε να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, τα οποία ίσως θα μπορούσαν να τον προστατέψουν στο μέλλον.
Αλλά ρε παιδιά έχω παρατηρήσει ότι εδώ & χρόνια ένα θέμα το οποίο ξεκινά καθαρά & μόνο απλώς για ενημέρωση & ανταλλαγή απόψεων καταλήγει σε προσωπικές εμπάθειες.
Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Αντιθέτως όλοι εδώ σ' αυτό το forum έχουμε κάτι κοινό, την μοτοσυκλέτα.
Σαν λαός θέλουμε πολλήήήήήή δουλειά.
Να είστε όλοι καλά.
Adulescens_1
03/02/2016, 23:04
Ακριβως αυτο.... Χρησιμοποιω σπανια αττικη οδο αλλα ειναι αληθεια οτι επηρεαζομαι και βαραω που κ που 200αρες. Ξερω μλκια αλλα προτιμω να δωσω 1.4 και να μειωσω τις πιθανοτητες ατυχηματος παρα να ρισκαρω συγγρου ή παραλιακη λ.χ. 2 φορες εχω φλασαριστει σιγουρα αλλα δεν θα ναι μονο αυτες εχουν πςρασει 2-3 μηνες λετε να τον τρωω?
Pan (dvs)
04/02/2016, 03:31
[COLOR="#FF0000"]το να σε στειλει αδιαβαστο καποιος χωρις πινακιδα, θα πρεπει να φυγει για να ειναι υπανθρωπος...αν σταματησει και αναλαβει ευθυνες δεν καταλαβαινω που ειναι το ζητημα...
μην συγχεετε καταστασεις...
αλλο να κυκλοφορεις χωρις πινακιδα γιατι δεν θες να σε πιασουν οι καμερες και αλλο να προκαλεσεις ατυχημα και να φυγεις επειδη δεν ειχε πινακιδα...
Ρε κουφαλα,γιατι επιμενεις να υποστηριζεις κατι που ξερεις οτι ειναι λαθος?
devil's animal
04/02/2016, 05:58
Ρε κουφαλα,γιατι επιμενεις να υποστηριζεις κατι που ξερεις οτι ειναι λαθος?
α, δλδ οποιος δεν εχει πινακιδα, αυτοματα μπορει να ειναι ενας εν δυναμει υπανθρωπος που θα παρατησει το θυμα του αν προκαλεσει ατυχημα...
οκ...I rest my case...παραδινομαι...και ολα τα συναφη...
:whiteflag:
α, δλδ οποιος δεν εχει πινακιδα, αυτοματα μπορει να ειναι ενας εν δυναμει υπανθρωπος που θα παρατησει το θυμα του αν προκαλεσει ατυχημα...
Το ειπες απο μονος σου. ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ.
Γιατι μεγαλες κουβεντες, ποτε δεν ειναι σωστο να λες .... αλλα ποτε δεν ξερεις.
Στην τελικη, αν χτυπα ξυλο, κανεις σερπαντινα καποιον κακομοιρο και ΦΤΑΙΣ ... χωρις πινακιδα θα εχεις τουλαχιστον μια σοβαρη ελπιδα να την κοπανησεις και να μη σε πιασουν.
Και επειδη οπως ειπα, μεγαλες κουβεντες μη λες ... εκεινη την ιδιαιτερη στιγμη, ανθρωπος εισαι... δεν ξερεις πως τα φερνουν οι καταστασεις... μπορει να περνας ζαχαρη, χλιδα, ΤΕΛΕΙΑ στη μεχρι τοτε ζωη σου, ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΣ να χαλαστεις βρε παιδι μου και να την κοπανησεις με ελαφρα. Ετσι, ανεμποδιστος και μην τον ειδατε... που ΑΝ τον ειδατε, αντε βρειτε τον χωρις ID.
devil's animal
04/02/2016, 06:42
Το ειπες απο μονος σου. ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ.
Γιατι μεγαλες κουβεντες, ποτε δεν ειναι σωστο να λες .... αλλα ποτε δεν ξερεις.
Στην τελικη, αν χτυπα ξυλο, κανεις σερπαντινα καποιον κακομοιρο και ΦΤΑΙΣ ... χωρις πινακιδα θα εχεις τουλαχιστον μια σοβαρη ελπιδα να την κοπανησεις και να μη σε πιασουν.
Και επειδη οπως ειπα, μεγαλες κουβεντες μη λες ... εκεινη την ιδιαιτερη στιγμη, ανθρωπος εισαι... δεν ξερεις πως τα φερνουν οι καταστασεις... μπορει να περνας ζαχαρη, χλιδα, ΤΕΛΕΙΑ στη μεχρι τοτε ζωη σου, ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΣ να χαλαστεις βρε παιδι μου και να την κοπανησεις με ελαφρα. Ετσι, ανεμποδιστος και μην τον ειδατε... που ΑΝ τον ειδατε, αντε βρειτε τον χωρις ID.
καπως ετσι, ξερεις, ξεκινησε και ο "κουκουλονομος"...
αν φορας κουκουλα, εισαι εν δυναμει εγκληματιας που μπορει να την γλιτωσει επειδη δεν φαινεσαι στις καμερες και τα ρεστα...
καπως ετσι σταματαγαν και παλια οι μπατσοι οσους φορουσαν κρανος...γιατι για να το φοραει, παει να πει οτι εχει κανει μ@λακια και δεν θελει να φαινεται...:a21:
οποτε αν εγω, ας πουμε, κυκλοφορω με μια καραμπινα μεσα στο δασος, ειμαι ενας εν δυναμει δολοφονος...το κυνηγος ειναι σε δευτερη μοιρα...
ακομα και μαχαιρι να κραταω και να πηγαινω για χορτα, παλι το ιδιο...
και δεν τελειωνουμε ποτε...
με λιγα λογια...
δεν μπορουμε να κρινουμε τις ενεργειες του αλλου "εν δυναμει"...
το τι ΘΑ μπορουσα να κανω χωρις πινακιδες δεν μπορει a priori να με καταδικαζει...
η παραβαση ειναι 300€, end of story...
αν εσεις θελετε σ'αυτον που δεν εχει πινακιδες να του φορτωσετε και 5-6 αλλες παρανομιες, λυπαμαι αλλα μαλλον κανετε αλλη δουλεια...ή μηπως οχι?:look:
... συζητάτε για
οδηγό μηχανής...
που πηγαίνει με 170+ (για αυτό ξεκίνησε η κουβέντα, υπ'όψη) ...
εμπλακεί σε ατύχημα ...
, αν θα μείνει ή αν θα φύγει από τον τόπο του ατυχήματος, λαμβάνοντας υπόψη αν έχει πινακίδα ή όχι κτλ
για σκεφτείτε το λίγο αυτό...
καπως ετσι, ξερεις, ξεκινησε και ο "κουκουλονομος"...
αν φορας κουκουλα, εισαι εν δυναμει εγκληματιας που μπορει να την γλιτωσει επειδη δεν φαινεσαι στις καμερες και τα ρεστα...
το πρόσωπο πρέπει να φαίνεται
δεν έχει να κάνει με εγκληματίες
edit: για μισό: για απλή κουκούλα αυτό;
Με οδηγό μηχανής εμπλεκόμενο σε ατύχημα με 170 σε αστικό ιστό, δε νομίζω να πάει κάπου. Το πιθανότερο είναι να βρίσκεται εκεί τριγύρω βογγωντας στη καλύτερη των περιπτώσεων.
Με οδηγό μηχανής εμπλεκόμενο σε ατύχημα με 170 σε αστικό ιστό, δε νομίζω να πάει κάπου. Το πιθανότερο είναι να βρίσκεται εκεί τριγύρω βογγωντας στη καλύτερη των περιπτώσεων.
Μην το λες, οσοι πάνε με 170, έχουν το dna του Highlander και του Δράκουλα μαζί.
αν εσεις θελετε σ'αυτον που δεν εχει πινακιδες να του φορτωσετε και 5-6 αλλες παρανομιες, λυπαμαι αλλα μαλλον κανετε αλλη δουλεια...ή μηπως οχι?:look:
Ρε devils δεν πάει σε σένα προσωπικά αλλά αν με χτυπήσει κάποιος που θες να ξέρω αν είναι άνθρωπος και θα κάτσει ή θα είναι ζώο και θα με παρατήσει και θα φύγει. Η πινακίδα απλά μου δίνει κάποιες ελπίδες ότι μπορώ να την δω και να την αναφέρω ενώ αν δεν έχει και με εγκαταλήψει δεν θα τον βρω ποτέ. Δεν θέλω να συμετάσχω σε διαμάχη απλά λέω την γνώμη μου.
Pan (dvs)
04/02/2016, 08:06
Καταρχην οποιος δεν εχει πινακιδα ειναι παρανομος και μποροθνε ανα πασα στιγμη ,να του την κατασχεσουνε και να τη φορτωσουνε με γερανο.
Τωρα αν καποιος προκαλεσει σοβαρο ατυχημα και ξερει οτι ειναι ανωνυμος,θα μου επιτρεψεις να διατηρησω τις επιφυλαξεις μου για τον τροπο που θα αντιδρασει.
Καταρχην οποιος δεν εχει πινακιδα ειναι παρανομος και μποροθνε ανα πασα στιγμη ,να του την κατασχεσουνε και να τη φορτωσουνε με γερανο.
Τωρα αν καποιος προκαλεσει σοβαρο ατυχημα και ξερει οτι ειναι ανωνυμος,θα μου επιτρεψεις να διατηρησω τις επιφυλαξεις μου για τον τροπο που θα αντιδρασει.
ο ptc ξέρω (edit: και ξέρετε) ότι κυκλοφορούσε χωρίς πινακίδα
και ήρθε και μαζί μου για βόλτα
και γω διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το πως θα αντιδρούσε αν έπεφτα
απουσία πινακίδας ΔΕΝ σημαίνει αυτομάτως και καθίκι, ούτε καν, με το δημόσιο που έχουμε.
εγώ για 4 μήνες δεν είχα δίπλωμα.
για 2 μήνες δεν είχα άδεια κυκλοφορίας.
και όχι επειδή εγώ έκανα κάτι κακό.
αλλά σφήνες με 200 στον δρόμο και καλά "παιχνίδι", και πινακίδα να έχει, δεν είναι απλά "παράνομος". Είναι και κόπανος. Δεν του φταίει σε τίποτα ο κακομοίρης που προσπαθεί να πάει στη δουλειά του, να τον κοψοχολιάζει έτσι και μετά να λέει τα απίστευτα "με λες κοπανο επειδή δεν με φτάνεις και συ τα ίδια θα έκανες αν μπορούσες"
είμαστε μοτοσυκλετιστές που θέλουμε να μας δείχνουν σεβασμό;
ή άντρες με απωθημένα μικρών παιδιών;
Γιατί με τέτοια οδήγηση και τέτοια αιτιολόγηση, το δεύτερο δείχνουμε.
edit: αυτό που έγραψα στην αρχή, μην το πάρετε κατάφατσα, σκεφτείτε το λίγο παραπάνω.
ο ptc ξέρω ότι κυκλοφορούσε χωρίς πινακίδα
και ήρθε και μαζί μου για βόλτα
και γω διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το πως θα αντιδρούσε αν έπεφτα
What? :uplate:
Cpt. Haddock
04/02/2016, 08:18
Συναδελφοι...
Μην απορειτε αν καποια ποστ τα παρει ο διαολος ή πέσουν και καρτες.
Χαλαρωστε λιγο όλοι σας :beer:
Κ@λόπαιδο ο ptc :lol:
ps: Πλάκα κάνω για να αλαφρώσουμε :D
ακριβώς.
ήθελα να δείξω ότι η απουσία πινακίδας, από μόνη της, δεν σημαίνει και πολλά
Pan (dvs)
04/02/2016, 08:34
Τι what παλικαρι μου,τι what?:priest:
Tελικα, μηπως δεν μας φταινε τα μνημονια;
Live and let live...
Και μαλλον δεν μας φταινε τα μνημονια.
Καλημέρα σε όλους
Δεν σας απασχολεί αλλά τα σχόλιά μου για το συγκεκριμένο θέμα τα διέγραψα.
Εγώ απλά ανέφερα μία προσωπική μου εμπειρία κι από αυτή ο καθένας θα μπορούσε εάν ήθελε να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, τα οποία ίσως θα μπορούσαν να τον προστατέψουν στο μέλλον.
Αλλά ρε παιδιά έχω παρατηρήσει ότι εδώ & χρόνια ένα θέμα το οποίο ξεκινά καθαρά & μόνο απλώς για ενημέρωση & ανταλλαγή απόψεων καταλήγει σε προσωπικές εμπάθειες.
Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Αντιθέτως όλοι εδώ σ' αυτό το forum έχουμε κάτι κοινό, την μοτοσυκλέτα.
Σαν λαός θέλουμε πολλήήήήήή δουλειά.
Να είστε όλοι καλά.
Τελικά επιβεβαιώθηκα. Είμαστε πια εκτός θέματος & σωτηρία δεν έχουμε.
Καλημέρα
devil's animal
04/02/2016, 09:15
ως προς το πρωτο κομματι βρες μου σε παρακαλω τον νομο που το λεει αυτο γιατι εγω βλεπω αυτο... (http://www.glavopoulos.gr/kok/kok090.php)
διοικητικο προστιμο και ενδεχομενως ποινικα να παει δικαστικως και να επιφερει φυλακιση μεχρι 1 ετος...
ως προς το δευτερο κομματι, διατηρησε οσες επιφυλαξεις θελεις...ειπαμε αν ο αλλος ειναι υπανθρωπος ειναι σε ολα..δεν χρειαζεται να βγαλει τις πινακιδες του..
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=104199&page=2&p=2698254&viewfull=1#post2698254
Επειδή αναφέρθηκε και το όνομα μου. Η πινακίδα χάθηκε, δήλωσα στην ασφάλεια την απώλεια και εκεί μου είπαν πως μπορώ νόμιμα να κυκλοφορώ με το χαρτί που μου έδωσαν μέχρι να βγει η νέα πινακίδα.
Όχι ότι θα ήταν και τπτ φοβερό αν την είχα βγάλει μόνος μου, απλά για να είμαστε ακριβείς.
devil's animal
04/02/2016, 09:18
Ρε devils δεν πάει σε σένα προσωπικά αλλά αν με χτυπήσει κάποιος που θες να ξέρω αν είναι άνθρωπος και θα κάτσει ή θα είναι ζώο και θα με παρατήσει και θα φύγει. Η πινακίδα απλά μου δίνει κάποιες ελπίδες ότι μπορώ να την δω και να την αναφέρω ενώ αν δεν έχει και με εγκαταλήψει δεν θα τον βρω ποτέ. Δεν θέλω να συμετάσχω σε διαμάχη απλά λέω την γνώμη μου.
οπως το ειπες ειναι...
απλα σου δινει καποιες ελπιδες να τον βρεις...
προς Θεου, δεν λεω οτι δεν ειναι παρανομο...φυσικα και ειναι...
αλλα δεν θα κατσουμε να δικασουμε ιντερνετικα για 50 κακουργηματα οποιον δεν εχει πινακιδα επειδη δεν θελει να την τρωει απο τις καμερες..so simple..
Pan (dvs)
04/02/2016, 09:31
ως προς το πρωτο κομματι βρες μου σε παρακαλω τον νομο που το λεει αυτο γιατι εγω βλεπω αυτο... (http://www.glavopoulos.gr/kok/kok090.php)
διοικητικο προστιμο και ενδεχομενως ποινικα να παει δικαστικως και να επιφερει φυλακιση μεχρι 1 ετος...
ως προς το δευτερο κομματι, διατηρησε οσες επιφυλαξεις θελεις...ειπαμε αν ο αλλος ειναι υπανθρωπος ειναι σε ολα..δεν χρειαζεται να βγαλει τις πινακιδες του..
Σιγα μην αρχισω να ψαχνω τους νομους.Θα περιμενω να τελειωσει ο Μητσος την υπηρεσια και να μας πει.
αρθρο 90 παρ 4, 300 ευρά διοικητικό πρόστιμο.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=104199&page=2&p=2698254&viewfull=1#post2698254
Επειδή αναφέρθηκε και το όνομα μου. Η πινακίδα χάθηκε, δήλωσα στην ασφάλεια την απώλεια και εκεί μου είπαν πως μπορώ νόμιμα να κυκλοφορώ με το χαρτί που μου έδωσαν μέχρι να βγει η νέα πινακίδα.
Όχι ότι θα ήταν και τπτ φοβερό αν την είχα βγάλει μόνος μου, απλά για να είμαστε ακριβείς.
Ασσσσσσεεεε μας ρε καγκούρι...
Με την δικαιολογία έτοιμη όλοι σας. Αγιο είχε ο ohm που πήγε βόλτα μαζί σου. Αν έφευγε σε καμμιά ραχούλα, θα τον βρίσκανε την Ανοιξη μαζί με τις ανθισμένες βρούβες.
Τσσςςς...αλητάμπουρες ρπμ.
Στημένη η δουλειά με τη χαμένη πινακίδα, ο ptc είχε death contract να φάει των Ωμ στο φανάρι αλλά δε του κάτσε η φάση.
υγ: :bawl: σορρυ παίδες αλλά ακόμα κλαίω με τον byron και δε κρατήθηκα, σβήστε το αν είναι :bawl:
sapila racing
04/02/2016, 11:09
Ασσσσσσεεεε μας ρε καγκούρι...
Με την δικαιολογία έτοιμη όλοι σας. Αγιο είχε ο ohm που πήγε βόλτα μαζί σου. Αν έφευγε σε καμμιά ραχούλα, θα τον βρίσκανε την Ανοιξη μαζί με τις ανθισμένες βρούβες.
Τσσςςς...αλητάμπουρες ρπμ.
:lol:
Kαλά που δεν πήγες κι εσυ σε αυτήν την βόλτα.
Αν ας πούμε έκανες καμμια σούζα και περναγες από δίπλα απο κάποιον με τα διπλά χλμ στη 1 ρόδα κι έκανες και φασαρία με τις ανοιχτές εξατμίσεις, και τρόμαζε ο άνθρωπος κι έπεφτε?
Ποιός θα έφταιγε μου λες?
Και εχεις και την πινακίδα χωμένη για να την κοπανήσεις....
Αν ας πούμε έκανες καμμια σούζα και περναγες από δίπλα απο κάποιον με τα διπλά χλμ στη 1 ρόδα κι έκανες και φασαρία με τις ανοιχτές εξατμίσεις, και τρόμαζε ο άνθρωπος κι έπεφτε?
Πιστεύεις πως υπάρχει περίπτωση να τραμπούκιζα τον ohm? :tooth: Το σκεφτόμουν να πάω και στην βόλτα στο Λάυριο...:D
Πέραν της πλάκας, το σχόλιο του ohm προς τον ptc, είναι από τα πιό προκατειλλημένα σχόλια που έχω διαβάσει για συμφορουμίτη. Προφανώς στην περίπτωση του, δεν αρκεί η προσωπική επαφή για να ακυρώσει όλα τα κακά και τρομερά κλισέ που έχει στο μυαλό του για τους αλήτες μηχανόβιους.
Ακόμα δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβε τι είπε, ή αν όντως ήθελε να πει αυτό που είπε. (μακάρι δλδ)
devil's animal
04/02/2016, 11:25
Πιστεύεις πως υπάρχει περίπτωση να τραμπούκιζα τον ohm? :tooth: Το σκεφτόμουν να πάω και στην βόλτα στο Λάυριο...:D
Πέραν της πλάκας, το σχόλιο του ohm προς τον ptc, είναι από τα πιό προκατειλλημένα σχόλια που έχω διαβάσει για συμφορουμίτη. Προφανώς στην περίπτωση του, δεν αρκεί η προσωπική επαφή για να ακυρώσει όλα τα κακά και τρομερά κλισέ που έχει στο μυαλό του για τους αλήτες μηχανόβιους.
Ακόμα δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβε τι είπε, ή αν όντως ήθελε να πει αυτό που είπε. (μακάρι δλδ)
ειναι που δεν εχετε γνωρισει τον ptc απο κοντα...
να δειτε ποσο τρομακτικος, αλητης, μαλλιας, μηχανοβιος ειναι...:tooth:
προκαταληψη? γιατι το λες αυτο?:bawl:
α, ρε φιλεριασμα πανω σε στροφη με +30 που θελουν μερικοι...για να μην πω χωσιμο μουτρα απο εσωτερικη στην εισοδο και γινω κακος...:evil:
α, ρε φιλεριασμα πανω σε στροφη με +30 που θελουν μερικοι...για να μην πω χωσιμο μουτρα απο εσωτερικη στην εισοδο και γινω κακος...:evil:
Διαφωνώ...
Μακράν το καλύτερο, είναι να τους κάνεις ανεμιστηράκι. Πέφτει κατάρα βέβαια, αλλά σμποτσομας... (https://www.youtube.com/watch?v=mT_oLTISYYA):lol:
Bladerunner
04/02/2016, 11:32
Αγιο είχε ο ohm που πήγε βόλτα μαζί σου.
Μωρέ καλά κάνω και δεν πάω βόλτες με άλλους! Άσε να 'χω το κεφάλι μου ήσυχο...
Nostradamus
04/02/2016, 11:36
το μαζεψε με την ακριβως απο κατω γραμμη και το "ΔΕΝ" πριν αρχισει να λεει για το δημοσιο... (ελπιζω δηλαδη...)
Μωρέ καλά κάνω και δεν πάω βόλτες με άλλους! Άσε να 'χω το κεφάλι μου ήσυχο...
Ναταλεμεαυτά....
Οι μισοί αγνοούμενοι που ψάχνει η Νικολούλη, σε βόλτες του moto.gr χάθηκαν. :tooth: :tooth: :tooth:
το μαζεψε με την ακριβως απο κατω γραμμη και το "ΔΕΝ" πριν αρχισει να λεει για το δημοσιο... (ελπιζω δηλαδη...)
Ναι οκ, δεν είναι απόλυτος...απλά διατηρεί τις επιφυλάξεις του οτι μπορεί να τον παράταγε και να ΄φευγε.
OMG + 3 LoL
devil's animal
04/02/2016, 11:41
Διαφωνώ...
Μακράν το καλύτερο, είναι να τους κάνεις ανεμιστηράκι. Πέφτει κατάρα βέβαια, αλλά σμποτσομας... (https://www.youtube.com/watch?v=mT_oLTISYYA):lol:
συνεχιζω να πιστευω οτι το τρομακτικοτερο ειναι εκει που νομιζει οτι "εχει" την στροφη και λιγο πριν πιασει apex να βλεπει μια ροδα και μετα εναν ογκο να περναει διπλα του εσωτερικα χαλωντας του τα παντα...
αλλα σε οτι συνηθισει ο καθενας και οπου ειναι το δυνατο του σημειο...:lol:
:beer:
HelenKoR
04/02/2016, 11:43
συνεχιζω να πιστευω οτι το τρομακτικοτερο ειναι εκει που νομιζει οτι "εχει" την στροφη και λιγο πριν πιασει apex να βλεπει μια ροδα και μετα εναν ογκο να περναει διπλα του εσωτερικα χαλωντας του τα παντα...
Εξωτερικά ακόμα καλύτερα :moutza: :lol:
pipe_smoker
Πρέπει να του παίρνουμε τα κλειδιά αυτουνού.
Δημόσιος κίνδυνος:tooth::tooth::tooth:
Πιστεύεις πως υπάρχει περίπτωση να τραμπούκιζα τον ohm? :tooth:
Είμαι κατά της βίας και του bullying...
Αλλά αυτό θα πλήρωνα για να το δω....:lol:
DoctoR_k6
Αν ξανακανονιστει βολτα οσοι δεν εχουν πινακιδα να ερθουν με το εκαθαριστικο τους να ειναι σιγουροι οι αλλοι...
Μην γινει κ καμια μ@λακια!!
Ρε τι ακουμε...πλεον!!
Δεν λέω, πολύ διασκεδαστικό. Ιδίως όταν τους χώνεσαι με παπί, scooter, κανέναν Κολοκοτρώνη του 80...
Priceless :tooth:
devil's animal
04/02/2016, 11:45
Αν ξανακανονιστει βολτα οσοι δεν εχουν πινακιδα να ερθουν με το εκαθαριστικο τους να ειναι σιγουροι οι αλλοι...
Μην γινει κ καμια μ@λακια!!
Ρε τι ακουμε...πλεον!!
να συμπληρωσω και ενα πιστοποιητικο γεννησης, οικογενειακης καταστασης και ΑΜΚΑ γιατι ποτε δεν ξερεις...
Nostradamus
04/02/2016, 11:48
να συμπληρωσω και ενα πιστοποιητικο γεννησης, οικογενειακης καταστασης και ΑΜΚΑ γιατι ποτε δεν ξερεις...
καλο θα ειναι αυτα, μαζι με τηλεφωνο οικιας και κινητο να τα στελνετε απο την προηγουμενη και στην μαμαδες οσων συμμετεχουν στην βολτα για προεγκριση...:lol:
devil's animal
04/02/2016, 11:49
Δεν λέω, πολύ διασκεδαστικό. Ιδίως όταν τους χώνεσαι με παπί, scooter, κανέναν Κολοκοτρώνη του 80...
Priceless :tooth:
ναι, εκει εχει διπλο σοκ...ενα του περασματος εκεινη την στιγμη και μετα αλλο ενα αφου εχεις ξεμακρυνει του στυλ "τι στο π0υτσο ηταν αυτο? cb? του ποσο?":confused::hypnotize:
:bawl::lol::bawl::lol:
devil's animal
04/02/2016, 11:49
καλο θα ειναι αυτα, μαζι με τηλεφωνο οικιας και κινητο να τα στελνετε απο την προηγουμενη και στην μαμαδες οσων συμμετεχουν στην βολτα για προεγκριση...:lol:
ενταξει, σκαστε...δεν μπορω να σταματησω να γελαω....
:bawl::lol::bawl:
Είμαι κατά της βίας και του bullying...
Αλλά αυτό θα πλήρωνα για να το δω....:lol:
Λες, για να προσφέρω και εγώ στην κοινότητα, να προσφέρω βολτίτσα δικάβαλλο με το Tuono σε κανα δυο συμφορουμίτες που έχω στην καρδιά μου?
Aν και το φανταστικότερο θα ήταν να κάνουν τράμπα μεταξύ devils, blade, sapila και εμένα. :tooth:
(Σε ελεγχόμενο χώρο πάντα, μην στραβώσει κανείς...:D)
Bladerunner
04/02/2016, 11:56
Και φίλερ με έχουν περάσει, και από εσωτερική πάνω στην είσοδο, από εξωτερική στην καρδιά...
Το χειρότερο όμως που μου έχουν κάνει είναι το εξής:
Κάνω διήθηση με όχι παραπάνω από +20 όπως έμαθα στο σχολείο. Τα αυτοκίνητα ήταν σταματημένα.
Άκουγα μουσική μέσα από το κράνος και ομολογώ ότι δεν ήξερα ακριβώς τι γίνεται πίσω μου. Άλλωστε, ο πίσω δεν έχει πάντα την ευθύνη;
Ξαφνικά, νιώθω κάποιον να μου χτυπάει τον δεξί ώμο!!! Τοκ τοκ τοκ:eek:
Η καρδιά μου πήγε στην Κούλουρη! Κόντεψα να τσακιστώ επί τόπου. Τι είχε γίνει;
Ένα μαλακισμένο ισχυρίστηκε ότι του είχα σπάσει τόσο πολύ τα νεύρα, ότι μου φώναζε, (κόρνα δεν είχε), να κάνω άκρη, κι επειδή δεν άκουγα, (λες και ήμουν υποχρεωμένος), ήρθε δίπλα μου στο πρώτο άνοιγμα και με σκούντηξε για να μου πει ότι έχω δημιουργήσει χάος πίσω μου.
Όταν συνήρθα κάπως και άρχισα τα καντήλια, τι γυρνάει και μου λέει;;
-Σιγά. Πώς κάνεις έτσι για ένα ...poke;
;
Κλαίω....χαχχαχχαχαχχαχχχχχχχαχχαχχ
:tooth: :tooth: :tooth:
HelenKoR
04/02/2016, 11:58
:bawl:
DoctoR_k6
04/02/2016, 12:00
Λες, για να προσφέρω και εγώ στην κοινότητα, να προσφέρω βολτίτσα δικάβαλλο με το Tuono σε κανα δυο συμφορουμίτες που έχω στην καρδιά μου?
Aν και το φανταστικότερο θα ήταν να κάνουν τράμπα μεταξύ devils, blade, sapila και εμένα. :tooth:
(Σε ελεγχόμενο χώρο πάντα, μην στραβώσει κανείς...:D)
Αν η βολτα περιλαμβανει τηρηση ολω των οριων του ΚΟΚ δεν νομιζουν να εχουν προβλημα...
Αλλιως με αληταραδες μηχανοβιους δεν θα το τολμησουν!!:D
devil's animal
04/02/2016, 12:01
Και φίλερ με έχουν περάσει, και από εσωτερική πάνω στην είσοδο, από εξωτερική στην καρδιά...
Το χειρότερο όμως που μου έχουν κάνει είναι το εξής:
Κάνω διήθηση με όχι παραπάνω από +20 όπως έμαθα στο σχολείο. Τα αυτοκίνητα ήταν σταματημένα.
Άκουγα μουσική μέσα από το κράνος και ομολογώ ότι δεν ήξερα ακριβώς τι γίνεται πίσω μου. Άλλωστε, ο πίσω δεν έχει πάντα την ευθύνη;
Η καρδιά μου πήγε στην Κούλουρη! Κόντεψα να τσακιστώ επί τόπου. Τι είχε γίνει;
Ένα μαλακισμένο ισχυρίστηκε ότι του είχα σπάσει τόσο πολύ τα νεύρα, ότι μου φώναζε, (κόρνα δεν είχε), να κάνω άκρη, κι επειδή δεν άκουγα, (λες και ήμουν υποχρεωμένος), ήρθε δίπλα μου στο πρώτο άνοιγμα και με σκούντηξε για να μου πει ότι έχω δημιουργήσει χάος πίσω μου.
Όταν συνήρθα κάπως και άρχισα τα καντήλια, τι γυρνάει και μου λέει;;
-Σιγά. Πώς κάνεις έτσι για ένα ...poke;
ενταξει...πνιγηκα απ'τα γελια...
:bawl::lol::bawl::lol:
μου θυμησε το ανεκδοτο με τον αλλον που οδηγουσε χρονια νεκροφορα και πηγε να οδηγησει ταξι και ο πελατης τον σκουντηξε στον ωμο και πηγε να τρακαρει...:lol:
Cpt. Haddock
04/02/2016, 12:05
Ξαφνικά, νιώθω κάποιον να μου χτυπάει τον δεξί ώμο!!! Τοκ τοκ τοκ:eek:;
:priest:
για να ξηγούμαστε το αν εμπιστεύομαι τον ptc το ξέρει πρώτος και καλύτερος ο ίδιος
το γιατί έγραψα αυτό που έγραψα νομίζω τελικά το πιάσανε όλοι όσοι είχαν υποψία ότι πήγα να τον "ξεμπροστιάσω"
το αντίθετο μάλιστα.
αυτό μου θυμίζει ένα κόμικ νομίζω joebar ήταν; μπροστά τυπας με ss τσίτα το γκάζι η μηχανή στον αέρα να πάει τάπα
και από πίσω σε μαύρη τσοπεριά, δύο μέτρα πηρούνι, ο χάρος με το δρεπάνι στο χαλαρό
Pan (dvs)
04/02/2016, 12:41
για να ξηγούμαστε το αν εμπιστεύομαι τον ptc το ξέρει πρώτος και καλύτερος ο ίδιος
το γιατί έγραψα αυτό που έγραψα νομίζω τελικά το πιάσανε όλοι όσοι είχαν υποψία ότι πήγα να τον "ξεμπροστιάσω"
το αντίθετο μάλιστα.
Φιλαρακι αν τον ειχα δωσει εγω,θα εβρισκα καλυτερη δικαιολογια.
Πες και αλλα τετοια και την επομενη φορα θα κοιταζουνε ολοι μηπως εληξε η ασφαλεια τους,για να ακολουθησουν.
pipe_smoker
04/02/2016, 12:45
Φιλαρακι αν τον ειχα δωσει εγω,θα εβρισκα καλυτερη δικαιολογια.
Πες και αλλα τετοια και την επομενη φορα θα κοιταζουνε ολοι μηπως εληξε η ασφαλεια τους,για να ακολουθησουν.
Εγω το μικρό ακόμα δεν το έχω περάσει ΚΤΕΟ:lipssealed:
Μπορώ να έρθω με το μεγάλο, ή απαγορεύεται τελείως να καβαλήσω, όπως όταν σου παίρνουν το δίπλωμα?
Pan (dvs)
04/02/2016, 12:47
Εγω το μικρό ακόμα δεν το έχω περάσει ΚΤΕΟ:lipssealed:
Μπορώ να έρθω με το μεγάλο, ή απαγορεύεται τελείως να καβαλήσω, όπως όταν σου παίρνουν το δίπλωμα?
Μη σε παρει το ματι του,την εκατσες τη βαρκα.
Πωπωωωω σκληρυνανε τα μετρα για τις βολτες του moto !! ΓΑ-ΜΟΤΟ !! :confused:
Το ειπε και ο Παισιος...
Να δεις που σε καθε checkpoint θα ειναι ο group leader με το πιεσομετρο να ελεγχει ελαστικα... :eek:
HelenKoR
04/02/2016, 13:13
Πωπωωωω σκληρυνανε τα μετρα για τις βολτες του moto !! ΓΑ-ΜΟΤΟ !! :confused:
Το ειπε και ο Παισιος...
Να δεις που σε καθε checkpoint θα ειναι ο group leader με το πιεσομετρο να ελεγχει ελαστικα... :eek:
Και οι υπόλοιποι με ένα τέτοιο πιεσομετρο
351445
351445
Αμα ειναι ετσι....
κοπηκαμε στον τεχνικο ελεγχο πριν την βολτα...
παμε κατευθειαν για τσιπουρα
HelenKoR
04/02/2016, 13:24
Αμα ειναι ετσι....
Εξαρτάται! Ρίχνει την πίεση το τσίπουρο; Αν ναι, τότε να πάμε. Το χρειάζομαι..!
zannisvel
04/02/2016, 13:24
Αμα ειναι ετσι....
Ωραια και τα τσιπουρα, αλλα μετα θα μας μετρησουν. Μην το ξεχνας.
Εξαρτάται! Ρίχνει την πίεση το τσίπουρο; Αν ναι, τότε να πάμε. Το χρειάζομαι..!
Αν οχι την πιεση, ριχνει τα εσωρουχα....
:D
Ωραια και τα τσιπουρα, αλλα μετα θα μας μετρησουν. Μην το ξεχνας.
Η λυση ειναι μια....ΤΑΧΙ
zannisvel
04/02/2016, 13:28
Αν οχι την πιεση, ριχνει τα εσωρουχα....
:D
Η λυση ειναι μια....ΤΑΧΙ
ΤΑΧΙ ξε-ΤΑΧΙ παραμενει μια πολυ καλη ιδεα. Και τι δε θα εδινα τωρα να πηγαινα για ενα τσιπουρακι καπου παραθαλασσια και ΄σεις συνεχιστε να τσακωνεστε για το πια ειναι η καλυτερη ταχυτητα στην ΑΟ.
HelenKoR
04/02/2016, 13:36
ΤΑΧΙ ξε-ΤΑΧΙ παραμενει μια πολυ καλη ιδεα. Και τι δε θα εδινα τωρα να πηγαινα για ενα τσιπουρακι καπου παραθαλασσια και ΄σεις συνεχιστε να τσακωνεστε για το πια ειναι η καλυτερη ταχυτητα στην ΑΟ.
Αν η παρέα σου δεν έχει πρόβλημα να σε βλέπει χωρίς εσώρουχα... :p
Billymuse
04/02/2016, 13:46
Να το έλεγες χθες που είχα και γαμώ τους καιρούς να το καταλάβω, αλλα σήμερα με τόση συννεφιά ρε φίλε..τι να πω εσείς τα Αμερικάνια είσαστε περίεργα άτομα :lol:
nicksior
04/02/2016, 13:48
Χθες το βράδυ βγήκα για τσίπουρα.. Ήπια λίγο παραπάνω , για την ακρίβεια αρκετά παραπάνω..
Αντιλαμβανόμουνα όμως την κατάστασή μου και για πρώτη φορά είπα να μην επιστρέψω σπίτι με το αμάξι αλλά να πάρω λεωφορείο..
Μια χαρά έφτασα σπίτι αν και δεν είχα ξαναοδηγήσει λεωφορείο..
A! και το πρωί δεν θυμόμουν από πού το είχα πάρει.
Κλεμένο.:lol:
Billymuse
04/02/2016, 13:50
Χθες το βράδυ βγήκα για τσίπουρα.. Ήπια λίγο παραπάνω , για την ακρίβεια αρκετά παραπάνω..
Αντιλαμβανόμουνα όμως την κατάστασή μου και για πρώτη φορά είπα να μην επιστρέψω σπίτι με το αμάξι αλλά να πάρω λεωφορείο..
Eσυ οδηγούσες το λεωφορείο?
edit
τωρα είδα οτι το έγραψες απο κάτω χααχαχαχαχ
zannisvel
04/02/2016, 13:52
Να το έλεγες χθες που είχα και γαμώ τους καιρούς να το καταλάβω, αλλα σήμερα με τόση συννεφιά ρε φίλε..τι να πω εσείς τα Αμερικάνια είσαστε περίεργα άτομα :lol:
Ειμαι κλεισμενος στο γραφειο, δεν εχω προλαβει να βγω καθολου εξω σημερα. ΤΟ μονο που προσεξα ειναι οτι εχει συννεφια. Οταν εχει συννεφιες δε πινουν τσιπουρα?:lol:
Billymuse
04/02/2016, 13:55
Ειμαι κλεισμενος στο γραφειο, δεν εχω προλαβει να βγω καθολου εξω σημερα. ΤΟ μονο που προσεξα ειναι οτι εχει συννεφια. Οταν εχει συννεφιες δε πινουν τσιπουρα?:lol:
Eμα ρε φιλενάδα αλλιώς ειναι να έχεςι τη λιακαδάρα και να βλέπεις τη θάλασσα :D
Κλεμενο αλλα καλο ....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
GSXR 1000 K7 Μαυρο
Αν η παρέα σου δεν έχει πρόβλημα να σε βλέπει χωρίς εσώρουχα... :p
Tsss
μπορει να βρει και καινουργια παρεα .....διχως εσωρουχα...
:bawl:
Καθε στιγμη ειναι καλη στιγμη για τσιπουρο....
SHOOTER045
04/02/2016, 15:24
Σιγα μην αρχισω να ψαχνω τους νομους.Θα περιμενω να τελειωσει ο Μητσος την υπηρεσια και να μας πει.
Επειδή ήμουν απο τι πρωί και προσπαθώ να χαλαρωαω τώρα.
Συγχωρατε με.
Να τα πάρω απο την αρχή.
Στον ptc του είπα και εγώ οτι αν έχει δήλωση απωλειας η καταστροφής μαζί του.
Μπορεί να κυκλοφορήσει.
Τον προετρεψα μάλιστα να σταματάει σε μπλοκα που τυχών βρει.
Παρένθεση.
Οhm με λάθος τρόπο το εθεσες ρε μαν.
Ανασκεύασε είπαμε οτι ο γραπτός λόγος παρανοειτε αλλά το ξεσκισες.
Στα κάθε αυτού τροχονομικα
Έλλειψη πινακίδας πέρα απο το πρόστιμο και αφαίρεση στοιχείων.
Έχει και ακινητοποίηση μεταφορά στο οικείο μέχρι τοποθέτησης κτλπ.
Αν στην πορεία προκύψουν και άλλα εννοείται πως θα μπουν και αυτά.
Όχημα το οποίο ειναι παρακαρισμενο οπουδήποτε.
Μπορεί η αστυνομία να το μεταφέρει προς εξακρίβωση.
Αν είναι μότο και είναι κλειδωμένο έρχεται γερανός(αν υπάρχει)
Αν είναι κουτί το ίδιο.
Και περα απο το προστιμο για έλειψη πινακίδας μέχρι και ο γερανός,η μεταφορά και η φύλαξη βαρύνουν τον παραβάτη.
Δεν θα πω σε κανέναν τι να κάνει.
Θα πω τι να μην κάνει.
Μεγάλα παιδιά είσαστε,και σίγουρα δεν χρειάζονται συμβουλές.
Και αν κινειστε με 200/300
Αν περνάτε κόκκινα/stop η δεν ξέρω τι άλλο.
Μαγκια σας οποίου και αν το κάνει.
Και μενα με έχουν (με πολιτικα μηχανακια)περάσει -όπως έκανα και εγώ - και σε στροφή και σε ευθεία και απο πανω-περασα εγώ κτλπ
So what.
Αν μας εκνεύρισε η φόβισε τόσο κάνουμε στην άκρη παίρνουμε τηλεφωνακι και ενημερώνουμε την τροχαία.
Αλλιώς συνεχίζουμε τον δρόμο μάς
stynikop
04/02/2016, 22:28
Έχοντας διαβάσει κάποια μηνύματα εδώ (κάποια δεν άντεξαν να τα διαβάσω... ήταν μεγάλη ή μέρα)
έχω να πω......
ουάααααου!!!! Έχω εντυπωσιαστεί!!!
Πόση μαγκιά, πόση αρετή.... πόση εξυπνάδα! :cry:
Τώρα σοβαρά, αν η τύχη του εθνους μας εξαρτάται από το τι αντιλαμβανομαστε και πώς πράττουμε σαν άνθρωποι,
Έχουμε ακόμα να δούμε μνημόνιαααααααααα :cry::cry::cry:
spyrakos35
04/02/2016, 22:46
Τώρα σοβαρά, αν η τύχη του εθνους μας εξαρτάται από το τι αντιλαμβανομαστε και πώς πράττουμε σαν άνθρωποι,
Έχουμε ακόμα να δούμε μνημόνιαααααααααα :cry::cry::cry:
μέχρι να σβήσει ο ήλιος λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
dimmie_72
04/02/2016, 23:05
351445
ναι, κυρίως οι τάχα μου lifestyle ζαχαροπλαστεία κιετς στο άλλο θρεντ που κάνουν γαργάρα ότι μεγάλωσαν με πάστα στη Σόνια στην Αλεξάνδρας :lol:
ναι, κυρίως οι τάχα μου lifestyle ζαχαροπλαστεία κιετς στο άλλο θρεντ που κάνουν γαργάρα ότι μεγάλωσαν με πάστα στη Σόνια στην Αλεξάνδρας :lol:
Ειχε παστες η Σονια;
Που την θυμήθηκες ρε τσακαλε;
Φορουσες και ζιβαγκο;
Έλλειψη πινακίδας πέρα απο το πρόστιμο και αφαίρεση στοιχείων.
Έχει και ακινητοποίηση μεταφορά στο οικείο μέχρι τοποθέτησης κτλπ.
στον κοκ δεν γράφει - τουλάχιστο δεν είδα - για αφαίρεση/ακινητοποίηση/μεταφορά
από πού προκύπτουν;
notakos600
05/02/2016, 07:56
από πού προκύπτουν;
Τι δουλειά κάνει ο σούτερ νομίζεις;
δεν νομίζω. Ξέρω τι δουλειά κάνει (τουλάχιστο μέχρι την τελευταία φορά που έγινε έμμεση αναφορά στο θέμα).
Όμως δεν αρκεί αυτό. Το ξέρει και ο ίδιος (και θα έπρεπε να το ξέρεις και συ) ότι δεν γίνεται ό,τι λέει ο εκάστοτε εργαζόμενος στον τομέα, αλλά τι λένε οι νόμοι/κανονισμοί.
AUFGEBRACHT
05/02/2016, 08:24
ενταξει, παραλογα πραγματα...
https://www.youtube.com/watch?v=Jolx98-QJJI (αν και σιχαίνομαι το Λαζόπουλο...)
dimmie_72
05/02/2016, 08:58
Ειχε παστες η Σονια;
Που την θυμήθηκες ρε τσακαλε;
Φορουσες και ζιβαγκο;
εγώ τώρα την έμαθα, για τους άλλους λέω... :D
dimmie_72
05/02/2016, 09:05
από πού προκύπτουν;
ο ΚΟΚ είναι απλώς 1 νόμος που καθορίζει τα αδικήματα και τα κατατάσσει ανάλογα με το βαθμό σοβαρότητας τους όπως συμβαίνει με όλους τους νόμους.
ο τρόπος εφαρμογής του από τα αρμόδια όργανα όπως και των υπολοίπων καθορίζεται με εγκυκλίους και διαταγές από την αντίστοιχη υπηρεσία και υπουργείο.
Ο κοκ αναφέρει και την ποινή για την κάθε παράβαση, αλλά δεν λέει για αφαίρεση κτλ.
Εν τέλει, πού να ανατρέξω για ενημέρωση σχετικά με τις ποινές, αν όχι στον κοκ?
Γιατί και για δίπλωμα όταν έδωσα και ζητήθηκα να απαντήσω σε ερωτήσεις για ποινές, οι δάσκάλοι από τον κοκ μας λέγαν να διαβάσουμε
dimmie_72
05/02/2016, 10:42
Ο κοκ αναφέρει και την ποινή για την κάθε παράβαση, αλλά δεν λέει για αφαίρεση κτλ.
Γιατί και για δίπλωμα όταν έδωσα και ζητήθηκα να απαντήσω σε ερωτήσεις για ποινές, οι δάσκάλοι από τον κοκ μας λέγαν να διαβάσουμε
ρε άνθρωπε σε κάθε νόμο αναφέρεται το ελάχιστο και το μέγιστο της ποινής. περιμένεις να περιγράφει και πως θα σου βάλει τις χειροπέδες η αστυνομία; :eleison:
Ρε αγορινα. Η κινηση οχηματος σε δημοσιο χωρο, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.
Οκ μεχρι εδω;; (χεσε το τι πραγματικα συμβαινει ... ο καθενας κανει οπως νομιζει.)
Αν ΔΕΝ εχεις πινακιδα, ανα πασα στιγμη, το οχημα σου δεν μπορει να ταυτοποιηθει οτι σου ανηκει.
Το 'χεις παρκαρισμενο απινακιδωτο;
Θεωρουν οτι ειναι κλεμενο, οτι συμμετειχε σε ληστεια, οτι ειναι παρατημενο ... στο μαζευουν και περαστικα.
Κομπλε;
AUFGEBRACHT
05/02/2016, 11:00
Μήπως διάβασες μόνο τα SOS;
Nostradamus
05/02/2016, 11:10
Μήπως διάβασες μόνο τα SOS;
:bawl::moutza: